DET ÄR PÅ TIDEN ATT SAKER KALLAS VID SITT RÄTTA NAMN

Jag har väntat på att Alice Teodorescu skulle kommentera överenskommelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet när det gäller illegala invandrare på Barometerns ledarsida. Idag kom den.

Hon visar med all tydlighet hur tokig denna uppgörelse är och att den underminerar hela vårt demokratiska system. Med andra ord skjuter hon hela 7-klövern i sank.

Ulf Wickbom har förvandlats till en statist på Barometerns ledarredaktion sedan Alice T börjat skriva ledare. Man kan undra var hennes karriär kommer föra henne. Frågan är om pk-etablissemanget kommer försöka att styra bort Alice T från "blåsippans väg"?

Läs ledaren.


Kommentarer
Postat av: Funtaren

Ledarredaktionen skall ju ge uttryck för tidningens politiska inriktning. Barometern måste då betraktas som en tidning som lider av allvarlig personlighetsklyvning.

2011-03-08 @ 23:46:25
Postat av: Tjadden

Nyamko Sabuno har formulerat sig så här, invandringen ska inte stoppas, snarare tvärtom, men de som kommer hit ska anpassa sig till "vad vi har uppnått" vilka vi? Hon menar 7 klöverns politik som äger den nya värdegrunden, inte folket.Hur som helst hennes uttalande var tydligen inte bra och fick lämna posten som Integrationsminister.Tänkte att Alice Teodorescu får kanske nu avsked för sitt uttalande, att stöta sig med Reinfeldt och co.gör man tydligen inte ostraffat?

2011-03-09 @ 00:12:46
Postat av: Lelle

Såklart hon blir omplacerad. Inte minst tack vare att du berömmer henne. Men självklart skall en journalist som för en gångs skull gör sitt arbete ha beröm. Det är ju faktiskt underligt att ösa beröm över någon som eg gör sitt jobb, granskar och skriver artiklar enligt eget förnuft. En vanlig arbetstagare får nog inte beröm varje gång denne gör sitt jobb. Men det är ju skillnad på att utföra ett arbete som ger Sverige handlingskraft på exportsidan än att skapa artiklar om hur Sverige eg är på insidan

2011-03-09 @ 00:30:05
Postat av: joffe

X i taket !Äntligen en journalist som i en pappersblaska officiellt beskriver sanningen. Får hon ha kvar sitt jobb i det mörkade svenska PK-väldet?Det undrar utlandssvensk i ett land i den fria världen där vi debatterar ALLA ämnen öppet och ärligt.

2011-03-09 @ 03:19:22
Postat av: kalle2

politiska korrektheten bland svenskar som skott sig på landsföräderiet, har gått så långt att endast personer med invandrar bakgrund tillåts kritisera.

Alice T skulle aldrig nått den position på tidningen om hon haft föräldrar med svensk bakgrund.de med invandrarbakfrund kan även direkt håna PK-folket som står med mössan i hand inför de nya makthavarna som växer fram i Sverige.

läs på PI där moderaten Hanif Bali, pissar på LO´s stig malm. det finns ingen redaktör inom gammelmedia som vågar kritisera Hanif för vad han säger.PI skriver även om Danmarks tuffare attityd mot massinvandringen. Trots att alla länder(delstater) inom EU skall ha samma regler, så skiljer sig sverige extremt. Tänk om det är planerad i smyg att etniska svenskar skall tvingas lämna sverige och personer som inte har något patriotisk skänsla för moder Svea, skall befolka sverige, och anledningen är att Sverige har enorma naturtillgångar som övriga länder inte har lika mycket av. och globalisterna vet att svenskar skulle säga nej till att bryta Uran,skövla all skog,ge bort vår vattenkraft,ge bort vår järnmalm, ge bort våra mineraller och ädelmetaller, vägra ta emot kärnavfall och militärt radioaktivt skrot från hela Världen och slutförvara i bergrummet under Östhammar.alltså vill Bryssel plundra Sverige på ett enkelt sätt genom att muta våra politiker och skapa kaoz och fattigdom för fotfolkets svenskar.jämnför detta med de konstgjorda konflikter med Islam som orsak. Men i själva verket är ett billigt sätt att få kontroll över naturtillgångar.

det sker inga konflikter på platser där naturtillgångar saknas!grundorsaken till EU inträdet och okontrollerad massinvandring till Sverige är att globalisterna vill ta för sig av vad Svenskarna uppnått, det finns gott om gröda att skörda.Plundring är dess rätta namn.

2011-03-09 @ 07:31:37
Postat av: LN

Jag ids inte höra mera om integration.Danmark har fått en ny invandringsminister, Søren Pind. Han är känd för två uttalanden från 2008.1. "Jeg gider ikke høre mere snak om integration. Fri mig for det – det rigtige ord må være assimilation."2. "Jeg er positiv overfor en bestemt form for indvandring – men jeg vil med vold og magt… bekæmpe multikulturalismen.""Invandrare skall anpassa sig till dansk kultur annars kan de dra'. Med våld och makt kommer jag att bekämpa multikulturalismen."

- - - - -

http://www.bt.dk/politik/jeg-gider-ikke-hoere-mere-snak-om-integrationhttp://www.soren-pind.dk/

2011-03-09 @ 07:46:47
Postat av: jägarn

Det är allas vår skyldighet att ex.vis när vi besöker eller jobbar inom sjukvården och upptäcker illegala (dvs kriminella) att kontakta polisen. Det är då polisens skyldighet att ingripa. Då blir det plötsligt en intressant situation, gäller lagen eller Reinfeldts nycker?

2011-03-09 @ 09:06:41
Postat av: Helene

OT

Erik Ullenhag, integrationsminister (FP) som idag deltar i ett seminarium på Malmö högskola om främlingsfientlighet, har idag publicerat en artikel "Ta inte efter Danmark" i Sydsvenskan. Jag håller mig för god för att läsa denna smörja, men hittade en del av texten på Snapphanen:"Skåne har en speciell situation med starkt stöd för Sverigedemokraterna, flera små populistpartier på mindre orter och fler synliga tecken på motsättningar mellan grupper än resten av landet. Till exempel ökade antalet anmälda hatbrott mot judar kraftigt under 2009, framför allt i Malmö. Journalisten och författaren Niklas Orrenius har i ett par artiklar i denna tidning skildrat rena förföljelser mot judar och muslimer i Skåne."Den som inte värnar om sitt blodtryck, läs vidare här:

http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article1405570/Ta-inte-efter-Danmark.html2011-03-09 @ 09:19:54
Postat av: LN

Sveriedemokraterna hjälper till att införa det absoluta övervakningssamhället.VARFÖR?Varsågod att svara, Thoralf!Klockan 16 idag väntas riksdagen ta beslut om sluten kontanthantering i detaljhandeln. Det är slutna kontanthanteringssystem av den typ som man finner i stormarknader och större livsmedelsbutiker som Sverigedemokraterna och de rödgröna nu vill göra obligatoriskt även för småföretag.

Resultat: mängder av småbutiker runtom i landet tvingas slå igen - eller erbjuda enbart kortbetalning. På sikt hotar framväxten av ett kontantfritt övervakningssamhälle.

Inte en krona byter ägare utan att storebror vet om det.1. Enligt partierna genomför man lagändringen för att ”minska rånrisken”.2. Lagstifta också om obligatorisk avklippning av penis på alla nyfödda gossebarn, varigenom våldtäktsrisken i framtiden inte bara minskas utan upphör helt.

2011-03-09 @ 10:11:56
Postat av: Anonym

OT/ Det löjligt låga straff som djurplågare får tycker jag är en fråga Sverigedemokraterna borde ta upp. En rejäl straffhöjning behövs.

Postat av: Allemand

@LN, jag tycker det är bra att införa denna lag. Dels så skyddas även den lilla butiken eftersom det finns inga kontanta pengar att hämta. Jag är säker på att >50% av omsättningen i dessa små butiker går rakt ner i fickan på ägarna, vilket nu förhindras eftersom allt bokföres. Svarta cigaretter, svart snus, o.s.v

2011-03-09 @ 10:25:54
Postat av: Tjadden

LNJag håller med dig fullständigt.

Bankerna införde kontokorten just för att få bort rånrisken och nu är det bankerna som rånar oss och de tjänar miljarder.

Så här är det, för varje handlad hundralapp i t.ex matbutiken så måste ägaren betala 17.50 kr till banken.

Det innebär att den summan och alla övriga vävs in till stigande matpriser.

Och hur var det med rånrisken, jo, 51.400 kontokortsbedrägerier begicks förra året inkl. rån.Gissa vad jag tycker, jo att man tar upp det här i riksdagen innan man beslutar något!En sak till, banker skulle aldrig vara privatägda, för är det någon institution som svindlar oss och övriga samhället så är det bankerna.

2011-03-09 @ 10:32:12
Postat av: Thoralf Alfsson

AllemandDu har en poäng med din kommentar. Denna synpunkt diskuteras också i korridorerna i riksdagen men ingen vill tydligen lyfta den i debatten.Sedan gäller veckans beslut endast att det skall utredas, alltså inte någon lag. Den kommer i så fall senare, vilket kan dröja år.

2011-03-09 @ 10:38:31
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: AWSvensson

Kontanter har en dämpande effekt på konsumtionen, det är betydligt svårare att lägga en tusenlapp som betalning än några tryck på en maskin.Vi skulle slippa många skuldfällor , men handeln vill ha denna ordning kort och krediter. Det småbutiker omsätter är i det här sammanhanget oväsentligt, cigaretter och snus är punktbeskattade från leverantör, då vore ökade kontroller på insmugglade cigaretter något att eftersträva. Om en liten butik plockar lite svart för att överleva så är det en produkt av ett perverst skattesystem som är en följd av en okontrollerad import av bidragstagare. Nej kunde man komma till rätta med detta ofantliga bidragsbedrägeri som man dagligen upplyses om , nu senast bidrag till nystartsjobb, så skulle skatterna se annorlunda ut.

Postat av: Lotta

OT/ På temat sila mygg och sväljs kameler: I dagens Östran gör sig Akinder lustig över en Sverigedemokratisk lokalpolitiker. "Det påverkar inte väljarnas förtroende för mig som politiker. Det kan hända vem som helst". Akinder skriver: "Som jagas av kronofogden för obetalda skulder på 660 000. Vem som helst? 660 000 kronor". Detta tycker Östrans chefredaktör för opinion är otroligt viktigt att ta upp. Men att Carl B Hamilton i sin roll som EU-nämndens ordförande flera gånger försökte mygla igenom ett förslag från Alliansen som vunnet när de i själva verket förlorade. Att så uppenbart spotta på det ansvar Carl B Hamilton fått ser jag som mycket allvarligt, mycket allvarligare än någon enskild människas privata skulder. Eller hur Akinder?

Postat av: RL

Thoralf! Det här att kontanthanteringen endast är en utredning borde du påpeka även för Fria Tider ...där framställs det hela som om det handlar om en färdig lag som ska klubbas igenom.

2011-03-09 @ 11:25:11
Postat av: Lotta

OT/ Måna Muslim ny styrelseledamot på Expo.

Postat av: Hulda

Lotta

Ja, då är hon hos de sina... SSU,s omskolningsorganisation passar säkert henne. Vad kan hon tänkas tillföra..?

2011-03-09 @ 12:16:24
Postat av: alf

Måna Muslim och Poohl Pot i samma styrelse. Dårarnas paradis!

2011-03-09 @ 12:44:45
Postat av: LN

Avundsjuke Allemand, som tror att 50% av omsättningen går rakt ned i innehavarens ficka, har aldrig hört talas om skönstaxering och

de nya kassaregistren; vilken tur att du inte sitter i riksdagen. Gå och ställ dig i skamvrån - låt Thoralf göra dig sällskap.Det är kostnader i 100.000 kronors klassen förknippade med den första fasen av den här reformen. Ingenting är gratis - endast Kalle Koma et al tror något sådnt. Det som påstås vara gratis blir ALLTID mångfalt dyrrare än alla andra alternativ - och Du betalar. Bl.a. fördyrar erforderlig kontrollapparat. Visserligen skapas byråkratjobb - arbetslinjen gäller - Ali Mohammad kan kanske bli kontrollör, men han måste först lära sig skriv och räkna - därför får - enligt Thoralf - klubbandet av lagen dröja några år.Andra fasen av reformen - är det helt kontantlösa samhället; tanken på det får storebror att redan dregla om truten. Då jävlar skall det bli kontroll av - TOTALKONTROLL.Det administrationsindustriella komplexet kommer i sysselsättningavseende att gå om det immigrationsindustriella komplexet. Nya, blivande administrationsaspiranter hämtas hit till NyaSverige - Mauds Nybyggarland - på löpande band från Somalia, Tunisien och Libyen.Minns någon hur det var med kaninerna i Australien? De hämtades dit för att berika faunan och för att fattiga austrliensare skulle få litet villebråd att skjuta - och äta. Kaninerna tog rubbet. Visserligen har inte australiensarna trängts ut i oceanen än. Men det berot bara på storleksskillnaden. Australiensarna har själva glömt kaninerna - de har nu fått Mohammad på halsen - och i detta fallet råder ingen storleksskillnad.

2011-03-09 @ 12:45:19
Postat av: Magentan@ Helene

Mycket intressant Helene. Jag är rädd om mitt blodtryck så jag läste inte hela artikeln utan endast det du hade citerat. Men det räcker!Ullenhag trampar tydligen i Reepalus gamla fotspår och beskyller SD för muslimernas förföljelse av judarna i Skåne? Försöker han hjälpa Reepalu?Kanske planerar Reinfeldt-Alliansen fler utökningar och vill starta samarbete även med Sossarna och skapa en STOR 6-klöverallians mot SD.

2011-03-09 @ 13:07:20
Postat av: Hulda

Vänsterbloggare tror på SD-framgång.Vänsterbloggaren "Jinge" tror på att SD kan ha "betydligt mer än tio procent i valet 2014". Dock med brasklapen " om de lyckas dölja sin egentliga agenda fram till dess".

Vänsterns "egentliga agenda" vet vi sedan länge och därför spärrades på 40-talet kommunister in i arbetsläger av en samlingsregering som leddes av en Socialdemokrat(!)

2011-03-09 @ 13:50:17
Postat av: Sven Dacke

1 Svensk militär får skjuta Svenskar i Sverige

2 Enligt radion skall försvaret öka intagningen av krigare med utomnordisk etnicitet bland annat med informations och värvningsmöten på FryshusetÄr det en tillfällighet eller ska "svensken" bytas ut.Bäst att jag går och tar på "foliehatten" innan jag hör mera nyheter

2011-03-09 @ 13:54:45
Postat av: S-E Karlsson .

Röda Korset kräver .

" Röda Korset kräver en mera human tolkning av den nya utlänningslagen ".

"Röda Korset kräver en humanare flyktingpolitik ".

"Röda Korset kräver respekt för och kunskap om kvinnorsspeciella behov vid asylprövningar hos Migrationsverket ".

"Röda Korset kräver rätt till vård för alla ".

"Röda Korset kräver snabb återförening av splittrade familjer ".

"Röda Korset kräver att asylsökande inte skickas tillbaka till Grekland ".

"Röda Korset kräver stopp för avvisningar till Irak och Afghanistan ".

"Röda Korset påverkar nyhetsrapporteringen om invandring ,integration och främlingsfientlighet".

Bara krav,krav.krav !

Dock inte ett endaste litet ord om krav på motprestation !!

2011-03-09 @ 14:11:21
Postat av: Allemand

@LN, innan du hetsar upp dig vore det bra om du läste förslaget. Tänk på hjärtat, du har bara ett och det finns kanske inte några kvar i reserv till dig.Det enda jag är avundsjuk på är dina möjligheter att hundraprocentigt se in i framtiden. Har du lust att delge rätt lotto-rad vore jag tacksam.

2011-03-09 @ 14:16:41
Postat av: MatsBern

Lag om kontanthantering ska tas fram tillsammans med arbetsmarknadens parter.

Riksdagen ska bl a fatta beslut i frågan om sluten kontanthantering där Sverigedemokraterna tillsammans med den övriga oppositionen föreslår initiativ för ny lagstiftning. Partiet vill klargöra att det handlar om ett lagstiftningsinitiativ där arbetsmarknadens parter ska vara med och ta fram lagförslaget. Förslaget syftar till att förbättra arbetsmiljön för de butiksanställda genom att det ska kunna ställas krav på slutna kassasystem för att minska rånrisken. Förslaget handlar inte om att införa enhetliga regler för alla butiker eller att ta bort kontanter som betalningsmedel.

– Vi Sverigedemokrater kommer aldrig att medverka till en trubbig lagstiftning som riskerar att slå ut små näringsidkare. Detta handlar om att förbättra arbetsmiljön för en oerhört utsatt yrkesgrupp. Skräckpropagandan som branschorganisationerna kommer med stämmer inte och speglar inte vad förslaget handlar om. Lagförslaget ska tas fram tillsammans med arbetsmarknadens parter och ska sedan tillbaka till riksdagen kommenterar Sven-Olof Sällström.

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/lag-om-kontanthantering-ska-tas-fram-tillsammans-med-arbetsmarknadens-parter-594305?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

2011-03-09 @ 14:22:18
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Magentan

@ LN

Här finns mer att läsa beträffande SD och kontanthanteringen i detaljhandeln!http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/lag-om-kontanthantering-ska-tas-fram-tillsammans-med-arbetsmarknadens-parter-594305?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=pressrelease2011-03-09 @ 14:23:03
Postat av: Lotta

Sven-Olof Sällström skriver på Newsmill om förslaget kontanthantering.

Postat av: MagentanSer att Mats Bern kom in minuten före mig.

:-)

2011-03-09 @ 14:24:32
Postat av: Magentan... och Lotta minuten efter.

Vi är på bettet. :-)

2011-03-09 @ 14:26:50
Postat av: Lotta

Ha ha ha då skall väl budskapet gå fram:-). Då får jag bli först att rikta ett stort grattis till Helena Ekholm som precis tog VM-guld i skidskytte.

2011-03-09 @ 14:51:09
Postat av: LN

Sanna mina ord, Allemand!

Men, så länge du står i skamvrån skall du vara tyst. När du med handen på ditt uppriktiga hjärta sedan anser att du stått tillräckligt länga, sätt igång och skaffa dig litet kunskap, som du aldrig kan få för mycket av. Förlita dig inte på Lotto!http://www.youtube.com/watch?v=JVUV_ohngCUhttp://www.carlg.org/https://www.kth.se/polopoly_fs/1.21396!Slutlig%20version%20Framtidens%20Betalsystem%2016%20nov%202009%20N%20Arvidsson%20CEFIN%20KTH.pdf

2011-03-09 @ 15:03:48
Postat av: Allemand

@LN, du bryr dig inte om ditt hjärta märker jag. Det är inte den som skriker högst som har rätt.

2011-03-09 @ 15:13:39
Postat av: LN

KTH: Sidan kunde inte hittasTrams!Googla följande:

FRAMTIDENS BETALSYSTEM av Ekon. dr Niklas Arvidsson

2011-03-09 @ 15:13:51
Postat av: Lotta

Måna Muslim lämnar riksdagen den 1april. Passar ju bra eftersom hon alltid framstått som ett aprilskämt.

Postat av: Stefan K

Halva Sverige skrattar, andra halvan gråter.Mona Sahlin till Expo!Är det skattebetalarna som står för hennes lön även här?Ska hon nu som ledamot dra runt på arbetsplatserna tillsammans med den lokala fackklubben och prata "vett" med deras medlemmar?Kanske också skolorna får besök där eleverna kommer att matas med lögner om SD.Vi får se.

2011-03-09 @ 16:44:24
Postat av: Gubben o Gumman

Vila i frid Expo

2011-03-09 @ 17:00:08
Postat av: Tony Ingman

Läste Ulltussens inslag i Asylsvenskan , bara en

sådan sak som att han hänvisar till den oseriöse

Niklas Orrenius artiklar visar på att Ullenhag

långtidmarinerats i PK isternas svammel.

2011-03-09 @ 17:35:30
Postat av: Solna_52

Vad vi alla inte förstår är att Fredrik är ju JÄTTESMART! Han har gått med på en överenskommelse som han VET är omöjlig att genomföra. Maria blev glad OCH sist men inte minst, detta är det enklaste sättet att lura fram alla illegala invandrare och samtidigt ha SÄPO eller annan lämplig myndighet runt hörnet som omedelbart slänger ut detta kientel....

Kunde inte kommit på nåt smartare själv!

2011-03-09 @ 18:56:33
Postat av: Robin Shadowes

Jag gillar ej heller det kontantlösa samhället. Detta ligger helt i linje med NWO och har planerats under lång tid. När sedan folk har vant sig att bara handla med kort eller mobil, ja då kommer chippet under huden och det kommer bli obligatoriskt. Ingen medborgare kommer slippa undan, undantaget eliterna själva.

2011-03-09 @ 19:25:56
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Även Ullenhag kommer att möta sin omplacering!Vad som sker i framtiden är en annan fråga. Just nu är det att besluta om vad som skall gälla mellan de olika parterna i denna kontanthantering!Om riktningen blir ett kontantfritt samhälle i framtiden, med de resultat som ovan ger, och nu med alla dessa hysteriska utbrott enbart för beslut om samtal...jaha, då bli det väl krig i

stället...

2011-03-09 @ 19:57:56
Postat av: Anonym

2011-03-09 @ 20:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0