ÖSTRAN FÅR NY CHEFREDAKTÖR

Uffe Carlsson slutar som chefredaktör på Östran. Jag tror att det är Uffe Carlsson som ligger bakom den grävande journalistik som Östran ägnat sig så framgångsrikt åt under de senaste åren. Jag har haft en rak och ärlig kommunikation med Uffe Carlsson, som jag har uppskattat och jag har haft känslan av att han har respekterat mig. Der är mer än vad man kan säga om vissa andra i den lokala mediavärlden.

Frågan är om han lämnar sin position frivilligt eller om det är Gota media som ligger bakom denna degradering? Gota Media äger ju även Barometern så inget skulle förvåna mig.

Östran, Barometern


Kommentarer
Postat av: carl

uffe carlsson var nog obekväm och med 7,8 procent i välarundersökningar fick nog "PK-sfären" panik och petade bort Uffe.nu blir nog östran en kopia av barometern.uffe kan bli redaktör för SD kuriren, den tidningen kan behöva växa och bli en rikstäckande dagstidning.för de som går i valet och kvalet att bli medlem i SD kan jag lova att SD är det bästa partiet för alla invånare i landet, såväl unga som gamla såväl som pursvenskar och personer med invandrarbakgrund.

gå med och kämpa för riktig verklig solidariete och rättvisa.

det är bättre att hjälpa folk i deras hemländer och i slutändan skapas en bättre Värld.7 klöverns hycklerie leder inte till något bra, hittills har det bara skapat en förjugen tillvaro där politisk korrekta gömmer sig bakom lögner och hyckleri och när sanningen kommer fram lägger de locket på.

2011-08-15 @ 22:36:25
Postat av: Robin Shadowes

Håller med föregående talare. Låt han ta över efter Tommy Hansson.

2011-08-15 @ 23:03:55
Postat av: Ferdinand Mjuk

..."uffe kan bli redaktör för SD kuriren, den tidningen kan behöva växa och bli en rikstäckande dagstidning".

...å så kan Uffe värva Lotta Lindqvist och Alice T.

Då hade det funnits hopp!

2011-08-15 @ 23:51:29
Postat av: S-E Karlsson

Ett tips , byt ut hela redaktionen till mer sverigevänliga journalister !

2011-08-17 @ 09:27:34
Postat av: sunglasses for glasses

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:44:56
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0