VÅLDSVÄNSTERN

Ann-Charlotte Marteus artikel på ledarsidan är bara för bedrövlig. Om det är någon som skapar hatiska människor så är det Ann-Chatlotte Marteus. Uppenbarligen är hon inte medveten om detta faktum. Att en sådan text överhuvudtaget publiceras av Expressen är ett bottennapp av rent historiska mått. Om något är kontraproduktivt så är det artiklar av den här kalibern. Undrar om hon överhuvudtaget träffat och samtalat med en Sverigedemokrat.

För några år sedan blev jag ombedd att inte komma till en 40-års fest/kalas. Anledningen var att en kvinnlig vänsterpartist skulle komma till festen och ”födelsedagsbarnet” var orolig över vad som kunde hända. Hon var inte det minsta orolig över att jag skulle ställa till bråk men den vänsterpartistiska kvinnan var problemet, hon var dessutom närmare släkt med födelsedagsbarnet. Nu hjälpte inte detta då den vänsterpartistiska kvinnan istället gav sig på (slog till i ansiktet) födelsedagsbarnets far, eftersom han uttryckte sig kritiskt om invandringen. Flera på kalaset blev mer eller mindre chockade över den vänsterpartistiska kvinnan sätt att "samtala". 

Den vänsterpartistiska kvinnan har faktiskt varit ordförande för ett distrikt inom vänsterpartiet. Jag tror att Ann-Charlotte Marteus befinner sig i samma division. Det mest förvånande är att hon tillåts skriva i en borgerlig tidning, dessutom på ledarsidan. Något har verkligen gått snett i vårt land. Nya moderaterna har verkligen vänt upp och ner på ledarredaktionerna.

PS.
Födelsedagsbarnet har för övrigt besökt mig denna vecka och fått med sig ett exemplar av Världsmästarna hem till sin sympatiske far.

Idag har jag dessutom shoppat aktier över nätet. Köpläge? Det får framtiden utvisa.

Mopsen har varit rejält uppkäftig de senaste dagarna, möjligtvis stärkt över att ha ingått äktenskap med sin M.
Läs de senaste blogginläggen.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Jag har länge kollat denna Marteus skriverier,och tycker hon är vedervärdig, först hennes oresonliga hat mot SD, sedan detta hets och uppviglande mot oliktänkande. Men det "bästa" med hennes skriverier är att motståndet och föraktet mot henne i kommentarerna är nästan kompakt. Sedan kan jag inte undvika hennes åldersnoja, då fotot på henne antagligen är från gymnasietiden, när hon i verkligheten mest liknar ett överviktig, rynkig relik från 68-vänstern.

2011-08-06 @ 00:50:45
Postat av: Henrik A

Expressen är ju i första hand en tidning i Bonnierkoncernen och Bonniers driver sedan länge en tämligen stark proinvandrings och anti-SD linje. Jag gissar på att direktiven från ägarna är ganska tydliga på den punkten.

2011-08-06 @ 00:52:15
Postat av: Ruskprick

Har tyckt att Ann-Charlotte Marteus är otäck i flera år. Jag köper inga tidningar själv men när de ligger och dräller på jobbet så läser jag. När hon skriver så sprutar hatet runt väggarna. En mycket vidrig vänstermänniska. Så full av hat kan ingen människa vara och samtidigt vara sund i tanken.

2011-08-06 @ 00:59:20
Postat av: Jonas

-"Ann-Charlotte Marteus artikel på ledarsidan är bara för bedrövlig."Det är en klockren sammanfattning, Thoralf.

Jag brukar ibland läsa igenom någon av alla dessa anti-SD-krönikor men denna gick inte ens att irritera sig över, den var bara som sagt -bedrövlig.

2011-08-06 @ 01:14:04
Postat av: Mats B

Jag har sagt det förr Expressen är en vänsterextrem avart till tidning.

2011-08-06 @ 02:13:11
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Ruskprick

Köp inte blaskan! Jag har inte köpt en tidning på fyra år.

2011-08-06 @ 02:33:07
Postat av: Mats B

Jimmie sommartalar i morgon,blir det någon direktsändning?http://sverigedemokraterna.se/wp-content/themes/sd2011.riks/images/home/banners/banner_sommartal.jpg

2011-08-06 @ 02:41:52
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Mats B

I dag lördag blir det.

2011-08-06 @ 02:42:48
Postat av: Essendon

@Henrik A

”Bonnierkoncernen och Bonniers driver sedan länge en tämligen stark proinvandrings och anti-SD linje. Jag gissar på att direktiven från ägarna är ganska tydliga på den punkten.”Lägg därtill att Bonnier äger TV4 så faller snart bitarna på plats och direktiven syns som solklara!

2011-08-06 @ 05:45:45
Postat av: Tony Ingman

När jag inte är nöjd med min egen uppenbarelse brukar jag tänka som så att det kunde varit värre,

tänk om man blivit en enögd vänsterkrake, hemska tanke!

Sen när det gäller tanten Marteus, man får ha ett visst överseende med sådana som hon, det brukar bli

så när hjärnan varit marinerad i rödvin i många år.

2011-08-06 @ 06:14:06
Postat av: Tony Ingman

Om folk lät bli att köpa Expressen och Aftonbladet

så skulle nog sturskheten från dessa tidningar mildras. För lek med tanken att dom får ett upplagetapp på 50,000exemplar, på en tidning som kommer ut 7 dagar i veckan, ett inkomstbortfall

som hade känts i kistan. Så jag uppmanar alla,sluta

att betala för något som i grund och botten vill Svenska folket illa!

2011-08-06 @ 06:28:33
Postat av: LN

.

Den som läst EXPRESSEN:s Ann-Charlotte Marteus

och blivit spyfärdig av detta exempel på den obotliga dumheten i kombination med sjuklig fräckhet kan lämpligen läsa något av Fjordman

för att kurerea sitt illamående.

En förteckning över delar av Fjordmans författarskap finns här:

http://kleinverzet.blogspot.com/p/fjordman-files.html

2011-08-06 @ 06:43:05
Postat av: S-E Karlsson

Den eminente skådespelaren Per Oskarsson sa vid ett tillfälle " Tro på Gud och ärligt vandra, sköt dej själv och skit i andra " ja , ibland har ivarje fall jag stor lust att följa det rådet !

2011-08-06 @ 07:01:31
Postat av: Stefan K

A-C Marteus är en otrevlig person och ingen jag skulle vilja ha i min bekantskapskrets.När nu debatten om näthat och våldstriggande retorik går som hetast, klämmer Marteus till med sin kanske hittills mest hatiska och triggande artikel.Har kvinnan ingen chef som vågar säga till, eller delar Thomas Mattsson hennes ord?Kan man ha journalister på Sveriges största medier som uppenbart förmedlar sina högst personliga åsikter? Är inte partipolitiken ett bättre forum för detta?Vad Marteus har för syfte med artikeln kan vi bara ana, men inte är den skriven för att minska hatet och öka förståelsen för varandra.2011-08-06 @ 07:29:52
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Sjöman

Har läst ACM;s vidriga artikel och inser att om hon fick råda skulle 340000 svenskar som röstat på SD helst isoleras på Gotska Sandön eller kanske något ännu värre.

Hon belägger hela SD med HAT och denna artikel är så tydlig och klar den kan vara. Om så är juridiskt möjligt och riktigt vore en polisanmälan för ärekränkning, hets mot politiskt parti eller annat vara på sin plats.

Har Ni i SD inga juridiska ombud som tar hand dessa frågor?

2011-08-06 @ 08:05:31
Postat av: jägarn

Jag köper aldrig och läser aldrig de vidriga kvällstidningarna. Nu har jag också sagt upp prenumerationen på den vidriga och lögnaktiga spyan Göteborgs Posten. GP driver tillsammans med div. vänsterslödder en kampanj av grövsta slag mot SD och deras politiker.

2011-08-06 @ 08:59:28
Postat av: Stefan K

A-C Marteus kanske borde lägga mer vikt vid frågor om vår svenska välfärd. Se detta reportage som berörde mig oerhört och fråga er vart pengarna vi betalar till vår välfärd tar vägen. Skäms politiker!

http://petterssons.bloggsida.se/politik/valfardssverige

2011-08-06 @ 09:17:26
Postat av: LN

Husrannsakan och beslag hemma hos Fjordman

Den 6 Augusti 2011 @ 08:06 - PI News GermanySedan Fjordman - tyvärr - hade kommit fram ur den berömda gardroben och erbjudit polisen all sin hjälp och medverkan, var det förstås följdriktigt - det borde man ha kunnat föreställa sig - att ett halvt dussin poliser skulle stövla in i hans bostad och under flera timmar genomsöka densamma på allting: gamla foton, DVD:er, alla böcker osv; köket blev minutiöst genomgånget: alla skåp och lådor, kastruller osv; gardrober, resväskor, kamera osv.Helt logiskt eftersöktes det stora "NÄTVERK", som fömodas ha anslutning till Anders Breivik; kanske trodde polisen att de skulle hitta några gamla foton med korsriddare som omfamnade varandra.

Så var det med yttrande- och tankefriheten i Norge. Precis som deras socialistiske och för HAMAS vurmande statsminister sade: mera öppenhet och mera humanism.Är blogginnehavaren TA och andra förberedda på ev. kommande husundersökningar? Det är inte bara Ann-Charlotte Marteus som företräder den huvudlösa DUMHETEN & FRÄCKHETEN, hela svenska samhället är genompyrt därav. Det står alls inte bättre till i Nya Sverige än i broderlandet, det är myckt värre.

2011-08-06 @ 09:17:35
Postat av: "Vi gillar olika"

Ännu en afrikan.En 24-årig man har dömts för en rå och hänsynslös våldtäkt i Karlskrona i juni i år.Blekinge tingsrätt dömdeIbrahim Mohamed Abdi, 870265, somalisk medborgare med tolkbehov på somaliska, till fängelse i tre år och sex månader, skadestånd på 110 000 kronor till offret samt tio års utvisning för våldtäkt.

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/05/valdtaktsman-sparades-av-polishund/#more-93846http://www.bltsydostran.se/nyheter/karlskrona/valdtaktsmannen-erkanner-dadet%282875330%29.gm

2011-08-06 @ 09:23:54
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Lotta

Det är konstigt med dessa godhetsapostlar som AC Marteus som är så fulla av hat mot sympatisörer för ett demokratiskt valt parti. Då glömmer de lätt alla människors lika värde. En annan godhetsapostel som jag undrar vad som fattas är Akinder på Östran? Han tar alltid tillfället i akt att vädra sina unkna åsikter. Dagens blaska är inget undantag, där han myntar uttrycket "en så kallad självmordsbombare". Vad då så kallad? Sist vill jag bara säga att jag läst Mopsens eminenta klargörande om 11?-åringen som så kallat slängdes av tåget i Kumla. Jag var inne på samma linje när det gäller biljetterna. Vi får se var det landar för sista ordet är nog inte sagt i denna historia.

2011-08-06 @ 09:43:17
Postat av: Tjadden

Vad som är skrämmande i vår mångkultur är acceptansen att tro att inget annat är möjligt.Jag undrar om inte var och varannan tror att Sveriges histora började när de föddes, naturligtvis måste det vara så, merparten av pursvenskarna har inte upplevt något annat än den förhatliga mångkulturen, att övertyga dem att det har funnits ett annat Sverige tycks te sig omöjligt”

2011-08-06 @ 10:08:13
Postat av: Tjadden

Vad har vi i SD för något som mången svensk saknar?Om man tänker efter, är vi ett unikum av människor bara för att vi tror på vår framtid med ett civiliserat samhälle, denna typ av samhälle som mångkulturisterna har tagit ifrån oss.Sverige var faktiskt utnämnt i början av 1980 talet, obs! av omvärlden som det mest civiliserade landet på denna jord, som de onda krafterna nu har spolierat för att få fortsätta på den inslagna vägen med en civiliserad befolkning.Det här ligger 7 klövern till last och var och en av oss borde sprida det här och ställa frågan om viljan finns för ett civiliserat samhälle som det enda rätta och fråga folket om de skulle vilja ha ett laglydigt folk med skötsamma människor.Intressant, hur många skulle svara nej på den här frågan, någon som tror sig ha en relevant åsikt om det här, att bli civiliserad för att skilja oss ifrån djuren.

2011-08-06 @ 10:37:57
Postat av: Kent Finell

Vilken rasistisk artikel!!http://gt.expressen.se/nyheter/1.2519660/personalen-slar-barnen

2011-08-06 @ 10:38:41
Postat av: Skånepåg

@ Mats BVar finns info om direktsändning? Hittar inget på SD:s officiella hemsida. Har jag missat något?

2011-08-06 @ 10:41:12
Postat av: Kent finell

Ännu en "svensk" som skämmer ut sig och oss.

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2519016/tv-kandis-greps-for-sexbrott

2011-08-06 @ 10:42:49
Postat av: Lotta

OT/Römossedkolan

Kan inte Simon Nylander, Johan, medmänniska eller någon annan mångkulturivrare/islamkramare förklara för mig okunniga vilken kategori dessa muslimer tillhör? Tillhör de samma kategori som de från England som hade presskonferens förra veckan eller tillhör de gruppen moderata muslimer? Abdirizak Waberi som sitter i riksdagen för moderaterna var förut rektor på skolan ej att förglömma i sammanhanget. Välkomnar även en kommentar till detta.

Postat av: Lotta

OT/ Römosseskolan igen. Expressen lade precis ut en länk till. Undrar bara varför man endast lägger det som lä ner till höger på sida och inte slår upp det lika stort som 11-åringen som "slängdes" av tåget i Kumla? Är det månne för att denna gång är det muslimer som kränker sina egna?

Postat av: Mats B

@SkånepågJag var lite oklar,jag undrar själv om det blir någon direktsändning eller om det bara är besökarna på plats i Sölvesborg som får höra Jimmie tala.Det traditionella sommartalet bör givetvis sändas direkt,allt annat är en PR miss.

2011-08-06 @ 11:00:19
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Robin Shadowes

"Är blogginnehavaren TA och andra förberedda på ev. kommande husundersökningar? Det är inte bara Ann-Charlotte Marteus som företräder den huvudlösa DUMHETEN & FRÄCKHETEN, hela svenska samhället är genompyrt därav. Det står alls inte bättre till i Nya Sverige än i broderlandet, det är myckt värre."Vi kan nog räkna med att få våra datorer konfiskerade och vi bör nog inte räkna med att dom kommer återlämnas till oss heller, vare sig vi blir åtalade, frikända eller inte. På så vis kan man förhala att vi "nät-hatare" kommer ut på internet alltför snabbt igen. Dom kanske rent av beslagtar dvd:er, skivor och böcker också bara för att jävlas med oss. Bara för att visa vem det är som verkligen bestämmer. Finns inte mycket vi kommer kunna göra åt saken ändå.

2011-08-06 @ 11:10:31
Postat av: Tony Ingman

Nu framkommer nya uppgifter från ett vittne som såg

händelserna med den 11 åriga flickan, att hon snarare var mellan 20 - 25 år, jag hoppas att detta

vittne träder fram, och framlägger dessa uppgifter

för polisen. Det hade varit en välkommen käftsmäll

för sensationshyndan AB.

2011-08-06 @ 11:51:55
Postat av: Gudrun

Europas självmord förutspåddes redn för fem år sedan!http://www.welt.de/print-welt/article196655/Selbstmord_Europas_Essay.html

2011-08-06 @ 11:56:00
Postat av: Gute

Thoralf, det är alldeles för tidigt att köpa aktier. Ett jätteras är på gång!!

2011-08-06 @ 12:20:11
Postat av: Politiskt Korrekt

Homosexualitet bestraffas med döden i islam.

Stoppa islams framfart i Sverige,

Rösta på Sverigedemokraterna 2014!

2011-08-06 @ 13:53:28
Postat av: LN

Min eftermiddag i polisens sällskap

Läs Fjordmans egen skildring av husundersökningen.

Tag lärdom! Detta utspelades i ett föregivet

DEMOKRATISKT LAND.

Nästa gång blir det DIN tur.

Trettiotalet återuppstår.

Maktetablissementet börjar kanske inse att

klockan redan har slagit 12.http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/

fjordman-my-afternoon-with-police.html

2011-08-06 @ 13:54:58
Postat av: en gång till

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/fjordman-my-afternoon-with-police.html####################################################http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/fjordman-my-afternoon-with-police.html

2011-08-06 @ 13:58:40
Postat av: Mats B

Hmm,förhoppningsvis så blir sommartalet inspelat i alla fall.

Lite svagt att man inte satsar på livesändning,ska man bli som sjuklövern,

att det bara är tre månader innan valet man anstränger sig?

Då är det för bedrövligt,och det vill jag inte vara en del av.Valrörelsen till 2014 startade i och med att valet 2010 var avgjort.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-08-06 @ 14:27:07
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Magnus A

På samma ledarsida som Marteus beskrivning av SD:are som våldsamma män och, efter lite orerande, råttor finns i pappersupplagan en replik av LUF:s Adam Cwejman efter att Expressen påstått att LUF ville tvinga invandrare att lära sig frundlagen för att bli svenska medborgare (naturligtvis ett våldsamt påhitt av Expressen för att dissa det s k språktestet).Expressen publicerade Cwejmans replik men lät rutan domineras av en bild med Geert Wilders och bildtexten "Holländsk läsövning", alltså en propagandistisk inlaga av Expressen i syfte att nedsudla Adam Cwejman med. Detta trots att Cwejman bedyrar i repliken att målsättningen med en lätt språk- och regel-test är fri invandring.På den nivån är den svenska debatten. De som förordar fri invandring men minsta språktest sätts horn i pannan på. Expressen är medskapare av ett totalitärt samhälle. :(

2011-08-06 @ 14:39:36
Postat av: Magnus a

Stavfel: frundlagen --> grundlagen

2011-08-06 @ 14:42:34
Postat av: jägarn

Nu visar det sig att Anders Breivik mycket väl kan vara homosexuell. Det skall bli oerhört intressant att följa hur svenska media skall hantera detta? Kommer de att skuldbelägga de homosexuella för Breiviks dåd såsom de gjort med bla SD?

2011-08-06 @ 15:09:18
Postat av: Mats B

Absolut,då är det bög/homo hatbrott han har gjort sig skyldig till.

Detta är lika relevant som att skylla på Sverige,Sverigedemokraterna och svenskarna,och i slutänden Norge och norrmän och på deras kvinnor och deras muslimska invandrare som kommer att obstruera demokratin med deras medeltida mentalitet.Vill vi ha det så här?Vi som äntligen blivit befriad från kristendomens bojor.Vill vi igen bli förtryckta av en religion och detta fall Islam.Svenska/Nordiska kvinnor är detta vad ni vill.Bli skickade 100år tillbaka där vi män var förmyndare och ni bara var knull och barnfödarmaskiner för oss i det patriarkaliska systemet.

Att ABB siktade in sig på icke nordiska invånare kan jag inte ha någon åsikt om.Är man en Svensk kvinna och inte röstar på Sverigedemokraterna , så har man en skruv lös.Varför?Jo blir du våldtagen och detta är en reell verklighet så har du inga rättigheter utan det ärAfrikanen som våldtog som det är synd om.Att han hotade dig och rövknullade dig har i ingen betydelse,det är alltid ditt fel då du som svensk invånare inte visste bättre.Därför är dörren öppnad!Ni Svenska kvinnor som vill ha kuk av afrikaner med aids,må ni må gott .

Ni andra borde skämmas,då era lustar orsakar 100tals dödsfall varje år

Jävla kåta västerländska mördare/killers.

2011-08-06 @ 15:43:45
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Farbror J

Jag har nu läst en hel del av det den där Fjordman han skrivit på sin hemsida, nästan alla Sverigedemokratiska bloggar länkar till honom och hans skriverier har varit mycket obehagliga. Men, och det är viktigt, det är precis samma tongångar som går igen i de flesta Sverigedemokratiska bloggarna, och som också lyste igenom i Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet som jag har nämnt flera gånger. Nu ska jag inte lägga skulden till det inträffade på Ålesundsmannen, men väldigt många äldre pekar på parallellerna mellan hur det talas och skrivs om muslimerna idag och hur det lät om judarna på trettiotalet. Vi måste börja städa hemmavid! Bromsas inte den här sortens extremism så kommer vi att få se fler attentat, ser inte rasistpartierna till att rensa i de egna leden så kan vi förvänta oss en fortsättning, det är en sak som jag är helt övertygad om. Det var utomordentligt olyckligt att Sverigedemokraterna kom in i landets riksdag, men det är ett resultat av politikernas tillkortakommande på flera sätt. Dels har man inte haft en integrationspolitik värd namnet, istället har man haft någon sorts Laissez faire-politik där inga ledande politiker velat ta ansvar. Det, i kombination för ett växande politikerförakt har skapat den situation som vi nu har. Dessutom kan man se att vissa dagstidningar har stora problem när det gäller rekryteringen av medarbetare, när man får läsa artiklar som tangerar rasism, bland annat på ledarsidorna, artiklar som påminner om den illa beryktade Fjordmans, så undrar man givetvis, med all rätt dessutom hur tidningsägarna tänker, eller om de över huvud taget tänker. Att Sverigedemokratiska bloggar sprider rasistiska budskap är illa, när etablerade media gör det, så legitimerar de en politisk undervegetation som ingen vill ha, och som ingen behöver

2011-08-06 @ 16:46:41
Postat av: Lotta

@Farbror J

Så bra att du tittade in då kan kanske du förklara för mig okunniga vilken kategori dessa muslimer tillhör? Tillhör de samma kategori som de från England som hade presskonferens förra veckan eller tillhör de gruppen moderata muslimer? Abdirizak Waberi som sitter i riksdagen för moderaterna var förut rektor på skolan ej att förglömma i sammanhanget. Välkomnar även en kommentar till detta.

En länk till: http://gt.expressen.se/nyheter/1.2519674/anmalan-avslojar-skandaler-pa-skolanPostat av: Gubben o Gumman

Fabror J :Över 5 miljoner skandinaver har röstat fram SD Fremsrittspartiet Danskat Folkeparti Sannfinländarna.

E du både blind och döv?Det skulle göra dej gott att läsa skandinavisk press så vet du hur det blir i framtiden i Sverige.

46% av svenska folket tycker det är för MYCKET nybyggare i landet.Sitt du på din vänsterkant och "jollra upp" ABB:s dåd om och om igen ,vad har du för lön av dina polare?Om du tittar i den historiska backspegeln så är du och dina plattfotade polare mycket mycket värre än denna kompletta galning.

Du sitter och "gottar" dej om och om igen över detta dåd,dej kan dom gott sätta cellen bredvid ABB.

Mordiska själar går bra ihop.Svensk press är den i särklass mest landsdestruktiva presskår i hela världen guess why.

Läs Journalisten.se 2001 så förstår du varför.Glöm dessutom aldrig bort dom ryska tanksen "motorstop" innan Warzavaghettot,det räcker med att två helkorkade bröder i Sverige har gjort det.

300000 polska judar blev mördade.

Sätt det i propotion till ditt bullshitsnack.

Glöm aldrig bort att pengar är tjockare än blod.Det finns inget hopp för dej du kommer aldrig att få fingrar och tår till 20 stycken.

Be en bön för att du slipper åka på mycket stryk på hemmet när du väl kommer dit,där kommer du att få en fin berikning,men det kan sådana som du vara väl unt.Det är hög tid att du slutar med ditt ABB snack

Annars kan du gott bli avstängd från bloggen.Gumman och Gubben skriver som opartiska objektiva samhällsdebattöre utan koppling till Thor-alf Alfsson ExpoMona eller finska skidskytteförbundet.

2011-08-06 @ 17:16:45
Postat av: Notarien

Islams strupgrepp på Europa hårdnar och du farbror J knäpper upp översta knappen, viker ner kragen och lägger dig bekvämt tillrätta på rygg och väntar på din tur medan hatet sprids i de nybyggda moskéerna.

2011-08-06 @ 17:17:29
Postat av: Lotta

Den nedre länken fungerar inte så här kommer som fungerar.

Postat av: Gubben o Gumman

Mats B : Vill vill påminna om att det även finns alkoholfria alternativ på systembolaget.

Se bara hur det gott för "Ancha".

Hur kul ä det när hjärnan dansar balalajka hela dagen

Sitta på Länken 2 dar i veckan är inte så djävla muntert heller.

Resten av dagen blir det "pistvaktsdricka"

Hajjat doooo.....

2011-08-06 @ 17:25:28
Postat av: Svinet

Jag tror Marteus njuter av att läsa kommentarerna till sina krönikor. För kommentarsfältet är alltid öppet till hennes artiklar, och det stängs aldrig ner även om alla snackar skit om henne. Så det måste ju vara Marteus själv som vill att kommentarerna ska få vara kvar så att hon har nåt att läsa medans hon sitter hemma och smuttar på rödvinet.

Det är verkligen en gåta hur hon kan få vara kvar på Expressen, säkerligen en del läsare som överger tidningen för att dom släpper igenom sån smörja.Allting hon skriver om handlar om hat mot SD, måste vara jobbigt att vara så besatt i ett parti att hon tänker på dom dygnet runt och bara hatar och hatar.Undrar om hon har nån karl, hon ger verkligen intrycket av att vara en dam som åkt till Gambia och importerat en muskulös mörk 20-åring som kan tillfredsställa hennes lustar.

2011-08-06 @ 17:57:53
Postat av: Tjadden

Farbror JAtt din läsförståelse är lika embarmlig som din vurm för muslimer.Du borde tala med syrianer om muslimernas förföljelse av kristna dito i SyrienOch så kommer muslimerna hit till Sverige och spelar kärleksfulla och fredliga, precis som de gjorde i Syrien för att sedemera ta över i landet.Den här faran finns nu i Sverige och du har mage att stryka dem medhårs!Inser du inte din egen dumhet så ska du inte praktisera den på denna blogg för allas trevnad skull, därför bör du avlägsna dig, om du inte kan tillföra bloggen annat än lögner.

2011-08-06 @ 18:01:52
Postat av: Observer

Granskande journalistik gäller definitivt inte förre rektorn och numera moderate riksdagsmannen Abdirizak Waberi.Hans religiösideologiska uttalanden i diverse sammanhang borde ha resulterat i att han fått löpa gatlopp i pressen för många år sedan och han skulle naturligtvis ingående granskats inte minst i samband med hans intåg i den moderata riksdagsgruppen 2010.Så gör ju gammelmedia med andra politiker.Om Waberi är det dock tyst som i graven.Slutsats:Islamistikfundamentalistisk skolform med rena förtryckarfasoner är ok om den praktiseras i friskoleform.Förre rektorn för sådan verksamhet är varmt välkommen i det svenska parlamentet.Vilka av Waberis fundamentalistiska uppfattningar är det som accepteras av Moderata Samlingspartiet?

2011-08-06 @ 18:12:07
Postat av: Magnus E Andersson

@Farbror J. "Intressant" kommentar... Vilken är Fjordman blogg? Ange gärna länk till den. Har läst lite Fjordman på Gates of Vienna, som jag länkar.Vad i Fjordmans texter är obehagligt? Var vänlig och ge exempel! Jag är inte och har aldrig varit "Fjordmanfan", bl a då han nämnt kriminalitet och invandring vilket jag anser är en koppling -- fastän reell - som är onödig och kan trigga rasism (rasism ett problem i den rörelse SD har rötterna i). Men Fjordman är sansad och nämner kriminalitet marginellt.Hur menar du att Fjordman "lyser igenom" hos Åkessons? Konkret exempel! Hur lyser han igenom mer än Caroline Fourest, Chris Caldwell och Bernard Lewis som är några av många erkända intellektuella som beskriver muslimsk invandring som hot mot väst?I mina ögon är Åkessons Åkesson, där bl a halalkött i skolor och badtider nämns. Var nämner Fjordman det?du förutsätter skuld pga texter vid kriminella handlingar, men varför lägger du inte skuld på liberal- och vänstermedia The Guardian och New York Times, som Breivik citerar 10-20 gånger per tidning?Du borde inse att folk förstår att bara antidemokrater skuldbelägger åsikter och önskar göra de förbjudna för att de stått i något t ex en massmördare/terrorist utgav. Eller så inser du det men är ovillig att stå på demokratins sida för att det är lättare att hetsa för totalitarismen och tysta SD pga Breiviks åsikter (som ansedda intellektuella har).Beträffande att muslimer behandlas som judar på 30-talet så avskedas i Norge de som säger sig vara pro-Israel. Man avskedas inte för att man är pro-islam (vilket såklart ingen ska avskedas för!). Ditt påstående stämmer inte.Beskriv, konkret (med citat och gärna länk), vad i SD-bloggar som är rasism!-

Ditt påstående hets eskalerar och gör att vi "får se fler attentat" än Breiviks utgår från att Breiviks attentat följd av SD:s ideologi och ditt billiga antidemokratiska sätt att stoppa SD. Oerhört fel att göra kopplingen! Jag har läst 25 sidor av Breiviks långa text. Fastän det är få sidor är de viktiga för att förstå vad han anser, skrivet av honom själv. Han vill förbjuda offentliga skolor, barn utom äktenskapet, homosexualitet samt anser att kvinnor ska stå utanför arbetsmarknaden (bli hemmafruar). Han har även andra medeltida åsikter i en extrem förvirrad ideologi SD inte är nära. Men även om Breivik haft SD:s ideologi -- som han inte har -- hade inte SD:s haft skuld för Breiviks dåd.Vore kul om du nämner vilka ledarskribenter som tangerar Fjordman. Antar att du anser att Gudmundson är rasist, men du skriver i plural -- vilka fler?Borde jag negligerat dig som troll? Svara nu!

2011-08-06 @ 18:18:59
Postat av: Magnus E Andersson

Beklagar mina språkfel.

2011-08-06 @ 18:21:48
Postat av: Anonym

Farbror JLäs det här utkastet av ABB dokumenterade 1,500 sidor.http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1564Märk väl att vi SD har inte med ND att skaffa, men för din skull att komma på bättre tankar behöver du läsa denna artikel.

2011-08-06 @ 18:52:21
Postat av: Farbror J

Hej pojkar och flickor!

Här är adr. till Fjordmans blogg: http://fjordman.blogspot.com/

Mitt namn är Jinge, en snäll och trevlig salongskommunistisk farbror,

och min kommentar var helt enkelt en bloggtext på min egen blogg. Jag tycker att mina egna kommentatorer är så korkade och intellektuellt undermåliga, så jag ville prova om jag kanske fick bättre respons här på den främlingsfientliga högerkanten.

Ni är vakna och vassa och jag måste tillstå att jag avundas Thoralf som har en sådan läsekrets. Kom gärna och besök mig någon gång.

http://jinge.se/mediekritik/vi-maste-borja-stada-hemmavid-2.htm

2011-08-06 @ 19:18:32
Postat av: Lotta

@Farbror J

Äsch jag som trodde jag skulle få ett riktigt svar. Du gör mig grymt besviken. Kanske någon av de andra tyckasyndomkärringarna av båda kön dyker upp så småningom så jag kan få ett svar på frågorna.

2011-08-06 @ 19:25:40
Postat av: Gubben o Gumman

Farbror Jinge din gamla Boljevik har du också krökat till det idag?

Ajabaj dej fy bubblan,på bloggen brukar det höra till god debatton att man svara på dom frågorna man får.

Vet du på fan Janne KGB sa att det var sossarnas fel med rasismen i världen mest invandrarnaiva land.När tar du upp att 56% av nybyggarna lever på svenne banan läs socialbidrag på din blogg?Hur var det egentligfen gjorde röda armen rätt vid pausen innan Warzavaghettot?

Det vore väl lämpligt som diskussionsunderlag på bloggen din.-Är samtliga nordiska nationalistiska partier främlingsfientliga,vad betyder egentligen främlingsfientlighet?

-Hur ser du Jinge på Finlands syn på invandring?

-Känner du personligen någon "sändare"?

-46% av svenska folket tycker att det finns för mycket utlänningar i Sverige,är dom rasister också.?

-Hur många tusentals skattemiljarder har tagit ifrån svenska arbetare för att ges bort i bidrag till invandrare : 10000.20000.30000.40000

-Varför "klistrar du din soptunneblogg i alla tidningar som går måste vara heltidsjobb.Svara du inte på frågorna hoppas vi Thor-alf stänger av dej från bloggen, som du gör med folk eller hotar med att lägga ut deras ip adresser om dom inte samtycker med dej din megaplattfot.Du skall dessutom sluta skymfa offren i Norge med dina tarvliga försök att göra politiska poänger.

Vi skiter väl i Fjordman eller ABB.

2011-08-06 @ 19:48:45
Postat av: Lars-Inge

@ G&G, Lotta

Kors i taket, äntligen har nu vi på bloggen fått läsa visdomsord av en person som gillar Kim Jong II, Pol Pot, Fiedel, Hugo Chávez m.fl. och allt vad dessa stora ledare har åstadkommit för sitt folk. Bloggen måste nu givetvis kultförklaras och få den statusen som den förtjänar efter detta oerhört celebra besök.P.S. Måste vara gamla datorer jag har. Hittar varken något som Fjordman skrivit efter 2005 eller någon Sd-blogg som länkar till denna. Blir till att rusa til Netonnet på måndag och inhandla både ny LapTopp (knädator) och stationär dator. Tänk vad mycket faktaspäckad information en kommentar på bloggen kan åstadkomma. Tack så mycket farbror J-I och glöm inte klappa till katten i dag också!

2011-08-06 @ 20:11:34
Postat av: Lars-Inge

@ G&GDu liksom jag börjar att bli lite glömsk. Men då du nämner Warzavaghettot borde du även nämna Katynmassakern i det här sammanhanget.

2011-08-06 @ 20:25:59
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Katynmassakern
Postat av: Tjadden

Saken är klar! Släpp inte in Farbror Jinge på den här bloggen.Skrev några rader på hans blogg och dem fick inte stå kvar, alltså vi får inte skriva på hans blogg.

2011-08-06 @ 21:41:43
Postat av: Skånepåg

@ Tjadden"Kom gärna och besök mig någon gång."Tror att jag skall ta honom på orden och svänger förbi Handen nästa gång jag är i krokarna av Fjollträsk. Undrar om han gillar danska winerbröd med chokladdekorationen DF på? Tar i fall med mig en påse sådana till det kaffe som han förväntas bjuda på, så får vi den den där rätta gemytliga ”stämningen” som han försöker spegla i de synnerligen genomtänkta artiklarna på hans blogg!Vad tror du Tjadden?

2011-08-06 @ 22:04:34
Postat av: Gubben o Gumman

Lars-Inge : Katyn och Kambodja ligger i pipelinen.

Det skall denna gosse få varje gång han visar sej här.

Warzava är exellent eftersom den går att parallelköra med en större svensk kvällstidning.

Dessa killar med selektivt historieminne skall ha klart för sej att världen inte glömmer 150 miljoner mördade människor i kommunismens namn.

Det är fin herre detta.......(grov svordom)

2011-08-06 @ 22:31:00
Postat av: Tjadden

SkånepågDet vore kul att träffas och åka till denna Jinge som tydligen inte vågar svara på frågor.

Han är som en ulv i fårakläder.Förresten det jag skrev på hans blogg, som var riktad mot en person som tyckte att vi skulle anmälas för hets mot folkgrupp (alltså muslimer) Jag rättade till honom och sa att muslimer är inte en folkgrupp.Som sagt var, det inlägget fick inte stå kvar någon lång stund, den gick inte igenom sencuren så att säga.Jag bor ca 8 minuters gångavstånd till Mopsen och det skulle även detta vara kul att träffa honom.Visste du att det finns en bankkamrer som röstar på oss, jag träffar honom ibland och han frågar alltid om hur lång tid det tar innan SD har regeringsmakten som han är fullt övertygad om att vi ska få.Tänk dig när han och jag delade ut flygblad här i sumpan redan för tretton år sedan som han tyckte var hur kul som helst och helst när han fick ge ett blad till någon av hans bankkunder då trivdes han.

2011-08-06 @ 22:35:46
Postat av: Robin Shadowes

För Farbror Berias information. Inte alla Fjordmans essäer handlar om islam eller invandring. Många handlar om vetenskap, konst & musik, historia och annat som inte är det minsta kontroversiellt.Tycker Farbror Beria att det är okej när diktatoriatets proletur blivit införd att man tar ned oliktänkande i Kronobergshäktets källare och sätter en kula i nacken på dem?

2011-08-06 @ 22:40:13
Postat av: ! ! !

Finns det något hopp för Ann-Charlotte Marteus?

! ! !

! ! !

! ! !

2011-08-07 @ 12:37:42
Postat av: Jinge

A-C Marteus är en mycket ensamen människa. Har haft nära kontakt med psykolog halva sitt liv pga av sitt missbruk/urdåliga självförtroende. Bla satt hon på ett behandlingshem i Blentarp. Marteus har inga vänner, bor i centrala sthlm långt ifrån allt vad mångkultur heter och har aldrig haft o göra med en utomeuropee i privat sällskap, speciellt inte en muslimsk arab eller somalie som hon vurmar mest för. (Om hon nu inte gjort nån "Glädjeresa" till Gambia eller liknande dvs.)Marteus bästa vän är lådvinet, skulle tro att hon har recept på någon starkare lugnande Bensodiazepin också med bra effekt mot ångest och oro, valium/stesolid eller xanor kanske....hon är ju den typen som aldrig fick uppmärksamhet av killarna i skolan eller tillhörde dom populära tjejerna. Rättare sagt hon har tillhört det "nedersta skiktet" hela sitt liv. Hon är ju allt annat än fysiskt attraktiv..Därav det enorma hatet mot vita heterosexuella män, speciellt svenska samt ett allmänt hat mot det mesta pga att hon aldrig fått nån som helst uppmärksamhet för någon talang heller.Ganska kul när hon ändrar sina profilbilder på bloggen emellanåt, den senaste fixad i photoshop med ett kraftigt ljuspåslag som får henne att se 20 år yngre ut och skarvar ansiktet till nåt helt annat än verkligheten....Nej enda anledningen till att hon får utrymme i svensk media är att hon är utmärkt som nyttig idiot. En radikal extrem röst för bla vänstermarxister som större delen av svensk media består av.Mig veterligen har hon aldrig blivit inbjuden till något debattprogram eller någon "morgonsoffa" mer än nån enstaka gång, bla här:http://www.youtube.com/watch?v=i-fFcEAu9nYOch då visar hon ju upp sitt förakt för demokrati och blir fullständigt blottad och överkörd av en invandrarkvinna. Svensk media vågar helt enkelt inte ha henne utanför Expressens slutna hydda där hon får stå oemotsagd.(Bara det..??). Eliten inom media förstår naturligtvis att om dom släpper lös A-C Marteus i Live-tv eller i en debatt så blir hon inte nyttig idiot längre utan förstör deras agenda fullständigt och folk kommer att vända sig emot "Hennes sida". Hennes krönikor skrivs ju under flera timmar/dagar med flera redigeringar under tiden hon sköljer ned tabletter med lådvin. Men släpper man henne utanför den lilla hyddan blir det som debatten jag länkade till på YouTube - Bakslag.

2011-08-08 @ 03:21:59
Postat av: Anonym

Måste be om ursäkt för mitt ovårdade språk.

Eldvatten har den förmågan att uttrycka våra primitiva tankar och känslor i tid och otid.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-08-08 @ 16:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0