SVAR PÅ TAL

Anders Johansson ger Kalmar FF:s Henrik Rydström svar på tal i dagens Barometern. Nu får givetvis Anders Johannson inte skriva några krönikor i Barometern utan han är hänvisad till insändarsidan. Ett litet tips till Barometern vore annars att låta Anders Johansson skriva krönikor i Barometern. Jag är övertygad om att många skulle uppskatta hans krönikor.

Nu är det många som har synpunkter på Anders Johanssons föredrag, trots att de inte lyssnat och många tror/litar tydligen på Gösta Hulténs version. Jag var och lyssnade på Anders Johansson föredrag när han höll det i Böda den 27 juli.I sitt ca en timma långa föredrag/berättelse om sin bok drar Anders Johansson vissa paralleller med Wilhelm Mobergs konflikter med 1930-talets politiska korrekthet och dagens. Han tog även upp den flathet som visades mot nazismen under 30-talet och tidigt 40-tal av det ”politiskt korrekta Sverige” på den tiden och jämför det till viss del med dagens islamisering av samhället. Anders ägnade endast ett fåtal minuter av sitt föredrag åt dessa jämförelser, där han även tog upp sharialagar och halalslakt. I Böda var det nog ingen som hade en tanke på att avbryta Anders Johansson men där fanns givetvis ingen Gösta Hultén som uppenbarligen är allergisk mot all kritik av islam och muslimer.

Innan Henrik Rydström uttalade sig skulle han nog haft mer på fötterna!

"Han hörde inte föredraget och har inte läst min bok
I Vilhelm Mobergs sällskap, men anser sig ändå kunna fastslå att jag profiterat på Mobergs namn i egna smutsiga syften. Att Rydström själv använder Moberg för att göra sig förträfflig begriper han inte."

”Rydström påstår att jag ”hatar det kosmopolitiska samhället”. Ett sådant världsomfattande och mondänt samhälle finns inte, men ordvalet visar Rydströms okunnighet.”

Läs Anders Johansson genmäle till Henrik Rydström.

Frågan är vad Nanne Bergstrand anser om Henrik Rydströms ”fokusering” och uppladdning inför den viktiga hemmamatchen mot IFK Göteborg imorgon?

Att Barometern nappade på mitt blogginlägg om TV-licensen får jag tacka för. Tyvärr finns det inte på nätet så jag "citerar" det här för de av mina läsare som inte har tillgång till Barometerns pappersupplaga.
Kommentarer
Postat av: Skånepåg

OT"Kyrkoval.

Moderaternas partistyrelse föreslår inför stämman i oktober att partiet inte ska ställa upp i kyrkovalet 2013. Partistyrelsen tycker att det är dags att klippa de politiska banden mer kyrkan, skriver Svenska Dagbladet."Och anledningen till detta kan månntro vara?

2011-08-26 @ 17:04:27
Postat av: Birger-Zorro

På 30-talet, 40-talet och även senare så var de flesta svenskar för Nazismen; särskilt samhällets s.k. toppar! Även den svenska staten fjäskade för Nazzarna. MEN idag går hyckleriets vågor höga så det förslår! Ingen, absolut ingen, vill erkänna Sveriges bruna förflutna.Men det är konstigt; för vi fjäskar och fjantar oss med muslimerna. De var ju Hitlers största fans under judeutrotningen. Men det tycks ha fallit i "glömska"!Men, hur eller hur; man märker en viss skillnad i intelligens när det gäller Rydström vs Johansson. Och det är inte till rydströms favör! :))

2011-08-26 @ 17:27:38
Postat av: Gubben o Gumman

OT : I SVT68 sänds just nu bokrecensioner från kulturmarxcisterna utdrag ur en barn/vuxenbok :"Flickorna hade gjort upp en bild av den nya pojken som skulle komma till klassen mörkt långt lockigt hår och långa ögonbryn.

Det stämde inte alls när han kom snaggat blont hår.""Flickorna sminkade sej när dom kom till skolan för en del flickor fick inte göra det hemma"Välkommen Svenne Banan till det nya Sverige/folkhemmet,glöm inte att betala in mycket. skatt.Hjärntvätten pågår dygnet runt året om på alla plan.

2011-08-26 @ 17:30:04
Postat av: Anonym

Nu är det dags att vi bearbetar mor och far,även våra farföräldrar måste vi ruska om och förklara att deras pensioner sänks på grund av massinvandringen från Afrika och övriga Mena länder.

Det är bara 35 år sedan som vi kristna och pursvenskar i Sverige inte kunde roa oss på en långfredag,vi kunde inte shoppa på en söndag på grund av religionen och i detta fall kristendomen.

Nu importerar vi radikala muslimer som vill vrida klockan tillbaka 600år.

Vill vi ha det så här i ett modernt samhälle?

2011-08-26 @ 17:32:17
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Enligt Anders "Sorg" är Sverige ett par steg ifrån skattehöjningar och välfärdsnedragningar.Statens intäkter bla momsen kommer att minska med 60 miljarder om året, i ett friskt land hade debatten om krogmomsen varit stendöd efter detta utspel i TV idagNu skall ju momsen ge ungdomar/invandrare jobb i den officiella versionen.

Pengarna letar sej bara ut till fina husbyggen i utrikesstan etc.

Fast det skall Svenne Banan inte få veta något om förstås.Alla som tror att sänkningen av krogmomsen uteblir räcker upp en hand nu

Det går bra att räcka upp handen nu....

2011-08-26 @ 17:35:11
Postat av: Anonym

Jomenvisst är det så. Får man inte det som man betalar för så vill man inte gärna betala.Falsk marknadsföring vill jag nog kalla det som SVT håller på med när dom skriver att dom är opartiska.2011-08-26 @ 17:44:37
Postat av: Pelle P

Hoppsansa,här blev det tokigt. Jag ovan.

2011-08-26 @ 17:45:52
Postat av: Gubben o Gumman

OT : På framsidan av månadens nummer av veterinärmagasinet finns en bild på en välkammad jippiesvensk, som är den nya typen av svenska entreprenörer.(Hittar ej bilden på nätet)Vi påminner här om att 70% av Sveriges journalister röstar vänster varav 30% på vänsterpartiet.Det vet e fan om det inte stämmer att pursvenskar är andra klassens medborgare i sitt egna land.För övrigt har SVT68 visat upp sina utrikeskorrespondenter idag.Vi Googlade på en : "Olle Sändare" höll tal på första Maj.(Tjofaderittan)Sparka Ewa Hamilton.

2011-08-26 @ 17:49:54
Postat av: Essendon

Thoralf:

En annan person som minsann inte duckade för illasinnade ideologier var Chefredaktören på Göteborgs Handels och Sjöfartstidning Torgny Segerstedt.http://sv.wikipedia.org/wiki/Torgny_SegerstedtFler av sådana oppionsbildare måste till inom media och politik för att rädda landet.

Varför är Sjuklöverpolitiker och journalister så in He..e rädda av sig?

2011-08-26 @ 17:52:12
Postat av: Lassekolja

Jag tillhör dem som absolut vill ha kvar Svt & SR men det duger inte i längden att med jämna mellanrum återkomma med olika former av reklamsnuttar om hur viktigt det är med "Fri och oberoende television" när man inte är just det.

De som inte begriper detta är hjärntvättad efter för många decennier med Socialdemokratisk "ensamrätt" på maktetablissemanget!

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

Postat av: Anonym

Räcker att säga att Islam är osvenskt, det passar inte in i landet Sverige, så lätt avfärdar man islam. http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Postat av: Gudrun

Barometerns pappersupplaga!

Är >Pia Andersson Hobert< riktigt navlad?

Hur har fru Sax på den usla lokalblaskan

Barometern lyckats sniffa upp en sådan

sär-begåvning?

5 stupida frågor, som enkelt kunnat bevaras

med: -Jag tager fram originalförpackningen

till min TV-apparat, placerar densamma i

förpackningen som sedan ställs undan i

källaren, varpå jag meddelar Radiotjänst

att jag saknar brukbar apparat.

Ej är Thoralf befriad från kritik som ställer

upp på sådan idiotisk frågesport. Sluta krusa,

be dem dra åt helvete. Landet flödar redan

över av idioti.

2011-08-26 @ 20:29:49
Postat av: Argus

SVT rapport fortsätter med diskriminering av Sverigedemokraterna idag. När Rapport presentera

dagens opinionsresultat beställd av DN anges

Norgetragedin som skäl för minskning av SD:s väljarstöd utan möjlighet för SD att kommentera detta.( I verkligheten torde som Thoralf skrev tidigare får räkna med minskat stöd efter svensk mediakampanj mot SD)

Samtidigt ger man Centerns Annie Lööf tillfälle, att förklara Centerns opinionsresultat och dess åtgärder för framtiden .Vad gör SD åt denna särbehandling som tydligen är satt i system.

2011-08-26 @ 20:49:36
Postat av: Robin Shadowes

"Moderaternas partistyrelse föreslår inför stämman i oktober att partiet inte ska ställa upp i kyrkovalet 2013. Partistyrelsen tycker att det är dags att klippa de politiska banden mer kyrkan, skriver Svenska Dagbladet."Och anledningen till detta kan månntro vara?"Så att man istället kan knyta hymens band med moskén istället.

2011-08-26 @ 21:53:55
Postat av: Tjadden

Nu fick vi chansen att kritisera Moderaterna i Svd.

artikel "Att inte delta i kyrkovalet en del av Moderaternas förnyelse"Jag har redan varit inne med en känga och en före mig har skrivit ett bra inlägg om M som kommer att konvertera till Islam!

2011-08-26 @ 22:16:09
Postat av: Skånepåg

@ TjaddenJag tycker att det delas ut kängor av de flesta som kommenterar. Passar på att lägga in en länk dit, så blir det kanske ännu fler?

Postat av: Lotta

Henrik Rydström? Är det inte han som är ordförande i SHR tillsammans vice dito Reinfeldt och sekreterare Måna Muslim?SHR=Svenskhatarnas Riksförbund

2011-08-27 @ 12:25:42
Postat av: Pk

Slutade betala för säkert 10 år sen, (s)(v)t och SR är vänsterns motsvarighet till högerns Fox News i USA. Slutade även prenumerera på DN förra året då AFA-Lisa Bjurvald utan godkända betyg regelbundet fick skriva ledare!

2011-08-28 @ 23:08:16
Postat av: Moncler Jackets Sale

very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he enjoyed it as well!

2011-10-22 @ 03:01:40
URL: http://www.usbestmoncler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0