RAFI BAHADURI, MEDBORGARE AFGHANISTANJag har nu läst ett antal domar mot Rafi Bahaduri och det framträder en grovt missanpassad person. När han nu återigen är både dömd till fängelsestraff och häktad för att på sannolika skäl vara misstänkt för att medverkat i en gruppvåldtäkt i Mariannelund finns det absolut ingen anledning för åklagaren än att yrka på livstids utvisning från Sverige. Allt annat är ett ”brott” mot svensk lagstiftning.

Här kommer en liten och kort resumé över hans brottsliga verksamhet. Hur många brott som begåtts utöver dessa kan var och en bara spekulera över men jag gissar att det är många.

Den 24 maj 2004 dömdes Rafi Bahaduri, 870118-XXXX
för misshandel och olovlig körning och överlämnades åt socialnämnden i Vetlanda kommun.

Den 9 september 2006 dömdes RB
vid Eksjö tingsrätt för bland annat bedrägeri och övergrepp i rättssak till skyddstillsyn.

Nästa gång är en dom från 2008-01-09 vid Kalmar tingsrätt.
Han dömdes för olaga hot mot en före detta flickvän. Enligt vittnesmål har han hotat att döda henne.

”Bahaduiri kallade henne, samtidigt som han höjde rösten bland annat för hora, rasist och slampa och att han skulle ”plocka henne” då hon var ensam.”

Domen blir dagsböter 50 á 50 kronor (2500 kronor)

Nästa dom kommer 2008-03-13 vid Kalmar tingsrätt.
Den här gången handlar det om misshandel, olaga hot och våldsamt motstånd. I detta fall misshandlade han sin systers pojkvän med en livrem med metallspänne. Något som låter som hedersrelaterat våld.

Domen blir fängelse i 4 månader.

Nästa dom kommer 2008-07-31 vid Blekinge tingsrätt
. Den här gången handlar det om våldtäkt. Våldtäkten begicks den 23-24 maj 2008 i Karlskrona under den tid då RB borde suttit i fängelse enligt den tidigare domen. Denna gång får han även genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

Domen blir 2 års fängelse.

Nu börjar dock det svenska rättssystemet konstigheter göra sig gällande. Enligt min mening borde vice chefsåklagare Ingela Klinteberg även försökt få Rafi Bahaduri utvisad från Sverige då han inte är svensk medborgare, utan afghansk medborgare. Finns ingen anledning att han stannar i Sverige då man måste förutsätta att han kommer begå fler brott så snart han friges.

Dessutom finns det ett märkligt faktum i domen.Jag tycker det är mycket märkligt att häktningstiden för våldtäkten räknas som fängelsetid för ett helt annat brott.

Domen vinner laga kraft i slutet av augusti 2008. Om man sedan räknar med att ett fängelsestraff bara avtjänas till 2/3 bör RB således tillbringa 16 månader bakom lås och bom. Han kan under denna tid inte begå några brott och allmänheten är därmed skyddad från RB. Han friges den 30 november 2009 med 7,5 månader kvar av straffet.

Nästa dom kommer 2009-03-05 vid Kalmar tingsrätt.
Brottet är enligt domen begått mellan dec 2007 – jan 2008 och gäller häleri.

Domen blir dagsböter 60 á 50 kronor (3000 kronor)

Men läser man domen så är nog sannolikheten rätt stor att RB även gjort inbrottet och inte bara tagit emot stöldgodset. Men det har uppenbarligen inte gått att bevisa.

Nästa dom kommer 2010-10-21 vid Kalmar tingsrätt.
Den här gången handlar det om narkotikabrott och olovlig körning.

Domen blir dagsböter 45 á 50 kronor (2250 kronor)

Den senaste domen kommer 2011-12-06 vid Kalmar tingsrätt
. Den här gången gäller det ett stort antal brottspunkter. Misshandel, olaga hot, olovligt förfogande, brukande av falsk urkund, 3st narkotikabrott, rattfylleri, olovlig körning och dopningsbrott.

Domen blir 6 månaders fängelse.

Inte heller denna gång yrkar kammaråklagare Åsa Adolfsson på utvisning från Sverige. Något som jag finner mycket märkligt.

Om Rafi Bahaduri kvarhållits i häktet tills domen avkunnats och att den vunnit laga kraft så hade med stor sannolikhet inte den fruktansvärda gruppvåldtäkten inträffat i Mariannelund. Det var nämligen Rafi Bahaduri som hade med kvinnan till Migrationsverkets lokaler i Mariannelund enligt uppgifter i media och på nätet där han kallas 24-åringen.

Vi är nog väldigt många som kommer följa vad åklagarna kommer att yrka på vid rättegången i Eksjö tingsrätt mot alla dessa 8 våldtäktsmän i Mariannelund. Där merparten eller kanske alla har sin bakgrund i muslimska Afghanistan.

Efter detta blogginlägg får jag nog räkna med att bli hotad av någon i hans vänkrets då olaga hot och övergrepp i rättssak mer eller mindre varit något som förekommit i alla utredningar.

Lokala medier har varit väldigt "sparsamma" med uppgifter.

I Barometern finns endast detta Barometern. På Östrans webbsida går det inte att finna en enda artikel genom att söka på gruppvåldtäkt eller Mariannelund.


Kommentarer
Postat av: Notarien

Hur kan en svensk kvinna vara så dum att hon följer med denne gangster till en "flykting"-förläggning?

2011-12-18 @ 13:00:36
Postat av: Mr Nail

En minst sagt skrämmande historia om en ovanligt obehaglig figur, undrar samtidigt hur den kvinnan är funtad som följer med denna "sötnos" till en fest på en "flyktingförläggning" Bra Thoralf och fortsätt hänga ut våra oumbärliga "nybyggare"

2011-12-18 @ 13:02:03
Postat av: Lille Kurt!

Alla som är emot alliansen, och "di röd-gröna", får finna sig i att bli hotade i dagens Sverige!

Fredrik "den siste" gör ju allt för att "stigmatisera" alla och envar, inte minst de motsträviga inom sitt eget partiet!

Tyvärr, så får Vi nog genomlida ytterliggare några årtionden innan dessa "Sverige fientliga" partier försvinner under 4% - spärren!

Det känns som ett "Da capo" på när "68 - nissarna" bestämde vad folk fick tycka och tänka i detta demokratiska land!

Man undrar lite smått när Sverige skall få vara Sverige utan att ett antal "klåfingriga" politiker alltid skall vara med och sabotera detta vackra land?

2011-12-18 @ 13:09:25
Postat av: Lotta

@Thoralf

Läste på Avpixlat att ni fick avslag på motionen om begränsad betald tolkhjälp. Sandlådan är sig lik med andra ord. Såg också på Avlixlat att SD vill att Vilks rondellhundar, som hotas av muslimska fundamentalister ställs ut i riksdagshuset på samma sätt som man ställde ut Ecce Homo där när denna utställning hotades av kristna fundamentalister. Mycket bra initiativ.http://avpixlat.info/2011/12/18/sd-vill-stalla-ut-vilks-rondellhundar-i-riksdagshuset/

Postat av: Vänster Wiki (@Vansterwiki)

Kvinnor tycker om lite farliga mystiska män. De föredrar dem framför tråkiga svenska män. Å andra sidan vill den svenska mannen helst ha en kvinna som inte protesterar varje gång det ska dammsugas eller lagas mat. Synd bara att den mystiske österländska mannen inte tar ett nej från en kvinna under några som helst omständigheter. Hur de än väljer så blir det illa. Den svenska kvinnan kanske borde tänka på celibat eller gå i kloster?

2011-12-18 @ 13:15:35
URL: http://twitter.com/Vansterwiki
Postat av: Jenny

Jag vet inte om man kan lasta kvinnan? Vi är ju uppfostrade av politiker & media att tro alla om gott. Dessa individer skulle väl förmodligen också kunna våldta en kvinna som är på väg hem från jobbet? Skall vi behöva låsa in oss?Den stackars mannen som blev ihjälslagen efter julfesten, borde kanske också förstått att han inte skulle gå ut?Jag tror att Sverige har varit ett bra och relativt framgångsrikt land pga. att vi har (för 30 år sedan) känt oss trygga. Trygghet tror jag är en förutsättning för att ett land skall kunna utvecklas.Tror att fler kommer att vakna upp ur Törnrosa sömnen....

Sveriges ekonomi kommer att påverkas kraftigt av att Svenskarnas framtidstro grumlas av otryggheten och att de som borde se till vårt bästa..inte sköter sitt jobb!!,

2011-12-18 @ 13:17:21
Postat av: robban

tja om en utländsk medborgare begår ett brott som ger fängelse så ska de utvisas, spelar ingen roll om det är danskar eller från nåt annat land på kartan. borde vara default i domstolen och inget som en åklagare ska yrka på.

2011-12-18 @ 13:30:26
Postat av: Magentan

Fantastisk research och bra redogörelse Thoralf!Detta måste ut! Ut till det naiva, godtrogna och oupplysta svenska folket. Jag förutsätter att detta i morgon kommer att täcka hela första-sidorna i pappersversionerna av de alerta dagstidningarna i sydöstra Sverige.

2011-12-18 @ 13:47:18
Postat av: Renen

Jag tror att du kan skratta dig lycklig om du slipper undan med hot Thoralf. Om man hänger ut en person som våldtäktsman innan han är dömnd för brottet får man nog stå sitt kast skulle jag tro. Att han sedan tidigare är kriminell gör honom knappast till en våldtäktare. Vänta med att yla tills han är dömd.@Jenny

Folk har redan vaknat upp ur törnrosasömnen, SD backar med 1,5% i Sifos senaste mätning till 5,2%, Tack SD´s alla medarbetare, Kent Ekeroth, & SVT!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14096344.abKeep up the good work!

2011-12-18 @ 13:56:46
Postat av: Hasse Eriksson

Tja men det är ju synd om dessa stackars pojkar....Dom har inte haft några förebilder, det är ju sociekonomiska händelser som har gjort att lille RAFI inte mår bra! han skall ha mist 5 Miljoner i skadestånd! Och livtids försörjning! jag är säker på att vår vän Jerzy Jerzy den världsberömde Kriminologen säger att detta har ju inte hänt! Vi har ju inga brott i Sverige! ( obs ironi)

2011-12-18 @ 13:57:47
Postat av: AWSvensson

Lyssnade av en händelse på nyheterna 1430.Det stora samtalsämnet var händelserna i Ludvika ,framförallt ville reportern koncentrera sig på skjutningen där han var verkligen initierad och visste allt om motorcykelgäng och annat kriminellt,men när det gällde de mörkhyades överfall och mord på en tvåbarnsfar så var ämnet helt ointressant så till vida att man berörde det bara initialt i förbigående

. Medias dilemma som vi sett otaliga exempel på,hur ska de kunna försvara och ljuga om dessa drägg när verkligheten hela tiden får dem att framstå som lögnare i stil Bagdad Bob.

2011-12-18 @ 14:06:17
Postat av: AWSvensson

Renen har sagt till dig att inte spekulerar varför gör du det då, i varje fall inte på detta forum.

2011-12-18 @ 14:11:19
Postat av: Lotta

Muppen som skrev inlägget ovan kl 13:56:46 saknar förutom intellekt även läsförståelse. "Nästa dom kommer 2008-07-31 vid Blekinge tingsrätt. Den här gången handlar det om våldtäkt. Våldtäkten begicks den 23-24 maj 2008 i Karlskrona under den tid då RB borde suttit i fängelse enligt den tidigare domen. Denna gång får han även genomgå en rättspsykiatrisk undersökning."

2011-12-18 @ 14:13:33
Postat av: Robin Shadowes

@Renen. Fulmedia hänger ut folk hela tiden innan domarna fallit. Men bara under förutsättning att gärningsmännen/kvinnorna är etniskt svenska förstås. Så kom inte här och gnäll.

2011-12-18 @ 14:19:10
Postat av: Corpsegrinder

"kjejsarlänken" han har runt halsen på bilden kan nog i runda slängar vara värd 60-90 000 skr. Man kan ju börja med att sälja den och portionera ut pengarna till denne kulturberikares offer...

2011-12-18 @ 14:29:52
Postat av: AWSvensson

Corpsegrinder skulle nog beskriva den som ihålig pansar ,men ändå ett betydande belopp.

2011-12-18 @ 14:34:30
Postat av: HM

Thoralf Alfsson du är en hjälte som säger ifrån!Nej. Det är tyvär inte ofarligt att säga ifrån men ju fler det blir som gör det ju svårare blir det för de här grottmänniskorna som hotar sig fram.Du har så rätt så rätt Jenny i din kommentar. Att tro alla människor om gott är ingen egenskap man skall klandras för.

2011-12-18 @ 14:35:12
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: Sven Dacke

Alla ska utredas om presstödet, utom dess framtida existens. Ungefär så kan direktiven till den parlamentariska kommitté under ledning av Hans-Gunnar Axberger som ska utreda presstödet sammanfattas.I dag driver ingen frågan aktivt att den halva miljard som främst andra- och endagarstidningar mottar i statligt stöd ska avvecklas. Att presstödet överlevt hänger också samman med att de politiska partierna själva är aktörer. Det är Socialdemokrater och Centerpartister som historiskt stått bakom systemet, inte minst beroende på att S och C-märkta tidningar varit de stora mottagarna. Men om moderater och folkpartister ofta talat för att systemet skulle avskaffas hör det till bilden att flaggskeppet Svenska Dagbladet mottagit 50 miljoner kronor per år i stöd samt att Folkpartiets egen tidning Nu är finansierad av skattemedel.Jag vet inte varför, men varje gång jag läser om tidningsmedia kommer jag att tänka på Linda Bengtzing och låten "Jag Ljuger Så Bra"

Postat av: Fredrik

1,2,3

Oavsett vilket parti man röstar på så kan ingen med sunt bondförnuft vilja att denna person ska beviljas att bli svensk medborgare!!?Frågan är direkt ställd till er som dissar denna blogg och de som har röstat på SD av just såna här skäl som övriga partier blundar för.1.Vill ni att denne person skall bli medborgare?

2.Har han gjort sig förtjänt av det?

3.Ska vi inte kunna ställa ett så simpelt krav som att begår du kriminalitet (icke medborgare eller sökande )under din vistelse här så leder det till utvisning ur landet Sverige?Tänk till lite nu! Har inte med hans ursprung att göra utan hans vedervärdiga gärningar.Ja eller Nej!

2011-12-18 @ 14:42:14
Postat av: Renen

@Lotta

När man avtjänat sitt straff för ett brott man gjort så är man väl fri? Iaf tills man döms igen. Att vederbörande hittills i sitt liv varit en kriminell skitstövel råder det inget tvivel om. Det är inte det som jag reagerar på, utan att att publicera namn, bild och personnummer på en person som inte är lagförd för brottet han anklagas för. Thoralf skulle med all säkerhet inte gjort det med en så kallad "pursvensk/arier" eller vad du vill.

2011-12-18 @ 14:42:58
Postat av: Svensson

Han tycks ha levt gott i fängelserna på skattebetalarnas kostnad.

2011-12-18 @ 14:43:40
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Birger-Zorro

En riktig svärmorsdröm, eller hur? Åtminstone i Mona Muslims värld...Det är ju dessvärre så att dessa vidriga individer tycks vara i majoritet när det gäller vår "arbetskraftsinvandring"!Vilket får mig att tänka på en historia:En neger kommer in på Arbetsförmedlingen och säger: "Du, man, jag soker et job!"ARbetsförmedlaren säger: "Då har jag ett perfekt jobb för dig; Vd på ett internationellt företag, sekreterare och privarchaufför, hög lön och lååång semester!"Negern: "Du ljoger!"Arbetsförmedlaren: "Jaja, men det var du som började!"

2011-12-18 @ 14:48:17
Postat av: Lotta

@Muppen.

Om du skall frisera något är det inte så bra att beviset står kvar attmläsa på bloggsidan. Du skrev följande: "Att han sedan tidigare är kriminell gör honom knappast till en våldtäktare".Nu skriver du:"När man avtjänat sitt straff för ett brott man gjort så är man väl fri?" Inte riktigt vad du skrev innan va.

2011-12-18 @ 14:57:07
Postat av: Birger-Zorro

Kanske åklagararna skulle behöva bli lite kulturberikade under sin utbildning så att de förstår vad som pågår i Sverige......... :)

2011-12-18 @ 15:01:14
Postat av: Jenny

@renen du skriver "att han sedan tidigare är kriminell gör honom knappast till en våldtäktsman"Men han dömdes ju för våldtäkt 2008..

2011-12-18 @ 15:05:23
Postat av: Anonym

@renen du skriver "att han sedan tidigare är kriminell gör honom knappast till en våldtäktsman"Men han dömdes ju för våldtäkt 2008..

2011-12-18 @ 15:07:00
Postat av: Hasse

Bara hans utseende borde rendera i utvisning.

2011-12-18 @ 15:07:10
Postat av: SDare

Kan Renen förklara varför en man som inte ens är Svensk medborgare skall hållas om ryggen efter alla brott vederbörande utfört i Sverige? Om det varit lite k.. i rättssystemet så skulle utvisning ske per omgående och vederbörande aldrig mer få beträda Svensk mark.

Usch vad irriterad jag blir.

2011-12-18 @ 15:09:48
Postat av: Lotta

Har vår kriminalreporter G&G något signalement eftersom Östran "tycks" sakna det?

Postat av: carl

det är ju nästan så att den politiska korrektheten lockar fram de negativa sidorna hos individer som inte bryr sig om normer.skulle han bli utvisad är det ju bara för honom att söka asyl igen i annat namn, hos annat migrationsvÄrks kontor.vill han behålla sin nuvarande ID med nuvarande CV är det ju bara att göra nån 7 klöver indoktrinerad jänta med barn, så får han uppehållstillstånd och senare medborgarskap på anknytning till barnet.eller så importerar han nån öststattjej som vill komma till rika sverige och så bildar de familj, efter några år och 1-2-5-10 mijoner i advokatkostnader så kommer migrationsöverdomstolen ge dom uppehållstillstånd.det finns väl hundratals tillknande individer som 7 klöverns kreatur tjänar miljoner på, att valla runt i migrationsverkets och rättsväsendet kvarnar.om inte skattepengarna räcker är det bara att lägga ner nån vårdcentral eller skola eller äldreboende.skulle han vart skötsam och arbetat eller vart en toppstudent och uppfört sig bra, hade inte 7 klöverns kreatur på myndigheterna i Swedistan tjänat ett öre på honom.man kan ju inte klandra att utlänningar utnyttjar systemet för det är ju pursvenskar i 7 klövern som verkligen skapat detta vansinne.det som förvånar mig är att bara ca 100 000 nya anländer varje år till Sverige, det borde vara miljontals som ansöka om att ta del av skatteparadisets gåvor.nästan så man tror att svenska mångkultur-industrin själva kräver att ca 100 000 nya personer skall mala runt i myndigheternas kvarnar för att tjäna sitt levebröd på detta.finns det statistik på vad rättsväsendet kostade och hur många advokater det fanns innan mångkultur-industrin växte fram.på 70-80 90 -talet måste det varit helt andra verksamheter som våra skattepengar gick till.i framtiden blir det nog inte mycket kvar av skattepengar som går till sjukvård, skola och infrastruktur och äldrevård.och de som är välutbildade och skötsamma från andra länder väljer redan nu bort Sverige som land att skapa sig en framtid i.

2011-12-18 @ 15:12:20
Postat av: Muppen

@Lotta

Den bjuder jag på!//Muppen

2011-12-18 @ 15:28:48
Postat av: Lotta

@Carl"man kan ju inte klandra att utlänningar utnyttjar systemet för det är ju pursvenskar i 7 klövern som verkligen skapat detta vansinne." ärligt talat börjar jag bli trött på att infrånta utlänningar ansvar för deras handlingar. Det finns något som heter moral och det finns väl inte någon som är så dum att han/honinte begriper att det är fel att ljuga sig in i landet och att mygla sig till pengar via olika välfärdssystem i Sverige? För att råda bot på att individer som avskummet på bilden ovan skall kunna mygla sig in i landet igen krävs att man börjar ta fingeravtryck eller DNA-test på alla nyanlända. Har man inget dölja borde inte vara något problem.

2011-12-18 @ 15:30:52
Postat av: Hulda

En bra bild, namn och historik-publicering. Sanningen om invandringen kommer ut mer och mer.

Framställan av en utställning av Vilks "rondellgrisar" är också bra. Ska alla religioner behandlas lika i Sverige SKALL utställningen ordnas!

2011-12-18 @ 15:58:32
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Båda tidningarna mörkade branden i Oxhagen härromdagen vad vi kan se?Att Barometern inte skriver om ett personrån talar väl för sej självt.

Anders Blank skriver om 12 fotbollsspelare som i sommar skall få bo gratis i Kalmar.

Tänk vad mycket han har att upptäcka om gratisboende i Kalmar samt Sverige.Däremot att Dragan öppnar strippklubb i Norrland är av intresse att skriva om eller någon hjullastare som gått upp i rök osv.Fast nu hamnar "gisarna" på bloggen och där finns bristen i deras liv för evigt på nätet dag efter dag,alla arbetsgivare kan se i framtiden vilka som är Sverigefientliga, skitbra.

2011-12-18 @ 16:14:15
Postat av: Wrede

Mycket bra grävt Thoralf!

2011-12-18 @ 16:19:47
Postat av: S-E Karlsson

Två företag som går väldigt bra i Sverige torde vara Migrationsverket och vaktföretagen , Migrationsverket är ju inget företag i ordets rätta bemärkelse men de som arbetar där behöver nog aldrig vara rädda för någon arbetslöshet i första taget , inte så länge det finns pensioner att mjölka av iallafall ! På lilla Migverket i Högsby står det varje helg mellan 6-8 nästan nya fordon outnyttjade ,där går det åt mycket pensionspengar !

2011-12-18 @ 16:42:10
Postat av: Sven Dacke

Undrar just vad som ligger bakom denna historia.Våldsam frälsare åtalas

HULTSFRED 2011-12-16 | Uppdaterad 2011-12-16Han misstänks ha pryglat en pingstpastor med en livrem, stampat sönder nattvardsbröd i Högsby kyrka och slagit flera lärare i ansiktet; den 40-årige man som uppger sig vara utsänd av Gud, åtalas för ett 15-tal brott.Är det en våldsam troende från Livets Ord, eller kanske en annan religion som har Gud som högst på pedistalen.Var det hans barns lärare eller hans egna lärare. 40 år är i så fall ganska mycket för att gå i skolanPostat av: carl

LOTTA:Svenska asylerie-systemet blir som ett filter vilket lockar mest lycksökare och mindre nogräknade personer. Och sådana personer kommer det alltid att finnas.när de väl är här struntar de fullständigt i att följa och respektera Svenskar och deras normer.har man även en uppfostran i en miljö präglad av "fredens religion" och indoktrinering och lite hat mot västvärlden, vill nog den personen att de snälla och naiva och korkade Svenskarna skall lyda dennes kravspecifikation.det normala vore att utlänningar kom hit om de hade anledning i form av studier, arbete och kunde fixa bostad och förörja sig.men nu har vi 7 klöverns invandringspolitik och varför den är som den är , tror jag beror på att de som bestämmer tjänar grova pengar på vansinnes politiken.det kommer nog alltid finnas folk som vill hitta på en identitet och leva som rövare här och bli försörjda här och sedan bara åka hem.Ooch när man vill, bara skrota en eller allihopa av de olika Svenska identiteter man erhållit från Svenska myndigheter.det är ju svenska myndigheter som gör detta möjligt.kan vara bra att läsa lite om asyleriet från miggornas vardag, tryck på [Hem] :

http://meritwager.wordpress.com/2008/10/22/sverige-far-skylla-sig-sjalvt/klassiken, skomakaren säger det som en pursvensk inte får säga i politisk korrekta sverige:

http://www.youtube.com/watch?v=IpFLStm4Y90

2011-12-18 @ 16:59:15
Postat av: Tomas

Jag håller med Hasse! Bara hans utseende borde rendera i utvisning!! Djävla äckel!

2011-12-18 @ 17:37:07
Postat av: Dille

Det finns folk som glädjer sig över att SD backat i en enstaka mätning.

Om detta bör påpekas:

1. SD:s väljare är vanligt folk som bara "bryr sig" om politik i samband med val.

2. PK-media intar nu strategin att tiga ihjäl SD. DVS, det är som vanligt.

3. Men inför valet kommer utskick till hela landets befolkning. Då brukar svensken gnugga sig i ögonen och konstatera att det finns ett parti även för vanliga SVENSKAR.

Och som sagt: det rörde sig om ENSTAKA mätning.

2011-12-18 @ 17:37:46
Postat av: Lassekolja

Tänk att han, som ser så mysgullig ut, kan hitta på så mycket kul, men jag tycker nog trots att han berikat oss svenskar så mycket, att han bör ges tillfälle att berika sitt hemland resten av livet!!!

Postat av: Tjadden

Sd har nu alla chanser att ta upp det här om denna man och om förövarna till mordet på 44 åringen i riksdagen.Som riksdagsman skulle jag direkt anklaga 7 klövern som huvudansvariga till dessa två händelser och dessutom det allmänna våldet i samhället.Ett litet bevis finns för att så måste ske, på fyra timmar fick jag 66 gillande på Avpixlat genom att peka ut 7 klövern som huvudansvariga till mordet på 44 åringen i Ludvika.Sedan har jag en fråga om att Sd utser en sorgedag för alla mördade svenskar i mångkulturens namn!

2011-12-18 @ 17:52:39
Postat av: Bosse

Jag anser att detta lilla goa "ensamkommande barn" har kvalificerat sig för svenskt medborgarskap enligt "7-partiets" kriterier. Att förvägra honom medborgarskap och livstids försörjning vore väl höjden av rasism och främlingsfientlighet. ( OBS ironi)

2011-12-18 @ 18:19:25
URL: http://hotmail
Postat av: Gubben o Gumman

Mannen på bilden ovan är Renens våta dröm.....

2011-12-18 @ 18:22:25
Postat av: matspp

@Tjadden

Nuvarande status är lågintensiv krigföring mot Svenskarna med pågående övergång mot en medelintensiv sådan.

Så ett och ett halvt steg bort väntar det totala sönderfallet.2011-12-18 @ 18:26:51
Postat av: Tjadden

matsppDet håller jag med om just nu är vi i fas 1 som handlar om att förtrycka regim kritiker.

Fas 2 infiltration och våld

Fas 3 Inbördeskrig som invandrarna drar igång.

2011-12-18 @ 18:40:16
Postat av: Tony Ingman

Nu är Renen ute på sina strövtåg igen! Vadå

personnummer? Om han inte är svensk medborgare har han väl inte något personnummer eller? Alltså borde

man kunna ge honom en spark ut ifrån landet i den

kroppsdel där ryggen byter namn.

2011-12-18 @ 18:55:03
Postat av: Svensson

Jag satt och funderade på om Reinfeldt går igång på svarta brudar, kan det vara ett skäl till att han vill ha en så öppen invandring ?

2011-12-18 @ 19:33:16
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Ugglan

Fet guldkedja han har om halsen. Undrar hur han har finansierat den?

2011-12-18 @ 19:33:37
Postat av: Da Capo

Nedanstående är formulerat av Julia Ceasar i dagens krönika på Snaphanen.dk"...Jag lever i ett försvunnet land. Jag föddes i ett land och lever i ett helt annat. Under min livstid har Sverige förvandlats till oigenkännlighet, och det har skett utan folkets tillstånd. Vi blir allt fler som lever i exil i vårt eget land. Hundratusentals är vi som flyr i en tyst och ständigt pågående folkvandring från det mångkulturella samhälle som har tvingats på oss till ett undantagstillstånd i de fickor och oaser som finns kvar, ännu en liten tid.Inom oss bär vi på minnena av ett land där vi kände oss självklart hemma, där vi kunde känna igen oss i människorna runtomkring oss och var trygga i tron att inget ont skulle hända oss.Dagens idealiska och medlöpande medborgare adapterar sig entusiastiskt till nuet och den verklighet som politikerna har påbjudit ska gälla för innevarande mandatperiod."

- - -

Vi vägrar. Vi lever i ständig protest och avgrundsdjup sorg över allt som har tagits ifrån oss, från oss alla. Vi rasar över den politiskt korrekta elitens besudlande och vanhedrande av de miljoner människor som byggde Sverige till vad det en gång var. De förbryter sig grovt mot något som inte tillkommer dem. Vi tvingas leva i en gigantisk påtvingad lögn./ Da Capo med anhöriga

2011-12-18 @ 19:33:51
Postat av: Birger-Zorro

@Ugglan:Guldkedjan har han tjänat ihop till genom hårt arbete...... :)Ja, det är väl ett hårt "arbete" han har; kolla bara på hans "meritlista"! Hehe!

2011-12-18 @ 19:42:57
Postat av: matspp

@Tjadden

Med tanke på allt våld vi svenskar utsätts för dagligen så nog FAS 1 redan passerad.

2011-12-18 @ 20:04:43
Postat av: Hemliga Arne

De gör väl vad de kan för att behålla en sån juvel i landet, snart får han väl svenskt medborgarskap och allt betalt av socialen med..

2011-12-18 @ 20:38:29
Postat av: Pk

Tack för att du finns TA!

2011-12-18 @ 20:49:01
Postat av: Tjadden

matsappMed tanke på allt våld vi svenskar utsätts för dagligen så nog FAS 1 redan passerad.Ville bara hålla igen lite så att ingen anklagar mig för överdrifter.

2011-12-18 @ 20:53:08
Postat av: Tjadden

matsapp"Med tanke på allt våld vi svenskar utsätts för dagligen så är nog FAS 1 redan passerad"Ville bara hålla igen lite så att ingen anklagar mig för överdrifter.

2011-12-18 @ 20:54:53
Postat av: Linda Danielsson

Tack Thoralf,

För din strävan och kämpaglöd!

Hoppas du når ut till svensson!Styrka till dig /Linda

2011-12-18 @ 21:18:05
Postat av: matspp

@Tjadden

Ok Tjadden det är förstårligt men det känns angeläget att påpeka att det lågintesiva kriget mot svenskarna redan pågår dagligen.

2011-12-18 @ 21:54:07
Postat av: Magnus Svensson Kalmar län

En vidrig typ av utseendet att döma, hans gärningar inte att förglömma. Det förvånar mig att han ens fastnade på bild? Kanske en förebild och idol för renen? Verkar så intellektuellt.Mycket bra inlägg Thoralf. För att hylla ditt mod och kurage väljer jag självklart mitt fullständiga namn. Det borde vi alla göra åtminstonde inom parentes efter vårt alias. Vem rädes den oturstänkande renen?Tack för Julkorten Thoralf. Komiskt bara, att den kommunförening jag är medlem i skickade samma dag ett kuvert med ungefär lika många julkort som jag bifogade från dig. Jag har visserligen delat med mig en näve till en sympatisk jobbarkompis men många julkort blev det på samma gång. Hoppas de är aktuella även nästa Jul.

2011-12-18 @ 22:53:17
Postat av: Thoralf Alfsson

MagnusAlla medlemmar i Kalmar län har fått ett kuvert med julkort. Hoppas att de också används på ett eller annat sätt.2011-12-18 @ 23:16:53
Postat av: Jonas

@renenPersonnummer? Det finns inga personnummer publicerade här.

2011-12-19 @ 00:42:48
Postat av: Kapten_Krok

Hej Thoralf, kannonjobb gör du. Jag har en uppdatering med hela denna tragiska historia här som du kan läsa. http://swedenconfidential.wordpress.com/2011/12/08/senaste-fakta-och-sammanstallning-om-massvaldtakten-i-mariannelund/Kika in där ibland och övriga nyheter :)Mvh, KK

2011-12-19 @ 02:36:20
URL: http://swedenconfidential.wordpress.com
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Migrationspolitik i världen en serie för bla AW Svensson.Vid ankomst till Nya Zeeland så förrutom att visa ett pass så måste du ha returbiljett,annars hamnar du hos migrationspolisen för utfrågning/direktavvisning.

(I Sverige en batikhäxa samt livstids försörjning)Har du tagit dej in i landet och får besök av migrations utredare,och ljuger under utfrågning kan du dömas till max 7 års fängelse eller 100000 dollar i böter.

( I Sverige kan PUT ej återkallas vid tex lögner)Arbetsuppgifter: AW SvenssonNya Zeeland är ett friskt land/sjukt land

(stryk ett av alternativen,obs testet funkar ej på schizofrena peroner)-Sverige är ett sjukt land/ friskt land

-Clownfeldt/Frittolin är coola killar/benggökarArbetsuppgifter för "Trollmuppen" (Renen)Nya Zeeland är ett friskt land/friskt land

-Sverige är ett sjukt land/sjukt land

-Clownfeldt/Frittolin är benggökar/benggökar

-Kontaktlim är livsfarligt/livsfarligtKälla TV4 Fakta (Gränsen)

2011-12-19 @ 04:00:20
Postat av: SDare

En mycket intressant sida Kapten Krok länkar till. Ligger numera i favoriter liksom TA, vilket de borde göra hos hela Svenska folket.

2011-12-19 @ 06:58:55
Postat av: Sven Dacke

Läste följande inlägg någonstans på "nätet" angående islamiseringen."Svensken kommer inte att vakna före Systemet tvingas stänga"En kort men riktig kommentar, och redan nu kan vi läsa om vad det som idiotiskt nog kallas Den arabiska våren ställer till med på badorterna vid Röda Havet.Förslag från vissa grupper än så länge, men kanske snart verklighetInga samkönade bad, inga bikini, ingen alkohol.= Inga turister2011-12-19 @ 07:08:21
Postat av: Hulda

Regeringen startar en ny hemsida om invandringen. Troligen har det skett i sammarbete med STASI/EXPO. Nu blir det säkert en storsatsning i landets skolor, för att hjärntvätta eleverna.Bloggarna och SD påverkar....

2011-12-19 @ 07:29:55
Postat av: Robin Shadowes

Då kommer Svenne Kålroth att tvingas bränna hemma. Fast det luktar ju lite så det kommer bli riskabelt. Smuggling kommer också bli riskabelt och gränserna långt mer välbevakade än när landet en gång i tiden hette Sverige. Framför allt vill man ju inte att slavarna skall rymma. Mindre nogräknade mussar kommer säkert sälja svart men även det har sina risker. Åker dom fast så kommer kunderna också att göra det. Vilka straff som kommer utdelas vet jag inte men dom kommer säkerligen vara hiskeliga, androm till varnagel som det hette förr i tiden.

2011-12-19 @ 08:45:10
Postat av: Julia Caesar: Vår kastrerade sorg

"... I takt med att det mångkulturella våldet som våldtäkter, gruppvåldtäkter, knivskärningar, misshandel, skottlossning och mord breder ut sig, har märkliga sorgeritualer uppstått, inte bara i Sverige utan i många länder. På varje plats där någon har mördats finns de där, fortare än någon hinner blinka; gravljusen, blommorna, gosedjuren. Överallt samma sak. Och så är det ständigt fackeltåg och ”ljusmanifestationer” mot våldet. Är det någon som tror att dessa importerade våldsverkare bryr sig det minsta om fackeltåg mot våldet och bestämmer sig för att bli snälla? Eller vem riktar de sig till? Skulle Elin Krantz mördare Ephrem Tadele Yohannes bry sig om fackeltåget mot våld i Göteborg? Bryr sig mördaren Erick Mushitu Mwinkeu om att Ludvikaborna går ut med marschaller?Det vore klädsamt om både Ludvikas kommunalpolitiker och Svenska kyrkan istället för fackeltåg ägnade sig åt djupgående självrannsakan efter mordet på den 44-årige familjefadern. Det är kommunpolitikerna som har fattat besluten om att ersätta utflyttade Ludvikabor med afrikaner, men Svenska kyrkan bär ett mycket tungt ansvar som en av de mest högröstade tillskyndarna av mångkulturen.

Fackeltågen och nallarna är kontraproduktiva. De förändrar ingenting. De uttrycker bara vanmakt. Med gosedjur och marschaller försöker vi besvärja en verklighet som vi uppenbarligen inte orkar ta in. Om man går i fackeltåg och lägger blommor på en mordplats, så känner man att man har gjort något.Det är en kastrerad sorg som tar sig uttryck i dessa meningslösa manifestationer, en kastrerad sorg och en kastrerad vrede. Vi dränker oss i banalitet och kväver vårt berättigade raseri. Människor som menar väl staplar teddybjörnar och blommor istället för att ställa politikerna till svars för att de säljer ut vårt land till våld, kriminalitet och otrygghet.En terrorist spränger en buss full med skolbarn, och standardsvaret är att tända ljus och samlas på torget framför tv-kamerorna. Det är en av de mest meningslösa ritualerna i vår tid, skriver bloggen Gates of Vienna.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/12/banality-of-everything.htmlMeningslöshetens fackeltåg är ett led i den kulturella nedvittringen i vår tid. Den femininiserade tidsandan förbjuder alla sorters negativa känslor. Adekvata reaktioner på våld och död är bannlysta. Att knyta näven är ”out”. Att lägga ner blommor är ”in”.När en familjefar på väg hem från julbordet i Ludvika mördas, när en kvinna på väg hem från krogen en lördagskväll, som Elin Krantz i Göteborg, när en kvinna gruppvåldtas av åtta män i Migrationsverkets lokaler i Mariannelund – då ska vi bara svälja vreden över vad politikerna har gjort med vårt land.Med fackeltåg ska vi manifestera vår kvävda, vår kastrerade sorg. Så tämjer vi vårt ursinne och vår förtvivlan. Till nästa mord och nästa fackeltåg."http://snaphanen.dk/2011/12/19/julia-caesar-var-kastrerade-sorg/

2011-12-19 @ 09:06:38
Postat av: Stefan K

Ni har väl besökt regeringens nya webbsida om myter?

http://petterssons.bloggsida.se/politik/ny-regeringssida-om-rasism

2011-12-19 @ 09:46:50
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tjadden

matsppDu som ändå kan finna de rätta orden varför är du inte med och skriver på Avpixlat?

Och det gäller också alla andra här.In och skriv under rubriken varför ni gillar SD och andra artiklar som handlar om SD möjligheter att kunna påverka landets embarmliga regim.Ja det finns massor med bra artiklar som behöver sin man för att förklara hur landet ligger till, för tyvärr dyker det upp inlägg och kommentarer där man förstår att det brister i politisk kunskap, ja nästan åt det politiskt korrekta hållet och då är det bra om de blir tillrättavisade med den egentliga sanningen som råder.

2011-12-19 @ 09:49:39
Postat av: Hulda

Nu har jag inspekterat Regringens invadrarvänliga PK-hemsida. Föredrar alla dagar i veckan Avpixlat, Thoralf och andra liknande bloggar.

2011-12-19 @ 10:54:18
Postat av: Anonym

Sakine Madons kritiserar Ullenhags nya webbsida

http://www.newsmill.se/artikel/2011/12/19/myter-om-invandring-bem-ts-inte-med-sk-nm-lning

2011-12-19 @ 11:11:51
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Ludvig

Tack för att du tar fram sanningen, som media mörkar.

2011-12-19 @ 11:28:54
Postat av: allemand

@Tjadden, 98% av de som skriver på AP är redan frälsta och tillför inget till saken. Däremot är det viktigt att AP förses med information som de kan bearbeta och publicera. Allt för att motarbeta den obalans som råder mellan PK-press och Inkorrekt press.

2011-12-19 @ 11:30:28
Postat av: GalaXyBloggen

Varför är muslimerna ofta rakade på sidorna? Hitler? Kan man hoppas på att den feta grisen blir utvisad efter avtjänat straff denna gång?

2011-12-19 @ 11:36:34
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com
Postat av: Arne

Vilken söt gosse. Det är väl inte konstigt att han får stanna i Sverige. Kan se honom som pedagog på en förskola i Djursholm. Ska genast skicka ett brev till Reinfeldt. En man med sådan kapacitet måste vi ta hand om.

2011-12-19 @ 11:38:44
Postat av: AWSvensson

Varför kan inte svenskar bli i minoritet som många befarar. Förklaringen går att finna I Ullenhags desperata lögner,jo eftersom alla invandrare blir svenskar på studs så kommer aldrig svenskar bli i minoritet. Undrar om Ullenhag räknat ut det själv eller en konsult för några 10 tals miljoner.

2011-12-19 @ 12:03:19
Postat av: Dille

Socialdemokraternas kris återspeglar sig inom partiet. Så skyller socialdemoktaterna inte längre allt bara

Länge har socialdemokraterna hänvisat tii SD när det varit problem . Det är SD:s fel, det är dessa lågutbildade som rår för allt, brukar det heta.

Men nu har krisen inom SD trängt så djupt att självinsikt kommit pamparna till del.

Så skyller nu dessa pampar krisen på varandra, och inte längre enbart på SD.

Så här skriver DN idag:

"DN har varit i kontakt med 105 socialdemokratiska kommunal- och oppositionsråd ute i landet.

En majoritet av dem stöder fortfarande sin partiledare medan en femtedel i vår undersökning inte tror eller är tveksamma till att Juholt är rätt man att leda partiet i nästa val.

”S kan absolut vända trenden. Håkan nej. Partiet måste bestämma sig för om det går med Håkan innan sommaren. Annars måste en öppen process i gång där kandidater till kongressen kan träda fram”, skriver ett kommunalråd.

Kritikerna är inte bara tveksamma till Håkan Juholt, utan även till and­ra personer i partiledningen, som den ekonomisk-politiske talesmannen Tommy Waidelich.

Bland Håkan Juholts anhängare läggs en stor del av skulden på medierna eller på S i Stockholms län, som många menar ligger bakom Håkan Juholts svaga ställning.

”Jag är övertygad att om politiken och dess innehåll avgör nästa val så har Håkan stora möjligheter att vinna. Är det den totalt dominerande borgerliga pressen som ska avgöra Sveriges framtid är jag inte lika säker”, skriver ett oppositionsråd."

Man skyller helt enkelt på varandra, men svenskarnas väl och ve struntar man i.

2011-12-19 @ 15:37:42
Postat av: kokar av ilska

Tack Thoralf! Det är tack vare sidor som denna som man pusslar ihop den sorgliga sanningen om Sverige av i dag. Resultatet är skrämmande.

2011-12-19 @ 18:22:44
Postat av: Sven E

Jag förstår inte varför SD bara har 5,5% i senaste opinionssiffrorna. Är Svenska folket så indoktrinerade av den förljugna pressen att de inte han se och tänka själva? SD borde ha 20% och Svenskarnas Parti 5%. Alla jag pratar med är ju emot massinvandringen, när ja frågar förför de då inte röstar på SD så blir svaret "De är för extrema", bara för att de läst antiSD-propagande i Aftonbladet. Jag har varit Moderat i hela mitt liv, jag känner mig som en Moderat, men jag kommer aldrig att rösta på dessa landsförrädare Reinfelt-Borg och resten av deras kumpanerna. Att bekämpa massinvandringen är den största av alla frågor, över all annan ideologi och partipolitik.

2011-12-19 @ 18:27:12
Postat av: matspp

@Tjadden

Jo jag skriver en del på AP,Mopsen,Jan Milld och på Thoralfs blogg.Men det är ju som Allemand säjer de flesta där är redan frälsta så det tillför inte så mycket till saken i sej.Håller också med om att det är viktigt att AP förses med information som de kan bearbeta och publicera.Men vad som är ännu viktigare är ju att nå ut med en tidning,flygblad eller vitbok.Hur kan vi göra det ?

2011-12-19 @ 22:35:11
Postat av: Hassan

Sorgligt men tydligen har denne "Raffe" kvalificerat sej till PUT. Siste man hala

flaggan

2011-12-22 @ 16:23:21
URL: http:// Viking
Postat av: Hassan

Som vanligt när det gäller grova invandrarbrott " tona ner, tona ner. Sorgligt Sverige,sorgligt

2011-12-22 @ 17:26:39
URL: http:// Viking
Postat av: Eeh

Du kanske ska läsa in dig på Barometerns upptagningsområde...

2011-12-30 @ 16:32:47
Postat av: Haris Omedi

Hej! Till Alla! Jag läste inte allt som står här, men hoppas det inte så många skit om Afghanska folket. För att jag själv är en Afghan och jag bor i Sverige. Jag kan säga bara att inte alla Afghaner är så, ni som känner några (bra Afghaner) vet vad jag pratar om. Själv jag är en student på Linnea Universitet. Och jag kan räkna mig som ett exempel. Så mkt som Sverige gjorde för mig jag gör dubbelt så mkt. Jag jobbar och betalar skatt. Jag vill att ni alla ska inte tänka dålig om Afghaner. Vi alla människor och vi alla är olika, det finns sådana människor i allas nationer. Tack!

2012-01-06 @ 02:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0