SKYDDSMUR MOT TURKIETEkot rapporterar idag om Greklands planer på att bygga en barriär längs gränsen mot Turkiet.

”Motivet är att stoppa illegala immigranter, som försöker ta sig in i EU via Turkiet.

– Grekland har inte kapacitet att ta emot fler flyktingar, så vi måste blockera den illegala flyktingströmmen, säger den grekiske immigrationsministern, Christos Papoutsis, till den grekiska nyhetsbyrån Ana.”

Under tiden januari till och med november har drygt 32000 illegala immigranter tagit sig över gränsen till Grekland. Uppenbarligen gör Turkiet inget för att stoppa dessa illegala immigranter.

Turkiet är landet som så gärna vill tillhöra EU och längtar efter ett medlemskap. Följderna av ett sådant medlemskap skulle bli katastrofala för Europa. Då skulle det inte handla om en landgräns på 150 km som måste bevakas mot illegala immigranter, utan 1000-tals km mot bland annat Syrien, Irak, Iran, Armenien och Georgien. Turkiet skulle bli EU:s svarta hål!  Det skulle bli islamisternas stora ”motorväg” in till EU.

Nu kommer givetvis Sveriges EU-minister Birgitta Olsson och EU-kommissionär Cecillia Malmström (båda folkpartister vars godhet inte har några gränser) protestera högljutt mot Greklands planer. Gissningsvis kommer även statsminister Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt kritisera grekerna för deras hjärtlöshet.

När Grekland vill bygga barriärer mot Turkiet för att hindra drygt 30000 immigranter, har Sverige under samma period tagit emot ca 30000 asylsökande utan att några politiker i 7-klövern reagerat. Det är dags att Sverige också börjar bygga barriärer mot alla som enbart söker ett bättre liv i Sverige genom vår välfärd utan att vara flyktingar.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Vi får ej heller glömma bort turkofilerna Carl Bildt och hans chef Fredde Barbar. Dom som inget hellre än få in Turkiet i EU.

2011-01-03 @ 00:34:35
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kalle

Vore nog bäst för sveriges del att det byggdes en hög mur runt Rosenbad samt kapa alla ledningar därifrån.Då kan de i Rosenbad inte göra mera skada.

2011-01-03 @ 00:43:19
Postat av: Robin Shadowes

Kalle, du lider nog av rosenbadofobi.

2011-01-03 @ 01:58:06
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Observer

Men snälla Thoralf, vet du inte att det heter ju inte "illegala immigranter" längre, utan "papperslösa flyktingar". Gärna föregått av ordet "stackars"...

2011-01-03 @ 07:32:38
Postat av: Stefan K

Byggs en mur på gränsen hittar de som vill dra nytta av Europas generositet andra vägar in.Jag begriper inte varför västvärlden ska ta ansvar för det som sker i 3:e världens länder. Här pratar vi inte om flyktingar som söker skydd efter de naturkatastrofer vi ser på TV. Vi pratar om människor som flyr människans galenskaper.Igår kunde vi på TV se bilder från ett Sudan där lagar slutat gälla. Vi har tidigare sett bilder från Elfenbenskusten där ett korrupt val genomförts med motsättningar som följd. Somalia, Kongo, Nigeria är andra afrikanska stater där idiotin råder.I Asien har vi Irak, Iran, Pakistan, Afghanistan och en mängd forna Sovjetstater där extremismen, intoleransen och våldet härskar.Har dessa länder inget eget ansvar för sin befolkning och sitt lands utveckling?Nu har vi läst att Sverige får kritik för att man skickar tillbaks asylsökande till Italien, Grekland och nu senast Malta. Är det verkligen Sveriges fel att flyktingmottagningen inte fungerar i dessa länder? Varför lägga skulden på oss och inte på respektive land? Om nu EU och riksdagens socialförsäkringsutskott är missnöjda så ska väl protesterna riktas till de länder som inte sköter sitt och inte till Sverige som bara följer gällande EU-regler.

2011-01-03 @ 08:28:51
Postat av: Info

SVENSKA KYRKANS SNABBA ISLAMISERINGPETER WEIDERUD heter en gammal journalist, som genom sin amöbaartade anpassningsförmåga stigit som en raket inom socialdemokratins hierarkier; för att slutligen bli dess högste representant i trosfrågor - ordförande för den kristna Broderskapsrörelsen.Trots Weideruds många utfall mot pursvenskar och andra kryptonazister har rörelsen under senare år fortsatt att tappa medlemmar. Weiderud har tvingats inse, att hans skara av undersåtar måste fyllas på annat sätt än genom politiskt korrekta utfall mot folkgruppen svenskar.Han vänder sina blickar allt mer mot Sveriges muslimska befolkning. Weiderud säger ja till Halalslakt . (Svensk djurskyddslagstiftning är i grunden rasistisk!) I Broderskapsrörelsens nya politiska manifest har Weiderud nu infört TVÅ SKILDA skrivningar: en för kristna kristna och en annan för kristna muslimer.Saken gäller en särskild betoning av HBT-personers rättigheter - vilken finns i en version av manifestet men som saknas i en helt annan version av manifestet. Den senare riktad till muslimska invandrare.Weiderud intervjuades om saken idag (3/1) i Sveriges radio (P1 Morgon) och förklarade, att Sverige numera är mångkulturellt och att utbytet av ursprungsbefolkningen gått så snabbt, att de nya svenskarna ännu inte hunnit vänja sig det västerländska samhällets sätt att se på saker och ting. Man måste därför respektera och ta särskild hänsyn till deras egen syn på bl.a. homosexualitet.Vad säger Gud om Weiderud? Det skulle vara roligt att veta.

2011-01-03 @ 08:55:51
Postat av: AWSvensson

Hörde på statstelevisionen att den från Sverigedemokraterna begärda debatten om terrorism nu skulle äga rum i slutet av Januari. Kanske verkligheten blivit uppenbar, så man kan eller vågar inte negligera SD :s begäran, så det kan bli.

2011-01-03 @ 10:11:38
Postat av: Skånepåg

Citat från bloggen ”Den osynlige journalisten” lördagen den 1:e januari 2011.”När jag läste på journalisthögskolan sa våra lärare till oss studenter, att när det gäller rapportering om orättvisor så bör man lyfta fram just invandrare för dem är det alltid synd om. De menade att det var okey att överdriva för huvudsaken var att artiklarna blev riktigt tårdrypande. Då kunde jag inte dra kopplingen mellan det de sa och det lilla Saltsjöbadsavtalet som ingen informerade oss om. Men detta är vad många journalister idag har anammat och det ser vi genom det stora antalet snyftartiklar och tv reportage som översköljer oss när vi läser de etablerade tidningarna eller sätter på TV:n.”Detta är således en journalist som likt Julia Caesar måste använda pseudonym för sin säkerhet eller att ha en möjlighet att överhuvudtaget kunna försörja sig. Trodde aldrig att jag under mitt liv skulle få uppleva detta och allt annat eländes elände som har drabbat Sverige p.g.a. den politiska korrekthetens förbannelse!

Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Hörde häromdagen på p1-program och Kinakorrespondenten berättade att ca

200 000 nordkoreanska illegala immigranter är ett "stort problem" för Kina....Två reflexioner är självklara - när vår media berättar om något i omvärlden används så gott som aldrig ordet "papperslös", den andra är lite mer lustig - i Kina är uppenbarligen 200 000 illegala invandrare ett problem, det är ju som en fis i världsrymden jämfört med oss - mörkertalet ej beaktat...

2011-01-03 @ 12:11:43
Postat av: Tony Ingman

I Sverige bygger man barriärer mot ursprungsbefolkningen, samtidigt som man tar bort

alla barriärer för alla snyltgäster från menaländer.

2011-01-03 @ 13:11:13
Postat av: Anders

Moderaterna har sedan början av 70:talet ett stående mantra: "Det bästa sättet att krossa den svenska välfärden är att öka invandringen".Moderaterna började 1974, tillsammans med SAF, att propagera för att öka invandringen med det dolda syftet att förstöra välfärden och att åstadkomma arbetslöshet och lönedumpning.Fredrik Reinfeldt:s invandringspolitik styrker detta i hög grad.

2011-01-03 @ 13:42:29
Postat av: lassekolja

Betr. den av SD (vem annars) begärda Riksdagsdebatten("terroristdebatten",min benämning), det senaste jag hörde kommer den att äga rum på förmiddagen den 26januari!?

Jag tolkar "Grek-muren" som att även Greklands regering nu har sällat sig till den långa raden av SD-valarbetare. Andra exempel är självmordsbombaren, Helena Benoudas svärson + de övriga "svenskarna", som greps i Danmark, m.fl.m.fl.!

I år, 2011, krossar vi den tvåsiffriga %-gränsen (med råge?)!!!

2011-01-03 @ 15:46:20
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: lassekolja

När EU och andra orealistiska invandringskramare börjar "ojja" sig över att Sverige skickar tillbaka "immigranter" har jag svårt att ta kritiken på allvar. Jag ser det positivt, i detta fallet de ovan nämnda som ytterligare SD-VALARBETARE!!!

Just nu när jag skriver detta hör jag på radion att antalet asylsökande var rekordstort år 2010. De flesta kom från Serbien, Kosovo, Somalia och Afghanistan. Det tolkar jag som att vi aldrig haft så många hjärnkirurger och läkare (enl.Mona) i vårt berikade land!?

2011-01-03 @ 15:59:44
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: Tony Ingman

lassekolja: Ja och det borde ju korta köerna på våra akutmottagningar, men av det märks inget.

2011-01-03 @ 17:01:45
Postat av: Birger

Turkarna klarar vi oss utan! Jä. pack!

2011-01-03 @ 22:24:59
Postat av: Discount Sunglasses

!! Useful information shared. I am very happy to read this article.thanks for giving us nice information.

2011-07-23 @ 05:40:28
URL: http://www.bestsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0