BLOGGEN UPPE IGEN

BLOGG.SE stängde igår ner min blogg då man hade synpunkter på två blogginlägg från 2008.

Jag har försökt att hitta en kompromiss men utan att lyckas och jag har nu tvingats radera dessa blogginlägg för att kunna få tillbaka min blogg.

Barometern läser min blogg och alla kommentarer kan jag konstatera efter att jag läst denna artikel.




Är det någon som är förvånad? Läs artikel från KVP.

Nu beror det säkert på hans drogmissbruk att han höll på med denna verksamhet. Bomber mot droger, så att säga.


Kommentarer
Postat av: Rune

"BLOGG.SE stängde igår ner min blogg då man hade synpunkter på två blogginlägg från 2008."

---------------------

Vad handlade dessa inlägg om? Och vad hade BLOGG.SE med dem att göra?



2011-03-23 @ 08:43:08
Postat av: HenrikP.

Låter onekligen intressant att du fick bloggen släckt pga 3 år gamla inlägg....samma ämne i båda?

2011-03-23 @ 08:55:21
Postat av: Roberth

Dynamit? Inte en terrorist som hänger med i utvecklingen...

2011-03-23 @ 09:28:20
Postat av: Skånepåg

@ Thoralf



Var det inlägg som du skrivit eller var det något som fanns bland kommentarerna?

Man kan med en viss säkerhet gissa vilka som sitter och "lusläser" bloggen, för att kunna göra en anmälan till bloggleverantören och ställa till så mycket problem som möjligt.

Är liksom andra nyfiken på vad det handlade om som gjorde att man stängde ner bloggen för cirka 3 år gamla inlägg. Tydligen utan att du blev förvarnad eller att man tog hänsyn till dina argument. Låter inte alls bra, och man kan undra vad detta kan innebära för bloggen framöver?

2011-03-23 @ 09:34:38
Postat av: piip

http://alexanderlouhichi.wordpress.com/2011/03/23/utmaningen-gar-vidare-till-sverigedemokratisk-ungdom/

2011-03-23 @ 09:52:01
Postat av: Notarien

Varför vara kvar på en "fjortissida" som blogg.se?

Flytta till en egen domän. Idag behöver man inte vara beroende av andras godtycke. Se till att ha en säkerhetsbackup som också är kontrollerad, så att den verkligen fungerar om den skulle behövas.

2011-03-23 @ 10:03:52
Postat av: RL

Thoralf:



Skulle vara intressant att veta vad som var så känsligt att dom stängde ner bloggen utan förvarning, pga 3-år gamla poster.



Jag föreslår annars att du startar upp en egen blog, med egen domän, på exv ett amerikanskt webhotel (samtidigt som du har kvar denna under en övergångsperiod o länkar dit).

2011-03-23 @ 10:07:09
Postat av: Cavatus

Byt bloggleverantör - om inte annat i protest. Lägg upp hela bloggen igen inklusive de raderade inläggen. Finns inget annat att göra i detta land av strypt yttrandefrihet.

2011-03-23 @ 10:13:16
URL: http://www.korta.nu/jc
Postat av: Kalle2

ni djäv-lar som smygläser och änmäler och stänger ner. Nu skall jag sluta lämna blod och uppmanar alla andra blodgivare att också sluta. då kommer sjukvården braka ihop och alla besparingar som hittills drabbat fattiga pursvenskar kommer drabba er hycklande 7 klöver kreatur.

sjukvårdspersonal är exberter på manipulera patienter så framöver när Ni behöver en operation så blodplasman troligen komma från papperslösa som blodcentralen INTE kommer våga testa för de riskerar bli diskrimineringsanmälda.



SLUTA LÄMNA BLOD, vi fattiga vanliga pursvenskar kommer ändå aldrig får någon avancerad sjukvård.



hoppas man kan få läsa på bloggen politisk inkorrekt vilka ämnen som de två posterer handlade om. dom man inte får kritisera det är dom som tagit makten och styr oss, kanske i smyg.

2011-03-23 @ 10:20:04
Postat av: Samizdat

Ja, jag märkte, att Thoralfs blogg stängdes ned igår, kort efter det att jag postat min insändare om Expos maktövertagande i Sveriges olika hembygdsförbund. Eftersom Expo just bedrivit en intensiv "upplysningskampanj" inom dessa i södra Sverige (Småland, Skåne osv.), så kan det kanske inte skada, att jag repriserar min kommentar nu när bloggen är igång igen:



SVERIGES OLIKA, LOKALA HEMBYGDSFÖRBUNDS



bisarra motvilja mot svenska folkdräkter - just nu aktuellt i Värmland - har sin politiska upprinnelse några år tillbaka. Det var då delar av Sveriges hembygdsförbunds ledning på mycket oklara grunder plötsligt byttes ut och bl.a. försågs med en ny generalsekreterare, Jan Nordwall, rekryterad från KRO. Samtidigt inledde förbundet ett intensivt samarbete med den statsfinansierade, ”antirasistiska” värdegrundsorganisationen Expo.



I ett pressmeddelande i juni 2010 anges målsättningen:



”Under det senaste året har Expos utbildningsverksamhet samarbetat med Sveriges Hembygdsförbund (SHF). Expo har involverats i Hembygdsförbundets projekt "Kulturarvet och toleransen". Mål för projektet är "att föra samman demokratiska krafter", "att skapa beredskap för att motverka främlingsrädsla" och "att synliggöra och tillgängliggöra hembygdsrörelsen som samhällsaktör". Under våren har Expo Utbildning fortbildat regionförbundens styrelser i södra Sverige. Expos utbildningschef, Alexander Bengtsson, talade också på Hembygdsförbundets riksstämma. I samband med Almedalsveckan kommer SHF tillsammans med Gotlands museum och Stiftelsen Expo en paneldebatt med rubriken "Slaget om hembygden". - - -



Den 14 juni anordnar Expo utbildning och Sveriges Hembygdsförbund ett frukostseminarium där SHF:s generalsekreterare Jan Nordwall och Expos utbildningschef Alexander Bengtsson berättar om "Kulturarvet och toleransen" och samarbetet.”



Om Alexander (Alex) Bengtsson, Expo, kan nämnas, att han har sin bakgrund som ordförande för Ung Vänster i Halland och nu driver bloggen ”Bengtssons frestelser”. Bloggen bärs fram av en alltid närvarande oikofobi och ett förakt för Sverigedemokraternas 340.000 väljare.



Så här kan det för resten låta i bloggen, när Bengtsson på sin högtstående prosa hedrar Värmland med sin välbetalda närvaro (mars 2011):



”Och att jag tog ett tåg till Karlstad sen. Att jag hann gå in och säga mitt namn i receptionen på tre hotell innan jag hamnade rätt. Lite som livet i stort. Skitsamma. Jag skickade över filer till Stalkern från Dalsjöfors. Jag ringde hem till hon jag lever med och pratade lite. Somnade. Vaknade, sket och åt frukost. Lite som livet i stort. Man vaknar, man skiter och har man tid så äter man frukost. Blev hämtad på hotellet. Åkte till Kil. Föreläste för högstadieelever.”



Att Expos inflytande över Värmlands hembygdsförbund är stort visas f.ö. av, att Bengtsson inte är dess ende föreläsare i landskapet. Till sitt årsmöte 19. mars 2011 inbjöd t.ex. förbundet ”andra föreningar och privatpersoner” till Johathan Lemans föreläsning om ”Sverigedemokraterna och Hembygdsrörelsen”:



http://www.hembygdvarmland.se/protokoll/Protokoll_MAF_110307.pdf



Att generalsekreteraren för Sveriges Hembygdsförbund, Jan Nordwall, tillhör dem som står bakom och talar varmt för ”kåldolmens dag” (antisvenskhetens dag) 31/11 förvånar inte – med tanke på hans uttalanden i Sveriges radio och på andra håll förra året. Sverigedemokraterna hade föreslagit högre anslag till bl.a. svenska hembygdsföreningar, naturskyddsföreningar, till Riksantikvarieämbetet m.m. – något som Nordwall högdraget betackade sig för och avfärdade som yttringar av ”rent nazistisk tradition”.



Samiska dräkter är kultur. Zigenarkjolar är kultur. Jimmie Åkesson och hans flickvän bar blekingedräkter i Storkyrkan efter valet. Alltså är svenska folkdräkter nazism.



En liten avslutande fråga: Vid det svenska riksmötets öppnande några dagar tidigare var det någon som bar en KURDISK folkdräkt. Är också kurdiska folkdräkter ”nazism”? (Om någon har glömt det, kan jag påminna om, att bärarinnan av den kurdiska dräkten var socialdemokratiska kvinnoförbundets ordförande, Nalin Pekgul.)

2011-03-23 @ 10:28:17
Postat av: Lasse

Ja, det var ju minst sagt märkligt att de stänger av en svensk riksdagsmans blogg för två inlägg för tre år sedan!?



Var det inlägg som du skrivit själv eller var det kommentarer som någon annan skrivit?

2011-03-23 @ 10:45:10
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Pettersson

Hej Thoralf, tycker du inläggen är bra och relevantas så skicka dem till mig så lägger jag upp dem på min blogg med hänvisning så kommer de snart att sprida sig över över nätet.

2011-03-23 @ 11:07:47
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Anders

I likhet med andra som kommenterat, så undrar jag, vad dina blogginlägg rörde?



Vilket ämne är så oerhört tabubelagt??



Uppmärksammade du någon (svensk) politikers bristande vandel/brottsaktivitet?

2011-03-23 @ 11:09:29
Postat av: Schweinpälz Schweinfeldt

Har du någon ryggrad byter du webbhotell direkt. Jag har inte uppfattat dig som en person som låter dig bli censurerad. Fjortis hotell kallar man svenska DDR webbar för eftersom dom endast tillåter material oc texter som små barn kan läsa, enligt dom.

2011-03-23 @ 11:11:35
Postat av: Drutten

Skaffa ett eget webbhotell och domän Thoralf.

2011-03-23 @ 11:12:15
Postat av: Kurtan

Nämen vad har hänt med Svennebanan ? Bygga bomcentraler,,,,hmmmm.



Men det beror säkert på utanförskap och taskiga föräldrar....hmmmmmm.



Eller är det strukturell rasism från nysvenskar som har gjort detta med Svennebanan....hmmmm



MVH

2011-03-23 @ 11:18:18
Postat av: Thoralf A

Problemet var att jag namngav några personer i ett rättsfall.

Att jag sedan plockade bort namnen i mitt blogginlägg räckte inte för blogg.se utan de tvingade mig att radera hela blogginläggen.



Att detta blev aktuellt efter 3 år får mig att fundera över om dessa personer återigen är inblandade i någon ny "ljuskänslig verksamhet"

2011-03-23 @ 11:33:53
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: RL

Thoralf:



Tipsa PI om blogg.se:s agerande, och ge dem de censurerade blogposterna.

2011-03-23 @ 12:12:13
Postat av: Thoralf A

Jag har givetvis allt material sparat och om det inte skulle vara slut med detta kan jag givetvis skicka det vidare till andra bloggar och forum.



Eller starta en ny blogg någon annastans.



För mig är saken utagerad just nu och blogginläggen har fyllt sitt syfte för ca 3 år sedan.

2011-03-23 @ 12:20:58
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Hulda

Nu får man snart ta tag i Hembygdsrörelsen innan EXPO/SSU helt tar över och fördärvar vårt fädernesarv. Ett engagemang från ledande Sverigedemokrater, kanske... Alt. flera folkdräkter vid högtidliga tillfällen för SD,s riksdagsledamöter..?

Annars kommer stenkastarvänstern snart att kuta runt i folkdräkt med diktaturens röda stjärna påsydd och förstöra samhället.....

2011-03-23 @ 12:25:18
Postat av: Tjadden

Var går gränsen att omtala offentliga personer , kanske med en smädelse som är vardagsmat i den allmänna debatten?



Reinfeldt får ju ta mycket stryk med de mest vedervärdiga påståenden, är detta i sin laga ordning?



Om så är fallet, då kan man fråga sig om Reinfeldt är mindre värd än de nämnda personer som Thoralf omtalat i sin kommentar.

2011-03-23 @ 12:32:27
Postat av: DaCapo



Beträffande gårdagens smakprov på det annalkande



...............TOTALIDIOTSAMHÄLLET..............



Sidan http://thoralfalfsson.webblogg.se/ kunde inte hittas



Sidan eller innehållet du letade efter går inte att hitta.



Det kan bero på att någon länkat fel, innehållet är trasigt eller att bloggen avslutats.



Om det är du som har denna blogg, prova att spara om inlägget. Fungerar inte det, var god kontakta kundservice.



Gå till Blogg.se startsida

.................................................



Apropå de en gång stolta nordiska svanarna: Norge-Sverige-Danmark-Island-Finland enl. följande synboliska bild: http://tinyurl.com/FEMSVANOR



Det er trist gang på gang at skulle konstatere, at blandt Nordens fem prægtige svaner, er den svenske den mest blåøjede. Dens naivitet har vi længe undskyldt med, at Sverige ikke har været i krig i 200 år og derfor ikke har nogen erfaring at bygge på, når fjenden melder sig.



Svenskerne snorksover, og bliver tilmed fornærmede, når vi forsøger at vække dem og få dem til at åbne øjnene så meget, at de kan skimte de ulykker, de nedkalder over sig selv og deres naboer.



For sagen er jo den, at Sverige med sin håbløse ”godhjertede” naivitet ikke bare bidrager til sit eget lands islamisering og undergang, men også til alle andre landes i EU.



Er islams femte kolonnefolk først kommet inden for Sveriges grænser, så har de også ret til at bo i andre nordiske lande og EU-lande.



Det er ikke utidig indblanding, når de fire svaner hakker på den mest blåøjede og tåbelige. Det er simpelt selvforsvar mod forødende idioti.

.................................................

Postat av: Pettersson

Hej Thoralf, tycker du inläggen är bra och relevantas så skicka dem till mig så lägger jag upp dem på min blogg med hänvisning så kommer de snart att sprida sig över över nätet.

2011-03-23 @ 11:07:47

URL: http://petterssons.bloggsida.se/

2011-03-23 @ 12:35:10
Postat av: Robin Shadowes

"SLUTA LÄMNA BLOD, vi fattiga vanliga pursvenskar kommer ändå aldrig får någon avancerad sjukvård."



Vi som inte är lönsamma kommer inte få något annat än paliativ vård vilket i princip är detsamma som en ren dödsdom. Man kommer driva fram lunginflammation i patienten som sedan kommer få avsluta sitt liv i tysthet. Tror du faktiskt kom på en bra idé där med att bojkotta blodgivningen.



Vad avstängningen beträffar så kunde jag ge mig fasiken på att Expo var involverade. Dom har suttit och lusläst bloggen flera år tillbaka bara för att hitta någonting dom kunde jävlas med. Håller med överiga förslag, byta till en annan leverantör, förslagsvis utanför EU så att dom inte kommer åt dig lika lätt i fortsättningen. Det innebär naturligtvis inte att dom tvärt kommer sluta med att jäklas med dig för det kommer dom alltid att göra så fort dom får en chans. Som så många andra är jag också nyfiken nu. Hoppas det hamnar på PI eller hos nån annan blogg så att det blir en böld i röven både på Expo och Blogg.se.

2011-03-23 @ 12:53:02
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Skånepåg

Chatt på DN med Jimmie Åkesson.

2011-03-23 @ 14:00:51
URL: http://www.dn.se/chattar/chattrum3
Postat av: Jan Rume

Verkligen trist att du tilläts fortsätta Thoralf med ditt dyngspridande , konstigt med att Blogg.se inte inser att de misster folk pga. att du finns på deras bloggverktyg.



http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/544591-sverigedemokraterna-avhopparna-kritiska

2011-03-23 @ 15:00:14
URL: http://janrumes.wordpress.com/
Postat av: Stefan K

Thoralf

Hur går snacket i riksdagshuset om de nyheter DN basunerade ut igår gällande alla avhopp efter valet?

Postat av: Thoralf A

Media och vissa journalister gör allt för att stigmatisera sverigedemokraterna och sedan kritiserar de våra förtroendevalda för att de hoppar av sina uppdrag. Många gånger hoppar de av för att skydda sina familjemedlemmar från denna stigmatisering som även drabbar dem.



Det är svensk journalistik i ett nötskal!

2011-03-23 @ 18:20:20
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Lennart Andersson

2008? Snacka om reaktionstid.

2011-03-23 @ 19:00:48
Postat av: Gubben o Gumman

Det är väl bra att journalisterna läser bloggen .

Jättebra för dom att få komma till verkligheten en stund.



Verkligheten sätter sej i det undermedvetna plötsligt en dag brister journalisten ut "Det är inte sant det är inte fan sant"



-Vadå?



-Att bidragssnablarna tillhör välfärldens reservkapital som Maud säger,i allafall inte den Konsumbanan som åkte ditt för svartaxi, yrke sjukpensionär...



Efter en stund glider båda kollegorna in i djup mediaschizofreni igen.



Slutet gott allting gott.....

"Gotti bloggi bloggi gotti gott gott"



Gubben o Gumman moonar till Blogg.se direkt i kameran från toppen på Ölandsbron.



Som vanligt till alla Expomedarbetare Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD lokalt central eller oralt.

2011-03-23 @ 19:01:45
Postat av: Lotta

@Hulda

Håller fullständigt med dig. Det råder tydligen en räddhågsenhet gränsande till panik bland hembygdsrörelsen samt arkiv, museer, bibliotek osv. Avstår pengar som ett demokratiskt valt parti velat avsätta speciellt för dessa grupper övergår mitt förstånd. Jag läste också igår någonstans om att det föreslås att mark-/fastighetsägaren i framtiden skall bestämma om det skall bli någon arkeologisk utgrävning eller inte men kan för mitt liv inte hitta den igen???? Någon som känner igen det och kan minnas var man kan hitta artikeln igen?

2011-03-23 @ 19:06:59
Postat av: Helene

OT

I kvällens Uppdrag granskning tar de upp prostitution. I Rapport sas det att det är vanliga, svenska män som är sexköpare. De ovanliga "svenska" "männen" kan vi väl då kalla sexsnattare.

2011-03-23 @ 19:52:27
Postat av: Tony Ingman

Ja tacka fan för att Svenska män köper sex, dom har ju inte samma förmåner som berikarna att det bara är att gå ut och våldta, och sen skyddas av

media, och i slutändan så gott som slippa straff!

2011-03-23 @ 20:25:36
Postat av: Samizdat

FOLKDRÄKTER OCH SVENSKA FLAGGAN



Politiskt Inkorrekt skriver just nu om hur Expos ovan beskrivne ”utbildningsledare”, Alex(ander) Bengtsson (v), för ett ”blygsamt” arvode – se nedan - utbildat Murberget i om det är rasistiskt att hissa svenska flaggan eller ej.



”Nu är ”obundna” Expo åter igen ute på turné och tar höga avgifter för att pladdra trams. De var inbjudna till Murberget i Härnösand av länsstyrelsen och ABM-nätverket.



Huvudfrågan var hur de som arbetar med kulturarvet kan bidra till att minska främlingsfientlighet och rasism.



– Jag är kanske inte rätt man att svara. Jag är här för att berätta hur högerkrafterna gör. Men verkar man i en demokrati där religionsfrihet och yttrandefrihet är hörnstenar ska man inte vara exkluderande. Alla ska känna sig välkomna, konstaterar Alexander Bengtsson, utbildningschef på Expo.



Alexander Bengtsson tar ordentligt betalt för sina föreläsningar: 10 500 kr + moms.



Att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson bar folkdräkt vid riksdagens öppnande [= i Storkyrkan] förra året visade sig vara kontroversiellt bland de politiskt korrekta. Förutom att den skulle ”återerövras” av diverse människor med synnerligen märkliga uppfattningar om världen vi lever i frågar Härnösands Allehanda om man nu över huvud taget kan bära en sådan. - - -



Den svenska flaggan är även den problematisk.



– Varför ska man låta dem få patent på den svenska flaggan? Det är ungefär som om jag som hallänning skulle lämna det halländska landskapsvapnet. Kan man sin lokala historia kan man alltid slå SD på fingrarna. Den typen av konflikt finns inte i deras lilla värld, säger Alexander Bengtsson.”

2011-03-23 @ 20:25:55
Postat av: Skånepåg

OT



Debattartikel från Skånskan:

”…… det tragiska med svensk invandringspolitik är att den utgår från en dold agenda som syftar till en social omstörtning av samhället med förebilder från gamla diktaturer som DDR, Sovjet och Kampuchea. En politik som inte har fått debatteras eller ifrågasättas.

Alors, Gud bevare oss från dessa politiskt korrekta apostlar! Amen

Ulf Bergstrom

Molitg les Bains

Frankrike

Postat av: Robin Shadowes

Glad att en av Sveriges bästa bloggar är tillbaka på banan igen. :)

2011-03-23 @ 21:59:04
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: s29

3år är väl inte så illa. Sossarnas bidragssystem har ju missbrukats i 40år,och dom har ju inte fattat det än.

2011-03-23 @ 22:18:23
Postat av: LN

Sverige var förra året enligt färsk statistik från IGC ett av de 3 länder i Europa som flest människor sökte asyl i.



Sammanlagt 240 648 personer sökte asyl i Frankrike, Tyskland och i lilla ambitiösa Sverige under 2010.



Flest sökte sig till Frankrike, drygt 52 000, vilket är en ökning med tio procent jämfört med 2009. Tyskland var det land där den största ökningen skedde. I förhållande till 2009 ökade antalet från 26 836 till 41 332, en uppgång med 54 procent.



I Sverige ökade antalet asylsökande med 32 procent till 31 819 jämfört med 24 194 året innan. Sverige gick därmed från fjärde till tredje plats bland de länder som flest människor sökte asyl i.



Med avseende på de tre ländernas befolkningar, så får Nisse i Hökarängen ta emot (och försörja) 4 asylanter för var och en som söker sig till Franrike. I jämförelse med Danmark blir belastningen på Nisse nästan groteskt , hela 7 asylanter måste han hålla vid liv och hälsa i jämförelse med den ende som dansken måste ta hand om. Det är därför som den koreanska godhetsprincessan i TV4 anser att Danmark är ett så uselt land. Det tycker Andreas Malm och andra svenska högstående intellektuella också.



Sverige har som alltid ett gott rykte i utlandet - dock inte numera för skiftnycklar, som sedan +30 år tillverkas i China av undermåligt stål (gjort av konservburksskrot?). Numera glänser vi med vår globalt inriktade sociala omsorg om jordens alla penning- och papperslösa. Skall vi gissa på ett 50% ökat tillflöde mellan 2011 -2012? Fri sjukvård och nästan gratis tänder samt fri skolgång till jordens fattiga men företagsamma massor. Alla goda och givmilda medborgare i Nya Sverige gläds tillsammans med Nisse, Svenne, Svea samt Karl Koma över att skattemedlen blit så effektivt utnyttjade och att arbetslinjen lägger på hullet.

http://www.migrationsverket.se/info/3630.html

2011-03-23 @ 22:27:22
Postat av: Ferdinand Mjuk

...att Blogg.se missade den straffsparken var möjligen ett olycksfall i arbetet?

Alternativa domäner är inte bristvara,Thoralf.

2011-03-23 @ 23:10:13
Postat av: Gubben o Gumman

En anna straffspark missade SVT68 när man behandlade åldringsrånen som ökat med 70% bara inom hemmet.



Kändes precis som statistik och gärningsmän saknades där,konstigt.



(Vi informerar men undanhålle viktiga fakta)



Vidrigt är bara förnamnet.



Undrar hur statistiken ser ut i Finland?

2011-03-23 @ 23:45:18
Postat av: Pelle P

Väldigt ofta undrar jag vad TV4 menar.



"TV4:s rundringning bland riksdagspartierna visar att det finns en bred majoritet för ett förbud mot sex med djur i riksdagen"



Fattas bara annat.



Har folk sex med djur i riksdagen?



Men om jag ska vara allvarlig så är jag förvånad att detta har varit tillåtet över huvud taget.



http://www.nyhetskanalen.se/1.633665?page=112

2011-03-23 @ 23:53:21
Postat av: MatsBern

Den mångkulturella dogmens dödförklaring.

Först Angela Merkel (Tyskland) och nu David Cameron (UK). Bägge regeringscheferna har dödförklarat utopin om ett fungerande mångkulturellt samhälle (the Guardian).

I södra Europa har det aldrig varit en fråga. I Frankrike finns bara en kultur, den franska och i östra Europa tar man inte emot invandrare, mycket p.g.a. att man erfarenhetsmässigt vet att integrationen inte fungerar. I Rumänien t.ex har romerna inte integrerats efter 800 år (!)

Mycket intressant artikel för att vara PK media:

http://www.skanskan.se/article/20110321/OPINION/703219760/1061/-/den-mangkulturella-dogmens-dodforklaring

2011-03-24 @ 01:11:12
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: S-E Karlsson .

Jo,jo en poliskommisarie uttalade sej i går om åldringsrånen som är så populära just nu, han påstod att det var svenska ligor som utförde dessa rån för min del tror jag starkt på att det är svenska ligor med internationell besättning , var för ska vi svenskar bli anklagade för åldringsrån ? Nej vilken nationlitet det än är som begår dessa rån så ska det talas om vilket land dessa banditer kommer ifrån , vi pursvenskar ska inte behöva bära hundhuvudet för ngt vi inte har gjort !

2011-03-24 @ 05:54:06
Postat av: SkåneGrabben

En stor fråga bara.

Hur går jag med i SD?

2011-03-24 @ 15:28:56
Postat av: Inte-en-till

"BLOGG.SE stängde igår ner min blogg då man hade synpunkter på två blogginlägg från 2008."



Jag har sen en tid funderat på vilket bloggverktyg jag ska använda när jag börjar blogga.



Nu har BLOGG.SE fallit bort.

2011-03-24 @ 17:13:11
Postat av: Skånepåg

@ SkåneGrabben



Hoppas att du hittar det du är ute efter i bifogade URL.

2011-03-24 @ 18:43:33
URL: http://sverigedemokraterna.se/kontakt/
Postat av: Hasse

Det är ju förfärligt tycker och det drabbar inte bara svenskar det drabbar alla medborgare i Sverige! Men en sak undrar jag över Thoralf? Var skrivs det bara om människor med invandrarbakgrund i din blogg? tyckte det var lite konstigt för att när människor med invandrarbakgrund gör något dumt är det absolut förbjudet och högsta grad olämpligt, det håller jag med! Men när svenskar begår brott så är det bara något litet fel inget allvarligt med det.. eller hur? TRO INTE ATT MÄNNISKOR ÄR DUMMA! VI VET ALLT OM SVERIGEDEMOKRATER! DOLD AGENDE...

2011-04-11 @ 10:20:01
Postat av: Hasse

Läste precis om en av Europas värsta serievåldtäktsmannen som är svensk och bosatt i Sverige. Hur många har han våldtagit tror du? Nej men det ska du inte skriva om det är ju inte allrvarligt som när invandrare begår eller hur?

2011-04-11 @ 10:22:48
Postat av: Felicia Lofgren

2011-09-25 @ 03:28:02
URL: http://billiga-webbhotell.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0