VAR ÄR SJUKLÖVERNS POLITIKER

Uffe Carlsson har lyft en helt relevant fråga i sin senaste ”Uffe direkt”. Idag debatteras ofta hur kommentarer skrivs på artiklar i tidningarna. Östran tillhör en av få tidningar som låter kommentarsfältet även vara öppet vid t.ex. artiklar som tar upp massinvandringen. Det föranleder ofta att en stor mängd kritiska kommentarer inkommer. I många fall är nog språkbruket ganska bedrövligt och mer eller mer rasistiskt då 98 procent skriver dessa kommentarer anonymt.

Uffe frågar sig var alla förespråkare för invandringen finns. Han påminner om att det bara i Kalmar län finns 500-600 kommunpolitiker som förespråkar massinvandring till Sverige. Men ingen av dessa syns till bland kommentarerna på dessa artiklar i tidningen.

Personligen tror jag att det i själva verket finns en väldigt enkel förklaring till detta eller snarare två förklaringar.

Nummer ett är att dessa politiker i grund och botten inte själva tror på massinvandringen, dessutom vet de att en majoritet av svenska folket också är emot denna massinvandring när den diskuteras runt köksbordet eller på arbetsplatsen. Att i det läget gå ut offentligt med sitt eget namn och hylla massinvandringen i kommentarsfälten i de lokala tidningarna kan bara betecknas som rena politiska självmordet.

Samtidigt vet vi att de flesta av dessa kommunpolitiker inte är ett dugg intresserade av att hamna i en offentlig debatt om massinvandringen. Framförallt inte i den lokala tidningen. Tuffare än så är inte nio av tio kommunpolitiker. Det är dessutom väldigt bekvämt att följa partipiskan och inte riskera sin position genom att försvara massinvandringen till Sverige.

Så tyvärr, Uffe Carlsson så kommer nog dessa 500-600 kommunalpolitiker lysa med sin frånvaro i kommentarsfälten även i framtiden.

PS
Nu lyckades jag klämma in ”massinvandring” hela sju gånger i detta blogginlägg. Undrar om media kommer lyfta fram mig som ett avskräckande exempel! Eller kanske Expo, vem vet.


Kommentarer
Postat av: VoP

Jag trodde att massinvandring, islamofob, rasist, främlingsfientlig, nazi-anstruken var ord som inte fick användas i den offentliga debatten längre.Du har förstås rätt Thoralf, man väljer den bekväma vägen, karriären först, samvetet sist. Det blir ju lättare att byta åsikt om man aldrig haft nån, man har ryggen fri hur man än vänder och vrider på sig.

2011-08-05 @ 00:35:15
Postat av: jesse

100% korrekt analys

2011-08-05 @ 00:58:48
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Karlskronabloggen

Helt rätt Thoralf!Jag känner själv många kommunpolitiker från de flesta sjuklöverpartierna som mellan fyra ögon är extremt kritiska till "massinvandringen" och om jag frågar varför de inte säger det så skakar de bara på axlarna och upprepar samma mantra att "vi måste följa partiets linje".Det som behövs är några "politiska vildar" från sjuklövern som bryter med sitt parti och följer sin egen övertygelse i denna fråga!Jag är helt övertygad om att den eller de som skulle våga göra detta skulle bli oerhört populära i allmänhetens ögon och skulle en bara VÅGA så skulle fler följa efter! Det är min fasta övertygelse!

2011-08-05 @ 00:59:02
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Simon Nylander

Jag tror att det finns en mycket enklare förklaring till att människor tröttnar på att försöka debattera på kommentarsfält och bloggar som behandlar "massinvandring".Nämligen det du själv är inne på, 98 procent består av halvidioter, knappt skrivkunniga, och så till den grad insnöade på "kriget mellan civilisationerna" att det blir omöjligt att föra en vettig diskussion med dem.Jag har själv försökt, vid några tillfällen, att ge mig in på Barometerns kommentarsfunktion i dessa ämnen, men tröttnat på tramset och rasismen.Att prata med en vägg är en smula frustrerande, det vet alla som någon gång försökt, och det är inte konstigare än så när det gäller varför förespråkare för det mångkulturella samhället ofta lyser med sin frånvaro på de hatiska mötesplatserna på nätet.När du säger att politikerna inte tror på massinvandringen, så har du helt rätt. Jag tror inte att någon utanför SD, förutom personer ännu längre ut i extremhögern förstås, har förstått vad "massinvandringen" egentligen är för något.Om du lyfts fram som ett avskräckande exempel för användet av ordet massinvandring återstår att se. Under tiden kan man i alla fall konstatera att du är ett talande exempel. Ett talande exempel för en ideologi som gör skillnad på folk utifrån etnicitet och kulturell och religiös tillhörighet.Och vi är många som brinner för att bekämpa en sådan ideologi, även om vi ibland tröttnar på den idiotkultur som uppstår när anomyma tokstollar får härja fritt.Ha det fint!

Simon Nylander

2011-08-05 @ 01:04:17
Postat av: Ruskprick

Du har rätt Thoralf. Men när ska dessa pk-politiker i de andra partierna som håller med SD i många frågor inom rum och vägg låta sitt samvete styra? När ska ändlösa, sömnlösa nätter sätta sitt spår? Det är snart för sent. Hur tänker de? När deras barn och barnbarn frågar; Varför gjorde du ingenting? Du var ju politiker? Vad ska de svara då? Frågar de sig detta eller fortsätter de att sticka huvudet i sanden i all oändlighet?

2011-08-05 @ 01:07:58
Postat av: Ruskprick

Simon du har helt fel. Anledningen är att ni inte har några argument att försvara varför ni fortsätter er massinvandring. Ni har inga argument att i tidningskommentarer försvara ert vansinne och destruktiva förgörande av Sverige. Er mångkulturella dröm är död. Våga inse detta. Det har övriga Europa gjort. Är det hjärnspöken? Du har tomtar på loftet men du blundar.Du tror i din naiva enfald att du är god men du är ond. Fatta!

2011-08-05 @ 01:19:34
Postat av: Ruskprick

Jag vet att jag är god och jag ljuger aldrig eller vrider och vänder på sanningen. Klarspråk och antinaiv är grejen så sover man gott om natten. Heja SD och sanningen! Kram, kram alla!

2011-08-05 @ 01:31:56
Postat av: Simon Nylander

"Ruskprick".Du har helt rätt. Vi har inga argument för en fortsatt "massinvandring", eftersom vi inte riktigt vet vad ni menar med uttrycket massinvandring.Däremot har vi goda argument för att kämpa för det mångkulturella samhället och en human flyktingpolitik. Det främsta argumentet är att vi skapar konflikter när vi delar upp oss i vi och dem, vi spär på rädslan för det främmande när vi stigmatiserar det och målar upp det som "fienden".Alla vi som tror på öppenhet och demokrati måste stå enade, var vi än kommer ifrån, vilken religion vi än bekänner oss till. Först då kan vi bekämpa stollar som al-qaida och Breivik.Jag skrattade faktiskt högt åt kommentaren om att jag i min enfald tror att jag är god fast jag egentligen är ond. Det ligger en stor komik i att först beskylla mig för att inte ha några argument och i nästa mening bröla om att jag ska fatta att jag är ond. Fantastisk argumentation, Ruskprick!(Förlåt, nu var jag ironisk igen.)Jag skulle aldrig få för mig att säga något så enfaldigt som att Sverigedemokrater är onda. Moralfilosofins allra mest grundläggande fråga bör man förhålla sig till med en smula större ödmjukhet.Sanningen är subjektiv. Frågan om ont och gott ligger på en alldeles för djup filosofisk nivå för att det skulle kännas meningsfullt att använda sig av sådana epitet för sina politiska motståndare.Allt gott!

/Simon Nylander

2011-08-05 @ 02:18:02
Postat av: Gubben o Gumman

Hur många nya hantverkare lever på socialbidrag läs

svenska skattebetalare Simon Nylander ?1 6%

x 23%

2 56%Visa nu hur kunnig du är så vi inte får för oss att du tillhör dom 98% grundlurade vänstertomtarna i SverigeMed Abnorm Kärlek Gubben o Gumman

2011-08-05 @ 02:22:44
Postat av: Ruskprick

Ni kämpar för lögnen om det mångkulturella samhället. Det är vad ni gör. Det månkulturella samhället skapar självklara krockar och till slut inbördeskrig. Europa säger att det mångkulturella samhället var fel.Naiv kärlek råder inte bot på detta faktum. Jag är ledsen Simon. Du springer Djävulens ärenden och du är inte ensam. Spring mindre. Spring rätt och gott när du väl springer. Kram alla och speciellt naive Simon som sprungit vilse i pk-träsket. (Andfådd och vilsen.)

2011-08-05 @ 02:33:41
Postat av: Carl

denna "partipiska" är väl ursprungligen order från högkvarteret i Bryssel!Sverige plundras på allt och 7 klöverns politiker får inte/vill inte/vågar inte säga nej.massinvandringen används som verktyg för att slå sönder Svenska samhället.

välfärden och socialförsäkringen kommer haverera, när allt färre skall försörja allt fler.och driva företag blir svindyrt i Sverige medans bidrag och skatteberielser delats ut sedan 1995 om företag lagd ner verksamheten i sverige och flyttat till lågläneländer.

1a exempel var Lear i värmland ca 1996 som flyttade till portugal, = EU bidrag politik.folk svälter i 3de världen medans eu bidrag delas ut om jordbruksmark läggs i träda i EU området!SD vill ju att hjälpa folk i deras hemländer.

med det gynnar inte 7 klöverns undersåtar som för sin inkomst inom massinvandringsindustrin i Politisk korrekta Sverige, så U-landshjälpen det är bara spel för gallerierna utöver de som får sin inmost i biståndsbranschen.

2011-08-05 @ 05:30:51
Postat av: Robin Shadowes

@Simon N.Du hävdar att massinvadring inte finns. Att det är ett påhitt av "extremhögern". Då kanske du kan förklara en sak för mig. Om 20-30 "flyktingar" får avvisningsbeslut, då slår tidningarna på stora trumman och kallar det massutvisning. Samtidigt är det ett faktum att vi tar in mellan 80000-100000 nybyggare om året. Det verkar lite konstigt, tycker du inte det? Det är ungefär samma fenomen när en våldtagen 13-14 årig tjej i tidningarna beskrivs som kvinna medan dom ensamkommande beskrivs som barn trots att dom är allt ifrån yngre män till vuxna karlar i medelåldern. Men så pk som du är som håller du väl envist fast i föreställningen att det verkligen är riktiga barn det handlar om. Trots att dom emellanåt setts gå ut för att tända en cigg.Med über-üniversell dödsknarkarnazist-kärlek ;)

2011-08-05 @ 06:44:23
Postat av: Tony Ingman

Simon Nylander: Du vet inte vad ordet massinvandring betyder? Men om merparten av Europas

länder tar emot c.a 10000 inv. om året medan Sverige tar emot 100000 st , så kan man väl med fog kalla det massinvandring, eller? Ni är ju inte sena att kalla en avvisning av 10-15 st för massavvisning

2011-08-05 @ 07:02:20
Postat av: Stefan A

Ja om Sveriges stekhetaste fråga (och farligaste) skall det inte diskuteras, utan där ska det bara hållas monolog, vanligen om hur invandrare diskrimineras och plågas på alla sätt och vis av den elake svensken, en del kommentarsfält kan se till synes öppna ut, men är i själva verket stängda,man vet ju vilka frågor som brukar engagerar människor, men kommentarerna stannar på en 3,4,5 inlägg och där står det still,då är det ärligare att stänga helt.

2011-08-05 @ 07:48:24
Postat av: S-E Karlsson

Börserna i Asien rasar katastrofalt !

Det kanske också är Sverigedemokraternas fel ?

2011-08-05 @ 07:53:10
Postat av: Lassese

...och bakom detta ligger media.

OM ngn av dessa kommunpolitiker skulle drista sig till att säga något som ens andas kritik så har han/hon genast en hord av dessa åsiktsförtryckets inpiskare efter sig som kommer med idiotfrågor avsedda att locka fram några ord som sedan kan ryckas ur sitt sammanhang och sedan publiceras och därmed släcka nämnda politikers karriär såväl politiskt som yrkesmässigt.

2011-08-05 @ 08:08:31
Postat av: janstefans

Simon Nylander: Vi ska självklart ta emot flyktingar, människor i nöd. Vi har FN-resolution på att ta emot (heter det kvotflyktingar?) ett antal tusen om året.

Men som det låter på dig och övriga i sjuklövern så finns det ingen botten på denna skattkista som vi i Sverige har tillgång till.

Min fråga till dig är: Finns det någon botten i den kistan eller är den outtömlig??

Har vi råd att ta emot alla som vill komma hit??Om det finns någon gräns, var går den??2011-08-05 @ 08:35:11
Postat av: janstefans

Simon: En fråga till.

Hur många av de som kommer hit är i behov av skydd och kan de identifiera sig??

Kan det vara så att en del kommer hit för att de bara för att de vet att de kan bli livstidsförsörjda och isåfall hur stor del??Oj det blev visst ett par frågor till, sorry. Hoppas du kan svara på några av dessa.mvh

janstefans (cv: frilansande lufttrummis)

2011-08-05 @ 08:40:29
Postat av: Putte

@Simon NylanderUtav de ca 80000-100000 som Sverige tar emot årligen så är bara ca 5% flyktingar enligt FN:s flyktingkonvention. Så nog är det generöst i överkant när upp till 95000 årligen får asyl i Sverige utan att reella flyktingskäl finns. Du kan ju förklara det humana med att svenska löntagare tvingas försörja 10000-tals "flyktingar" som semestrar i hemlandet de "flytt för sina liv ifrån". Somliga bor där permanent och har bara sin asyl, så de kan få sina svenska socialbidrag nerskickade till hemlandet. Det är väl generöst och humant.Du har egentligen inga som helst argument för massinvandring. Du rapar bara upp samma floskler som alla andra multikultare är klonade att upprepa.Det är ingen mänsklig rättighet att bli försörjd av svenska löntagare. Det är ingen mänsklig rättighet att få asyl i Sverige. Det är en mänsklig rättighet att söka asyl, men varför varför ska Svenska löntagare försörja exempelvis fler Irakiska "flyktingar" än hela övriga Europa gör tillsammans?En intressant företeelse är att trots allt vackert tal om människors lika värde och rättigheter från multikultkramarna, så är det deras företrädare som är snabbast med att behandla nmänniskor olika. Exempel: Illegala invadrare, som har fått sina asylskäl prövade i ett oändligt antal instanser och vägrar att lämna landet, belönas av multikultarna med gratis sjuk- och tandvård. Det får inte vi svenskar och legala invandrare. Detta får tolkas som att multikultkramarna anser att illegala invandrare är värda mer än vi andra.

2011-08-05 @ 08:53:40
Postat av: Medmänniska

"80000-100000 om året"I Tyskland hade de ett liknande exempel. Först var siffran 400 000 invandrare till Tyskland varje år. Sen när statistiken bröts ner visade det sig att 325 000 av dem åkte hem igen när säsongsjobbet tog slut, resten var familjeåterförening (läs: tyskar som har gift sig med utländska medborgare och återvändande judar). Den verkliga siffran var 3000 om året.Så min fråga: Var kommer siffrorna i från och har de brutits ner?Jag håller med Simon Nylander. Det är bara Sd-sympatisörer som har något att säga om massinvandringen eftersom vi andra inte förstår vad ni menar.

2011-08-05 @ 09:06:52
Postat av: Skånepåg

Här är en som blåljuger så hon tror sig själv. Ann-Charlotte Marteus i en vämjelig ledare i Expressen.@ Medmänniska

Var tror du att du tilför den här bloggen med ditt verklighetsfrämmande påstående. Du klarar uppenbarligen inte ens av att hitta till och tolka Migrationsverkets statistik beträffande migration!Postat av: Medmänniska

@Skånepåg

Jag trodde att ni var för en öppen debatt. Men om ni bara vill ha en massa ja-sägare så tillför jag absolut ingenting för er. Men jag tänker inte låta er vara oemotsagda trots det.Jag undrade var siffrorna kom ifrån därför att jag inte visste. Om det är migrationsverket de kommer ifrån ska givetvis gå in och titta på siffrorna ordentligt.

2011-08-05 @ 09:24:44
Postat av: SM811

"Massinvandring" blivit till "invationsinvandring"?

2011-08-05 @ 09:26:06
Postat av: Skånepåg

@ Medmänniska

Kvinnan i videon säger att hon trivs i Malmö som i Irak eller vilket annat arabland som helst.Malmö, Sveriges mest muslimtäta stad där det vanligaste pojknamnet nu är Mohammed eller varianter på detta. Där över 50 % av skoleleverna inom det obligatoriska skolväsendet är muslimer. Du måste stolt ställa dig framför spegeln och utan tanke på konsekvenserna stolt uttrycka. Titta vilken duktig medmänniska jag är, som stödjer denna galenskap som håller på att ske i vårt fosterland.

2011-08-05 @ 09:28:35
URL: http://www.youtube.com/watch?v=pOCUE-JLyZ8
Postat av: Mats B

Det är bara till att räkna:http://www.ssd.scb.se/databaser/makro/Visavar.asp?yp=tansss&xu=C9233001&huvudtabell=UtrikesFoddaR&deltabell=02&deltabellnamn=Utrikes+f%25F6dda+i+riket+efter+f%25F6delseland+och+k%25F6n%252E+%25C5r&omradekod=BE&omradetext=Befolkning&preskat=O&innehall=UtrikesFodda&starttid=2000&stopptid=2009&Prodid=BE0101&fromSok=&Fromwhere=S&lang=1&langdb=1

2011-08-05 @ 09:29:08
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: AWSvensson

GoG, en ledtråd, Sölvesborg,lördag ,vackert väder, är du med.

2011-08-05 @ 09:29:49
Postat av: Skånepåg

@ MedmänniskaVill bara rätta dig i något som du tycks ha missförstått. En öppen och seriös debatt innebär att den som "ger sig in i leken" har någorlunda elementära kunskaper och inte bara slänger ut sig något som motsvarar kvällstidningsjournalistik.

2011-08-05 @ 09:32:38
Postat av: Medmänniska

Av de cirka 31 000 asylärenden som migrationsverket avgjorde 2010 var det bara 28 procent som blev beviljade. Eller? Massinvandringen kanske inte bara är asylärenden eller vad menar ni?

http://www.migrationsverket.se/download/18.46b604a812cbcdd7dba80008284/Avgjorda+asyl%C3%A4renden+2010.pdfJag slänger inte ur mig någonting jag ställde en berättigad fråga. Och med den ville jag belysa att statistik inte alltid säger så mycket om man inte fördjupar sig i siffrorna.Statistik kan läsas på olika sätt och man hör ju ständigt hur "media" förvränger saker men jag tror att det gäller för alla som vill få fram en poäng, inklusive SD.

2011-08-05 @ 09:42:20
Postat av: Skånepåg

@ MedmänniskaFör varje person som erhåller uppehållstillstånd tillkommer erfarenhetsmässigt cirka 3-4 genom den åtföljande anhöriginvandringen. Vi är då uppe i en invandring på cirka 50 000 årligen, i huvudsak muslimer.Mera intressant statistik finns på bifogade länk, som visar hur illa det är och vartåt det barkar.

2011-08-05 @ 09:57:26
URL: http://affes.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

Förtydligande: Uppehållstillstånd har i detta sammang betydelsen asyl.

2011-08-05 @ 09:59:59
Postat av: Putte

@Medmänniska

Du glömde, lite lättvindigt, ca 25000 anhöriga till "flyktingar" och sedan ca 21500 arbetskraftinvandrare, vara flertalet är dålda immigranter.http://www.migrationsverket.se/download/18.46b604a812cbcdd7dba80008288/Beviljade+uppeh%C3%A5llstillst%C3%A5nd+och+registrerade+uppeh%C3%A5llsr%C3%A4tter+2010.pdf

2011-08-05 @ 10:12:29
Postat av: AWSvensson

Simon Nylander ,äntligen en som kan förklara begrepp som figurerar till försvar för det mångkulturella.Utveckla dessa frågor och fräls oss från det onda.

PÅ vilket sätt menar du att Sverigedemokraterna gör skillnad på folk utifrån etnicitet och kulturell och religiös tillhörighet.

Som förespråkare för det mångkulturella samhället kan du passa på att informera oss om vad du menar med ett mångkulturellt samhälle, vad det tillfört oss som vi inte annars skulle haft,finns det överhuvudtaget några problem med ett mångkulturellt samhälle. Är det bara nys när flera stora europeiska ledare i skarpa ordalag fördömer det du kallar mångkulturellt. Jag med fler väntar som på nålar på svar, nu när vi äntligen efter flera års bönande efter svar på dessa frågor tycks fått tag på en som kan missionera oss.

2011-08-05 @ 10:21:36
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Nu hajjar även dessa träskallar

Gumman jobbar ,så det känns lite ensamt i T-Forden

2011-08-05 @ 10:45:05
Postat av: Medmänniska

Jag glömmer ingenting "lite lättvindigt" jag var inne och tog en snabb kik bara. Men min poäng är att statistik inte är ensidig absolut sanning, utan kan vändas och vridas på för att passa olika syften.Personligen skiter jag i hur många som kommer för jag är av den, enligt er naiva, uppfattningen att mångkultur är något önskvärt.Jag kan inte göra annat än att hålla med Simon Nylander om att det är som att prata med en vägg här inne. Inget utrymme för att se saken ur andra vinklar än bara korkat.Inser att ignoransen får vinna denna gång, lämnar härmed och tänker inte hitta tillbaka.Ps. Har ni kollat på hur många av de här anhöriga som kommer från sydostasien och är här för att de är gifta med svenskar? ds.

2011-08-05 @ 10:51:46
Postat av: janstefans

Jag kanske är naiv, jag kanske är lite för fördomsfull eller rentav lite för snabb när jag förväntar mig en enda lång "tystnad"... jag tror att han saknade biljett så han fick hoppa av svarståget.... vad tror ni andra??Påtal om tåg. Varför ska de som åker tåg ha biljett?? När de som har biljett inte alltid får något tåg?? Jag förväntar mig inte bara svar Simon N utan också SJ:s VD...

2011-08-05 @ 10:54:50
Postat av: Gute

Jag är övertygad om att de politiker som säger rakt ut vad folket tycker i känsliga frågor, blir de som vinner mest förtroende.

Den politiker som dessutom kan komma med hoppfulla förslag om hur MASSARBETSLÖSHETEN ska åtgärdas blir en segrare.

Med det osäkra läget som råder nu, så lär MASSARBETSLÖSHETEN permanentas tillsammans med MASSBOSTADSLÖSHETEN!

Ett riktigt skräckscenario kanske redan finns runt hörnet, med en finanskris som kommer att få den tidigare att blekna, som Alan Greenspan har förutspått!

2011-08-05 @ 10:57:02
Postat av: Lotta

Har nångonstans läst att de 27 medlemsländerna i EU varje år sagt sig villiga att ta hand om 6000 kvotflyktingar, (någon som kan hitta statistik på detta?). Sverige tar här ensamt hand om 1900 kvotflyktingar varje år, övriga medlemsländer delar på de övriga 4100. Men så rättvist fördelat. Hittade följande under länken frågor och svar som ytterligare belyser hur sjukt vårt samhälle blivit: "Får Sverige pengar från FN för att ta emot flyktingar?

FN ger inget ekonomiskt stöd till länder som erbjuder internationellt skydd enligt flyktingkonventionen. Tvärtom - det är FNs flyktingorgan UNHCR som får ekonomiskt stöd från många av medlemsländerna, bland annat från Sverige som är den tredje största bidragsgivaren i världen."

Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Det är snällt av dej att agera "pedagogiska Pelle"

Men faktum är att varje medborgare har en skyldighet att sätta sej in i var skattepengar går till samt att se till att gator och tog är lugna platser att vistas på,inte minst för kvinnor.Det håller inte att med 1.4 miljoner människor i Sverige msitta eller stå och säga : Jag förstår inte vad SD menar med massinvandring.För att i nästa ögonblick ge sej in på en SD blogg och kasta skit på dom som förstår vad som pågår och ser igenom mediahjärntvätten.

Det är raka motsatsen till att ta samhällsansvar samt att tänka på ev barnbarn.

Här blir en sådan kille som Ulf Karlsson på Östran en tragisk figur en "svekmorfar/farfar.Såvida inte handikapp föreligger så kan man använda egna ögon och öron,det finns inget förbud mot det.När det gäller sakfrågan i blogginlägget så är inte Ulf Karlsson på Östran ett dugg bättre.Han kan uppenbarligen inte läsa och ta till sej fakta och statistik,betänk då att han är redaktionschef på en tidning.Han lurar både sej själv och sina läsare eller är det rent av så att han gör precis som politikerna.

Spelar dumma och fyller plånboken vad tror du Svenne Banan.Ulf Karlsson och Östran kanske skulle dra upp rullgardinen lite och gräva vidare i det rånet en en dam blev utsatt för härromdagen eller bege sej till tingsrätten och titta på domar, hur det förhåller sej med kriminaliteten i byn.

Det är att ta samhällsansvar speciellt på den posten Ulf Karlsson sitter på.Men sitt du på din redaktion och låt socialbidragen och kriminaliteten öka och staden självdö ekonomiskt när din kompis i komunalhuset leker tjofaderittan grodan boll med skatteslavarnas pengar, och hälsa på gator och torg,någon medalj blir det inte,en stor spark i arslet vore på sin plats,och enkelrum utan bad på Ravelinsgatan.

2011-08-05 @ 11:11:35
Postat av: Kerstintin

Simon Nylander´inlägg

2011-08-05 @ 01:04:17

"..halvidioter...idiotkultur...stollar...tokstollar..."! - Vilket vackert språk du har Saimon, my baby!

Så nyanserat, innovativt, begåvat och ... kärleksfullt!

Du lever verkligen upp till din devis om "god ton"!

Du är en fin grabb du Saimon, och... klok!Love!

2011-08-05 @ 11:20:01
Postat av: Gubben o Gumman

Janstefans : Vår gissning är att han sover "bidragssömn" innan han beger sej till bokkafet.

Vänstertomtar som har en skev egenbild av sin intelligens och är oförskämda i sin envägskommunikation,samt undviker att svara på dom frågorna som ställs borde få en "bloggfatwa"

DVS inlägget transformeras om till hemlig skrift.

Alternativt skickas vidare utan att passera gå till någon vänsterblogg.

Det är snällt och humant, Jinge hotar ju med att lägga ut IP adress om man inte tycker som han.

Hur länge kan man sitta och vara oförskämd på hans blogg med ett medlemskort i SD måntro?Tycka vad man vill är en sak eller att inte ha en siffra rätt men att sitta och vara oförskämd nej tack.Vänstertrollen har ju bara ett syfte att störa bloggen,så tycker vi iallafall.Fast å andra sidan har ju Gubben o Gumman mest fel.

2011-08-05 @ 11:24:45
Postat av: Lotta

@medmänniskaDu skriver följande: " Om det är migrationsverket de kommer ifrån ska givetvis gå in och titta på siffrorna ordentligt." När du sedan enligt din egen utsago tittat på siffrorna ordentligt återkommer du med: "Av de cirka 31 000 asylärenden som migrationsverket avgjorde 2010 var det bara 28 procent som blev beviljade." som du ytterligare förtydligar med en länk till Migrationsverkets websida. När du då blir överbevisad av Putte med statistik från samma källa som den du använde så påstår du att det är som att prata med en vägg? Hur kommer du fram till den slutsatsen?

2011-08-05 @ 11:25:19
Postat av: Gubben o Gumman

Kerstintin : Det är vår slutsats/uppfattning med

Mr Nylander har gjort sitt.

2011-08-05 @ 11:27:11
Postat av: Lotta

@MedmänniskaOj, glömde i hastigheten. Du som är så vis kan väl berätta för mig vad det är med mångkultur som du tycker är så önskvärt? Vill jättegärna veta.

2011-08-05 @ 11:30:29
Postat av: AWSvensson

Lotta jag tror han ser väggen som en överman i intelligens.

Skånepåg , vår medicinske talesman, var inne på Marteus skriverier på Expressen som du länkade till. Vad ställer den samlade medicinska vetenskapen för diagnos på en person som Marteus, i vilken värld lever hon , att se Sverigedemokratsdemoner hela tiden måste demonisera folk.

2011-08-05 @ 11:36:01
Postat av: Tony Ingman

Merit Wager säger irroniskt att Sverige behöver ett

åsiktsverk?? Men det har vi ju redan! Det stavas

PK Media.

2011-08-05 @ 11:37:10
Postat av: Gubben o Gumman

Medmänniska : Gå då till närmsta Byggmax och fråga efter/köp

kriminalvinkeln,socialbidragsvinkel.När det är gjort ringer du till skatteverket och ber att få ett frivilligt avstående på 3000kr till i skatt.Ditt tyckande eller affektiva/kognitiva synpunkter har inget med svensk invandrarpolitik att beskaffaNär fakta argumenten blir för svåra kommer "godhetsgiddret " fram.

Det finns ju faktiskt "godhetsbloggar"för människor utan verklighetsförankring.Hur många människor till skall Sverige ta emot tycker du?56% lever på skattebetalarnas pengar läs socialbidrag.

Är det det du tycker är bra med mångkultur.?Sverige är tvåa i överfallsvåldtäktligan i VÄRLDEN

Vad har du för kvinnosyn?Tala om för "väggen" här vad som är så bra ,låt oss bara slippa pizza /kebab.Vi tycke vi allafall att svenska pensionärer och skolungdomar har gjort sina uppoffringar färdigt nu med 1.4 miljoner nybyggare i landet.Gud förbjude att du har eller får barnbarn.

Den dagen du får fingrar och tår till 20stycken kan du ge dej inte på Sveriges vassaste blogg och yra.

2011-08-05 @ 11:50:18
Postat av: Lotta

@AWSvensdon

Nja med tanke på det aningen bittra Ps:et "Ps. Har ni kollat på hur många av de här anhöriga som kommer från sydostasien och är här för att de är gifta med svenskar? ds." lutar det mer åt en tyckasyndomkärring som lullar runt med rosafärgade glasögon och ser sig som hela världens goda samvete.

2011-08-05 @ 11:51:32
Postat av: Stefan K

Du har helt rätt i din analys Thoralf.Jag möter dagligen personer som inte röstar på SD, men som anser att dagens invandringspolitik är ett fiasko som mer stjälper än hjälper.Självklart sitter det politiker från andra partier med åsikter i frågan som strider mot partiets ansikte utåt.Skillnaden mellan de som för samtalen på runt arbetsplatsernas fikabord, frukostborden, i kompisgängen är att dessa inte kan påverka.

Det kan politikerna, men de vågar inte.

Postat av: Skånepåg

@ LottaBörjar snart tro att en förutsättning att vara "vänstermuppe" alternativt multikulti- och massinvandringsförespråkare förutsätter ett mer eller mindre utvecklat "tunnelseende". Detta är inom medicinen ett känt symtom vid t.ex. förgifning och vissa sjukdomar. Men här tycks vi vara tvungna att vidga detta medicinska begrepp att även innefatta den mentala kapaciteten i avseende på personens verklighetsuppfattning och konsekvenstänkande.Vi bodde tidigare för rätt många år sedan på en helt annan plats i Sverige, efter ett antal år då jag arbetat utomlands, och där jag var en flitig insändare i stadens ledande tidning beträffande invandring och multikultur och undertecknade med eget namn. Efter att jag av Simons likasinnade fått "smaka" på skottlossning mot våra fönster, repningar och sparkar på bilen, nattliga hotfulla telefonsamtal och vedervärdiga brev och vykort lade jag av eftersom det inte gick att förutse hur detta skulle kunna sluta för mig och övriga familjen.Detta är något som Simon inte låtsas förstå och fortsätter sitt f-b tjat om varför jag och andra skriver anonymt. Rent ut sagt, hur f-b "korkad" får man egentligen vara?

2011-08-05 @ 11:52:31
Postat av: safgf

"Undrar om media kommer lyfta fram mig som ett avskräckande exempel! Eller kanske Expo, vem vet."Att ha blivit uthängd av Expo är den finaste merit man kan ha i sin CV.

2011-08-05 @ 12:13:41
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Hur dum man få bli i Sverige är en svår fråga ett riktmärke är ju att man kan bli stadsminister utan ha så många hästar hemma i stallet.

"Jag sänker skatten ,jag sänker skatten,jag är inte populistmoderat jag är inte populistmoderat"Turkiet in i Eu hejhå hejhå mera islam skall ni få.

Välkomna till Sverige landet med världens enda globala socialbyrå.

Varförinte halka in i Sverige på ett banaskal med räkmackelön,glöm inte ta med Fatima bara det finns ett lgh fänglse för henne här i landet också.

Obs platserna är begränsade till en miljon personer.Hoppas Clownfeldt blev rejält myggbiten på flinten och står på pencillin efter semestern."Vänstermuppe"? Hm...Vänstermutter?

Det blir rapport på det här.

2011-08-05 @ 12:23:39
Postat av: Skånepåg

OT

Satt och kollade bland gamla urklipp och hittade följande från april 1996 av gästkrönikör Christina Magnusson (S) i KalmarPosten. Hon skriver bl.a. följande:

”En gemensam EU-politik är viktig och den skall vi verka för. Katastrofhjälp i flyktingarnas närområde är viktig. REPATRIERING är viktig. En svensk samordningsgrupp arbetar redan för bosniska flyktingars återvändande. De flesta flyktingar VILL återvända”.Någon som hört eller sett något om denna samordningsgrupp?Hittade även en debattartikel (tyvärr glömt datera och från vilken tidning) av en av länets moderata riksdagsmän. Han var synnerligen upprörd över att efter att en iranier fått uppehållstillstånd hade i princip hela släkten anslutits som anhöriginvandrare och ”klanen” uppgick nu till cirka 90 personer i Malmö.Jag lade tillbaka högen i kartongen efter detta utan att bläddra vidare, eftersom det får bli dagens dos av märkligheter för att min hypertoni inte skall sätta nytt rekord!

2011-08-05 @ 12:29:08
Postat av: Ceasar Andersson

Affes lättförståeliga statistik är ett bra exempel.Asylsökande strömmar till Sverige och tillsammans med kedjeinvandring (anhörig) bidrar de till en massinvandring. Om man inte gillar ordet massinvandring så kanske jätteinvandring, bidragsinvandring, Europas mest omfattande eller en av världens största känns bättre.Litegrann som ordet städare förvandlades till lokalvårdare för att sedermera uppgå i sanitetstekniker:-)http://affes.wordpress.com/2011/04/17/sverige-extremare-an-nagonsin/mvh C

2011-08-05 @ 12:56:57
Postat av: AWSvensson

Det fanns en tid, tro det eller ej , när politiker var självständiga i sin kreativitet och kunde komma med förslag till gagn för detta landet. Nu är ju allt tillåtet bara det är svart vilket av förklarliga skäl begränsar kreativiteten. Skånepåg,i denna nostalgiska

hänryckning som du lockat fram kan jag inte låta bli att tänka på socialdemokraternas proposition "Aktiv flykting och migrationspolitik", prop. 1990/91:195. Bakgrunden till denna var den plötsliga ökningen av personer som saknade asylskäl. Vad som sedan hände är allmänt bekant,sossarna förlorade valet,Ny Demokrati kom in i riksdagen, och istället för att driva sin politik så stämde man tillsammans med Bengt Westerberg in i skallet och drevet mot Ian & Co, och på den vägen är det.

2011-08-05 @ 13:02:00
Postat av: LN

.

Fjordman har som alla nu vet helt självmant kommit ut ur den berömda gardroben, men är ännu inte vare sig misstänkt eller anklagad för att vara medhjälpare till eller ha samarbetat med Anders Breivik, utan anses fortfarande ha vittnesstatus. Trots detta har polisen konfiskerat och släpat iväg med hans dator.Ponera att en galning här i Nya Sverige blir gripen efter fullbordat attentat, mord på statsministern, och vid förhör uppger att han varit flitig läsare av Thoralf Alfssons blogg, som enligt honom innehållit mycken befogad kritik av den sk. sjuklöverns i många stycken landsförrädiska politik, då skulle TA tillsammans med alla oss kommentatorer ligga risigt till. AFA ligger redan i startgroparna, rödfärg och yxor är inköpta!Föreställ er också Aftonbladets och EXPOs, Statsradions P1+P4 och Nya Sveriges kongeniala talrör #1, Täppas Fogelbergs orgastiska utgjutningar om vår medskyldighet. Thoralfs dator skulle omedelbart bli konfiskerd och vi andra skulle bli uppspårade och utsatta för samma kriminella åtgärd. (Informera dig redan idag om vad kryptering kan innebära för dig!)Vi "massinvandringskritiska, multikulturkritiska, islamkritiska, samhällsfarliga extremister på den allra yttersta högerkanten" kräver nu att likhetsprincipen enl. regeringsformens 1 kap. 9 § skall tillämpas med yttersta konsekvens i alla hithörande sammanhang.Maktetablissemanget anmanas att ofördröjligen igångsätta utredning av herr profeten Mohammad och den så kallade KORANEN, som han påstås vara upphov till. Visserliggen föreligger enlig uppgift originalet till KORANEN i himmelen, men herr Mohammad måste anses vara ansvarig utgivare av den jordiska utgåvan, vars totala upplaga troligen överstiger 1,4 miljarder exemplar.Aldrig någonsin, vare sig förr eller senare i den mänskliga historien och på denna planet, har en bokutgivare och boken ifråga inspirerat till och initierat så mycken djävulskap och ondska samt orsakat så mycket lidande, som herr Mohammad och hans fördärvliga skrift KORANEN.Oräkneliga är de fanatiska våldsmän, krigsherrar, hövdingar, potentater, makthavare och enskilda mördare som (1) inspirerats av (2) enkelt följt de i denna skrift föreliggande uppmaningarna och påbuden.Oräkneliga är också de miljoner och åter miljoner individer som blivit offer för den kriminella ideologi kallad ISLAM, som herr Mohammad med sin bokutgåva KORANEN obestridligen är upphov till. Oändliga är alla brott mot egendom och mänskligheten i stort som herr Mohammad också inspirerat till.Ett omedelbart konfiskerande av samtliga i Nya Sverige befintliga exemplar av KORANEN samt en genomgripande polisiär-juridisk undersökning och utredning av herr Mohammads medverkan till och skuld i ovan angiven brottslighet är ett oeftergivligt krav från alla oss som är aktivt kritiska, som fördömer och efter förmåga motarbetar, som med djup och faktabaserad avsky tar avstånd från herr Mohammad, hans fördärvliga bok och hans fascistiska ideologi benämd ISLAM.

2011-08-05 @ 13:32:26
Postat av: ^¨^¨^¨^¨^¨^¨

...eller ponera att någon sparkar (bokstavligen) Ewa Hamilton och sedan vid förhör uppger att han blivit inspirerad av Hängbegonians upprepade äskanden att sparka (i meningen avskeda) tantkärringen?!

2011-08-05 @ 13:57:27
Postat av: Ylva

@ ^¨^¨^¨^¨^¨^¨"Bego´nia bolivie´nsis" kan inte fällas för hets mot Ewa Hamilton,

Sverige har ingen lag som förbjuder hets mot individer.

2011-08-05 @ 14:06:10
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Även om en del får avslag på sitt "gottande", har de under sina mer är två år levat på skattebetalarnas pengar, innan avslaget sker. Sen blir det överklaganden och annat ståhej! Och så "ränner" allt fler in och allt fler gömmer sig. En ständig karusell i detta asylsökarnas paradis. Och i slutänden blir MP eller kanske S de som samarbetar med dagens regering. Ett ständigt fiasko utan att folket vaknar. Vilken kommun blir den första att braka ihop. Tecknen är idag många!Nu tror jag även att migrationsverkets statestik följer den normala svenska regeln och gömmer ett antal under andra märkliga konton. Precis som att leta efter invandringens kostnader. Faktum är om man ser vad AB Sverige kostar, ligger den årliga kostnaden för invandring och uppehälle närmare 300

miljarder kronor per år. Jag lär återkomma med en närmare identifikation om detta. Man kan ju inte enbart räkna på de som kommer just detta året, utan vad samtliga, även de som kom under tidigare skede och aldrig sett en arbete med sina ögon. Inte ens svenska har de lärt sig, men hitta på djä***tyg och behöver tolkar till sitt försvar, det behöver de!

Och så finns det lärda som påstår att invandringens kostnader är högst 30 miljarder. När vaknar folket?Jag har slutat att lita på den information som staten ger ut. Jag använder denna som en utgångspunkt för en vidare utveckling. Det är så vi måste arbeta.Simon, du är en märklig figur. Att du påstår dig heta "Simon Nylander" säger inte ett dugg. Du kan ju välja vilket namn som helst, precis som andra har för att inte bli identifierade. Du kanske heter istället Karl Andersson istället och "luktar" efter märkliga ord som ofta används.

"Kerstintin" ovan har ditt språk. Jag väntar på ytterligare märkligheter ifrån dig.

Om jag inte minns fel var du ofta inne hos salige Lundgrens och hans blogg och störde. Kanske bor du också på Öland, precis som Kurt gjorde! Har jag fel

ber jag om ursäkt!

Och ytterligare ett troll har nu uppenbarat sig på din fina blogg, Thoralf. Precis som en sockerbit som lockar, ha, ha!Må väl alla önskar jag er.2011-08-05 @ 14:11:37
Postat av: janstefans

G o G 11:24 . Bidragsömn, ja kanske. Vi får hoppas att det är sanndrömmar han har, det vore inte dumt att verkligheten såg ut som i deras drömmar.- Outsinlig kassakista. Bara att ösa ur till välfärdsflyktingar. Jag fattar inte att de tar några lastfartyg och fyller dessa med pengar eller kanske mat och seglar ner till afrikas hornJa och så ett antal punkter till...Han kan sanndrömma om nybyggarna som gärna anpassar sig till våra lagar.Han kan sanndrömma att de som kommer hit kan identifiera sig och har rent mjöl i påsen...Han kan sanndrömma om att de inte ser svennar/svennor som rån/våldtäktsoffer... osv osv...Att de inte kommer hit för att få PUT och sedan åka hem direkt de fått det...!!.. nä nu orkar jag inte mer...

2011-08-05 @ 14:22:34
Postat av: Lassekolja (65)

Thoralf, Ditt blogginlägg får mig att tänka på vad vår "ständige" vice ordförande Jonas Åkerlund så träffande sa efter att han återvalts vid Riksårsmötet i Karlstad 2008; En bekant till honom frågade honom om det inte var jobbigt att företräda Sverigedemokraterna. Han svarade då "Nej det är nog det enklaste partiet att tillhöra, det är bara att hela tiden hålla sig till sanningen!" Det kan vi nog alla instämma i!

Ett annat bevingat uttryck från Jonas Å. kom efter att han återvalts, denna gång i Ljungbyhed 2009. Han citerade då en kommunpolitiker någonstans i Sverige; "Visst är det berikande med invandring men just nu har vår kommun inte råd att berika oss mer!"

2011-08-05 @ 14:25:37
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Gubben o Gumman

Massinvandring är ett alldeles felaktigt begrepp det paserade Sverige på 90-talet när Bengan tog hit halva Balkan.Idag kan vi istället prata abnorm socialbidragsinvandring.Så dom medialobotomerade ufona som flyger in här med jämna mellanrum har dubbelfelSå är du pensionär åk färdtjänst medan den finns kvar,skall du nödvändigtvis bränna ner din kåk gör det nu medans brandkåren fortfarande har bilarna kvar.Så svensk media är ute och seglar rejält med sin kampanj mot SD ,fast en av tre journalister har högskoleutbildning och 60% dricker sprit mer än en gång i veckan.70% röstar vänster och vi vet ju hur det gått med den läran i Europa/Sovjetunionen.

Således får "Kapsyl o Korken" snart börja arbeta.

Eller varför inte räkna fingrar och tår i a-kassekön

Mest humana vore att kombinera avgångsvederlag med en kraftik rabatt på tex"Tallmogården" som hjälper "kluckkluckare"

Visserligen är extrema plattfötter svårbehandlade men vi får aldrig ge upp tron på allas lika värde

Även om vi hittar dessa i en soptunna eller på dass.Propagandainstituten i Sverige is falling down slowly,se på Uffe som fått nog av fakta,och nu piper om censur,gastriten bubblar på,tänk på killen i American Pie som gick på figgan efter att ha fått laxermedel i sej.

Snart är Uffe Karlsson och Mats Andersson framme vid att det är dags att springa på toa."Prognosen är icke god för dessa dampschimpanser"

Som Dr Schrinkelfeldt skulle utryckt sej.

Redaktör Marteus kunde tex nomineras till Pevarylpriset 2011.Faktakällor : Journalistförbundet samt tidsskriften Journalisten.se (2001)och Hollywood.Gubben o Gumman skriver som fristående "journalister"utan samröre med Thor-alf Alfsson Expo eller Baader Meinhof ligan.

2011-08-05 @ 14:34:47
Postat av: AWSvensson

LN ,tror inte att Mohammed kan ställas till svars för spridande av uppviglande material. Domstolen skulle nog komma fram till att brottet är preskriberat.

2011-08-05 @ 14:39:57
Postat av: ! ! !

Det är inte längre fråga om invandring eller massinvandring.

Det är regelrätt INVASION ! ! !

2011-08-05 @ 14:40:46
Postat av: LN

@ AWSvensson

Adolf Hitler är död liksom Mohammad - preskription gäller i bådas fall. MeinKampf skrevs på tjugotalet - är förbjuden i Holland - blir beslagtagen och dess ägare får böta om den påträffas.Hatskriften KORANEN borde sitta i samma båt.Vad du läste AWSvensson var ett försök till TRAVESTI på den rådande situationen.

Uppskatta att du ibland får läsa ngt intelligent!

(PS Slå upp ordet!)

2011-08-05 @ 15:06:48
Postat av: Gubben o Gumman

LN : Vad betyder intelligent det har inget med sex att göra va,var är du tex på en intelligenskala från 1-10.

Var hamnar man på skalan om man tycker målarbok är kul fortfarande.?

2011-08-05 @ 15:20:25
Postat av: ! ! !

Brott pågår...Glöm inte den viktigaste skillnaden i jämförelsen mellan Koranen och MeinKampf,

den senare var en kort parentes i historien.Islams brott mot mänskligheten har pågått i mer än 1400 år och de pågår än idag och eskalerar.

Se på de miljontals slavinnors situation som lever i fångenskap i hemmet, i ständig skräck för sina manliga övervakare och på det förtryck, våld och terror som människorna i det islamiska väldet blir utsatta för.Islams brott, särskilt när det gäller kvinnornas situation, har ingen motsvarighet i någon annan lära.

Islams långa historia av brott mot mänskligheten får både nazismens och kommunismens brott tillsammans att framstå som en västanfläkt.-----------------

PS Lägg begreppet

"Islams brott mot mänskligheten"

till listan över förbjudna ord ! ! !

2011-08-05 @ 15:51:54
Postat av: Gubben o Gumman

Att förbjuda "Mein kampf" i Holland torde ha samma effekt som att höja energiskatten på konstgödsel.

Vilket förmodligen "Lill Gahrton" föreslår så fort riksdagen öppnar"

Vilket race det blir i den frågan mellan M o Mp.

2011-08-05 @ 16:19:52
Postat av: Stefan K

I bifogad länk finns ett samtal med Jan Guillou som borde få alla proffstyckare inom socialdemokratin att rasa och göra Mona Sahlin sömnlös i flera veckor.

Att inte media har fäst sig vid detta avslöjande?

Postat av: "Vi gillar olika"

Vänstern använder våldsretorikhttp://www.bltsydostran.se/opinion/debatt_blt/vanstern-anvander-valdsretorik%282883025%29.gm

2011-08-05 @ 16:43:21
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: WOW

Sensationellt uttalande av kulturmarxisten Jan KGB Guillou:

"Det är Socialdemokraterna som skapat den hätska stämningen mot muslimer, inte några andra"!http://petterssons.bloggsida.se/politik/jan-guillou

2011-08-05 @ 16:47:49
Postat av: Gubben o Gumman

Jaha det var nummer två som inte vill bli kallad kulturmarxist.

Detta är alltså en fd Maokommunist nu kapitalist?

Han har enligt egna uppgifter stått ¨på KGB:s avlöningslista.

Visst känns det väl som han kan vara manualexemplet på en kulturkommunist.

Killen verkar körd i kommentarsspalterna.

Undrar vad han skulle vilja göra med SD och dess väljare måntro,bjuda på en strykningrogg kanske?

Tydligen lite känsligt läge nu när trycket ökar via bloggvärlden.Fast vem skulle inte vrida sej som en metmask på krogen om man vore en av Sveriges största kulturkommunister åtminstone verkar en del av svenska folket tycka det.Det är max 2 år till alla kommentarsfält stängda hur skall man anars kunna fortsätta den 40 åriga hjärntvätten?Tempelriddarna och ABB var inte kuligt hller för bankkontot ajaj aj.Så det kan gå för en frampromotad kulturmarxist va.

Maos Lenins Josefs mörka andar spökar för denna fina svenska medborgare.

2011-08-05 @ 16:58:07
Postat av: Ennodius

Hej Thoralf.Du skriver:

1: "I många fall är nog språkbruket ganska bedrövligt och mer eller mer rasistiskt då 98 procent skriver dessa kommentarer anonymt."2: "Att i det läget gå ut offentligt med sitt eget namn och hylla massinvandringen i kommentarsfälten i de lokala tidningarna kan bara betecknas som rena politiska självmordet."Varför i hela friden skulle det vara "politiskt självmord" att med eget namn hävda en humanistisk åsikt i ett hav av anonyma rasister? Du inser väl att det inte hänger ihop. Däremot, vilket många gånger framkommit i debatten efter dådet i Norge, så vill vanligen inte en normal människa med normala människor debattera med den här rätt så entoniga mobben som dominerar nätkommentarerna i tidningarna. Och verkligen finns det väl i detta sammanhang ingen vettig anledning att gå ut i eget namn som kommunpolitiker, det fattar ju vem som helst, inte för att man inte har en åsikt man står för, utan för att slippa få hotbrev, och kanske värre från, som även du kallar dem, "rasister".Tilläggas skall, att det står helt klart att dessa tidningskommentarer skrivs av relativt få kommentatorer. Det är ingen tvekan om det, vilket har slunkit ut från tidningarna som har möjlighet att notera IP-adresser med mera spår. Detta har i sin tur sina förklaringar, tex att SD har saknat egna medier, och tvingats utveckla aktiviteten på sociala forum.

2011-08-05 @ 17:04:57
URL: http://ennodius.eu/
Postat av: Anonym

En politiker är för invandringen på jobbet, på fritiden är han emot den.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-05 @ 17:22:55
Postat av: Thoralf Alfsson

EnnodiusHar du någon erfarenhet av kommunpolitik?Nu handlar det inte om ett hav av anonyma rasister. Dessutom har jag aldrig påstått att de som skriver kommentarerna är rasister. Däremot kan nog vissa läsare tycka att enstaka kommentarer är rasistiska, vilket jag själv kan tycka ibland men dessa städas bort av tidningarna relativt fort.Du skriver att det i detta sammanhang ingen vettig anledning att gå ut i eget namn. Du kanske själv är kommunpolitiker och känner dig träffad. Desto bättre.Jag anser däremot att det är väldigt svagt av t.ex. Kalmar kommuns fullmäktigeledamöter som varje gång röstar för fortsatt massinvandring till Kalmar kommun aldrig går ut i media och kommenterar under de artiklar som skriver om invandringen. Att vara kommunpolitiker handlar inte om att vara anonym. Du skall föra ditt partis politik på den lokala nivån. Socialdemokraterna har t.ex. 29 ledamöter i Kalmar kommunfullmäktige, 20st av dessa säger aldrig ett ord eller skriver en enda rad i media.Det handlar inte om rädsla för hot det handlar om bekvämlighet och att man inte vill sticka ut.

2011-08-05 @ 18:17:22
Postat av: Essendon

Angående sossen som inte ville gräva ner stridsyxan svamlar:

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/05/osmakligt-av-socialdemokrat-infor-kockduell-mellan-s-och-sd/

2011-08-05 @ 20:01:49
Postat av: Essendon

Sannolikheten om att en Sjuklöver-politiker får behålla sina uppdrag är proportionell mot hur korkad man är!

2011-08-05 @ 20:07:49
Postat av: Lotta

OT/Folkpartistmskriver kommentar till AC Marteus senaste hatutspel mot SD: "

Postat av David Hertl 41 den 5 aug 2011 kl 15:54

Jag är inte Sverigedemokrat, utan folkpartist, jag tror inte ens på ett monokulturellt Sverige som vision men har ändå beslutat mig för att rösta på Sverigedemokraterna 2014 för att krossa censurmaffian i Sverige. Nu få det vara slut på utstötningen av alla som har åsikter som avviker det minsta från sossemanifestet." All heder åt en sådan man.

2011-08-05 @ 20:17:18
Postat av: Helene

Simon

Du undrade lite försynt vad massinvandring är. På länken nedan kan du läsa om en "massavvisning". 50 personer avvisade=massavvisning. Vad blir då >70 000 mottagna=?http://gt.expressen.se/nyheter/1.1463745/massavvisning-av-50-irakier

2011-08-05 @ 20:41:00
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Ja så tar vi väl lite Kalmar "Candy"I Östran finns ett reportage om en man som öppnat"popup krog" i sin trädgård,notera bilden och texten,hur många nybyggare ser du i Martins bekanstskapskrets,eller står dom bara och brer mackor i krogens kök på instegsjobb?Krogens existens sprids via sociala medier dom flesta är vänner eller vänner till vänner.

Ja men det var väl gulligt.

Men var är Abdalah och Fatima?Fast på bilden ses bara pursvenska vänner.

Krögaren på bilden heter Martin och driver "Ballskänken" 25 meter från sin centrala "multikulti adress".lever efter samma princip som "Boholms-Kojak" tydligen.

Multikulti är bra men inte hemma på min gård.Martin hade väl en del synpunkter på Sverigedemokraterna för en tid sedan,den händige kan väl länka till Luttens sajt och ev Konsumbananiska föreningen, så det blir lite fart hemma i trädgården.

Dessutom finns det ett kommentarsfält i Östran

Varför inte ge denna nattmössepratare lite annorlunda reklam än den han tiggt sej till på Östran.

Du glömmer väl inte bort att använda Internet?

2011-08-05 @ 20:55:55
Postat av: Ruskprick

http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/restaurangen_poppade_upp

Postat av: Da Capo- Så bränner vi en häxa till...http://youtu.be/sK6WHxxWDdc

2011-08-05 @ 21:22:08
Postat av: Simon Nylander

"..halvidioter...idiotkultur...stollar...tokstollar..."!Detta är ord som jag har använt och därför blivit beskylld av Kerstintin bland andra, för att inte längre stå för en hövlig ton i debatten.Nåja, det är många andra som har använt betydligt värre epitet för sina motståndare på det här forumet, och jag har inte brytt mig om att kommentera det. Folk får väl använda vilket språk de vill, vill man uppfattas som oseriös så har man väl all rätt att göra det.Det är skillnad på att hålla en hövlig ton, och att bli undflyende. Man bör kalla saker och ting för sitt rätta namn.Men jag håller fast vid det jag skrivit innan, sanningen är subjektiv. Jag kan kalla en rasist för en enfaldig idiot, men det är ju bara en sanning enligt min egen verklighetsuppfattning.Men likafullt vill jag kalla en rasit för en enfaldig idiot. Om jag har rätt eller fel i det antagandet, i någon högre filosofisk mening, är inte så intressant och framför allt inte något jag gör anspråk på.So long!

/Simon Nylander

2011-08-06 @ 22:00:50
Postat av: Hagbard Handfaste

@ Simon NylanderHåller fullt med dig, rasism finns i Sverige och används varje sekund.

Den riktar sig mot 6% av befolkningen från återstående 94%.

De 94% tycker säkerligen andra saker i hemmets trygga vrå, där utanför tycks det som är smidigast.Massinvandring, ordet Du hävdar inte finns, består egentligen av mass, alltså något som antyder mycket eller många, samt invandring, alltså folk på väg mot lyckan i andra länder.

Tillsammans bildar de ordet massinvandring, alltså stora folksamlingar som söker mycket lycka i annat land än sitt eget.Mass(a) kan också betyda en (1) formlös materia, detta begrepp används främst av journalister som då kan framställa massa som mer än en eller ett.

För att Du riktigt skall förstå så använder vi maskrosor.

Grannen har, som han hävdar, ett fång maskrosor i sin trädgård, cirka tio stycken.

Grannen bredvid hävdar dock att han har en massa maskrosor och bör ta bort dem för att undvika att fröer sprids på hans tomt.

Mass eller massa är alltså ett flyktigt begrepp.Den icke maskrosgillande grannen hittade på sin tomt 22 stycken maskrosor kommande år.Statistik och förbannad lögn, Mark Twain.

Om du är en maskros så är grannens mark god och fin.

Maskrosorna har dock övergett epitet massinvandring och använder istället massinvadering eftersom hotet mot dem försvann när folk började tycka att de är vackra.2011-08-06 @ 22:54:32
Postat av: Simon Nylander

Tack, Hagbard Handfaste, för denna lektion i lingvistik.Du hade en mycket fin avslutning i din lilla utläggning. Förutom användandet av ordet "massinvadering", så tycker jag nog att du satte huvudet på spiken.När man förstår att maskrosorna är vackra, fast de är annorlunda och kanske uppfattas som ogräs av den inskränkta trädgårdsodlaren, då har man förstått och bejakat det mångkulturella samhället!Tack, Hagbard Handfaste, för denna vackra bild. Jag hade inte kunnat säga det bättre själv!Kärlek!

/Simon Nylander

2011-08-07 @ 00:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0