MÅTTET RÅGATVår kanslichef i riksdagen Mikael Valtersson blev misshandlad i Norrköping efter ett torgmöte idag som arrangerades av SDU. Jag blir så fruktansvärt upprörd när jag får höra om detta. Jag blir inte arg på polisen vars uppgift inte är så enkel som vissa tycks tro. Jag blir bara så förbannad på dessa ”vänsteridioter” som inte fattat vad demokrati innebär! Att bruka våld kan aldrig rättfärdigas. Dessa vänstermänniskor är inte ett dugg bättre än vissa andra tokidioter som har brukat våld och fördömts av hela världen.

Läs artikel i DN

Idag har jag varit på Hultsfreds marknad. Eftersom jag varit bosatt ca 20 år i Hultsfreds kommun (1981-2002) så blev det många samtal med gamla vänner och före detta arbetskamrater. Blandat med samtal med personer som är ”nyfikna” på Sverigedemokraterna. Med andra ord en mycket, mycket trevlig dag! Under hela dagen i Hultsfred hörde jag inte ett enda negativt ord om SD från en enda person, det är faktiskt unikt. Det brukar alltid vara någon som vill vräka ur sig något.

Tyvärr höll inte detta hela dagen. Ikväll var jag ute och åt lite mat tillsammans med en partikamrat i Kalmar. Lite senare hamnade vi på Lilla Puben och där ofredade mig en människa genom att vräka ur sig diverse saker. Det uppmärksammades dock av en ordningsvakt som ”ingrep” men personen i fråga valde att inte lyssna på ordningsvakten. Enligt säkra uppgifter är personen anställd av Svenska Kyrkan i Kalmar och han var också rejält berusad. När han inte lyssnade på ordningsvakten blev han avvisad från Lilla puben men han fortsatte bråka ute på gatan vilket slutade med att han fick handfängsel och hämtades av polisen. Gissningsvis fick han härbärge på samhällets bekostnad denna lördagskväll. Något han kan berätta för sina arbetskamrater inom Svenska kyrkan på måndag.

Jag är fortfarande medlem i Svenska Kyrkan men nu är nog måttet rågat!

Barometern


Kommentarer
Postat av: Magnus S

Sov gott bäste Thoralf. Det är du väl värd.

2011-08-28 @ 02:10:48
Postat av: Anonym

Despoten Reinfeldts syn på våldet mot Sverigedemokraterna.

http://www.youtube.com/watch?v=5bGn6ocOoaY

2011-08-28 @ 05:14:08
Postat av: Hnrik

Gå ur Svenska Kyrkan omedelbart.

Den har ingenting med Sverige eller kristendom att göra utan är en socialdemokratisk förgrening.

2011-08-28 @ 05:48:11
Postat av: LN

"Lagar skall stiftas av Allah -

demokrati är Hyckleri -

åt helvete med Hycklandet."När muslimska invandrare till skandinaviska länder anländer till det nya hemlandet blir de väl mottagna. Deras värdfolk hoppas att den nordiska generositeten skall bli återgäldad när den tiden kommer - vilket den oundvikligen gör - nämligen när invandrarna blivit i majoritet i länderna som så välmenande har adopterat dem.Denna uppfattning har till och med offentligt deklarerats av gamle SSU:aren Jens Orback, dåvarande minister(!) i Perssonska sosseregeringen, som sade: - Vi måste vara öppna och toleranta mot Islam och muslimerna för när vi blir i minoritet, kommer de förhoppningsvis att vara snälla mot oss.Tråkigt nog för de välmenande men okunniga skandinaverna är muslimer ökända för att bita den hand som föder dem. I alla västerländska samhällen där de har blivit många nog, börjar de så småningom att agitera, klaga, vandalisera, attackera och sabotera värdsamhällets sociala och politiska funktioner.Nu senast i den pågående valkampangen i Danmark till och med saboterar kulturberikarna en av sina egna, en förhoppningsfull socialdemokrat och framtida folketingsmedlem vid namn Yildiz Akdogan. Idiotguden Allah går före också i de världsliga angelägenheterna.http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1608823.ece

http://youtu.be/OWjW16qlBNM

http://affes.wordpress.com/2011/08/25/utlandsk-bakgrund-i-alla-kommuner-2050/

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/democracy-is-hypocrisy.html#more

http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/07/let-them-eat-kebab-new-marie.html

http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/05/new-york-times-and-sweden-dark-side-of.html

2011-08-28 @ 07:06:18
Postat av: S-E Karlsson

Nu när jag läst vad Thoralf ovan berättat så blir jag mer och mer övertygad att jag gjort rätt som gått ur kyrkan ! Vara med i något som vurmar för islam och som gömmer flyktingar som fått avvisningsbeslut nä,nä,nä !

2011-08-28 @ 07:42:57
Postat av: LN

Varken Fjordman eller någon annan islamkritiker, anti-islamist, antijihadisteller counter-jihadist, som så många "insiktsfulla förståsigpåare" har hävdat, var det som inspirerade Anders Breivik att slutligen igångsätta sina båda atttentat den 22 juli 2011. Den norska tidningen "Verdens Gang" publicerade en skrämmande artikel den 24 april 2002 om den fundamentalistiska Sheikh Omar Bakri Muhammad som planerade att göra Norge rill en islamisk stat, styrd av sharia.

Detta överensstämmer i tiden helt med hur Anders Breivik tog ett beslut att utrota de [de ansvariga inom socialdemokratien] som han ansåg var ansvariga för att muslimerna skulle komma till makten i Norge.

citat:

"- I løpet av ett år er vi sterke nok til å stå fram i Norge, på offentlige steder, i gatene, på universitetene, på stands, sier Omar Bakri Muhammad til VG."

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=4749071

2011-08-28 @ 08:28:17
Postat av: Ludvig

Han som antastade dig har ju visat att han inte är säskilt mycket kristen. Det verkar som han inspirerats från ett annat håll.

2011-08-28 @ 08:47:39
Postat av: AWSvensson

Är det inte så att vänsterns demokratibegrepp är just våld,när argumenten tryter så ska man slå in agendan i skallen på meningsfränder,allt uppbackat av den tysta sympatin från media och etablissemang. Hör och häpna,den morgonpigge fick en hallelujaupplevelse när TV 4 ifrågasatte riktigheten i de tre senaste

väljarbarometrarna och dessutom på ett korrekt sätt rapporterade om den misshandel Mikael Valtersson blev utsatt för. Det var skönt att lugnet återvände till Hultsfred efter den inledande skottlossningen.

2011-08-28 @ 09:00:36
Postat av: AWSvensson

Om inte annat skulle man säkert kunna få ihop ett fotbollslag i Nås.

Ett typexempel på vad som händer när naivitet i kombination med egenuppfattad godhet får styra.

Postat av: S-E Karlsson

För att få stopp på sådana stolligheter som nu sker i Vansbro kommun så krävs det bara SD i kommunstyrelserna men tyvärr, tyvärr det är bara ett önsketänkande !

2011-08-28 @ 09:32:22
Postat av: Tony Ingman

Håller inte med om beskrivningen att polisen inte har en lätt uppgift vid sådana torgmöte, för dom klarar ju av att hålla ordning när andra partier

håller möte,känslan av att det är mindre noga när SD håller möte infinner sig lätt, och med diverse uttalande av allt från Statsminister till Lars Ohly

om att det är tillåtet att störa just SD, är det kanske inte så konstigt om polisen inte tar i med hårdhandskarna mot vänsterpacket. Jag hoppas givetvis att så inte är fallet.

2011-08-28 @ 09:36:54
Postat av: Stefan A

Försökte få in denna lilla text i ett kommentarsfält i aftonbladet "En kvinnlig SD-politker och småbarnsmor i Eskilstuna väcktes häromnatten av stenar som kom vinade genom fönsterrutorna, hoppas att SSU-ordföranden tar avstånd från sådant, eller är det mera sånt som han skall åka omkring i skolorna och hetsa till? men det gick inte,blev förbannad, körde in den fem ggr. innan den fick vara kvar några minuter innan den försvann, sedan dess "drabbas" jag av "ett problem har inträffat" i alla kommentarsfält, dvs. är persona non grata i AB,av detta kan man dra slutsatsen att aftonbladet inte tar avstånd från visst politiskt våld,kanske Helin gör skäl för öknamnet OG-Janne....

2011-08-28 @ 09:38:23
Postat av: TH

Idag publicerades en förrädisk Ledare på DN hur Wolodarski (som vill att SD ska ur Riksdagen) påstår att är du kritisk till andra i invandringsdebatten, då är du farlig, ditt språk är farligt för du har primitivt stamtänkande.

Peter Wolodarski är en av farligaste och inflytelserika journalister i Sverige, som manipukerar och hjärntvättar dem som ännu inte har fattat att han och hans gelikar ska mångkulturbefästa Sverige - utan tanke vad som är bäst för svenskarna, och till det använder de sig av förrädisk retorik.

http://www.dn.se/ledare/signerat/sprakets-farligaste-begrepp

2011-08-28 @ 10:00:47
Postat av: LN

England skiftar befolkning något snabbaree än Sverige.Den oficiella statistiken visar att 'ett av fyra barn' som föddes i Storbritannien under 2010 hade invandrarkvinnor från bland annat Indien och Pakistan som mödrar. Siffrorna visar att invandrade mödrar födde 181.514 barn - 25,1 procent - av totalantalet 723.165 nyfödda under 2010, skriver Daily Express.År 2000 var det 15,5 procent och 1990 var det 11,6 procent. Newham i östra London hade de högsta antalen - med häpnadsväckande 75 procent av alla barn födda av invandrarmödrar. De flesta var från Indien, Pakistan och Polen. 25 procent av alla brittiska barn föds av utländska mödrar, tre av fyra barn som föds i vissa delar av Storbritannien förra året var födda av utländska mödrar; antalet invandrare överstiger nu sju miljon.Arvet efter Blair og Brown är så massivt att inte ens vi svenskar kan hänga med i svängarna, även om vi inte ligger så väldigt långt bakefter.

Mark Stein har tagit del av statistiken och han kallar det för "outsourcing av framtiden", vilket är ganska humoristiskt, om än litet för vänligt, om man tänker på alla de oskyldiga stackare som måste offra liv och hälsa i detta framtida hasardspel.Mark Stein fortsätter: min förra bok blev ökänd för att vara "alarmerande" (och det blir utan tvekan också min nya bok), men om man är obenägen att möta mig halvvägs i min demografisk analys, så kan man vända sig till den brittiska staistiska centralbyrån 'Office of National Statistics'.....

För min egen del vågar jag slår vad om att många delar av 2050-talets England kommer att vara våldsamma, brutala, balkaniserad ruiner av vad de en gång varit. Vi kan träffas och käka lunch ca 2035 och se vem som hade rätt.Vad sägs om ett 'Nytt Sverige' som ca 2050 också är en brutal, asocial, balkaniserad, etniskt präglad ruin av det forna Pursverige. Vad sägs om namnen: ROSENGÅRDSSVERIGE? ROSENGÅRDEN?Rosa, rorans bonitatem,

stella stillans claritatem,

Rora cæli pietatem,

stilla vitæ puritatem

in vallem miseriæ.I rosens namn, Juholt&Pekgul, skåden också I framtiden!

---------------------------------------------------

http://snaphanen.dk/2011/08/27/vold-har-altid-ret/

2011-08-28 @ 10:27:31
Postat av: Tony

Angående svenska kyrkan galenskaper kolla här http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=7072460

2011-08-28 @ 10:40:52
Postat av: Magentan

På nedanstående länk från Publicistklubbens eftervalsdebatt (efter valet i höstas) kan man beskåda Reinfeldts sanslösa åsikter om våldet mot SD.För att kunna betrakta hans utspel ur rätt synvinkel är det viktigt att känna till att bara någon vecka tidigare hade en av SD:s valarbetare och kandidat till kommunalfullmäktige i Göteborg, Issa Issa (invandrare från Mellanöstern), blivit brutalt misshandlad av en grupp angripare och förts till sjukhus med svåra skador efter 18 knivhugg.Med detta och inte minst senaste tidens händelser i åtanke kan man knappast beteckna Reinfeldts agerande som speciellt moget, ansvarsfullt eller statsmannalikt.http://www.youtube.com/watch?v=KEg7zsXcdQ8

2011-08-28 @ 11:24:18
Postat av: S-E Karlsson

Det är enligt Hörselskadades Riksförbund konstaterat att minst 600000 personer i Sverige behöver textade program , hur stort mörkertalet är vet väl ingen , har just tittat på friidrotten inte ett endaste ord är textat så att tex min döva hustru kan ta till sej av vad det rör sej om ! Likadant är det med de regionala nyheterna tex Smålandsnytt inte ett ord textat , likadant har det varit i sommar med ett program sum varit i stället för de regionala nyheterna inte ett ord textat ,

Men texta från svenska till en oerhörd massa invandrarspråk det går alldeles ypperligt !

Varför ska vi döva och hörselskadade diskrimineras ? Vi har iallafall betalat skatt och TV-licens i Sverige !

2011-08-28 @ 11:26:20
Postat av: Lotta

@Stefan A

Jag får upp samma meddelande när jag försöker skriva inlägg på AB. Jag har inte brutit mot några regler. Det jag gjorde var att ifrågsätta de "apatiska" flyktingbarnen som har en förmåga att endast förekomma i Sverige. Har försökt byta nick och lösenord men får samma "felmeddelande". Det måste då vara min mailadress eller ipnummer som man stoppat i demokratiska landet Sverige.

2011-08-28 @ 13:04:35
Postat av: Stefan K

Man blir inte bara arg när man hör hur unga flickor och pojkar misshandlas, hotas och trakasseras för sin politiska åsikts skull.När våldsvänstern attackerar en manifestation som riktar sig mot de ungas bostadssituation, ungdomsarbetslösheten och ungdomsvåldet så undrar jag om de egentligen bryr sig om verkligheten, utan låter hatet förblinda. Varför våldföra sig på en manifestation som vill förbättra ungdomars verklighet?Vi ska ha i åtanke att media och 7-klövern använder ordet "rasist" om alla som på något sätt kritiserar dagens förda invandringspolitik. Denna våldsvänster använder sig av epitetet "antirasister" och står därmed på samma sida som ovan nämnda grupper. Ser ni kopplingen?Varför tror ni media väljer att strunta i det som Sverigedemokrater utsätts för? Varför tror ni Reinfeldt och Ask struntade i att hörsamma William Petzälls uppmaning om att bekämpa det politiska våldet? Varför tror ni ungdomsförbunden vände SDU ryggen när de bjöd in till en manifestation mot det politiska våldet? Varför tror ni Expo syns lika ofta i TV som Filip och Fredrik? Varför tror ni att Expo belyser de högerextrema grupperna i mindre skala för att istället lägga mer fokus på att bekämpa SD, ett parti som genom ett demokratiskt val röstades in i riksdagen?Polisens roll är tveksam. Tyvärr, Thoralf köper jag inte att polisen gör sitt bästa för att förhindra våldsvänsterns odemokratiska metoder. De VET att maskerade och stenkastande ligister dyker upp så fort SD ska ha möte och de vet att syftet är att skrämma och tysta. Därför BORDE polisen lägga sig till med mer resurser så fort SD anordnar möten och nog borde det finnas polisiära resurser som finkammar nätet och olika sociala medier efter tecken på uppkommande bråk. Jag är säker på att rättsväsendet och Säpo känner till de kretsar där dessa extremister håller till.Ska jag i denna stund vara kritisk mot SD så tycker jag att ni representanter håller en för låg profil. Låt inte rättsväsendet, media och riksdagspartierna få en lugn stund förrän de öppet går ut och tar avstånd från det politiska våldet och utlovar krafttag för att bekämpa detta. Använd också utländska medier och politiker. Låt Europa få veta vad Sverige förvandlats till för land. Ge dom ingen ro!

Postat av: Tjadden

Om och om igen sker misshandel av politiker och partiernas medlemmar.Är det fel på politiken eller politikerna?Frågan måste ställas eftersom ständigt råkar politiker illa ut oavsett vilken sorts politik de för, men mycket tystas ner och kommer inte till allmänhetens kännedom.Så här ligger det till många politiker skäms för att berätta om vad de har blivit utsatta för, alltså man tiger ihjäl det hela, men det kan också vara så att de har blivit hotade till tystnad.Det här borde tas upp i Riksdagen och massmedia borde slå upp stora rubriker om det här, att nu får det vara nog med våld och hot mot våra folkvalda!Får man tag i missdådarna ska de in i fängelse allt för att rädda möjligheten till att Sverige ska bli en demokrati.

2011-08-28 @ 14:36:24
Postat av: carl

det finns miljoner personer som är djupt indoktrinerade av massmedia´s förjugna fantasivärld. vissa av dessa personer går med i extrema sekter som vänster-politiskkorrekta våldsvänstern. där utvecklas de till att bli stormtrupper till 7 klöverregimen.staliga svt och sr borde anmälas när de medvetet juger om SD, de förjer inte sina stadgar i sändningstillståndet.sd borde lägga en motion om detta i riksdagen, kanske tillsätta en utredningsgrupp som ställer ansvariga chefer och producenter till svars. en JO anmälan är väl befogad.många ungdommars framtid är sabbat med 7 klöverns politik och dessa ungdommar indoktrineras att vända sin frustation mot SD.om sanningen kom fram i media vem som orsakat allt kaoz i samhället skulle det vara slut för 7 klöverns partier redan i nästa val.

sd skulle få minst 55 procent av rösterna.att så inte sker beror ju på massmedias masssiva indoktrinering. och locket läggs på så fort sanning och fakta skall diskuteras i kommunhus och riksdag.att polisen inte gör sitt jobb beror nog på att 7 klöverns kreatur sitter i länspolisers styrelser och där bestäms det nog arbetsmetoder som inte får komma till kännedom hos allmänheten. länspolismästare bestämmer sedan att polisarbete skall ske med politisk korrekthet och med mångkulturell värdegrund= om en gärningsman har utländsk härkomst så agerar polisen med silkeshandskarna och fjäska och buga.

sedan är rättsväsendet ett skämt, politisk korrekthet styr hur man tolkar lagarna.sanningen måste döljas

allt för att undvika att sd får vatten på sin kvarn

2011-08-28 @ 14:47:21
Postat av: Anonym

Stefan K"Använd också utländska medier och politiker. Låt Europa få veta vad Sverige förvandlats till för land. Ge dom ingen ro!"Som jag förstår och läst mig till så är det väl bara danska pressen som har skrivit om det våld våra politiker blir utsatta för?Självklart ska SD ta eget initiativ och kontakta Reuters för att rita och berätta om vad AFA i första hand sysslar med och om 7 klöverns sympati för denna terrororganisation AFA styrd av EXPO.

2011-08-28 @ 14:48:59
Postat av: Anonym

Tjadden skrev ovanstående

2011-08-28 @ 14:55:01
Postat av: Anonym

Den vänsterextrema journalistkåren tar inte hotet mot demokratin på allvar.

OG Helin och hans gelikar lever i förnekelse.Islamister förstör danska valplakat: ”Lovgivningen tilhører Allah”Hizb-ut-Tahrir är en extremistisk islamisk organisation som är förbjuden att verka i många länder. Men i Danmark är de tillåtna – ännu så länge. Deras mål är ett världsomspännande kalifat. En stat där det inte finns några val, yttrandefrihet eller demokrati. Bara en ledare som bestämmer allt, profeten Muhammeds ställföreträdare: Kalifen. Kalifatet innebär sharialagar, konkret innefattar avhuggning av händer vid stölder och stening av otrogna kvinnor. Detta vill Hizb-ut-Tahrir försöka införa i Danmark och västvärlden. Hizb-ut-Tahrir har redan etablerat sig i Sverige, men hur pass omfattande det är vet vi inte.

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/28/islamister-forstor-danska-valplakat-lovgivningen-tilh%c3%b8rer-allah%e2%80%9d/#more-98115

2011-08-28 @ 15:13:20
Postat av: Tjadden

Tänk på, att det finns politiska illusionister som anser att Sverige har en bra och demokratisk politik, främst så finns de i sossarnas led som är mer än oförståeligt.Detta parti som för länge sedan jämte de övriga i 7 klövern som avsagt sig alla demokratiska värden som Göran Persson lade grunden för.

Reinfeldt kör samma metodik och i Moderaternas politik har han dessutom lagt till allt som påskyndar att förstöra alla svenska värden och värderingar.

2011-08-28 @ 15:13:48
Postat av: Stefan A

Jaha du med Lotta,lär väl vara ip-nummret de spärrar då, går heller inte att komma in på några bloggar kopplade till ab, men vi får ta det som en fjäder i hatten, att våra åsikter anses så "farliga" att de stör den fiiiina aftonslaskens skvallerreportage och kungahusnazikopplingar med mycket mera,har köpt plusabon. för en krona bara för att få äran att säga upp det igen.

2011-08-28 @ 15:17:58
Postat av: Anonym

Ensamkommande anlade mordbrand efter avslag på asylansökan.http://www.realisten.se/2011/08/26/ensamkommande-anlade-mordbrand-efter-avslag-pa-asylansokan/

2011-08-28 @ 15:21:28
Postat av: LN

Tånk att vi pursvenskar i Rosengårdssverige skall behöva stå ut med att ha en sådan kvalificerad idiot - och då menar jag 'funktionell idiot', ty han saknar helt säkert inte IQ, som indoktrinerande galjonsfigur på landets mest namnkunniga dagstidning, denne intelligentians egen Täppas Fogelberg, eller Peter Wolodartski som han heter, som ohindrat får sitta på sin DN-pidestal eller i TV-soffan och diktera för oss skattebetalare vad som är rätt och riktigt och vad vi skall tycka och tänka och vad våra skattemedel skall användas till.

http://www.dn.se/ledare/signerat/sprakets-farligaste-begreppHans idiotkrönika idag om "Språkets farligaste begrepp" kan skäras ned till följande två kärnfrågor:

1. "Malinda Carpenters råd till föräldrar att understryka likheter och låta barn uppleva kulturell, social och religiös mångfald."

2. "Anders Behring Breivik definierade en snäv grupp som han kände stark samhörighet med. Världen utanför var hans fiende. I sin övertygelse stärktes han av högerpopulister runt om i Europa som i åratal delat upp människor i kategorier."Således, beträffande (1): alla föräldrar till små, verkligt små barn, anmanas att släpa hemm ett gäng romer, så att barnen tidigt kan få uppleva kulturell mångfald och dito berikning - om nu inte detta (romakonfrontationen) redan på myndighetsinitiativ har skett på förskolan.Beträffande (2): kan konstateras att den "korkade" Anders Behring Breivik kände en "sjuklig och onormal lojalitet och samhörighet" med den grupp purnorska och i stor utsräckning patriotiska individer, som utgör den norska befolkningen. Sin kulturpolitiska övertygelse delade han med klarseende antiislamister, islamkritiker och islamskeptiker i västvärden - människor som redan erhållit en "dom"-kategorisering som 'kuffar' eller 'otrogna hundar' eller framtida 'dhimmis' av Mohammads följeslagare MUSLIMERNA, herrefolket, som erhåller allt möjligt stöd av den norska intelligentian och den socialdemokratiska makteliten.Det vore önskvärt att det hade funnit fler personer av Anders Behring Breiviks kaliber - människor med samma målmedvetenhet, ihärdighet, klarsyn och jävlar anamma - men som till skillnad mot Anders Behring Breivik varit kapabla att välja en fredlig och demokratisk väg för att försöka förändra det korrupt islamkramande samhället och lägga om kursen bort från det hotande Khalifatet.Alla ni, som med instämmande nickningar har tagit del av Wolodaskis krönike-ejakulation - har ni också läst följande intervju några sidor längre fram i tidningen?Sheikh Omar Bakri Muhammad (f.1958 i Syrien) är ledare för en extremistisk islamisk organisation, som har som mål att göra Sverige till en islamisk stat. "Under loppet av ett till två år är vi starka nog att framträda öppet i Sverige, på offentliga platser, på gator, på universiteten, på läktarna", berättar Muhammad för reportern. Från sitt kontor i London styr Muhammad ett nätverk av extremistiska muslimska grupper över hela Europa. Den 44-årige fundamentalisten är själv ordförande och grundare av Al-Muhajiroum, men håller också i trådarna till systerorganisationen Hizb-ut-Tahrir.De extremistiska och militanta grupperna arbetar med hjälp av olika agenter mot samma mål - en islamisk världsstat. Al-Muhajiroum är den intellektuella överbyggnaden, den politiska ledningen, medan Hizb-ut-Tahrir är mera hemlig och militant samt sysslar med rekrytering. Muhammad påstår att båda grupperna är etablerade i Sverige, att Al-Muhajiroum har 3-4 celler med 12-15 medlemmar, medan Hizb-ut-Tahrir har ett dussintal medlemmar. Ute i Europa finns det tusentals medlemmar, medan de flesta medlemmarna i Sverige är associerade till universiteten, 'Högskolan på Södertörn' blir omnämnd."Vi är i inledningsskedet i Sverige. Vi måste först bygga upp vårt antal för att bygga upp vår styrka." Sheikh Omar Bakri Muhammad är övertygad om att Sverige kommer att bli en islamisk stat, "eftersom det är Allahs vilja". Att rösta är att delta i en demokratisk process vilket strider mot Islam, för det är bara Allah som kan fastställa regler för människors samlevnad. Att införa strikt religiös sharia-lagstiftning kommer att ställa hela det svenska samhället på ända. Stening är ett accepterat sätt att straffa, homosexualitet är förbjudet och kan straffas med döden, och kvinnor kan inte ha kontakt med män utanför sin egen familj, bara för att nämna några exempel på vad sharia-lagarna stadgar. Förra veckan delade man ut flygblad i Köpenhamn med uppmaning att döda judar, varvid hänvisades till ett citat ur Koranen. "Vårt fokus är att bjuda in icke-muslimer till Islam och ljumma muslimer att på allvar underkasta sig tron. Men också att använda Islam som politiskt system att leva efter."Sheikh Omar Bakri Muhammad säger att medlemsvärvning sker genom rekryteringsgrupper som är spridda över landet och genom studiecirklar och studieförbund av typ 'Ibn Rushd' samt genom möten i hemmet. "I ett litet land som Sverige, tror jag inte det är svårt för oss att tränga igenom intellektuellt, så att folk ser vårt budskap om en storslagen framtid."

- - - - - -

Har du några synpunkter du skulle vilja delge Peter Wolodarski kan du nå honom här: peter.wolodarski@dn.se

2011-08-28 @ 15:54:05
Postat av: Anonym

Nu måste Reinfeldt ta tag i frågan med islam i Sverige, vi vill veta är han för eller emot ? Är han för, då har han gett upp om sina Svenska värderingar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-28 @ 16:33:22
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfEn undring?Här på bloggen i andra trådar, var det en person som i sina kommentarer "predikade" kärlek och det multikulturella samhällets välsignelse. Personen i fråga är aktiv/anställd (?) inom svenska kyrkan. Kan det månne röra sig om samma person som du syftar på?

2011-08-28 @ 16:34:08
Postat av: Birger-Zorro

Ska bli roligt att läsa vad Barran skriver om denna incident; för det kommer de väl att göra? Eller?Konstigt synsätt våra demokratikramare har; att hoppa på en Sd-ledamot är accepterat. Vad skulle hänt om Thoralf hoppat på Svenska Kyrkans Man? Krigsrubriker i Barran? Förmodligen.Sverige är fantastiskt, eller hur?

2011-08-28 @ 16:52:34
Postat av: S-E Karlsson

Att vara kritisk till den generösa invandringspolitiken i Sverige är enligt grannar och andra belackare detsamma som att vara rasist och främlingsfientlig , själv tycker jag att det är två saker helt olika varann ? Eller ?

2011-08-28 @ 17:25:57
Postat av: Skånepåg

OT

Hur gammal blir denna Ilan Sadé i centerpartiet iinan han blir utmobbad

Folkpartisten Mauricio Rojas uttryckte liknande åsikter, och åkte ut fortare än kvickt.”Allt pekar på att det är viktigt att kraftigt minska invandringen från Mellanöstern och Afrikas horn för att klara en verklig integration av dem som hittills har kommit, se till att återuppbygga ett fungerande utbildningsväsende, slå ned den kraftigt ökande brottsligheten i storstäderna och förbättra den sociala välfärden. Detta är en väl avvägd och pragmatisk slutsats. Om det är någonting som Centerpartiet borde ompröva, nu i omprövningens tidevarv i samband med partiledarbytet, är det den förödande multikulturalistiska linje som de senaste tio åren har vilselett partiet, men - vad värre är - även har bidragit till att Sverige inte förmår ta tag i ett stort samhällsproblem.”

Ilan Sadé/centerpartietLäs gärna hela debattartikeln på Newsmill.

Postat av: Kurtan

Inte bara Europa har blivit infiltrerat !

Läs hela artikeln på:http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=337321Några smakprov:

Underpublicized threat deep in White House

FBI: Penetration by radical agents worse than thoughtInfiltration of the federal government by members of the radical Muslim Brotherhood is worse than some have warned recently, says a former FBI special agent in Washington."When someone says that there is penetration of jihadi Islamists within society, do not dismiss it as some right-wing, xenophobic, racist rant," warned Fatah, a Canadian journalist.MVH2011-08-28 @ 17:53:35
Postat av: Tjaden

Om man kritiserar invandringspolitiken så kritiserar man inte några invandrare, såvida att inte en invandrarpolitiker tar personligt illa vid sig, men då är det bara en rekommendation att han ska avgå som politiker och är olämplig för sitt uppdrag!

2011-08-28 @ 18:09:28
Postat av: Skånepåg

OTSDU och Chang Frick skall hålla ett torgmöte i Kalmar. Observera hans "torra ironiska" framtoning. Låt er inte luras, Chang Frick är en smart kille.Tyvärr framgår det inte av videon när detta torgmöte skall ske?

Postat av: Stefan

Själv gick jag ur svenska kyrkan när de anställde en iman att informera om islam.

2011-08-28 @ 18:28:45
Postat av: Skånepåg

OTIslamister saboterar den danska valrörelsens valaffischer enligt Extrabladet. Man sätter bl.a. upp klisterlappar på dessa med följande text:

"Lagstiftningen tillhör Allah

Demokrati är hyckleri

Hyckleri är helvetet."

Postat av: LN

DEMENTI

Den intervju med med 'Omar Bakri Muhammad' som förekom i en kommentar 2011-08-28 @ 15:54:05 på denna blogg har inte varit publicerad i Dagens Nyheter. Det rörde sig om en något förkortad version av den verkliga intervjun som var införd i den norska tidningen 'Verdens Gang' den 24.04.2002.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=4749071

Av pedagogiska skäl hade orden Norge/norsk blivit utbytta mot Sverige/svensk.

Det är inte osannolikt att det var denna intervju som fick Anders Behring Breivik att fatta ett ödesdigert beslut som drygt nio år senare resulterade i ett tragiskt blodbad.

Men detta vet ju redan alla som har läst den här tråden.

'Omar Bakri Muhammad' är inte mera verksam inom den

europeiska islamifieringsindustrien - se vidare:

http://en.wikipedia.org/wiki/Omar_Bakri_Muhammad

Han har emellertid fått många efterföljare både bland trogna och otrogna, både bland statsmän och bland de musulmanska massorna.

Hur står det till med Nya Sveriges egen statsminister?

2011-08-28 @ 19:27:25
Postat av: P-A Rudberg

Helt otrolig brist på verklighetsföränkring...Lämna SvK för att en anställd i SvK har betett sig illa som privatperson? Då har man en mycket underlig syn på verkligheten.För övrigt konstaterar jag återigen att SD-anhängare anser att alla som inte tycker som de är idioter, dvs ca 95% av alla röstberättigade i Sverige. Det synsättet gör SD till ett elitistiskt parti.

2011-08-28 @ 20:49:57
Postat av: Magnus

Thoralf menar nog att det var detta som fick bägaren att rinna över. Men vill man inte förstå så vill man inte.

2011-08-28 @ 20:52:52
Postat av: S-E Karlsson

Otrolig brist på verklighetsförankring tycker jag för min del de har som med förbundna ögon välkomnar en religion som islam till Sverige !

2011-08-28 @ 21:24:11
Postat av: Skånepåg

@ P-A RudbergGenom att påstå att "Det synsättet gör SD till ett elitistiskt parti." anser du tvärsäkert att Sd skulle förkasta ett demokratiskt synsätt. Vet du själv vad det är som du egentligen påstår och var hittar du någonstans att Sd skulle ha sådana tankebanor?

"För övrigt konstaterar jag återigen att SD-anhängare anser att alla som inte tycker som de är idioter". Och detta konstaterar du på vilket sätt?Genom att påstå ovanstående utan tillstymmelse till substans, är det ingen tvekan om vem det är som verkligen har en otrolig bristande verklighetsförankring.Det som pseudonymen Magnus skriver, låter inte så oävet och kanske har betydelse varför Thoralf trots allt skriver som han gör?

2011-08-28 @ 21:25:33
Postat av: Tony Ingman

P-A Rudberg: Dom 95 % som du svamlar om har ju inte fått någon annan information än den som 7 klövern och dom ljugande massmedia figurerna har

försett dem med. Men när vi kommer till valet 2014

då har nog fan både du och dina gelikar fått tänka om,och då handlar det inte om några 95 % som stödjer den vettlösa idiotin. Kanske får man lägga in en brasklapp, om inte 7 klövern tillsammans med muslimerna hunnit med att avskaffa dom fria valen till 2014, för det är säkert ditåt ni strävar.

2011-08-28 @ 21:33:00
Postat av: P-A Rudberg

Skånepåg och Tony IngmanJag bygger min syn på SD-anhängares syn på svenska folket på det som skrivs i kommentarsfält och i bloggar. Tycker man inte som SD så är man idiot. Och ca 95% av Sveriges röstberättigade delar inte SD:s åsikter.SD hävdade att bara man kom in i riksdagen så skulle det bli uppenbart vad SD stod för och stödet för SD skulle rusa i höjden. SD sitter i riksdagen och får ÄNNU mer massmediautrymme än tidigare. Och nog kommer mer av SD:s syn fram, även om SD:s ledning går ut och ber människor i SD inte uttala sig offentligt. Och alltmer om SD:s samröre med högst tveksamma rörelser kommer till ytan.

Och hur SD-anhängare kan hävda att deras "sanningar" inte kommer fram är rent självpåtaget martyrskap eftersom internet översvämmas av SD-positiva bloggar coh tidningarnas kommentarsfält domineras av SD-anhängares aggressiva kommentarer.

2011-08-28 @ 21:45:27
Postat av: Göran

Så var det då dags igen.

Anfall från en ickesvensk, denna gång under Rudberg, fyndigt om man orkar tänka efter.

Ickesvensken Escander florerar på debattsidan i lördagens Barran, samband?Ickesvensk?

Behöver nödvändigtvis inte vara av utländsk härkomst, duger så bra med de som sålt sin själ till hin håle för en femma, typ hela höger, vänster och mittflanken.En enkel fråga:

Vad tror Ni att det finns för plats för Er i "Det nya Sverige"?

2011-08-28 @ 22:03:05
Postat av: Magnus

"Vanligt folk" läser inte sd-bloggar eller tidningarnas kommentarer på internet. De läser papperstidningarna som sällan eller aldrig skriver något positivt om SD och som mörkar verkligheten där ute.Bara för att man inte röstar på SD så betyder inte det att man inte delar deras åsikter. Man kanske prioriterar en annan fråga högre.Tveksamma rörelser?

2011-08-28 @ 22:03:55
Postat av: Anonym

kolla bloggen:D

2011-08-28 @ 22:05:22
URL: http://vafanheterjag.blogg.se/
Postat av: Skånepåg

@ P-A RudbergVilket trams!

Några korta kommentarer:

- "Jag bygger min syn på SD-anhängares syn på svenska folket på det som skrivs i kommentarsfält och i bloggar.

Var anser du t.ex. att jag eller någon annan har framfört denna uppfattning?

- Och nog kommer mer av SD:s syn fram, även om SD:s ledning går ut och ber människor i SD inte uttala sig offentligt.

Björn Söder gick ut med en intern skrivelse efter händelsen i Norge eftersom massmedia var som gamar i jakten på Sd. Uppmanade endast till att man skulle tänka igenom vad man tvittrade eller publicerade eftersom varje möjlighet till missförstånd skulle undvikas. Och detta självklara gör du en höna av.

- "Och alltmer om SD:s samröre med högst tveksamma rörelser kommer till ytan."

Vilka tveksamma rörelser och med vilken rätt anser du att du kan avgöra vilka som är tveksamma rörelser?

- "Och hur SD-anhängare kan hävda att deras "sanningar" inte kommer fram är rent självpåtaget martyrskap"

Det här tjafset om martyrskap står mig långt upp i halsen. Så om du anser att massmedias hetsjakt och vänsterpöbelns agerande på gator och torg med våld är positivt för Sd är du på ren svenska ta mig f-n inte normalt "navlad". Sd strävar inte efter något martyrskap, utan detta är en klyscha som används i hetsjakten på och för att smutskasta Sd som de onda!

-”tidningarnas kommentarsfält domineras av SD-anhängares aggressiva kommentarer.

Jag har följt den senaste tidens kommentarer på framförallt SvD och DN. De som står för de aggressiva kommentarerna är inte Sd sympatisörer utan våra politiska motståndare som, likt dig, kommer med det ena mer befängda påståendet efter det andra och där flosklerna står som "spön i backen".

2011-08-28 @ 22:19:27
Postat av: Ex occidente lux

Enda anledningen att vara med i svenska kyrkan är att man kan rösta på SD i kyrkovalet.

2011-08-28 @ 22:29:27
Postat av: David

Fin blogg!:) Kolla gärna in min då jag är en kille som driver den från Skåne!! Ha en superfin dag!

By the way så lämna gärna en kommentar med och säg vad du tycker om den! Vissa saker på den skall dock ändras, hehe:D

2011-08-28 @ 22:37:28
URL: http://piieceofme.blogg.se/
Postat av: Pelle P

Kan kyrkans överförfriskade man vara en av dessa tre.http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/manga-brak-med-vakter-och-polis%282917390%29.gm2011-08-28 @ 23:51:04
Postat av: Tony Ingman

P.A Rudberg: Tveksamma rörelser??? Vilka åsyftar du då? Visst finns tveksamma rörelser i Sverige,

för att nämna några, AFA idioterna, Bidragssnortarna på Expo, men dom har knappast något med SD att göra. Den uppmärksamhet som SD erhåller från massmedia går endast ut på en sak,

nämligen att framställa SD i så dålig dager som

möjligt. Om Media t.ex jobbat lika hårt med att

öppna Stasiarkiven som man gör med att smutskasta

SD så hade det funnits något positivt med den, men nu lierar man sig istället med landsförrädarna som

bugade inför DDR s smutsiga byk genom att förtiga.

Sverige har världens ynkligaste massmediakår!

2011-08-29 @ 07:34:33
Postat av: P-A Rudberg

Skånepåg,

Du illustrerar det jag säger alldeles utmärkt. Eftersom jag inte håller med dig om allt så är jag "inte riktigt navlad". Det har du ett exempel på idiotförklaring av meningsmotståndare.

Fler exempel på idiotförklaring av de svenskar som inte tycker som SD finner man på PI (som står SD mycket nära).Vad gäller kommentarer hos SvD och DN så roade jag mig med för några månader sedan att skaffa mig en bättre uppfattning om vilka som kommenterar.

Min statistik bygger på 32 politiska artiklar under 4 månader. Det är artiklar som berör allt från opinionsundersökningar till kriminalitet.

84% av kommentarerna uttryckte åsikter som gick att hänföra till SD. (Jag har dock inte rensat för att samma person skrivit flera identiska kommentareer.) Av de 84% innehöll 87% svordomar, invektiv eller annan icke saklig argumentation.

11% av kommentarerna uttryckte någon form av motsatt ståndpunkt till SD. Av de 11% innehöll 34% svordomar, invektiv eller annan icke saklig argumentation.

5% av kommentarerna uttryckte inte någon tydlig åsikt utan berörde diskussionsklimat eller ren fakta.

2011-08-29 @ 18:45:25
Postat av: P-A Rudberg

Tony Ingman,Låt oss som exempel ta Antijihad-rörelsen...

Medlemmar från SD har deltagit som officiella representanter för SD vid möten där våldsmetoder och indoktrinering har diskuterats.

2011-08-29 @ 18:47:37
Postat av: P-A Rudberg

Göran,Det är möjligt att jag har icke-svenskt blod någonstans långt bak i min släkt.

Tillbaka till början av 1800-talet (fem generationer) har jag dock dokumenterat förfäder födda av svenska föräldrar. Vanliga enkla människor - småbönder, statare, industriarbetare, hantverkare.

2011-08-29 @ 18:51:40
Postat av: Anonym

kolla bloggen:D

2011-08-29 @ 19:01:27
URL: http://vafanheterjag.blogg.se/
Postat av: Göran

@ RudbergMed den bakgrunden borde du vara mer intresserad av ditt lands särart. Istället vill du med varm hand lämna över Sverige till Araberna.

I detta syfte blir du därför lika fullt en ickesvensk.2011-08-29 @ 22:27:24
Postat av: Emil

Ähh han behövde inte ens söka upp sjukhus för fan. Tagga ner, era jävla martyrer.

2011-08-29 @ 23:16:42
Postat av: Ralf

haha "misshandel". Det kan ni ju kalla det... Det är jämt så himla synd om er Sverigedemokrater. Allt ni vill ha är ju demokrati... Och så får ni smisk.

Eller hur?

Ni är ett gäng fascistiska fiaskon.

2011-08-29 @ 23:20:06
Postat av: Göran

@ Emil

Så du tycker det är bättre våld när någon behöver uppsöka sjukhus?

2011-08-29 @ 23:23:25
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Du skulle tagit "din Mats" ur skolan, när biskopen

i Stockholm, Brunne, predikade för sina lärjungar att

använda stenar.Jag avgick från Svenska Kyrkan i god tid före den 1 november 2010.Jag är fortfarande en protestant och kristen, men väljer mitt sällskap.Jag rekommenderar även tveksamma att läsa om Peter

Weideruds tankegångar om ett islamiskt herravälde.

www.politisktinkorrekt.info/2011/08/30/gor-eid-al-fitr-till-svensk-nationell-helgdag/eller varför icke

www.politisktinkorrekt.info/2010/12/15/peter-weiderud-sveriges-varsta-dhimmi/Nu bestämmer du dig väl, Thoralf!?

2011-08-30 @ 12:13:01
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Vänsterhycklarna i min kommun tycker inte om mina kommentarer i din blogg, Thoralf. Jag har besvarat dessa i vår tidning Arvika Nyheter, och fick det infört.Det stundar nya regler hos tidningen, och jag är självfallet tillfredsställd. Kanske är vänstern hatad?S-E Karlsson, jag hade just en motion om hörsel- och synskadades situation i att se och höra våra webbsändningar i KF.

Att visa närbild på en person i talarstolen, underlättar för dessa att läsa gester och mun om inte textsättning är ekonomiskt försvarbart.

Underlaget för att textsätta skulle fördröja publiceringen samt skulle kosta stora pengar, sades det!

Kameran har endast tre (3) lägen: talarstol, presidiet och ledarmöter.

Egentligen en ynkligt försvar att inte anskaffa

riktig utrustning till skattebetalarnas ändamål.

Det försvarades ytterligare med att publikvistelsen

på webbsidan var låg.

Naturligtvis om man inte underlättar för ett hör och ett seende, kan kommunen fortsätta med sitt smygande.

Jag har även motionerat för ett internet till de fattiga i vår glesbygd. De svarade med att biblioteket hade datorer till alla. De fattiga skall alltså "resa" mer än fem (5) mil för att nå en dator!

De begriper inte ens att en "fattigpensionär" aldrig

kan bekosta en sådan resa för att nå en dator.

Jag föreslog att kommunen köper in ett antal lap-top

med luftburen mottagning för utplacering i Församlingshem och/eller Hembygdsgårdar, där förtroendevalda ansvarar för befintligheten.Naturligtvis stötte jag på patrull, jag är ju en SD, och jag ger inte upp så lätt. Fortsättning följer...Jag kallar min kommun för en demokratur, gränsande

till ett majoritetsförtryck. Gissa varför?

"Lantisarna" lämnar kommunen, också det gissa varför?

2011-08-30 @ 12:54:56
Postat av: P-A Rudberg

Göran,Så det är så SD vill att demokrati ska fungera?

De som inte tycker som SD är icke-svenskar.

Och icke-svenskar ska kastas ut ur landet.Det låter väldigt mycket som - diktatur...

2011-08-31 @ 22:05:15
Postat av: Göran

@ RudbergSverige är världens största bluffdemokrati.

"Demokrati" finns bara för dem som dikterar villkoren.Mina personliga åsikter har ingenting med SD att göra.

Du befinner dig på en av de sista fria bloggarna, här råder öppenhet och högt i tak.Ickesvensk har ingenting med etniskt ursprung eller politisk ståndpunkt att göra. Det är mitt eget epitet på personer som jag anser vara motståndare till landet Sveriges existens.

2011-08-31 @ 22:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0