KÖNSSEGREGERADE BADTIDER I KALMAR

Så går då även utvecklingen bakåt i Kalmar när Kultur och Fritidsförvaltningen fått i uppdrag att införa könssegregerade badtider i simhallen enligt en notis i Barometern. En särskild simskola för muslimska kvinnor skall införas då dessa inte kan vistas samtidigt i samma badhus som män. Ännu ett tecken på den islamisering vi ser av det svenska samhället och samtidigt är det att ta utvecklingen 100 år tillbaka i tiden.

Detta är också ett uttryck för det kvinnoförtryck som råder inom islam och bland muslimer. Det är koranen och de muslimska männen som i grund och botten är orsaken till detta agerande och deras  kvinnosyn och kvinnoförtryck.

Ordspråket att ta seden dit man kommer existerar inte bland muslimer som istället uppenbarligen bara ställer krav.

Frågan är om kommunen nu även också skall investera i stora rullgardiner så att man även kan insynsskydda hela simhallen. Det finns ju stor risk att det kan bli en publikattraktion och titta på simskolan.

Signaturen Nimbus berättade tidigare i veckan om en händelse i Kalmar simhall som anknyter till detta ämne och jag återger den gärna i detta blogginlägg. Möjligen kanske någon får upp ögonen och säger ifrån.

Postat av: Nimbus

Numer kan Äventyrsbadet i Kalmar gå under namnet Nicab-badet! Förra veckan ockuperade 6 muslimska damer badet och stog med lakan och skylde bassängen och hindrade andra badande (alltså herrar) från att använda bassängen eftersom några muslimska kvinnor iklädda nicabliknande kläder badade. Några herrar (med säsongskort ) gick då till receptionen och krävde en förklaring, men fick inget svar från någon, och någon chef fanns plötsligt inte tillgänglig, när en av herrarna då ringde till lokalblaskan Barometern och tyckte att dom borde skicka en reporter och eftersom dom inte fått någon förklarning varför dom inte fick bada trots att dom betalt säsongskort fick dom till svar av Barometern att dom ej var intresserade av denna så kallade nyhet!

Karlskronabloggen har bidragit med tips om denna filmsnutt från Mölle från 1911. Vi kan konstatera att svenskarna var mer frigjorda 1911 än vad muslimer är 2011.Sommaren 2008 åkte jag runt på Jylland några dagar och besökte bland annat Skagen där nedanstående bild togs. Givetvis badade männen i enbart badbyxor och barnen ( 4-6 år) i västerländska badkläder. Kvinnorna fick sitta fullt påklädda på stranden och möjligtvis svalka fötterna i vattnet.
Vad Gudrun Schyman kallar detta vet jag inte men jag kallar det för kvinnoförtryck.Kommentarer
Postat av: Hulda

Ännu en gång rättar sig fega Svenskar in i ledet, tiger, knyter näven, men bara i fickan och tittar bort...

Ansvariga går upp i rök och journalister får skrivkramp..

2011-03-25 @ 11:39:21
Postat av: Olga

Förtjänar detta samhälle att bestå?Ett samhälle där åldringen på hemmet

förmenas smörgås till frukosten.

Ett samhälle där mentala krymplingar

och dumhuvuden, för dagen exemplifierade

av Ceballos & Rådberg, inte omedelbart

iklädes dumstrut, blir utskrattade och

förpassade till föredettingarnas skara.

Har en befolkning så renons på klokskap,

sunt förnuft och rakryggighet som den

Svenska något existensberättigande?

Idel oikofoba, islamofila PK-idioter

som de är!

2011-03-25 @ 12:15:25
Postat av: AWSvensson

Att ta seden dit man kommer har tydligen fått en ny innebörd, man tar med sig sina seder dit man kommer.

Flathetens högborg på jorden har åter visat att man lägger sig platt i rädsla för att stöta sig med dessa hjärnspökeindoktrinerade varelser. Det är på tiden att i varje fall några ställer till ett h-e för dessa som ruckar på sunda förnuftet så de får schavottera i offentligheten, i det här fallet de styrande på badhuset.

2011-03-25 @ 12:37:45
Postat av: Sven Dacke

Vilket alternativ är rättNär någon kommer till någon som redan bor där sedan lång tid, till och med i många generationer1 Anpassar sig till seder och bruk enligt tradition på platsen/landet2 Ber ortsbefolkningen hålla käften och att rätta sig efter dom traditioner som nykomlingarna har hemma2011-03-25 @ 12:43:49
Postat av: kalle2

hur går sjukvårdsbesök till? en undersökning utförd av en manlig pursvensk läkare accepteras väl inte av vårt nya herrefolks hemmafruar!kanske därför harriet, rektor på Karolinska institutet. Så stolt kan säga hon uppfyllt politikernas krav, att minst hälften av studenterna ICKE skall ha svenskt ursprung.alla andra universitets rektorer har ju haft som uppdrag att utestänga pursvenskars barn från utbildning till och med hellre fixa studentutbyten med MENA länder. nu vimlar det av afrikaner som har allt betalt av skattebetalarna. och av en slump finns det massor av papperslösa från dessa studentländer. (ex Nigeria)fattiga pursvenskars ungdomar får drömma sig bort från en tillvaro i fas 1,2,3 eller ha tur och skala bananer i Norge!effektivast att omvandla ett kristetland till ett Muslimskt är att omvandla skolan från utbildning till indoktrinering och få pursvenskar att bli outbildade lydiga dhimmis. de är redan på väg redan lyckas

2011-03-25 @ 12:59:54
Postat av: kalle2

AWsvensson: exakt rätt. nog kunde man visa bild och namn på de som är chefer på badhuset och låta dom förklara sina beslut. badhuset är ju en offentlig inrättning finanserad av skatteavdrag av er lön.om man bokar folkets hus så blir det en privat tillställning. så vill vårt nya herrefolk ha en privat tillställning får de betala hyra med egna pengar för att stänga badhuset till deras privata badstunder.det kunde man ta upp i kommunstyrelsen, skall man kunna hyra badhuset och ute stänga övriga kommuninvånare.

Ett beslut som alla kommuninvånare måste få information om och således ger ett uppvaknade om vad, som är orsak till ett sådant beslut!2011-03-25 @ 13:13:41
Postat av: Stefan K

Varför i hela helvete befinner sig dessa bakåtsträvare överhuvudtaget i den västvärld där de uppenbart är emot allt som vi tycker är självklarheter sedan 60-70 år tillbaks i tiden?Märkligast är att feministerna på vänsterkanten låter bli att rotera av ilska och utbrista i ångestladdade kommentarer över det sätt som muslimska kvinnor behandlas av Islam och sina män.De jämlikhetskämpar som vredgade går till attack när kvinnor tjänar 500:- mindre än män, håller märkligt tyst när muslimska kvinnor hålls i strama tyglar och tvingas bada med kroppen täckt från hårstrå till tånagel.Varför hör vi aldrig talas om samma problem i invandrargrupper från Ostasien, Sydamerika och europeiska länder? Varför är det ständigt dessa muslimer som måste krångla och vägra följa de regler som gäller för alla andra?

2011-03-25 @ 13:29:45
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Funtaren

Detta får mig att gå i taket:http://www.youtube.com/user/DanHannanMEP#p/a/u/0/vUAOsOtZXUo

http://www.youtube.com/user/DanHannanMEP#p/a/u/1/D6REJu0IFD8

2011-03-25 @ 13:45:05
Postat av: Sven Dacke

Och Mona lyckades i sitt sista tal hänga hatets röda mantel över det nya soosepartiet.Hatet mot Sverigedemokraterna går vidare i Fru Sahlins anda.Det blir intressant hur Juholt kommer att göra, låta hates röda mantel hänga kvar över axlarna eller hänga upp den på en spik i soosarnas högkvarter

2011-03-25 @ 13:47:09
Postat av: kalle2

Sverige håller på att smygislamiseras. för flera år sedan bestämdes det att universiteten skulle bli mångkulturella.

det var alltså ingen slump att Muslimer kvoterades in på läkarutbildningar. och nu när de börjar bli klara med AT och ST-tjänstgöringen så börjar förfrågningar och krav från MENA-patienter att de skall ha en muslimsk läkare.! att badtiderna regleras är en varningssignal!kanske har Svenska vapenexporten till arabländer gjort att motkrav på sverige nu införs att vi skall islamiseras annars blir det inga affärer. handelsministern Björling träffar ju oljeprinsarna utan att bära niqab eller burka. så affärsavtalen är så viktiga att islamsederna lägger man åt sidan i affärsuppgörelserna.

att arabländerna skulle köpa vapen av amerikanska bolag direkt är nog omöjligt. så nu har amerikanska vapenbolag troligen köpt in sig i svenska bofors som nu ägs av ett konsortium BAE systems. när och hur gick det till?allt handlar om pengar och de som styr i toppen struntar i ortsbefolkningar.

läs min kommentar 00:15 en gång till:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/march/nybro-kommun-backar-om-partistod.html#comment

2011-03-25 @ 14:00:24
Postat av: Mr Crowley

...ja, jag säger då det...Det är sannerligen gott om verkställande idioter på div institutioner, såsom Kommun, Media osv som samtliga "inhalerar" en dos multikultigas istället för frisk morgonluft varje dag!!

2011-03-25 @ 14:19:43
Postat av: kalle2

sven dacke 13:47. det där hatet mot SD är nog bara ett skådespel, en del av indoktrineringen av svenskar att gilla mångkultur annars är man ra-s-ist.

det det verkligen handlar om är nog att bygget av EU behöver svenska tillgångar. 7,5 miljoner pusvenskar och företag har avstått miljarder i pensioner som finns i AP-fondet. dessa pengar tas nu om hand av globala finanshajarna. den första generationen som ville ha ut sina pensionspengar för ca 5-8 år sedan fick inget "för det skulle bli orättvist mot efterkommande pensionstagare" och alla får nu se ständigt sänkta pensioner.

sverige är ju nu en delstat inom EU och svenska medborgare har ingen första handsrätt längre till sveriges tillgångar. allt skall ägas gemensamt av de 27 medlemsländerna. därav ihopkopplandet av elnäten.

inte konstigt EU lagarna har 2 böcker. en för själva grnudlagarna och en 2a bok som förklarar vad som stod i den 1a.

finns det nån som kan förklara vad som står i EU författningen?det enda man märker av är att välfärden försvinner bit för bit och allt blir dyrare och disponibla inkomsterna minskar för vanligt folk.

alla medlemsländer skall bli lika fattiga.

2011-03-25 @ 14:23:04
Postat av: kalle2

thoralf kan ju posta 1000 tals inlägg om händelser som sker. Men man vill finna orsaken till det helt befängda politiken som förts sedan 1986.här kommer en konspirationsteori:

det är globala bank och finansbolag som styr och de vill ha sveriges tillgångar. Palme var stoppklossen sedan var det fritt fram att med sakta tillvänjning ta för sig utan att befolkningen skall märka av att de förlorar allt de äger.samma finansagenda var under 30-40 talet. då judiska handelsmänn hade stora tillgångar som de bestal genom förintelsen.

att låna ut pengar till adolf så han kunde bygga upp en stark tyskland som var bankrutt efter skadeståndsdomen i tågvagnen. sedan lånade samma bankfinansiärer ut pengar så de allierade kunde bygga upp ett försvar. sedan efter 1945 var det fritt fram att ta kontroll över hela världens ekonomi. och oljan!även svenska Ivar Kreuger fick en mystig död. och hans tillgångar hamnade i mäktiga bank och finansbolag. läs på om stora börskrashen 1929.att samma metoder skulle upphört nu, är nait att tro, men sättet att roffa åt sig har förfinats.skulle inte förvåna om planen är att minska den svenska befolkningen och integrera de som är politisk korrekta i en EU styrd delstat.

en ny och sofistikerad variant av förintelsen som skedde mot judarna. fast nu indoktrineras svenskarna att förinta sig själva.hur skulle annars det vara möjligt för generaldirektören på arbetsförmedlingen i svensk tv välja ut en ny anländ utlänning som samhället anser värd att satsa på medans svenskar förskastas.

http://www.youtube.com/watch?v=_3zri5A-GPUläs min kommentar 00:15

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/march/nybro-kommun-backar-om-partistod.html#commentser man tillbaka 20-30 år så har det varit en extrem försämring för Sverige och dess befolkning.

2011-03-25 @ 14:59:40
Postat av: Roberth

Kräv er rätt som skattebetalare! Bada ändå vill huckledamerna inte vara kvar so fine!

2011-03-25 @ 15:07:41
Postat av: Karlskronabloggen

Hej Thoralf!Kom och tänka på att det just ÄR hundra år sedan män och kvinnor började bada tillsammans i Sverige och det skedde i Mölle i Skåne och jag har länkat upp en film från SVT:s Öppet Arkiv som visar just detta!http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=3495

2011-03-25 @ 16:02:09
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Tony Ingman

Varför håller man på och tjafsar om jämlikhet

här i landet, när man samtidigt är beredd att

förflytta sig tillbaka till medeltiden när man

tillgodoser dessas efterblivna ritualer?Men det är väl så att jämlikhet är något som

bara den Svenske mannen skall avkrävas, det

nya frälset muslimer ställs det inga krav på!

2011-03-25 @ 16:45:17
Postat av: kalle2

om man läser mina kommentarer, så kommer troligen tankar upp som pk-folket planterat:

"vi lever i en global Värld" , "svenska företag flyttar till låglöneländer för de måste följa med i konkurrensen", " internationella företag måste ha produktion i olika länder för att komma inom handelstullar"men varför kan inte fackföreningar bli internationella?

vad gör den Italienare som skulle föra fackets talan i hela EU?

vem bryr sig om den 12 årige pakistanske pojke som kämpade för deras textilarbetarnas rättigheter och blev mördad?

#lo-wanja bryr sig bara om pepperslösa(illegala invandrare) rätt att jobba svart i Sverige och bildar papperslösas centrum!

# vart tog IF Metalls slagord vägen om "ingen skall jobba under kollektivavtalslöner någonsin, någonstans"

samtidigt införs bemmaningsföretag i sverige och timanställningar i kommuner!

#sossarna lurade in Sverige i EU och där skall de råda fri arbetsmarknad i alla 27 länderna, den som jobbar till lägst lön får jobbet. byggnads dom blev syntax error.LO, sossarna, fackföreningarna har allstå två olika agenda samtidigt, som motsätter sig varandra.även miljörörelsen motsätter sig själva dels skall de ha närodlad ekologisk mat, samtidigt skall kommuner köpa in billigast möjlig mat och gärna frakta runt i hela EU och hela Världen.

sedan skall det vara stränga djurhållningsregler i Sverige så svenska bönder får lägga ner. när billigt fusk kött från EU skall importeras. och helst halalslaktat.

svenska försvaret skall läggas ner för det fanns ingen hotbild, samtidigt som svenska försvarsmakten skall kriga i hela Världen nu.man behöver inte vara särskilt konspiratorisk för att genomskåda att 7 klövern är marionetter under EU-bryssel som i sin tur styrs av globala finansbolag och banker.skulle svensk media skriva om allt utan Politisk korrekthet blev det syntax error.

2011-03-25 @ 16:59:55
Postat av: kalle2

samanfattning: dessa muslimska badtider är bara en "temperaturmätare". de har nog mer och större förändringar i pipeline, som skall införas med sakta tillvänjning.

2011-03-25 @ 17:06:22
Postat av: Ludvig

Islamiseringen pågår för fullt. Tyvärr.

2011-03-25 @ 17:45:17
Postat av: Lasse

Det blir ingen förlängning av mitt säsongskort på badets gym. Malkars nästa!

2011-03-25 @ 18:31:59
Postat av: Gubben o Gumman

Detta är ju en del av 4/5 dels samhället

Där är det accepterat att 1/5 jobbar till i bästa fall till 50%, som tolkar vårdare åt sej själva.

Clownfeldts arbetslinje fallerar där.Så sent som idag stod fryshus "Evert" och talde om invandrarungdomar som tillgångar,igår stod en snubbe i kunskapskanalen och drog 25 framgångsrika invandrare ,valloner ,Felix von "Gurka"och hela bunten,confrencier Spendrup vem annars...

Slaptask-kanalen vore ett bättre namn på denna Boljevik studio.Vad nu dessa entreprenörer har med bidragsghettona fulla med bidragssnablar att göra,den mediala hjärntvätten är minst sagt massiv.När det gäller simhallarna sä är det bara att köra på det spåret,som i kommunalfullmäktige när burkaklädda damer intog åhörar läktarn i protest.DVS gå till simhallen och hoppa i med kläder och skor och hela skiten, vad skall dom göra.Något brott kan det ju knappast vara i allafall.

Då blir det så stökigt att inte någon journalist kan motstå att skriva om det hela.Dit är det väl några år det är enda sättet att få stopp på detta med civil olydnand återkommande .Dom som tar böter för förargelsväckande uppträdande kan ju bada näck ihop med ihop med dom påklädda damerna.Man skall altid hålla isär politik och person men vad är det för människor som går med på att bada på det sättet.

2011-03-25 @ 18:46:46
Postat av: Gubben o Gumman

OT Missa inte picnick "Kosovo-style" på Politiskt Inkorrekta nyheter.

2011-03-25 @ 19:16:26
Postat av: OT

Tack MP (Miljöförstörar Partiet), "För varje grönt jobb förstörs nästan fyra andra": http://blog.moderna-myter.se/2011/03/for-varje-gront-jobb-forstors-nastan.html

2011-03-25 @ 19:38:02
Postat av: Anonym

@ Karlskronabloggen

Ett fint och aktuellt inlägg i din blogg!Man borde trycka upp ett antal snygga affischer och sätta upp på lämpligt ställe på de kommunala badinrättningar som inför könssegregerade badtider:Vi firar 100-årsminnet av gemensamhetsbadets införande i Sverige med att återgå till forna tiders2011-03-25 @ 19:42:42
Postat av: Helene

Jag kan inte fatta varför de inte sket i käringdjävel....na och helt enkelt hoppat i bassängen. Obegripligt hur de böjde sig för dessa kravmaskiner!

2011-03-25 @ 19:44:51
Postat av: Magentan

@ Karlskronabloggen

Ett fint och aktuellt inlägg i din blogg!Man borde trycka upp ett antal snygga affischer och sätta upp på lämpligt ställe på de kommunala badinrättningar som inför könssegregerade badtider:Gemensamhetsbadet 1911 - 2011!

På förekommen anledning firar vi 100-årsminnet av gemensamhetsbadets införande i Sverige med att från och med nu vända 100 år tillbaka i tiden och återgå till forna tiders rigorösa principer med könssegregerade badtider.2011-03-25 @ 19:53:55
Postat av: Rocker1971

Gjorde något idag som jag skulle ha gjort för längesen.

Betalade medlemsavgiften för att bli medlem i SD.

2011-03-25 @ 20:32:38
Postat av: Robin Shadowes

Nicolai Sennels skriver om islamisering på Snaphanen.Ordet “islamisering” er oprindeligt opfundet er muslimer til at beskrive, hvordan man konverterer et “kufr” (vantro) samfund til et “oplyst” (islamisk) samfund. I takt med, at ikke-muslimer oplever, at islamisering er skadeligt for samfundet, er ordet også blevet et politisk skældsord. Islamisering er et fænomen der har eksisteret siden muslimernes profet Muhammed levede for 1.400 år siden. Islamiseringen har været effektiv, idet den nu er hovedreligion i 57 lande. Sammenslutningen af islamiske lande, OIC, er verdens største organisation, kun overgået af FN.Indtil nu er der ingen historiske eksempler på, at et ikke-muslimsk samfund frivilligt har omvendt sig til islam. Islamisering er således altid sket med en eller anden form for brug af magt. Oftest, også på Muhammeds tid, er det sket med militær magt. I andre tilfælde er det sket ved indvandring og høje fødselsrater. En tredje metode til islamisering er at lægge politisk og folkeligt pres på et samfund og dets ledere og virksomheder, og på den måde islamisere dele af dette samfund og dets traditioner og kultur.Frivillig islamisering

Historiens første eksempel på frivillig islamisering sker netop i disse år, hvor vestlige politikere nedlægger ikke-muslimske traditioner og tillader islamiske traditioner en fremtrædende plads. Det diskuteres meget, hvad årsagen kan være. Nogen mener, at det skyldes terrorfrygt, mens andre peger på malplaceret tolerance og høflighed over for en voksende befolkningsgruppe. En tredje forklaring er, at politikerne og virksomheder forsøger at tækkes muslimske grupper ved at give deres kultur og religion flere rettigheder, og at tækkes dele af den ikke-muslimske gruppe ved at fremstå politisk korrekt. En fjerde og afgørende årsag er, at mange politikere og meningsdannere ganske enkelt ikke forstår, hvorfor islamisering er et problem.Läs gärna resten här:http://snaphanen.dk/2011/03/25/%C2%BBvi-har-bjudit-in-honom-i-god-tro%C2%AB/

2011-03-25 @ 21:00:30
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: S-E Karlsson .

Rocker 1971 , det är förmodligen det bästa du gjort hittills i dit liv ! Välkommen ombord !

2011-03-25 @ 21:40:22
Postat av: Dumle

Varför vågar de inte visa håret eller hud för svenska män?

Jo, de tror sig vara så attraktiva att männen skall drabbas av en okontrollerbar lust, vilket skulle leda till äktenskaplig otrohet och samhälleligt kaos! Vågar de testa denna teori? Ta er slöjan och se hur många romanser som startar. En ännu mer allvarlig sida är att detta avslöjar en människosyn där män betraktas som djur, som styrd av instinkt hoppar på attraktiva kvinnor. Några moraliska betänkligheter finns ej. Dessutom kan endast män känna åtrå för kvinnors utseende. Aldrig tvärtom. Om en man blir attraherad av en lättklädd kvinna och våldför sig på henne. Vems är felet i Islams ögen?

Sveriges kvinnor är på väg att förpassas till Medeltiden. Varför säger inga kvinnor emot?

2011-03-25 @ 21:56:26
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Gudryn Schyman har varit debattledare idag på ett seminarium för orättvisa löner mellan män och kvinnor.

2011-03-25 @ 22:35:14
Postat av: Olga

Det är saligare att giva än att taga.Sverige är ej längre svenskarnas land, det tillhör världssamfundets sex miljarder levande världsmedborgare. Det är ej heller de döda svenskarnas land, ty dessa var alla betydelselösa barbarer, som aldrig byggde upp något land från grunden, ty alla impulser kom utifrån, liksom ansträngnigar och kunnande. De döda var åtskilliga millioner flera än vi, men sedan vi avskaffade våra gränser, kommer dera antal snart att överskridas av de levandes. De döda har inget att säga oss nu i vår mångkulturella storhetstid. Det är förlegat att minnas det lilla de uträttade och deras obetydliga strävan kan ej åsättas något större värde. De efterlämnade i jämförelse med egyptierna inga verk att värja för oss nutida svenskar. Den etniske svenskens storslagna uppgift i nutiden är att förvalta landet åt de tillströmmande värlsmedborgarna och att generöst bekosta deras bosättning och vidare liv i deras nya land.

2011-03-25 @ 22:41:24
Postat av: Zimona - nyinvald i kommunfullmäktige för Sd

Detta är så sjukt! Vi har genus-dagis där man inte ska kalla varandra han eller hon, utan person eller kompis. Eller det "nya" ordet "hen". Allt för att det inte ska finnas några kön som kan bli diskriminerade och förtryckta.

Samtidigt får inte kvinnor bada ihop med män på våra badhus i Sverige år 2011. Snacka om diskriminering baserat totalt på KÖN!

2011-03-25 @ 22:45:49
Postat av: Gubben o Gumman

Om kanske passar bättre än för i inlägget...Zimona : Dom föräldrarna som har sina barn på sådana dagis hör hemma inom den slutna psykiatrin.

2011-03-25 @ 23:55:46
Postat av: Inte-en-till

Min fråga till läsarna och de berörda herrarna:Varför trängde de inte sig ned i badet, om inte annat så för att markera? Om då de lakansbeklädda damerna hade protesterat, kallat på personal eller ringt polisen så hade vi fått en intressant konfrontation.Vi svenskar får inte vara så fega och undfallande.Upp till kamp!"Numer kan Äventyrsbadet i Kalmar gå under namnet Nicab-badet! Förra veckan ockuperade 6 muslimska damer badet och stog med lakan och skylde bassängen och hindrade andra badande (alltså herrar) från att använda bassängen eftersom några muslimska kvinnor iklädda nicabliknande kläder badade. Några herrar (med säsongskort ) gick då till receptionen och krävde en förklaring, men fick inget svar från någon, och någon chef fanns plötsligt inte tillgänglig, när en av herrarna då ringde till lokalblaskan Barometern och tyckte att dom borde skicka en reporter och eftersom dom inte fått någon förklarning varför dom inte fick bada trots att dom betalt säsongskort fick dom till svar av Barometern att dom ej var intresserade av denna så kallade nyhet!"

2011-03-26 @ 00:08:18
Postat av: Gubben o Gumman

Som alla vet så är Gubben o Gumman alltid välunderättade även internationellt sett.Svensk sjukvård räknar med en tillströmning av kvinnor med b-vitaminbrist med tanke då på tänkande kläder,svenska skattebetalare skall alltså betala religiösa samt kvinnoförnedrande kostnader.Vi har då lämnat religionen och glider över i misshandel religiös sådan precis som omskärelse.Även affärsmöjligheter ses då i arabvärlden där kläderna ger en "fin vit hy" samt b-vitaminbrist

Konsultpengar att tjäna,detta är iget tidigt aprilskämt.Som lök på laxen under kläderna i mellanöstern smörjer en del kvinnor in sej med solkräm under kläderna....Detta beteende odlar kultur och fritidsförvaltningen i Kalmar simhall hälsovådligt samt kan förmodligen klassas som misshandel.Hoppas dom läser detta inlägget.Källa : Intern

2011-03-26 @ 00:09:47
Postat av: Zimona - nyinvald i kommunfullmäktige för Sd

Gubben och Gumman: Ja, jag håller med er om det, det jag menade är att det är ju helt sjukt extremt åt båda (alla möjliga) håll! Det får väl vara nån måtta på eländet. Snart finns det ju inget kvar som känns normalt för vanliga svenska människor...

2011-03-26 @ 00:23:52
Postat av: vitaministen

Hörnu, Guben & Guman, D-vitamin, inte B-viamin!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDet klarar ni väl nu? D D D D

2011-03-26 @ 00:33:03
Postat av: OT

Emil i Lönneberga - Idas Sommarvisa: http://www.youtube.com/watch?v=ym4HGUDbKbYDu ska inte tro det blir frihet

Ifall inte nån sätter fart

på Sverige och gör lite yttranden

då kommer friheten snart

jag gör så att livet det blommar

jag gör hela Sverige fritt

och nu så har friheten kommit

för jag har just röstat in SD i riksdagenJag ställer många frågor i riksdagen

så där så det hoppar och far

jag ger fullt med belägg som stämmer

Och sjuklövern som SDarna tar

jag gör allmänheten informerad

och små frågor här och där

jag gör framtiden möjlig om möjligt

för jag gör den alldeles friOch sanningen säger jag åt folket

för det tycker jag dom kan få

och andra små tråkiga saker

som ej passar när barna är små

och jag påpekar svåra ställen

där barna kan råka i spinn

då blir föräldrarna fulla med info

och sjuklövern blir fulla med spring

2011-03-26 @ 00:56:02
Postat av: OT

Emil I Lönneberga - Jag är Fattig Bonddräng: http://www.youtube.com/watch?v=c57RfNtlOzgJag är fattig svensk, men jag lever ändå.

Dagar går och kommer, medan jag knogar på.

Harvar, skruvar och böjer, plockar, gräver och bär.

Går bak mina bossar, hojtar visslar och svär.Jag är fattig svensk, och jag tuggar mitt snus.

Och när lörda'n kommer, vill jag ta mig ett rus.

Sen, när jag blitt livad vill jag tampas och slåss.

Vila hos en flicka vill jag också, förstås.Sen, så kommer sönda'n, och då vill våran präst,

att jag ska i kyrkan, men då sover jag mest.

Prästen kan väl sova hela måndagen men,

för en fattig svensk, börjar knoget igen.Så går hela veckan, alla dagar och år.

Jag går med min plikt, och jag böjer och skruvar.

Jag kör mina trix och jag köper mitt öl.

Harvar, gnor och trälar, och till sist ska jag dö.Står där, fattig svensk invid Himmelens port.

Lite rädd och ledsen för de synder jag gjort.

Man ska inte supa, hålls med flickor och slåss.

Herren, Gud i Himlen, är väl missnöjd förstås.Men, då säger Herren: Fattig svensk, kom hit.

Jag har sett din strävan och ditt eviga slit.

Därför, fattig svensk, är Du välkommen här.

Därför, fattig svensk, skall Du vara mig när.Åh, jag, fattig svensk står så still inför Gud.

Och sen klär han på mig den mest snövita skrud.

Nu Du, säger Herren, är ditt arbete slut.

Nu Du, fattig svensk, nu får Du vila ut.

2011-03-26 @ 01:09:07
Postat av: OT

Gammel yxor hör min sång, som vi sjunger gång på gång, vi går för frihet, rätt och fred, i gammel yxors stolta led! Sverige behöver er nu!Basker blå: http://www.youtube.com/watch?v=Cz3AP8lUhdgKrigen rasar i vår värld

Långt från hemmets tryggga härd

Har vi stått och skall vi stå

Med den blåa baskern på

Till Kongo, Gaza, Sinai

Till Libanon och Cypern vi

Reste ner som allas vän

Nu vi står i BosnienHindra nöd och liv död

Blivit har vårt levebröd

Jämt på post alltid beredd

Under vår blåa fana seddAllt är malsich gamle vän

Blåa baskrar kom igen

Vi går för frihet, rätt och fred

I gammel yxors stolta led!

Gammel yxor hör min sång

Vi skall synas än en gång

När vi gjort vårt livs mission

På vår sista bataljon

In the service of the peace!

Marcherar vi på FN-vis

Taktfast ljuder våran sång

Som vi sjunger gång på gång

2011-03-26 @ 02:20:12
Postat av: Gubben o Gumman

Oppfattat : D-viamin, hm känns som om något fattas

2011-03-26 @ 03:40:19
Postat av: Stefan K

Jag läste lite på text-tv nu på morgonen.Över 1 miljon ivorianer är på flykt efter oroligheter i landet. Sverige ska nu skänka ytterligare 40 miljoner till de redan utlovade 37 som SIDA lovat.Flyktingströmmarna till italienska Lampedusa fortsätter och väntas öka när vädret nu blir varmare. Främst är det tunisier som flyr trots att läget nu är lugnt och de kommer i första hand för att söka jobb. Nu väntas över 50 000 libyer ta sig över Medelhavet till den lilla ön som redan har fler flyktingar än invånare.I Jemen fortsätter protesterna och nu väntas stridigheter sedan oppositionen nobbat president Salehs erbjudande. I går sköts 57 personer ihjäl under en demonstration.Legosoldater från Liberia trakasserar gränsbefolkningen i Elfenbenskusten och gränsområdet Guiglo är i laglöst tillstånd där människor gör vad de vill. Plundring, våldtäkter och mord är här vardagsmat.Nu befarar man att Syrien blir nästa Libyen. Bara igår dödades mellan 20-40 demonstranter i de största städerna.I Jordanien har också oroligheter blossat upp. Över 100 demonstranter skadades igår i sammandrabbningar mellan meningsmotståndare. Nya sammandrabbningar väntas idag.Till dessa färska nyheter ska läggas de gamla oroshärdarna som Somalia, Afghanistan, Pakistan och Irak.Miljöpartiet vill ge en fristad i Sverige till alla som flyr Libyen. Varför nöja sig med Libyen när vi kan ge hjälp till miljoner andra? Sverige är ju ett av världens rikaste länder enligt Mp, även om den rikedomen inte märks på äldreboenden och vårdinrättningar.Jag såg en dokumentär från Sudan igår kväll. Nu ska landet delas efter flera år av oroligheter. En f.d. hög politiker sade ungefär följande: "Vi trodde på och hoppades kunna bygga upp ett mångkulturellt samhälle, men misslyckades. Det fungerade inte."Vad har detta med artikeln att göra, undrar ni? Jo, de kulturer som i allt större mängd anländer till Sverige, är kulturer som på alla sätt skiljer sig från den västerländska. Vi har redan sett kulturkrockar p.g.a. detta och inte tror jag det blir bättre. Att gå 100 år tillbaks i tiden för att blidka dessa kulturer kan knappas vara rätt väg och lösa de problem vi redan börjar märka av.

Postat av: Åke Malmros

Det är väl inget fel på somalier?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12787069.ab

2011-03-26 @ 09:03:10
Postat av: Allemand

Säkert inte, men vem vill gifta sig med en danska? ;-)

2011-03-26 @ 09:13:53
Postat av: Robin Shadowes

Det blir ingen moské i Fredrik Reinfeldts hemkommun Täby. Moderaterna, som har styrt kommunen oavbrutet sedan 1982, säger blankt nej till Miljöpartiets förslag om att uppföra ett muslimskt kulturcenter.”Bygg en moské baby, bygg gärna tre baby” sjöng artisten Mange Schmidt i Moderaternas vallåt ”Flyter” från 2010. Men när Miljöpartiet nu föreslår en moské i moderattäta Täby är politikerna inte lika sugna längre.

– Det finns en moské på Södermalm och även på andra håll i Stockholm. Jag tror inte behovet finns av en i varje kommun. Om man åker kollektivtrafik från Täby till Södermalm tar det 20-25 minuter, så jag gör inte bedömningen att avståndet skulle vara ett stort problem, säger moderaternas Leif Gripenstam till tidningen Mitt i (sid 18).http://www.friatider.se/bygg-en-mosk...en-inte-i-tabyTänkte genast på Malmöbos förslag om att kulturberika våra hycklande politiker. Det som låg närmast till hands i all hast var att starta en grupp om det på Fejan. Så om ni gillar idén att Täby skall bli kulturberikade som resten av oss har blivit så kan ni ju gå med här:http://sv-se.facebook.com/home.php?s...91773704193535

2011-03-26 @ 09:42:49
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Irene

Jasså! I Täby säger man "Det finns en moské på Södermalm och även på andra håll i Stockholm.Jag tror inte behovet finns av en i varje kommun". Det ska nu byggas en moské i Skärholmen trots att det finns en i Fittja och nyligen fick vi genom tidningen "Mitt i" veta att uppförande av moské i Alby avslagits,inte pga att det redan finns en i Fittja utan för att minareterna skulle bli för höga. Församlingen ska nu ändra ritningarna och sedan är nog saken klar.Då kommer det att finns tre!! moskèer där man från tornen kan se till varandra.Så är det i Botkyrka kommun!

2011-03-26 @ 10:45:02
Postat av: Olga

Alla ni i Kalmar som upplevde spektaklet på badhuset med muslimkärringarna och deras lakansskylande. NI MÅSTE INSE ATT NI HAR

MED IDIOTER ATT GÖRA. Idioter av två kategorier: dels quasireligösa idioter, som har kommit på ett, som de tror, oantastligt sätt att trakassera

er, ert "djävla otrogna pack", dels idioter av inhemsk extraktion, som springer deras ärenden, rädda som de är för att bli kallade rasister och nazister eller för att hamna hos DO. Tacka vill jag NAZISMEN i jämförelse med MOHAMMEDANISMEN. Hos Adolf rådde fortfarande vanlig logik, 1+2 förblev

3 ända in i slutet i april 1945. Hos Allah beror det helt på omständigheterna vad summan skall bli. Det är en helt oförlåtlig skandal att upplysta västerlänningar i tredje millenniet tar dårhusreligionen islam på allvar. Ni går ju inte omkring och tror att jorden är platt, även om det ser så ut när man blickar ut över Kalmarsund.

2011-03-26 @ 11:04:50
Postat av: FreeBird

Sven Dacke skriver:

”När någon kommer till någon som redan bor där sedan lång tid, till och med i många generationer

1 Anpassar sig till seder och bruk enligt tradition på platsen/landet

2 Ber ortsbefolkningen hålla käften och att rätta sig efter dom traditioner som nykomlingarna har hemma”Klart att när muhammedaner upptäcker hur många femtekolonnare och stjärtslickare finns bland den inhemska befolkningen jo då finns det inga gränser för deras krav. Jag är övertygad att utan oikofober och islamofiler bland svenskar skulle situation vara annorlunda.

2011-03-26 @ 11:35:32
Postat av: Robin Shadowes

Läs om hur det går till på "svenska" skolor nuförtiden på Robstens blogg. Dom är mer djur än människor.http://robsten.blogspot.com/2011/03/en-lararvikaries-berattelse-oppet-brev.html

2011-03-26 @ 12:17:21
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kalle2

"olga" 11:04 de är inga idioter.

De är listiga och smarta! jag lever i ett integrationsområde och vet att de flesta invandrare är listiga och manipulativa som f-n.

även arabisk matematik undervisning är helt annorlunda västerländsk och deras sätt att lösa matteproblem är mycket smartare.man kan se det på detta sätt: nu skall sossarnas Juholt bli en ny landsfader som fotfolket skall känna förtoende för och lyder man honom så fixar han guld och gröna skogar.Islam ger invandrarna guld och gröna skogar här i sverige. de kan kräva vad de vill och de får det. även sossarnas partiledare Juholt kommer lyda blint vad islam-folket kräver. så antar man islam attributen får man som man vill.

måste säga det är listigt påfund.många kvinnor gillar att slippa manliga blickar när de badar. många vill inte visa sig i baddräkt om de känner sig tjocka och missnöjda med sitt utseende.

men ingen skulle våga stänga badet för det.Nu hade invandrarmadammerna på badet antagit islamattributen och de morskna männen lyde blint och gick därifrån.

badpersonalen vågade inte tycka nåt. 7 klöverns politiker i kommunen vågar inte säga nej. svensk fulmedia juger och vinklar och vem lyder de? allt handrar om att någon på hög nivå i herarkin håller i marionettsnörena, men vem?

de enda som vågar säga nej är SD-politiker och dess 340 000 väljare!nog är det listigt att få ett helt land som Sverige och dess befolkning att lyda som knähundar och i förlängningen förinta sig själva!

2011-03-26 @ 12:39:38
Postat av: Hulda

Undrar hur Julhalt ställer sig till könsdiskriminering i ett badhus nära hans Oskarshamn..?

2011-03-26 @ 12:47:37
Postat av: Rättvis

Juholts festtal handlar om de fattiga barnen. Men till vardags kvitterar han ut en miljon för den fallskärm han fått från PARTIET.Dubbel län åt Juholt alltså.http://www.expressen.se/nyheter/1.2379354/hakan-juholt-fick-ut-fallskarm

2011-03-26 @ 12:48:39
Postat av: Magentan

@Kalle2

"Nog är det listigt att få ett helt land som Sverige och dess befolkning att lyda som knähundar och i förlängningen förinta sig själva!"Denna din sista mening i stycket är verkligen värd att suga på! Den är värd att höras och synas ofta och på flera ställen. Jag kopierar den.

2011-03-26 @ 12:50:11
Postat av: Henrik

Vad är det för fel på gubbarna ?

Var inte så j...a fegsvenska!

Om personalen inte gör något, ta av er byxorna, hoppa i bassängen och kör ryggsim.

Skulle kling o klang komma dit så hamnar ju detta på löpsedlarna.

2011-03-26 @ 13:00:55
Postat av: Kalle

För en tid sedan blev en iman anställd av en kristen Stockholmsförsamling. Inte hört något om protester från Sverige Demokraterna mer än på några bloggar. VARFÖR I HELSICKE har inte våra valda SD:are som är invalda i kyrkan protesterat. Tiger SD:arna och håller med om att det bra med en iman än så länge i den svenska kristna kyrkan. Varför är det så tyst från SD. Vill ha besked om SD redan har gett upp eller vad det handlar om. Jag röstade på SD för att det skulle hända något i valda styrande församlingar där det finns SD-represtentanter. Varför tiger ni i församlingen!!??

2011-03-26 @ 13:23:45
Postat av: kalle2

Robin shadows:

bra länk till ropstens blogg . postningen om situationen i grundskolan, gymnasielärare vill INTE undervisa i grundskolor där många elever har blandad härkomst/problemskolor och är livrädda om kommunen vill omfördela resurserna och omplaceras lärartjänster nu när det skall sparas. Men de hyllar 68 vänsterns nya ideal om mångkultur= syntax error!fast stökiga invandrarbarn är ett mindre hot jämnför med de lugna och flitiga plugghästarna som med höga betyg (utöver de med medelbetyg som kvoteras in pga 50/50 mångkulturkravet från 7 klövern)tar sig in på läkarlinjer,advokatutbildning,tandläkare

mm. de tar sedan över samhällsfunktioner.#en läkares beslut går inte att överklaga!

#nya lagar skrivs som passar invandrare bättre,sedan får pursvenskar lyda nya Svenska lagar!

#invandrare som blir politisk sakkunniga driver frågor som passar sina egna mål.sakta men säkert förlorar svenskarna sitt egna land.

det går ju inte utestänga personer med höga betyg och erfarenheter bara för de har utländsk härkomst och andra åsikter än vad traditionella svenskar har.redan nu jobbar ju extrema muslimska åsikter inom säkerhetsklassade tjänster inom försvaret, FRA, säpo. och waberi sitter ju i försvarsutskottet. skall tjänstemänn på gräsrotsnivå vägra göra sitt jobb och få sparken bara för waberi gett direktiven?när invandrarna och deras barn är i majoritet kommer demokratiska val göra att de tar över styret av Sverige.robin shadows Ni som verkar vara smart och bryr er om lite större frågor än små saker i vardagen vad tycker Ni om min kommentar:

2011-03-25 00:15

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/march/nybro-kommun-backar-om-partistod.html#commentSverige är en guldklimp som plundras av nån global maktelit, och 7 klöverns politiker får nån morot för att genomföra plundringen.synd att de svenska internationella storföretagen sålts och blivit en del av andra bolag. nu styrs de från utländska huvudkontor och produktion sker i låglöneländer.Sverige utarmas sakta men säkert.men undrar hur framtiden blir för de direktörer och styrelseledamöter som genomfört försäljningarna. skall de leva i inhägnade bostadsområden med vakter och övervakningskameror. övriga befolkningen vandra omkring som fattighjon?tar man en promenad i bostadsbebyggelsen kring konserthuset på djurgården mot tekniska museet. så är det bara villor med stängsel och övervakningskameror som följer en. så blir det nog i Täby ochså. och i andra pk-svennereservat.skall Percy Barnevik som sålde ABB och ville ha 1 miljard i lön. skall han åka till ica med livvakter så ingen rånar han på sin lyxbil, eller bli kidnappad som sibas fabian bengtsson, eller om nån rycker i dörrhandtaget som Mona Salin är rädd för och hela poliskåret med helikoptrar rycker ut!de har nog räknat med att svennebannan och nisse i hökarängen, tyst skall lyda. men nysvenskarna kommer nog inte finna sig i situationen, det visar ju stämningen dagens grundskola på!

2011-03-26 @ 13:34:41
Postat av: Kalle2

tack "magentan" för respons. är det nån läser eller bryr sig om vad skriver?skulle fulmedia skriva utan PK-filter så liknar ju Sverige redan samhället i Tahiti. rån, våldtäkter,bluff och båg från politiker och myndighetspersoner, korruption, vanvård,flera kriminell maffia ligor,flera tusentals personer utan id, folk kan inte läsa och skriva eller räkna, områden helt laglösa, polis och brandkår är rädda att åka på stryk och bli mördade i tjänsten!

tv team blir rånade på utrustning, mm mmingen 7 klöver politiker borde våga gå ut. hur kan de vara stolta över hur Sverige försämrats.

2011-03-26 @ 13:59:55
Postat av: Rättvis

Ser på TV där sossarnas partikongress sänds live.Just nu talar en socialdemokratisk lärare från Botkyrka och berättar att ett svenskt barn har ett ordförråd om 10 000 ord vid skolstarten.För ett barn med utländsk bakgrund är ordförrådet bara 4 000 ord.Det är förstås svenskarnas fel enligt PK. Undrar bara hur mycket denna brist kostar

2011-03-26 @ 14:29:33
Postat av: Rocker1971

Det här är något läsvärt.http://politisktinkorrekt.info/2011/03/26/en-lararvikaries-berattelse-%e2%80%93-oppet-brev-till-jan-bjorklund/

2011-03-26 @ 15:20:22
Postat av: Rättvis

Så tvingas politikerna så sakta till att inse verkligheten - att erkänna den.Så här sa Juholt på kongressen:”- Vi har massarbetslöshet samtidigt som vi har arbetskraftsbrist, då har politiken kapitulerat.”Ja massarbetslösheten kommer sig av att PK importerar analfabeter. Faktum är ju att vi inte har något jobb för okvalificerad eller lågkvalificerad arbetskraft.

2011-03-26 @ 15:51:40
Postat av: kalle2

"rättvis", hallå, hallå! sossarna har väl anlitat tankesmedjor och talskrivare och analytiker för hitta dom toner väljare vill lyssna på. det är bara tomt floskler som "nystartarna" vill indoktrinera oss med.den politik som förts under 20-30 år är troligen väl planerad. och mäktiga krafter står bakom.skulle juholt nu plötsligt upptäckt att det finns 2-3 parallella samhällen. de kommer aldrig ändra tillbaka nåt. papperslösa jobbar svart för ingen vill betala vad det skulle kosta med arbetgivaravgifter,socialaavgifter,skatt på skatten.

#en Pizza skulle kosta minst 300 kr.

#tidningar delas ut av papperslösa som i sin tur är anställda svart av tidningsutdelare

# lingonsylten skulle kosta 1000 kr/litern om bärplockare skulle ha arbetsvilkor som juholts utlåvar.

# statliga myndighete köper in städning av de städbolag som är billigast, och det är papperslösa som gör jobbet åt underleverantörer.

# sverige styrs ju av Bryssel

# inga stora industrier kommer startas i Sverige

# det går ju inte bygga upp sverige på nytt om de skall stå kvar i det hörn 7 klövern målat in sverige i.en annan sak: jag har undrat varför japaner går omkring med munskydd varje vår. lyssnade på japanska webbradion och där berättade de att efter atombomberna så slogs vissa växtarter ut och andra fick övertag som nu växer ohämmat och ger enormt mycket pollen i luften. likadant i tjernobyl vissa växter växer extremt mycket.

jämnför det med Homoslyr beskämpningen i sverige på 70-talet. Som slog ut genuppsättningen i växter och stoppade dessa att växa. dessa kallhyggen är fortfarande tomma på växtlighet.en fråga: blir inte vatten radioaktivt om man kyler bränslestavarna med vatten?ingen material försvinner utan bara byter form, så allt vatten på jorden kommer nångång hamna som dricksvatten. med ca 500-600 kärnkraftverk i Världen och alla kyls med enorma mängder vatten oavsett om de är av westinghouse-konstruktion eller de två andra vanliga.

kommer vårt driksvatten efter 50 års drift (till?) blir radioaktivitet. det är väl sötvatten de kyler med? saltvatten skulle väl kalka igen rörledningar snabbt.???

i asien bygger de nya hus med dubbla avloppsrör för att återanvända och rena avloppsvatten för de får inte förorena vatten. men att kyla reaktorhärdar går bra för vattnet ser ju rent ut även om det är radioakrivt. men det blir ramaskri när bara brunt vatten finns att tillgå!

2011-03-26 @ 16:39:39
Postat av: Bra med separata badtider

Jag skulle faktiskt inte ha något emot särskilda badtider enbart för oss pursvenskar. Har slutat frekventera kommunala badanläggningar pga av gapiga invandrarungdomar som inte respekterar de regler som finns och som inte duchar före bad med skitiga kalsonger under badbyxorna. Badvattnet blir förorenat och personalen måste klorera hårdare vilket inte är så hälsosamt. Klor som blandas med skit och urin bildar skadliga gaser.

2011-03-26 @ 16:44:14
Postat av: Argus

Thoralf, Kent Ekeroth eller annan SD ledamot av riksdagen borde ställa frågan till justitieministern om det är förenligt med svensk lag och tradition att könssegration får förekomma i allmän verksamhet, som exempel Kalmarbadet. Nästa gång är det kanske allmänna kommunikationer som skall bli föremål för könssegreation.

2011-03-26 @ 17:24:22
Postat av: Smålänning

jag skulle tycka det var intressant om T-A skrev ett inlägg där förljande ord inte får användas:* analfabet

* 7-klöver

* muslim

* islam

* pk

* skäggbarn

* bidragsturist

* islamiseringalltså, vi vet vad du tycker om detta. vi kan det nu. kom med ett inlägg om någonting annat istället. Har inte SD en bredare agenda än då? Se det som en utmaning!

2011-03-26 @ 17:51:12
Postat av: Calle

@ smålänning

Är väl bra att TA tar upp det som inget annat riksdagsparti eller "gammel"media gör.Annars skulle ju ingen få veta ngt. om detta! Men det är väl så det var tänkt....

2011-03-26 @ 18:35:41
Postat av: RättvisKG Bergström skriver i Expressen om Juholts klena kometens:

” tvååriga gymnasiestudier på social linje.Håkan Juholt har en mycket smal ämnesmässig bakgrund. Han har praktiskt taget under hela sin riksdagsmannakarriär bara ägnat sig åt försvarspolitik. Inte hanterat ekonomisk politik, inte arbetsmarknad, inte sociala frågor och inte utbildning, forskning och andra tillväxtfrågor.

Men som sagt förväntningarna är små. Det underlättar.”Och när man tänker på Juholts yrkesmässiga meriter så blir man full i skratt. Han har varit lokalombud i Högsby kommun för en statsunderstödd sosse-tidning.Kommer man överhuvud taget ihåg Juholt i Högsby? Är det inte dags att granska hans insats i arbetslivet. Ja uträttade den mannen något för högbyborna ?

2011-03-26 @ 18:36:35
Postat av: Kalle

Kretsen runt Juholt enligt Expressen

Peter Akinder

Tidigare medarbetare till Göran Persson som ofta försvarat Juholt i sina ledare i Östran. En av Juholts bästa vänner. enligt Expressen.Östran och Akinder brukar väl vara elak mot SD!!!

En av Juholts bästa vänner. Ojdå.

Postat av: S-E Karlsson .

Jaja men som den smålänning som ju Juholt är så får man kanske hoppas på att han är så ekonomisk att han inser att Sverige inte kan ha den mängd av invandrare som vi har idag , vi sänker ju oss själva , se bara på pensionerna som är sänkta för andra året i rad för oss som jobbat för Sverige i kanske 50 år !

2011-03-26 @ 19:02:57
Postat av: Kalleman

Jag är förtvivlad/förbannad!Hur kommer det sig att Svenskarna är så dumma i huvudet och ger upp sin rätt att bestämma hur vi skall ha det i vårt eget land?Vi skall väl inte behöva anpassa oss till de som kommer hit och lever på mina/dina hårt förvärvade inbetalade skattepengar!Vill man komma till Sverige och bidra till vår välfärd och Svenska traditioner är det helt ok. men som det ser ut nu kommer det bara en massa lycksökare som vill bli försörjda. De är tydligen bara en grupp som skall ställa en massa krav, de kommer ej heller i framtiden att bidra med arbetsinsatser för vårt framtida välstånd. Detta är bara rena lögner från 7-klövern som vill avskaffa vårt land, Sverige.Jag är förvånad hur långt förfallet har gått, utan ett antal större protester från vårt folk och media!2011-03-26 @ 19:13:26
Postat av: Magentan

@ kalle2

Ang. munskydd i Japan.

Både i Japan och i Kina bär man munskydd i första hand för att inte sprida smitta till ANDRA människor när man t ex är förkyld. I HongKong finns noggranna instruktioner uppsatta lite varstans i staden om hur man ska hantera sitt munskydd, sina använda snytpapper och om handtvättning när man är infekterad.

Munskydd används också mot pollen och andra luftföroreningar.

2011-03-26 @ 19:39:41
Postat av: Olga

Kalle2"De är listiga och smarta! jag lever i ett integrationsområde och vet att de flesta invandrare är listiga och manipulativa som f-n", skriver Kalle 2.Jag är alldeles övertygad om att det förhåller sig så - men mitt påstående var i en något överförd bemärkelse, du skulle inte ta det helt bokstavligt - ty så var det (förstås?) inte menat.Är man en hängiven anhängare av en kvasireligion som den mohammedanska, betraktar mohammedfiguren som den ultimata förebilden och "försöker" följa alla de tusentals nästan enbart idiotiska påbud, regler och anvisningar om halal hit och haram dit, om hur man håller penis när man pinkar osv, som läran tvingar på de stackars troende, så är man nog att betraktas som, om inte helidiot, så åtminstone en partiell sådan - men i överförd bemärkelse.Om en människa i din omgivning gick omkring och hävdade att jorden är platt, att universum kretsar kring jorden, att hennes hälsotillstånd var beroende av relationerna mellan hennes kroppsvätskor: slem. blod, gul och grön galla osv, skulle du sannolikt betrakta vederbörande som en (stackars) idiot - vilket inte alls måste betyda att denna persons IQ var högst 30, vederbörande var kanske normalbegåvad med IQ kring 95-100 eller rent av begåvad IQ>110 - men otvivelaktigt mentalt helt invalidiserad av kunskapsfrånvaro.Det finns begrepp som benämnes "funktionell idioti, dito dårskap, dito dumhet, dito analfabetism osv", innebärande att bäraren av denna personlighetsegenskap i praktiskt avseende fungerar SOM OM han eller hon (hen!) verkligen var drabbad av det konstitutionellt/genetiskt betingade mentala handikappet.Betrakta den svenska regeringen - agerar dessa damer och herrar som om de hade sitt fulla förstånd i behåll? Kan man inte säga att dessa högst sannolikt begåvade personer fattar beslut, som allvarligt indikerar förnufts- frånvaro och/eller förståndsbrister? I ännu högre grad gäller detta det Nya Miljöpartiet.För att illustrera min tradiga utläggning vill jag hänvisa till ett sunnimuslimskt frågeforum, - sunniforum.com - en 'resurs', som man skriver, för utökning av de autentiska islamiska lärorna enligt de fyra mest inflytelserika lagskolorna som var i schwung på 800-talet! Här får dagens osäkra troende expertrådgivning i vad som är haram repektive halal. På just denna sidan avhandlas relationer mellan män och kvinnor, och hur de bör utbyta blickar....... Tittade Allah henne DIREKT i ögonen...?

http://www.sunniforum.com/forum/archive/index.php/t-38170.htmlEtt aktuellt problem är att varken vi otrogna hundar, eller vår oikofoba och politiskt korrekta överhet, men ej heller våra kära efterkommande, de troende muslimerna, som vår landsförrädiska regering har beslutat skall ta över landet Sverige, kan sina skrifter och de gudomliga påbuden i tillräcklig omfattning.Ingen i Kalmar kommun, och ingen i Sveriges riksdag, har väl tidigare hört talas om # DARURA #; kanske inte ens hedersborgaren i Kalmar kommun, Skinkmackan kallad, eller den där halvtunisiske infiltrationsbloggaren.DARURA är ett islamiskt begrepp med innebörden att NÖDEN UPPHÄVER ALLAHS LAG, dvs sharia, fiqh och hela smörjan. Jmf det svenska ordspråket! DARURA tillhör islams juridisk terminologi och betecknar ett tillstånd av nödvändighet på grund av vilket man kan tillåta sig att avstå från att göra det som är föreskrivet i islamsk lag. Mussarnas eget 'force majeure', således. Villkoren för och omfattningen av hur denna rättighet skall gälla har efterhand fastställts av olika juridiska instanser. Flertalet sådana har varit överens om att endast mord eller andra grövre fysiska våldsbrott inte omfattas av DARURA.Exempel - För muslimer är det förbjudet (haram) att äta svinkött. Förbudet kan upphävas om det inte finns något annat att äta, eller om den enda McDonald-syltan inte har annat än svinfrikadeller att bjuda på och man inte har pengar att gå till något annat ställe, som serverar halal krubb.För muslimor är det förbjudet att bada tillsammans med män. Men eftersom samkönat bad förekommer i deras nya fädernesland, OCH INGA UNDANTAG ERBJUDES (Ha, ha, ha!), får muslimorna ta seden dit de kommit - eller gå hem. Något tredje alternativ SKALL inte finnas!!!Att ta en otrogen kärring i handen är förbjudet för en stolt muselman, men vill denne ha det erbjudna jobbet, så erbjuder DARURA möjlighet att i detta trängda läge bryta mot islamsk lag och artigt ge kärringen kardan.Som alla nu inser utgör DO en quislinginstans som förrädiskt arbetar mot etniska svenskars intressen och som på quislingmanér stryker ockupationsmakten, dvs det muslimska byket medhårs.Cavatus har nyligen skrivit om detta. Läs vidare där! Och du/ni som är juridiskt kunniga - JO-anmäl DO. Det vore en värdig uppgift för SD.http://aktualia.wordpress.com/2011/03/25/do-maste-lasa-sharialagen/

2011-03-26 @ 19:41:40
Postat av: Kalle

>KallemanJodå folk bryr sig visst och vill stoppa massinvandringen. För 30 40 år sedan bröt det så kallade Raggarbråket ut i Södertälje. Raggarna försökte stoppa invandringen till Södertälje. De gav assyrierna på käften. Men vad hjälpte det. Ingen brydde sig allra minst sossarna. Södertäljes borgmästare följer den stora sossetraditionen med massinvandring mot folks vilja. Sossarna har aldrig brytt sig om folkviljan. Speciellt inte när det gäller invandring.

2011-03-26 @ 19:45:27
Postat av: Magentan

@ kalleman

Alla vi som har vaknat upp och kan se allt elände här är lika förtvivlade och förbannade som du.De som fortfarande sover sin Törnrosasömn, inbäddade i den förljugna gammelmedias bolster ser inget, hör inget, fattar inget, vet inget. Det man inte vet har man inte ont av. Åtmistone inte förrän det är för sent.

2011-03-26 @ 19:46:20
Postat av: Magentan

@ Olga: "Och du/ni som är juridiskt kunniga - JO-anmäl DO. Det vore en värdig uppgift för SD."Ingen dum idé alls Olga! Men man måste naturligtvis ha tillräckligt på fötterna.

2011-03-26 @ 19:58:54
Postat av: Nisse Hult

Man ska ta seden dit man kommer, annars får Muhammed ta säden med sig och åka hem.

2011-03-26 @ 20:09:17
Postat av: Olga

Magentan!

Vad har du på fötterna?

High heel pumps, fancy model?

..................................

Fitzgerald- Darura - Jihad Watch

Necessity (darura) that makes unlawful lawful

The Economic Revelance of The Sharia Maxims (Al-Qawaid al-Fiqhiyah ...

https://eric.exeter.ac.uk/repository/handle/10036/112862

Al Hal Al Islami - Farida wa Darura - The Islamic Solution

Darura - Oxford Islamic Studies Online

http://www.ingentaconnect.com/content/routledg/rtas/2007/00000005/00000001/art00007

http://books.google.com/books?id=4OrGYg31fi0C&pg=PA39&lpg=PA39&dq=darura&source=bl&ots=8VdnYg83-U&sig=k63IVz84aeTDgZF-GVGjVcgeFvo&hl=en&ei=yzyOTbvwOM7ysgbpweGACg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=10&ved=0CEYQ6AEwCTgK#v=onepage&q=darura&f=false

http://books.google.com/books?id=4OrGYg31fi0C&pg=PA39&lpg=PA39&dq=darura&source=bl&ots=8VdnYg83-U&sig=k63IVz84aeTDgZF-GVGjVcgeFvo&hl=en&ei=yzyOTbvwOM7ysgbpweGACg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=10&ved=0CEYQ6AEwCTgK#v=onepage&q=darura&f=false

http://books.google.com/books?id=fQzVVL8zI0sC&pg=PA88&lpg=PA88&dq=darura&source=bl&ots=HM-m-Wv7af&sig=-wIXRMbEZn_jDLTuOjgyZIrFKcw&hl=en&ei=sj2OTYipHsjPsgaV1-mUCg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=5&ved=0CC0Q6AEwBDgy#v=onepage&q=darura&f=false

http://glocktalk.com/forums/archive/index.php/t-1255335.html

http://www.surelazbakia.com/popup_image.php?pID=1431

http://www.ag-friedensforschung.de/themen/Islam/scharia.html

http://www.1000and1.de/deutsch/kultur/islamd.htm

http://www.payer.de/islam/islam.htm

http://tauhid-der-wahre-weg.npage.de/darf_man_den_anderen_gesetzen_folgen-_82535650.html

......................................

Har du läst vad Cavatus har skrivit?

2011-03-26 @ 21:00:15
Postat av: Magentan

@ Olga

Av din länklista att döma verkar det finnas en hel del intressant material. Om SD har tillgång till en skaplig jurist som vill titta på detta kunde det kanske bli tidernas ...Vår nuvarande diskrimineringslag bygger tydligen på tre EG-direktiv, varav ”direktiv 2000/78/EG” tycks vara det som behandlar diskriminering pga religion.Punkterna 11 och 12:

”(11) Diskriminering på grund av religion eller övertygelse, funktionshinder, ålder eller sexuell läggning kan undergräva förverkligandet av målen i EG-fördraget, särskilt förverkligandet av en hög sysselsättningsnivå och en hög nivå på det sociala skyddet, en höjning av levnadsstandarden och livskvaliteten, ekonomisk och social sammanhållning och solidaritet samt fri rörlighet för personer.

(12) Därför bör all direkt eller indirekt diskriminering på grund av religion eller övertygelse, funktionshinder, ålder eller sexuell läggning på de områden som omfattas av detta direktiv förbjudas i hela gemenskapen. Detta förbud mot diskriminering bör också gälla medborgare i tredje land men omfattar inte särbehandling på grund av nationalitet och påverkar inte bestämmelser om inresa, bosättning och tillträde till anställning och sysselsättning för medborgare i tredje land.”Intressant information skulle vara om det finns någon annat land i EU, där rättsväsendet tyder dessa EG-direktiv på samma sätt som Sverige gör, och där den som påstår sig vara kränkt har samma möjligheter till ekonomisk profit med hjälp av en Diskrimineringsombudsman som man har här. Visserligen har många, kanske de flesta, DO-fall där den ”diskriminerade” fått stora summor inte gått igenom någon rättsprocess här, utan gjorts upp via förlikning, varför det eventuellt kan saknas viktiga prejudikat.Det borde definitivt rensas upp i DO-träsket samt jämföras med vad som gäller i andra EU-länder!

2011-03-26 @ 23:22:52
Postat av: OT

Juholt, varför säger de att vi svenskar inte har någon kultur! Skall du bara gilla läget eller har du lite jävlaranamma? - Sverige är ett avlångt land: http://www.youtube.com/watch?v=biyUoEXmZTE

2011-03-27 @ 00:53:41
Postat av: Stefan K

Segregerade badtider införs i allt fler badhus. Detta borde stå i kontrast mot den jämlikhet som det samlade feministSverige kämpar för. De reagerar dock inte och frågan är varför?Idag rör det sig om några timmar någon dag i veckan. När får vi se krav på att badhusen ska hållas stängda för den övriga allmänheten, minst två timmar varje dag? Vilka krav kommer därefter...?Ju fler muslimer, ju fler krav, ju längre står vi från varandra. Kallas integration, eller...?

2011-03-27 @ 08:00:41
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Hulda

@Stefan K..

Det kanske vore bra med en sammanställning över vilka badhus man bör undvika pga. dålig hygien, dålig ordning, könsseparerade badtider och invandrarkvinnor iklädda ett klädvarulager.....

En uppmaning till alla kämpande duktiga bloggare!

2011-03-27 @ 09:03:23
Postat av: Stefan K

Hulda

Ett antal av dessa badhus hittar du här...

http://petterssons.bloggsida.se/diverse/badjavlar

2011-03-27 @ 09:19:32
Postat av: Hulda

@Stefan K..

Tack för tipset! Visst är det fördj#####t....

2011-03-27 @ 11:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0