FULLSTÄNDIGT MISSLYCKAD INTEGRATION I VÄXJÖ

Växjö kommun är ännu en kommun som fullständigt misslyckats med integreringen av invandrare. Det moderata kommunalrådet Bo Frank brukar höja rösten och kräva mer pengar från staten men det brukar aldrig bli något annat än ett litet pip och sedan rullar allting på som alla andra år. Innan det är dags för nästa lilla pip. Men den politiska korrektheten förbjuder Bo Frank från att gå från ett pip till att ryta så det hörs ända till Stockholm. Men det har viskats i mitt öra att Bo Frank talar ett helt annat språk till sina ”gamla moderater” i Småland, vilket flera moderater vittnat om. Men som alla andra är även Bo Frank bakbunden av Fredrik Reinfeldt och de nya moderaterna. Att såga av grenen man sitter på vågar inte heller Bo Frank och då får massinvandringen fortsätta till Växjö.

Under 2010 satte Växjö kommun ett nytt rekord!! Över 100 miljoner kronor betaldes ut i ekonomiskt bistånd till hushåll med utrikes födda. Ett inte så särskilt smickrande rekord för moderaterna och Alliansen i Växjö. Frågan är om det är arbetslinjen eller bidragslinjen som gäller i Växjö.

Utrikes födda utgör ca 15 procent av befolkningen i Växjö kommun men dessa 15 procent lägger beslag på ca 79 procent av det ekonomiska biståndet som betalas ut. De övriga 85 procenten inrikes födda av befolkningen får drygt 26 miljoner kronor i ekonomiskt bistånd.

Utvecklingen av ekonomiskt bistånd till utrikes födda kan knappast beskrivas på något annat sätt än en katastrof för skattebetalarna i Växjö kommun. Eller vad sägs om utvecklingen sedan 2003.



Om man tittar i ett längre perspektiv under de senaste nästan 30 åren framträder en bild som är minst sagt skrämmande. Den visar på ett fullständigt misslyckat integration av invandrare. Oavsett vad Bo Frank och hans kollegor påstår så står Växjö kommun inför en utveckling som i mångt och mycket liknar t.ex. Malmö.



Kom nu ihåg att Växjö kommun inte är unik. Motsvarande utveckling finns i varje kommun som har avtal med Migrationsverket om mottagning av så kallade flyktingar.

Jag vill påstå att det är ren "bullshit" när man påstår att invandrare har en så hög kompetens. Utveckling säger något helt annat.

Alla siffror kommer från SCB och Socialstyrelsen.

Från Affes statistikblogg finns här befolkningsutvecklingen i Kronoberg när det gäller svensk och utländsk bakgrund. En lika skrämmande utveckling. Kolla denna länk.

UPPDATERING!!!

Jag skickade en länk till kommunalrådet Bo Frank för att han skulle läsa mitt blogginlägg och nu har han svarat. Jag tycker hans svar är så uppseendeväckande att jag publicerar det i sin helhet på bloggen. Uppenbarligen anser han att statistik från SCB och Socialstyrelsen är ren "smörja".

Eller är han bara sur och på dåligt humör när nu verkligheten får en chans att nå ut till allmänheten. Det är dock strålande att han skickar en kopia på länken till kommunstyrelsen. De behöver säkert också bli upplysta om situationen och utvecklingen i Växjö.



UPPDATERING!!

Är detta möjligen några av bidragstagarna i Bo Franks stad som sparar lite på matkontot.
Hur ställer sig nu alla djurvänner om det visar sig vara 3 nysvenska män som nackade andungarna. Blir det locket på?

Bloggen tar givetvis emot tips om identitet på dessa män.



Läs artikel och kommentera.


Kommentarer
Postat av: vmm

Äsch, dom gillar väl olika, helt enkelt.

2011-07-13 @ 23:30:00
Postat av: carl

haha! politisk korrekta folket får det allt svårare och svårare att försvara sig helt idiotiska politik de fört under ca 20 år.



undrar vad invandrarna verkligen tycker om 7 klöverns kreatur?



man kan ju inte klandra invandrare, självklart de tar för sig av generositeten. men konstigt att det bara kommer ca 100 000 per år. kanske massinvandringsindustrin i Sverige behöver exakt ca 100 000 nyanlända för att kunna hålla sina släkt och vänner sysselsatta i politisk korrekta sfären?

2011-07-13 @ 23:48:42
Postat av: carl

politisk korrekta folket får det allt svårare och svårare att försvara sig helt befängda politik de fört under ca 20 år.



undrar vad invandrarna verkligen tycker om 7 klöverns kreatur?



man kan ju inte klandra invandrare, självklart de tar för sig av generositeten. men konstigt att det bara kommer ca 100 000 per år. kanske massinvandringsindustrin i Sverige behöver exakt ca 100 000 nyanlända för att kunna hålla sina släkt och vänner sysselsatta i politisk korrekta sfären?

2011-07-13 @ 23:52:26
Postat av: LN

"Frågan är om det är arbetslinjen eller bidragslinjen som gäller i Växjö", undrar Thoralf?



Själv undrar jag om det är någon skillnad på arbetslinje och bidragslinje?



Lyssna här på Gertrud Anljung, en "föredömligt" duktig svensk entreprenör från Lund, som i morse ringde upp P1 och omtalade hur arbetslösheten kan avskaffas. Själv har hon redan anställt 12 stycken arbetslösa. Borde hon inte utnämnas till Alliansens drömflicka?



http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=3271209

2011-07-14 @ 00:12:39
Postat av: Anonym

En av de tacksamma som har kommit hit, har gjort en hyllnings sång till oss svenskar (och ja, det inkluderar väl dig också Bo Frank).



Men eftersom jag sägs vara rasist, nazist, m.m. så är det ju ganska självklart att jag inte anser denna välartade sångare vara representativt för alla de tacksamma.



Immigrants to Sweden show gratitude for the new and better life they have there: http://vladtepesblog.com/?p=35533

2011-07-14 @ 00:25:35
Postat av: Tjadden

Ett litet apropå vi har ca hundratalet alnkolister I Sundbyberg och säkerligen är 80 % av dem ifrån Finland.



Idag skrev jag ett brev till kommunen att stans alkoholister är en sanitär olägenhet som ständigt håller sig runt vårt Systemförslag och är faktiskt en störande faktor, det här har pågått i 26 år och före dess innan jag flyttade till Sundbyberg.



Mannen på gatan tycker att man borde samla ihop alla A-lagare och skicka dem upp skogarna i Norrland där de kan hugga skog eller dylikt, för nu är folk hjärtligt less på dem.



Att de är en sanitär olägenhet att se och höra grupper av dem svina ner, där de gärna håller till om dagarna bl.a nedanför mitt fönster, att ringa polisen och be dem att köra bort dem, är som en spottloska i havet för efter någon halvtimmer är fyllona tillbaka igen.



Det här är ju nu inte bara Sundbyberg utsatt för utan så här ser det ut på de flesta platser där ett Systembolag finns.



Men det måste gå att stävja det här på något sätt, kommunpolitikerna rycker på axlarna och inser att det inte finns en lösning på detta problem med dessa A-lagare.



Den som kan komma fram med ett vettigt förslag borde få medalj för att lösa detta problem.

2011-07-14 @ 01:01:29
Postat av: Gubben o Gumman

Blogg inlägget är klockren korrekt objektiv journalistisk,som visar ett land/kommun i totalt sönderfall,bara en tidsfråga det kan till och med dagisbarnen räkna ut.



Nu är det ju inget som bekymrar tattarna på Smålandsposten eller Bo Frank.

Man kan väl säga att 7-klöverns politiker är duktigt pengakåta, när man förstör sitt eget land totalt.



Hela detta penningegoistiska glashus vilar på att Svenne Banan undanhålls sanningen/siffrorna.



Att en del politiker och journalister kan sova om nätterna är ofattbart,detta måste ju ge sprit eller psykiska problem i det långa loppet.



Bubblan spricker ju vad händer då Bo Frank?

Landsförädare brukar ju inte vara döpoppis på domens

dag,för det är vad du är inget annat.



Inget land kan överleva genom att importera stora skaror tacksamma socialfall.



Moderaterna får väl snart börja kvotera in män i partiet kärringdominansen är total,fattades bara Clownfeldt på toppen.



Byt namn till kräkpulverindianerna istället.

2011-07-14 @ 01:25:23
Postat av: Mattzzi

Jag vill påstå att det är ren "bullshit" när man påstår att invandrare har en så hög kompetens. Utveckling säger något helt annat.



Givetvis är det bull,det finns inget belägg någonstans att invandrarna har hög utbildning och kompetens,visst enstaka fall men den absoluta majoriteten är lågutbildade.

Alla dessa som jobbar i vården?Jag har inte sett någon sådan personal.



Kanske något för RUT att bita i?

2011-07-14 @ 02:54:16
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: S-E Karlsson

Det som är den största "bullshiten " är ju de som fortfarande jamar med och inte törs säga ifrån , ge SD i de kommuner där dom är representerade mandat att "säga ifrån " , skulle vara intressant att få reda på hur det ser ut i Högsby kommun , där sopas alla såna uppgifter under mattan och glöms ! På fullmäktigemötena går det upp kvinnliga politiker som med gråten i rösten yrkar bifall till fortsatt flyktingmottagande och till och med påstår på fullt allvar att det kvittar om flyktingmottagandet inte lönar sej det är enligt dom så mycket annat i en kommun som går med förlust ! Att just flyktingmottagandet är en självpåtagen "grej " det glömmer dom lätt !

2011-07-14 @ 06:51:16
Postat av: Sven Dacke

Mycket informativt och lätt att förstå även för oss "lågutbildade" SD väljare.



Den stora frågan i god tid inför valet som kommer snart, är hur SD kan få ut information om ekonomiska läget och om det svindleri som pågår till Herr och fru Svensson i Hovmantorp som bara läser den lokala Smålandsposten i papparsupplaga där all information går genom tredubbla PK filter



Samma sak i övriga delar av landet.



När det gäller just Växjö kan jag meddela att den muslimska förskolan som utsattes för mordbrand, nu är återuppbyggd och verkar även vara större.

Startar troligen efter semestern.

Ingen information om brandutredningen i SMP



Snart kommer säkert även bygget av den "efterlängtade" Mosken igång,



Och gör man ett besök i Nettobutiken i Arabby så kan man uppleva lite bisarra händelser.



För några dagar sedan, inne i butiken kom en yngre kvinna i Hot pants, högklackade skor och en för liten men välfylld topp, smattrande på stengolvet.

Från andra hållet kommer en kvinna, draperad från topp till tå i vältäckande tygstycken. En hand är synlig så jag kan se att kvinnan har mörbrunt skinn, och förmodligen kommer någonstans från Afrika.



Hot pantsen trippar obehindrat kring och tycker livet är kul. Men jag skulle vilja ge en slant för att få veta den mörka kvinnans tankar. Trodde hon att hon hamnat i helvetet, eller önskade hon att även hon kunde ta på Hot pants, högklackat och smattra fram i Nettobutiken på långa fina bruna ben.



Tyvärr får jag aldrig svaret på det.



För övrigt är det mycket tyst och lugnt i växjö, har inte sett några debattartiklar från SD i Smålandsposten eller annan information.



Men jag har kanske missat det

2011-07-14 @ 07:02:29
Postat av: Mittzzi

Det är också bullshit att påstå att svenska riksdagsledamöter har hög kompetens. Verkligheten säger något helt annat.



Givetvis är det bull - det blir efter hand allt fler belägg för att de sk folkvalda parlamentarikerna trots ev påstådd bildning och kompetens, förvisso finns enstaka undantag, är intellektuellt lågpresterande - den absoluta majoriteten är både okunnig och tankeoförmögen.

Alla dessa som jobbar inom politiken. Vad tror ni att ni gör?



http://staffandanielsson.blogspot.com/2010/10/orimligt-uttalande-av-toralf-alfsson.html

2011-07-14 @ 07:17:57
Postat av: Anonym

Fakta upphör inte att finnas till

därför att de ignoreras.

Aldous Huxley

2011-07-14 @ 08:01:17
Postat av: Tjadden

Lågutbildade politiker är ju ett genomgående faktum, det är ju ett känt faktum genom alla tider så det är egentligen ingenting av nyhetsvärde.



Notarius Publikus skulle in och testa politikernas sociala intelligens som också är den främsta av de sju intelligenserna och förmodligen blev resultatet skrämmande nerstående, att de flesta av politikerna ligger mer eller mindre åt det psykopatiska hållet.

2011-07-14 @ 09:10:20
Postat av: Info

HOPPET STÅR NU TILL DE ENSAMKOMMANDE BARNEN!



De ensamkommande barnen kommer att rädda situationen! Ju fler sådana, som Sverige kan ge PUT, desto fler arbetstillfällen skapas som bekant för alla de stödpersoner, boendevårdare, introduktionsassistenter osv. som omedelbart behövs. Jag har på nätet sett mer än ett kommunalråd i Sverige jubla över den minskning av arbetslösheten i vederbörandes kommun, som varje ensamkommande litet barn medför. (Dessa nyanställdas löner m.m. betalas så klart av de kommunala trollkarlarna, som bor uppe i himlen.)



Därför var Sveriges radios kampanj idag helt följdenlig. Kampanjen närmare bestämt mot ett illvilligt undersökande av barnens verkliga ålder. En otydligt talande tjej med ett utländskt namn, omöjligt att uppfatta, hade av P1 Morgon utsetts att förklara hur fel Norge hade handlat, när man där hade låtit göra en tandanalys av ett afghanskt litet barn, som uppgett sig vara 17 år. Analysen gav vid handen, att barnets verkliga ålder var omkring 27 år.



Sådana undersökningar var enligt radiotjejen dels oetiska (kränkande för integriteten), dels fullkomligt otillförlitliga!



Som stöd för sin uppfattning hade Sveriges radio lyckats vaska fram en hög expert på socialstyrelsen, som intygade, att alla försök att genom medicinska undersökningar försöka fastslå en asylsökandes ålder var omöjliga.



Alltnog, nu har det 27-åriga barnet i stället för att lämna Norge och resa hem sökt asyl i Sverige, där han förmodligen kommer att få stanna och leva som en prins i resten av sitt liv tillsammans med sina efter PUT lyckligt återfunna anhöriga.

2011-07-14 @ 09:12:33
Postat av: Sven Dacke

Angående religiösa huvudbonader



Kanske man kunde ansluta sig så man kunde gå till DO om man blev kränkt på något sätt och få mycket pengar

Postat av: Tjadden

Apropå psykopater Jan Milld har skrivit om dem i en följd och sossen riksdagsledarmoten Erik Brandt på sin tid slår dem alla som föreslog att Adolf Hitler skulle få Nobels fredspris!



http://janmilld.wordpress.com/

2011-07-14 @ 09:38:18
Postat av: AWSvensson

Det kostar att ligga på topp, tackar för konfirmationen av mina från minnet upphämtade siffror.

Bo Frank är känd för att prata först och förhoppningsvis tänka sen. Jag brukar beräkna avståndet till ghettoområden genom att besöka Nettobutiker, ju större oordning desto närmre dessa områden . När det gäller Nettobutiken på Araby så ser man att den ligger mitt i epicentrum.

Nej det är inte bara Medelhavsländerna som målat in sig i ett ekonomiskt ofördelaktigt hörn, Sverige är i det avseendet inget undantag. Skillnaden är att i Medelhavsländerna har den inhemska befolkningen levt loppan, här låter vi nybyggarna göra det.

2011-07-14 @ 09:45:41
Postat av: Stefan K

Nu undrar vän av ordning om detta kommit Växjös kommuninvånare till känna?

2011-07-14 @ 09:51:51
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tjadden

Man kan kan fråga sig om inte politikerna inser att Sverige inte längre kan ses som ett civiliserat samhälle tack vare invandringen?



Sverige för ca 35-40 år sedan blev utnämnd som det mest civiliserade landet i världen, för att idag hamna mycket långt ner på listan.



Finland ligger mycket högt upp på listan i dagens läge som civiliserad nation men det beror på att det är det land som har tagit emot minst av invandrare i Europa.

2011-07-14 @ 10:10:42
Postat av: Sven Dacke

Kommentar till AW Svenssons inlägg.



"När det gäller Nettobutiken på Araby så ser man att den ligger mitt i epicentrum".



Stämmer på pricken, för i andra änden på Växjö nära Universitetet ligger en Nettobutik, ren snygg och med en exemplarisk ordning.



Men vi har en tröst. Mitt i epicentrum byggs Växjös skyskrapa på 16 våningar, enbart för att lyfta Arabyområdet till ett attraktivt område för välbetalda Växjöbor.



När jag var på premiärvisningen hörde jag flera fråga var dom skulle parkera sina fina bilar.



Dom skall parkera bland dom övriga allmänna parkeringarna, där det finns rena skrothögar.

Hoppas bara att dom som har dom finaste bilarna inte försöker sig på "försäkringsbedrägerier" som många påstår ligger bakom bilbränderna.



Slut från Växjö för i dag



2011-07-14 @ 10:12:12
URL: http://www.vaxjoshojdare.se/?page_id=
Postat av: AWSvensson

Refererar till tidigare kommentar angående Bo Frank, förhoppningsvis så tänker han efter så småningom. Om detta kom som en överraskning så får man gratulera Bo Frank till att fullständigt kunna avskärma sig från verkligheten och leva i tron att akademikerna står i kö i Araby och bara levererar in till kommunkassan.Vi andra som ser och bekymras över utvecklingen tar och ser problematiken på djupaste allvar.

2011-07-14 @ 10:29:23
Postat av: Sven Dacke

Från den fantastiska Affe kommer här en statistik som visar hur hur fördelningen av befolkningen ser ut i Växjö och Kroniberg.



Thoralfs statistik visar en mindre gynsam utveckling av utbetalning av sociabidragen



Vem ska dra runt verksamheten i kommuner om det fortsätter så här.

Politiker på både lokal nivå och riksnivå klarar sig nog bra, vem skall betala välfärden Bo Frank

Postat av: Ve de underkastade!

Islam´s Brott mot Mänskligheten,

Brott pågår, Nya kapitel skrivs.

----------------------------------

Deadly Bomb Blasts Rock Mumbai

Three separate explosions, expected to be an act of terror, tore through a business district in India’s Mumbai Wednesday, leaving at least 17 people dead and 54 injured, authorities said. Less than an hour after the series of blasts, its Home Ministry confirmed a terrorist attack and placed the entire city on high alert.

Read more: http://www.foxnews.com/slideshow/world/2011/07/13/deadly-bomb-blasts-rock-mumbai/#ixzz1S4BV1YFk

2011-07-14 @ 10:45:15
Postat av: Anonym

"Diarieför denna smörja" Här får han kalla fakta som visserligen berättar det han inte vill veta, men ialla fall..Det här är uppseendeväckande fakta. Och jag förstår mycket väl varför Socialstyrelsen sitter och tjuvhåller på dem.

Det här ska föras ut på alla sätt jag kan.Jag skulle vilja ha fakta för min kommun också.Vi kommer snart att ha en överbelastad socialbidragsbudget.

Snyggt jobbat, Thoralf!

2011-07-14 @ 11:07:08
Postat av: Magica de Hex

"Diarieför denna smörja"? Här får han kalla fakta som visserligen berättar det han inte vill veta, men ialla fall..Det här är uppseendeväckande fakta. Och jag förstår mycket väl varför Socialstyrelsen sitter och tjuvhåller på dem.

Det här ska föras ut på alla sätt jag kan.Jag skulle vilja ha fakta för min kommun också.Vi kommer snart att ha en överbelastad socialbidragsbudget.

Snyggt jobbat, Thoralf!

2011-07-14 @ 11:08:36
Postat av: Magica de Hex

"Diarieför denna smörja"? Här får han kalla fakta som visserligen berättar det han inte vill veta, men ialla fall..Det här är uppseendeväckande fakta. Och jag förstår mycket väl varför Socialstyrelsen sitter och tjuvhåller på dem.

Det här ska föras ut på alla sätt jag kan.Jag skulle vilja ha fakta för min kommun också.Vi kommer snart att ha en överbelastad socialbidragsbudget.

Snyggt jobbat, Thoralf!

2011-07-14 @ 11:09:51
Postat av: Info

LÄGG MÄRKE TILL



Bo Franks avslutande ord och högsta förhoppning:



THE END



SLUTET - på vad? På Växjö? På den svenska ursprungsbefolkningen? På de biologiska könen?



Ett måtto som "Europas grönaste stad" är för övrigt så verklighetsfrånvänt, okunnigt och barnsligt uppblåst, att en normal, mogen människa hickar till...

2011-07-14 @ 11:13:14
Postat av: AE

Lite heder åt Bo Frank i alla fall. Han diarieför och skickar kopia till kommunstyrelsen även på besvärande nyheter. Hans motsvarighet i Kalmar, Johan Persson, väljer istället att dölja "bad news", som i fallet Fanerdun och undanhålla viktig information när det gäller utbyggnaden av Linnéunversitetet.

2011-07-14 @ 11:23:29
Postat av: Magentan

Fortsättning på Gudmundsons ledare "Ge inga bidrag till hatet"



Nu har även EU-minister tillika demokratiminister Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Ohlsson sällat sig till kritikerna mot Ungdomsstyrelsen. Hon påstår sig vara "besviken".



Det har redan inkommit många bra och sanningsenliga kommentarer till artikeln. Nedan citerar jag en av dem:



Citat från signaturen "dahlem":

"Herre du milde, vad Birgitta Ohlsson svamlar!

Hon sitter alltså som demokratiminister, och nu påstår hon sig inte ha en aning om pengamyglet, som har pågått rakt framför ögonen på henne!

Kan man hitta bättre skäl för avsked på grått papper, än Ohlssons blinda dumhet?

De vassa och oberoende nätmedierna, har gång på gång avslöjat högst egendomliga pengatransaktioner från regeringen till tvivelaktiga politiska grupper. Det har till och med avslöjats, att även fackföreningsrörelsen är med och stödjer dessa grupper.

Och nu vill Birgitta Ohlsson inbilla sina väljare, "att jag är ledsen och

besviken, men jag hade inte en aaaning om ungdomsstyrelsens agerande"! Och det värsta av allt, Reinfeldt springer som vanligt och

gömmer sig, ingen skit får stänka på den store statsmannen!"



http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/birgitta-ohlsson-jag-blir-oerhort-besviken_6318496.svd

2011-07-14 @ 11:41:29

2011-07-14 @ 11:43:40
Postat av: ! ! !

Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson har ingen aning,

alltså är Birgitta "Avskaffa Sverige" Ohlsson aningslös ! ! !

2011-07-14 @ 12:13:30
Postat av: Gubben o Gumman

Diarieför denna smörja,ja men hur fan skall dom få in Bo Frank i pärmhelvetet?.



Sedan är det väl klart att Bosse inte vill att almänheten skall få veta att han och hans oiokofobvänner "försnillar 100 mille av skattebetalarnas pengar till raketforskarna.



Som sagt glashuset vilar på att Svenne Banan inte får veta vad som stjäls från honom via hans inbetalda skattepengar.



När det sker får Bo Frank skaffa snabba gymnastikskor,because hell is going to brake lose.

"Nollning" och utvisning är lämpligt för Bosse.



Växjöborna kunde ju fakiskt ha mycket roligare för dessa 100 miljoner än att dela ut dom till att kosta ytterliggare minst en miljard närmsta 10 åren.

2011-07-14 @ 12:18:52
Postat av: Tony Ingman

Fredrik Reinfeldt börjar surna till rejält och

antyder att dom som vill stoppa femte jobbskatteavdraget är näst intill landsförädare!!!

Det ordet borde den mannen inte ta i sin mun,för

är det någon som gör skäl för den benämningen så

är det Mr Reinfeldt själv, och hela hans anhang.

2011-07-14 @ 12:20:38
Postat av: Gubben o Gumman

Ang Biggan Olsson : Avskaffa kommunister i folkpartiet

2011-07-14 @ 12:21:54
Postat av: Gubben o Gumman

Ang Biggan Olsson : Avskaffa kommunister i folkpartiet

2011-07-14 @ 12:21:54
Postat av: Gubben o Gumman

Vänta förresten : Avskaffa folkpartiet och skicka det till Konsumbananien efter medlemsmatrikeln.

2011-07-14 @ 12:24:35
Postat av: Gubben o Gumman

Googlegodis : Bo Frank Vaxjo denies problem with raising wellfair for immigrants,journalist from the whole world are looking for a type example of Swedens dekandens/katastrof,chief of the whole shit Fredrik Reinfeldt king of the new muppets i Swedish parlament.



Moore info : Thor-alf Alfssons web blogg.

2011-07-14 @ 12:29:50
Postat av: Kasta ut islam!

Birgitta Olsson, hela hennes folkparti och resten av Sjuklövern, som har gjort Sverige till en bas för muhammedansk terrorism, bör allesammans skickas till Guantanamo, nu när anstalten öppnar för fler interner:



http://www.foxnews.com/politics/2011/07/14/will-us-send-more-detainees-to-guantanamo/

2011-07-14 @ 12:40:45
Postat av: Gubben o Gumman

Extra : People in Sweden wants Bo Frank as an intern for Guantanamo for steeling taxmoney and given it to inproductive immigrants in Araby for exaple.

Vaxjo is sinking in a ten years period by moderat politic



(Read moore at Thor-alf Alfssons web blogg)



Call Mr Frank at Vaxjo Kommun.

2011-07-14 @ 12:54:21
Postat av: Robin Shadowes

Var väldigt länge sedan jag var i Växjö nu men jag minns en stormarknad med det då väldigt exotiska namnet Samarkand (70-talet). Om stället fortfarande finns kvar så kan jag tänka mig att det mera är Allahs marknad numera. Trist att er vackra stad blivit förstörd av nybyggare men tyvärr så ser det ut över hela Sverige numera. Fast alla Sverigehatarna med Schweinpelz och avskaffa Sverige i spetsen är väl riktigt nöjda nu. Nja, nästan i alla fall. Riktigt nöjda blir dom väl inte förrän varje pursvensk förutom dom själva blivit utraderade från jordens yta.

2011-07-14 @ 12:55:52
Postat av: Anonym

Kommunerna går under en efter en, det kommer bli en snöbollseffekt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-07-14 @ 13:22:01
Postat av: ! ! !

BirgittaN Ohlsson och Bo Frank skulle se ut i orangea dräkter,

som apelsiner ! ! !

2011-07-14 @ 13:25:00
Postat av: Sven Dacke

Svar till Robin Shadowes.



Samarkand är helt ombyggt till ännu större köplada och heter nu Grand Samarkand.

Helgedomen är för att hylla den fria köpenskapen och handel med produkter producerade i Kina.



På Verkstadsgatan ( liten bit från Samarkand) breder Nysvenskarna ut sig och öppnar hela tiden med allt från paraboler till arabiska kakor och grönsaker.

Gott om kunder ( mest män) kvinnorna stannar hemma och lagar maten.



2011-07-14 @ 13:39:26
URL: http://grandsamarkand.se/
Postat av: LN

19 år senare.



Kära vänner, nu tycker jag att vi alla gemensamt skall sjunga en sång. "We shall overcome" kanske inte direkt passar numera, utan låt oss i stället sjunga den nya, fräscha NYBYGGAR-RAPP!



http://tinyurl.com/NYBYGGAR-RAPP



text

------------------------------------------

DET ÄR FULT ATT HA BLÅA ÖGON

NI SER UT SOM APOR

NEJ MANNEN,

DET ÄR INTE LÄTT I FÖRORTEN

KOM HIT, JAG SVÄR

SVENNETJEJER FÅR KNIV I SIN

FITTA

OCH SUGA MIN KUK

VI BLATTAR BAZZAR

ALLA HORUNGAR HÄR I STAN

JAG SVÄR, VI TAR ÖVER ALLTIHOPA

VI TAR ÖVER!

FRÅN OLIKA NATIONER

WALLA, JAG SVÄR

EN DAG NI SVENNAR

KOMMER NI FÅR SMAKA

PÅ DEN VREDEN VI BLATTAR HAR

JAG SVÄR

DET ÄR HÄR

ALLA VET VAD JAG SNACKAR OM

MANNEN,

DET ÄR INGEN FUCKING SKITSNACK

DET ÄR ALLVAR NU! NU!

VI BLATTAR UNITE

ALLA VET VAD JAG SNACKAR OM

MANNEN, DET ÄR INGEN FUCKING SKITSNACK

DET ÄR ALLVAR NU! NU!

VI BLATTAR UNITE.

SPELAR INGEN ROLL

OM NI ÄR AFA

SVENNAR VI KICKAR ER UT!

JAG SKITER I OM NI ÄR VÄNSTER ELLER HÖGER

SOCIALDEMOKRATER ELLER MODERATER!

NI SVENNAR SKALL FÅ SMAKA PÅ VREDEN VI BLATTAR HAR

SUG MIN KUK ERA FUCKING SVENNAR

JO JAG SVÄR

DET ÄR INTE LÄTT HÄR I ORTEN

JO JAG SVÄR

DET KOMMER FUCKING ALLTID ATT VARA SÅ HÄR

ALLA SVENNAR NI KAN DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ

ALLA SVENNAR SKA JU FUCKING UTROTAS!

ALLA SVENNAR SKA JU DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ

ALLA SVENNAR SKA UTROTAS FRÅN DENNA JORD.

ALLA SVENNAR NI SKA DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ

ALLA SVENNAR NI SKA UTROTAS!

ALLA SVENNAR NI SKA DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ

ALLA SVENNAR NI SKA UTROTAS!



---------------------------------------------------

http://tinyurl.com/NYBYGGAR-RAPP



WARNING!

This video is inciting violence against

the native people of Sweden.

It was repeatedly uploaded by

You Tube user 'ikasaify2'.

2011-07-14 @ 13:52:33
Postat av: Slasher

Helt otroligt att detta slöseri med svenska skattemedel och egendom fortsätter år efter år. I äldre tider skulle det nog tolkats som landsförräderi. Och Sveriges väljare sover djupt invaggade i gammelmedias gonattsagor om att allt är bra.

Jag måste säga att jag är djupt imponerad av de personer som orkar jobba mot galenskaperna på olika sätt trots den bespottning dom får motta av hjärntvättade svenssons.



Tack för ditt jobb Thoralf!

2011-07-14 @ 14:19:49
Postat av: Ibbe

Så sällar sig ytterligare en ledande moderat, Bo Frank i Växjö, till de faktaresistentas skara. Den centralt initierade moderata dresskursen, med ledare som Reinfeldt och Schlingman, om hur fakta ska tolkas och beskrivas, borde göra Svensk Brukshundsklubbs instruktörer bleka av avundsjuka när det gäller snabba resultat. Det är betingning med belöning som gäller, precis som med Pavlovs klassika hundexperiment. Till moderata representanter i Karlskrona och Vellinge lägger vi nu också moderater i Växjö som verklighetsförnekare d.v.s. lögnare. Frank är inte helt obegåvad, men uppenbarligen mycket lydig. Hur många andra moderata kommunala företrädare som tvingats till tystnad eller publik förnekelse av kalla fakta av partiets 08-företrädare vet vi inte, men snacket går internt om man så säger. Låt oss bara konstatera. Politik är smutsig, oerhört smutsig ibland. Den faktaförnekelse vi ser idag ligger på rekordnivå. Så hade knappast företrädarna i det gamla sovjetsystemet vågat ljuga och förneka. Der är ett högt spel moderaterna bedriver när man vränger verkligheten.

2011-07-14 @ 14:34:41
Postat av: Sven Dacke

Undrar om det inte är bättre i Nordkorea för där vet alla att hur det ligger till.

I Sverige är det än så länge bara 5 % som har fattat



Resterande är nöjda och glada så länge det är Allsång på Skansen

2011-07-14 @ 14:46:22
Postat av: Vakttornet

Svenskar (med undantag för 5,7%) är ett självföraktande folk!



När Fredrik Reinfeldt beskriver svensk kultur som barbarisk och när Mona Sahlin säger att svenska traditioner är löjliga, så vet båda vad de talar om och i vilket syfte. De är inte dumma i huvudet som ni tror. Båda är sluga karriärister.

Både Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin säger just vad svenska folket (undantaget 5,7%) vill höra. De skulle aldrig säga så om de trodde att det skulle utlösa en folklig storm emot dem.

Svenskarna (5,7% undantagna) är ett självföraktande, självförklenande, självutplånande folk och det senaste valresultatet är en tragisk bekräftelse på detta tragiska faktum.

2011-07-14 @ 14:49:43
Postat av: Gubben o Gumman

Eftersom Smålandsposten kör modererat ang dom mördade ankungarna så behöver vi väl inte fundera så jävla mycket i vilken kategori dom skyldiga återfinns.



Någon kan väl länka in artikeln om cykeltalibanen och snurrankan i "Lilla Cuba" fd Kalmar

2011-07-14 @ 15:00:04
Postat av: Gubben o Gumman

Fan det är inte lätt att vara svennehora eller anka i det nya Sverige.

Man undrar ju lite när blondinerna skall sluta rösta på MP?

2011-07-14 @ 15:01:42
Postat av: Gubben o Gumman

Attenbtion worldjournalists: Birds (ducks) murded in Vaxjo moore info Mr Frank Vaxjo kommun.

2011-07-14 @ 15:04:16
Postat av: Mattzzi

Blondinerna vill väl ha det som ankorna,antingen nackad eller våldtagen.

Annars hade fler än 5,7% röstat på Sverigedemokraterna.

2011-07-14 @ 15:50:15
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Stefan A

hehehe...the Mayor vill tydligen smörjas, ge han en femhundring så kanske han svarar, jaja lika bra vi lär oss,i det framtida Sverige när de nya "kulturerna" fått fäste även inom myndigheter mm. kommer detta att vara vardagsmat....

2011-07-14 @ 15:59:07
Postat av: Tony Ingman

LN: Denna djupsinniga sångkonst kallas även för NEGERRABBEL.

2011-07-14 @ 16:20:41
Postat av: Gubben o Gumman

Tabloidoiokofoberna på SMÅLANDSPOSTEN kör hård censur såkallad moderering i deras rödbetssoppevärld.



Kom inte här med sagan om cykeltalibanen i Kalmar inte,vi vill minsann ha vårt eget djurplågeri/muppjakt i feed sådeså.



Tänk vad man skall ångra at man skrev om ankungarna

Lever ankorna i Borgholm, förresten?



Man kanske skall förtydliga allemansrätten på SFI kurserna något.



Hallå någon som sett katten...

2011-07-14 @ 16:25:38
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan A : Du har väl hört om mannen som tattuerade in en femhundring på snoppen,han sa : Det är alltid kul att se pengarna växa,sedan är det helt ok att kunna sticka till frugan en femhundring då och då.

Undrar förresten om han inte hette Bosse Fjant.



(Inga tips till AW Svensson nu)

2011-07-14 @ 16:32:35
Postat av: Lotta

Ahh det är så nybyggarna skaffar sig utbildning. Maud måste vara nöjd.

Postat av: Gubben o Gumman

Växjö, city i Småland,här skenar socialbidragen och ankorna plågas ihjäl,välkommen med din företagsinvestering.

2011-07-14 @ 16:38:41
Postat av: bokmalen

Samhälle, Politik & Debatt



Världsmästarna - När Sverige blev mångkulturellt -

av Julia Caesar



Artikelnummer: 2044 200 kr Kan beställas

här: http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2044



ISBN13: 978-91-7465-124-9 / 135x210 mm / År: 2010 / 458 sidor

ISBN10: 91-7465-124-2



Sverige ska vara världsmästare i godhet. Det har svenska politiker oberoende av partifärg bestämt. Sedan 1980 har cirka 1,3 miljoner utlänningar fått uppehållstillstånd i Sverige. Majoriteten kommer från muslimska länder i Afrika och Mellanöstern. Bara 5 procent är flyktingar. Övriga 95 procent har kommit av andra skäl, framför allt för att skaffa sig bättre liv och ta del av den svenska välfärden.



Invandringspolitiken är den faktor som har förändrat Sverige mest sedan andra världskrigets slut. På bara några årtionden har mer än en femtedel av den svenska befolkningen bytts ut.



Nu lever vi med resultaten: en snabbt ökande och alltmer brutal våldsbrottslighet, Europarekord i anmälda våldtäkter, importerad hederskultur, tvångs- och barnäktenskap, en havererad integration, nedbrända skolor och bilar, stenkastning mot polis och räddningspersonal och allt fler bidragsförsörjda etniska enklaver som lever isolerade från det svenska samhället. Under ytan döljer sig andra sorters förändring som inte är lika lätt att se. Många svenskar känner i dag sorg, främlingskap och växande otrygghet i sitt förändrade land.



Världsmästarna är en faktabaserad granskning av hur den mångkulturella politiken har förändrat Sverige. Det är den granskning som massmedia borde ha gjort men inte gör.



Boken innehåller en obarmhärtig uppgörelse med den egna yrkesgruppen - författaren är journalist med lång erfarenhet av medievärlden. På grund av en krympande yttrandefrihet och det växande hotet från islam skriver hon under pseudonym, Julia Caesar.



Andra reviderade upplagan med nytt efterord av författaren.

2011-07-14 @ 16:56:58
Postat av: Gubben o Gumman

8 inlägg har den numera heltidsarbetande censur oiokofoben släppt igenom angående ank morden.

Vem är värst ankmördarna eller tabloidoikofoben på SMÅLANDSPOSTEN.



Det avgör du Svenne Banan,ja just det det går att säga upp prenumerationen på Smålandsposten,nja främja djurplågeri är väl att ta.

2011-07-14 @ 17:07:04
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Helt underbart att läsa Ola Flygts bortförklaring när Mehmet och Fatima fuskar lite.

Ungefär i samma klass som att ha fel glasögon.



Ola Flygt kan väl skutta iväg till Pk Landet Ljugien

Ytterligare en PK fjålle har presenterat sej.



Dra studiebidragen läs Svenne Banans pensions/vårdpengar istället.

2011-07-14 @ 17:17:24
Postat av: S-E Karlsson

Vad ska den miljarden som dom tagit från biståndspengarna användas till ? Börjar verkligheten komma ikapp ?

2011-07-14 @ 17:27:35
Postat av: Magnus99

Jag förutsätter att alla Växjö bor skicka Thoralfs upplysning vidare så det sprider sig rejält. Det gäller att väcka svensken innan det är förvsent.

2011-07-14 @ 17:58:55
Postat av: LN

Påståendet att all teknologisk och kulturell utveckling har tillkommit tack vare att människor har förflyttat sig över gränser och territorier och på den nya platsen konfronterats med och knådats mot de redan bosatta är FEL!



Allt från Felix' gurkor till Zoegas kaffe har inte med människomassors förflyttning över gränser och territorier att göra utan är resultat av några unika individers medvetna sökande efter fruktbar arbetsmiljö alternativt att av omständigheterna ha hamnat i en sådan miljö.



Olika tiders migration har haft olika resultat. Inflyttning av några hundra valloner kan inte jämföras med dagens hundratusenhövdade invasion av svarta afrikaner. Svenska frireligiösa NYBYGGARE (settlers) i USA för 150 år sedan kan inte heller jämföras med de senaste årtiondens anstormning på gränsen till kolonisationav av mohammedaner. Likväl finns det sk seriösa forskare vid namn Ian Goldin, Geoffrey Cameron och Meera Balarajan som i en ny bok "Exceptional People. How Migration Shaped Our World and Will Define Our Future" (Princeton University Press, 352 s) som är av rakt motsatt uppfattning.



Läs vad Robsten har skrivit om både boken och den tanklösa och övervälvilliga PK-recensionen i SvD.



http://robsten.blogspot.com/2011/07/gardagens-migration-kan-inte-likstallas.html

2011-07-14 @ 18:31:18
Postat av: Martin

Hej,



Kan man hitta samma sorts diagram för samtliga kommuner i Sverige? Skulle uppskatta en länk i såfall. Tack för en läsvärd blogg.

2011-07-14 @ 18:52:00
Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Tror du Clownfeldt rappar i duschen?

2011-07-14 @ 19:04:13
Postat av: Lotta

OT/ Reklamen för kaffe, (kommer inte ihåg vilken sort) med en färgad man anmäldes för diskriminering och togs genast bort. Ingen reagerar mot att bananreklamen där en vit man hånas på ett gym av en utländsk kvinna. Den kör man fortfarande.

2011-07-14 @ 19:30:53
Postat av: En SD sympatisör

Du är så jävla bra Thoralf. Jag förstår inte hur du orkar engagera dig men är tacksam för att du gör det. Själv är jag en fegis som inte vågar gå ut offentligt med mina sympatier. Tack för att du gör jobbet åt mig och jag får önska dig en trevlig semester efter att du har uppgraderat ditt sommarprojekt från S5 till S7. Visst är det roligt med teknik, bara ettor och nollor, inga undanglidande svar som i riksdagsdebatterna.

2011-07-14 @ 19:44:26
Postat av: Robin Shadowes

Liten engelska-lektion. Tam-ankor heter duck/s medan änder kallas för mallard/s.

2011-07-14 @ 20:21:37
Postat av: Tony Ingman

Det sägs ofta från PK håll att invandrare har hög

utbildning, undrar om familjen som ringer upp

Lars Vilks räknas in i denna kategori, har svårt att tänka mig att någon arbetsgivare funderar att

anställa någon av dessa grottmänniskor.

Arma barn till sådana föräldrar!

2011-07-14 @ 21:06:18
Postat av: Kattis

Helt OT,jag arbetar inom hemtjänsten. I dag bad en av våra sommarvikarier,en muslimsk tjej i 20 års åldern om att hon skulle få slippa att utföra nedre hygien på våra vårdtagare under Den stundande Ramadam. Ingen chef fanns på plats att svara.Har hon den rätten?

2011-07-14 @ 21:31:02
Postat av: Notarien

@Tony Ingman

Efter att ha lyssnat på Vilks "familjesamtal" så förstod jag varifrån Tankesmedjans Mona Masri fått ordet "pissland". Ett naturligt, kulturellt uttryck! Hon kanske ville b_jsa en dansk i munnen också?

2011-07-14 @ 21:49:41
Postat av: Funtaren

Kattis: be henne ta semester - då slipper hon bekymra sig om hygien över huvud taget. Jobbar hon skall hon utföra de sysslor som jobbet medför, sedan må det vara ramadan, yom kippur eller påsk.

2011-07-14 @ 21:55:26
Postat av: Kalleman

Bo Frank, en pajas av stora mått, ville nyligen ha mer pengar av regeringen pga ökade kostnader för den ökande invandringen till staden (fick väl en uppläxning på grund av av detta).

Smörja, nej verkligheten tränger sig på, och då blir det besvärligt att vara kommunalråd.



Jag säger bara en sak, välkommen till verkligheten!

2011-07-14 @ 22:10:25
Postat av: OT

Danmark är fantastiskt! För danskarna hänger med i tiden och kan verkligen tänka själva!



Årtiondets boktips: Kai Sørlander. Den Politiske Forpligtelse. Det Filosofiske Fundament for Demokratisk Stillingtagen. Informations Forlag. 280 sider. Kr. 299



Se - http://www.informationsforlag.dk/view_product.php?product=978-87-7514-305-4



"BESKRIVELSE

Det er ikke nok at betragte demokratiet som en rettighed. Vi må først og fremmest betragte det som en forpligtelse – en forpligtelse til at forholde os til hinanden som politisk ligeværdige.



I Den politiske forpligtelse tager Kai Sørlander demokratiets fundament under rationel behandling. Hvordan sikrer man, at et demokratisk flertal ikke omstyrter demokratiet? For at demokratiet kan være en konsistent samfundsorden er det nødvendigt, at vi alle – som rationelt tænkende individer – er underlagt en indre etisk fordring, som forpligter os i forhold til hinanden, en elementær forestilling om borgernes politiske ligeværdighed, som vi bør opbygge samfundet på basis af. Men findes en sådan rationel etik, som rummer de demokratiske værdier? Hvis ikke, er demokratiet ikke en rationel politisk orden!



I bestræbelserne på at besvare dette spørgsmål behandler Sørlander forholdet mellem religion og politik, mellem jura og politik, mellem demokrati og økonomi og mellem ytringsfrihed og demokrati. Desuden diskuterer han spørgsmålene: Hvorledes bør demokratiet forholde sig til civil ulydighed? Til terror og tortur? Og hvad med videnskab og kunst?"



P.S. Tacka http://www.snaphanen.dk

2011-07-14 @ 22:26:09
Postat av: Kattis

Funtaren-det var även min första tanke.Men jag tror att chefen är något DO rädd och därför kommer att samtycka.Jag meddelar svaret så fort jag vet!

2011-07-14 @ 22:28:34
Postat av: Mattzzi

@Martin



Statistik fram till 2009 finns här:

http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Visavar.asp?yp=bergman&xu=scb&huvudtabell=BidragshushFodd&deltabell=K1&deltabellnamn=Bist%E5ndshush%E5ll+och+utgivet+ekonomiskt+bist%E5nd+%28socialbidrag%29+efter+kommun%2C+hush%E5llstyp+och+f%F6dd+i+Sverige%2Futrikes%2E+%C5r&omradekod=SO&omradetext=Socialtj%E4nst&preskat=O&innehall=Bidragshushall&starttid=1998&stopptid=2009&Prodid=SO0203&fromSok=&Fromwhere=S&lang=1&langdb



Vill du ha statistik för 2010 får du begära ut direkt från din kommun då det är en offentlig handling som du inte kan bli nekad.



Socialstyrelsen har stoppat vidare statistik från SCB då dom tydligen har något att dölja,skenande kostnader kanske.

2011-07-14 @ 22:37:31
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Sven Dacke

SVT rapporterar i kväll från Egypten att "Demokratirevolutionen" har kommit av sig och kvinnorna känner ett motstånd mot den frigörelse dom väntat sig och Islamiska Brödraskapet får allt större makt.



Oj vad Birgitta Olsson kommer att bli förvånad.

2011-07-14 @ 22:57:00
Postat av: Gubben o Gumman

Frågan är om hon blir så förvånad hennes kamp för kvinnor äger ju rum i hennes egen värld som inte sammanfaller med verkligheten alla gånger.



Oftast är ju framstående folkpartister och socialdemokrater,fast i en egen bekväm värld.

Verkligheten är inte så viktig bara stålarna och ryggdunkningarna ramlar in i en strid ström.



Just Birgitta Olsson är så överspeedad så hon ammar förmodligen baklänges med.



Hon och Maggan "grät ut i Kongo Wallström" apelar i samma divison,dvs stora experter på feminism i sina låtsas världar,båd skulle sannolikt få problem på Samhall.



Två riktiga Pevaryl feminister,dessutom svårt sjuka i egenmytomani.

2011-07-15 @ 00:28:32
Postat av: Gubben o Gumman

Svensk gripen för krigbrott i forna Jugoslavien basunerar TV4,fy fan vad illa det låter.

Förlåt hade han fått svenskt PUT när brotten begicks då på 90-talet.



Förlåt om vi pursvenskar inte vill bli ihopkopplade med sådant drägg,vi får väl vara rasister då.

Sedan har det aldrig funnits några svenska kameler däremot finns det kameler i Sverige.



Vilken fin TV kanalen du basar över Herrman Stjärt

2011-07-15 @ 00:34:43
Postat av: OT

@Gubben o Gumman: "Oftast är ju framstående folkpartister och socialdemokrater,fast i en egen bekväm värld."



Ja och de tänker nog ungefär som den här låten beskriver det hela. Jävlar anamma - Pickadulverman: http://www.youtube.com/watch?v=8hx4WM9Dw2I



P.S. Tyvärr har de gjort mycket av sin fantasi till verklighet.

2011-07-15 @ 00:39:24
Postat av: Gubben o Gumman

Moderaten Bo-Frank Anka måste väl jaga Anders Lago i Södertälje när det gäller att försnilla Växjobornas skattepengar.

2011-07-15 @ 00:42:36
Postat av: "Vi gillar olika"

Njut av dessa nyanlända ensamkommande barn,man riktigt blir tårögd.

http://politisktinkorrekt.info/wp-content/uploads/2011/07/ensamkommande-m%C3%A4n.jpg



Socialstyrelsen kritiserar tandröntgen på ensamkommande.

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/14/socialstyrelsen-kritiserar-tandrontgen-pa-ensamkommande/#more-93258

2011-07-15 @ 00:43:43
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: vmm

Skyll inte på Bo Frank. Det är ju växjöborna som valt honom. Skyll på dom. Vi bor i en demokrati. Välj rätt nästa gång, växjöbor!

2011-07-15 @ 00:44:10
Postat av: Gubben o Gumman

OT :Vi hoppas du såg det största stolpskottet någon kvinna krystat ut i Katrineholm Göran Persson som satt och flinade i Båstad med någon Brittisk sosse knäppgök.

Denna lallehatt har både utvecklat myromani och herrgårdsstorhetsvansinne,i sin egna värld.

Den som betalar 100000kr för att höra hur Göran skall rädda världen bör genomgå stor rättpsykriatisk undersökning.

2011-07-15 @ 00:52:54
Postat av: Gubben o Gumman

Myromani är alltså när man krossar alla kritiker med foten.

2011-07-15 @ 00:57:56
Postat av: HenrikP.

Vill bara nämna hur nöjd jag är då jag kryssade Thoralf i riksdagsvalet, bättre valuta för sin röst kan man inte få;)

åså ett stort + för "Gubben o Gumman" som med sin underbart skruvade humor får oss alla på gott humör ...ni är helt unika!!!

2011-07-15 @ 00:58:03
Postat av: Robin Shadowes

Det är bra att Thoralf tar upp sånt här och hoppas att partiet centralt också tar upp det. Nämligen det här med att djurplågeriet har ökat exponentiellt i massinvandringens spår och jag är förmodligen inte den enda som misstänker att det är nybyggare som ligger bakom. Genom åren har det framkommit att berikar-ynglen tänder eld på igelkottar och använder dem som fotboll. Men även katter som ju är tama och lätta att locka till sig råkar illa. Att sedan änder och svanar inte sällan råkar illa ut emellanåt hör också till detta fenomen. I Landskrona hade man får på vallarna runt Citadellet på somrarna och lät dom gå ute i bete. I ca 30 år tills en sommar för något år sedan då ett par får blev dödade. Tror inte fallet blev uppklarat. Men även boskap på landsbygden, får och kalvar har blivit dödade eller spårlöst försvunnit under sommarmånaderna. Mycket märkligt för den här sortens djurplågeri var väldigt ovanligt när jag växte upp och somliga av fenomenen som försvunnen boskap skedde inte alls. Så det finns väl all anledning i världen att misstänka att det handlar om kulturberikning och att det är dom företagsamma nybyggarna som varit i farten.

2011-07-15 @ 01:04:26
Postat av: Gubben o Gumman

"Fyll inte Bo Frank Anka med cement och ställ honom i Helgasjön som staty "kasta istället i hela djävla personalen på Smålandsposten i sjön.

2011-07-15 @ 01:07:23
Postat av: OT

Å så säger man att Eddie Meduza var en idiot!?



Nej, snarare var han en man före sin tid, och jag utmanar dig att finna ett enda ord i denna Eddie Meduza sång som inte stämmer med den verklighet du kan se idag - Sju Idioter: http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE



Här är en låt tillägnad nästan alla journalister från Eddie Meduza jävvlla jorrnalisst: http://www.youtube.com/watch?v=9RuDdBHPgrU

2011-07-15 @ 01:10:45
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes frågar du en PK Nisse om stölderna så säger han att det är svenska fattigpensionärer som varit i farten.



Förresten funderar du på djur så välj dom rosa så går du säker,att en och annan hamnar i kommunalfullmäktige får du väl acceptera.

2011-07-15 @ 01:18:02
Postat av: Gubben o Gumman

Tack Henrik P, men tänk på att det kan blir för mycket som Tomas sa när han gick fel och hamnade i dambastun.

2011-07-15 @ 01:31:22
Postat av: PK

Bo Franks svar är kort sagt häpnadsväckande och gör det omöjligt för mig att rösta på M vid nästa val, man kan inte som politiker bete sig så oprofessionellt.

2011-07-15 @ 01:32:57
Postat av: Gubben o Gumman

Sätt Araby framför Bosses Beatles citat.

Så klarnar det mesta.

2011-07-15 @ 01:46:17
Postat av: "Vi gillar olika"

Jimmies traditionella sommartal den 6 augusti.



http://sverigedemokraterna.se/wp-content/themes/sd2011.riks/images/home/banners/banner_sommartal.jpg

2011-07-15 @ 01:49:13
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Sven Dacke

I går firade vi vår Kronprinsessa och alla visste vilket väder det skulle bli



Men finns det något land i Världen där man skulle sätta en Kunglig familj eller motsvarande på några pinnstolar på en gräsmatta mitt i regnet under flera timmar utan minsta skydd.



Jag förslår att den ansvariga för programmet lämnar sin plats omedelbart till någon med åtminstonde vett i huvudet

Och det hela måste vara en kupp av SVT för att förnedra Kungahuset som dom tydligen vill ha bort genom att samtliga i familjen får lunginflamation.



Och är det någon som inbillar sig att Rainfelt med familj eller Kalle Bildt skulle finna sig i en sån behandling.

Postat av: Tony Ingman

G&G: " Tror du att Clownfeldt Rappar i duschen"

He He, Ja jag kan se honom framför mig med den

blå plasthättan nerdragen över flinten, rappande om

mångkulturens överlägsenhet.

2011-07-15 @ 15:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0