VAL I DANMARKIdag kom beskedet om att det blir val den 15 september i Danmark.

SVT hade redan till kvällens sändning av Rapport börjat med sin förtalskampanj av Dansk Folkeparti. Man hade hittat ett riktigt bra ”intervjuoffer”. Man mår illa när man ser hur fruktansvärt vinklad den svenska nyhetsrapporteringen är i våra public service kanaler.

Det skall dock bli väldigt intressant att följa den korta valrörelsen på ca tre veckor. I opinionsundersökningarna har vänsterblocket haft ett rejält övertag under lång tid men idag kom en undersökning som ger det minsta övertaget på länge. Dansk Folkeparti ligger idagsläget på något lägre siffror än vid valet 2007, då partiet fick nästan 14 procent, vilket gav 25 mandat. Men även i frispråkiga Danmark härjar den så kallade skämmighetsfaktorn så vi kan nog förvänta oss högre valresultat för DF än opinionsundersökningarna.

Nu lär det väl inte dröja länge innan vi även får se Lena Sundström fara runt i Köpenhamn och intervjua nya vänsteranhängare som är villiga att uttala sig negativt om Dansk Folkeparti. Hur stora är oddsen på att SVT kommer släppa fram någon som säger något positivt om DF och Pia Kjaersgaard?

Men hon hade visst ingen rolig tid i Danmark om man skall tro danska tidningsartiklar.

"Faktisk havde Lena Sundström så få middagsaftaler i løbet af sine tre måneder i Danmark, at hendes urin til sidst lugtede af friture, fordi hun spiste så meget junkfood."


PS
Imorgon kommer jag att vara på Hultsfred marknad tillsammans med partivänner.


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfPelles heter de som har de godaste marknadskaramellerna, så passa på om de finns på plats. Från Skåne givetvis!!

2011-08-26 @ 23:16:52
Postat av: OT

Jag hoppas Dansk Folkeparti får många röster!Ni danskar är omtyckta över hela världen se bara här - Re-sepp-ten feat. Vanilla Beans - Vi er røde, vi er hvide バニラビーンズ: http://www.youtube.com/watch?v=f-eAhyMi54c

2011-08-27 @ 00:30:02
Postat av: Lotta

@Thoralf

Något som förvånade mig var att de benämnde Dansk Folkparti som "invandringskritiskt" trodde bara man hade främlingsfientligt i sitt vokabulär.

2011-08-27 @ 01:34:38
Postat av: OT

Om moderaternas senaste utspelande, tror jag moder Svea skulle sagt - "These Boots Were Made for Walking... One of these days these boots are gonna walk all over you": http://www.youtube.com/watch?v=F2hR-rOukbU

2011-08-27 @ 01:52:32
Postat av: Snaphanen

Nu skal SVT ikke glæde sig så¨tidligt som Aftonbladet gjorde i 2007. Foto af Pia på valgdagen: "Idag forlorar hon makten". Det tegner til at blive a close race:Gallup for Berlingske Tidende & Megafon for TV2: Fremgang til blå blok – næsten dødt løbhttp://www.uriasposten.net/archives/28117

2011-08-27 @ 02:30:54
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Sven Dacke

I Tidningen Dagen finns följande kommentar angående Moderaternas "avkristning" och som förmodligen kommer nära vad som är verklighteen"Friholt 7 timmar sedan

På en annan blogg läser jag:

Med en starkt ökande invandrad muslimsk minoritet, av vilka en stor andel dessutom är bekännande, har saken dock kommit i ett annat läge. Partierna har mycket lite att vinna bland svenska väljare på att fortsätta delta i kyrkovalen men desto mer att vinna bland muslimska väljare på att avveckla sitt deltagande. Muslimer har föga till övers för andra religioner än sin egen och för många är det ”haram” (förbjudet) att beträda en kristen kyrka, låta sina barn läsa om kristendom i skolan, fira kristna högtider osv. Lika svårt kan det för en muslim vara att rösta på ett politiskt parti som genom sitt deltagande i kyrkoval kan associeras med kristendom.Amen

Postat av: Stefan K

Vet du Thoralf, både jag och frugan reagerade på samma sak som du.

Odense har ca 160 000 invånare och SVT:s reporter "råkade" ha sådan tur att hon fann en kvinna på gatan som inte gillade Dansk Folkeparti.

Det är precis samma "tur" som Lena Sundström hade i Danmark när hon "råkade" möta människor som bara var positiva till invandringen och dessutom i Köpenhamns enda område som inte är nedklottrat, skräpigt och brottsutsatt. Ett himmelrike på Jorden.Naturligtvis kommer SVT, TV 4 och övriga köra med sina "opartiska" rapporteringar från Danmark och varför känner väl de flesta till vid det här laget.Ha en trevlig dag i Hultsfred.

2011-08-27 @ 07:39:20
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: S-E Karlsson

Det märks mer och mer att det var i grevens tid man begärde utträde ur svenska kyrkan !

Som pensionär tjänar man även ekonomiskt på ett utträde , även en yrkesverksam tjänar på ett utträde .

2011-08-27 @ 09:20:04
Postat av: AWSvensson

Ras för Sverigedemokraterna kan man läsa på TV4:s text tv. En stilla undran, betyder det att de underkänner sin egen undersökning Novus.

Här blir det ingen marknad,gräset växer i den blekingska övärlden och kantarellerna frodas,1 bärkasse blev det, kantareller alltså ,det begrep ju tom GoG.

Ser fram emot det danska valet,hade varit en förmån att haft tillgång till dansk TV,de som har det kan ju rapportera hur debatten förs. Stasi -TV124 är rökta.

2011-08-27 @ 09:29:46
Postat av: SD are

AWSvenssonDu kan ju alltid testa bifogad länk. Inte så dum, faktiskt.

2011-08-27 @ 09:35:10
URL: http://www.tv-online.se/
Postat av: Magentan

"Stefan K" skrev: "Naturligtvis kommer SVT, TV 4 och övriga köra med sina "opartiska" rapporteringar från Danmark och varför känner väl de flesta till vid det här laget."Början av meningen håller jag med dig om, men dock inte slutet. Tyvärr så är det inte så att "de flesta vid det här laget känner till varför". Det är det som är det stora problemet - fortfarande.Vi som läser nyheter här på nätet, som inte är skrivna av PK-media, är tyvärr ännu så länge endast en liten marginell skara. De övriga massorna i vårt land hjärntvättas fortfarande enbart av gammelmedia varje dag året om.

2011-08-27 @ 10:25:00
Postat av: Magentan

Från Affes blogg: "Massinvandring till Sverige? Många förnekar det, och vissa menar till och med att man inte ska använda ordet ”massinvandring”. Argumenten handlar ofta om att det inte alls är så många som kommer hit ”egentligen”. Vad är fakta?"Den kompetente "Statistik-Affe" har nu gjort mycket klargörande kart-illustrationer som visar hur stor del av befolkningen i våra olika kommuner som har utländsk bakgrund år 2020, 2030, 2040, 2050 jämfört med 1997 och 2010. I flera kommuner, som t ex Malmö och vissa kommuner i Stockholm, kommer svenskarna att vara i minoritet senast 2030 (om 19 år alltså).Obs! Personer med utländsk bakgrund definieras som personer som är "utrikes födda, eller

inrikes födda med två utrikes födda föräldrar" (alltså endast 1:a och 2:a generationens invandrare).

Observera också att statistiken är baserad på de senaste 13 åren. Befolkningsförändringen har ACCELERERAT KRAFTIGT sedan den BORGERLIGA regeringen tog över 2006. Om prognosen hade baserats enbart på de senaste fyra borgerliga åren hade kartan varit ännu mörkare.http://affes.wordpress.com/2011/08/25/utlandsk-bakgrund-i-alla-kommuner-2050/#comments

2011-08-27 @ 11:10:27
Postat av: Tjadden

30 % av journalisterna har en djup sorg idag, nu när Maria Wetterstrand lämnar Riksdagen.Nu får vi avvakta och se vilken ny kelgris journalisterna väljer ut för att gulla med.

Birgitta Olsson Fp kanske? Som är i samma kaliber som Maria?

2011-08-27 @ 11:26:46
Postat av: Tjadden

MagentanJag försökte hänvisa till Affes blogg på "SvD opinion"

Artikel Moderaterna tänker inte ställa upp i kyrkovalt.

Men det gick inte som väntat eller så läser moderatorn Affes blogg först och därför tar det en stund om min hänvisning blir censurerad eller inte.

2011-08-27 @ 11:55:44
Postat av: Lotta

När det gäller Svt och TV4 sätt att "hitta" intervjuobjekt har i alla fall jag lärt mig att det endast finns vissa tillfällen där det inte är intressant att visa invandare, det är när man skall rapportera om brott osv. Då hittar man bara pursvenskar och i övrigt filmar man från knäna och nedåt. I alla andra fall är det ytterst viktigt att endast eller i alla fall till största delen fallen skall intervjuobjektet vara av utländsk härkomst oavsett ämnet som tas upp. Kolla får ni se om ni inte redan märkt det.

2011-08-27 @ 12:21:26
Postat av: carl

det är ju helt galet, att massmedia skall indoktrinera och skrämma folk till att tycka vad politiker vill.i sk demokratier i norden borde ju politiker göra allt för att befolkningen får det bra och har en bra vardag och känner trygghet och framtidstro.vad jag kan se ger SD en bra framtid för sveriges befolkning.hoppas danskarna ser igen indoktrineringen och skrämselpropagandan. och väljer politiker som vill befolkningen väl.

2011-08-27 @ 12:29:59
Postat av: AWSvensson

SD are tack för sidvisningen,har redan idag lagt in Korea tv som bokmärke.Du får blir vår sakkunnige när det gäller internationell TV. Obs under förutsättning att inte GoG har några invändningar.Wetterstrand no comments.

2011-08-27 @ 13:01:57
Postat av: AWSvensson

Å dit ska Alfsson.

Postat av: Tjadden

LottaJag vägrar att titta på TV4 bortsett om de visar en bra film.

Axsess TV är min favoritkanal när det gäller politiska reportage, för där försöker man återge den nakna sanningen i största möjliga mån.Det var den kanalen som först började att ifrågasätta Islam i Sverige.

2011-08-27 @ 13:20:13
Postat av: Magentan

Malmö Stad annonserar efter pratglada svenskar!

Från annonsen:

"Komvux i Malmö Södervärn söker pratglada svenskar som är intresserade av att träffa människor från andra länder. Detta är ideell verksamhet.""...Nu vill invandrarindustrin ha gratisarbetare. Vi svenskar skall ställa upp gratis med vårt språk, vi passar nu. Är pengarna slut? [...] Skall jag prata på beställning då vill jag ha betalt, vilken tolk arbetar gratis?"Ovanstående är från bloggen "Pettersson - försöker göra skillnad". Läs mer här:

http://petterssons.bloggsida.se/

2011-08-27 @ 13:46:28
Postat av: S-E Karlsson

Vart tar alla försvunna katter vägen som efterlyses i lokaltidningarna varje vecka , är det någon/några som har dom till middag eller vart tar dom vägen ??

2011-08-27 @ 14:27:24
Postat av: Calle

@ MagentanOrdet "massinvandring "står väl på tur att förbjudas efter vad man hör och ser i PK- media.

Ngn. som tror att ordet "massutvisnig"går samma väg?? Används ju av media när det gäller utvisning av 10-50 personer.

2011-08-27 @ 17:18:44
Postat av: Anonym

När man trodde att kommunismen var död, dök upp Lena Sundström upp :p

Postat av: Skånepåg

OTAFA och andra i vänsterpöbeln överföll Sverigedemokrater efter torgmöte i Norrköping.

Postat av: Skånepåg

Mer om överfallet och misshandeln av SDU i Norrköping, framgår i bifogade länk.

Postat av: Anonym

I ett inslag i Radio 1 ringde en kvinnlig lyssnare in och påpekade att den arabiska HIV-mannen i Malmö, som skulle varit med i Efterlyst på onsdagen, inte var svensk.

Då blev programledaren Hasse Aro upprörd och valde att ljuga, och påstå att HIV-mannen inte alls hade utländsk bakgrund.– Han var inte det, ljög Hasse Aro när lyssnaren fullt korrekt påpekade att HIV-mannen, som dömts till tvångsisolering på ett sjukhus i Skåne, var en person med utländsk bakgrund.Aro fortsatte sedan med att antyda att lyssnaren skulle vara förblindad av sin främlingsfientlighet.– Du ser vad du vill se, och då blir det en utlänning i det här, sade Hasse Aro och påstod att HIV-mannen hade ett ”otroligt svenskt namn”. Något som inte heller stämmer.Fria Tider avstod från början från att publicera bilder på den isoleringsdömde HIV-mannen i Malmö. På grund av det allmänintresse som lögnerna i radio nu medför väljer vi trots allt att publicera videon ovan, som är upplagd på Youtube av signaturen Galne Gunnar.

http://www.friatider.se/har-ljuger-hasse-aro-om-arabiska-hiv-mannen-han-ar-svensk

2011-08-27 @ 19:51:10
Postat av: Anonym

Efter Sverigedemokratisk ungdoms möte på Tyska torget blev en SDU-anhängare misshandlad på väg från mötet.Enligt polisen hade ett 50-tal SDU-anhängare och cirka 200 motdemonstranter samlats på Tyska torget i Norrköping. Själva mötet kunde genomföras, trots ljudliga protester från motdemonstranterna. Några personer greps för ordningsstörning. Polisen uppger också att stenar och flaskor kastades mot mötesdeltagarna. Ingen person skadades dock i samband med själva mötet.

http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7072689

2011-08-27 @ 20:05:33
Postat av: Tony Ingman

Har rivit mig i skallen hela dagen för att försöka komma på något positivt som Maria snatterstrand gjort för landet under sina tio år i riksdagen,

Ja hon har ju sett till så vi fått skyhöga elräkningar och dito bensinräkningar, men för övrigt verkar det rätt så tunnsått bland hennes bedrifter. Men hon kan ju i alla fall se fram emot en fin riksdagspension livet ut, och kan väl liksom godsägare Persson hålla föredrag för si så där 100.000 per tillfälle, så henne går det ingen nöd på, men det gör det på dom tandlösa fattigpensionärer (pursvenskar) som bara blir fler

och fler för varje år, som när dom betalat sina höjda medicinkostnader i bästa fall har råd met mat. Alla skulle blivit politiker!

2011-08-27 @ 20:22:38
Postat av: Tony Ingman

Det är ynkligt att polisen inte kan skingra vänsterpacket som gång på gång stör ett demokratiskt partis möten, jag börjar tro att polisen fått order från regeringen att inte gå för hårt fram mot pöbeln, att dom gärna får lov att störa SD. Samtidigt har SD kvinnor fått hot via telefon hem att dom kommer att våldtas och styckas

av vrickade pensionsräddare, men detta tycker

polisen inte heller att man behöver bry sig om.

Hot via telefon går oftast att spåra.

Om sådana hot hade framförts till Reinfeldts fru

då hade det nog fan blivit fart på cementhäckarna inom poliskåren, men nu var det ju SD, och då tycks

allt vara tillåtet.

2011-08-27 @ 20:40:53
Postat av: Tony Ingman

Henrik Rydström i Kalmar FF är det samma person som brukar skriva så korkat i Aftonlögnen??

Om det är så, hur kan ett annars bra Kalmar FF

hålla sig med ett sådant stolpskott till spelare

med tanke på dagens match mot Göteborg.

Då är han lika dålig spelare som krönikör.

2011-08-27 @ 20:51:58
Postat av: Ruskprick

Ikväll höll Rödström på att kosta KFF en förlust då han drog på sig sitt andra gula och därmed rött kort då han tog bollen med handen. Då vinkade jag hej då åt han, trots att jag är rödvit.

2011-08-27 @ 21:19:15
Postat av: Ex occidente lux

Jyllandsposten (jp.dk) skriver att muslimer systematiskt saboterar valaffischer genom att tapetsera dem med klisterlappar med korancitat. Tala om kulturberikning...

2011-08-27 @ 23:08:02
Postat av: Tjadden

Läs om hur SD kvinnor blir mordhotade av utlänningar.http://politisktinkorrekt.info/2011/08/27/flera-sd-kvinnor-mordhotade-i-brev/

2011-08-28 @ 00:58:31
Postat av: Ruskprick

SD drabbade samman med aktivister/fredsälskande/rebeller/frihetskämpar. Läs allt på Politiskt korrekta nyheter (där du inte behöver tänka själv) http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7072689Lite satir från mig men ändå inte långt ifrån som det brukar se ut..

2011-08-28 @ 01:15:44
Postat av: Rusk

Denna artikel som jag länkade till var ju ganska hederligt korrekt. När jag läser den igen. Jag blev så upprörd och ögnade igenom hastigast och skrev direkt. Sorry! Läs allt imorn i aftonbladet.

2011-08-28 @ 01:26:29
Postat av: Erik

Jag räknade på hela 20 opinionsmätningar närmast före förra folketingsvalet och fann en skämmighetsfaktor (jag föredrar att kalla den svartmålningsfaktor, det är ju svartmålningen av partiet i media och annorstädes som har denna verkan) på i snitt 1,2. D.v.s. multiplicerade man med 1,2 så fick man det verkliga valresultatet. Så chanserna för DF att öka ser goda ut.Men valresultatet kan ju ha påverkats av slutdebatter och annat som skett efter att de flesta mätningarna redan utförts. (T.ex. är svartmålningsfaktorn för SD i valet 2010 svårbedömd p.g.a. att det hände så mycket på slutet med hatkampanjer i tidningar, påståendet att von Arnold skulle rispat sig själv och taktikröstningar utifrån vad opinionsmätningarna visade.)

2011-09-05 @ 06:44:14
Postat av: Destiny ♥

Fin blogg :)

Kolla gärna in min!

2011-09-05 @ 07:47:38
URL: http://danamisaghi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0