FATTIGPENSIONÄREN DEN STORA FÖRLORAREN


Snart skall kostnaderna för illegala invandrare som får fri sjukvård adderas till kostnaderna enligt ovanstående diagram som är siffror för 2009. Hur många miljoner måsta skattebetalarna skjuta till?

För någon vecka sedan hade Mopsen en sammanställning på kostnaderna i vårt välfärdssystem för t.ex. en fattigpensionär och en illegal invandrare eller papperslös som det med så stor falskhet kallas av de svenskfientliga partierna i 7-klövern och hela mediakåren.

För några år sedan besökte jag min tandläkare och fick då höra hur det gick till inom tandvården och hur asylsökande fick sina tänder fixade för 50 kronor medan vi svenskar fick betala efter den gängse notan. Enligt personalen var det inte frågan om att laga något enstaka hål i tänderna utan betydligt mer omfattande åtgärder. Undrar om Försäkringskassan kostnadsför detta på ett särskilt konto så att man kan få ut dessa kostnader. Ett intressant uppslag till RUT.

Här kommer en liten jämförelse på avgifterna för en illegal invandrare och t.ex. en svensk fattigpensionär. Enligt sammanställning hos Mopsen.


Läkarbesök:

Illegal invandrare 50 kr, Högkostnadsskydd inträder för illegal invandrare efter 400 kr.
Fattigpensionär 150kr, Högkostnadsskydd inträder för fattigpensionär efter 900 kr.


Medicin:

Illegal invandrare 50 kr och högkostnadsskydd 400 kr/år.
Fattigpensionär  Stigande rabatt upp till högkostnadsskydd på 1.800 kr/år. Skall enligt socialminister Göran Hägglund (KD) höjas till 2.200 kr per år plus 50 kr per gång eftersom ”belastningen på vården ökar av demografiska skäl”.


Tandvård:

Illegal invandrare  50 kr och högkostnadsskydd 400 kr.
Fattigpensionär fullt pris upp till 3.000 kr, därefter 50% rabatt upp till 15.000 kr samt ännu högre rabatt vid kostnad över 15.000 kr.

Maximalt 1200 kronor för en illegal invandrare för sjukvård och tandvård under ett år.
För en fattigpensionär ser sannolikt verkligheten helt annorlunda ut! Troligen ligger kostnaden på minst 4000-6000 kronor/år om man inte är tandlös.

Visst är Sverige fantastiskt!

Undrar hur många fattigpensionärer som känner till dessa horribla siffror. När man dessutom också kan konstatera att dessa illegala invandrare inte bidrar med några inkomstskatter till samhället blir det än mer upprörande.


Kommentarer
Postat av: Vanlig svensk skattebetalare

Skönt att någon i riksdagen numera tar upp dessa frågor. Du har mitt och många andras mandat att ställa etablisemanget till svars. Fortsätt kämpa för ett bättre Sverige. Stort tack!

2011-03-14 @ 23:43:09
Postat av: kalle2

en fattigpensionär får ju betala 250 kr för läkarbesök. vissa landsting har infört - intraprenad" på vårdcentraler. den mest djäv-ulska mixen av både privat och offentlig sjukvård. där landstingspersonal får klapp på axeln om de snålar till max och ingen kan då klaga när den är offentlig och inte privat.

sjukvården för fattiga svenskar är verkligen dålig om man ens får nån vård. läkarna är snabba på att ställa diagnos "för dyr att vårda-inför palitativ vård" kommuner vill inte betala och inte landstinget heller. 7 klövern har bestämt att svenskar som de inte kan mjölka på skattepengar skall inte få leva. däremot skall utläningar få allt om politikerna i deras hemländer köper exportvaror av swediztan

2011-03-14 @ 23:57:56
Postat av: Ronny

Och vad säger det politiskt styrda (s) PRO om detta?? Släng det i ansiktet på dom och låt dom skämmas utav hel..te......

2011-03-15 @ 00:00:12
Postat av: Niklas

Fy vad jag blir förbannad.

Läste precis också hur en kvinna i Göteborg, blivit kidnappad av ett förortsgäng från Bergsjön - och våldtagen av alla - under flera dagar.

Tala om radon mot svenskar. Tala om våld mot svenskar. Tala om att förnedra våra svenska kvinnor!

Detta rasism som som invandarre, ofta i gäng, som de utsätter svenskar, ofta ungdomar, försvarslösa och kvinnor.

När ska media ta sitt ansvar och skriva som det är - att detta är OACCEPTABELT?

Eller är det bara Thoralf och SD som är folkets enda röst, vårt enda hopp för rättvis beskriving och med sunt bondförnuft.

Detta är verkligen så illa det kan bli.

2011-03-15 @ 00:45:54
Postat av: Lars

Tyvärr får inte Sverigedemokraterna fler procent i opinionen eftersom de inte upplevs som ett trovärdigt alternativ av gemene man.



De etablerade medias svartmålning av partiet tillsammans med tveksamt agerande från partiets representanter har inte heller förbättrat situationen. SD har ett digert jobb att transformera sig från ett litet nationalistiskt parti till ett vanligt riksdagsparti. Hur man lyckas är helt avgörande för att locka röster. Moderaterna och de andra partiernas agerande har mindre betydelse. En liten önskelista:



- Partiprogrammet måste utvecklas och breddas. Tveksamma formuleringar kring exempelvis etnicitet måste bort eller förtydligas. Programmet ska ge en stabil bas som inte kan attackeras som rasistiskt. Även invandrings- och integrationspolitiken är luddig. Vad men man egentligen med assimilation? Hur ska regler för asyl- anhörig- och arbetskraftsinvandring se ut?



- Lokala politiker måste utbildas i partiprogrammet och hur man agerar mot media. Som det är nu verkar det vara snudd på katastrof. Märkliga uttalanden avlöser varandra och EXPO måste ständigt anställa mer folk för att hinna med i svängarna.



- Snegla inte bara på Dansk Folkeparti för inspiration till partiets politik. DF är ett ganska litet parti och många andra populistiska och invandringskritiska partier i Europa har lyckats få betydligt större stöd i opinionen. Sedan tycker jag också att man ska titta mer på de anglosaxiska länderna som många väljare och politiker ser upp till. Det blir betydligt svårare att attackera argumenten om hänvisningar görs till exempelvis Kanada och England istället för Danmark. Kör stenhårt på internationella jämförelser för att visa på hur extremt Sverige är och hur normala SD är.



- Undvik att prata för mycket om kulturella skillnader. Det är en sak att kritisera oönskade kulturella uttryck, en annan att beskriva vanliga skillnader mellan människor med olika ursprung som problem. Det verkar inskränkt. Sedan ska naturligtvis svensk kultur ha ordentligt med stöd men det fastnar lätt på folkdräkter och folkmusik vilket gör att frågorna kan förlöjligas av motståndarna. Minerad mark.



- Fokusera mer på frihet och liberala världen. Många liknande partier i Europa har gått i riktning mot att försvara homosexuella och kvinnors rättigheter. Hela samhället svänger i denna riktning och partiet skulle tjäna mycket på att anamma ett sådant synsätt. Ingen slump att exempelvis det nya invandringskritiska partiet i Tyskland heter Freiheit.



- Ha en positiv syn på invandring. Det är inte invandring per se som är problemet utan att det inte finns någon ordning och reda i regelverket. 98% av Sverige befolkning är positiv till invandring men vill inte ha öppna svängdörrar. Exempelvis tycker jag Massinvandring är ett tveksamt begrepp. Danmark har nästan lika stor invandring som Sverige per capita. Skillnaden är att de tar emot högutbildade/individer med specialistkompetens medan vi tar emot analfabeter. Fattiginvandring stämmer kanske bättre? Vem som helst ska få söka till Sverige på egna meriter. Spelar ingen roll varifrån personen kommer. Sedan att MENA inte kvalificerar sig är en annan sak.



- En makeover skulle behöva göras av ledande Sverigedemokrater. Tyvärr känns det som partiet fortfarande är en kvarleva från “vit makt-perioden”. Humorlösa, brist på folklighet och vita män. Hur man för fram budskapet har en central betydelse för att locka röster. Tyvärr tror jag det framtvingade utanförskapet för dessa åsikter också har medverkat negativt. PI, Fria tider, bloggar och SD har skapat en speciell subkultur som inte fungerar i den riktiga världen. Se bara på hur bekymmerslöst Söder länkade till artikeln hos Fria tider om övergreppet på badhuset. Överlag måste ödmjukhet och saklighet vara ledord. Nu tenderar många uttalanden att bli hatfyllda, dömande och svepande. Som min flickvän sa efter ett framträdande av Jimmie (som är ganska mjuk) i Aktuellt: “Alltså, jag blir rädd för honom”. Synd eftersom hon egentligen sympatiserar med många av hans åsikter.



Som det är nu tror jag aldrig partiet kan kliva över 10 procent och bli en maktfaktor i svensk politik. Vad tror ni?

2011-03-15 @ 00:58:19
Postat av: Robin Shadowes

Svensken vill ha det så här. Sd har t o m minskat efter regeringens utspel om öppna gränser. Svensken är hellre solidarisk mot flyktingar än bryr sig om sig själv och sitt land. Solidaritet och antirasism går före allt annat. Hellre dör man än räddar sitt eget land.

2011-03-15 @ 01:26:17
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Silver

@Robin Shadowes,

Det håller inte jag med om. Svenskar generellt vet mycket lite om hur det förhåller sig med transfereringarna och därför fortsätter vansinnet. Dagen det dock blir mera allmänt känt hur det förhåller sig, ja, då lär det inte längre vara så roligt att företräda den politiska linjen (7-klövern).

2011-03-15 @ 03:19:06
Postat av: Putte

@Lars. Att 90% av svenskarna är positiva till invandring är bara skitsnack. Hur skulle det vara om du angav källan till den uppgiften, eller har du bara tagit den ur luften?

2011-03-15 @ 06:05:44
Postat av: Skeåning

Lars,



Jag tycker du har många bra synpunkter.



"- Partiprogrammet måste utvecklas och breddas. Tveksamma formuleringar kring exempelvis etnicitet måste bort eller förtydligas. Programmet ska ge en stabil bas som inte kan attackeras som rasistiskt."



Jag gissar att det är princip-programmet du åsyftar? Detta princip program formulerades ihop flera år innan Jimmie Åkesson tillträdde som partiledare. Partiet har liberaliserats avservärt sedan dess. Och jämför man de, mindre begåvade formuleringarna, med de faktiska politiska programmen inser man direkt att detta inte är något SD står för. Jag har själv påtalat detta flera gånger tidigare, och det är naturligtvis oerhört slappt att man inte har formulerat om, och ändrat princip-programmet så att det bättre speglar dagens SD. Vill man bli ett folkligt parti måste man uttrycka sig på ett sätt som är folkligt förankrat. Väldigt många Sverigedemokrater gör ett fantastiskt jobb, bland annat innehavaren av denna bloggen, som tyvärr kan raseras av rent dumdristiga saker, som nyss nämnt, tveksamma formuleringar i princip programmet, eller omoget twittrande hit och dit. Fruktansvärt onödigt. Likadant med länkandet till Fria Tider. Varför ger man terrierna den typen av köttben?



Jag tycker inte invandrings och integrations-politiken är luddig. Men där måste man naturligtvis vara självkritisk, du och många andra påtalar ju detta, och då har man naturligtvis misslyckats att föra fram sitt budskap på ett tydligt och diplomatiskt sätt för den stora massan, vad man står för. Integration är för SD en övergångsfas till assimilering. Många tror ju att när SD pratar assimilering ska man stänga ner grekiska restauranger och endast servera svenska smörgåsbord, så är det naturligtvis inte. Man måste bli tydligare på att framhäva vad svensk kultur är, och inte stanna vid folkdans som du nämner. Det är inte speciellt krångligt egentligen. Jag tycker Jimmie Åkesson är välbalanserad. Vad är det din flickvän tycker är läskigt? Vad gäller arbetskraftsinvandring är man för detta där det behövs för att täppa igen luckor på arbetsmarknaden. Detta behövs på special-områden då våra skolor varit för dåliga.



Vad gäller utomeuropeisk invandring har Sverige tillsammans med Storbritannen tagit emot särklass flest per capita. Här skiljer vi oss enormt från Danmark, och är i allra högsta grad legitimt att prata om massinvandring. Men det är skillnad på invandring och invandring. Missanpassad invandring är kanske ett bra uttryck på det vi sysslar med just nu. Det är viktigt att se nyanser, och framförallt beskriva nyanserat. Då blir också ens kritik per automatik skarpare och mer trovärdig.



Sedan ska man ha klart för sig att media ofta vinklar Sverigedemokraters framförande vilket gör det svårare än för något annat parti att få fram vart man står. Datalagrinsfrågan är ett praktexempel. Här ett citat hur det ofta ser ut,



"På onsdag ska riksdagen rösta om datalagringsdirektivets införande i svensk lagstiftning. Regeringen har trots att sossarna är med på tåget problem.

Detta då Miljöpartiet och Vänsterpartiet kommer att kräva att förslaget ska göras vilande under ett år. För att lyckas med denna minoritetsbordläggning krävs att Sverigedemokraterna som är mest pigga på alla partier att övervaka svenska folket stödjer kravet. Inte självklart kan tyckas men SD kan tänka sig att stötta ett krav de egentligen inte tror på bara för att ställa till oreda för att man har chansen."



Är det balanserad och seriös analys hur situationen de facto ser ut? Så löjligt uppenbart medveten vinkling av skribenten Hammarkvist på Skånskan att det faktiskt blir pinsamt. Men så här ser spelreglerna ut just nu, och då blir det inte bättre av att man ger terrierna saftiga köttben som Söder och Ekeroth tyvärr gjorde i veckan.



Men jag vill gärna understryka att jag tycker riksdagsgruppen i stort gjort väldigt bra ifrån sig i riksdagsdebatterna. Förstör inte det med barnsligt onödiga twitter inlägg och dumdristiga länkningar. Omoget.

Postat av: Stefan K

Tro mig, fattigpensionärerna har inte den blekaste aning om hur nedprioriterade de är. När jag lyssnar runt bland bekanta i min egen ålder, så vet inte ens de vart landet Sverige är på väg. Tro fan det, när de bara läser Aftonbladet, Expressen och ser på Rapport.

Dagens generation tycker guppande täcken i Big Brother-huset och intrigerna bakom Melodifestivalen är mest intressant och har ingen aning om den verklighet de själv lever i.



Frågan är varför media väljer att censurera nyheter som så starkt påverkar deras läsares vardag? Det finns bevisligen mängder med sprängstoff att gräva i och inte tror jag att varenda svensk journalist sålt sin yrkesstolthet så till den grad.



SD har mycket att vinna på sanningen och inte minst på att den når ut.

2011-03-15 @ 08:17:11
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Anonym

OT/ I dagens Östran kan man läsa om de "stackars" enskommande "flyktingbarn" som far så illa på boendet i Mörbylånga. Bla får man läsa om att "barnen" inte får någon läxhjälp. Man listar upp flera saker och skriver hela tiden "barnen" tills man kommer till ämnet rökning då är det plötsligt ungdomar det rör sig om. Lite längre ner blir de "stackarna" åter barn. Man förstår vilket dilemma skribenten ställdes inför. Kanske någon som har möjlighet att skanna in artikeln så fler får läsa, den finns inte på nätet tyvärr.

2011-03-15 @ 08:33:41
Postat av: Christian

Tack för att ni finns och lyfter upp detta. se till att använda er av detta i er dagliga politik också och GÖR DET KÄNT. Tyvärr upplever jag att mannen/kvinnan på gatan inte helt känner till orättvisorna.

2011-03-15 @ 08:40:35
Postat av: Ateisten

Ja herre jävlar vilket land detta blivit.

M + MP i (o)helig allians.



Hela världen får fri läkar- och tandvård!!!



Jag som arbetat och betalt (en sjuhelvetes massa) skatt under dessa år får vackert betala själv.

För att reparera skador orsakade av tandlossning fick jag en "offert" att det skulle kosta omkring 50.000.

Högkostnadsskydd? I helvete heller.



Tack, Regeringen.

2011-03-15 @ 09:22:04
Postat av: Ludvig

Tacksam för att få veta sanningen som döljs mycket noga av de andra partierna.

2011-03-15 @ 09:36:26
Postat av: kalle2

väntade på bussen, såg en äldre dam i rullstol som skördes av en afrodam med jacka från kommunen. den svenska vanvårdade damen såg pinad ut. hennes blick ropade på hjälp. inte konstigt läkarna ger diagnos. "palitativ vård" till svenskar som 7 klöverns kreatur inte har nytta av längre.

man skäms ,när man förstår hur illa hon behandlas.



förstå vad 7 klöverns svin till politiker och deras tjänstenmänn till chefer förstör vardagen för oss vanliga pursvenskar. fy-fan

2011-03-15 @ 09:54:35
Postat av: judevän

Klaga inte på hedervärda judar - klaga överhuvudtaget inte på den judiska folkgruppen i Sverige - alla dessa idel idoga, patriotiska, osjälviska och lojala medborgare - den här lilla söta damen t.ex. kan omöjligen vara representativ för judar i gemen. Beträffande filmen, inte kan man väl fastställa judiskheten genom DNA-prövning - eller? - är det inte rasism?

http://www.youtube.com/watch?v=scRwcY0i_fA

2011-03-15 @ 10:43:33
Postat av: Kalle

Behövs tydligen lite uppfräschning av antalet invandrare per capita. Sverige tar emot flest i hela västvärlden dit USA och canada också räknas. Vi tar emot mycket mycket fler än andra länder. Vi är med andra ord bäst i klassen eller sämst. Beror på hur man ser på invandringen.



Läs denna länk och begrunda!!!

Postat av: Anonym

I Malmö har en kvinna hållits inspärrad och utsatts för gruppvåldtäkter i två dygn. Var det en svensk kvinna som utsattes för detta fruktansvärda dåd.

2011-03-15 @ 11:16:52
Postat av: Anonym

När kritik och förslag på förbättringar hur SD skall bli ett större parti och av oss sympatisörer uppfattas som rättvist har Skeåning och Lars träffat huvudet på spiken.

Huvudsyftet med vad SD vill med vårt land kommer ju i skymundan av att en del saker sägs fel och sedan utnyttjas av den sverigefientliga vänstern och deras allierade i den s.k. 7-klövern.

Sverigedemokrater är det enda partiet,som med de rätta ledarna och att allt sägs på ett rätt sätt har en chans att vända alla orättvisor som drabbat vårt land de sista 20 åren och givit det största utslaget på pensionärerna och medelinkomsttagare.

Det är inte så svårt att vara PK om man som Bengt Westerberg

2011-03-15 @ 11:53:59
Postat av: Calle

@ Stefan K

Klockrent det du skriver!! Oengagemanget gör att vi fått det samhälle vi har.När folk i bekantskapskretsen gnäller över negativa effekter av massinvandringen, brukar jag säga att 94% av väljarna vill ha det så. Då dom undrar vad jag menar, förklarar jag valresultatet och säger att jag inte hör till dom 94 och frågar vilken del dom tillhör.Om dom förklarar att dom inte kan rösta SD, svarar jag att dom skall vara nöjda och inte gnälla.Dom har ju fått det dom röstat för!

2011-03-15 @ 12:08:06
Postat av: Inge sandén

Förstår mig inte på hur min nya Lapptopp sänder iväg en kommentar utan att den är färdigskriven eller fått oder om att skickas.

Fortsätter på om man som Bengt westerberg och hans geliker sitter med löner på allt ifrån 100000 till en miljon och inte vill se alla de problem som deras felaktiga invandringspolitik skapat.

Lars hade i.a.f. ett fel om dagens invandring.

Om Lars sagt att 90% av svenskarna har inga större invändningar mot 50-60-talets förda invandringspolitik, skulle jag hållit med honom.

2011-03-15 @ 12:14:57
Postat av: Errbe

ILLEGALA BEHÖVER INGET HÖGKOSTNADSSKYDD



De kan ju bara byta identitet, när gränsen närmar sig och då börja om från början igen.



Såvitt jag vet har de ingen form av personnummer, så att "samhället" kan hålla reda på dem.



"Det enda rättvisa är att allt är gratis. För alla." Det bör bli vår slogan. Med förutsättningen att det finns "Nån Annan" som betalar.



2011-03-15 @ 12:23:19
Postat av: Robin Shadowes

Kalle2, synd att du inte hade en flyer från Cavatus att överlämna åt den gamla damen.

2011-03-15 @ 12:45:02
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Till "Tjadden"

dom ni skall framföra kritik mot är de globala finanshajarna. Nu är det tydligen Sveriges tur att plundras. och våra politiker i 7 klövern har sedan 1986 gått med på det i utbyte av att få personlig karriär och feta arvoden. på senare tid verkar det som saudiska prinsar vill köpa krigsmateriel från sverige och i utbyte vill de islamisera lilla sverige. handelsministern björling har tydligen väldiga avtal med muslimerna.

det kunde man förstå det skulle gå åt helv-te med ett land som hade flera tusen miljarder i AP-fonder och naturtilgångar för 40 000 miljarder. och ett folk som är lydiga och naiva efter 200 år av fred. klart globala kapitalisterna vill ta för sig av vår gröda. när de plundrat oss på allt, kanske svenska folket röstar sverigevänligt och kanske vi kan bygga upp sverige på nytt igen.

säger vi nej till plundringen, kommer de fixa det som de gjort på alla andra ställen i Världen. vi blir ett enda stort Ådalen 1931.



http://www.youtube.com/user/Calikokat101#p/u/58/cWHz53RosVg

2011-03-15 @ 12:47:19
Postat av: Sven Dacke

Och nu kommer en beskrivning av den totala och slutliga utförsäljningen av Sverige.



Dags för dom snälla partierna med "Damage control" och fundera vad dom håller på med.



Artikeln håller jag med om , men inte valet av Partiledare, tror mera på denna man

http://affes.files.wordpress.com/2011/01/reinfeldt_waberi_no_glas.jpg

Postat av: en i det svenska folkdjupet, dvs slöfocksmajoriteten

Tack vare Sven Dacke upptäckte jag idag (bättre sent än aldrig) den förträffliga bloggen http://verklighetenisverige.wordpress.com , som startade med följande deklaration.

-----------------------------------------

Varför skriver jag de här inläggen?

En nation där myndigheter och massmedia presenterar en officiell ”sanning” som medborgarna enkelt kan avslöja som lögn är en nation i kris. En nation där medborgarna upplever att ansvariga politiker och massmedia ljuger om reella problem och sopar missförhållanden under mattan är farligt nära moralisk bankrutt. En sådan nation var den tidigare Sovjetunionen. En sådan nation är dagens Sverige.



I det forna Sovjetunionen fanns djupa klyftor mellan de officiella sanningarna och den bistra verkligheten på snart sagt alla samhällets områden. Det kunde vilken medborgare som helst konstatera genom att gå till jobbet, handla matvaror eller försöka få värmen i sin lägenhet reparerad. Enligt den officiella sovjetiska sanningen fungerade allt på bästa sätt i arbetarnas paradis. I verkligheten var det bara tillverkningen av vodka och stridsvagnar som fungerade något så när felfritt.



Invandringens officiella respektive verkliga sida.

I Sverige hittar man den stora klyftan mellan den officiella ”sanningen” och den av medborgarna upplevda verkligheten i hanteringen av invandringsproblemet. Jo, invandringen är faktiskt ett problem – i verkligheten det allvarligaste som Sverige som nation ställts inför sedan vi förlorade den östra rikshalvan till Ryssland 1809. Det handlar dessutom nästan undantagslöst om den muslimska invandringen och det handlar till syvende og sidst om Sveriges överlevnad som nation. Och det allvarligaste är att den politiska eliten och media vägrar att inse att det finns reella problem som måste lösas, i synnerhet hanteringen av migranter från länder utanför Europa.



Enligt den officiella ”sanningen” integreras migranter väl i vårt samhälle; de får arbete och utgör en värdefull tillgång för nationen. I verkligheten gäller detta i stort sett enbart invandrare från kulturnära områden; från Norden, Europa, Amerika och Fjärran Östern. I övrigt fungerar i princip ingenting. Muslimska migranter integreras praktiskt taget inte alls, det ser mullor och imamer till.



I verkligheten trängs socialbidragsberoende migrantfamiljer i allt mer avskärmade ghetton som Rosengård, Ronna, Hammarkullen, Landskrona och många, många fler. I verkligheten växer migranternas barn i andra (och snart tredje) generationen upp utan nämnvärda språkkunskaper, varken i svenska eller sitt eget språk. De har inte begripit särskilt mycket av skolan, och de har litet hopp om att någonsin kunna få ett arbete som betalar sig bättre än socialbidraget eller gängkriminalitet. För var i dagens högteknologiska kunskapssamhälle ska det finnas plats för unga analfabeter med djupa mindervärdeskomplex och dålig impulskontroll, unga som aldrig fått lära sig umgås med andra än sina jämnåriga?



http://verklighetenisverige.wordpress.com/2011/03/14/sverige-september-2014-ett-muslimskt-parti-i-riksdagen-del-1-av-3/

2011-03-15 @ 14:12:29
URL: http://verklighetenisverige.wordpress.com
Postat av: Magentan

Håller med Stefan K.

Det är bara en ytterst liten de av väljarna som är medveten om de orättvisor Thoralf skriver om här ovan. Uppåt 90 procent av svenskarna har fortfarande inte den blekaste aning om detta. De lever i en helt annan verklighet, eftersom de dagligen hjärntvättas genom det PK-smetade gammelmedias utbud i tidningar, radio och TV.



Vi här som läser alla upprörda inlägg på nätet får den felaktiga uppfattningen att "alla vet", men det är bara här på nätet som alla vet, och det är fortfarande en så oerhört liten del av befolkningen som läser om verkligheten här.



Jag är medveten om att jag upprepar mig och har tjatat om detta oräkneliga gånger, men det är fortfarande så att ENDA CHANSEN för SD ATT NÅ UT TILL FLER SVENSKAR ÄR ATT DISTRIBUERA UTFÖRLIG INFORMATION DIREKT TILL HUSHÅLLEN minst ett par gånger per år om i synnerhet sådant som Thoralf påpekar här ovan. Alltså de stora reella orättvisorna för alla (både svenskar och invandrare) som har arbetat och betalat sina skatter och avgifter i många år.



Dessa stora orättvisor tycker jag har kommit i skymundan hos SD för islamisthotet. I och med regeringens skandaluppgörelse med MP finns det verkligen anledning att lägga all fokus på dessa missförhållanden JUST NU!

2011-03-15 @ 14:30:48
Postat av: Tony Ingman

Vi har en statsminister som höjer sin lön med mer om året än vad en fattigpensionär skall leva av.



Vi betalar gamla människor utifrån, som alldrig betalat in en krona till välfärden s.k försörjningsstöd, som visserligen på kronan är

lika stor som garantipensionen, men med en väsentlig skillnad, att den som har försörjningsstöd har även hyran betald upp till

6,500 kr vilket inte fattigpensionären har.

Visst måste det kännas skönt för alla utslitna

vårdbiträden som haft sitt skitjobb med usel ersättning, betalat sin skatt, och nu får erfara

hur lågt detta värderas av Reinfeldts gäng.

Endast dårar som hatar sitt eget folk kan komma fram till sådana vidriga beslut.



Var det sådana beslut Regeringen Reinfeldt fick

svenskens mandat för att utföra? Arrogansen mot

Pursvensken har nått oanade höjder,och måste, trots

att vi har en senildement press nå ut till väljarna!

2011-03-15 @ 16:05:00
Postat av: Inge Sanden

Känner också för att tacka Sven Dacke för att han länkade till bloggen http://verklighetenisverige.wordpress.com.

Läs sprid och skriv ut och lägg i brevlådorna i din närhet så att vi gör som Magentan förespråkar.

Om svenska folket skulle få klart för sig hur nära islamisterna är att kunna ta över vårt land 2014 om dom bildar ett nytt parti skulle SD öka lavinartat.

Redogörelsen för alla kandidater som skulle platsa i det nya muslimska partiet är av högsta klass.

Att SD fått en så duktig medarbetare som innehavaren av denna blogg,gör ju att hoppet ökar,att vi skall klara av att rädda vårt land innan det är försent.

Läs,skriv ut och begrunda och lägg alla små detaljer åt sidan det är islam och islamisterna som är hotet mot vårt land som Jimmie Åkersson skrev en gång.

2011-03-15 @ 18:11:30
Postat av: Robban i Göteborg.

#Robin Shadowes 2011-03-15 @ 01:26:17



Nu är du väl ute och seglar igen, vem kan lita på telefonintervjuer med kanske 1500 personer?



Läs på hur statistik fungerar, och dessutom när det gäller känsliga frågor!

2011-03-15 @ 19:19:39
Postat av: Ceasar Andersson

Hej Thoralf,



Jag undrar hur du tar fram statistiken för kostnaden för landstinget nedbrutet på detta sätt?



Intresserad av samma nedbrytningar för kostnader i kommunal regi.



Kan du vägleda?



mvh Ceasar

2011-03-15 @ 21:37:24
Postat av: Robin Shadowes

"Nu är du väl ute och seglar igen, vem kan lita på telefonintervjuer med kanske 1500 personer?



Läs på hur statistik fungerar, och dessutom när det gäller känsliga frågor!"



Vad fan örlar du om, idiot?? Var i helvete har jag snackat om statistik och telefonintervjuer? Är du ens frisk i huvudet?

2011-03-16 @ 03:32:19
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Thomasson

"Högkostnadsskydd inträder för illegal invandrare efter 400 kr."



Hur verifieras detta? Den illegale är papperslös, således kan denne inte identifiera sig. Högkostnadskortet är mig veterligen enbart ett "häfte" med stämplingar/signaturer.



Alltså, något som med enkelhet kan skickas runt mellan stackars behövande efter behag.



Finns ju ingen som kan kontrollera att rätt kort hör till rätt individ...



@Robban: Statistik... är ett ganska vedertaget begrepp och har varit det sedan länge. Förstår du inte hur detta fungerar så kanske du ska gå om mellanstadiet?

2011-03-16 @ 04:52:57
URL: http://politisktinkorrekt.info
Postat av: Robban i Göteborg.

Robin Shadowes! (2011-03-16 @ 03:32:19)



Du som sitter alla timmar på dygnet och kritiserar allt och alla överallt...

Och sen kan du inte tåla ETT enda litet mothugg, utan att fullständigt spåra ur verbalt!!



Du skrev ju att du litade på nedgången efter de senaste undersökningarna, som är intervjuer med några tusen personer.(varav många är gjorda innan Moderaternas svek)



Hur är det ställt själv egentligen?

2011-03-16 @ 09:07:41
Postat av: Olli Rein

Går det inte att begära misstroendevotum mot regeringen och omval snart! Undersök den möjligheten Thoralf, det kan väl knappast bli sämre än det är.

2011-03-16 @ 15:57:39
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Olli Rein

Går det inte att begära misstroendevotum mot regeringen och omval snart! Undersök den möjligheten Thoralf, det kan väl knappast bli sämre än det är.

2011-03-16 @ 15:58:43
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Anna

Här ett kort samtal mellan två ”panchisar” i 75-årsåldern på äldreboendet.

Bettan (B) och Gurli (G) som för övrigt är ilsken över att hennes namn är borttaget ur almanackan till förmån för Fatima den 28 augusti.

B: Har du hört att vi måste betala mer slantar för medicinen nu?

G: Näe.

B: Jo, det sa Häggen –du vet den där krisdemonen som vill göra oss fattigare.

G: Jaså. Men jag gillar fattiga riddare.

B: Men kära Gurran, hör nu här. Vi måste göra nåt.

G: Näe, jag hör inte. Vad sa du?

B: Jo, jag sa att …



Dagen efter var Gurli på språng med rullatorn genom hela äldreboendet och rapporterade om överenskommelsen M och Mp.



Bettan kan hantera en dator och snart kan Gurli det också.

2011-03-16 @ 19:26:01
Postat av: Robin Shadowes

"Du skrev ju att du litade på nedgången efter de senaste undersökningarna, som är intervjuer med några tusen personer.(varav många är gjorda innan Moderaternas svek)



Hur är det ställt själv egentligen?"



Har du svårt att läsa innantill eller? Jag ha för fan inte skrivit om telefonundersökningar nånstans! Du har inte alla indianerna i kanoten!

2011-03-16 @ 20:17:47
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robban i Göteborg.

Robin Shadowes...din lilla korkade fega stackare,

skäm inte ut Alfs blogg mer nu!



Bakom ditt flottiga tangentbord sitter du och svamlar rakt ut i etern utan någon form självinsikt..



Och att man t.o.m kan behålla sin nick efter att ha "lyckats" bli portad från Flashback, bekräftar bara din vilsenhet i din verklighetsfrånvända värld.



Att du aldrig kan lära dig...https://www.flashback.org/t707910

2011-03-16 @ 22:34:17
Postat av: Thoralf A

Ceasar Andersson



SKL har dessa uppgifter. Men de gäller bara för respektive landsting och finns inte för varje kommun.

2011-03-16 @ 23:25:59
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Thoralf A

Olli Rein



Ett misstroendevotum kan ställas när som helst i riksdagen. Men det krävs att alla partier i opposition går samman och det är inte aktuellt för tillfället men det kanske kan bli det innan 2014.

2011-03-16 @ 23:28:07
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

"Och att man t.o.m kan behålla sin nick efter att ha "lyckats" bli portad från Flashback, bekräftar bara din vilsenhet i din verklighetsfrånvända värld."



E du go' eller?`Du måste vara kraftigt förståndshandikappad eftersom du lägger ord i min mun som jag aldrig har sagt. Hade du haft minsta bevis så hade du naturligtvis länkat till det men eftersom det är rent hitte på av en downare från från Götet så skiter det väl sig som man säger. Vad min nick beträffar så är det inte den som är bannad från Fb utan mitt konto. Fb hade fordom rykte om sig att vara ett underground-forum med mycket högt i tak. Tyvärr har det försämrats dom senaste 2-3 åren med alltmer skitnödiga moderatorer. Något jag konstaterar eftersom det har startats ett par trådar om det just det på Exilen. Som användaren Chips har lyckats föra i bevisning så går det numera att bli bannad från Fb utan att ens bryta mot nån av deras otaliga regler. Man bannar helt enkelt oönskade användare, m a o har det blivit t o m lägre i tak där sedan jag blev bannad 2009. Fb kan inte ens anses vara ett serlöst forum längre. Förmodligen snäppet seriösare än Familjeliv men det kan ju snabbt ändras. Så vi vet vart det forumet är på väg. Fb är ett därför numera ett rent pajas-forum och jag rekommenderar dig att stanna där bland alla andra internet-clowner av din kaliber. Det är tråkigt att behöva käbbla men jag påminner då om att du en helt okänd person helt utan förvarning kommer med grova personangrepp mot mig. En kvalificerad gissning är att du har band antingen till Expo eller AFA och är här bara för att smutskasta mig. Nej, jag är alldeles för obetydlig för era organisationer. Däremot vill ni nog få fram belägg för att det hänger "rasister" på sverigedemokraters blogger. Ni agerar Agent Provocateur och tar skärmdumpar för senare användning när ni tänker "sänka" SD.

2011-03-17 @ 00:15:29
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Tänkte försigkomma den goe göbben från Götet med att påpeka att han valde helt fel ämnen att klistra på mig. Finns nämligen få saker som jag är så genuint ointresserad av opinionsundersökningar i allmänhet och statistik i synnerhet. Därför är det högst osannolikt att jag skrivit något om dessa ämnen men du får naturligtvis gärna länka till något sådant om det nu råkar finnas. Efter alla år på nätet kan jag givetvis inte komma ihåg allt jag har skrivit. Så visst kan det vara något jag glömt. Men du har tydligen koll på vad jag har skrivit på Fb men till sommaren är det två år sedan jag skrev något där senast och idag besöker jag forumet ytterst sällan. Att du håller koll på sånt är väl ännu ett indicium som får det att lukta Expo lång väg.

2011-03-17 @ 09:36:49
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Noterar att det blivit knäpptyst från Sveriges framstjärt... :)

2011-03-18 @ 17:47:25
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robban i Göteborg.

Robin Shadowes, tagga ner omgående!!



Du gör ett stort misstag när du kastar skit på mig.

Jag är en stolt Sverigedemokrat som dessutom är starkt engagerad i kampen mot sluskpöbeln expo m.m.



MEN, om jag av en händelse blir ännu mer irriterad på dina sanslösa påhopp, så kan du under våren söka på - www.robinshadoweshistoria.nu



OM, du är en liten ensam krake...så ska jag givetvis se mellan fingrarna, MEN om du vill utmana mig så drar vi igång!



Sincerely!



Robban.

2011-03-18 @ 19:24:27
Postat av: Robin Shadowes

LOL! Jag som kände mig smått hedrad av att ha fått en egen sida bara för att upptäcka att länken inte funkar. Ännu mera komiskt om en påstådd sverigedemokrat sysslar med samma verksamhet som Expo, d v s åsiktsregistrering. Men för all del, shoot, man.

2011-03-19 @ 12:21:02
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robin Shadowes

Jag tror inte ett ögonblick att du är sverigedemokrat. Om du mot all förmodan ändå skulle vara det, så borde SD utesluta dig snarast möjligt. Det sista SD behöver är infilterarande pk-nissar. Ni är fullkomlogt livsfarliga då ni kommer omvandla SD till ett pk-parti, ergo så kommer vi snart ha en 8klöver(nn) istället för den nuvarande 7klövern(nn), där nn står för nynazisterna. Det kommer så fall leda till väljarflykt till ND istället. SD har skött sig förhållandevis bra men tänker dom nu gå och bli PK bara för att vara med vi köttgrytorna som dom andra partier, då är det godnatt Sverige.

2011-03-19 @ 13:53:47
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Robban i Göteborg.

Tanten, börjar det skaka lite i knävecken?

Nu ska jag bara skaffa en bra bild, sen kan jag skänka dig en jättefin hemsida!



Och nu skippar vi snacket på den här bloggen, du får en mail-adress av mig så småningom, och då kan vi diskutera hemsidan mer ingående på tu "man" hand!



Robban.

2011-03-20 @ 20:15:53
Postat av: Anna

IP-test

2011-03-20 @ 20:19:05
Postat av: Invndring är inte fel det är bidragsinvandring som är full

Sverige behöver läkare, ingenjörer, investerre och förtagare, kort sagt utbildat folk som ger oss något.

Sverige behöver inte ta hit bidragstagare, analfabeter, gamla och sjuka som kostar miljoner att vårda... Det är Ebberöds Bank och ruinerar Sverige .



2013-02-09 @ 09:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0