STADSFEST

I Kalmar pågår stadsfesten med många artister och arrangemang. Det var otroligt mycket folk på stan igår kväll. Jag var en av dessa.

Det roliga med att gå ut på stan är att så många kommer fram och vill tacka mig för min blogg. Något som hände mer än en gång igår. Det är väldigt skönt att få den här typen av uppskattning från personer som jag aldrig träffat tidigare. Ibland får jag också ett ansikte på någon som jag bara ”känner” som ett alias.

Dessutom hörde jag inte ett negativt ord igår från någon. Trots att Barometern gör allt för att misskreditera mig allt från ledarsidan, artiklar, till krönikor. Jag tror uppriktigt sagt att läsarna istället blir förbannade på det sätt som Barometern bedriver sin journalistik. I varje fall om jag skall tro på de röster jag hörde igår kväll.

Antalet sidvisningar på min blogg överstiger nu 2 miljoner sidvisningar enligt Bloggtoppen.

Idag skall jag inte missa Lifvens på Larmtorget. De kommer från mina hemtrakter uppe i Hultsfred/Vimmerby.


Kommentarer
Postat av: vmm

Det måste ju vara en nagel i ögat för etablerade gammelmedia (och också politiker från etablerade gammelpartier) att en enmansblogg från ett förtalat nykomlingsparti seglar upp och stjäl deras inflytande och trovärdighet... Grattis, Thoralf!

2011-08-13 @ 12:02:36
Postat av: Anonym

Och förhoppningsvis innebär allt denna positiva respons ännu fler röster i nästa val.All heder till dig och övriga SDare som orkar vara offentligt aktiva.Ha en trevlig afton.Vänligast

Mats B

2011-08-13 @ 12:14:13
Postat av: Lassekolja (65)

Kan bara instämma med ovanst.!

Thoralf, Du förtjänar alla eloger Du får! Du har hittills infriat och t.o.m. överträffat, i alla fall mina förväntningar, som jag hade inför valet, att via Din blogg hålla mig ajour(stavning?) med vad som händer i Riksdagen m.m.

Tillsammans med SD´s Riksdagsblogg samt även Svt´s Forum (Svt2 & Kunskapskanalen) får jag relevant information, som motsvarar mitt intresse för svensk politik speciellt EFTER valet. Det känns som att det åter finns visst hopp för vårt kära gamla Sverige, tack och lov, även om klockan redan är "tio över tolv"!

SD kommer att växa kraftigt i takt med att den vilseledda svenska väljarkåren vaknar upp ur sin politiska Törnrosasömn!!!

2011-08-13 @ 12:29:04
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: "Vi gillar olika".

Ensamkommande besökte Zoo – och fick ballonger.Man blir tårögd när vi ser dessa telningar, och för första gången får vi alla även skåda ensamkommande flickor.De ensamkommande påstås vara i åldrarna 13-17 år och från Etiopien, Somalia, Eritrea och Afghanistan.

Nyligen spenderade man en dag på Frösö Zoo.

http://aktualia.wordpress.com/2010/05/05/ensamkommande-propagandabluff/http://politisktinkorrekt.info/2011/08/13/ensamkommande-besokte-zoo-och-fick-ballonger/#disqus_threadDet kommer runt 3000 av dessa sk ensamkommande om året till en kostnad av 1,2miljoner per skaft och år initialt,totalt 4miljarder/år.OG-Helin och aftonlögnen är glada att fått in 10 miljoner från 22000 läsare till dom svältande i Afrika.Det är lättare att gilla olika när man slipper öppna börsen.

Hyckleri som vanligt,stäng gränsen för detta miljardsvindleri och lägg pengarna på dom verkligt behövande i stället.

2011-08-13 @ 13:20:15
Postat av: M

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/13/ensamkommande-besokte-zoo-och-fick-ballongerNån fler som tror att flickan va inhyrd enbart för att passa med Medias bild av vår framtid?

Att dom bland ett gäng ensamkommande skulle hitta en tjej som efter bara 1,5 år lärt sig i stort sett perfekt Svenska(RinkebySvenska) det verkar en aning märkligt. Hon måste vara grym på att lära sig grejer. Kanske en framtida nobelpristagare?Det va säkert inte enbart ensamkommande utan dom hade blandat ihop dom med folk som bott här länge också för att det ska se bättre ut när journalisterna kommer med filmkameran.

2011-08-13 @ 13:30:25
Postat av: Robin Shadowes

En hel serie av personrån i Arabby.http://vgnt.se/serie-av-personran/

2011-08-13 @ 13:41:19
Postat av: Tjadden

Idag har jag fått höra ordet folksocialist och personligen tar jag avstånd ifrån av allt vad socialism representerar av kollektivt tänkande.Socialisterna har skapat politiska motsättningar svenskar emellan och just därför finns också PK nissarna som inte kan tänka självständigt, på grund utav att de inte törs bryta mot kollektivism, (alltså ledaren tänker åt dig!)Sossarna har varit bortskämda med det här i minst 70 år och nu har de borgliga högerkrafterna tagit vid och tänker åt dig!Reinfeldt har bestämt hur valserna ska gå och håller stenhårt i taktpinnen för svenskfientliga rytmer, som är fascistiskt så att det förslår.

2011-08-13 @ 15:27:33
Postat av: LArs

Hårt arbete och ärlighet lönar sig i längden.-SD 2014

2011-08-13 @ 15:43:04
Postat av: Gute

Thoralf, det är lätt och förstå att du blir poppis, folk gillar politiker som vågar sträcka ut hakan.Sverigedemokraterna är väldigt populära bland ungdomarna på Gotland, och ett stort antal nya röster är att vänta vid valet 2014.Almedalsveckan blev en riktig framgång för SD, och en eloge till SDU för deras flitiga och trevliga medverkande.En liten fingervisning om det stora stödet SD har bland de unga och medvetna på Gotland.http://www.gotlandsallehanda.com/nyheter/artikel.aspx?articleid=6261504

2011-08-13 @ 16:47:14
Postat av: Gubben o Gumman

Hm Emil i Lönneberga kom från Vimmerby och blev kommunalpolitiker.

Sannolikt är det därifrån "hamna i snickerkerboa"kommer synonymt med "att hamna i utvisningsbåset"Emil hissade upp Lina i flaggstången,tänk om Alfsson hissar upp Johan på Snippen i flaggstången på stortorget,nej AW Svensson repet sätt i livremmen/hängslerna ingen annanstans.Angående stadsfesten så kommer Gubben o Gumman

Under natten har en parkeringsruta ritats upp mitt på stortorget,ett förfalskat parkeringstillstånd att tillsnickrat ,handikapp alltså (förståndshandikapp)

2011-08-13 @ 16:55:34
Postat av: Ruskprick

PI i all ära men Thoralfs blogg var min första och min ständiga favorit. Ha de så trevligt på stadsfesten Thoralf! Själv ska jag nu på GP i Målilla. Wrrr..

2011-08-13 @ 17:38:29
Postat av: Anonym

Jag hänger här dagligen nu, Grattis till över 2 Miljoner besökare, vi tar 3 nu när vi ändå är igång Mvh Svensson :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-13 @ 18:03:34
Postat av: Funtaren

Grattis till de två miljonerna Thoralf!Det är ett nöje att läsa dina inlägg. Få andra har den terrieraktiga uthållighet som du uppvisar när det gäller att få fram information som mindre demokratiskt lagda kommunalpampar och -tjänstemän vill hålla hemlig. För att inte tala om Socialstyrelsen. Utan sådana som dig vore vi bra mycket fattigare i vår argumentation.Tack för ditt engagemang och din energi!

2011-08-13 @ 19:42:53
Postat av: Ronny

Grattis Thoralf!! Du är en stor anledning att jag just har blivit medlem i SD. Finns knappast någon med en mer rakryggad och folklig förankring som just du. Saknar just nu bara lite info. från SD ,om möten, träffar o-dyl, där man kan få träffa och samspråka med likasinnade. Men i vilket fall som helst, Grattis Thoralf....!!!!

2011-08-13 @ 21:33:14
Postat av: Stefan K

Trevligt med stadsfest. I vår lilla stad hade vi festdagar förra veckan, torsdag till lördag.

Vackert väder, otroligt mycket folk, nöjen för alla åldrar, ortsbor som trängdes med turister, invandrare och svenskar som skrattade sida vid sida. Precis som festdagar ska vara, men...

...inte någon av de nya svenskorna i slöja syntes till under dessa tre dagar, ingen.

Gillar de inte fest och rörelse, får de inte roa sig för sina män, eller vill de helt enkelt inte integreras med övriga invånare i stan?

2011-08-13 @ 22:41:28
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Ferdinand Mjuk

Om vi i stunden varit i Kalmar hade du haft ytterligar några varma handslag!Av "svenssonsfunderingar´s", inlägg så torde det inte dröja...http://www.bloggtoppen.se/kategori/politik/

PK-medias ambivalenta och särdeles dåliga omdöme är en förundrande process.Undrar om det inte var Kurt Lundgren som myntade:

-"sådana där redaktörer män eller kvinnor, det är inga riktiga redaktörer. Men dom tror det. I regel kan de inte skriva och jag har aldrig fattat varför och hur de kunnat hamna på tidningsredaktioner. Där går de mest omkring och är i vägen"2011-08-13 @ 22:58:06
Postat av: Peer Pedersen

Bara lugn Thoralf, våra väljare är inte så korkade som genomsnittet av Aftonbladet och Expressens läsekrets.

Häxjakten mot nordens nationella partier efter Breiviks massaker i Norge, fick ett abrupt slut i och med de etniska upploppen med utbredd våld och plundring, lite överallt i England.

Det är inte så enkelt att vara mångkulturist och hacka på SD, samtidigt som halva London bränner...

2011-08-13 @ 23:02:25
Postat av: Robin Shadowes

@GoG. Lina var namnet på pigan på gården. Lillasyster hette Ida och det var hon som blev upphissad. Kanske lätt att blanda ihop då namnen är rätt lika men tänk på Idas sommarvisa så är det lättare att komma ihåg.

2011-08-13 @ 23:51:59
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Vi skulle bara se om någon var på hugget....

2011-08-14 @ 00:01:54
Postat av: OT

Grattis Thoralf till över 2 miljoner sidvisningar!Och ett stort tack för att du håller hårt på yttrandefriheten, den absolut viktigaste hörnpelaren i en demokrati!Jag och många andra här på din blogg har nog många gånger prövat ditt tålamod och kanske t.o.m. fått dig att sätta morgonkaffet i vrångstrupen.Men 1 000 utslängda tankar leder till 100 tänkvärda vilka i sin tur leder till 10 riktigt bra och i emellanåt en fullträff, vilka du och SD sedan kan vidarutveckla/förfina för att sedan göra något riktigt bra av i samklang med verklighetens folk.Det är också därför demokratins dödgrävare i slutändan kommer att förlora allt mer väljarstöd i kommande val, för de har inte längre någon kontakt med verkligheten, de har helt enkelt förlorat sitt sinne för proportioner vilket nu allt mer blir uppenbart för vanligt folk.Då Kaliber! P1 infiltrerade SD/SDU och visade på att det spelades någon "förbjuden" musik så tänkte jag att det finns så mycket annan musik som också är värd att lyssna på, vilket jag troligtvis visat in absurdum på din blogg. Så nästa gång Kaliber! P1 infiltrer SD/SDU så kanske de bara hör Johny Cash, Eddie Meduza m.fl.Efter att nu varit fokuserad på den förda politiska debatten under ett antal år så har jag slutligen kommit fram till att de flesta i riksdagen är naiva, naiva ända in i kaklet! Någon annan slutsats kan man ju inte dra efter att ha sett ett antal debatter där de inte kunnat prestera de mest basala argument mot SD. Så gott folk, vill vi verkligen befolka riksdagen med navia ledamöter eller framåt och klipska ledamöter som kan ta vara på våra intressen?Ett tips till speciellt SDU, nästa gång ni blir störda under möten på allmän plats, plugga då in era Ipoddar i megafonerna och spela på högsta volym Twisted Sister - We're not gonna take it: http://www.youtube.com/watch?v=mNqZjlS-kK8Och än en gång Thoralf, ett stort tack för att du håller hårt på yttrandefriheten, ni SD-ledamöter sköter ert jobb med utomordentligt beröm godkänt.

2011-08-14 @ 00:23:43
Postat av: Essendon

GoG

Var det inte pigan Ida som blev upphissad på gården av flaggstångs lina?Hjälp nu snurrade man till det...

2011-08-14 @ 01:44:44
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon : Ja eller om det var Lina som blev upphetsad på gården och fick åka på Alfreds flaggstång.

Men det var nog en annan film va?

2011-08-14 @ 02:48:48
Postat av: Johanna

Thoralf! !

Lykca till med ditt blogg.

Det behövs verkligen.

Jag beundrar dig.

Du fattar inte hur mycket du gör för S.D.

Ni kommer att faa minst 20% i valet 2014

2011-08-14 @ 04:25:18
Postat av: Essendon

GoG

Yepp!

Tror det var filmen om Trosa och Tyrolen!

Rar film den...

2011-08-14 @ 05:51:34
Postat av: Robin Shadowes

@OT. Som gammal Queen-fan passar jag på och pluggar We Will Rock You och We Are The Champions. :)

2011-08-14 @ 11:46:58
Postat av: Ludvig

Som nämnts förut, detta är Sveriges bästa blogg. Här kan man få veta sanningen.

2011-08-14 @ 17:58:34
Postat av: PK

Är tyvärr numera aldrig i Kalmar, men om jag råkar se dig i Stockholm ska jag med glädje skaka din hand TA :)

Är ett stort fan av personer i allmänhet som rationellt vågar påpeka att kejsaren är naken.(En som måste dölja sina politiska åsikter).PS. Om några val kommer SD ha 25% av svenska folkets röster, detta pga svensk media och att man först måste vecka folket ur PK slummern.

2011-08-14 @ 23:19:16
Postat av: PK

"Väcka", handhelds...

2011-08-14 @ 23:21:02
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Svenskarna börjar få upp ögonen mer och mer för det svek vi utsatts för av våra politiker och hur totalt misslyckad det mångkulturella experimentet är. Dessutom är de flesta Svenskar emot mobbing och smutskastningen mot SD från media och andra politker slår tillbaka mot dem, de förlorar på det och SD får bara mer röster istället för tvärtom.

2011-08-15 @ 04:19:30
URL: http://galaxybloggen.blogspot.com
Postat av: Tony Ingman

I den senaste opinionsmätningen slår Aftonbladet knut på sig Själv, enligt tidningen får SD 7,8 %

men har ändå på något konstigt sätt backat med 3,3%

det skulle i så fall innebära att SD haft över 11%.

Ja om inte dom fria valen hinner att avskaffas innan 2014, så är nog sannolikheten stor att man

parkerar någonstans mellan 10-15 %.

2011-08-15 @ 09:10:06
Postat av: Minsann

Hejsan Thoralf.Som du vet har ni en livad karaktär i Kalmar som heter Alexander Louhichi. En i sanning märklig man.

Idag har jag sett att han på något mystiskt sätt blandar in dig i en artikel i en lokal tidning som kallat honom "muslimsk debattör"???? Vafalls, och stopp och belägg.

Denna Louhichi är utan tvekan muslim - det är ju hans sak faktiskt. Sedan debatterar han och då blir man per definition en "muslimsk debattör".

Men, se det gillande han inte alls att kallas och ville ha in en rättelse och annat i tidningen och i hans blogg stoltserar Thoralf Alfsson i rubrikerna över detta.

Nu ryker det i fågelholken och någonstans måste det finnas ett underliggande syfte till detta minst sagt lappkast-liknande agerande, är han inte muslim mer eller vadå??

Bidrag????

Kan inte SD via sina kanaler lista ut varifrån denna muslimske agitator får sina bidrag, det har glunkats om Allmänna Arvsfonden och dylikt.

Det intresserar nog alla i Kalmar.

2011-08-15 @ 09:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0