ALLIANSENS HALABALO OCH FRI INVANDRING

”Allianspartierna har valt en ny strategi för att slippa förlora voteringar i riksdagen. I de två senaste omröstningarna har de valt att inte yrka på sina egna förslag, där de vet att de kan få en majoritet emot sig. Därmed går oppositionens förslag igenom i riksdagen utan en öppen röstningsförlust för de borgerliga.

– Det blir mindre halabalo då, säger Moderaternas gruppledare Anna Kinberg Batra till TT.”

Från Metro den 3 mars.

Nu har moderaterna förfinat sin nya strategi. Tidigare när man förlorade i något utskott har man lämnat in en reservation i utskotten, sedan yrkade man inte på denna under debatten i kammaren för att slippa votering och ”halabalo” i kammaren. Vid dagens möte i socialutskottet lämnade Alliansen inte ens in en reservation trots att man då lämnar vägen helt öppen för rödgröna och SD.

Det hela gäller så kallad eftersupning skall kriminaliseras. Eftersupning är när någon som framfört ett fordon som varit inblandad i en olycka hävdar att man druckit alkohol efter att olyckan inträffade. En ny lag skulle kunna vara utformad som i Norge där det är ett brott att dricka alkohol inom 6 timmar från det att olyckan inträffade.
Pressmeddelande SD.

Alliansen har under hela beredningen i socialutskottet varit emot de rödgrönas motion inlämnad av Lena Hallengren (S) men inför justeringen vid dagens möte hade Alliansen svängt och valde istället att stödja den socialdemokratiska motionen. Vilket måste vara minst sagt unikt!

Gissningsvis vill Alliansen undvika fler bakslag i riksdagen vilket kan underminera regeringens förtroende och därmed tar man inte strid i mindre viktiga frågor där Sverigedemokraterna och de rödgröna har samma uppfattning. Det framgår då inte ens i betänkandet till riksdagen att man egentligen haft en avvikande uppfattning ända fram till justeringen i socialutskottet.

Men det mest anmärkningsvärda är ändå att Alliansen har mage att gå ut med ett pressmeddelande direkt efter utskottsmötet där man bland annat skriver följande.

”Vi anser att det finns starka skäl att kriminalisera eftersupning nu. Det förefaller bli allt vanligare att man skyller på att man druckit alkohol efter en trafikolycka i stället för att ha kört rattfull och det är orimligt att man ska komma lättare undan ansvar på detta sätt.”

Kenneth Johansson (C) Socialutskottets ordförande
Mats Gerdau (M)
Barbro Westerholm (FP)                                
Anders Andersson (KD)  Gruppledare i Socialutskottet

Vilka skojare och halabaloare!

Läs här hur media framställer detta.

Dagen, MHF, SvD, Nyhetskanalen, Sydsvenskan  

Det är bara Sveriges Radio som uppmärksammat Allianspartiernas kappvändarmetod i utskottet.

Där Lena Hallengren också får kommentera detta med följande ord.

”Jag tolkar det som att regeringspartierna inte ville gå på en nit. Någon annan förklaring kan det inte finnas till att man ändrar sig på några veckor, säger Lena Hallengren (S), vice ordförande i socialutskottet.”

---------------------------------------

Vid statsministerns frågestund svarade Fredrik Reinfeldt på en fråga från Jimmie Åkesson om den Migrationsöverenskommelse som ingåtts med Miljöpartiet. Statsministerns svar kan enklast sammanfattas med att regeringen och moderaterna eftersträvar FRI INVANDRING till Sverige.

--------------------------------------

Vid dagens votering visade det sig att Alliansen avstått från att yrka bifall på sin egen reservation om att inte förbjuda transfetter. Därmed undvek man ännu ett bakslag i riksdagen vid en votering. Alliansen var uppenbarligen trängd efter gårdagens bakslag.

Läs Anna Kinberg Batras bortförklaringar i DN.  

Ännu en framgång för SD i en fråga som inte har med invandring att göra.

--------------------------------------------

En annan sak som är värt att notera eller kanske till och med ett genombrott i riksdagen var att två andra ledamöter röstade för en SD-reservation om Entreprenörskonton. Att det vid de båda voteringarna blev 21 röster för SD när vi bara var 19 ledamöter i kammaren förvånade flera ledamöter. Jag har nu kollat upp vilka det var som stödde SD:s reservation och det var Agneta Luttropp (MP) och Gunnar Sandberg (S). Eftersom det även var en kontrapropositionsvotering kan det inte vara feltryckningar.


Kommentarer
Postat av: Robert

Kriminalisering av eftersupning är en Lex Gahrton? Eller bör den benämnas per gahrtons lag?

2011-03-17 @ 15:56:29
Postat av: Anonym

2011-03-17 @ 16:49:08
URL: http://valfardsblogg.se
Postat av: Mats Gerdau

Hej, intressant att läsa dina interiörer från utskottets sammanträde, du som inte ens varit med på mötena. Det har däremot jag och kan kraftfullt dementera det du skriver. Falskt alltihop!Det är vi i Alliansen som hållit i pennan när dagens tillkännagivande skrevs. Vi har inte genom hela beredningen i utskottet varit emot. Det finns genom historien flera borgerliga (bl a moderata) motioner om eftersupning tidigare år.Trist att du sprider lögner i stället för att glädjas åt ett bra beslut.

2011-03-17 @ 16:54:56
URL: http://valfardsblogg.se
Postat av: Thoralf Alfsson

Mats GerdauHar jag tolkat Lena Hallengrens uttalande fel för Sveriges Radio. Där hon säger att Alliansen svängt de senaste två veckorna.

Jag har även uppfattat vad vår ledamot i socailutskottet Per Ramhorn uttryckt om scenförändringen.Även i justitieutskottet var ni emot denna motion om jag läser handlingarna. Eller hur?

2011-03-17 @ 17:10:23
Postat av: Skånepåg

@ Thoralf Alfsson"Jag tolkar det som att regeringspartierna inte ville gå på en nit. Någon annan förklaring kan det inte finnas till att man ändrar sig på några veckor, säger Lena Hallengren (S), vice ordförande i socialutskottet."Går inte att tolka fel!

2011-03-17 @ 17:12:35
Postat av: Citronen

Nu har också oppositionen, inklusive SD, beslutat att förbud ska införas mot industriellt framställda transfetter.Utmärkt!! Äntligen blir vi av med dessa gravt hälsoskadliga industrifetter. Alliansen ville ha kvar dem....

2011-03-17 @ 17:39:42
Postat av: kalle2

mats Gerdau, Ni har insett att thoralf blogg är enda sättet att nå svenska folket. fulmedia är det ingen som litar på.snart kommer SD få sällskap av två nya partier i sverigeblocket.

då får du på behörigt avstånd från riksdagen, sitta som klistrad på thoralf blogg, för att bli först med att få veta vilka beslut som fattas i riksdagen.Hoppas Ni kommer glädjas åt besluten som kommer fattas av Sverigeblocket!

2011-03-17 @ 17:42:56
Postat av: Mats Gerdau

Hej, det är du som besekiver vad som skett i socialutskottet. Det är den jag reagerar emot för den är falsk.

2011-03-17 @ 17:44:06
URL: http://valfardsblogg.se
Postat av: Rune

"– Det blir mindre halabalo då, säger Moderaternas gruppledare Anna Kinberg Batra till TT.”

-----------------------

Var det inte hon som var så väldigt smart?2011-03-17 @ 17:45:31
Postat av: Thoralf Alfsson

Mats GerdauMenar du att ni väntade med att ta ställning till denna motion tills det var dags för justering?I Justitieutskottet var SD,S och V för denna motion. Övriga partier emot.Vad jag förstår har ni följt den linjen i Socialutskottet ända fram till justeringen av betänkandet.Då kan jag inte se något fel i mitt blogginlägg. Möjligen reagerar du på "skojare och halabaloare".

2011-03-17 @ 17:53:37
Postat av: Skånepåg

@ Rune

Hon sade något i stil med att Stocholmare var smartare än alla "lantisar".Så Mats Gerdau anser att såväl Per Ramhorn som Lena Hallengren far med osanning. Med hänsyn till att feltryckning/kvitteringsmissar vid votering numera tycks vara mer regel än undantag, har vi här en presumtiv person som tycks ha ypperliga kvalifikationer att även ”lyckas missförstå" detta!

2011-03-17 @ 17:59:56
Postat av: Allemand

@Skånepåg, Mats Gerdau försöker bara rädda vad som räddas kan. Att de är avslöjade bryr de sig om ett skvatt.

2011-03-17 @ 18:17:21
Postat av: kalle2

mats gerdau, lägg ner ! alliansen lägger ner så mycket PR-tid på att tjafsa om småsaker om vem sagt vad och hur.

det stora problemet är ju att sverige styrs från EU.

du borde fundera på vad du skall göra efter nästa mandat period! tipset är att göra som Bodström fly till USA. ingen vill ha dig som anställd, möjligtvis expo men de har ju Mona Salin, så expo finns nog inte kvar då

2011-03-17 @ 18:38:45
Postat av: Skånepåg

@ AllemandHåller givetvis med. Att det dessutom är någon från (M) som försöker att slå blå (Hehe!) dunster i folk, är i och för sig ganska så roande och förutsägbart!

2011-03-17 @ 18:46:34
Postat av: Skånepåg

Intressant läsning på Newsmill hur en ilsken förälder sågar besserwissern Mats Gerdau vid fotknölarna.

Postat av: Nils

Thoralf - komplettera gärna inlägget med svaret som JÅ fick av FR.

2011-03-17 @ 19:11:34
Postat av: Lotta

Så var det då dags att hämta hit årets? kvotflyktingar. De flesta från södra och östra Afrika. Varje år tar hela EU emot ca 6000 kvotflyktingar, vilka då borde delas lika mellan alla 27 medlemsstater. Någon med mycket bristande grundläggande matematikkunskaper har räknat ut att Sverige ensamt skall ta emot 1900 och övriga 26 stater delar på de resterande 4100. Absurt är ju endast förnamnet. Det normala vore att varje land tog emot flyktingar grundat på folkmängd eftersom det är folket som får betala hela kalaset.

Postat av: Johan

Mats Gerdau, under vi som bloggar: http://valfardsblogg.se/bla bla ...

Född 1964, gift med två vuxna barn, bosatt i Nacka.Undrar om det är två av de stackars ensamkommande papperslösa apatiska flyktingbarnen han är gift med? I sådant fall är det helt naturligt eftersom de ser så välutvecklade ut men bigami, är det ens lagligt i Sverige?2011-03-17 @ 19:37:13
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bara bra att SD "knådar" till Fredrik "Barbaren" Reinfeldt ordentligt! Jag tror att "Barbaren" bör ta en kurs i statskunskap om den svenska parlamentarismen! Kallar man ett politiskt parti inom oppositionen för "något man inte tar i med tång" så får man stå sitt kast och så enkelt är det även om man har en anfader som är "lopp-cirkus-direktör från Afrika"!

2011-03-17 @ 19:38:32
Postat av: Systemfel

Efter flera nederlag på varandra för regeringen i riksdagen skärper statsminister Fredrik Reinfeldt kritiken mot de rödgröna partierna. De sviker vad de sade i valrörelsen, hävdar han.- Man kan inte ha en mening där man säger att man aldrig, aldrig, aldrig i något sammanhang ska ge Sverigedemokraterna inflytande och sedan bete sig så som de rödgröna gör, sade Reinfeldt efter en frågestund i riksdagen och syftade på vad Mona Sahlin åtskilliga gånger framhöll i valrörelsen om avstånd gentemot SD.Statsministern tolkar det som att viljan att vinna voteringar väger tyngre än principer för de rödgröna.

Postat av: Stefan A

Enl. Reinfeldt står tydligen internationella konventioner över Svensk lag,eftersom det ständigt hänvisas till dessa när det bränner till i olika frågor i allmänhet, och i en fråga i synnerhet, får man föreslå att man slutar att skriva på alla dessa konventioner, då vi i Sverige skall ha rätt att stifta

våra egna lagar genom våra VALDA ombud i riksdagen....

2011-03-17 @ 19:47:57
Postat av: DDR

Kul att ni vinner röster men kan ni inte vrida Sverige i samma riktning som övriga EU ser jag ingen anledning till att ha mer än ett parti i riksdagen längre. Det kostar bara skattepengar, nu har ju Sveriges styrande visat vilken väg Sverige ska gå. Men det är väl alltid kul att du Toralf och SD får era fickor fyllda av skattepengar. Missförstå mig inte, jag anser att du är en av dom rakaste och bästa politiker i riksdagen men ni verkar inte kunna påverka nåt som verkligen är positivt för Sverige.För idag handlar allt om massinvandringen, allt, välfärden rasar och svenskar får se sin levnadsstandard sjunka hela tiden i takt med nedskärningar i samhället. Samtidigt öser vi in bidragsparasiter som aldrig förr.Även om SD skulle få 60% i valet 2014 kommer det ta flera generationer att vända svenskarnas vana vid bidragssamhället.Ska ni göra nån nytta så ta den högerplats som inget svenskt förekommande parti idag representerar, RIKTIG höger som vill sänka skatterna med minst 50% och avveckla bidragen helt. Då kommer också folk att vilja arbeta och invandrare från MENA kommer att upphöra och många åker hem då det inte finns bidrag att lyfta längre.Idag går svenskarna och blir blåsta i tron om att vi nu styrs av nån slags höger, man har privatiserat saker som gjort det dyrare men inte sänkt skatterna. Riktig höger hade sänkt skatterna såpass att svensken hade fått så mycket i plånboken att han lätt hade betalat lite högre, privata elpriser tex.Staten ska inte ha mer än 20% i platt skatt, och därigenom kunna upprätthålla grundläggande samhällsfunktioner som polis, brandkår, vägar etc. Resten ska svensson själv ha i fickan. DÅ först kan vi se hur folk kommer till sverige för att jobba, och då lär MENA invandrare bli lätträknade.Men nej, istället fortsätter även SD att ösa vatten utan att täppa till hålen genom att fortsätta bidragslinjen. Lycka till. Ni får iallafall eran framtid säkrad ekonomiskt.

2011-03-17 @ 20:17:15
Postat av: OT

@Mats GerdauNär du ändå är här så har jag ett enkel fråga till dig. Hur finansierar ni överenskommelsen med Miljöpartiet?

2011-03-17 @ 21:53:50
Postat av: VoP

@DDR

Är det Herr Rume som välsignar oss med ett besök?

Då brukar det nämligen alltid handla om skattepengar som går till SD. Vissa tycker att vår Riksdag ska bemannas av ideellt arbetande politiker. Visst, det blir billigt, men är det så klokt?

2011-03-17 @ 22:24:03
Postat av: OT

@DDR: "Staten ska inte ha mer än 20% i platt skatt"Det är snudd på att jag håller med dig - när man ser hur illa "våra" politiker sköter vår gemensamma ekonomi. Alliansen kanske borde vara med i programmet Lyxfällan?Här är bevingat ord 1: Politiker skall ha så lite pengar och resurser som möjligt, då gör de minst skada.Här är bevingat ord 2: När alla politiker tycker likadant då är det livsfarligt för den enskilde medborgaren!En uppmaning till alla rikdsagsledamöter - Vi tittare vill ha lite mer underhållning då vi ser på de politiska debatterna, så snälla vi vill se er leva som ni lär, titta bara på dessa multikulturella politiker:Bolivia Parlament Fight - http://www.youtube.com/watch?v=LjMeQoIq36cFight in Russian Duma (Parliament) - http://www.youtube.com/watch?v=mZGaaqH2o6IKung-fu fight! At S Korean Parliament - http://www.youtube.com/watch?v=5Pqhnf6XKC8Czech Vice President attacks Minister - http://www.youtube.com/watch?v=ExumJ0pXwHEFights Break Out Among Politicians In Mexico - http://www.youtube.com/watch?v=WUZsVLoA_kQAlabama Senate Fight - http://www.youtube.com/watch?v=vlXKBribICsBrawl in the Nigerian House of Representatives - http://www.youtube.com/watch?v=y1x8e_47hWIIndian Parliament Polititians fight each other - http://www.youtube.com/watch?v=Fu8uqMEmyREBIG FIGHT IN SRILANKAN PARLIAMENT - http://www.youtube.com/watch?v=FdldgpzHBtgP.S. Ser fram emot att se när sossarna ger kompanistryk till de två "knapptryckarna", ser också fram emot den TV-underhållning där Reinfeldt får först en rak höger med en direkt därefter följande rak vänster för att sedan avslutas med en danskskalle.

2011-03-17 @ 22:24:04
Postat av: Robin Shadowes

"Undrar om det är två av de stackars ensamkommande papperslösa apatiska flyktingbarnen han är gift med? I sådant fall är det helt naturligt eftersom de ser så välutvecklade ut men bigami, är det ens lagligt i Sverige?"Nej inte direkt men det finns kryphål. Vad han måste göra är att först konvertera till islam. Sen åker han till ett muslimskt land med barnen och gifter sig där. Sen kan dom åka tillbaka till Svedala och bosätta sig här.

2011-03-17 @ 22:57:53
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Gerdau låter inte det lite nationalsocialistiskt?

Schlingman? här gäller det att se upp ring Tomas Mattson på Epressen omgående så inte bröderna donkey hamnar i trubbel.AW Svensson gör något

2011-03-17 @ 23:16:16
Postat av: Gubben o Gumman

I frågan om eftersupning så kanske Mats Gerdau kan gelge oss moderaternas ståndpunkt dvs om det även gäller vid färd med barnvagn ev i kombination med Munchausens syndrome (längtan att skada/dränka sitt barn)

2011-03-17 @ 23:19:47
Postat av: Gubben o Gumman

I välfärdsbloggen står det : Det skall inte spela någon roll var i Sverige man blir sjuk,förlåt skall det inte vara,var någonstans i världen man blir sjuk

Sverige är alltid öppet för dej.

2011-03-17 @ 23:21:41
Postat av: Gubben o Gumman

Nu har mannen med dom stor röda skorna 32:an Clownfeldt visat samma brilianta militära tänk som kompizzzen "Stolpfors" : "En flygförbudszon över Libiyen kommer bara att ha temporär effeckt"Så talar en blodtörstig barbarMan undrar ju ändå om inte killarna i Bengazi skulle vara tacksamma för att slippa bli slaktade av stridsflyg.Fast det är klart pararar man ihop att Malmömosken köpts av Kaddaffis springpojkar,med Gubben o Gumman paranoida teori om "Saudidollar" i en del fickor kanske det låter riktigt logiskt faktiskt.Varför stödja frihetskampen om rätt bara med att stödja ett flyförbud?Här behövs marktrupper säger "Erwin" Clownfeldt

Ja jo men vilka skall dom rädda bröderna köttfärs då eller?

2011-03-17 @ 23:41:59
Postat av: Sven DackeHur begär man Nyval ( extra val)Vem skulle förlora på det?

Vem skulle tjäna på det?2011-03-18 @ 07:24:44
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Nyval
Postat av: Stefan A

Man får gratulera Gerdau till att ha avskaffat sjukhusköerna..eller är det så att landstingen helt enkelt ordnade en ny kö med frivilligt väntande på op?M har även lyckats avskaffa arbetslösheten genom att erbjuda gratis arbetskraft(slavarbetare), inte bara gratis, man får t.o.m. betalt av skattebetalarna..i miljarder,piskan viner, annat är det med våra nya hedersmedborgare, där får man 12000 i gratifikation om man lär sig säga godak på sfi !!! ingen piska där inte, eller 70 000 om man vägrar ta en kvinnlig arbetsgivare i handen!!! denna regering imponerar inte..långt därifrån...

2011-03-18 @ 07:43:58
Postat av: Stefan K

Reinfeldts ord efter nederlagen i veckan."...man ska inte äventyra skattebetalarnas pengar". Häpp!"Man kan inte i en mening där man säger att man aldrig, aldrig, aldrig i något sammanhang ska ge Sverigedemokraterna inflytande och sedan bete sig så som de rödgröna gör".Reinfeldts personliga hat till SD och hans inkompetens att bemöta nederlag, är orsaken till att vår statsminister är på väg att ta Sverige in på en väg som bara kan splittra och skapa konflikter.Det borde finnas äkta Moderater som inser faran och därmed kräver att Reinfeldt kliver åt sidan och lämnar över sin plats till någon som begriper varför vi går till val och röstar vart 4:år.Vi svenska medborgare, inte bara vill, utan kräver att svenska politiker i första hand prioriterar landet Sverige och svenska skattebetalare.

Postat av: Hannes Müller

I dagens Gotlands Allehanda beskriver Christer Engelhardt riksdagsman S och motionsskrivare angående detta det här på vad jag kan se exakt samma sätt som Thoralf Alfsson och jag kan inte riktigt förstå vad denne Mats Gerdau anser vara lögn?http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6714930

2011-03-18 @ 08:30:19
URL: http://ondiklinte.wordpress.com
Postat av: Skånepåg

@ Stefan KInstämmer helt i vad du skriver.Det fanns en gång en devis bland ”högre ståndspersoner” att den som Gud ger ett ämbete ger han också förstånd att utöva detta. Ett verklighetsfrämmande nonsens som Fredrik Reinfeldt tycks varit en varm anhängare av. När det nu börjar bli uppenbart att detta inte stämmer, märks en tilltagande desperation som yttrar sig att statsministern och hans anhang inte skäms över att på olika sätt mer och mer visa ett totalt förakt mot demokratiskt valda politiska motståndare.Uppgörelsen med miljöpartiet för de som illegalt uppehåller sig i landet och dess oerhörda förmåner är inget annat än statsministerns barbariska sätt att straffa de som hade fräckheten, trots hans ”varningar och visdomsord” om kaos i Riksdagen, att rösta in ett parti som han på ett perverst sätt tycks hata mer än något annat här på jorden. Vilka framtida konsekvenser hans förda politik har för vårt fädernesland och vårt folk tycks även ur hans synpunkt vara totalt egalt.Att det inte börjat bli ett öppet ifrågasättande inom den moderata väljarkåren över vad som pågår på toppnivå inom partiet är enligt min mening minst sagt förvånande, i synnerhet då jag fått höra vilka åsikter som finns bland några av mina vänner som tillhör de "gamla" moderaterna!

2011-03-18 @ 08:49:24
Postat av: Allemand

@Hannes Müller, CE och S verkar ta åt sig hela äran.Detta har förmodligen varit uppe flera gånger men aldrig fått majoritet. Nu blev det så tack vare SD.

2011-03-18 @ 08:54:54
Postat av: Skånepåg

Ett ny utmärkt artikel på bloggen "Den osynlige journalisten".Verkar trots namnet vara flera som skriver på denna blogg m.h.t. olika skrivstilar och pseudonymer.

Postat av: Skånepåg

Rättelse: Rätt URL till den aktuella artikeln.

Postat av: Skånepåg

OTKolla den förfärande tabellen om våldsbrott i slutet av artikeln.

USA har 466 våldsbrott per 100.000 invånare, Kanada 935, Australien 92 och Sydafrika 1.609. Sverige ligger på fjärde plats med 1123 och Storbritannien leder med 2034.Som det heter i TV-reklamen. Men vänta det kommer mera, så i takt med ökande antal papperslösa invällare från MENA-länderna har vi snart klättrat i denna tabell och det lär nog inte dröja så många år innan vi är i kapp de länder som ligger före oss!Vi skall "tacka" Friggebo, Wetterstrand, Ohly, Westerberg, Reinfeldt m.fl. för denna "fantastiska utveckling" och kan bara hoppas att de själva någon gång i livet får den stora glädjen av att uppleva den "pragmatiska" erfarenheten av denna!Artikelns ursprung: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1196941/The-violent-country-Europe-Britain-worse-South-Africa-U-S.html

Postat av: Hannes Müller

"Äran" för förslaget ligger ju helt riktigt hos dem som ställt det. Christer Engelhardt säger ju precis som Thoralf Alfsson att allianspartiernas omsvängning skedde när de var förvissade om att de skulle förlora en omröstning.Visst är Mats Gerdau liksom Christer Engelhardt medlem av socialutskottet? Jag undrar bara vad Mats Gerdau anser lögnaktigt i Thoralf Alfssons beskrivning?Christer Engelhardts beskrivning i GA bekräftar TA´s beskrivning i bloggen härovan och C E har ju dessutom vare sig politiskt eller personligt intresse av att förvanska händelseutvecklingen i denna fråga.

2011-03-18 @ 12:06:38
Postat av: Ronny

Ett tydligt tecken visar dom "stora" tidningarna då det gäller brott med invandrad anknytning. Numera låter man oftast dom mycket små artiklarna hämtas och underteckas av TT. Man låter alltså detta Pravdaorgan , med genomsyrade Marxistiska anställda stå för lögnerna till den ännu ovetande allmännheten. Pinsamt..........

2011-03-18 @ 12:11:45
Postat av: kalle2

Anna Kinberg verkar inte vara nån vidare trevlig och sympatisk person. för flera år sedan satt jag på busshållplatsen på kungsholmen. och så kommer det en brud ut ur porten snett mittemot. när hon närmar sig busshållplatsen där jag sitter. ser jag det är hon som är moderatpolitiker ,vart på tv. hon kollar på tidtabell och försöker väl tyda vad som står. jag sitter tyst och tycker det är kul med en kändis bredvid sig. efter en stund frågar hon mej med ilsket och upplåst attityd , när nästa buss går! jag svara artigt och så glor hon konstigt fundersamt rakt fram. jag tänker tur att inte dom styr landet eller nåt.

men sen kom de in...

hur skall hon kunna läsa och förstå dokument för att fatta beslut i riksdagen, när hon inte kan fatta vad som står i SL tidtabell?är det verkligen så svårt att få politiker till alliansen så tar in vem som helst? verkar inte vara så värst bra pool att välja ur. kanske de trodde de aldrig skulle få makten 2006 och fick i panik bygga upp ett parti. verkligen konstigt intryck de ger.

hade svenska folket varit lite mer ifrågasättande mot auktoriteter så hade varit mer ”halabalo” i positiv bemärkelse,då hade nog politiker fått försvara sina beslut och stå till svars.finns det nån politiker som kan förklara hur de löst problemet att det finns minst 5 vårdsökande på varje äldrevårdsplats, och platserna räcker!

och varför har antal inrapporterade dödsfall ökat så enormt under 2010?

som jag länkat i föregående post.

2011-03-18 @ 17:07:00
Postat av: Lotta

Citatet hämtat från frågestunden mellan Reinfeldt och Jimmie Åkesson. ”Sverige har berikats som nation av att människor har kunnat komma hit från andra länder, det gäller bland annat min egen släkt om man går tillbaka. Det gäller andra svenskar. Det har gjort Sverige till ett rikare mer spännande samhälle.” Ok. Och vi andra som har svenska anor långt, långt tillbaka i tiden är barbarerna vars anor endast satt och rullade tummarna. Våra anor har inte bidragit med ett dugg. Nationen Sverige uppstod någon gång på 1990-talet, det var då berikningen och det mest spännande inslagen verkligen började ta fart. Jag tror inte jag behöver skriva vilken sort jag tänker på? Sedan är det horribelt att det sitter personer som är valda att styra vårt land och inte kan se skillnad på 3 knappar när de skall rösta. Hur många år detta har förekommit vågar man knappt tänka på än mindre vilka felaktiga beslut som fattats pga inkompetenta politiker i de etablerade partierna.

2011-03-18 @ 19:13:18
Postat av: Tony Ingman

Aftonbladet tog storslam, trumpetar aftonbladet ut i dagens tidning, man lär ha tagit årets bild, samt att en en av deras mannar lär ha blivit årets

fotograf: Dom kunde gärna lagt till att AB är årets skittidning, samt att chefsredaktören är årets skitstövel, sen kunde dom lagt till att AB

är den tidning som gjort årets upplagetapp, fast

det är kanske inte lika mycket att skryta om!

2011-03-18 @ 21:51:17
Postat av: Lotta

@ThoralfÄr Anna Kindbergs bortförklaring borttagen? Får "Sidan du söker finns inte" när jag klickar på länken?

2011-03-18 @ 22:29:44
Postat av: Thoralf A

LottaUppenbarligen har Metro tagit bort artikeln. Den fanns i vilket fall som helst när jag la upp mitt blogginlägg.Det kanske har blivit för mycket halabalo de senaste dagarna för moderaterna.

2011-03-19 @ 01:43:16
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Robin Shadowes

Hennes mest kända uttalande är att tokholmare är smartare än lantisar. Ändå går hon och gifter sig med just en sådan. Vad säger det om henne egentligen?

2011-03-19 @ 03:02:10
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Var fanns de stora rubrikerna i massmedia om denna händelse?http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?dokID=1358

2011-03-19 @ 12:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0