VINNARE I KAMMAREN VAR SVERIGEDEMOKRATERNA



Med 140 röster för och 139 röster emot röstades ändringar igenom i sjukförsäkringen. Det kunde dock lätt blivit lotten som avgjorde gårdagens omröstning i riksdagen.

Jag skulle flyga från Kalmar klockan 07:30 till Stockholm men när jag anlände till flygplatsen var flyget inställt p.g.a. fel på planet. Efter diverse motstridiga uppgifter fick jag tillsammans med Lena Hallengren (S) och Anders Åkesson (C) beskedet av vi skulle få åka buss till Stockholm. Ett besked som innebar att vi skulle missa omröstningen. Vi fick ingen hjälp från SAS att lösa det på något annat sätt. Lena Hallengren ringde då riksdagens resebyrå och fick hjälp med att hitta ett flyg från Växjö och att få fram en taxi. Så med några minuters marginal han vi med ett flyg till Stockholm 09:20 i Växjö. Eftersom omröstningen skulle ske direkt efter debattens slut och hur lång debatten skulle ta var ganska oklart då man debatterat detta en gång tidigare. Min frånvaro kunde därmed innebära att oppositionen förlorade omröstningen då Jonny Skallin (SD) var på BB i Sundsvall och att vi därmed redan var en man kort och att vi inte får ingå i kvittningssystemet. Därför var SD redo att sätta in extra talare i debatten för att fördröja omröstningen till jag anlände. Nu behövdes inte detta då jag klev in i riksdagens lokaler vid ca 11:20 och då var det ännu några talare kvar men marginalen var inte stor. Utan min röst hade det blivit 139-139 och lotten hade fått avgöra.

Borås Tidning publicerade redan bara några timmar efter omröstningen en ledare som ”hyllar” Sverigedemokraterna. Detta är nog något som måste kallas ett genombrott på ledarsidor. Må så vara att det är en liten tidning. Jag citerar gärna större delen av ledaren.

”Vem vann i riksdagen?

Socialdemokraterna – vars Thomas Eneroth höll ett brandtal mot alliansregeringens reformering av socialförsäkringarna?

Moderaterna – som i utskottsordföranden Gunnar Axén kunde kalla den samlade oppositionens agerande för ”… undermåligt, för att inte säga oförlåtligt”.

Eller de nollklassade, som hamnat i kläm?

Knappast. Vinnare i kammaren var Sverigedemokraterna.

Visserligen har partiet oftast lagt sin röst på regeringens förslag. Men genom att ena oppositionen bakom sitt, har man kunnat förflytta sin politiska position. Från illa tåld outsider till inflytelserik insider.

SD:s Erik Almqvist gjorde inget för att dölja hur nöjd han var för att partiet på detta sätt kunnat komma in i värmen:

”Jag vill tacka de rödgröna för en god samverkan”.

Bara för att något senare i sitt anförande vända sig till allianspartierna: ”Jag vill också tacka alliansen för att har hjälpt oss Sverigedemokrater att stoppa de rödgrönas ambition om att urholka grunden för en progressiv sjukförsäkring som uppmuntrar till rehabilitering och återgång till arbetsmarknaden”.

Utifrån denna nya position kunde sedan sverigedemokraten uppmana allianspartierna att ”lära sig ta regeringsansvar. Ni måste lära er att söka stöd för er politik, så att ni lär er att ha någon som helst kontinuitet i er politik. Ville ni haft en bred överenskommelse i riksdagen hade ni så klart hört av er till oss”.

Inte undra på att många i kammaren valde att ta kaffepaus när Almqvist talade. Och de som dröjt sig kvar i kammaren satt bokstavligen med nedslagna blickar och håglöst hängande axlar. Allt medan Almqvist kunde sammanfatta utskottsinitiativets betydelse som ”Inga omfattande förändringar, men viktiga förändringar för vissa grupper”.

Viktigast dock för Sverigedemokraterna. Almqvists position i debatten och sättet han valde att recensera båda sidors agerande, gjorde det tydligt att hans eget parti kan kalla sig för vinnare.

Ty riksdagens hantering av frågan om förändringar i socialförsäkringarna har av en utfrusen ytterlighetsaktör skapat ett nytt mittenparti.” 

Jag kan bara konstatera att Erik Almqvist gör ett enormt bra arbete i socialförsäkringsutskottet och att han är en av partiets bästa talare.

Se Eriks Almqvist anförande.




Väl hemma i Kalmar gick jag ut och tog en bit mat tillsammans med en partikollega. Sedan fortsatte jag till Lilla puben där jag omgående fick sällskap av glada och trevliga sympatisörer. En taxichaufför, lärare, polis, industriarbetare, en arbetsledare på kommunen. Det blev en trevlig kväll med många skratt.

I eftermiddag skall jag se om KFF kan behålla sin förlustfria svit på GFA.

Kommentarer
Postat av: "Vi gillar olika"

Majoriteten av dom svenska kvinnorna vill tydligen ha det så här eftersom dom inte röstade på Sverigedemokraterna.



Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth kritiserade Amnesty hårt på Newsmill i förrgår för att organisationen kampanjat för att Henok Werie Fre, som begick en grov våldtäkt i Boden 2007, skulle få stanna i Sverige – trots att han dömts till utvisning.



Henok Werie Fre fick sedermera stanna och är nu offentligt efterlyst av polisen, misstänkt för att ha våldtagit ytterligare en kvinna, den här gången i Eskilstuna.

http://www.friatider.se/amnesty-forsvarar-valdtaktmanskampanjen

2011-07-02 @ 10:43:59
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Da Capo

Avhopperskans berättelse

VARA(Holland)-journalisten Hasna el-Maoudi hoppade av sin resa med "fredsflotilljen", eftersom hon hade en misstanke om att Hamas var inblandad i finansieringen. Hasna El Maroudi, 26, kan beskrivas som en "holländsk pro-palestinsk aktivist/journalist av marockanskt ursprung". Hon hade planerat att följa med de andra aktivisterna ombord på ett holländskt fartyg till Gaza, tills hon fick veta att det rörde sig om ett hemligt Hamas-organiserat uppdrag, och inställde sitt medverknde.



"Närvaron av Sheikh Amin Abu Rashed (god vän med Yusuf al Qaradawi, den andlig ledaren för Muslimska brödraskapet), gav anledning förmoda att det var något lurt med det hela. Också i fjol var han med ombord på Gaza-flottiljen, och han greps av Israeliterna. Enligt olika medier, är han överkucku för Hamas i Nederländerna. Han är även knuten till Muslimska brödraskapet. Hur mycket av detta som är sant vet jag inte. Hur mycket av detta som är osannt vet jag ännu mindre. Sådant är problemet, och det skapar en atmosfär av misstänksamhet.



Under middagen med Anne de Jong, som är antropolog och vars primära forskningsintresse centrerar kring mänskliga rättigheter, våld, nationalism och aktivism, påstods det att alla kritiska kommentarer om Amin Abou Rashe var osanna och att han är en fruktansvärt trevlig person med en ofantlig mängd kärlek för palestinierna. Hur mycket jag än önskade att jag kunde tro henne och hennes blå ögon, kunde jag ändå inte förmå mig till det. Helt enkelt därför att hans medverkan och engagemang i flottiljen var hemligt fram till ankomsten i Grekland. Och inte bara vis-à-vis den yttre världen, utan också för alla flottiljdeltagarna. Jag tyckte att detta var suspekt.



Amin Abou Rashe var närvarande och hängde i bakgrundenden den dagen då den nederländska delegationen deltog i en icke-våldsutbildning. Wilfred van de Poll, en journalist för Trouw, talade kort med Amin om hans närvaro och hans roll inom organisationen. "Hjärnan bakom flottiljen", som han valde att beskrivas, hade arrangerat köpet av båten. Han stod också för lejonparten av finansieringen, enligt Anne de Jong. Om han spelade en så viktig roll, varför då hålla det hemligt och varför kunde då inte jag få veta vem och vad han var?



Vi aktivister fick höra att varorna [ombord på fartyget] skulle bli distribuerade av FN:s flyktingkommissariat, men senare visade det sig att detta inte var 100 procentigt säkert. Få organisationer förutom UNHCR kan utföra den uppgiften i Gaza. Faktum är att endas en ytterligare instans återstår i så fall, nämligen Hamas. Och jag ville inte ha något med dem att göra.



Summan av kardemumman är mycket enkel. I ett uppdrag som detta, måste aktivisterna till fullu kunna lita på varandra, precis som brandmän i en brinnande byggnad. Min tillit till organisationen minskade för var dag som gick. I samma ögonblick som jag uttryckte reservation för den information som gavs, reagerade Anne de Jong anklagande och snärtigt. "Skulle du hellre vilja att vi inte sa någonting alls?" Hon nästan krävde, att jag skulle applådera henne för att överhuvudtaget ha fått veta någonting alls. Som om jag skulle ha missförstått omfattningen av uppgiften att sätta sig upp mot en stormakt som Israel.



Det är beklagligt att organisationen (enligt min åsikt) har spårat ur. Båten är på väg att avsegla, den representerar många goda intentioner, för få erfarenheter och för många illusioner. Jag hoppas att alla kommer tillbaka oskadade. Under blott en veckas tid blev jag verkligen fäst vid deltagarna i den holländska gruppen och jag är övertygad om deras ärliga avsikter med sitt deltagande i seglatsen."

http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/afscheid_van_de_gaza_vloot/

----------------------------------------------------

Det bör kanske nämnas "eftersom inte alla kanner till det", och eftersom Islam i allt högre grad tillåtes påverka tillvaron i Nya Sverige, att den omtalade Yusuf al Qaradawi hoppas kunna förvandla Egypten till en fundamentalistisk diktatur. Han ar våldsamt antisemitisk och ökänd för sina provocerande tal, levde tidigare i exil i Qatar. Efter revolten mot Egyptens president Mubarak, återvände han till Kairo. Al Qaradawi skulle vilja stena homosexuella och äktenskapsbrytare, skulle vija se Israel bli "demonterat" genom självmordsattacker inne i Israel och anser att män ska piska "upproriska" kvinnor.



Yusuf al Qaradawi hävdar också att enligt den koranska läran - den islamiska lagen - är alla icke-muslimer, dvs kuffar eller kafirer, du och jag, legitima mål för dödligt våld, helt enkelt genom att vara icke-muslimer.

--------------------------------------

Tittilitut, alla ni uslingar, Mehmet Kaplan, Hans Bertil Mattias Gardell och alla ni andra Hamas' nyttiga idioter, sanningen, som börjar sippra fram, skall göra er ännu mindre.

2011-07-02 @ 11:14:57
Postat av: Info

JAG ÄLSKAR SVENSKA SPRÅKET! JAG ÄLSKAR SVERIGE!



Kan någon utan att beskyllas för rasism och nazism få yttra något sådant i Sveriges radio?



Ja, det hände faktiskt idag. Närmare bestämt i P1:s dokumentärprogram 10-00-11.00.



”JAG ÄLSKAR SVENSKA SPRÅKET.”



Vem fick oemotsagd säga så? Jo – en ARAB från Rosengård i Malmö. Som kommit till Sverige som påstådd flykting utan att kunna ett ord svenska. Nu beundrad svenska-expert. Ett föredöme för alla obildade pursvenskar.



Det hela utspelade sig i Ulla Svenssons sverigehatardokumentär ”Klart att det skulle hända i Malmö”. I centrum för det timslånga programmet står den djärve hjälten Fadi-Laserturken (invandrare från Libanon). Repris 9/7 20.03. Lyssna på programmet och kommentera, t.ex. i Sveriges radios hemsidas diskussionsfora.



2011-07-02 @ 11:18:05
Postat av: Cavatus

Apropå Amnesty så har Lise Bergh, generalsekreteraren, inte fått en enda medhållande kommentar, såvitt jag kan se, på hennes framtvingade svar på Ekeroths artikel på Neswmill.



Hon får även sina fiskar varma här:



http://aktualia.wordpress.com/2011/07/02/amnesty-talar-med-dubbla-tungor/

Postat av: Robin Shadowes

Nu får dom allt ta och bestämma sig. Är ni ett mitten-parti eller högerextrema.

2011-07-02 @ 12:25:17
Postat av: Gubben o Gumman

Robert Shadowes: Det är inget parti det är Sverigeblocket.

2011-07-02 @ 13:04:09
Postat av: Gubben o Gumman

Sverigedemokraterna kommer alltid att vara en vinnare för Sverigeblocket bryr sej om etniska svenskar och schysta "hangaroundsvenskar"

2011-07-02 @ 13:05:34
Postat av: Gubben o Gumman

Lasse Stjärtkvist och Moderat von Skitenhjelm vill kasta ut packet från Sverige/Norrköping efter sista OK Corallen där,jamen välkommen till världen grabbar 20 år försent.



Det är väl trevligt med plattfotsgäng som skjuter och möedar på svenska gator,samtidit skulle dessa herrar inte sagt detta om inte SD varit i riksdagen.

Blir väl några "rapp från respektive partipiska för dessa oikofober,även kallade "Josefianska valstugeoiokofober.



SD påverkar med än vad Ali Baba riktigt hajjar än.

Se pressen bara det svänger sa gubben när han laupp kärringen i hammocken....

2011-07-02 @ 13:11:16
Postat av: carl

spännade läsning, mot alla odds. Så hann, Ni thoralf fram till omröstningen. Ni i SD är fantastiska, man hör allt fler säga (i smyg)att sd är bra.



här är ännu ett exempel på en som var helt beroende av SD´s votering om socialförsäkringen.

http://na.se/nyheter/nora/1.1262287--rulle-slutar-med-sin-dialys



trots sossarnas snack om rikt land och solidaritet och rättvisa så kan/vill inte sossestyrda Nora ge gamla och sjuka ett värdigt liv.

nu hoppas väll kommunen att den njursjuke skall dö så kommunen sparar.

men däremot så vill kommunen(erna) gärna ta emot 500 000 kr från staten för att förvara en nyanländ.

ett resultat att tänka kortsiktigt för att ge vinst!

när inte media längre kan indoktrinera och mörka så kommer det bli svårt att trampa på folket.

kanske de planerar att sätta in polis som i grekland? dett har hänt förr i sverige, ådalen 1931!



lyssnade på youtubeklippet med erik almqvist(talet verkar inte synkat med bild?) det är ju tydligt att 7 klövern bara gör det dom tjänar på att fjäska inför EU och inför internationellt samarbete, de drömmer väl alla om att få erbjudanden om toppjobb i FN och andra internationella (hycklar)föreningar.



inrikespolitiken struntar 7 klövern helt i, det finns bara två inriktingar där:



1: att suga ut folket och sälja ut hela landet så mycket det går.



2: att skaffa sig så mycket förmåner och personlig förmögenhet som möjligt samtidigt som det skall fixas kontaktnät så karriären är tryggad efter mandatperioden.



jag är så glad att SD politikerna finns, då finns det en strimma hopp inför framtiden, kämpa på.

2011-07-02 @ 13:12:19
Postat av: Fredde

Sveriges högsta beslutande församling och 70 !!! ledamöter saknas ? Vad är detta ?

2011-07-02 @ 13:15:41
Postat av: Gubben o Gumman

I o med socialdemokratens Lena Hallngrens föredömliga taxifixande får man väl ändå säga att isen är bruten mellan sossarna och Sverigedemokraterna i stan halleduttande då

Lena är bland dom första sossarna som fattat att WW2 är slut sedan ett tag sedan.



Gubben o Gumman gråter så rörda är vi.



Att 2000-talets Kalmars svar på Gustav Wasa Thor-alf Alfsson hann till omröstningen och på egen jand avgjorde frågan med sin utslagsröst.



Eller skall vi kalla den Sverigerösten från småland med rätt att fimpa Frodrisch Clownfeldt and his muppets.

2011-07-02 @ 13:18:30
Postat av: surkart

Mycket bra av Almqvist. Man ser regeringens prioriteringar. Massinvandring före pengar till de allra sämst ställda ! Säger en hel del om denna regering, som alltmer målar in sig i ett hopplöst hörn !

2011-07-02 @ 13:20:38
Postat av: Essendon

Angående Borås Tidning klarsynta ledartext, så är det klokt för mången tidning och journalist att hoppa på tåget och

ägna sig åt att belysa verkligheten istället för att lura skjortan av folk!

2011-07-02 @ 13:36:14
Postat av: Notarien

Det kanske börjar bli dags för riksdagsledamöterna från 7-klövern att sitta kvar i bänkarna när SD talar istället för att demonstrativt gå ut och fika!

2011-07-02 @ 13:45:48
Postat av: Lasse

Ni sköter det förtroende jag (och många andra) gav er i senaste valet på ett exemplariskt sätt!



Fortsätt så! Fortsätt att läxa upp antidemokraterna i 7-klövern!

2011-07-02 @ 13:50:43
Postat av: S-E Karlsson

SD: s gubbar i riksdagen , ni är höjdare allihop !

2011-07-02 @ 14:07:27
Postat av: Funtaren

Så skönt att se Reinfeldt et consortes vrida sig på kroken de själva agnat.



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/morka-moln-pa-alliansens-hosthimmel_6289226.svd

2011-07-02 @ 14:10:19
Postat av: vmm

Thoralf: spännande läsning om det där med voteringen i riksdagen. Fast ändå lite läskigt att höra att inställda flyg kan avgöra viktiga politiska frågor.



Vad tycker du om ett system med fjärröstning? Dvs att man kan rösta i riksdagen från tex mobilen eller datorn eller någon "specialdosa". Självklart skulle det krävas väldigt hög säkerhet när det gäller identifiering, men det går ju att ordna. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Det är bra att det finns ett parlament där personer rent fysiskt dyker upp och kan diskutera och att vi väljare kan se vilka filurer det är som bestämmer. Men nu i internetåldern så tror jag betydelsen av det minskar. På sikt kan jag tänka mig ett virtuellt parlament där allt diskuteras via internetfora och sedan hålls voteringar via nätet. Vi är inte där än, men förmodligen på väg.



Vad är din inställning till det, Thoralf?

2011-07-02 @ 14:56:20
Postat av: Lassekolja (65)

Jag lyssnade på hela debatten i direktsändning på webben. Jag gav Erik Almqvist en stor eloge i ett extra mail till honom. Han höll ett lysande anförande, som sannolikt fick en och annan motståndare att fundera över vad han/hon håller på med. Fortsätt så och SD:s framtida tillväxt är given!

2011-07-02 @ 16:34:52
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Anonym

Grattis och bra jobbat :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-02 @ 17:41:15
Postat av: Anonym

Grattis och bra Jobbat :)

2011-07-02 @ 17:44:53
Postat av: Thoralf A

vmm



Som du ser av voteringstavlan var 70 ledamöter frånvarande eller rättare sagt utkvittade. Problemet är att vi inte får ingå i kvittningssystemet.

2011-07-02 @ 18:16:31
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: SM811

Perfekt Thoralf. Jag småmyste när jag läste, "olidligt spännande" som Peter Harrysson sa i "så ska det låta".

2011-07-02 @ 19:48:35
Postat av: Magentan

TILL OCH MED i DN...! :)



Citat:

[...]

Det var Sverigedemokraterna som utmålade sig som de stora vinnarna i gårdagens debatt. Erik Almqvist (SD) tackade först de rödgröna för god samverkan kring ett par viktiga punkter i förändringen av sjukförsäkringen, för att sedan tacka alliansen för hjälpen att stoppa en återgång till en försäkring utan tidsbegränsning.



Det finns ett visst fog för Almqvists beskrivning av det egna partiet som styrande över tingens ordning. [...]"



http://www.dn.se/ledare/huvudledare/juholt-hojer-insatsen



Tänk att man kan bli så lycklig över att två svenska dagstidningar behandlar SD som nästan vilket parti som helst för en gång skull.

2011-07-02 @ 21:13:06
Postat av: Mattias

Grattis till ett bra jobb TA med kolleger. Tänker dock inte gratulera till KFF vinsten... =)

2011-07-02 @ 21:22:34
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Du får nog hålla dig till Stockholm ett tag, Thoralf

så inte spänningen att komma försent drabbar din hälsa! Vi vill absolut inte missa det bästa vi har!



Så har en "mystisk självmordsbombare" i ditt närområde misslyckats med ett hemligt attentat. Tur att du erhöll taxiflyg och inte en buss utmed denna farliga väg...



I måndags retade jag gallfeber på den socialistiska röran. Jag hade en motion om att motverka hot, våld och mobbing i kommunens skolor. Tjafset utmynnade i den kritik jag gav om handlingsförlamning och som resulterade i att ett antal sprang i taket. Ja jisses!

En glädjande dag för SD i Arvika att reta dessa till sömnlöshet, mina vänsterkombatanter som är i majoritet.

Ja ni lär väl känna mig numera!



Jag lämnade in två interpellationer angående händelser i kommunen, och igår mejlade "vår herre"

till mig att jag som avbytare (platsen är ordinarie

när länsstyrelse behandlat en avgång) inte får skriva några sådana!? Jag har tidigare avhandlat en tidigare, då utan invändning, men nu visade jag var "skåpet skall stå", och då fick "han" skitslaget.

Visserligen var dessa betydligt skarpare än den tidigare. Jag ser ju att all information som är viktigt för skattebetalarna, skall hållas hemligt. En typisk demokratur kommun. Det blir förvisso en tuff tid med att rätta till eländet, men som sagt:

"Ont krut förgås inte så lätt"! Vi har dessutom inga platser i något utskott eller i andra utredningar, och detta tjafsar jag om varje gång jag äntrar talarstolen.

Vi får väl se vem som ger upp först...vi eller dom!

Ni vet ju var dessa orden kommer ifrån.

Nu vet också dessa "stjärnor" vem jag är...:-)

2011-07-02 @ 22:23:02
Postat av: Magentan

Precis som "Vi gillar olika" och "Cavatus" har gjort här ovan, vill jag också rekommendera er att läsa Lise Berghs svar i Newsmill till Kent Ekeroths utmärkta artikel om etiopiern som fick stanna kvar i Sverige trots att han begått en grov våldtäkt, och nu är efterlyst för ytterligare en våldtäkt.



Jag länkar direkt till Lise Berghs replik för jag tycker ni ska ska läsa KOMMENTARERNA. Där finns i skrivande stund inte mindre än 105 kommentarer, och vad jag kunde se vid en snabb genomgång, är samtliga störtförbannade på Amnesty i allmänhet och på generalsekreteraren för svenska sektionen av Amnesty International (Lise Bergh) i synnerhet.



http://www.newsmill.se/artikel/2011/06/30/ven-grova-brottslingar-m-ste-skyddas-fr-n-tortyr-och-d-dsstraff?page=2

2011-07-02 @ 23:56:28
Postat av: Witch Hunter

Underliga saker händer på socialkontoret i Lidingö!



Häromdagen hade socialsekreterarna en Niqab-baluns (muslimernas motsvarighet till Halloween) hemma hos Berit. Det blev en spöklik sjusjudande häxkittel:



http://batikhaxanberit.blogspot.com/

2011-07-02 @ 23:59:11
Postat av: Gubben o Gumman

Igår sände "sändarkontrollerade Sveriges televison ett program : Sverige 100 år,utveclingen var intressant samt lite hissnade.



Utvecklingen fick ju givetsvis extra bränsle när landet stod utan för 2 världskriget,till och med Herman Göring hade man fått med när han var med och starta det första postflyget i Sverige.



Man kan ju verkligen undra varför Sverige inte ockuperades under kriget märkligt.



Man visade tbc sanatorium också,en sjukdom som nu kommer tillbaka i Sverige.



På bla Nya Zeeland får du inte ta in ett äpple från ett annat land i Sverige går det bra att knalla in med tbc hiv o dylikt?



I Sverige har vi frivilliga hälsoundersökningar för välfärdsturister,hoppas Göran Hägglund får en rejäl tbc omgång.



I programet sa man "Det nya Sverige växer fram"

Det kändes mycket märkligt att höra just det, med tbc våldtäkter skenande socialbidrag en svensk skola i upplösning.



Det som sas i programet Det nya Sverige var uppbyggnad framtidstro

När man idag säger Det nya Sverige står det bara för skit i stort sett.

Utvisa alla socialdemokrater till Svalbard.



Programmet kan gott ses som ett bokslut över Sverige nu går det bara utgör på i stort sett alla plan.

Man blev illa berörd,när man ser vad som nu händer med ett fint land.



Det är ingen skillnad på att pensionera folk i Grekland vid 50 år eller att ösa in en massa socialbidragstagare i ett land ,inte i kronor och ören i allafall.



Ring och fråga Anders Borg han har hajjat det.

Clownfeldt däremot är ärftlighetsoiokofob,så där finns det ingen hopp.



Programmet "stannade" givetvis innan Olaf Dolme"satte igång bidragsinvandringen.

Där destruktionen av Sverige startade oavsett vads som mörkas eller döljs av rödgökarna och numera en schizofren Borgelighet i sammarbete med MP



Det är befriande att inte behöva se samma dokumeäntär om Sverige om 100 år igen ,om landet finns kvar då vill säga,för så illa är det i det långa loppet.



Att sedan Boljevikerna på SVT68 inte fattat att dom gjort en dödsruna över Sverige är en annan sak.



Fy fan vad korkade ni är på vanlig svenska.



Ett stort tack till er 20 SD riksdagsmän som gör vad ni kan för att få slut på schizofrenin i detta stackars land.

2011-07-03 @ 01:09:59
Postat av: Magentan

Visst har det känts riktigt bra att lyssna till SD-ledamöternas olika framföranden i riksdagen detta första år! Inte minst Erik Almqvists senaste. Alldeles särskilt mycket gillade jag hans sätt att läxa upp regeringen och ge Reinfeldt & Co en lektion i hur man ska regera!



Citat: "Ni måste lära er ta regeringsansvar. Ni måste lära er söka stöd för er politik, att söka få majoritet så att ni kan uppnå någon slags kontinuitet och långsiktighet i det politiska arbetet och i styret av Sverige!

Vi har inte sett några som helst samtal hittills varken i sjukförsäkringsfrågor eller i några andra frågor, istället har man suttit här i kammaren, tryckt på knappen, hållit för ögonen och blundat och hoppats på att oppositionspartierna ska rösta med, ska sluta bedriva egen politik. Man har lämnat besluten i riksdagen vind för våg. Departementspromemorian har vi inte hört någonting om från regeringens sida. Om det nu är så [...] att man vill ha en bred överenskommelse, en bred politisk diskussion för att komma fram till gemensamma förändringar, då skulle man så klart hört av sig till oss redan i höstas [...]

Ni måste lära er det att det är inte regeringen som bestämmer när regeringen sitter i minoritet, då är det riksdagen som bestämmer ... osv"



Lysande! Så j...a kaxigt!



Jag förutsätter att detta inslag snarast möjligt kommer att finnas bland videoklippen på SD:s hemsida samt på SD-Webb-TV-sajten.

2011-07-03 @ 01:10:12
Postat av: S-E Karlsson

Ja,jamen, nu är vi berikade igen , denna gång med den livsfarliga sjukdomen TBC ! En sjukdom som var mycket svår att utrota men som nu tas emot med öppen famn i Sverige, man kan verkligen fundera om vad de som ska ha hand om förståndet tänker med !

2011-07-03 @ 05:49:37
Postat av: Mattzzi

SD 7,4% i senaste United Minds.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/almedalen2011/article13265323.ab

http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-07-03 @ 09:34:25
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Tony Ingman

Ja vi har fått in TBC, vägglöss ,kackerlacker och

många andra sedan länge utrotade sjukdomar, det är

säkert inte långt borta innan det första fallet av spetälska dyker upp. När skall semestrande Svenskar

lära sig att inte ta dessa sjukdomar med sig hem?

För det kan väl inte vara så att.....? Nej det är

nog pursvensken!

2011-07-03 @ 10:21:02
Postat av: Hulda

Tony Ingman:.. Ja, visst är det märkligt att vägglöss och annat bara följer med i semestrande Svenskar resväskor till "Svedala".

Nybyggarnas resväskor verkar till 100% kunna motstå vägglöss mm.

Borde ingen forska på det?

2011-07-03 @ 10:57:26
Postat av: AWSvensson

Nu har jag hackat mig igenom Erik Almqvists anförande på en trådlös uppkoppling som skulle fått GoG:s T-Ford att framstå som rena turbon. Det måste vara varje Sverigedemokratisk företrädares dröm att läxa upp både till höger och vänster, med ett självförtroende som bara den utstrålar som är medveten om riktigheten i sitt anförande. Det känns lite som att islossningen trots allt kom lagom till första sommaruppehållet. Skriver som semestrande från den Blekingska övärlden,för undvikande av infiltrering av Expoaagenter inte närmre beskrivet.

2011-07-03 @ 11:44:44
Postat av: Robin Shadowes

Påminner ännu en gång om vikten av att vi får dom numera mytologiskt betingade Stasi-listorna offentliggjorda. Detta måste prioriteras högre än vad det gör nu. Nyttja gärna era kontakter utomlands, i Tyskland och USA i synnerhet att utöva påtryckningar. När vi till slut får reda på vilka landsförrädarna verkligen är så kommer tillståndet i landet att bli förståeligt.

2011-07-03 @ 12:15:08
Postat av: Hulda

Robin Shadowes:... Instämmer fullt i ditt önskemål om ett offentliggörande av "Stasi-listan". Främst för att vi ska få veta vilka som sammarbetade med en fientlig diktatur.

Men också för att felaktigt angivna kan få tillfälle att rentvå sitt rykte så att deras efterkommande ska slippa behöva skämmas.

Men troligen finns så tunga namn på listan att ingen vågar ta beslut om ett offentliggörande.....

Kommunismen har tyvärr fortfarande ett järngrepp på vårt land....

2011-07-03 @ 12:59:48
Postat av: Mattzzi

Som man bäddar får man ligga.



Bybor i kläm när asylströmmen ökar



I Stråssa bor det ungefär 400 personer. Var fjärde är asylsökande.



– För oss handlar det om livskvalitet i vår egen hemby. Det har blivit fler störningsmoment och händelser som sammantaget ger en otrygghet, anser Rune Andersson.

http://na.se/nyheter/lindesberg/1.1263029-bybor-i-klam-nar-asylstrommen-okar

2011-07-03 @ 13:13:37
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Fredde

Okej, låter ju konstigt att så många är borta. Får man komma och gå som man vill i riksdagen ?

2011-07-03 @ 13:23:05
Postat av: Tony Ingman

Ja låt inte Stasi-Listorna falla glömska, det finns ju en dam som fått ta del av dessa, mot

tystnadsplikt, bara det visar att där är något verkligt sjukt som ska döljas för insyn.

Jag ger mig fan på att många av dom som idag delar

ut rasiststämplar på samhällets stöttepelare är

upptagna på dessa listor. Så lägg ner stor energi

på att synliggöra dessa landsförrädare!

2011-07-03 @ 14:02:43
Postat av: Roberth

Förlorare var svenska folket då ni inte stödde 3 års regeln!

2011-07-03 @ 14:14:10
Postat av: Tony Ingman

Det sker en våg av rån mot guldbutiker och mot äldre kvinnor i Stockholm, och i det första fallet

har det förmodligen med det höga priset på guld att

göra, men när det gäller dom kvinnliga pensionärerna är det svårare att förstå, för värdet

på dem har ju under Reinfeldts tid kraftigt devalverats, och kommer väl, om han får hålla på till 2014 att bestå av ett antal kuponger för

sopplunch, och soppa nöjer sig väl inte våra nya

vinstlotter med.

2011-07-03 @ 14:28:05
Postat av: Stefan A

Löjlig utfrågning av Frigolit i AB, mera hemma hos rep......

2011-07-03 @ 14:55:39
Postat av: Robin Shadowes

@Hulda. Många brukar ju reagera på uttalandet om att Norge är den sista Sovjetstaten och menar att det snarare är Sverige som är det. Men det stämmer inte. Sverige är inte den sista Sovjetstaten. Sverige är en fortsättning på Sovjetstaten.

2011-07-03 @ 15:17:20
Postat av: Nisse

Mycket bra tal av Almqvist. Tack för ett bra första år i riksdagen, och trevlig sommar. Hoppas på fortsatt stark insats efter sommaruppehållet.

2011-07-03 @ 15:59:29
Postat av: Mattzzi

Sverigedemokraterna kräver återinförd värnplikt.

http://www.friatider.se/sd-kraver-aterinford-varnplikt



Absolut,islamisterna behöver vapen/spräng utbildning.

Hade klantskallen i Stockholm haft gedigen svensk utbildning så hade han inte misslyckats så kapitalt i sin iver att döda så många otrogna svenska hundar som möjligt.



Allmän värnplikt är uteslutet då vi har 600 000 presumtiva självmordsbombare i detta land till dags dato.



Av dessa är 60 000 Somalier,50 000 afghaner,125 000 irakier osv.

2011-07-03 @ 16:15:26
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: JUDAR STYR SD

http://www.nationell.nu/2010/07/31/avhoppad-sd-topp-judar-styr-hela-partiet/

2011-07-03 @ 16:17:16
Postat av: "Vi gillar olika"

@JUDAR STYR SD



Gå och gasa dig själv,ditt vrövel är knappt värt att besvara.



Att vara Sverige vänlig innebär inte att vi ogillar olika.

Tvärtom känner man sig som Svensk så är man Svensk,utan undantag.

att skapa hat är dom vänsterextremas agenda föe att ta makten i bananmonarkin Sverige.

Det kan vi inte tillåta,då Sverige är jag och du och därmed svenskt.

2011-07-03 @ 16:33:17
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Hulda

Robin Shadowes.... Fortsättning på Sovjetstaten, nej, tycker inte det.

Däremot finns det alldeles för många i Sverige som hyllar Stalin och andra galna kommunistiska diktatorer och massmördare.

Tänk om tex. Jan Myrdal iställer för att hylla kommunismens alla mörkermän, skulle ha hyllat Adolf Hitler och hans anhang...

Samma sk-t, men kommunismen slipper kritik....

2011-07-03 @ 16:58:03
Postat av: Hulda

Shit to Gaza har fått problem. Det finns alltid något att glädjas över i tillvaron...!!

2011-07-03 @ 17:00:25
Postat av: Magentan

Under Lise Berghs Newsmill-artikel: "Även grova brottslingar måste skyddas från tortyr och dödsstraff" har signaturen "Johannes Brahe" skrivit en kommentar nr 119, som är en av de allra bästa kommentarer jag har läst och stämmer helt med mina egna åsikter.



Så här skriver "Johannes Brahe":



"Vi invandrare KRÄVER att kriminella ska utvisas! Lise Bergh kastar bensin på rasismens eld och förstör LIVET för alla laglydiga invandrare; från första till tredje generationen! Det är inte första gången Amnesty gör det!!!

Ifall kriminella drabbas av bibliska straff i sina hemländer, så är det inte vi som förorsakar DET! Varken direkt eller indirekt!

Asyl skall omedelbart upphöra vid brott! Alla konsekvenser av det måste den kriminelle själv stå för. Att argumentera för annat är orimligt och i det närmaste fanatiskt för att inte säga direkt obildat! Vet hut, Lise Bergh!!!

På den eviga floskeln "Ska vi då även utvisa etniska svenskar som begår brott?" vill jag föregripande svara: Nej, era egna kriminiella får ni svenskar fan ta mej ta hand om själva!!"



RÄTT tycker jag.

2011-07-03 @ 18:11:28
Postat av: SD

Till Leif T: Lämna in dina interpellationer och motioner och frågor under sammanträdet om du är ersättare. Den store har rätt, i detta fall..

2011-07-03 @ 19:31:46
Postat av: SVENSK TuRISTINFORMATION

Sverige har de senaste åren tagit allt större kliv på mångkulturalismens väg och idag står landet närmare än någonsin idealsamhällena i mellanöstern och Afrikas horn.

Sverige av idag har inte bara niqab, halalslakt och hedersmord. Sverige har glädjande nog fått tillbaka analfabetismen och tuberkulosen, tack vare den svenska regeringens kloka satsning på massimport av kulturberikare.

Välkomna till det nya mångkulturella Sverige!

2011-07-03 @ 21:16:56
Postat av: "Vi gillar olika"

Fler såna här tidningar behövs i Sverige.



SD-tidningen Kvartalsrapporten frias av JK.



SD:s gratistidning Kvartalsrapporten delades ut i Södertälje, Nykvarn och Gnesta av posten i 48 000 exemplar i början av juni och blev anmäld till Justitiekanslern (JK) av en anonym kvinnlig privatperson för denne tyckte att en del formuleringar var hets mot folkgrupp.



Anmälan gällde följande:



- ”ekonomiska lycksökare” under rubriken ”Tack för pengarna, Sverige – nu åker vi hem.



- Bildtexten ”ensamkommande ”barnen” visar sig ofta ha skägg och ser ut som allt annat än barn” under foton av en vuxen man.



- Artikeln ”Köpta körkort” i sin helhet, bredvid artikeln ”Invandrarungdomar i Gnesta trakasserade förståndshandikappade”



Anmälaren menade att formuleringarna:



”samverkar till att skapa en fientlig inställning mot invandrare, eller till och med mot människor som inte ser ”svenska” ut – för hur kan *** veta om en ”mörkhårig bilförare” är invandrare eller inte?”



I torsdags kom beslutet från JK (dnr 399-1130) , som friar utskicket. Man motiverar det med att gränserna är höga och att man får uttrycka sig en hel del.



Även postens presschef Per Ljungberg kommenterade tidigare utskicket och sa att det så länge det inte strider mot någon lagstiftning är det fritt fram.



- Vår roll är att leverera post och inte att göra en åsiktsbedömning. Man kan naturligtvis ha olika politiska åsikter men det är inte min roll att vara den typen av åsiktspolis, säger Per Ljungberg.

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/03/sd-tidningen-kvartalsrapporten-frias-av-jk/#more-91777

2011-07-03 @ 21:49:53
URL: http://www.friatider.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0