VÄGRA BETALA TV-LICENSEN?

I början av veckan blev det tjuvstart i riksdagen. Vi har haft ett budgetmöte om vår höstbudget som skall presenteras veckan efter att riksdagen öppnar. Vi har haft flera möten under sommaren om vår budget som nu växer fram.

Jag fick även ta det första mötet i justitieutskottet på tisdagen. Kent Ekeroth som är ordinarie ledamot var bortrest.I söndags gjorde SVT det ännu en gång! När man presenterade Sifo:s senaste opinionssiffror utelämnande man Sverigedemokraternas siffror trots att man har en vågmästarställning. Politiskt inkorrekt uppmärksammade detta och skapade ett dokument som man kunde skicka till SVT. Uppenbarligen gjorde många människor detta och detta fick till följde att SVT och Rapport presenterade siffrorna ännu en gång i måndagens sändning 18:00.Nyligen har TV4 fört sin kampanj på kungahuset och drottningen Sylvia och hennes far. Det handlar om saker som hände innan 1939 eller mer än 70 år sedan.

SVT har dessutom börjat/fortsatt med sin förföljelse av Ingvar Kamprad. Det handlar även i detta fall om händelser som är ca 70 år gamla. I mina ögon har Ingvar Kamprad bevisad genom sitt bygge av IKEA vad han har för värderingar. Det räcker för min del och jag anser att SVT bör ta och fundera på vad som borde vara mest intressant för svenska folket. Jag hoppas att 68-vänstern nu slutar handla på IKEA. Då blir det i varje fall en plats som man slipper dessa människor.

Jag tror att Stasi-listan är det som borde engagera SVT i betydligt högre grad än Ingvar Kamprad. Det är händelser som bara ligger ca 20 år tillbaka i tiden. De ca 900 personer som finns på listan har hemligstämplats av regeringen. Varför? Jag vill se journalister från SVT gräva i Stasi-listan med en total offentlighet över de personer som finns på listan.

Att SVT dessutom ägnat sig åt ren mobbing av Sverigedemokraterna upplevde vi under valrörelsen 2010 då SVT vägrade låta SD deltaga in slutdebatten. Argumenten var minst sagt ihåliga.

Om SVT fortsätter med sin alla partiers icke lika värde. Trots att alla är demokratiskt invalda partier i Sveriges riksdag är det nog dags för en kampanj med parollen vägra betala TV-licensen.

Jag kommer vara den första att vägra betala licensen om inte SVT gör bot och bättring!
Varför skyddas landsförädare! Något för SVT att gräva i!

I Högsby finns en person som ägnar sig åt en ganska bedrövlig bloggstil. Han behöver ett och annat mothugg. Att han inte har så mycket att tänka med framgår väl av det blogginlägg som jag länkat till nedan. Alternativet är ju annars att han bara låter sitt hat gå ut över personer som han inte gillar. I så fall ett ganska märkligt beteende med tanke på hans bakgrund.
HG-Strömmer

Kommentarer
Postat av: Lotta

@ThoralfHåller med i varje stavelse. Nu när massmedia tycker det är så intressant vilka som hade nazistsympatier för 70 år sedan varför inte dra fram de inom S,C och M som också hade det. Hycklare så man blir sjösjuk.

2011-08-25 @ 00:26:30
Postat av: OT

SD siffror ökar och ökar, personerna på STASI-listan blir mer och mer desperata - "ropen skalla" ändå kan SD palla (trycket).Snart kommer den sovande folk majoriteten vakna och "The Battle Cry of Freedom" höras: http://www.youtube.com/watch?v=Tz7otJVElcM"...We will welcome to our numbers

The loyal, true and brave,

Shouting the Battle Cry of Freedom

And altho' they may be poor

Not a man shall be a slave,

Shouting the Battle Cry of Freedom!..."Vissa ting tål att upprepas om och om igen således här är några utdrag ur boken: "Modern Democracies" från år 1921 av James Bryce (Brittisk jurist, historiker och politiker). Se http://oll.libertyfund.org/index.php?option=com_staticxt&staticfile=show.php%3Ftitle=2084&Itemid=27sidan 20: "THE word Democracy has been used ever since the time of Herodotus to denote that form of government in which the ruling power of a State is legally vested, not in any particular class or classes, but in the members of the community as a whole. This means, in communities which act by voting, that rule belongs to the majority, as no other method has been found for determining peaceably and legally what is to be deemed the will of a community which is not unanimous. Usage has made this the accepted sense of the term, and usage is the safest guide in the employment of words."sidan 92: "IT is the newspaper press that has made democracy possible in large countries. The political thinkers of antiquity assumed that a community of self-governing citizens could not be larger than one voice could reach, because only by the voice could discussion be carried on: and they might have added that only where the bulk of the citizens dwell near one another can they obtain by word of mouth the knowledge of political events that is needed to make discussion intelligent and profitable."sidan 109: "Democratic government rests upon and requires the exercise of a well-informed and sensible opinion by the great bulk of the citizens. Where the materials for the formation of such an opinion are so artfully supplied as to prevent the citizens from judging fairly the merits of a question, opinion is artificially made instead of being let grow in a natural way, and a wrong is done to democracy."sidan 150: "Abraham Lincoln, whom no one ever surpassed in knowing how to deal with men, summarized the results of his observation in the famous sentence":"You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you can't fool all the people all the time."

2011-08-25 @ 00:43:03
Postat av: carl

Jag har för många år sedan sagt upp tv licensen och tidningen. allt man behöver veta finns på webben.vill man se svt eller nån annan tv kanal så går det se gratis och utan krav på liensavgift och lagligt med att streama tv program.

man kan se vad man vill och när man vill, vart man vill.duger med 6 Mbit/sek med mobilt bredband för att få en bra streamingflöde men välj 16 Mbit/s för bara ca 199 kr/mån, billigare med alla kampanjer.att ha tv mottagare och sitta hem och glo på vad stollar på tv redaktioner bestämt vad du skall se , detta hörde till 1900-talet

2011-08-25 @ 02:02:23
Postat av: Robin Shadowes

Finns det ingen som har möjlighet att åka ner till Tyskland och ta fram listorna där? Dom lär ju inte vara hemligstämplade där. Var dock försiktig för så snart nån frågar efter dem så kommer säkert larmet gå på nån hemlig organisation och det är ju inte säkert dom låter er komma hem med dem i livet.

2011-08-25 @ 03:32:25
Postat av: Helene

@Thoralf

Jag ville inte skriva på sidan du länkade till. Det var 0 kommentarer och tyckte det var synd och förstöra symboliken: nollan är så representativ för blogginnehavaren.

2011-08-25 @ 06:15:26
Postat av: Karlskronabloggen

Jag håller med dig helt Thoralf!Jag är i och för sig ingen större anhängare av Kungahuset, men att rota i vad Silvias pappa gjorde för 70 år sedan är bara löjligt och samma sak med Ingvar Kamprad! De flesta som är inblandade i dessa händelser är ju borta sedan längre!Stasilistans 900 namn är ju betydligt mer intressant för där lever förmodligen de allra flesta och sitter på olika toppositioner i samhället!Jag slängde ut min TV för ett bra tag sedan så jag betalar ingen TV-licens och dessförinnan sa jag upp både prenumerationen på morgontidning och slutade köpa kvällstidningar.

2011-08-25 @ 06:24:40
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Hulda

Helene:...

Ibland kan det vara nödvändigt att kommentera på PK-bloggar och Vänsterbloggar. Inte grovt, utan bara pedagogiskt och vänligt påpeka hur fel de har.

Även om de raderar inlägget så påverkas de.

Men låt "0"-bloggarna vara, de ger snart upp...

2011-08-25 @ 06:31:20
Postat av: Sven Dacke

Dom är styva o korken dom där Muslimerna.I Alvesta berättar dom för innevånarna att dom är en del av Sverige.

Fast dom beter sig som om dom ägde Sverige.och det värsta är att dom kanske redan gör det, bara Rainfelt vet svaret.

Postat av: LN

SD:s siffror ökar och ökar.

De är nu uppe i 6%.

94 % gråsparvar och 6 % gulsparvar.

Den naturliga populationsfördelningen?

94 % är hellt tillfreds med ljug och bedrägeri.

6 % trängtar efter ljus och sanning

och sjunger under tiden ...

...the Battle Cry of Freedom.

Inte skära - bara rispa!

2011-08-25 @ 08:22:27
Postat av: Cavatus

Finns det ingen hackare som kan ta sig in på Stasilistan? Wikileaks? Det är ju "hot stuff" och borde verkligen roa en hacker att bevisa att man står upp för det öppna samhället, som Reinfeldt jämt och ständigt hänvisar till, men som i hans vokabulär enbart betyder den öppna dörrens politik (för nybyggare) och ingalunda öppet vad gäller åsikter och yttrandefrihet.

2011-08-25 @ 08:45:08
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Cavatus

Har Lindgren polisbeskydd? De fakta hon känner till är explosivt och med det råbarkade och kriminella samhälle vi fått idag, kan hon ju bli offer för ett gisslandrama med hot om repressalier för henne eller hennes familj om hon inte yppar angivarna.Att som hon promenera omkring helt öppet och tro att hon inte är någon måltavla tycker jag är synnerligen naivt. Sverige är inte längre vad det har varit, något som många svenskar tyvärr inte har blivit upplysta om i media. Det som vet det har drabbats personligen eller har egna erfarenheter om utförsbacken (eller kan tänka själva när det observerar saker och då lägger ihop ett och ett).

2011-08-25 @ 08:57:16
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: AWSvensson

Om ni klickar upp Sven Dacke så hamnar man på ett reportage från Smålandsposten. Med goda ögon kan man läsa"Ramadan är en svensk tradition".

Så långt har det gått att bara för att man ta med sig religiösa griller från hemlandet så anser dessa oemotsagda muslimer att det är en svensk tradition.

I h-e att Ramadan är eller kommer bli en svensk tradition, snacka om hur muslimerna ser på den svenska islamiseringen.

2011-08-25 @ 09:20:31
Postat av: AWSvensson

Novus/TV4 väljarundersökning för augusti.

M 31,5

FP 6,2

C 5,2

KD 2,9

S 34,9

MP 8,9

V 3,9

SD 5,6

2011-08-25 @ 09:26:56
Postat av: Eric

H-G-S i Högsby är en gammal studiekamrat från Lkpg. Han visste ALLTID bäst och tålde inga motsägelser, redan då..

2011-08-25 @ 09:56:45
Postat av: Hulda

Att rota i vad Kamprad och Silvias pappa ev. gjorde på 30 och 40-talet, är Expo och deras journalistkompisars sätt att få mera anslag/bidrag. Plus att på sitt märkiga sätt anser sig sk-ta ner SD.

I Drottning Silvias fall verkar det som arvssynden återuppstått. Med baktanken att få folkets stöd för Kungahuser att minska och i förlängningen få det att upphöra..

Men tänk er Mona Sahlin som statschef.....Kamprad har väl hur många gånger som helst bett om ursäkt, men eftersom han är företagare, så ska han dras i smutsen..

Tänk om landets journalister i stället lade krut på STASI-listan. Dock är det nog en önskedröm, då de som är över 55 år säkert känner minst en kollega som finns på listan....

2011-08-25 @ 10:31:52
Postat av: Robin Shadowes

Då jag inte förväntar mig Smålandposten släpper igenom min post och den blev ganska lång och vill slippa ha skrivit den förgäves så jag delar den med er istället.Islamiseringen är ingen konspirationsteori utan ren skär verklighet. I samtliga västliga länder som islam krupit in så tar dom för sig mer och mer. Dom praktiserar blott doktrinen al-Hjira, vilket betyder invasion genom immigration. Dom praktiserar alltid al-Hijra när dom inte kan vinna med militär makt. Detta går tillbaka till mohammeds tid. Han praktiserade själv denna doktrin.Andra islamistiska doktriner som godtrogna svenskar borde lära sig bli medvetna om är taqyyia och kitman. Att det är okej att ljuga för dom otrogna om det gynnar islam. Det är därför dom snackar goja om att "bygga broar". När dom väl blivit många nog så blir det inget mer brobyggande, utan då får dom otrogna hundarna underkasta sig islam vare sig dom vill eller inte. Kitman är den mildare formen av lögn. Det är sant men dom berättar inte hela sanningen. Som att islam är fredens religion. Men dom berättar aldrig att det inte gäller för otrogna, bara för muslimer eller när dom hävdar att det är emot islam att döda oskyldiga. Dessvärre räknas bara muslimer som oskyldiga men det berättar dom aldrig för er kafirer. Det är typisk kitman medan taqqiya innebär att dom kan ljuga sig blåa i ansiktet om det så krävs.Ett annat arabiskt ord är hudna. Det är en form av vapenvila ty det är strängeligen förbjudet att stifta fred med kafirer. Bara hudnas kan accepteras och dom får bara vara i högst 10 år. Så därför har ni förklaringen till att Israel aldrig lyckats få fred under sina 63 år. Det kan alltså bara bli fred om israelerna blir antingen fördrivna eller konverterar till islam. Annars är det bara hudnas som gäller.Sedan har vi det arabiska ordet abd eller abed. Det har dubbel betydelse inom arabiskan. Dels betyder det slav men det betyder också n*g*r. Så där ser vi vilken syn araber har på svarta afrikaner. Men så försöker man pådyvla oss svenskar en massa rasistiska åsikter när araber är dom värsta rasisterna i världshistorien.Jag kan ju också passa på att berätta om stormuftin av Jerusalem, Al-Husseini. Ärad gäst hos Hitler som han var under hela kriget. Tilläts även skapa sina egna SS-divisioner, varav SS- Handschar var en av dom. Skyldiga till hundratusentals judars död på balkan. Det lär också vara muftin som övertalade Hitler till den slutgiltiga lösningen.Muslimer delar även upp världen i Dar al-harb(krigets hus) och Dar al-islam(islams hus). Sverige tillhör fortfarande harb men för hur mycket längre? Påpekar även att islam betyder inget flummigt som fred, utan underkastelse. Underkastelse till gud eller allah är det enda viktiga i livet. Vill ni verkligen underkasta er allahs vilja eller fortsätta leva som fria människor?Annars har ni två val. Antingen konverterar ni till islam eller så skriver ni på kontraktet al-dhimma. Det innebär att bli andra klassens medborgare i sitt eget land. Kan inte ha högre poster eller arbeta som chef för muslimer. Ni måste också betala den förnedrande skatten jizya för att få skydd av muslimerna. Låter mer som maffia-verksamhet i mina öron.Vill ni verkligen lämna över ett land till era barn och barnbarn som praktiserar barbariska sharia-lagar? Med handavhuggningar, piskningar och steningar för otrohet.Var medvetna om att denna islamisering inte blott pågår i Sverige, utan i Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Holland, Norge, Danmark, Spanien, Italien, Portugal, Irland, USA, Kanada, Australien och på Nya Zeeland. Ni kanke inte känner till det, men det beror mer på att kulturmarxisterna inom media finner det olämpligt att ni informeras om detta. Dom väljer också bort att informera bort om det pågående folkmorden av vita farmare i Zimbabwe och Sydafrika eller att det finns Svarta Pantrar i USA som vill utrota den vita rasen helt och hållet. Det passar väl inte in i deras multikukturella strategi där vi alla förmodas leva i harmoni med varandra och sjunga Cumbaya varenda dag.Till slut kommer jag aldrig acceptera ramadan som en svensk tradition någonsin, då jag anser att islam inte hör hemma här. Dom vill inte assimileras av oss men viktigare är att vi vill definitivt inte heller bli assimilerade av dem. Tack för mig.

2011-08-25 @ 10:38:02
Postat av: Anonym

Både Vänsterpartiet och Kristdemokraterna hamnar under fyraprocentspärren i TV4/Novus.

SD ökar till 5,6%

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.2252502.1314254444!image/3779458748.jpg_gen/derivatives/w450/3779458748.jpghttp://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-08-25 @ 10:48:53
Postat av: MH

Det är ett judisk drev som går mot Kamprad.

Författaren som forskat och släppt uppgifter om Kamprads förflutna är Elisabeth Åsbrink, tidigare SVT, är judinna. Troligtvis bror till Erik Åsbrink, fd soc Finansminister, som nyligen fick toppjobb på Goldman Sachs, judiskt.

Helene Lööw, judinna som bytt namn från Loew, tidigare Israellobbyn Levande Hiistora ger sig på Ingvar Kamprad.

Även Poohl på judeinfluerade EXPO är med i drevet.

Bokförlaget som publicerar boken om Ingvar är judiskt styrt.

Heléne Lööw säger att det i och för sig vid tidpunkten var ”tusentals andra unga killar som försökte rekrytera folk till de här rörelserna”. Men i och med att Ikea blivit något av en nationalinstitution och symbol för byggandet av det svenska folkhemmet så får Kamprads engagemang en vidare betydelse.

– Därför blir det intressant på samma sätt som diskussionen om det svenska kungahuset, just på grund av vad de är och vad de symboliserar, säger Heléne Lööw.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/det-fordjupar-bilden-av-kamprads-engagemang_6412096.svd

Någon som ej tror på agendajudar? Som trots att de bor i Sverige, ibland i generationer, ger sig på det svenskaste vi har, inkl Kungahuset, notera drottningens far och dennes historia, så följer de sin agenda att låta oss påminnas om nazism, rasism, förintelseläger. Men den judiska dominansen och inflytande, inom svensk och västerländsk media, finans & politik talas det tyst om.

Judars inflytande i ryska revolutionen, tyst. Giriga bankirer, tyst. Judars inflytande över politik & media, tyst. Men offerrollen från förintelselägren, denna ständigt återkommande skuldbeläggning, den sprids för glatta livet.

Det är så man börjar undrar om Hitler har fått ett fair case.

Så Kamprad, jag lider med dig. Du är stolt som är svenskt, du har spridit IKEA över världen, framhävt det svenska – så klart det sticker i ögonen på vissa personer.

2011-08-25 @ 10:51:50
Postat av: Sven Dacke

Vem är mannen i Hultsfred som slår en frälst kvinna när han inte fick tafsa på henne

Postat av: Sven Dacke

Och när en tidningsartikel inte får kommenteras börjar man undra !!!!!

Postat av: LN

Tillåt mig att besvära med ett citat ur boken:

ISLAM AND THE PSYCHOLOGY OF THE MUSULMAN av André Servier (Translated by A. S. Moss-Blundell, with a preface by Louis Bertrand; Charles Scribner’s Sons, New York; 1924)."Islam är kristendom anpassad till arabisk mentalitet, eller mer exakt, islam är allt vad hjärnan hos en fantasilös beduin, som envist håller fast vid urgamla traditioner, har kunnat tillgodogöra sig av den ursprungliga kristna läran. I avsaknad av fantasins gåva, hänger sig beduinen åt att kopiera och genom kopierandet blir originalet förvrängt. Den musulmanska lagen är en avart av den romerska lagen som reviderats till oigenkänlighet, liksom musulmansk vetenskap ingenting annat är en grekisk vetenskap tolkad av en beuinhjärna och musulmansk arkitektur inget annat är än en färvrängd imitation av bysantisk stil." (sidan 61)Ett annat slående, men också det, både racistiskt och helt politiskt inkorrekt uttalande om musulmanen av André Servier:"En arabs intelligens är lika hög som hans imitationsförmåga. Låt honom försöka köra en bil eller ett lokomotiv och han kommer efter en viss utbildningstid som lärling att vara suverän på att framföra båda. Men om någondera skulle haverera, kommer han att vara tämligen oförmögen att reparera någon av dem, och i ännu mindre grad att vara i stånd till att nytillverka något liknande."Om det kan ligga någon sanning i André Serviers uttalanden om det arabiska kynnet, kommer kanske den förestående utvecklingen i Libyan att visa.

2011-08-25 @ 11:11:59
Postat av: Åke, Västervik

Vi lever ju för f-n (ursäkta) här och nu, så vad Ingvar hade för sig i sin ungdom har han säkert för länge sedan kommit underfund med att det inte var nå´t vidare. Hur många var det inte som på den tiden gick på propagandaapparaten från Nassarna och var rädda samtidigt? Svenska regeringen som på den tiden lät malmtransporter med tåg ske genom Sverige för att förse den tyska krigsindustrin med järnmalm? Det pratar man aldrig om...Nej, då är det betydligt allvarligare att media INTE tar upp att det idag finns radikala grupperingar i Sverige inom den muslimska befolkningen som vill bilda partier och införa sharia i Sverige på sikt. Senaste bekräftelsen på detta var en inringare till "Ring P1" med Janne Josefsson igår...Tack och lov så ser allt flera att verkligheten inte stämmer med vad PK-media försöker påtvinga oss genom vinklade inslag i både radio och tidningar, och nu senaste exemplet med Sifo-rapporteringen...Det blir bara så uppenbart vad idioterna håller på med....

2011-08-25 @ 11:45:06
Postat av: Skånepåg

OT@ Thoralf ALäs gärna bifogade länk. Bra att känna till dessa fakta, när frågan om räddningshelikoptrar tydligen skall avgöras i Riksdagen.

Postat av: Mr H

"vi lever fortfarande fortfarande i efterverkningarna av andra världskriget och Förintelsen. Vi behöver fortsätta att bearbeta och försöka förstå"

Elisabeth Åsbrink, judinnan som skrev boken om Kamprad.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.706475-kamprad-hyllade-kand-fascistNej, vi behöver inte följa den judiska agendan och försöka förstå eller bearbeta. Vi har gått vidare, iaf jag. Tänk om vietnamserna skulla hålla på och älta och skuldbelägga amerikanarna, kräva att vi lyssnade, kräva skadestånd, hänga folk offentligt, ta på sig offerrollen. Det har gått vidare, gör detsamma, utan att spela ut kort som har som syfte att spela er i händerna.

2011-08-25 @ 12:02:52
Postat av: Skånepåg

@ Mr HVad i herrans namn har en bok om Kamprad med Sd att göra och något som enligt dig spelar "er" i händerna. Om jag missförstått något, förklara gärna?

2011-08-25 @ 12:15:56
Postat av: Tjadden

Vad tror man om någon ringer upp en och säger att vi gör en opinionsmätning för TV4 räkning och nu frågar jag dig om det var val idag vilket parti skulle du rösta på?

I vetskap om TV4 som invandrarkanal och deras antirasistvecka så bli var och varannan betänksam, vågar jag säga vilket part jag sympatiserar med?

Och resten får vi tänka oss själva vilket val de gör.

2011-08-25 @ 12:28:14
Postat av: Lassekolja

Instämmer (som vanligt) med Dig Thoralf betr. Svt, SR, TV4, Kamprad o.s.v.

Vilken "grävande" journalist tar sig an de sex riksdagspartiernas förehavande före och under Nazitiden? Varför gräver ingen journalist fram invandringens kostnader???

Inte ens KD´s upphovsmän skulle klara sig undan! Dessa s.k. grävande journalister verkar endast orka med SD´s historia. Övrig politisk historia verkar dom hellre vilja GRÄVA NED!?!

2011-08-25 @ 12:34:10
Postat av: Birger-Zorro

HGStrömer är väl ingen som tar på allvar? Han har alltid publicerat "konstiga" insändare etc. Han har väl inte alla hästarna hemma, eller ankorna i rad. Det är ingen idé att reta upp sig på honom; tyck synd om honom istället. :)

2011-08-25 @ 12:40:34
Postat av: AWSvensson

Robin Shadowes ,kopierat och arkiverat för framtida behov.Borde ingå i civilförsvarets sammanställning "Om musse kommer".

2011-08-25 @ 12:42:47
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :" Om musse kommer" tänk på att det kan finnas barn på som läser bloggen.

2011-08-25 @ 12:54:46
Postat av: Stora Småland

Jag s----r om inte Kamprad har som det sägs ,betalat ngn skatt i Sverige , han har iallafall hållt många med arbete i många olika länder ,vad har tex en papperslös eller invandrare betalat i skatt i Sverige ? Dom får stanna här ändå med reformer som vi pursvenskar inte kommer i åtnjutande av exvis nästan gratis sjuk och tandvård !

2011-08-25 @ 12:55:13
Postat av: Lotta

Det som jag ser som en aning underligt är att de som nu skriker högst om Ingvar Kamprad och drottning Silivias fars koppling med nazisterna är de som vurmar mest för islam. Sedan håller jag med Lassekolja om att massmedia helst gräver ner övriga politiska partiers smutsiga historia. Har det månne med Stasilistan att göra?

2011-08-25 @ 12:55:21
Postat av: Skånepåg

@ Robin ShadowesMycket bra skrivit och även jag sparar för ev. framtida behov.

2011-08-25 @ 13:01:50
Postat av: Magentan

Thoralf skrev:

"Jag tror att Stasi-listan är det som borde engagera SVT i betydligt högre grad än Ingvar Kamprad."EXAKT! Det var också min allra första tanke när jag hörde i radion att de återigen (för vilken gång i ordningen?) har dammat av denna minst sagt gamla "Ikea-nyhet". Namnen på Stasi-listan skulle haft ett betydligt högre och mer aktuellt nyhetsvärde. Och hur ofta får vi i nyhetssändningarna höra något om alla de gamla välkända svenska politiker som ägnade sig åt nazistiska/rasistiska idéer och experiment under samma tid som Kamprad var tonåring?Bondeförbundet (numera Centern) var på 1930-talet det mest rasistiska och brunfärgade partiet i riksdagen. Reinfeldts gamla Högerparti (numera Moderaterna) kom god tvåa. Men Socialdemokraterna låg inte långt efter, och materialet om deras kontakter med nazismen är så omfattande att det fick delas upp i två delar i Gustaf Jansons avslöjande serie om "Nazismen, Alliansen och Socialdemokraterna" på Newsmill.Läs dem gärna!"Nazismen, Alliansen och Socialdemokraterna",

Del 1 Om KDS-folk bl.a.:

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/01/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-1Del 2, om Centerpartiet/Bondeförbundet

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/05/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-2Del 3, om Moderaterna/Högerpartiet

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/17/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-3Del 4, om Folkpartiet:

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/21/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-4Del 5, om Socialdemokraterna:

http://www.newsmill.se/node/13260Del 6, om Socialdemokraterna:

http://www.newsmill.se/artikel/2009/11/06/nazismen-alliansen-och-socialdemokraterna-del-6

2011-08-25 @ 13:07:47
Postat av: papis

intressant skrivning verkligen

2011-08-25 @ 13:08:28
URL: http://www.papis.se
Postat av: Lotta

Jonas Sjöstedt har gjort upp med kommunismen. Hur då undrar vän av ordning. Jo han har varit med och bytt namn både på VPK och KU och ser det som en del av uppgörelsen med det kommunistiska arvet. Bara så ni vet go vänner.

Postat av: Tjadden

LottaI Arabvärlden med Koranen som trosbekännelse är mycket likt nazism enligt en samhällsforskare ifrån Frankrike.

Men det har redan Erikssons anställda vittnat om som har jobbat i olika arabländer under en sjuårsperiod för ca 9-10 år sedan.Då förstår du hur sjukt det är att de anklagar valda personer för att ha haft nazistsympatier och betänk S och Aftonbladet vädrade morgonluft när Hitler tog makten i Tyskland och sossarna visste inte hur väl de kunde hylla Hitler på bästa sätt, allt det här stod det i Aftonbladet om på 30-talet där deras reportage handlande om befrielsen från de judiska förtryckarna.Tänk om Aftonbladet kunde skriva om 7 klöverns förtryckarmentalitet mot praktiskt taget alla svenskar.

2011-08-25 @ 13:40:18
Postat av: Lotta

@Tjadden

Faktiskt helt sjukt att de andra partierna vars historia är bra mycket mörkare än SD någonsin varit kan sätta sig till doms och komma undan med det. Men nu ler vi lite i mjugg och myser.

Postat av: Lotta

Är det inte ärekränkning att kalla Ingvar Kamprad för Ingvar Mein Kampfrad som Åsa Lindeborg gör? Tyvärr är mitt konto spärrat på AB så jag kan inte skriva något inlägg där längre. Har varit spärrat sedan jag undrade varför en "apatisk" 11-åring som var född i Tyskland där han bott hela sitt liv inte blev apatisk i Tyskland.

Postat av: Anders

Thoralf skriver: "I så fall ett ganska märkligt beteende med tanke på [HG-Strömmers] bakgrund."Vilken bakgrund? Han är helt okänd för mig.

2011-08-25 @ 14:40:45
Postat av: AWSvensson

Anders,även om du inte känner HG Strömmer så är det rimligt att detta inte påverkar vederbörandes leverne.

2011-08-25 @ 14:45:17
Postat av: Skånepåg

@ LottaVar det inte du som bad Jonathan Odqvist på SvD förtydliga vad han menar med "Våld föder våld."I så fall har man tagit bort denna din berättigade fråga vad han egentligen avsåg.Att skriva kommentarer på SvD och att inte få dem borttagna, verkar som att spela på lotteri!

2011-08-25 @ 14:49:57
Postat av: Lotta

@Skånepåg

Jo det var jag som skrev det. "verkar som att spela på lotteri!" precis och med tanke på att jag har sådan otur att jag inte ens vinner när det är vinst varje gång så förstår man ju;-)

2011-08-25 @ 15:44:51
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Har kört igång veckans blogg igen, var gärna med och ta chansen att bli sedd av över 1000 personer varje dag :)

2011-08-25 @ 15:47:02
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: AWSvensson

Nu stormar det snart kring Stormare,hoppas han har lika starka rötter som SD så han stå pall. Ur rena törnen har kultiverats de finaste rosor,detta utan att man hela tiden föringar rosen för dess rötter.Lite PK måste han kosta på sig.

Postat av: Lotta

@Sven Dacke och AWSvensson

Först nu såg jag era inlägg om ramadan i Alvesta. Skrev ett inlägg som följer: "I rasistutreningen som presenterades nu i veckan sägs att det finns 300 000 muslimer i landet. Hur kan då 500 000 muslimer fira ramadan?" Visserligen föder de många barn med 200 000 på knappt en vecka är väl ändå omöjligt? Reagerade också på sista meningen "Jag gick hit för att få information. Det är viktigt att vi vet hur våra muslimska vänner uppfattar ramadan." säger Rune Liljenrud. Undrar om muslimerna tycker det är lika viktigt att de får veta hur deras kristna vänner uppfattar sina kristna traditioner? Det förtäljer inte artikeln.

Postat av: Anonym

Ramadan tycker jag är lika mycket svensk tradition som pesten 1701 och 1711.

2011-08-25 @ 17:06:18
Postat av: Lotta

Återkommer i ämnet antalet muslimer i Sverige. Min uppfattning om vad som styr antalet muslimer som redovisas i landet beror på syftet till redovisningen. Procenten muslimer som blivit utsatta för "rasistbrott" blir ju högre ju färre muslimer som ingår i studien. Vill man däremot påskina att muslimerna skall ha igenom sina krav är det bättre att antalet är högre. Vi är 500 000 eller 800 000 så därför,måste vi få bygga ett ex antal moskéer i varje stad.

2011-08-25 @ 17:19:42
Postat av: Erland

Jag har slutat betala licensen sedan en tid tillbaka. Droppen för mig blev när Sveriges Radio skickade in en spion i Sverigedemokraternas Ungdomsförbund för att avslöja "nazism" vilket de misslyckades kapitalt med. Egentligen anser jag att lagar ska följas men jag menar att om SR/SVT inte sköter sin del av avtalet, dvs. levererar opartisk rapportering, så behöver inte jag heller följa avtalet och betala licensen.

2011-08-25 @ 17:28:53
Postat av: Henrik

Läs SVT:s definition av Public Service på deras egen hemsida:

http://svt.se/2.60806/1.707572/vad_ar_public_serviceStämmer det överens med verkligheten ?Det står även så här:

"Efter godkännande av riksdagen så får sedan de tre public service-bolagen SR, SVT och UR sina pengar. Det finns alltså en sorts ekonomisk kontroll på SVT men det är enbart SVT:s företagsledning (inte ens styrelsen) som bestämmer om innehållet i SVT:s program.

I en statstelevision, som finns i diktaturstater, är det diktatorn/staten som bestämmer om innehållet i programmen.""Vem äger SVT?

Förvaltningsstiftelsen för SVT, SR och UR. Stiftelsens uppgift är att vara en buffert mellan statsmakterna och bolagen. Den har lika litet som bolagsstyrelserna något inflytande över programmen eller deras innehåll. Det har enbart SVT:s företagsledning."Vilka sitter i den stiftelsens styrelse ?

Hur har de fått sina uppdrag där ?- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -http://www.ingentvavgift.se/http://php.informationsfrihet.nu/index.shtml

2011-08-25 @ 17:49:40
Postat av: Magentan

Gårdagens ledare i Aftonblaskan "Libyen bortom diktaturens fall" har skrivits av Anders Lindberg. Eftersom han uttrycker sig exakt på samma sätt som hela Sveriges övriga PK-media med lovsånger om "den Arabiska våren och de frihetstörstande massorna som hittills lyckats segra i Tunisien och Egypten och nu är på väg att segra även i Libyen", kunde denna ledare ha stått i vilken som helst av alla de övriga PK-tidningarna.Ledaren avslutas med följande mening: "På samma sätt som Europa enats och freden byggts på Balkan kan frihet och demokrati säkras i norra Afrika. Genom samarbete mellan jämlikar.­""På samma sätt som freden har byggts på Balkan...!?" Men Lndber, är du verkligen så okunnig? Har du redan glömt bort hur det blev fred i Balkan? Den freden byggdes definitivt INTE genom något samarbete mellan jämlikar. Den uppkom genom DELNING!Inte förrän Jugoslavien hade upplösts i alla sina beståndsdelar (Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Makedonien, Montenegro, Serbien, Kosovo och Slovenien) blev det något som kan liknas vid fred på Balkan (Kosovo är fortfarande en oroshärd). INTE genom något samarbete mellan jämlikar. Den uppkom genom DELNING!Inte förrän Jugoslavien hade upplösts i alla sina beståndsdelar (Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Makedonien, Montenegro, Serbien, Kosovo och Slovenien) blev det något som kan liknas vid fred på Balkan (Kosovo är fortfarande en oroshärd).Även Libyen består av olika starkt avgränsade områden: Tripolitanien, Cyrenaika och Fezzan.

Maktkampen mellan Khadaffis Tripolitanien och rebellernas Cyrenaika har pågått i TUSENTALS år. Efter tusentals år av fiendskap tror jag knappast att de olika klangrupper som Libyen består av skulle kunna enas till något som liknar demokrati nu helt plötsligt.Förhållandena i Libyen är desamma som i Afghanistan och Irak. Min uppfattning är att Libyen tyvärr kommer att bli ytterligare ett land att sända "fredsbevarande" trupper till och ta emot "ensamkommande flyktingbarn" och övriga blivande muslimska nysvenskar ifrån. Såvida inte Muslimska Brödraskapet eller någon annan diktatur övertar makten och "stänger landet" som shiamuslimernas mullor gjorde efter revolutionen i Iran.

2011-08-25 @ 17:52:58
Postat av: AWSvensson

Har just efter påminnelse svarat på Novus undersökning, så ni kan lägga till ytterligare en röst till SD, då blir det väl 6,6% eller räknar jag fel där GoG.

2011-08-25 @ 17:53:50
Postat av: Magentan

Verkligen irriterande att man inte kan korrigera dubbelskrift och andra fel efter att man skickat in sin kommentar här.Ni får sortera själva. :)

2011-08-25 @ 17:56:50
Postat av: AWSvensson

Apropå delning, på den lunchrestaurang jag dagligen åtnjuter den svenska husmanskosten jobbar två systrar , syrianer bördiga från Syrien. Något förvånad när Syrien kommer på tal så vill de inte att nuvarande regeringsdiktatorn skall avsättas. Tydligen uppfattades han i likhet med Tito som den starke man som förmår att hålla ihop de olika folkgrupperna. Syrianer,kurder, muslimer. Försvinner han så tar muslimerna över och lämnar då inget till övers för de andra.

2011-08-25 @ 18:00:06
Postat av: Tony Ingman

I SvT s reklam står där ordagrant "att en fri

och oberoende Radio och TV är ingen självklarhet

överallt". Nej framförallt inte i Sverige, där den

fungerar som rena propaganda instrumentet för den

maktelit om styr. Att föra folk bakom ljuset med

rena lögner samt att tillrättalägga sådant som är

besvärande för makteliten tycks vara av högsta

prioritet. Att med ungeför 70 % vänstervridna anställda är det hyckleri att påstå att man är

fri och oberoende. Frihet har alldrig existerat i den socialistiska världen!

2011-08-25 @ 18:02:58
Postat av: LN

HUR MAN IDIOTFÖRKLARAR SIG SJÄLV

...På frågan om han inte ser några problem med att Sverigedemokraterna trots allt[SIC] har rötter i en extrem högerideologi svarar Stormare: "Jo, men jag tycker ändå att det är bra att Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen, det gör att de andra partierna måste skärpa sig på alla nivåer." Vad som är lösningen på missnöjet kan Peter Stormare inte svara på. Men han anser att det i många år *lagts ut en rökridå i Sverige som gjort att vi trott att vi är bäst på allting: "Nu börjar den försvinna, och det är jävligt bra. Invandringen har lärt oss en hel del om oss själva, vilket är alldeles utmärkt.", säger han.Vad finns bakom Stormares rökridå?

Några exempel kanske!

- Okontrollerad massinvandring av identitetslösa MENA-individer. Favorisering av bosättarna framför urbefolkningen. Jmf. Äldreförsörjningsstödet!

- Ett totalt förståndsbefriat agerande av en korrupt maktelit i allt som har med invandring att gör. Se Merit Wagers blogg bland andra!

- Löpande islamifiering av samhället.

- Löpande kulturmarxistisk indoktrinering av barn och unga.

- Ekonomiska oegentligheter och stöld från pensionärskollektivet?

- Centrering av arbetsmarknaden kring invandringen =invandringsindustriella komplexer som slukar skattemedel som ett kosmiskt svart hål.

- Statsstödd mobbning av politiskt oliktänkande.

Det kan inledningsvis kanske räcka.

Om allt detta är Stormare okunnig - eller är han det?

Om allt detta är 94 % av valmanskåren - de som stöder 7-klövern - okunnig eller likgiltig - eller är den det?

Att såga av grenen man sitter på, gör man ej gärna i det arbetsmarknadsklimat som råder.

Om allt detta måste enligt Stormare 7-klövern vara medveten - likväl fortsätter de med sin landsförrädiska verksmhet.

Osminkat uttryckt, så styrs DEMOKRATUREN 'Nya Sverige' av en kombinerad klepto- och idiokrati. http://youtu.be/v7HX-qpmUcE

Om allt ihopa tiger media och public-service-organen som muren.

2011-08-25 @ 18:20:53
Postat av: Lotta

@LN

Läs Heléns inlägg under artikeln Enfaldskrönikörer. Det är ett av de sista inläggen, rikligt med länkar finns som belyser budskapet i inlägget.2011-08-25 @ 18:36:37
Postat av: Inge Sandén

Debatten om Kamprad och nazismen har helt spårat ur och när en omogen kommunist som Åsa Lindeborg känner sig manad att öppna truten blir allt fel.

Så här är det och inget annat.

I Sverige mellan åren 1940-1945 fanns det tusental i partierna Bondeförbundet,Högerpartiet och Sossarna som hejade på Adolf.

Folkpartiet var de som var mest raka tack vare Torgny Segerstedt.

När Adolfs förintelseläger blev kända och klarlagda gjorde de flesta av Adolfs fan avbön med de historiska orden" Vi visste inte,Vi förstod inte"

Sverigedemokraterna har inget med denna historia att göra annat än att det är barnen och barnbarnen till Adolfs fan som nu är de mest högljudda och skäms över sitt arv och gener och inbillar sig att dom rentvår sina förfäder med att skuldbelägga SD för sina förfäders synder.

SD,s tideräkning börjar år 2002.

Då vaknade pursvensken och kände att något var fel i vårt land.

Nazismen hade bytt ansikte och stavades islamism.

Vänsterintellektuella med gener från 40-talets Adolfs fan blev nu starka anhängare av den totalitära läran islam med den skillnaden från nazism att islam upphöjdes till en religion och fick på så vis inte angripas.

Ett bra exempel på detta finns i Skåne.

Familjen Sommelius som äger HD där en av ägarna är konstnär och gör satiriska teckningar på ledaresidan med signatur Sören Sommelius.

Hans far var känd för sina nazistsympatier och det fick sonen lida för i sin ungdom,då han mobbades av sina kamrater och retades med att kalla honom för den "lille nasistsympatiSören

HD kramar islam och hatar SD och kallar sanningssägarna för islamofober.

När Israelerna den sista gången försvarade sig mot islamisterna i Gaza dök det åter upp vilka det var som hade nazistgener.

Värst var sossarna osh SSU.

Då tågade dom tillsammans med islamister som skanderade "Hitler gjorde inte sitt jobb"döda judarna.

Sverigedemokraterna var de som klart tog ställning för judarnas rätt att försvara sig och sitt land.

Sverigedemokraterna kommer från alla partier och från valet 2002 och fram till valet 2010 är det pursvenskar 350000 som vaknat och säger nej till att islamisterna skall ostört införa en lära som står nazisternas lära mycket nära.

Allt elände och alla motsättningar mot islamkramarna och SD har sin grund i att Sverigedemokraterna är de enda som vågar säga och varna för vad som händer om islamisterna i vårt land får makt och vi skall underkasta oss denna lära med att avstå våra traditioner och kultur för att inte kränka vår tids nazister.

Det sista är att ramadan skall ses som en svensk tradition.

Om musslimerna i vårt land kan reformera läran islam som medborgarna i Sverige gjort med kristendomen,kan motsättningarna minska och ordet Sharia skall bannlysas,då just Sharia aldrig någonsin skall få något fotfäste i vårt land.

2011-08-25 @ 18:50:59
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Verkar vara helt korrekt räknat

Novus och TV4 drar alltid bort minst två procent

Be frugan att hon skickar i också.

2011-08-25 @ 19:00:20
Postat av: Tjadden

Inge SandénFortfarande på 60 talet hade KDS nazistsympatisörer i sitt parti!

2011-08-25 @ 19:02:35
Postat av: Lotta

@Inge Sandèn

Tack för ett mycket bra inlägg. Borde bli en väckarklocka för islamkramarna men det är väl att hoppas på för mycket?Ps: fick in mitt inlägg i Smålandsposten.

Postat av: LN

@ Lotta

@ Helene

Instämmer helhjärtat i Skånepågs omdöme.

2011-08-25 @ 19:15:10
Postat av: Gubben o Gumman

Sveriges television skulle delas upp i Sveriges fria television och Sveriges socialistiska television.

Det är bara logiskt eftersom 70% är Boljeviker dvs röstar vänster på SVT

Skådespelare regisörer sändare etc, är ganska många rödgökar.Vore ganska bra så kunde ju dom 40% av väljarkåren som sakar eget logiskt tänkade eller överlevnadsinstikt betalar sina licenspengar dit.

Produktionen riktar sej ju till dessa så dom får höra det dom vill höra i sina mentala ostkupor.

Då kan dessa sakta tyna bort ihop med SVT68 med årenSveriges televisio är ett av dom största mediaskämten i hela Europa,en ren skymf mot medborgara som tvigas betala pengar dit samt till dom andra företsg dom tittar på.Alla i landet är ju faktiskt inte retaderade kommunister eller hur.

2011-08-25 @ 19:20:58
Postat av: AWSvensson

Ramadan kan aldrig bli en svensk tradition av den enkla anledningen att vore så fallet att det blir en tradition så är det inte Sverige.

Däremot så ska mussetanterna få bada bakom draperi i Kalmar,om det är av hänsyn till de svenska badarna så får de bara ta emot det med tacksamhet. Vår expert på mussetanterbadare i Kalmar GoG får följa upp ärendet.

2011-08-25 @ 19:45:36
Postat av: Lotta

@LNTack LN och äras den som äras bör. Min tanke är att det vore bra om länkarna får bra spridning. Det är nog inte många som känner till dessa huvudlösa orättvisor.

Postat av: Anonym

Aldrig att jag går omkring med en handduk på huvet, aldrig :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-25 @ 20:09:45
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Motsvarigheten till topless : "Fatimas kemtvätt" enklast vore att klä på badeskorna en våtdräkt, sätta en slang inuti och fylla på tills Michelinstatus uppnås.

Sedan är det bra att bada på

2011-08-25 @ 20:11:24
Postat av: Robin Shadowes

Stefan Olsson och Andreas Westberg har skrivit följande debatt-artikel till Landskrona-posten. LP ingår i HD som är pk i kvadrat så vi bör kanske inte hoppas på för mycket. Här kommer den i alla fall.Rädda barnens utredare Tapio Salonen har i flera intervjuer hävdat att det ”kostar 15 miljarder kronor” att avskaffa barnfattigdomen i Sverige. Så kan naturligtvis en professor argumentera som gång på gång ger intryck av att lösningen på ekonomisk utsatthet är att stat och kommun skriver ut en check på 15 miljarder till de berörda så är allting löst. Med samma skruvade logik kan även arbetslösheten, bostadsbristen och hemlösheten avskaffas i en handvändning. Tapio Salonen har också forskat om Landskronas problem, där han har ställt en diagnos, inte oväntat är nedläggningen av varvet en av orsakerna. Att ställa en diagnos är lätt, men att komma på ett botemedel mot åkomman är svårare. Nu har ny statistik för Landskrona presenterats om hemlöshet och barnfattigdom, och förste man att slå på trumman var inte helt oväntat Jonas Esbjörnsson (S) och Lars Svensson (S). De säger sig ha presenterat förslag för att komma tillrätta med problemen, men de röstas ned av borgerligheten och SD i Landskrona. Sverige har haft en god reallöneutveckling de senaste 10 åren, samtidigt som vi haft en öppen och generös asylpolitik, och då har den statistiska fattigdomen (som enbart är relativ, och inget annat) ökat, då det i genomsnitt tar 7 år för en flykting att bli självförsörjande. Jonas Esbjörnsson får gärna svara på hur man ska upprätthålla en god ekonomisk utveckling och dels ta emot stora mängder hjälpsökande som inte är självförsörjande, utan att det påverkar det statiska måttet för fattigdom. Av de fattiga barnen i Rädda Barnens rapport är 65 % invandrare, eller barn till invandrare, där har vi grundproblemet de fattigare har genom invandringen blivit fler. Alla som behärskar grundskolematematik inser att det påverkar statistiken. När sedan bl.a. Jonas Esbjörnsson ondgör sig över att Sverigedemokraterna säger nej till (S) förslag för att komma tillrätta med barnfattigdomen, så måste jag förklara för Esbjörnsson m.fl. varför det ökar i Landskrona. Varje år flyttar mellan 200-300 personer utan egen försörjning till Landskrona, och med tanke på att Landskrona stad 2010 betalade ut c:a 87,5 Mnkr i försörjningsstöd, så krävs det återigen inte mer än grundskolematematik för att förstå att situationen i Landskrona är allvarlig.

Vi kan ju också välja olika vägar för att komma tillrätta med barnfattigdomen. Första vägen kunde vara att höja stödet från det offentliga kraftigt, kanske så mycket att en familj som har sin helt dominerande försörjning via bidrag tjänar lika mycket som en familj där bägge föräldrarna jobbar.

Den andra vägen är att kraftigt begränsa invandringen, och anhöriginvandringen, dock inte det rejäla flyktingmottagandet. Den tredje lösningen skulle vara att skapa förutsättningar för kommunala jobb till alla föräldrar som står utan. Vilken väg väljer Jonas Esbjörnsson och Lars Svensson? Till sist, den svåra frågan är hur man minskar hindren till arbetsmarknaden – det som ekonomer kallar för marginaleffekter – så att det alltid lönar sig bättre att arbeta än att leva på socialbidrag. Att få den offentliga debatten att handla om sådana komplicerade avvägningar är svårt. Saken underlättas inte av dem som cyniskt utnyttjar barn för att komma åt politiska motståndare, som ofta Jonas Esbjörnsson (S)och Lars Svensson gör i sina utspel.Stefan Olsson (SD)Andreas Westberg (SD)

2011-08-25 @ 20:51:42
Postat av: Anonym

Det är bra att Sverigedemokraterna har kommit in i riksdagen, menar skådespelaren Peter Stormare, 57, i en intervju i modemagasinet King.

- Det gör att de andra partierna måste skärpa sig på alla nivåer, säger han i intervjun.http://www.expressen.se/noje/1.2539761/stormare-bra-att-sd-kommit-in-i-riksdagen

2011-08-25 @ 21:22:05
Postat av: matspp

Den större delen av Sveriges så kallade elit (det är egentligen igen elit pga för mycket inavel)och överklass bor i Stockholmsområdet. Den mycket starka koppling som finns mellan det svenska establissemanget och de svenska säkerhets/underrättelsetjänsterna MUST (KSI) / SÄPO (SSG) är själva grunden till att vi inte får se STASI-listan. Det handlar om tjänster och väntjänster samt om makt i det fördålda. DDRarna fick massor av info från tjänstvillga svenska poltiker helt ”gratis” så där behövdes inga speciella extra resurser eller lock toner sättas in. De var ju redan medlöpare (sic)! Sedan fanns det mer eller mindre rena spioner inom journalistkåren, näringslivet, Försvaret samt olika tjänstemän inom stat och kommun mm. Samma slags förhållande dvs KSI/SSG/Establissemanget råder givetvis då också helt eller delvis även för alla andra händelser så som DC-3:an, ubåtsincidenterna, Estonia och tsunamibanden etc. Gällande Estonia där MUST/KSI smugglande vapen från forna öst (Sovjet) i bilar ägda av Ericsson Radio AB och där Måna vart fram skickat som nyttig idiot. Så kan bara säjas att den valsen finns det nog ingen som gått på.2011-08-25 @ 21:41:14
Postat av: AWSvensson

Robin Shadowes :Ja nog är det varvets fel.Hade man inte lagt ner varvet så hade det inte blivit en stor mängd bostäder lediga. Eftersom kommunpolitikerna i sin kortsiktiga snikenhet såg blint på möjligheten att fylla dessa lägenheter med folk bekostad av statliga solidariska konfiskerade skattemedel.Men verkligheten visade sig vara något helt annat än vad dessa politiker tänkt sig,när dessa pengar från staten var slut så satt de med skägget i brevlådan allt medan försöjningstödet likt ett vulkanutbrott vräkte ut .

2011-08-25 @ 21:49:45
Postat av: ACS

Du kommer dock inte bli den första med att vägra betala "straffskatten" till den Vänstervridna och fullständigt icke-objektiva Stasi-Televisionen..

Kanske den första som gör det öppet men "i smyg" har jag vägrat betala för att bli matad med denna vidriga propaganda i över femton år nu.. Skulle ALDRIG i mitt liv falla mig in att betala en krona i Tv-licens för att bli fylld med deras lögner någon gång mer i mitt liv..

Stå på dig, vi är många som tror på dig, litar på dig och stödjer dig!

2011-08-25 @ 21:59:45
Postat av: Tjadden

LottaHur ofta går du in på den här siten.http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/

2011-08-25 @ 22:03:40
Postat av: OT

Hade jag varit Kamprad så hade jag investerat 500 miljoner kronor för att få fram STASI-listan samt 500 miljoner för att sprida STASI-listans innehåll till alla svenska medborgare.Hade jag varit kungen så hade jag ringt upp Kamprad och erbjudit honom min hjälp med att ta fram STASI-listan och dessutom sedan läst upp listan högt utanför slottet.Och hade jag varit SD partiledare hade jag startat en fond som skall användas för att rikligt belöna den eller de som tar fram STASI-listan.Och om vi alla som röstade på SD i valet skänker 100kr till denna fond så skulle det bli:339 610 x 100 = 33 961 000kr alltså ca 30 miljoner kronor, ett väldigt bra avgångsvederlag om man skulle förlora jobbet.

2011-08-25 @ 22:10:48
Postat av: Lotta

Då säger vi: Grattis Kalmar och gör vågen. Inte.

Postat av: Lotta

@Tjadden

Tankesmedjan som jag brukar kalla tankevurpan framkallar allergi hos mig eftersom de oftast är PK så det rinner ur öronen på dem så denna har jag inte sett. Kollade lite snabbt på mobilen och det lilla jag såg verkade lovande. Tack för tipset. Annars har jag ägnat mig åt att svara en storlögnare som kallar sig Asha på DN. På SvD verkar den värsta stormen bedarrat. Kollar lite imorgon sedan är semestern slut och det är tillbaka till vardagen igen som gäller.

2011-08-25 @ 22:40:57
Postat av: Anonym

Stasilistan kommer att publiceras förr eller senare? Det var nog därför Ohly lämnade in? Vore en katastrof för kommunisterna inför valet med en partiledare som stasi-informatör! Säger inte att jag vet att han står där, men med 90% sannolikhet finns superkommunisten Ohly på den listan.

2011-08-25 @ 22:51:02
Postat av: Lotta

@OT

Mycket bra idé. Den köper jag.

2011-08-25 @ 22:54:36
Postat av: Tjadden

LOTTADen här siten har Peter Stormare fått rätt.http://politisktinkorrekt.info/2011/08/25/peter-stormare-bra-med-sd-i-riksdagen/#disqus_thread

2011-08-25 @ 22:57:09
Postat av: Lotta

@TjaddenDen siten känner jag till och läser.

2011-08-25 @ 23:09:30
Postat av: PK

Finns så mkt ruttet i Sverige, STASI-listan är en av dom. Självklart ska den publiceras. Sverige har större behov av Wikileaks än USA....

2011-08-25 @ 23:11:36
Postat av: OT

John Denver Garden Song: http://www.youtube.com/watch?v=FjMFLH04WUEInch by inch, vote by vote, gonna make this country grow.

All it takes is a back bone and a vote and a piece of information.

Inch by inch, vote by vote, Someone bless the seeds I sow.

Someone warm them from below, 'til the liers comes tumbling down.Selling lies and throwing stones, man is made of dreams and bones.

Feel the need to decide on my own 'cause the time is close at hand.

Grain for grain, sun and rain, find my way in nature's chain,

to my body and my brain to the music from the land of mine.Plant your thoughts straight and true, truer than what liers do.

Voters will make you strong if you give them love and care.

Old crow watching hungrily, from his perch in yonder tree.

In my country I'm as free as that feathered thief up there.Inch by inch, vote by vote, gonna make this country free.

All it takes is you and me and a piece of fertile ground.

Inch by inch, vote by vote, Someone bless the seeds I sow.

Someone warm them from below, 'til the thiefs comes tumbling down

2011-08-25 @ 23:49:21
Postat av: LN

VARNING utgår till bloggens läsare och till Inge Sandén, Lotta, Helene med flera, som insiktsfullt tar sig ann ISLAMFARAN. Stora saker är på gång på det globala planet, om vilka vanligt invandringskritiskt folk och vanliga, hederliga, kunniga ANTI-ISLAMISTER inte har en aning.Vår tanke- och yttringsfrihet är på väg att berövas oss. På högsta FN- och därmed besläktade nivåer pågår förhandlingar om hur all islamkritik och allt så kallat ISLAMOFOBISKT agerande, såväl muntligt, skriftligt som i handling, skall kriminaliseras och föranleda straffansvar.Det ledande, fortfarande otrogna högdjuret i dessa

förhandlingar är Hillary Diane Rodham Clinton (1947), USA:s utrikesminister. Övriga inblandade är olika islamiska organisationer och sammarbetsorgan, främst OIC, 'Organization of Islamic Cooperation', som är ett samarbetsorgan för 57 muslimska stater som startades 1969 i Rabat och som har sitt ständiga sekretariat i Jedda.

********

Signaturen 'trencherbone' på bloggen GatesofVienna 2011/08/23 04:36 beskriver lättfattligt situationen så här:Den västerländska civilisationen är som en nöt som håller på att knäckas mellan käftarna på en gigantisk islamisk nötknäppare. Underkäken representerar all infiltration och subversion underifrån och den övre nötknäpparkäken står för införandet av Islam från ovan - inte från "ovan Där" utan från överheten.Underkäken manövreras av 'Muslimska brödraskapet', den olycksdigra maffiaorganisationen bakom hundratals islamiska frontorganisationer som driver femte-kolonn-verksamheter i de västerländska demokratierna. [jmf. Studieförbundet Ibn Rushd-LN] Brödraskapets verksamhetsidé går ut på att sabotera och förstöra den västerländska civilisationen inifrån genom att hand i hand med de bosatta muslimerna föra ett slags Jihadverksamhet, som slutligen skall leda fram till att Allahs religion segrar över alla andra religioner.Nötknäpparen överkäke kan man föreställa sig manövreras av OIC, en i jämförelse med Brödraskapet ännu mera illasinnad och dessutom nästan okänd organisation (Organisation of the Islamic Conference). OIC är en islamisk supremacistorganisation som finansieras av regeringarna i den oljerika islamiska världen.Brödraskapet pressar på underifrån med alla sina

lågnivåorganisationer och OIC ovanifrån genom att påverka internationella organisationer såsom FN, EU och enskilda regeringar.Medan det Muslimska Brödraskapets omstörtande verksamhet är ohöljd och uppenbar för alla, som vet vad man skall leta efter, är OIC:s verksamhet och inflytande så mycket mera slingrande och svårupptäckt, eftersom alla sammankomster utspelas bakom stängda dörrar och utövas genom att påverka politiker både i väst- och i den tredje världen. OIC badar i petrodollar, och har råd att hämningslöst slösa med sitt inflytande.Om på såväl det internationella som det lokala planet en politiker beter sig på sätt eller fattar beslut som strider mot folkviljan och/eller landets eller kommunens intressen, då kan man vara nästan övertygad om att ha med en OIC-påverkad quisling att göra.

********

Den numera oförtjänt ökände Baron Bodissey, har på sin blogg Gates of Vienna ingående och synnerligen insiktsfullt beskrivit det onda spel som försiggår i det fördolda och som ovan ytterst förenklat blivit skisserat. Varje person med intresse för sin egen och det egna landets framtid bör (skall!) ta del av vad Baronen har att meddela. Hittills har två postningar publicerats:1. The Breivik Portfolio, Part Three: The OIC Connection.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/breivik-portfolio-part-three-oic.html2. What is Islamophobia?

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/what-is-islamophobia.html3. Om OIC finns ytterligare 8 postningar, se 1.

2011-08-25 @ 23:50:22
Postat av: LN

Islam Is Not Part of Our CivilizationObama said at the latest White House Iftar dinner:Like so many faiths, Islam has always been part of our American family, and Muslim Americans have long contributed to the strength and character of our country, in all walks of life.These words have no basis in fact. Islam is not part of our civilization because its foundational principles are opposite to ours. Our civilization is built on the foundation of critical thought (how we think) and the Golden Rule (ethics). Islam is built on submission (authoritative thought) and ethical dualism.http://www.politicalislam.com/blog/islam-is-not-part-of-our-civilization/2011-08-26 @ 00:41:05
Postat av: Inge Sandén

@LN.

Tack för att du vill varna islamkritiker.

Att islam är en våldslära bekräftar ju dina uppgifter om vilka krafter vi alla slåss emot.

Mitt hopp står till att pursvenskarna har vaknat till valet 2014 och SD blir så starka,att islamkramarna på landets tidningsredaktioner får göra samma avbön som journalisterna på Aftonbladet gjorde,när det stod klart vad Adolf hade stält till med.

Vi visste inte,vi förstod inte,att islam var ondskan.

När Smålandsposten tar in en artikel"Islam är en del av Sverige" och kommentarerna trots stark sencur ändå lyser igenom att pursvensken vill inte ha något islam,är inte slaget om vårt land förlorat.

Ju mera islamisterna måste gå ut öppet och visa vad dom vill göra med vårt land,desto mera ökar SD.

När islamisterna i Alvesta slår upp ett tält och predikar islam fattar dom inte att det är den bästa medecinen för att pursvensken skall vakna.

2011-08-26 @ 10:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0