VARFÖR SÅ TYST OM MODERATA RIKSDAGSMANNEN ABDERIZAK WABERI


Jimmie Åkessons sommartal 2011.          Foto Thoralf Alfsson

Idag har jag lyssnat på Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg. Man behövde inte vara någon Einstein för att räkna ut att talet skulle handla om massmördaren i Norge och den efterföljande hatkampanjen mot Sverigedemokraterna som pågått i svensk media. En hatkampanj som drogs igång bara 36 timmar efter dåden av Jan Guillou.

Jimmie Åkesson hade känt sig tvungen att läsa Anders Breviks manifest för att själv kunna bemöta de anklagelser som vissa debattörer riktar mot SD, vilket bara det är sorgligt och visar hur sjukt svensk media och de så kallade etablerade debattörerna agerar. Det mest tragiska är dock att de själva inte har någon sjukdomsinsikt.

Jimmie Åkesson slog dock fast i slutet av sitt tal att massmorden i Norge inte förändrar något i Sverigedemokraternas politik. Vår kritik av t.ex. islamismen, massinvandringen och det mångkulturella samhället står fast.Här kommer några citatet från en stor svensk tidning. Citat som borde få varenda journalist och debattör i hela landet att reagera. Frågan är hur många som gör det. Om jag känner dem rätt så kryper de tillbaka under sina stenar och håller dessutom för öronen.

”Islamlektionen bedrivs i moskén med koranläsning. En flicka med mens får varken vara med i moskén eller röra koranen. Därmed tvingas hon berätta för sin manliga lärare och därmed hela klassen att hon har mens.”

”Skolan har arabiska och hemspråk. Men som hemspråk måste man välja somaliska eller arabiska. Även barn med andra hemspråk tvingas läsa arabiska.”

”Alla barn tvingas att be. Alla från 6-åringar som inte är obligatoriskt för att be upp till nior som själva borde få välja. Många vill inte be men tvingas in i skolan av föräldrar.”

”Många har IG och även de som går ut med MVG har svårt att klara skolan på gymnasiet.”

”Förekommer dagligen grovt språk och så mycket bråk att undervisningen blir lidande eller inte alls går att genomföra alls.”

”Barnen lär inte sig fungera i det svenska samhället utan håller sig bara till islam och somalisk/arabisk kultur.”

”Framför allt arabisk/somalisk personal tar hårt tag i barn eller slår dem.”

Skolan det gäller är den muslimska Rödmosseskolan där den moderata riksdagsmannen Abderizak Waberi är rektor. Det bör också sägas att Fredrik Reinfeldt även satt Abderizak Waberi som ersättare i Försvarsutskottet i riksdagen. I mina ögon har Sveriges statsminister satt en islamist i Försvarsutskottet där mycket hemligstämplad information förekommer. Jag undrar vad överbefälhavaren tänker varje gång han kommer till Försvarsutskottet för att informera om utvecklingen i Afghanistan eller Somalia eller Libyeninstatsen när en islamist sitter och lyssnar. Jag tar mig för pannan och undrar varför inte svenska journalister överhuvudtaget inte reagerar på detta förhållande.

Detta borde få varje riktig svensk att ge Fredrik Reinfeldt sin misstroendeförklaring och fråga sig om statsminister Fredrik Reinfeldt är rätt person att leda Sverige.

Läs artikel i GT-Expressen

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skrev följande inlägg under förra rubriken men det passar bättre här: Kan inte Simon Nylander, Johan, medmänniska eller någon annan mångkulturivrare/islamkramare förklara för mig okunniga vilken kategori dessa muslimer tillhör? Tillhör de samma kategori som de från England som hade presskonferens förra veckan eller tillhör de gruppen moderata muslimer? Abdirizak Waberi som sitter i riksdagen för moderaterna var förut rektor på skolan ej att förglömma i sammanhanget. Välkomnar även en kommentar till detta.

2011-08-06 @ 19:56:25
Postat av: Edward Ulfertz

Kan man ha en hårfrisörska som justitieminister, så kan man väl ha en islamist i Försvarsutskottet.

2011-08-06 @ 20:02:12
Postat av: Anonym

Moderaterna mörkar mycket, därför beskrivs partiet som ett mörker :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-06 @ 20:22:35
Postat av: Ateisten

Reinfeldt kommer att gå till historien som den uslaste statsminister vi nånsin haft.Undrar vad Gösta Bohman tänker i sin grav...

2011-08-06 @ 21:03:02
Postat av: Magentan

"Att Skolinspektionen törs kritisera Abdirizak Waberis muslimska friskola. Rätt vardetär så har dom DO på sig!" (Sign "host22")"Märkligt att vi har skolor där folk lär sig att inte vara svenskar." (Sign "Bohuslanforever")Dessa två korta men kloka kommentarer hittade jag under Politiskt Inkorrekts artikel om Waberi och Rösmosseskolan.

2011-08-06 @ 21:47:20
Postat av: Robin Shadowes

Waberi är ett utmärkt skäl varför vi måste få till stånd nyval. Reinfeldt har begått högförräderi genom att släppa in någon som hatar Sverige och bara är lojal till sin ummah till den innersta kretsen. Alternativet är att Waberi fortsätter vidarebefordra hemligheter till sina bröder ända tills 2014. Nån kanske säger, det kan vi aldrig bevisa. Nä, kanske inte det men vi vet att dom bara bekänner lojalitet till allah. Dessutom kan ni alltid konsultera överstelöjtnant Bojerud om vad han tycker om fallet.

2011-08-06 @ 22:14:00
Postat av: Sven Dacke

Till och med moderata bloggar som Tokmoderaten "sågar" det som brukar kallas det Svenska försvaret.

Förmodligen är det flera "riktiga" Moderater som har samma tankar men som ger sig för partipiskan.Undrar hur länge Rainfelt sitter kvar på sin post? Snart flyttar han nog till Saudiarabien

Postat av: AWSvensson

Hemkommen från Sölvesborg möts man av SVT :s text TV. Sverigedemokraterna ,Jimmie tänker inte ändra sin retorik, varför skulle han det, som Jimmie sa "en spade är fortfarande en spade". En trevlig sammankomst,enda skillnaden mot i fjol var att bevakningen var på en helt annan nivå, säkerhetsfolk följde Jimmie varje steg, priset man får betala när man blir riksdagsparti.Någon tillstymmelse till intermezzo fanns ej,inte ens överförfriskad som skulle ta debatten.

2011-08-06 @ 22:33:28
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonHur många pers uppfattar du att det var och i förhållande till i fjor?

2011-08-06 @ 22:41:48
Postat av: LN

Äsch! - Jimmies tal var väl inte någon sillmjölke värd att hänga i granen.

OM Jimmie hade läst ABB:s manifest(!), SÅ skulle han ha vetat att Anders är en (typisk) produkt av det multikulturella-islamo-fascistiska sub-samhället, som vår maktelit har skapat åt oss. Med andra ord - det av bosättarna införda skitsamhället "has backfired", (vet inte vad det heter på svenska).En pojke och ung man med god intelligens och i grunden goda karaktärsegenskaper (som konsekvens bl.a.) men med trasslig hemmiljö och ingen fadersförebild, blir utsatt för, sviken av och korrumperad genom umgänget med jämnårig muslimsk, kriminell invandrarungdom. När han förmår sig att bryta med slöddret, tillväxer istället hans hat - inte i första hand mot de svekfulla tidigare kompisarna, inte primärt emot islam, utan mot det politiska system och dess toppfigurer som är skyldiga till att den förvridande uppväxtmiljö som han har blivit påtvingad, har blivit etablerad. Här saknas inte enkel logik: orsak >>> verkan.Hans val av offer för sitt vansinnesdåd är också begripligt och hade han inte blivit försenad i Oslotrafiken, så hade han kanske lyckats knäppa Norges motsvarighet till Mona Sahlin.Måhända har samhällstopparna som åt oss har skapat detta tillitsbefriade, otrygga, multikulturella, islaminfekterade skitsamhälle mer skuld än attentatsmannen Breivik själv, även om varken deras händer eller vita manchetter är blodbesudlade.

Erlander, Moberg, Tingsten och alla de andra kloka gubbarna skulle ha kunnat förstå ett sådant enkelt orsakssammanhang.

#####################################

Du som skall gå till Net-on-Net på måndag och köpa datorer - det behövs inte - gnugga dig i ögonen istället, så att du vaknar - läs sedan den här kommentaren som fanns ganska tidigt i förra tråden.

-------------------------------------------------Postat av: LNDen som läst EXPRESSEN:s Ann-Charlotte Marteus

och blivit spyfärdig av detta exempel på den obotliga dumheten i kombination med sjuklig fräckhet kan lämpligen läsa något av Fjordman

för att kurerera sitt illamående.

En förteckning över delar av Fjordmans författarskap finns här:

http://kleinverzet.blogspot.com/p/fjordman-files.html2011-08-06 @ 06:43:05

------------------------------------------------

2011-08-06 @ 22:46:53
Postat av: AWSvensson

Skånepåg, enligt media 500 om jag inte minns fel så var det 400 förra året.Trevlig stämning ,ett spann av alla åldersgrupper, många riksdagsmän (kvinnor),ja absolut ett lyckat tillställning. Thoralf var där själv,vi behöver inte oroas över den uppgivenhet han ibland förspeglat, han var på gott humor.

LN Jimmie hade faktiskt läst hela manifestet, punkt efter punkt visade han på dennes persons fantasier.

2011-08-06 @ 22:57:51
Postat av: Gubben o Gumman

En krona samt en tom kattmatsburk satsat på att Clownfeldt är smygmussla.

2011-08-06 @ 23:00:49
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Inte kan ,man kalla gammeldansk för kaptenslöjtnant heller.

Ps Sparade du någon smörgåstårta till oss?

2011-08-06 @ 23:09:26
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonTackar ödmjukast för infon.Ser i tidigare tråd att även Jinge den dinge, hittat hit. Måste vara uppmuntrande för Thoralf att när till och med Lars Ohlys favoritbloggare inte längre klarar av att hålla sig från den här bloggen, så indikerar detta att det börjar sprida sig ett tvivel bland våra belackare över sin egen förträfflighet!P.S. Observera ironin i mina senaste inlägg och inspirerad av mopsens sätt att skriva de senaste inläggen på sin blogg.

2011-08-06 @ 23:12:08
Postat av: Skånepåg

OTHar någon tänkt på att det tyska ordet "flücht" betyder flykta/fly. Passande namn tycker jag på t.ex. någon (ingen nämnd och ingen glömd) som inte har förmågan att se verkligheten och gör allt för att försöka fly från denna!Ad hominem, nej inte alls utan givetvis mer en lek med ord och ett försök att förbättra kunskaperna i det tyska språket i allmänhet. Enligt en undersökning som presenterades i förra veckan är dessa bredrövliga i Sverige och blir stadigt sämre.

2011-08-06 @ 23:24:57
Postat av: Thoralf Alfsson

SkånepågOm det nu vergligen är Jinge som hittat hit tycker jag att vi skall visa honom respekt och debattera med honom i full demokratisk anda.Jag skulle aldrig få för mig att radera hans kommentarer på min blogg om de inte går utanför de oskrivna reglerna.En gång i tiden skrev jag kommentarer hos Jinge men jag tröttna väldigt fort då de sällan/aldrig gick igenom modereringen. Men jag är inte sämre än att jag kan vända andra kinden till.

2011-08-07 @ 00:12:26
Postat av: Tjadden

Hmm.. om någon kommer med falsk vittnesbörd förtjänar han då respekt? Mycket tveksamt.

2011-08-07 @ 00:36:54
Postat av: Politiskt Korrekt

Underkastelse eller Frihet

Islam eller Sverigedemokraterna

Sverige´s framtid ligger i dina händer,

Du avgör valet 2014!

2011-08-07 @ 00:37:36
Postat av: Tjadden

Abdirizak Waberis som vill införa sharialagarna i Sverige, hur kan Reinfeldt godkänna en sådan man?Man kan undra om Reinfeldt har fått pengar under bordet, ja med hans framtoning kan åtminstone jag förvänta mig vad som helst ifrån hans sida.Jag tror faktiskt att Reinfeldt är totalt renons på social intelligens, som borde vara ett krav av en Statsminister att äga.

2011-08-07 @ 00:44:30
Postat av: Tjadden

Det här borde alla islamdiggare läsa!http://www.svd.se/nyheter/utrikes/islamistmaffia-utnyttjar-svaltkatastrofen_6369286.svd

2011-08-07 @ 00:51:47
Postat av: Anonym

Kombinationen av

OKUNNIGHET,

ENFALD

och

HÖGFÄRD

kan få katastrofala följder.flihen, die FLUCHT, die FLÜCHTE,

zuFLUCHT, ausFLUCHT,

FLÜCHTLING/E

(indoeuropeiskt ursprung)Syssla inte med sådant du inte förstår!

Var således inte svensk i detta avseendet.

2011-08-07 @ 01:53:58
Postat av: Tor-Stein Fransson

# TjaddenNågra pengar under bordet tror jag inte Reinfeldt fått, men däremot är vi rätt många som tror att Moderaterna fick ett rejält tillskott till partikassan för att helt plötsligt lyfta upp Waberi på valbar plats strax valet!Samma Saudiarabiska regering som till 100 % bekostat den nya moskén i Waberis svenska hemstad Göteborg!

2011-08-07 @ 02:22:27
Postat av: Allemand

@Thoralf Alfsson, självklart, vi skall inte göra som han själv gör. Har aldrig lyckats få ett bidrag postat där, inte ens när jag talat om sanningen.

2011-08-07 @ 08:59:12
Postat av: Stefan A

Foliehattarna i media gör stort nummer av att någon hittat hemliga(huvva) koordinater i mailadresser i det där manifestet, men det har man nog ingen större nytta av om man inte tänker flygbomba eller skicka missiler, och några sådana resurser hade väl inte terroristen, än så länge iaf.men får hattarna i media spekulera ett tag till så är det inte omöjligt att det dyker upp,skulle inte förvåna om nästa rubrik från foliehattarna blir att en satellit upptäckt en hel armada med högerextremister från mars på väg mot jorden,med hjälp av Breiviks hemliga(huvva igen)koordinater.....

2011-08-07 @ 09:28:52
Postat av: Skånepåg

@ Anonym"Kombinationen av

OKUNNIGHET, ENFALD och HÖGFÄRD kan få katastrofala följder. Syssla inte med sådant som du inte förstår".Helt korrekt, glömmer man verbet som jag nämnde och dess betydelse sysslar man med sådant som man inte förstår!@ Thoralf

Beträffande den ev. personen som du nämner, kommer jag (eller min bättre hälft) inte mer att kommentera denna person eller bemöta ev. insinuationer och understatement här på bloggen. I min hederskodex ingår bl.a. att inte tolerera och respektera de som använder intoleransen och respektlösheten som sitt "varumärke, och då kanske mitt språkbruk inte alltid blir det bästa och passande i bloggsammanhang.

2011-08-07 @ 09:39:05
Postat av: Putte

Från flyktinghjälp till multikulti.Är det någon som vet när svensk invandringspolitik ändrades från att hjälpa (riktiga) flyktingar till att tvinga igenom det mångkulturella samhället?Av dagens pk-debatt framstår bilden att det hela tiden, inte har handlat om att hjälpa flyktingar med en fristad, tillfällig eller permanent, utan syftet verkar vara just massinvandring för att uppnå det mångkulturella samhället. Detta har smugits på det svenska folket, men när skedde egentligen doktrinskiftet officiellt? Är det under någon av de borgerliga regeringarna eller är det under någon av vänsterregeringarna?

2011-08-07 @ 10:19:59
Postat av: AWSvensson

GoG, jag ser till min glädje att ni fick fint besök på bloggen igår,ja då gick det ju ingen nöd på er. Någon måste ju vara i beredskap och vakta bloggen när andra är och förkovra sig. Det hade varit helt möjligt ,dock aningen löjligt och förödmjukande att trycka ner ett par bitar i fickan,snålt framför allt. Men nog hade det varit ett avbrott i kattmatsätandet.

Apropå löjlig och förödmjukande så återkommer jag till inledningen av denna kommentar,finns denna Jinge på riktigt lllr är det bara en försöksrobot programmerad i Nord-Korea.

2011-08-07 @ 10:24:01
Postat av: Sven Dacke

Folkbildning genom public service – Sex filter som styr svenskar till rätt åsikter

Postat av: Tjadden

Tor-Stein FranssonDet var egentligen detta jag hade i tanken, undrar hur mycket pengar moderaterna har fått ifrån muslimskt håll.Kanske samtliga partier av 7 klövern har fått en hacka ifrån Saud Arabien eftersom man hör aldrig den minsta kritik mot muslimer och islam.

2011-08-07 @ 11:30:53
Postat av: Magentan

Fint tal av en fin ledare!

2011-08-07 @ 11:32:13
Postat av: Stefan K

Förunderlighetens tid är inte förbi i Sverige. Moderaterna har bjudit in en person som varit delaktig i oegentligheter som inte ska få förekomma i svenska skolor. Samma person har öppet erkänt att män ska ha rätt till fyra fruar och slå barnen om de så önskar (Slaget om muslimerna).När det gäller vår proffstyckande kommunist, Jan Guillou, så har ni väl inte missat detta erkännande som av någon anledning gått media förbi och som borde få Mona Sahlin att gråta sig till sömns.

http://petterssons.bloggsida.se/politik/jan-guillou

Finns kanske anledning att ta upp frågan med Juholt i någon debatt?

2011-08-07 @ 11:33:53
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Desinformation

"Jag undrar vad överbefälhavaren tänker varje gång han kommer till Försvarsutskottet för att informera om utvecklingen..."Själv undrar jag hur mycket relevant information han i så fall verkligen levererar under mötena. Har han någon självbevarelsedrift lär han inte säga allt som försvarsutskottet egentligen borde få höra. Demokratin urholks inifrån.

2011-08-07 @ 11:56:15
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg/Thor-alf : Thor-alf är commander på sin blogg,så är det bara.

Inte mycket att säga om,fast reko är ju inte killen.

Vid närmare efteranke har Alfsson rätt,hans beteende visar ju bara hur liten och falsk han är, när det kommer till kritan ,och lögn och manipulationen är kommunistens bästa vän.Slutsatsen blir att inte svara eller kommentera hans inlägg från vår sida också,"frysboxen" är nog den gyllende medelvägen i detta fall.

Beteendet att stänga ute andra samt att ej svara på frågorna är ett frustreande beteende.En abnorm plattfot.

2011-08-07 @ 12:01:04
Postat av: Sven Dacke

Är Sverige på väg att bli en fascistisk stat .Från Bloggen Rädda Sverige

2011-08-07 @ 12:05:14
URL: http://www.radda-sverige.nu/en-fundering-2/
Postat av: Sven Dacke

Expressen har granskat statsminister Fredrik Reinfeldts svaga punkt, bilden av den hjärtlöse statsministern.Se även You Tube filmen om dom "Tre vise männen"

Postat av: Lotta

Visst är det konstigt att Simon Nylander, Johan, medmänniska och övriga islamkramare så lyser med sin frånvaro under denna rubrik? De som var så flitiga skribenter under andra rubriker där de försvarade islam och det mångkulturella fiaskot.

2011-08-07 @ 12:17:52
Postat av: ! ! !

Finns det något hopp för Ann-Charlotte Marteus?

! ! !

2011-08-07 @ 12:36:19
Postat av: Magentan

@Putte

Huvudanledningarna till att svensk invandringspolitik ändrades från att hjälpa (riktiga) flyktingar till att tvinga igenom det mångkulturella samhället är väl (kortfattat) följande enligt vad jag har hittat på nätet:"1975 beslutade politikerna i Sveriges riksdag att Sverige skulle bli ett månkulturellt land enligt proposition 1975:26:"

"Regeringens proposition om riktlinjer för invandrar- och minoritets­politiken m. m.;

beslutad den 27 februari 1975

Regeringen föreslår riksdagen att antaga de förslag som har upptagUs i bifogade utdrag av regeringsprotokoll.

På regeringens vägnar

OLOF PALME ANNA-GRETA LEIJON"

http://www.riksdagen.se/webbnav/?nid=37&doktyp=prop&rm=1975&bet=26&dok_id=FY0326(S)-REGERINGENS "LUCIABESLUT" 1989:

"Vid slutet av 1989 ansåg (S)-regeringen att man hade nått taket. Landet hade inte mottagningskapacitet för flera. Den 13 december beslutade därför regeringen att tills vidare endast ta emot asylberättigade, inga de facto-flyktingar eller värnpliktsvägrare. [...] Därför accepterade riksdagens majoritet hänvisningen till sviktande mottagningskapacitet. Folkpartiet ensamt protesterade. Samtidigt var begränsningen till konventionsflyktingar signaler, som omvärlden uppfattade. Antalet asylsökande minskade avsevärt."BORGERLIG REGERING ÖPPNADE GRÄNSERNA FÖR ALLA:

1991 blev regering borgerlig:

Statsminister: Carl Bildt

Vice statsminister och socialminister: Bengt Westerberg (FP)

Invandrarminister: Birgit Friggebo (FP)"Påtryckargrupper, som backat upp Folkpartiet i valet krävde att vallöftena om en generös flyktingpolitik skulle hållas [...] och den 19 december 1991 slopade Carl Bildts regering Luciabeslutets inskränkningar. Sverige öppnade sina gränser.

Så inleddes världens mest generösa flyktingpolitik, utan krav på måluppfyllelse och okänslig för kostnader och missbruk."

"Signalerna från den svenska regeringen om en ny, generös flyktingpolitik fungerade som en magnet på asylsökande från alla håll. Tidpunkten var dessutom illa vald, eftersom trycket från det forna Jugoslavien ökade. Antalet asylsökande tredubblades under 1992. Den övervägande delen av dem som kom hade inte tillstymmelse till flyktingskäl."http://exitsverige.blogspot.com/2007/04/kapitel-9-slutsatser.html... och så har det fortsatt sedan dess, oberoende av om regeringarna har varit vänster eller höger.

2011-08-07 @ 12:39:44
Postat av: Politiskt Korrekt

Underkastelse eller Frihet?

En liten puss

bestraffas med döden i islam!

Din röst avgör Sverige´s framtid,

Rösta på Sverigedemokraterna 2014

2011-08-07 @ 12:43:26
Postat av: Gubben o Gumman

En annan megaplattfot är reportern på Aftonbladet som kallar upprinnelsen till upploppen i London för en incident.

Den skjutne gangsterna har alltså öppnat eld mot polisen för att sedan bli ihjälskjuten av polismannen i självförsvar, som dessutom träffats av en kula.Detta kan inte Ali Babas kompisar acceptera utan skövlar på,här gäller öga för öga tand för tand oavsett uppväxtförhållande eller ev psykisk sjukdom

Västvärldens"fåniga" regler gäller bevisligen inte.

Kan man starta upplopp för att en stolle försöker avliva en polis så är det väl ett litet tecken eller?Tänk om ABB gett sej på en moske eller en friskola

Förmodligen hade Norge varit i inbördeskrig just.Återigen längre bort är inte en total katastrof i något av dom skandinaviska länderna tex,nu är det ju inte något som sjuklövern förstår.Händelser i Frankrike England Norge och även i Malmö är bara förstadier till mycket stora problem och våld,frågan är inte om utan när och var?Vad talar emot detta,ingenting,det behövs bara ett gäng tokdjävlar på höger eller västerkanten så är fan lös,be en bön för att Sverige slipper.

Fast landet ligger bra till....

Vänta bara till dom illegala vapnen kommer fram då är polisen borta med vinden på ett par timmar.Såvida inte polisförbundet inte utlyst en strejk pga av dåliga/farliga arbetsförhållande.(vild sådan).Detta kommer idioter på båda sidor om staketet att ordna till,så länge politiker inte lyssnar på den egna inhemska befolkningen, som spelar efter demokratins spelregler.

2011-08-07 @ 12:51:26
Postat av: Gubben o Gumman

!!! : Ja från kaknästornet.

2011-08-07 @ 12:53:36
Postat av: Anticimex

Skadedjuren (vermin) härjar vilt i London!http://nyheter.se.msn.com/london-en-krigszon-efter-d%C3%B6dsskott-1Låt Anticimex ta hand om dem!

2011-08-07 @ 12:59:06
Postat av: Tjadden

PutteUnder hela 70 talet envisades man ifrån myndigheten att kalla alla för flyktingar tills vanligt folk överbevisade densamma att så är inte fallet.Våra politiker i samtliga partier på den tiden såg invandrarna som röstboskap och först ut var sossarna, men givetvis tog de andra partierna efter.Men grogrunden för massinvandringen skedde ifrån företagarhåll som själva importerade billig arbetskraft och LO protesterade med orden betala dessa med samma löner som svenskarna har genomsnittligt.Sedan började våra folkvalda ta ställning i frågan och blev tydligen förda bakom ljuset genom påståendet att vi behöver mer arbetskraft och dessutom väl utbildad för inte säga högutbildade.Så 1975 klubbade man igenom i riksdagen att Sverige ska accepteras som en mångkultur som skulle få oss svenskar att utvecklas genom främmande kulturers kunskap.

Och den kunskapen har vi sett vad den lett till eller hur, som jag knappast behöver orda om.

2011-08-07 @ 13:11:00
Postat av: Tor-Stein Fransson

# TjaddenJa, vem vet, men att Moderaterna fått ett rejält bidrag till partikassan från Saudiarabiens regering är vi många som är övertygade om eftersom de plötsligt lyfte upp Waberi till valbar plats precis innan valet och såg till att han kom in i riksdagen.De andra partierna, nja jag vet inte, det enda som är säkert är väl att Sveigedemokraterna inte fått några bidrag från Saudiarabiens regering! ;-)Sen att Alliansen vill mörka alla bidragsgivare och där givetvis fick stöd av Sverigedemokraterna som naturligtvis inte KAN avslöja sina bidragsgivare eftersom de då skulle bli utsatta för häxjakt av medierna har ju bidragit lite till dessa teorier!Men framförallt att en utländsk regering kan få finansiera ett moskebygge i Göteborg till 100 procent!Det är minst sagt uppseendeväckande och helt sjukt och hade det hänt i ett annat land i Europa hade medierna skrivit spaltmeter om detta, men i Sverige kryper både politiker och medier tyvärr för ideologin islam!

2011-08-07 @ 13:36:05
Postat av: Mera Mångkulturalism

Europa brinner!London en krigszon efter dödsskjutning av ligist:http://politisktinkorrekt.info/2011/08/07/upplopp-i-norra-london-efter-dodsskjutning-av-gangster/Heja Mångkulturalismen!

2011-08-07 @ 13:36:26
Postat av: Da Capo

http://missionxp.webblogg.se/

-----------------------------------

Dags för SD att sätta hårt mot hårt, börja med att anmäla Jonas Duveborn till Pressombudsmannen. Följ samtidigt upp och polisanmäl även för ärekränkningsbrott.

Vidrigt förtal och demonisering av parlamentariskt folkvalda demokrater.Uppmärksamma läsare kan även ta reda på hur mycket press-stöd lögnaren på Kristianstadsbladet erhåller. Samtidigt kan man förstå paniken, tidningen ligger på alexarankingen på plats 1,187 alltså långt 1100 platser efter de då lite mer läsarpopulära medborgarjournalisterna på PI, som ligger på plats 82. Att lögnaren Jonas Duveborn faktiskt låter som valfritt hatiskt antisemitiskt anonymnt Flashback-troll är säkert bara en slump. Oavsett vilket bör Sverigedemokraterna anmäla denna redaktör och därmed markera missnöje med journalister som passerat alla anständighetsgränser.

----------------------------------

http://missionxp.webblogg.se/

2011-08-07 @ 13:57:09
Postat av: Essendon

GoG"!!! : Ja från kaknästornet."Ha,ha!

Dagens fyndigaste replik!

2011-08-07 @ 13:59:31
Postat av: Lotta

@Da CapoJag lade in följande inlägg som svar på Duveborns hatalster men det godkändes inte. "Jag skulle vilja ha en kommentar av Duveborn gällande Janne Josefssons uttalande

:”Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det. Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare.”

Vem skall man tro på, Duveborn eller Josefsson? Hur ställer du dig till det Josefsson säger?"Själv tycker jag det var ett nyanserat och befogat inlägg. Har sedan lagt in två inlägg till men det ena raderades och fler har jag inte lyckats få med. Är väl blockad antar jag.

2011-08-07 @ 14:07:15
Postat av: Lassekolja (65)

Bäste Thoralf, jag instämmer helt med Din slutsats och även jag ställer mig frågan om varför svenska folket accepterar den ena vansinnigheten efter den andra. Det har ju vi Sverigedemokrater undrat länge nu.

Ett visst hopp om förändring får man när man betänker att vi nu borde ha/få helt nya möjligheter att dels bemöta alla påhopp och dels informera svenska folket (väljarkåren) om sakernas tillstånd.

2011-08-07 @ 14:35:53
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Har du hört dessa ord: Regimkritiker,oppotionella,dissidenter,frihetskämpar osv. Journalisters namn på samhällskritiker i utlandet. Journalisters namn på samhällskritiker i Sverige: Främlingsfientliga.

2011-08-07 @ 14:42:20
Postat av: Allemand

@Da Capo, han vill ha den uppmärksamheten, skit i honom istället. Han tillhör den sorten som inte finns längre om några år, då har han ändrat åsikt och låtsas som det regnar.Inga anmälningar ingen ting, låt det bara försvinna tyst ut till vänster.Vanligt folk går inte på den skiten längre men det förstår inte sådana som han.

2011-08-07 @ 14:45:17
Postat av: Systemfel

@ Da Capo

Har för mig att Kristianstadsbladet ingår i samma koncern som Skånskan och Skånskan erhåller under 2011 drygt 58 miljoner kr i sk driftstödhttp://www.presstodsnamnden.se/Beviljade%20st%C3%B6d/PSN/Beviljade%20driftsst%C3%B6d%202011.pdf

Postat av: Tjadden

Gringos återkomst väcker farhågorSVERIGE Carlos Rojas, grundare av den ökända publikationen Gringo, har planer om att lansera den kontroversiella tidskriften på nytt.Hans bolag Miklo Mångfald ligger back och är likvidationspliktigt, men det är ”inga konstigheter” enligt Rojas.Gringo åkte redan från början i en priviligierad gräddfil som medias gunstling och bilaga till Metro. 2007 gick bolaget i konkurs, men nu vill Rojas dra igång Gringo igen och ”fortsätta där vi slutade” – men inte som tidskrift.Många svenskar blev uppretade av Gringos ihärdiga försök att luckra upp svenskheten i samhället och förlöjligande av svenskar i övrigt, och den outtröttliga agendan om att ersätta svenska ord med främmande läten från i huvudsak Mellanöstern.Senaste två åren har Rojas ägnat sig åt ”en rad olika projekt riktat mot samhällsförändring” och förra året var personalkostnaderna för Miklo Mångfald AB hela 462 663 kronor, enligt tidningen Resumé – trots att Rojas själv är den enda anställda i företaget.IT Red.

2011-08-07 @ 14:47:04
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Rolandz på Stortorget i Kalmar nästa lördag?

Alla som vill bli på glatt humör in på PI vrid på volymen och kör den JK anmälda sången.Måste bli en svensktopsetta ett måste i varje bilstereo.Vi vill även passa på att påminna om allas lika rätt till sex med vem som helst varsomhelt oavsett kön,tidpunkt på dygnet, eller sexuell läggning

Givetvis frivilligtfrån båda parter.

Jag vill o doo måste gäller inte.Visst fan svänger det om GrotescoKan sedan någon lägga in Stalin istället så vore det kanoooon.

2011-08-07 @ 15:33:05
Postat av: Anonym

Waberi är ett utmärkt skäl varför vi måste få till stånd nyval. Reinfeldt har begått högförräderi i Sverige.Som gammal,mycket gammal högerman i ca 30 år och brevväxlat med Gösta Bohman flera gånger vill jag berätta att Sverige är helt på dekis. Med den moderaledare som nu styr Sverige snurrar Gösta Bohman i sin grav av avsky!

Varför lyssnar ni inte- ni sjuklöverbanditer på NORMALT TÄNKANDE SVENSKA FOLKET SITTANDE KLAGANDE RUNT MATBORDEN TÄNKANDE SVERIGEDEMOKRATISKT.- YES!!!Ungdomsmoderaterna har sålt fosterlandet Sverige. Och sossarna startade förstörelsen som eskalerats och ni borde dra åt skogen hela sjuklöverligan.Allt startade 1975 och senast 2010 utan att ens andas om nylagstiftning ärligt inför svenska folket. Aldrig en naturlig FOLKOMRÖSTNING ifrågasatts angående massimmigration från "fel" länder och multikulti i dess följe.Glad jag slipper uppleva Sveriges framtid. Hoppas era nya somalier över 65 berikar er framtid. Jag jobbade 35 år i Sverige i ganska hyggliga betalda yrken men vid min pension utomlands blev jag för all framtid brädad av en nyanländ exvis Somalier som med skattefria bidrag uppbär ca 1200 skrpermån vida överstigande min skattebelagda månadspension.För mig är Sverige inte längre ett land för oss som kallar oss riktiga svenskar eller hur? Vi har blivit främlingar i vårt eget land - i synnerhet vi etniska (ett fult uttryck)pensionärer i de lägre

inkomstklasserna. Vi kan nog inte riktigt förstå att om vi jobbat ett helt liv i Sverige , även i låginkomstnivå, skulle bli överkörda - och att invandrare som aldrig gjort ett handtag här lever på större bidrag - dessutom skattefritt.Vem någonsin läser dessa rader och ifrågasätter och åtgärdar? - Ingen! - Rösta pa SD nästa gång kanske kan ske en förändring i det förrödande sjusytemet.Lyssna gärna dessut på vad J Åkesson säger om vårt land och jämför med vad Reinfeldt ALDRIG säger.Hooroo from Down Under

Fr fattig och besviken svensk pensionär2011-08-07 @ 15:34:18
Postat av: Gubben o Gumman

Ps Ev efterfest efter Rolandz ca 500 mter från spelplats obs ej klart med lokal än......

2011-08-07 @ 15:35:24
Postat av: Notarien

Över ett dygn har gått sedan Åkessons sommartal. Någon video eller Youtubefilm syns inte till. Detta är under all kritik. Meningen med dagens snabba mediavärld är väl att kommunicera medan ämnet är aktuellt? Att spela in en video och lägga upp på nätet bör gå på en timme. Efter talet på 45 min. (behöver ju inte redigeras) är det bara att ladda upp. Var det för mycket fest i Sölvesborg efter framträdandet? Eller har redaktionen semester?

2011-08-07 @ 15:47:30
Postat av: Tjadden

Ibland benämns politiker den och den som intelligent eller det var intelligent sagt, allt. om kloka uttalanden, ja. det bollas runt med epiteter lite här och där.Det här tror jag på som ska vara vägledande för varje individ att försöka använda sunt förnuft.Sunt förnuft enligt en utredning är av djupaste mening, så att tala om IQ falnar en smula. Vad hjälper det om man har en hög intelligenskvot om man inte kan utnyttja den på rätt sätt.Vad menas med sunt förnuft, två saker, att vara till 100 % civiliserad och äga en logik, där inte minsta tvekan finns om att inte kunna sortera under begreppet orsak och verkan med en adekvat förklaring.Och därför denna DevisTÄNK DIG FÖR I ALLT DU GÖR!

2011-08-07 @ 16:18:51
Postat av: Lotta

@Anonym som skrivit inlägget från idag 15:35:24. Är det månne utlandssvensk som är här och skriver? Undrade bara häromdagen var du tagit vägen för jag har inte sett något inlägg från dig på länge. Kul att du är tillbaka om det nu är du?

2011-08-07 @ 16:24:22
Postat av: Tony Ingman

Da Capo:

Denne Jonas Duveborn leker även ledarskribent i

Ystads Allehanda, eftersom den förre börjat att inse att multi kulti nog inte går att försvara i

längden. Även på denna tidning bedriver fjanten sin

hätska kampanj mot SD.

För dom som missat det, kan jag meddela att J.D

i gårdagens Politiskt Inkorrekt blev rejält avklädd

för sina dumdryga insinuationer om SD.Någon skrev här att Kristianstads bladet tillhör samma koncern som skånskan. Det gör dom inte, däremot tillhör dom samma koncern som Sydsvenskan,

och då förstår ju alla att han måste hacka på SD.

På den tidningen jobbar ju bland annat SD hataren

P.M Nilsson en figur som spelar i samma division som Ann Charlotte Marteus.

2011-08-07 @ 16:24:36
Postat av: AWSvensson

En uppstickare som vi nog ska nominera till höstens gala "Hjärndöda reportrar i symbios".

Postat av: Om FJORDMAN och situationen i Norge

nedanstående citeras från:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/different-rules-for-different-fools.html

---------------------------------------------------

"Europeiska Unionen är den främsta drivkraften bakom islamiseringen av Europa. EU håller på att formellt överlämna en hel kontinent till Islam och samtidigt förstöra etablerade nationella kulturer. EU är även redo att på alla sätt trakassera alla de som motsätter sig detta handlingsprogram.""Detta är det största organiserade sveket i den västerländska historien."- Fjordman

-------------------------------------------------------------------------

Ovanstående citat av Fjordman passar på ett förfärande sätt in på hans egen nuvarande situation. Han har demoniserats i media och tvingats ut i offentlighetens ljus. Han befinner sig nu i situationen att inte veta vad eller vem han skall frukta mest, sin egen regering eller hotet såväl från de islamiska fanatikernas som "antifascisternas" kombinerade styrkor. Det är inte konstigt att han har bestämt sig för att sluta blogga och att gå under jorden.Skulle du händelsevis tro att raseriet som härjar runt Fjordman beror på att han och vad han har skrivit hade fått en framträdande plats i Anders Behring Breivik manifest, så får du faktiskt tänka om. Oslo-psykopaten Breivik är blott den påstådda orsaken - det verkliga skälet framgår av citatet som inledde denna bloggkommentar samt av den hundratusenfaldiga ordmassa som "Norges onde Profet" [Dark Prophet of Norway] under de senaste sex åren har författat främst om 'förstörelsen av den europeiska civilisationen och kulturen'.Maktetablissemanget [The Powers That Be] vill sannolikt ha Fjordman ur vägen och morden i Norge vore en lämplig förevändning för att oskadliggöra honom.Vi är lyckligt lottade däför att Fjordman redan har skrivit så mycket och att hans verk har spritts till så många websidor och finns på så många platser och har översatts till så många språk - till minst tio hittills: finska, tyska, holländska, svenska, franska, italienska, polska, tjeckiska, ryska och kroatiska. Han kan möjligen vara den hittills mest läste författaren inom "counterjihad samizdat" som världen skådat.När du nu har läst så här långt, vore det kanske lämligt att du själv förvissade dig om Fjordmans mångsidighet som författare. Det finns många länkar till Fjordmans material på olika counterjihad-sajter. Det troligen mest fullständiga indexet över Fjordman-filer finns här:

http://chromatism.net/fjordman/fjordmanfiles.htm

- sprid denna länk!

- - - - -

ovanstående är citerat från:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/different-rules-for-different-fools.html

- - - - -

översättning LN

2011-08-07 @ 16:40:02
Postat av: Gubben o Gumman

OT : 30 KILO kat påträffat i resväska på tåg vid Kalmar centralstation.Det måste väl vara Johan Persson befolkningsökning eller delar av den som skall skojsa till det lite.Frågan är om det skulle till Smedby eller BoholmarnaFörmodligen är någon skyldig någon en hel del pengar så socialförvaltningen där denna bor får väl höja månadspengen rejält nästa månad.Rent hälsomässigt kan det väl inte vara så lyckat att stoppa hela huvudet fullt med kat heller.Ett spaningstips till polisen fråga konduktören om någon biljettlös har blivit avkastad längs vägen.Dags att ta ned skylten med Ta en Toy.Man undrar ju om det går att "tugga"(höja rädda) upp svenne banans pension .Gode gud som är i himmelen när skall denna dårskap ta slut,av "Hillmer Billström" och MP så blir det ingen hjälp ty dessa skall lösa åteföreningsproblemet enligt överskommelse.Detta sa han i Aktuellt när Svt68 promotade för "katfolkets" sak igår.2011-08-07 @ 16:41:32
Postat av: Lotta

@G & G

Skrattar så tårarna rinner. Tack för det.

2011-08-07 @ 16:56:24
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson tror du på fullt allvar att dessa tabloidoikofober har en chans mot "Ancha"

När det gäller SD i kommande mätningar så blir det väl 1.7% i Sifo.

Skulle senaste 6,4% procent stå sej så bevisar det slutligen att SD väljare har bestämmt sej.Skulle SD öka ja då har sjuklöversoikofoberna och tidnings Boljevikerna problem på allvar.Vi tippar att SD minst häler ställningarna.

Folk brukar inte gilla mediamobbningen.

Så en ökning är inom räckhåll vilken smäll det skulle bli.

2011-08-07 @ 16:57:53
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Vi får väl be en byn om att Thor-alf inte springer på någon riksdagskollega från moderaterna runt centralstationen i Kalmar eller att man hittar någon avslängd i en blomrabatt i Trekanten.

2011-08-07 @ 17:08:46
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller Warberi kanske Clownfeldt skall ta sej en rejäl funderare ,fast nästa "toppmoderat" i utskottet blir väl Marve Fleksnaes.

2011-08-07 @ 17:16:59
Postat av: Gubben o Gumman

Just nu spottar lelleprintern ut att Lutta Engerg skall ändra texten i sin hit vid nästa Skansenframträdande till 4 Kats och en pepsi.

Märklig värld vi lever i.

Jag brinner verlkligen likt en vattenpipa för att bli multiartist säger Lutta till TeTe vi är inte med i demokratin.Lutta som egentligen heter Danuta och bördig från Slokowotjix.

Oklart om Klister Sjösten kommer att sjunga med på ny versionen

2011-08-07 @ 17:30:01
Postat av: Politiskt Korrekt

En kram

bestraffas med döden i islam!

Stoppa islam´s framfart i Sverige,

Rösta på Sverigedemokraterna, 2014

2011-08-07 @ 17:50:42
Postat av: Gubben o Gumman

Enligt ett ryckte så har Botvid Bruus smygit runt i TT:s lokaler och hört märkliga saker:-En repoter till en annan vad betyder egentligen demokrati.-Ja käre kollega det där är svåra saker jag vet faktiskt inte vi får fråga vår närmaste chef.Sagt och gjort:

- Hejsan chefen vad betyder egentligen demokrati?

- Sådana där svordomar får icke förekomma på denna arbetsplats(båda två kastas ut med en smäll).-Vi provar högsta chefen säger den ena lätt omskakade sändaren till den andra.

Efter att ha kommit loss ifrån springan mellan akvariet och vattenbehållaren.Slutligen framme vid högsta chefen iförda hockeyhjälmar.-Vad betyder demokrati?

-Tack gode gud att det inte var något värre när jag fick se er två tombollar.

Ett tag trodde jag att ni börjat förmedla sanningen

Demokrati tja det är det man har i Finland,Norge och Danmark

Men det här stannar mellan oss.2011-08-07 @ 17:50:58
Postat av: Observer

Ohotad etta på en hårdgranskningslista av riksdagsledamöter är moderaternas Waberi.P.g.a. hans bakgrund kommer naturligtvis ingen granskning av honom att ske.Hur moderaterna i Gbg resonerade när han sattes upp på riksdagslistan skulle vara roligt att få reda på.Innan denna placering hade han gjort flera uppseendeväckande uttalanden med antidemokratiska värderingar.Hans erhållna ersättarpost i Försvarsutskottet är ett mycket underligt agerande av moderaterna.Det luktar lite av aningslöshet,är man bara snäll mot honom och hans gelikar så är de snälla tillbaka, lång väg.Längre än så i självbedrägeri kan man inte komma.Det luktar monumental omdömeslöshet också.Inte undra på att det morras internt i många kommuner bland moderaternas fotfolk.Hur ska man nu från de "troende" debattörernas och politikernas sida kväsa GT som har haft fräckheten att läcka delar av Wabaris födgeri till allmänheten?

2011-08-07 @ 18:11:10
Postat av: Hulda

Appropå Pride: Gick några lesbiska bhurkor i tåget? Fick några Imamer några kritiska intervjufrågor under veckan?

Fanns det några "Stolta Muslimska Föräldrar" med i gårdagens Pridetåg?Om "11-åringen" finns mycket att fundera över och för media att forska i. Men kommer media att agera......

2011-08-07 @ 18:24:23
Postat av: Lotta

@HuldaBefogade äro dina spörsmål men några svar tror jag knappast du får.När det gäller "11-åringen" undrar jag fortfarande var biljetten tog vägen? Varför visade inte PK-media triumferande upp den, förutsatt att det finns någon biljett vill säga?

2011-08-07 @ 18:29:39
Postat av: Lotta

Thorlaf har du blockat Simon Nylander, Johan, medmänniska och de andra islamkramarna? Väntar och väntar på deras visa svar på mina frågor i första inlägget under denna rubrik men ännu syns inga. Jo jag vet att jag glömde skriva att det var från mig men det har ju inte hindrat dessa godhetsapostlar att svara förut.

2011-08-07 @ 18:32:33
Postat av: Gute

@Gubben o Gumman 2011-08-07 @ 17:50:58Ha ha...vilken tur att man har hittat in på den här bloggen.

Här finns allt mellan humor och dödligt allvar!!

2011-08-07 @ 19:05:28
Postat av: Sven Dacke

Få företagare bland landets riksdagspolitiker

Mycket få, endast 12 procent, av de svenska riksdagspolitikerna har egen erfarenhet av att driva företag. Bara en femtedel har en bakgrund i den privata sektorn, enligt en ny studie.Studien är gjord av riksdagens utredningstjänst. Den visar att av landets 349 riksdagsledamöter är det bara tolv procent som själva har en bakgrund som företagare. Endast en femtedel av ledamöterna har varit verksamma i den privata sektorn, skriver Dagens industriKristdemokraterna toppar listan

Kristdemokraterna har störst andel egenföretagare, med 25 procent.

Lägst är andelen inom Socialdemokraterna, med 4 procent.Inom Centerpartiet och Miljöpartiet, som profilerat sig inom småföretagarfrågor, minskar andelen företagare, skriver tidningenKristdemokraterna toppar listan

Kristdemokraterna har störst andel egenföretagare, med 25 procent.Så många har företagarbakgrund:

Moderaterna 18 %

Folkpartiet 15 %

Centerpartiet 15 %

Kristdemokraterna 25 %

Socialdemokraterna 4 %

Vänsterpartiet 5 %

Miljöpartiet 6 %

Sverigedemokraterna 18 %(Källa: Riksdagens utredningsinstitut/Dagens industri

2011-08-07 @ 19:49:28
Postat av: Tjadden

När man nu läst och sett resultatet av kravallerna i Tottenhamn, får man en tankeställare, om alla som blev misshandlade eller orättvist behandlad, så skulle man ge sig på döda ting för att visa sin avsky när lagens långa arm griper in.Hur hållbart vore det i långa loppet, tänk efter som sagts att varje gång visa sitt missnöje och eldade upp en bil eller försökte riva ett hus, har vi det inom oss som beteendemönster?Vi svenskar har ju normalt sett en uppfostran som ska hindra oss ifrån primitiv lustan, bortsett AFA där de samhällsfrånvända samlas och nu fick jag även det sagt.Så nog har en del anammat mångkulturen och tagit del av de nya kulturberikarna sätt att vara och vår regim känner hur de har lyckats fått pli på vår ungdom.

2011-08-07 @ 20:53:02
Postat av: Ronny

Så får vi veta att det är upplopp och eldsvådor i London p.g.a att en 4 barnsfader har blivit ihjälskjuten. Så långt SVT och övrig media. Nu ligger det till så att denne mannen blivit jagad av polisen och vägrade stanna, även efter flera upprepade uppmaningar, utan istället besköt han polisen, som besvarede elden och träffade mannen med ett dödligt skott.

Är det detta som kallas journalistik i Sverige? Jag ser det som rena lögner. Finns mer uppgifter på PI.2011-08-07 @ 20:57:38
Postat av: Tony Ingman

Hulda och Lotta: Det skrivs inte om 11åringen längre, det kan nog bero på att ett vittne som såg

händelsen säger att den s.k 11 åringen snarare var

någonstans mellan 20-25 år.

Tänk så stora ord AB använde om denna sak, ställ det sen i kontrast till hur man beskriver kravallerna i London. En dåre som försöker sjuta ihjäl en polis, denna händelse blir i Aftonbladets

2011-08-07 @ 22:10:23
Postat av: GuteEn pojke berättade i skolan att de hade fått 8 stycken kattungar.

"Allihop är moderater" sa han.

Två veckor senare kom statsministern och hälsade på i skolan.

Fröken bad då pojken berätta om kattungarna.

"Jo, det är så att vi har fått 8 stycken kattungar och de är sverigedemokrater allihopa"

"Men så sa du ju inte förra gången..!?" sa fröken bestört.

"Nej" svarade pojken. "Men nu har dom fått upp ögonen"

2011-08-07 @ 22:12:24
Postat av: Tony Ingman

skulle vara Denna händelse blir i aftonbladets

tolkning till en "incident".

2011-08-07 @ 22:13:40
Postat av: Tony Ingman

skulle vara: Denna händelse blir i aftonbladets

tolkning till en "incident".

2011-08-07 @ 22:14:13
Postat av: Du är vad du heter!

Det minsta man kan förvänta sig av de som styr Sverige är att de bär svenska namn.

2011-08-07 @ 22:21:35
Postat av: Robin Shadowes

Konvertiter brukar ofta byta namn till arabiska diton. Blev Leffe Karlsson arab når han konverterade?

2011-08-07 @ 23:23:48
Postat av: Ruskprick

Ber om ursäkt om det är osmakligt med tanke på det tragiska som skedde i Norge. Hejdlöst roligt är det dock och skickligt (kapitalstarkt) utfört av SVT-68. Håll till godo;http://www.youtube.com/watch?v=w4dNgl0sXiE&feature=player_embedded

Postat av: Ludvig

Jan Guillou har visat sig vara helt intellegensbefriad vad gäller islam och Fredrik Reinfeldt är väl den absolut sämsta statsminister vi haft.

2011-08-08 @ 07:23:38
Postat av: Putte

Jan Guillou propagerade 1991 tillsammans med en sossepolitiker (kan inte minnas hans namn, just nu) för att Sverige borde ha en befolkning på ca 80 miljoner innevånare. Denna befolkningsökning ansåg herrarna inte skulle ske genom att svenskarna skaffade fler barn, utan målet skulle nås med invandring från främst mellanöstern och Afrika. Att Guillo går ut och svammlar i media är väl inget att förvånas av, men att en sossepolitiker gör gemensam sak med honom är oroväckande. Jag tror inte att denna politiker gör sådana uttalanden utan att ha det politiska etablissemanget bakom sig, vilket gör de ännu mer otäckt. Dessas herrars mål på ca 70 miljoner invandrare betyder också att deras mål är att göra svenskarna till en liten minoritet i sitt eget land. Synd att jag inte kan komma ihåg politikerns namn, men han var sommarpratare någon gång mellan 89-91 och jag tror att han hade varit någon slags FN-ambassadör.

2011-08-08 @ 08:00:03
Postat av: jägarn

Har tidigare röstat på M men det är naturligtvis omöjligt numera då de hyser islamister i sina led. Det Moderata parti som jag en gång var medlem i finns inte längre, en flock landsförrädare har kidnappat mitt parti.

2011-08-08 @ 10:06:59
Postat av: Gute

Media i London skyller upploppen på internet.Är det månne ett förbud på gång att nyttja sociala medier på ett sånt släpphänt vis som sker idag!?För det kan ju givetvis inte ligga andra djupgående problem bakom dessa kravaller med hysteriska massor med arbetslösa ungdomar...

2011-08-08 @ 10:14:22
Postat av: Tjadden

PutteCarlos Rojas Fp ansåg att 55 miljoner människor till skulle importeras till Sverige och inga protester hördes ifrån något håll, däremot pratande som om det vore helt ok.Jag tror att allt förmånga invandrare har fått för sig att det är dem som bestämmer, så fort de har gått in i ett etablerat parti.Ta skräckexemplet Alexandra Pascallidou (Svenskhatare) hon pratar som om hon ägde Sverige och är mycket snabb med att diktera åsikter vad svenskar ska tycka och tänka och samtidigt tror hon att hon är populär" möjligtvis i Vänsterpartiet.

2011-08-08 @ 10:15:29
Postat av: Robin Shadowes

@Putte. Ändå ligger Kamrat Guilloutine i lä jämfört med Marit Paulsen. Hon har nämligen propagerat för att Sverige borde ha 200 miljoner innevånare. Att dessa stollar ens får gå lösa är obegripligt. Dom borde sinnesundersökas och låsas in för tid och evighet. Dom är livsfarliga ty förr eller senare kommer nån riktig psykopat ta dem på orden och genomföra deras önskningar. En realisation av dessa vanvettiga planer skulle inte bara innebära undergången för vårt vackra land, plätten mark skulle fortfarande ligga kvar där den ligger men det skulle varken vara Sverige eller ens vackert längre. Nämn ett enda land i MENA eller Afrika som är vackert. Det är bara sopor och sand omvartannat. Dessutom, hur länge skulle 8 miljoner svenskar kunnat klara sig eller ens överleva i ett land med 80 eller 200 miljoner innevånare? Svaret är självklart. Det kan dom inte. Dom kommer hänsynslöst att utsättas för alla möjliga förföljelser, pogromer och rena folkmord. Trots att vi blir beskyllda för att vara rasister av våran egen elit så skall vi aldrig glömma att det finns dom som är mycket värre rasister än någon av oss någonsin kommer att bli. Vi kan bara se på förföljelserna och folkmorden på vita i Zimbabwe och Sydafrika, förföljelser som inte har det minsta att göra med klass-skillnader eller sociologi utan är ren skär rasism utövad av dom svarta. Och vad araberna har för människosyn vet förmodligen de flesta här allaredan.

2011-08-08 @ 10:17:17
Postat av: Anonym

GuteDen här gången handlade det om Afrikanska gangsters enligt massmedia och dem är inte arbetslösa, de har heltidsarbete dygnet runt.

2011-08-08 @ 10:19:15
Postat av: Tjadden

PutteCarlos Rojas Fp ansåg att 55 miljoner människor till skulle importeras till Sverige och inga protester hördes ifrån något håll, däremot pratande som om det vore helt ok.Jag tror att allt förmånga invandrare har fått för sig att det är dem som bestämmer, så fort de har gått in i ett etablerat parti.Ta skräckexemplet Alexandra Pascallidou (Svenskhatare) hon pratar som om hon ägde Sverige och är mycket snabb med att diktera åsikter vad svenskar ska tycka och tänka och samtidigt tror hon att hon är populär" möjligtvis i Vänsterpartiet.

2011-08-08 @ 10:21:48
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesÄr dem inte psykopater som kommer med sådana vansinniga förslag?Så du menar att psykopater emellan kan ställa till det, jo, tack det har man blivit varse.Vem är Fredrick Reinfeldt än känslokall trästod skulle jag vilja kalla honom, hans kroppspråk är stelt och intetsägande och hans blick oftast tomt stirrande, han som sagt att det går inte att lita på politiker, honom uppfattar jag som en psykopat.

2011-08-08 @ 10:33:39
Postat av: Stefan A

Är tydligt att moderaterna nu när de gick framåt i valet har svårt att fylla platserna i riksdagen med vettigt folk, denne Waberi och en Hanif Bali som i dag i exp.sid 4 levererar en våldsam drapa om den stygge Svensken, tror han att han vinner sympatier med att bedriva hatretorik mot Svenska folket, håller moderaterna på att förvandla Sveriges Riksdag till ett ZOO....

2011-08-08 @ 10:51:40
Postat av: Tjadden

Svarta scouter saknas efter JamboreeKRISTIANSTAD Scouternas internationella superträff, World Scout Jamboree i Rinkaby utanför Kristianstad, samlade uppåt 40 000 deltagare, men när allt var över upptäckte att man var 15 personer färre. Det är tolv personer från Sierra Leone, en kvinna från Burundi, en kvinna från Etiopien och en man från Kenya som avvikit. De flesta är över 18 år.– Det verkar som ett par till har hamnat på drift, säger inre befäl Eskil Jemn till Kristianstadsbladet. Man har efterlyst dem som försvunna, men enligt obekräftade uppgifter ska några av dem ha tagit sig till släktingar i Stockholm.IT Red.

2011-08-08 @ 11:05:17
Postat av: Tjadden

Stefan KVar? exp.sid 4, vilket organ.

2011-08-08 @ 11:11:34
Postat av: Robin Shadowes

@Tjadden. Jag har också uppfattat Reinfeldt som psykopat och han är knappast ensam bland folk med makt. Det är därför dom är så fixerade vid humanitära frågor. För dom är ju inte dumma. Dom vet att sånt går hem. Men det är bara tomt prat då dom inte har förmågan att känna empati för någon utom sig själva. Dom kan inte ens känna empati ens för sina egna barn. Men det hade ju inte varit nån höjdare att börja snacka om att förfölja folk, sätta dem i fängelse, kanske rent av i koncentraions-läger eller mörda dem, trots att det innerst inne inte hade varit några problem känslomässigt sätt. Det hade ju varit politiskt självmord. Däremot kan dom läsa av vad andra normala människor tycker är viktigt. Den dagen då Sverige går från dagens demokratur till full diktatur, då kommer vi få se Reinfeldts sanna ansikte. Då behöver han ej längre gömma sig bakom meningslösa floskler. Många av oss som kommenterar här och på liknande sidor kommer då råka riktigt illa ut. Psykopater har nämligen en sådan grandios bild av sig själva att dom inte tål kritik då dom anser sig själva vara perfekta. Därför är jag helt säker på att han är medveten om alla öknamnen han fått på nätet och han gillar definitivt INTE dem. Varje gång han läser ett sådant öknamn så känner han det som om han fått ett knivstyng i ryggen. Så personligt tar han det. Och dom glömmer aldrig en oförrätt. Det kan dröja åratal men han kommer att hämnas förr eller senare, var så säker. I en del fall kommer han säkert vara vittne till tortyren eftersom han förmodligen hatar vissa kommentatorer och bloggare mer än andra.

2011-08-08 @ 13:09:58
Postat av: vmm

Hm... tja, vi lever i en demokrati, och det finns många svenskar som tycker som Waberi så då är det ju rimligt att deras åsikter är representerade i riksdagen.

2011-08-08 @ 20:03:31
Postat av: Du är vad du heter

@ Robin Shadowes: "Blev Leffe Karlsson arab när han konverterade"?- Yep!

2011-08-08 @ 20:12:09
Postat av: Lotta

Ljuga som en häst travar har fått ett nytt ansikte, gissa vilket?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0