DEBATTARTIKEL I BAROMETERN

Idag publicerar Barometern en debattartikel om Datalagringsdirektivet från mig. Där jag förklarar lite av den oro som vi inom SD känner inför detta och hur vi tänker hantera frågan i riksdagen om vi inte får gehör för vår oro.

När media och speciellt Alliansens företrädare  pratar om detta brukar man undvika att nämna och förklara detta för sina läsare eller lyssnare.

Debattartikeln är publicerad både på nätet och i den tryckta upplagan. Jag gillar dock inte riktigt rubriken som inte hänvisar till Datalagringsdirektivet.

Länk till artikeln.

Kommentarer
Postat av: Skeåning

Ja det var en märklig rubrik, och ovanligt lång, som jag upplever som missvisande för artikelns huvudinnehåll, och tar därmed bort udden något från huvudpoängen med artikeln. Medvetet, eller omedvetet av artikelsättaren? Men naturligtvis trevligt att den togs in.

2011-03-09 @ 19:11:13
Postat av: Stefan K

Bra artikel Thoralf. Den visar också att SD inte bara intresserar sig för invandringsfrågor som Reinfeldt hävdade under förra veckans uppgörelse med Mp.Nu börjar vi också se konsekvenserna av ovan nämnda uppgörelse. Klicka in på bifogad länk och läs. Vad är det egentligen som väntar oss och vet Reinfeldt vad uppgörelsen verkligen innebär?

Postat av: Hakan

Har du en kommentar till detta? http://www.friatider.se/sd-och-rodgrona-vantas-forsvara-kontanthantering . Om det stämmer att SD är med på det här tåget så kanske vi som är regimkritiska bör överväga att gå till ett annat parti utanför riksdagen. Har jag missuppfattat något.

2011-03-09 @ 20:38:52
Postat av: Onkel Fester

Svar till Hakan

Hej det är inte vad man kan tro - gå in på den här länken http://sverigedemokraterna.se/riksdagen/2011/03/09/lag-om-kontanthantering-ska-tas-fram-tillsammans-med-arbetsmarknadens-parter/#more-594

2011-03-09 @ 20:50:06
Postat av: Dumle

INGENTING skall lagras, vare sig utomlands eller inomlands!! Staten skall övervaka de individer som på goda grunder kan tänkas utgöra ett hot mot andra människors hälsa eller egendom. Ge f-n i att betrakta mig som potentiell brottsling! Massövervakning är aldrig rätt. Gör om, gör rätt.

2011-03-09 @ 20:54:29
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: dan

vet inte om du såg krönikan i dagens barometern, onsdag, men den var helt bedrövlig och gjorde mig rejält irriterad. ännu en lögnaktig och okunnig idiot som ges utrymme i barometern. barometerns krönikörer börjar bli tragikomiska. det är ta mig fan helt otroligt! hoppas bara att det är fler som blir förbannade så går nog opinionen sd:s väg. kan inte du såga henne här på bloggen?

2011-03-09 @ 21:26:18
Postat av: Skeåning

Hakan,Skriver som Onkel Fester, det är inte vad man först kan tro. Läs gärna även Sven-Olof Sällströms debattartikel om förslaget.http://www.newsmill.se/artikel/2011/03/09/lag-om-kontanthantering-ska-tas-fram-tillsammans-med-arbetsmarknadens-parter

2011-03-09 @ 21:34:40
Postat av: Skeåning

Hakan,Skriver som Onkel Fester, det är inte vad man först kan tro. Läs gärna även Sven-Olof Sällströms debattartikel om förslaget.

Postat av: Hulda

Hur tänker folk..

Tittade in hos vänsterbloggaren "Jinge" igen. I hans blogginlägg under rubriken "SD kommer att gå framåt", finns ett otroligt naivt inlägg (nummer 10). Läs gärna och begrunda...

Dock kommer ett litet mothugg i nästa inlägg,men man tar sig för pannan...

2011-03-09 @ 22:23:17
Postat av: Hilda

Nädu Hulda, oss lurar du inte. Lite väl genomskinligt.

2011-03-09 @ 23:35:07
Postat av: Lotta

@HuldaUsch vilken vidrig sida du tipsade om. Varken bra för blodtryck eller nattsömn. Vilka naiva stolpskott, det är så man blir mörkrädd över vilka lögner och skitsnack vänstermuppar kan vräka ur sig.

2011-03-10 @ 00:19:35
Postat av: MatsBern

Grattis Katrineholm.

Beskedet: 300 somaliska barn till Katrineholm.

Skola och dagis får snart fullt upp i Katrineholm, då uppåt 300 somaliska barn i ett slag väntas få bosätta sig i kommunen.

Det som möjliggör nytillskottet till Katrineholm är den migrationspolitiska uppgörelse som regeringen slöt med miljöpartiet förra veckan.

http://www.friatider.se/chockbeskedet-300-somalier-till-katrineholm

2011-03-10 @ 00:25:46
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Tjadden

Bombanfall mot Stockholm, Malmö och Göteborg.

En pansarkår mot Sundsvall, fallskärmsjägare över Östersund, infanteri mot Karlstad och en landstigning på Gotland...– Det var så Hitler hade tänkt sig att knäcka Sverige under Andra Världskrigethttp://www.krigsmyter.nu/tysk-invasion-sverige-d.php?at=at&kw=sport&gclid=COjRgofhnqcCFYm-zAodYzkPbw

2011-03-10 @ 01:39:17
Postat av: Tjadden

Den här sekten stödjer Islam, den delen i Koranen som inte kom med står denna sekt för.http://www.euro-tongil.org/swedish/6t2.htm#I11

2011-03-10 @ 01:59:09
Postat av: Robin Shadowes

Nästa gång nån drar rasistkortet mot er så kan ni ju bara slänga det här citatet rakt i ansiktet på dem:Arab historian, Ibn Khaldum wrote, “The only people who accept slavery are the Negroes, because of an inferior degree of humanity, their place being closer to the level of animals.”Det borde väl få deras glappande käftar att stängas till. Fast det är väl för mycket att hoppas på. "Det där är ju bara en enstaka extremist. Man kan inte dra alla muslimer över en kam."http://barenakedislam.wordpress.com/2011/03/09/more-about-the-muslim-genocide-of-millions-of-black-africans-using-castration/#comments

2011-03-10 @ 05:29:31
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Hulda

Lotta

Ja, visst är det en märklig blogg som jag tipsade om. Men det är nyttigt att läsa andra sidans åsikter för att se hur de tänker. För det mesta tänker de inte speciellt mycket......

2011-03-10 @ 07:23:48
Postat av: kalle2

tjadden 01:39

hitler fick låna pengar av globala bankmänn(bilderberggruppen) att bygga upp sin krigsmaskineri av för att skapa ett tredje rike. nu skapade de ett tredje rike i form av EU. och de använder samma metod som artikeln beskriver.

Möjligen har artikelförfattaren kopierat EU´s invandringpolitik för sverige eller så är nuvarande politik en vapenfri och sakta tillvänjnings angrepp.

2011-03-10 @ 08:11:55
Postat av: Skånepåg

@ dan

Har läst krönikan och den var bedrövlig. Skriven av någon som heter Anna Bjurström och som fullständigt saknar helhetssyn och förmågan att se konsekvenserna av vad som håller på att ske i vårt fosterland.

Totalt verklighetsfrånvarande och bara en massa meningslöst svammel och en hyllning till det multikulturella, som hon tydligen missat att såväl brittiska, franska, tyska och flera andra ledande europeiska toppolitiker anser som ett totalt misslyckande.

2011-03-10 @ 09:58:04
Postat av: Kalle

Sossarna förslog skattelättnader för (invandrare) om de startade nya företag i speciellt utsatta områden för flera år sedan. Nu hoppar alliansen på i samma vagn år 2011.DN skriver:

""Med skattelättnader för företag i stadsdelar med hög arbetslöshet hoppas regeringen kunna öka sysselsättningen och minska utanförskapet./.../

”Vår förhoppning är att lägre kostnader för att verka och anställa i nystartszonerna ska leda till att fler får jobb och att fler företag startas” ""Nu blir alliansen allt mer lik sossarna. Först betalar vi en massa av våra skattepengar till invandrare. Sedan ser politikerna till att de inte behöver betala full skatt. Är politikerna fulla när de fattar beslut i riksdagen??? Man kan ju börja undra.Tvärstoppa all invandring. Nu står det helt klart med råge att den totalhavererat. Red upp den otroliga röran av utgifter som drabbar svenska folket med dessa orimliga kostnader för invandrare, Vad får vi pursvenskar istället. Svar:Ett samhälle bestående av dom och vi.

Postat av: Kalle

Sossarna förslog skattelättnader för (invandrare) om de startade nya företag i speciellt utsatta områden för flera år sedan. Nu hoppar alliansen på i samma vagn år 2011.DN skriver:

""Med skattelättnader för företag i stadsdelar med hög arbetslöshet hoppas regeringen kunna öka sysselsättningen och minska utanförskapet./.../

”Vår förhoppning är att lägre kostnader för att verka och anställa i nystartszonerna ska leda till att fler får jobb och att fler företag startas” "" skrev DNNu blir alliansen allt mer lik sossarna. Först betalar vi en massa av våra skattepengar till invandrare. Sedan ser politikerna till att de inte behöver betala full skatt. Är politikerna fulla när de fattar beslut i riksdagen??? Man kan ju börja undra.Tvärstoppa all invandring. Nu står det helt klart med råge att den totalhavererat. Red upp den otroliga röran av utgifter som drabbar svenska folket med dessa orimliga kostnader för invandrare, Vad får vi pursvenskar istället. Svar:Ett samhälle bestående av dom och vi.

Postat av: Tjadden

Kalle 2Regimens frivilliga ockupation av Sverige är ett EU direktiv som tog vid där Hitler slutade!

2011-03-10 @ 12:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0