DREVET GÅR MOT SD

Media gör allt vad de kan för att misskreditera mig och Sverigedemokraterna. Nu har man skjutit in sig på att det finns kommentarer under mina blogginlägg som är skrämmande och i vissa fall hatiska. Jag har låtit dessa stå kvar oavsett om de angriper mig eller någon annan som exempel på hur illa vissa personer utrycker sig oavsett om de är vänsterextrema eller högerextrema.

Samtidigt visar det på hur dessa människor i grund och botten tänker och uttrycker sig. Något som egentligen mår bäst av det kommer fram i ljuset och inte göms av modereringen.

Nu har Barometerns Mats Andersson lyft fram några av de grövsta kommentarerna och gör en stor affär över detta. Han har även låtit Håkan Juholt uttala sig för att få "extra tyngd" bakom detta.

Även Östran har hört av sig men jag uppfattade deras frågor och den text som jag fick läsa på mail som relativt objektiv i jämförelse med det Barometern förmodligen publicerar. Barometern har även för vana att ändra texten efter att man fått ha synpunkter den. Inte efter mina synpunkter.

I mitt förra inlägg frågade jag vad som förenade dessa personer. Svaret är att de alla under helgen försökte koppla samman Sverigedemokraterna med den norske massmördaren.

Det sätt som svensk media utnyttjar de fruktansvärda vansinnesdåden i Norge är minst sagt osmakliga. Yttrandefrihet är inget som media har något intresse av, endast det som är enligt rätt mall godkänns.

Jag mår uppriktigt sagt väldigt illa över detta.

Därför har jag nu känt mig tvungen att införa moderering av kommentarer tills vidare.

Den som vill nå mig kan maila på [email protected]

Det finns dock läsare som har mer förstånd än vissa journalister. Läs följande kommentar som finns under föregående inlägg på bloggen.





Kommentarer
Postat av: Mattzzi

Lite märkligt är det att högern(moderaterna) accepterar att man valt en vänsterextimistisk ledare i form av Fredrik Reinfeldt.

Vänsterextremist?

Javisst varför går han annars ihop med MP och driver igenom fri vård för brottslingar,japp det är brottsligt att befinna sig i Sverige illegalt.



Att sen Reinfeldt tycker att det är smakligt att slicka Juholt där bak borde skrämma högern ännu mer.



Denna nepotism är ett hån och ett hot mot demokratin.



Ni gamla högerröstare finns ni inte längre



Har ni blivit så pass socialiserade så att ni inte begriper att ni blivit vänsterextrema på grunda av Reinfeldt och company.

Tydligen är det så illa att det vi betraktar som högerpolitik är extrem vänsterpolitik med skillnaden att dessa högerpolitiker skiter i hur befolkningen mår och påverkas av nedskärningar och lönedumpningar.



Har man inte förstått det innan så är det dags,är du vid ditt fulla sinnes bruk så är Sverigedemokraterna det naturliga valet om du och dina nära och kära vill överleva i en demokrati som bebos av svenskar.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-07-25 @ 16:59:24
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Thoralf A

mediadrevet

2011-07-25 @ 17:31:13
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Allemand

Tråkigt att de som vill förstöra debatten vinner. Det är just sådant här som skapar sådana som ABB.

2011-07-25 @ 17:32:50
Postat av: Anonym

AW Svensson Skånepåg Essedon nu e det skarpt läge

2011-07-25 @ 17:54:19
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson Skånepåg Essedon mfl, nu e det skarpt läge

Inga diskussioner om vikt eller bmi.

Vi älskar journalister puss puss kjam kjam

Egentligen var nog Josef en ganska snäll kille.

Mera socialism åt folket.

2011-07-25 @ 17:56:53
Postat av: Patrik, Ängelholm

De av asgamarna helt dominerade etablerade svenska media har aldrig förr, inte ens i den smutsiga valrörelsen 2010, sjunkit så lågt som de gör nu.



De kan inte ens låta offren för tragedin begravas innan de ska inleda kampen att försöka utnyttja händelsen i sin eviga hatkamp mot Sveriges enda politiska opposition.



Jag följer den, mestadels, lågmälda debatten kring Norgetragedin i andra länder, inkl. Norge. Det är åtminstone skönt att se att Sverige och svenska journalister/maktelit, står i en klass för sig där nere på träskets botten. De är jämförelsevis ensamma om en så flagrant brist på respekt och vanlig folklig hut.



Patrik Ohlsson (SD), Ängelholm

2011-07-25 @ 18:04:25
URL: http://mittenradikalen.wordpress.com
Postat av: Skånepåg

@ G&G



Uppfattat och skarpt läge var det. Har nu även hittat min gamla basker från det militära och då hustrun passerade studsade hon till och var antagligen på väg att kalla på hjälp innan jag förklarade att nu var vi satta under övervakning av Kalmars smartaste journalister. Då var det jag som blev orolig över henne för att inte skrattsalvan verkade ta slut. Skall vi synkonisera klockorna också så att vi får den rätta feelingen? Jag har ett sådant där digitalt ur som visar 1 sekunds fel på 30 år, så anmäler mig därför frivilligt som Gökurskordinator!

2011-07-25 @ 18:39:58
Postat av: Cavatus

Kan bara instämma att debatten i Sverige har eskalerat och blivit vämjelig. I Sverige ska locket dras åt ännu hårdare nu, istället för att det s k öppna samhället ska stärkas.



Man kan verkligen undra vad de menar med det öppna samhället egentligen. Är det bara svängdörrspolitik man menar och inte debattklimatet?



När ska åsiktshegemonisterna mogna så att en sakdebatt kan föras?



Jag tyckte rapporteringen på NRK dessa dagar har varit ypperlig och visat på en helt annan syn än den som SVT och TV4 står för. Där finns en helt annan professionalitet, en distans och en annan värdighet.



Att i Sverige låta den norska forskaren Luras få uttala sig vore otänkbart. Här finns bara en linje och den kör man stenhårt på. Merit Wager skriver bra om detta idag.



De tendenser jag ser i Sverige antyder att det politiska våldet och hatet kommer att eskalera än mer.

Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

NRK intervjuar Siv Jensen, har SVT eller TV4 gjort någon intervju med Jimmie Åkesson?



Har följt mycket av sändningarna de senaste dagarna men inte sett något...



Länka gärna om ni andra har snappat upp något.

2011-07-25 @ 19:10:52
Postat av: Nisse i Hökarängen

Tror ni att norsk media hetsar på samma vis mot fremskrittspartiet...? Skulle inte tro det va.

2011-07-25 @ 19:14:29
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Det var en dålig klocka den får du gå tillbaka med om urmakaren lever fortfarande.

Just den sekunden gör att AW Svensson hoppar i sjön istället för på båten.

Han måste med till vårt konspiratoriska möte i läskiga skogen,har du köpt ägg och foliehattar än?

Ketchup och nyspulver är ordnat.



Sedan undrar vi var någonstans man kan läsa om var "Matte" berör bloggen,i papperstidningen hittar vi inget,15 spänn alltså, sist vi köpte tidningen

(Vi skriver inget namn av spaningstekniska skäl)

Så kostade dessa intelligenta snyggt förpackade ord 25 öre.



Vi har inga baskrar går det bra med rosa toppluvor?



Ett liv som fredlösa väntar oss al a Robin "Hot"

(Sedemera gift med Hot Lips i Mash), ständigt jagade av sheriffen från Barometern vänta Nottinhamn skall det vara.



Lösen blir Hoho som en gök



Glöm inte bort Gubben o Gummans nystartade Face Bookgrupp "Vi älskar murvlar ty ingen kan älska som en murvel efter en panna rödtjut"

2011-07-25 @ 19:27:39
Postat av: World Traveller

Idioten Breivik har troligen forstoert alla hanser till en sansad invandringsdebatt i bade Sverige och Norge. Alla som kritiserar invandringen och islam kommer nu att jamstallas med terroristen Breivik. Inte f-n leder det till nagot gott. Snarare kommer det att leda till fler vansinnesdad, nasta gang formodligen i Sverige (savida inte nagra Al-Qaida tomtar hinner fore).



Det ska tydligen finnas en stor hemlig internationell organisation som mycket aktivt jobbar dolt med att iscensatta "incidenter". Deras mal ar att avsaetta Europas alla regeringar. De samarbetar ocksa med "demokratirorelserna" i Mellanostern. Organisationen bestar inte enbart av unga som man skulle kunna tro utan ocksa av medelalders manniskor fran hela Europa. De hade dagarna fore terroristattacken i Oslo mote i Finland, Sverige och Norge. Det enda jag vet om dom ar att de ar mycket vaelutbildade, beresta och vaelorganiserade. Direkt nar jag horde om bomben i oslo saa tankte jag pa dom men nar det visade sig vara en Norsk galning fran extremhogern saa ar det inte troligt att de var inblandade savida de inte har manipulerat och utnyttjat idioten. For de stora vinnarna i den haer tragedin ar just stollar som dom i den organisationen som vill fa bort nationalstaterna och skapa sitt eget rike med vad jag forstar Vanster/kommunister tillsammans med radikala muslimer (MB). Inget forvanar mig langre. I politikens varld ar folk hur sjuka som helst. (Jag visste inget om denna organisation for tva veckor sen da jag av en handelse fick reda pa det. Vet inte hur sant det ar, men medlemmen jag pratade med verkade trovardig)



F-n vad jag ar trott pa vald och elande. show more

2011-07-25 @ 19:31:17
Postat av: Tjadden

Den här videon visar på vad Vänstern tar sin insparation ifrån och inte förstår de hur muslimer fejkar sina nyhetssändningar.



http://www.youtube.com/watch?v=awYMPzSrh5o

2011-07-25 @ 19:34:06
Postat av: Gubben o Gumman

Mattzi : Om du kallar Reinfeldt Marxistmoderat så är du en högerextremist, som lever i en egen värld.

Ca 2 miljoner i Skandinavien

Det sa Bo-Inge "Pigge" Andersson i SV68 idag sådeså.



Du får nog ringa Dr Schrinkler,risken att det är upptaget är väl stor, men ge dej inte.

Det skall nog gå att göra Bolsjevik av dej med.

2011-07-25 @ 20:01:23
Postat av: Johan

I helgen skrev jag nedanstående kommentar, som förtjänar att upprepas. Den har nämligen fått ökad aktualitet under dagen, då den norske terroristen fått chansen att peka på det absurda med det multikulturella samhället och precisera sina politiska syften med attentaten.



"Den norske terroristen har motiverat sina dåd ideologiskt. Detta tankegods består bl.a. av starkt vänsterhat, antimuslimska idéer och anti-multikulti. Han refererar också direkt i sitt manifest till SD. Ledande SD-företrädare har lyft fram samme ideolog, Fjordman, som norrmannen bekänner sig till. Ett antal personer här på bloggen har också uttryckt starka sympatier med terroristens åsikter.



Detta betyder självklart inte att SD per automatik skulle ha någon direkt skuld till terrordåden. Men det tycks ju i många stycken vara en av era själsfränder som har gått helt överstyr.



Att vissa av era kritiker nu vill visa på den gemensamma ideologiska basen, är väl närbesläktat med ert eget skuldbeläggande av fredliga muslimer, när terrorhandlingar utförs i islams namn?"

2011-07-25 @ 20:11:25
Postat av: Gubben o Gumman

Helt otippat...föreslår alla vår Beatrice Ask skärpta regler ang konstgödsel,vilket slagsmål det skall bli om att späda ut dieseln med 50% vatten.

Frågan är om Sverige någon gång har haft en så slagkraftig justitieminister,prutt vem va det?

2011-07-25 @ 20:12:26
Postat av: Inge Sandén

Dom nio namngivna journalisterna,som Thoralf nu själv gett svaret på vad dom har gemensamt styr hela debatten och äger makten i all sorts media i landet Sverige.

Dom skäms inte för att svärta ned 400000 svenskar som inte stillatigande svalde deras mångkullturella samhälle och allt det elände som det fört med sig.

Värst av allt är att dessa vänsterfrälsta inte förstått,att det är vår tids nazism som idag stavas islamism,vi vänder oss emot.

Om dessa fega journalister får härja fritt utan motstånd av Sverigedemokrater,kommer Sverige inom 10 år var i händerna på Adolfs efterträdare.

Sanningen om vad som håller på att hända i Väst och i Sverige får aldrig tystas av verklighetsfrånvarande journalister som går maktens ärenden i stället för folkets.

Patrik träffade rätt med att placera dom i träskets botten.

2011-07-25 @ 20:17:05
Postat av: Essendon

”Knappast Sverigedemokraternas fel”



Läs i Petterssons Bloggsida om en reko sosse (!), Widar Andersson, vilken har en sund inställning om den aktuella händelsen.

Dessutom får Expo-Poohl en rak höger (eller vänster) av skribenten!



http://petterssons.bloggsida.se/politik/knappast-sverigedemokraternas-fel

2011-07-25 @ 20:18:35
Postat av: Tjadden

Apropå terrorrister, mycket märkligt att AFA får hålla på år ut och år in utan några större protester.



Vi har under åren fått höra folkvalda politiker humma om detta avskum och påstå att så här får det inte fortsätta, men varför får AFA hållas, med sin sjuka verksamhet och ingenting görs?

2011-07-25 @ 20:19:25
Postat av: Essendon

För di som har Comhem som Tv-operatör kan se NRK:s sändningar fritt tills vidare.

Kanalplats 171.

Svt är intet att lita på som bekant.

2011-07-25 @ 20:36:28
Postat av: Stefan K

Jag har skrivit sakliga kommentarer på andra politikers bloggar och flertalet av dessa har plockats bort då innehållet inte passat in i den berörda personens agenda.



Som Gun Häggqvist skriver, så är din blogg förmodligen ett unikum i politikervärlden. Heder!



Hatiska och osakliga kommentarer har förekommit på denna blogg, inget tu tal om den saken. Flertalet av dessa, dock inte alla, har kommit från personer som står politiskt långt från SD, mycket långt därifrån.



Läser man vissa vänsterbloggar (som jag inte tänker göra reklam för) så framstår kommentarerna på Thoralfs blogg som intelligenta och sakliga. Hatet frodas överallt!



Att SD utses som syndabockar till allt som händer i vår omvärld är inget nytt. Media försökte innan valet, under valet och även efter valet. Det har inte hjälpt, så nu utnyttjar man en hemsk tragedi i Norge för sina egna syften. Jag undrar vilka som är mest osmakliga?



Jag röstade på SD i valet 2010, liksom 340 000 andra svenskar, till vilka många med invandrarbakgrund kan räknas. Långt fler än så har sympatier för SD:s politik.

Vi röstar inte på SD för att vi skulle utmåla oss själva som potentiella mördarmaskiner som hatar allt som inte är blont och blåögt.



Har de inte förstått någonting?

2011-07-25 @ 20:58:36
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Skånepåg

Har försökt att komma in på Östran sedan Thoralf skrev denna tråd. Men funkar inte. Någon annan som försökt för att kunna kolla ev. vad som man hämtat från bloggen. Eller är det nu så efter sammanslagningen med Barometern "då det gäller Östran ha ingen förtröstan"?

2011-07-25 @ 21:02:42
Postat av: Gubben o Gumman

Sveriges stolthet TT har känt sej manade att meddela

Mördaren i Norge hade aldrig fått tillstånd till det vapnet som användes av myndigheterna i Sverige.

(Känns lite beordrat va)(Det här köper hjärntvättade Svenne)



TT berör inte dom vapnen som används vid dom i stort sett återkommande "veckomorden" där för det mesta "Jak skall bolle dina kona" är inblandade.



På TV2 rullar "Sverige 100 år " där speakern säger förra sekelskiftet så flyttade folk västerut nu flyttar man hit till Sverige,denna jämförelse sägs hur narturligt som helst.

Nej TV2 det är inte samma sak



Lyssna på reportern aggresivitet mot säpomannen i "grillen" i Aktuellt nu skall det drevas mot högern

2011-07-25 @ 21:13:19
Postat av: AWSvensson

Den aktuelle personen blev inspirerad av NATO:s anfallskrig mot Serbien för nio år sedan. Man säger att SD inte har något inflytande , men trots sin litenhet och anonymitet vid den tidpunkten så skulle detta lilla parti vara en bidragande orsak till fredagens händelse. Dessutom hade personen blivit förbannad på alla partier i Sverige utom Sverigedemokraterna, likväl skulle det vara SD som var den utlösande faktorn. Om jag förstått det hela så om alla partier drivit SD politik så hade detta inte skett. GoG som tar nattskiftet i vanlig ordning kan väl kolla E22 söderut så inte de trevliga och kunniga och nyanserade Kalmarjournalisterna väcker upp en i god Gestapoanda.För säkerhetsskull är kanoten förberedd för transport över Östersjön till det demokratiska Vitryssland

2011-07-25 @ 21:18:05
Postat av: Skånepåg

@ Thoralf



Beträffande Barometern när publicerades detta?

2011-07-25 @ 21:27:49
Postat av: Pettersson

Kapitulera inte för extremisterna säger Aftonbladet.



http://petterssons.bloggsida.se/politik/kapitulera-inte-for-extremismen

2011-07-25 @ 21:56:38
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Söndag kväll,TV4 fakta: Inifrån mosken med dold kamera. Inte ett ord i pressen om dessa imamer som spydde ut sitt hat mot demokrati, kristna etc. Allt styrt från Saudiarabien, landet som tog emot massmördaren Idi Amin från Uganda. Finansiär av mosken i Göteborg.

2011-07-25 @ 21:59:43
Postat av: Lotta

"lyft fram några av de grövsta kommentarerna". Några av de grövsta inläggen har skrivits av personer som avskyr SD och gärna skyller dåden i Norge på SD. Kommer Mats Andersson i Barometern ta med även dessa så att Juholt får kommentera dem?

2011-07-25 @ 22:28:29
Postat av: Goten

Stå på dig, Thorvald. Bra att du modererar.



Mediadrevet varar inte för evigt. Breiviks vansinnesdåd ändrar inga fakta i målet.



Svensk hatmedia har några gyllene dagar, sedan är verkligheten tillbaka.



I dag är vi alla norska socialdemokrater.



http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/07/25/en-tyst-minut-for-ungdomarna-pa-utoya/

Postat av: Anonym

2011-07-25 @ 22:49:26
Postat av: Lotta

Tidningen Arbetarpartiet tycker till om självbombaren i Stockholm och mördare i Norge. Intressant läsning hur objektiv och rättvis en tidning kan vara när man jämför de båda dåden. Märks att det ligger mycket tankearbete och sunt förnuft bakom, inte.

Postat av: Tony Ingman

Var det någon som lade märke till att figuren som

kallade sig Johan avslutade sitt pladder med ett förtäckt hot? ""Valda delar av helgens bloggkoment.

har nu vidarebefodrats till lämplig plats""



Var det månne det bidragssnyltande EXPO han avsåg?

Det var kanske självaste Daniel Phool Pot som

körde med psedonymen Johan, tankeverksamheten verkade ligga på samma nivå.

2011-07-25 @ 22:56:49
Postat av: OT

Svensk "stenkastarmedia" känner just nu hur skönt det är att kissa i byxan, medans Sveriges medborgare börjar känna den unkna stickande stanken från dem.



Snart börjar svensk "stenkastarmedia" känna hur kallt och obehagligt det kan bli - "Terrorbombaren ville samarbeta med al-Qaida och al-Shabab": http://politisktinkorrekt.info/2011/07/25/terrorbombaren-ville-samarbeta-med-al-qaida-och-al-shabab/

2011-07-25 @ 23:29:27
Postat av: Gör censuren löjlig!

"Grov rasism" på Barometern!



Thoralf Alfsson tog bort den "grovt rasistiska" kommentaren* från sin blogg, efter påtryckningar från den svenska censuren.



Nu har den "grovt rasistiska" texten publicerats av Mats Andersson i Barometern!



http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/grov-rasism-pa-sd-blogg(2157055).gm



Vad säger censuren om det?



Håll med om att censuren är löjlig!



---------------------------

* Så löd texten i den borttagna kommentaren (Obs! censurerad version):

"Sverige Sverige fosterland, vaktas av vår ........, ........ han är bra, han vill inga ....... ha, när ........ lyser rött, då har alla ....... dött",!

2011-07-25 @ 23:49:29
Postat av: Ferdinand Mjuk



Svensk media tycks inte omfattas av lagen som tydligt anvisar, kvalitetskontroll/egenkontroll.

I detta avseendet torde -journalistiken i så fall ha mycket att redogöra för.



Det förundrans att de ”Grå Eminenserna -i inbördes kaos”, idag försöker stjäla vår demokratiska anda.





2011-07-25 @ 23:54:04
Postat av: Thoralf A

Skånepåg



Östran och Barometern kommer publicera imorgon (tisdag)

2011-07-26 @ 00:01:54
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Johan

Denna blogg är på intet sätt ett unikum i den politiska bloggvärlden, åtminstone inte vad gäller traditionen med omodererade kommentarer. Det är en myt. Det skrivs bl.a. mycket kritiskt och i tuffa ordalag på flera omodererade alliansbloggar. Kolla t.ex. in hur det såg ut hos nuvarande vice ordförande i JuU, Johan Linanders, eller Staffan Danielssons bloggar när FRA-debatten var som hetast. De kör utan moderering även nu. Men lagbrott accepteras givetvis inte.

2011-07-26 @ 00:05:18
Postat av: PK

När kommer vi få en öppen debatt för åsikter som inte passar nuvarande makthavare/media/elit? Vänsterextremister, högerextremister och alla däremellan ska få göra sin röst hörd. Det är idag (och har mycket länge varit) förbjudet att diskutera mångkultur, islam och invandring, ämnen som är oerhört viktiga för Sveriges framtid. På 30-40 talet i Tyskland var det politiskt korrekt att vara nazist, personer som Lisa Bjurwald hade då varit Goebbels högra hand. Dådet i Norge är avskyvärt och Lisa Bjurwald med kolleger har blod på sina händer då personer som inte alls är höger eller rasister är oroliga för radikal islam och vad som kommer hända med svensk kultur i framtiden, men som stigmatiseras och systematiskt stämplas som nazister, rasister och i allmänhet avskyvärda människor. Sverige är mycket likt Orwells 1984 och gärningsmannen i Norge kände sig så desperat att han begick mord på en massa ungdomar. Jag hoppas att vi kan ha en öppen och rättvis debatt om vad som helst i Sverige så att inte fler blir inspirerade av den norska massmördaren. Det är ett riktigt SJUKT samhälle där en elit beatämmer vad som får diskuteras och inte.

2011-07-26 @ 00:22:57
Postat av: PK

När kommer vi få en öppen debatt för åsikter som inte passar nuvarande makthavare/media/elit? Vänsterextremister, högerextremister och alla däremellan ska få göra sin röst hörd. Det är idag (och har mycket länge varit) förbjudet att diskutera mångkultur, islam och invandring, ämnen som är oerhört viktiga för Sveriges framtid. På 30-40 talet i Tyskland var det politiskt korrekt att vara nazist, personer som Lisa Bjurwald hade då varit Goebbels högra hand. Dådet i Norge är avskyvärt och Lisa Bjurwald med kolleger har blod på sina händer då personer som inte alls är höger eller rasister är oroliga för radikal islam och vad som kommer hända med svensk kultur i framtiden, men som stigmatiseras och systematiskt stämplas som nazister, rasister och i allmänhet avskyvärda människor. Sverige är mycket likt Orwells 1984 och gärningsmannen i Norge kände sig så desperat att han begick mord på en massa ungdomar. Jag hoppas att vi kan ha en öppen och rättvis debatt om vad som helst i Sverige så att inte fler blir inspirerade av den norska massmördaren. Det är ett riktigt SJUKT samhälle där en elit beatämmer vad som får diskuteras och inte.

2011-07-26 @ 00:24:30
Postat av: Gör censuren löjlig!

Grov rasism på Barometern!



Thoralf Alfsson tog bort den "grovt rasistiska" kommentaren från sin blogg, efter påtryckningar från den svenska censuren.



Nu har den "grovt rasistiska" texten publicerats av Mats Andersson i Barometern:

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/grov-rasism-pa-sd-blogg(2157055).gm



Vad säger censuren om det?



Håll med om att censuren är löjlig!

2011-07-26 @ 00:32:07
Postat av: Gubben o Gumman

Hihi AW Svensson nu blev du också högerextremist,du skrev Vitryssland,naughty boy there...



Om man kallar Clownfeldt för marxistmoderat eller säger att 7 klövern ger bort Sverige till araber

Ja då är du extremist det torgförde Expo idag via Mona/ "Pigge-Inge" Andersson båda sannolikt välrenomerade inom Sändarriddarordern.

Förresten det är väl journalistförbundet som delar ut utmärkelsena varje år.



Det börjar tydligen bli jobbigt att vara sanningssägare och tillhöra dom goda



"Europål" skall tydligen börja spana på alla typer av terrorister,blir intressant att se personalfördelningen .

Sedan tycker man att det skulle vara gjort för 25 år sedan.



Fast bäst idag var GD för civil beredskap när han hänvisade till kommunerna underförstått att han inte hade en jävla aning om nada shit,,avslutningen gick ju inte av för hackor heller jag har inte följt med sista 24 timmarna.



"Sändar dominan" på Aktuellt som läxar upp säpokillen hoppas vi kommer på youtube

Han måste ju att pinkat på sej i rena förskräckelsen när han insåg vem som var chefen "Madame-Aktuellt" hade presenterat sej:



"Sitt inte här och svamla din förbannade säpodräng , säg att du skall jaga den så kallade extremhögern.

Det är därför vi tagit hit dej, annars smäller det"



Sedan fixar polarna på andra redaktioner via G by Ass ,så att det blir SD.



Mordhoten som lille "Erik Arab" fick uttala utanför rättsalen im Oslo var väl gulliga också.

Han var lika smart som den andre idioten.

Han skulle ha häktats inte glorifierats i svensk? televison



Sparka Ewa Gamilton.



Det känns som om svensk media är något vänstervriden

Fast det kanske bara är det lilla konspirationsspöket som busar med oss.



Vi lever ju trots allt i världens största demokrati.

Stenrika är vi också varför krångla med ett invandrarverk,förklara gränsen och Svenn Bannans lönekonto som öppna worlds wide.

Varför denna typiskt svenska blyghet.

2011-07-26 @ 00:52:49
Postat av: Robin Shadowes

@GoG. Jag är helt med på noterna. Min nick är ingen slump. Den är delvis tribut till den gamle hjälten. Visserligen har vi inte så stora skogar härnere så jag får kanske komma upp till er istället. Så kan vi slå läger i en skog stor nog att gömma sig i, döper om den till Sherwood. Vi tränar bågskytte och när det kommer in politiskt korrekta "normander" så hjälper vi dem lätta på börsen, vars innehåll vi sedan använder till att ge dom gamla så många ägg och koppar kaffe dom vill, dagisbarnen så mycket mjölk dom vill ha till flingorna. Kanske kommer det rent av en riking så att vi kan köpa ett hus till dom hemlösa. Men vi får nog se upp för Sheriffen i Nothingham (Götblad). Hon kommer säkert skicka ut alla sina dialog-knektar för att leta upp oss. Ett öga på Prins John (Clownfeldt) får vi nog också hålla öppet då den elakingen inte är att lita på.

2011-07-26 @ 01:47:11
Postat av: "Vi gillar olika"

Sverigedemokraternas rikskansli i Kristianstad vandaliserades under natten. Gärningsmännen säger sig vilja hämnas Norgedåden.



http://www.friatider.se/vandalisering-hos-sd-i-kristianstad

2011-07-26 @ 02:04:09
URL: http://politisktinkorrekt.info/
Postat av: Ruskprick

Kom precis hem från Köpenhamn där jag inte bara traskat Ströget upp och ner, upp och ner i tre dagar. Jag har även kikat på den lilla sjöjungfrun, vatt på Tivoli och hastat igenom Christiania men också ihärdigt följt tragedin i Norge från hotellrummet. Jag häpnade över skillnaden av den sunda rapporteringen från Norsk och Dansk TV och yttryckte även detta till min sambo. Det fanns bl a ingen äcklig bisittande Lena Sundström som svammlade om SD-anknytning. En fullständigt schyst intervju med Fremskittspartiets ordförande angående terroristens tidigare intresse för partiet. Sen kommer man hem till Sverige och märker skillnaden på rapporteringen och känner samma vämjeliga spysjuka som innan man åkte. Fy faan för svenska journalister.

2011-07-26 @ 02:09:09
Postat av: Tjadden

Petterson



Aftonbladet framställer sin tidning som en ren propagandatidning likt de som fanns i Tyskland under Hitlertiden då minsann stod Aftonbladet i första led och hyllade Hitler.



Finns misstanke om att Aftonbladet försöker rentvå sitt smutsiga förflutna "rykte" men slår mot fel personer och framför allt mot SD som sannerligen är fel parti att anklaga på minsta sätt, ett parti som vill befria Sverige från ett anarkist samhälle som styrs av lindrigt sagt obehagliga partier riksdagen.



Man skulle ha större förståelse om AB kritiserade 7 klövern och skuldbelagde dem som faktiskt har skapat vårt deprimerande samhälle som möjliggör olika terrordåd vi har och haft, vår självmordsbombare, förlåt, som t.ex deras självmordsbombare.

Vi har fortfarande AFA med sin terrororganisation uppmuntrade av det politiska etablissemanget att inte förglömma.



Vi har också en synnerligen obehaglig kommunistcell som EXPO där all annan form av åsikter vore otänkbar än deras, med inbillningen om att vara en välsignelse för svenska folket att ha" (en kommunistisk trojka i ett sk "demokratiskt" land som Sverige)

2011-07-26 @ 03:57:31
Postat av: Lars

Angående statistik om ekonomiskt bistånd till utländskt födda respektive svenskfödda hittade jag den här bloggposten som kompletterar bilden:

http://larsivarsson.se/524-ekonomiskt-bistand-till-utlandsfodda/



Det skulle vara intressant att se hur statistiken ser ut för olika invandrargrupper, exempelvis mellan invandrare från tredje världen och invandrare från utvecklade länder. Den senare gruppen uppvisar antagligen utmärkta siffror.

2011-07-26 @ 04:01:26
Postat av: Tjadden







Mossad bakom norskt terrordåd



NORGE Flera udda detaljer börjar komma i dager som tolkas som att avancerade krafter kan ligga bakom Anders Behring Breiviks terrordåd i Norge. Bland annat nämns det faktum att polisen visste mördarens namn redan innan de gripit honom. Sedan de ropat hans namn gav han upp, bara tre minuter efter det att insatsstyrkan stigit i land på Utøya. Det rapporterar bland andra The Telegraph.



Redaktören och Vietnamveteranen Gordon Duff skriver i Veterans Today att ”Bilbomber bär säkerhetstjänsternas signum. Ingen annan håller på med sådant.”



Han tar två exempel från den senaste tiden, en bilbomb i Abuja (Nigeria) och en i Alexandria (Egypten). Båda dessa genomfördes för att spä på motsättningarna mellan kristna och muslimer. ”De som genomförde kyrkobombningen i Alexandria var Israeler”, hävdar Duff.



Angående den andra bombningen är det inte lika tydligt, men man måste alltid se till vem som tjänar på det. Enligt Duff är de två huvudmisstänkta Israel och Libyen.



Duff anser att Libyen är den mest troliga. Landets ledare Muammar Khadaffi har till och med inför 100 000 anhängare hotat Europa med att attackera ”era hem, era arbetsplatser och era familjer”, precis som han anser att Europa gjort mot hans folk. Duff tillägger att det är välkänt att libyska agenter varit mycket aktiva i Norge.



Också Israel har problem med Norge. Förutom att Norge vill erkänna en palestinsk stat så har landets statliga oljebolag Statoil beslutat sig för att bojkotta Israel på grund av våldet i Gaza. Detta uppfattas av Israel som hot mot landets säkerhet. En bomb mitt emellan Norges oljedepartement och regeringskansli skulle kunna adressera båda dessa frågor. Att passa på att slakta barn är ”mossads signum”, enligt Duff.



Den israeliske dissidenten Gilad Atzmon skriver på sin blogg att ”lägger man ihop alla pusselbitar och överväger alla möjligheter kan det mycket väl vara så att Anders Behring Breiviks varit en Sabbath Goy”.



En ”Sabbath Goy” brukar betyda en person som judarna anlitar för att utföra jobb som de inte får göra själva på sabbaten. Men ordet har även en överförd betydelse, enligt Atzmon:



”Men inom den sioniserde realiteten, som vi tragiskt nog lever i, dödar en Sabbath Goy för den judiska staten. Han kanske till och med gör det frivilligt. Behring Breiviks är en beundrare av Israel och verkar ha behandlat sina landsmän på samma sätt som den israeliska militären behandlar palestinier.”



Gilad Atzmon tjänstgjorde som militär sjukvårdare i Israels armé under invasionen av Libanon 1982, men har sedan tagit avstånd från Israel. Idag är han starkt kritisk till sionism.



IT Red.



Källor:

» The Telegraph: Hur visste polisen hans namn?

» veteranstoday.com

» Gilad Atzmons blogg

2011-07-26 @ 04:18:04
Postat av: Putte

Vi har ju en statsminister som tycker att politiskt våld är förståligt och acceptabelt, under förutsättning att de drabbade är sverigedemokrater.

2011-07-26 @ 06:10:49
Postat av: AWSvensson

Alla förklaringar och analyser som inte pekar ut Sverigedemokraterna som den enda orsaken till den norska katastrofen benämnes som högerextremt. Det har en Sverigedemokrat fått erfara ,se text TV.



" SD-politiker delar Breiviks åsikter



Sverigedemokraten och kommunpoliti-

kern Erik Hellsborn i Varberg skyller

massakern i Norge på "islamisering".



"Om det inte funnits någon islami-

sering eller massinvandring hade det

inte funnits något som triggade

Behring Breivik att göra som han

gjorde", skriver Erik Hellsborn i sin

blogg.



-Det yttersta ansvaret ligger alltid

på gärningsmannen, men ska man

diskutera de bakomliggande orsakerna

som drev honom så var ju det orsakat

av mångkulturen, förtydligar

Hellsborn för Hallands Nyheter."

2011-07-26 @ 08:20:19
Postat av: Info

UPPLYSNINGAR



Den person, som jag skrev om igår, som skulle uppträda i SR:s Studio Ett och där förklara, att Sverigedemokraterna representerade en helt ny typ av högerextremism, ännu ondskefullare än nazismen, visade sig var en av Expos förgrundsfigurer, JONATHAN LEHMAN. Han fick åtskillig programtid till sitt förfogande.



Tidigare har annars bl.a. Ali Esbati (Ung Vänster) och Daniel Poohl (Expo) varit Sveriges radios flitigast inkallade Norge-kommentatorer. Mona Sahlin har naturligtvis också fått sina minuter liksom Anna-Lena Lodenius osv. (Parentetiskt kan sägas, att Lars Ohly igår som ”sommarvärd” fick hela tre timmar av P1:s programtid till sitt exklusiva förfogande. En tid som han utnyttjade till att framföra vad som närmast kan liknas vid ett partipolitiskt valtal.)



Idag i P1 Morgon var det Miljöpartiets Åsa Romsons tur att få redogöra för hur just Sverigedemokraternas politik var en förutsättning för psykopatdåd som de i Oslo. Hon konstaterade, att Sverigedemokraterna var de enda som applåderade Breivik och inte tog avstånd från honom.



(Som bekant var också terrorbombförsöket i Stockholm strax före jul närmast självförvållat av Sverigedemokraterna, framkallat av detta partis rasism och hatiska ”rädsla för det främmande”.)

2011-07-26 @ 08:29:40
Postat av: Observer

Tonen i kalmartidningarna Barometern och Östran runt Thoralf Alfssons uppfattningar skiljer sig radikalt åt.Östrans intervju är balanserad,Barometerns artikel ligger på kvällspressnivå.Barometerns ledarstick idag är däremot av de mer välbalanserade som publicerats i svensk dagspress de senaste dagarna.Kvaliteten på kommentarer och analyser av norgehändelserna i svenska medier har en så stora skillnader att det förvånar.Ett inslag i Sveriges Radio P1 igår var ett ytterligare exempel på detta.Det var en avgrund i kvaliteten på analys mellan analytikern från SÄPO och representanten från tidningen Expo.För den som följer nordiska medier är det faktiskt en upplevelse att iakttaga skillnaden mellan många av de svenska kommentarerna kontra de i de andra nordiska länderna.Tvärsäkerheten i en del svenska uttalanden i medierna kommer inget av de andra skandinaviska länderna i närheten av.Tragiskt när man diskuterar en tragedi av sådana stora mått som den som drabbat Norge.

2011-07-26 @ 08:38:49
Postat av: Wholesale Air Jordan

Very good post which is a bookmark worth.

2011-07-26 @ 08:58:13
URL: http://www.jordan-ok.com
Postat av: AE

Barometern är välmodererad minsann. Jag skickade in en kommentar. Och inom 5 minuter var alla kommentarer borttagna och kommentarsfunktionen likaså. Inte speciellt högt i taket där. Det gäller att gömma sig bakom sina ord, Mats Anderssson!

2011-07-26 @ 09:20:33
Postat av: Skånepåg

För att travestera vad Kurt Lundgren brukade skriva när något var ”käpprätt uppåt väggarna”. Ursäkta, men har verkligen Mats Andersson på Barometern ”alla hästar i hagen”? Nu blir jag på ren svenska för en gångs skull riktigt förbannad.



Han skriver inledningsvis att Thoralf lägger skulden på ”muslimsak terrorister”. Detta med anledning av att Thoralf skriver ”Hur stor är sannolikheten att någon annan än muslimska terrorister ligger bakom bombdådet?" Innan det stod klart vilken gärningsmannen var, hade ett flertal ”proffstyckare” i svensk massmedia framfört liknande funderingar. Bland åtskilliga internationella medier samma sak. Varför är dessa bland hans kollegor befriade för att inte skuldbeläggas?



Beträffande kommentarerna så har Thoralf på ett korrekt sätt förklarat vad det är som gäller, vilket en normalt funtad person torde förstå innebörden av. Att en del kommentarer är skrivna som svar på de provokationer av ”vänsterpöbeln” som anföll bloggen likt hökar efter dådet vet Mats Andersson lika bra som jag, men underlåter att låtsas om.



Vad f-n håller Mats Andersson på med? Att försöka kvalificera sig till utmärkelsen Sveriges sämsta journalist? Observera att detta är en öppen fråga och inget påstående att han är det, men tror inte att han har förmågan (efter att ha läst denna artikel) att klara av att se skillnaden. För honom verkar det enbart handla om en chans att hoppa på och smutskasta en för honom misshaglig person oavsett vad det nu än hade handlat om. Att utnyttja den hemska tragedin som skedde i Norge till detta, är enligt min mening så lågt moraliskt sett som kan komma.



Dessutom vad jag kan se, ”vågar” Barometern inte att man har en möjlighet kommentera artikeln på nätet. Men vem är förvånad?

2011-07-26 @ 09:24:43
Postat av: Skånepåg

Länk till Östrans Intervju som är har en ton och ett upplägg som skiljer sig från Barometerns och Mats Anderssons försök till tabloidjournalistik.



Östran-Barometern 1-0.

Postat av: Stefan A

Nu har de små dynghögarna med de stora orden östran och barren kommit på nätet, förstår att det går chockvågor genom media när en riksdagsman säger vad hon eller han tycker utan att först ha läst i media vad hon/han ska tycka.

2011-07-26 @ 10:49:04
Postat av: Martin J

Ett blogginlägg i ämnet.



http://smgodis.blogspot.com/2011/07/abb-och-svensk-media.html

Postat av: Tippa

Thoralf, när du ändå börjat förhandsgranska kommentarerna, varför tar du inte bort all off-topic-skit?



På en blogg förväntar i alla fall jag mig att finna kommentarer till vad bloggaren skrivit i just den blogg-inlägget. Inte nåt klotterplank om precis allt. Vill man tipsa dig om nåt, kan man skriva epost eller nåt. Skitsnacket kan skötas på PI och Flashback.



Kommentarerna skulle bli så mycket intressantare att läsa ifall de höll sig till ämnet.



Lägg åtminstone till en uppmaning vid kommenteringen att kommentaren skall hålla sig till ämnet.

2011-07-27 @ 17:43:19
Postat av: Eskel 98

Det handlar knappast om misskreditering av SD.



Breivik hyste ju uppenbarligen samma åsikter som SD. Hans terrordåd var ju en produkt av SD-liknande retorik.



Därför angrips SD och andra liknande partier. Har man en partiledare som säger att "muslimer" är "Sveriges största hot" (Aftonbladet) så är det ju någonting man vill titta mer noga på på grund av det Breivik skrivit som är väldigt lika.



SD:s offentliga politik må vara "rumsen" från partitoppen - men det är tydligt att lokalpolitiker, väljare och bloggkommenterare har en helt annan idé om SD:s politik - och de idéerna står VÄLDIGT nära Breiviks åsikter.



Därför är det självklart och naturligt att fråga SD om hur detta kan komma sig.



Åkesson har nu sagt att en terrorgalning som Breivik inte alls springer ur nån samhällsstruktur. Det är och förblir en enskild handling av en galen man, anser Åkesson.



Anser då SD att samtliga islamistiska terrordåd också är enskilda händelser av enskilda galningar?



Isåfall: var finns det islamistiska eller muslimska hotet??



Och om så INTE är fallet: vad är skillnaden mellan Breiviks politiserade terrorattack och islamisternas?



(För mig ingen skillnad alls, för övrigt.)

2011-07-27 @ 19:54:41
Postat av: Cheap Jordan Shoes

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:41:55
URL: http://www.jordantoo.com
Postat av: Moncler Jackets Sale

Thank you for your article!

2011-10-08 @ 05:24:52
URL: http://www.usbestmoncler.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0