LOUHICHI PÅ HAL IS?

Den 6 augusti skrev Alexander Louhichi ett blogginlägg där han påstod att Kalmars kommunala gymnasieskolor inte ”vill ha en Sverigedemokrat i deras lokaler”. Se nedanstående klipp från Louhichis blogg.De gymnasieskolor som kan vara aktuella är Lars Kaggskolan med rektor Carl-Petter Lindén, Jenny Nyströmsskolan med rektor Lars-Peter Gustafsson och Stagneliusskolan med rektor Bengt Larsson. Dessa rektorer vill alltså inte ”ha en Sverigedemokrat i deras lokaler” om man skall tro Alexander Louhichi. Ett häpnadsväckande påstående och eftersom han fått samma besked från samtliga skolor så tolkar jag det som att det är en överenskommelse mellan rektorerna/cheferna på dessa gymnasieskolor.

Nästa fråga blir då om de elever som röstade på Sverigedemokraterna i senaste skolvalet skall kastas ut från dessa skolor eller vad menar dessa rektorer. Är elever som sympatiserar med Sverigedemokraterna inte välkomna på dessa kommunala gymnasieskolor i Kalmar?

Jag kontaktade redan den 7 augusti Kalmarsunds gymnasieförbunds ordförande Mona Jeansson (S) och förbundschefen Joachim Håkansson för att få en bekräftelse på dessa uppgifter.

Mona Jeansson (S) har bara svarat att hon vill kontrollera korrespondensen innan hon ger mig besked och det har uppenbarligen tagit tre dagar att kolla. Har ännu inte fått något svar. Det tyder ju på att uppgifterna stämmer.

Förbundschef Joachim Håkansson svarar att han skall ta upp detta med rektorerna men han känner inte till något förbud. Han säger också följande.

”Det citat du hänvisar till är inte bara häpnadsväckande utan något som strider mot öppenhet och demokrati.” 

Nu kan ju det också vara så att Alexander Louhichi har gjort sin egen tolkning och far med rena lögner på sin blogg. Om så är fallet kommer säkert hela etablissemanget med Anette Lingmerth (S) och Nasim Malik (S) i spetsen att skynda till för att försvara den mångkulturella förespråkaren Alexander Louhichi. Bortförklaringarna kommer vara många, likaså missförstånden.

Alexander Louhichi har uppenbarligen blivit uppringd av en journalist från Östran angående sitt blogginlägg och undrar oroligt vilken vinkling Östran kommer ha på sin artikel. Har Östran gjort sitt jobb kommer Alexander Louhchi vara på hal is eller rektorerna på de aktuella skolorna.

Läs Östrans artikel.

Tag chansen att kommentera Östrans artikel.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Denna självutnämnda dam till mångkulturens försvar tror nog på fullt allvar att den förakt som hon visar för sverigedemokrater är förankrad i etablissemanget.

Hon förväntar sig därför inget ifrågasättande utan står beredd för att mottaga ovationer över hennes förträfflighet. Ovationerna uteblir,helt oförstående står hon där och begriper inte vad som hänt,hon som varit så politiskt korrekt. Eftertankens kranka blekhet sprider sig i den allt oroligare kroppen,ensamheten och avståndstagandet närmar sig.

2011-08-10 @ 23:11:45
Postat av: Kalle

""Ett upprop publicerat på den brittiska regeringens hemsida om att plundrare och upprorsmakare ska få sina socialbidrag indragna har visat sig så populärt att sajten kraschat."" skriver EkotHitills har 78 000 personer skrivit på uppropet.

Vid 100 000 påskrifter på den nu kraschade sajten så kan frågan om indragna socialbidrag tas upp i dt Brittiska Parlamentet.

Postat av: Tjadden

Här var det ett upprop som man kan ruska på huvudet åt och undrar om världen har blivit helt galen?Iran uppmanar Storbritannien: ”hindra polisen att bruka våld”IRAN/STORBRITANNIEN Under tisdagen uppmanade Iran att Storbritannien skulle visa självbehärskning och inte bruka våld mot upprorsmakarna.Irans utrikesministeriers talesman Ramin Mehmanparast bad brittiska regeringen hindra polisen från att bruka våld och istället inleda en dialog med demonstranterna.Uttalandet kom profetiskt just innan Storbritanniens premiärminister David Cameron tillkännagav att hela 16 000 polismän skulle sändas ut på gatorna i London.Oroligheterna i London är de värsta sedan blitzen under andra världskriget och upproren har spridit sig till andra städer i England, däribland Bristol, Liverpool och Birmingham.Ironiskt nog var det Storbritannien själv, tillsammans med andra västländer, som för två år sedan fördömde Iran för att ha använt våld mot upproriska demonstranter. Iran fördömde då kritiken som inblandning i landets inre angelägenheter.IT Red.

2011-08-11 @ 01:24:46
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, det måste ju var rena påhitt han sprider i sin blogg, annars måste ju dessa tre rektorer avgå med omedelbar verkan!Bra kommentar från Joachim Håkansson som uppenbarligen förstår innebörden av ordet demokrati!

2011-08-11 @ 02:00:11
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

@Tjadden. Snacka om förtäckt hot. Kan bara tolka det som om att dom redan måste ha kärnvapen. Redan inom några veckor kan vi ha fullt inbördeskrig och om några månader tredje världskriget.

2011-08-11 @ 05:19:01
Postat av: Sven DackeBloggen av Escander Louhichi som även tydligen kallar sig Alexander av någon anledning, kanske han skäms för sitt rätta namn. Den bloggen används av PK etablissemanget i Kalmar för att angripa att SD skriver sanningen om vad som händer i stan. Förmodligen uppbackade av Expos expertis, det bara "luktar" så.

Bloggen kallar sig även "Mångfaldens Brödraskap" vilket osökt för tanken på Muslimska Brödraskapet, men det är sääkert en ren tillfällighet.I dagens Newsmill diskuteras eventuell censur i Politiskt Inkorrekt men alla håller inte med artikelförfattarna, och författarna har tydligen inget emot den centralstyrda censur som detta företag utför vilket med största säkerhet är ett betydligt större problem för yttrandefrihet än granskaningen på PI. Tänk om någon kunde gräva mera om detta företag, och kanske även om Expo så fick vi lära oss mera om hur censuren verkligen går till i lilla Svedalahttp://interaktivsakerhet.se/

Postat av: Sven Dacke

Angående kravallerna i Storbritannien.Experter uttalar sig i media och dom påstår att det inte finns några politiska motiv bakom kravallerna.I Egypten och andra Arabländer kallas det "Demokrati revolution" och andra fina ord.Ship To Gaza kallades Frihetsflottan.Möjligtvis är jag paranoid men bakom allt tror jag Muslimska Brödraskapet och alla deras organisationer spelar en avgörande roll både i Kalmar och LondonMed tiden får vi se om jag hade rätt.2011-08-11 @ 08:28:55
Postat av: Stefan A

Ja någon ljuger, eller kommer att ljuga, det är helt klart, tjänstemannansvaret är väl borttaget, vet inte om det kom någonting ist. kanske faller under allmänt åtal, missbruk av sin ställning borde straffas minst lika hårt som sk.diskriminerings och rasistbrott, något straffbefriat frälse på tjänstemannanivå vill vi iaf. inte ha.

2011-08-11 @ 08:45:04
Postat av: Sven Dacke

Smålandsposten tycker i dagPå det hela taget måste dock Sverige alltjämt betraktas som ett fridfullt land utan religiösa konflikter. Det är hit folk från andra länder flyr för att undkomma religiöst förtryck. Det är inte härifrån man flyr.Och PI rapporterade 10/8 om företagaren som skulle "fly" tillbaka till Turkiet på grund av Svensk politik och bråk i Hässelby

Postat av: Anonym

Reaktionerna på de brittiska upploppen är intressanta. I fallet med Anders Breivik kritiserades - med rätta - uppfattningen att hans vansinnesdåd var en konsekvens av en latent frustration hos vissa marginaliserade befolkningsgrupper, rörande samhällets oförmåga att diskutera problem med integration och multikulturalism.Ifråga om de brittiska våldsverkarna framstår det däremot som helt legitimt att prata om deras framfart som en naturlig följd av ett folkligt missnöje med politikers svårigheter att lösa ekonomiska problem.Daniel Swedin skriver i samma anda i Aftonbladet att "aktionerna har varit människors svar på regeringens tuffa ned­skärningspolitik".Reaktionerna speglar hur slentrian ­ mässigt man uppfattar politiskt våld som representativt för folket, när det kommer från vänster.Och hur vänsteraktivisters våld regelmässigt ses som en självklar reaktion på en politik som vänstern menar leder till att de rika blir rikare, de fattiga fattigare.Man skulle naturligtvis, som i efterspelet av den norska tragedin, kunna hävda att upplopp som de engelska, kan undvikas om vi bara kunde skapa ett "sundare debattklimat", där denna sorts åsikter inte kan uttryckas.

http://www.expressen.se/debatt/1.2524378/skyll-inte-upploppen-pa-david-cameron

2011-08-11 @ 09:21:17
Postat av: Tjadden

Det gå inte att skapa en sund debatt i ett mångkulturellt land!Sverige är koloniserat och i respektive område har vi svenskar inte med att göra!Så ser Sverige ut och sedan prata om demokrati och skapa en sund debatt, allt det där resonemanget är farligt naivt!

2011-08-11 @ 09:42:37
Postat av: Tjadden

Fakta! Toni Blair strävade medvetet att göra Storbrittanien mångkulturellt, på en 10 års period så lät han importera 5 miljon människor!

5 miljoner människor och hans broderparti i Sverige Folkpartiet har tigit som muren?Vi har ett utländskt samhällsfrånvänt parti i Sverige på uppgång som kallar sig Liberaldemokraterna, som vill ta bort de flesta lagar och förordningar i vårt samhälle t.ex att vi ska kunna köpa narkotikarelaterade droger i närmaste kiosk.

Två av huvudmännen är Alexander Bard och en fängelsekund för knarkbrott polacken Michael Garditza och i sak är det resterna av piratpartiet som startat upp detta parti med redan interna konflikter om vem som ska ha makten i partiet!

2011-08-11 @ 10:04:52
Postat av: Skånepåg

Från Östran:"Alexander Louhichi har kontaktat de tre kommunala gymnasieskolorna Lars Kaggskolan, Stagneliusskolan och Jenny Nyströmsskolan med frågan om han kan få debattera med Sverigedemokraten Chang Frick inför eleverna.– Jag har fått nej från skolorna och jag uppfattar det som att de kommunala skolorna inte vill ha Sverigedemokrater i sina lokaler, säger Alexander Louhichi.När han frågade Lars Kaggskolan fick han negativt besked.– Jag fick ett mejl från Lars Kaggskolan där det stod att rektorerna kommit överens om att Sverigedemokraterna inte är välkomna till skolan.Lars Kaggskolans rektor känner inte igen informationen.– Vi har gärna politiska debatter men vi kan inte ha enskilda debattörer som går in och beställer debatter. Sverigedemokraterna kan ingå i en debatt om det är relevant för undervisningen, säger Carl-Peter Lindén, rektor vid Lars Kaggskolan.På Stagneliusskolan har man ungefär samma åsikt.– Om någon kommer till vår skola och vill föra en privat politisk debatt så kommer vi troligen säga nej. Våra debatter ska vara en del av skolans verksamhet och inte utspel från privata debattörer, säger rektor Bengt Larsson."Detta kan jag inte tolka på annat sätt än att Louhichi anses som en privat debattör och inte välkommen i skolan. Det vill säga det rakt motsatta till vad han själv hävdar i sin blogg, att det är Sd som parti som inte är välkommet. Den hala isen verkar nyspolad och är nu ännu halare under Louhichis fötter!

2011-08-11 @ 10:49:30
Postat av: Essendon

@ SkånepågFallet är oundvikligt och vedebörande kan ramla illa!

2011-08-11 @ 10:59:19
Postat av: Lotta

Länk till artikeln i Östran. Håll till godo./Lotta i sanningens tjänst

Postat av: Lotta

Kan inte annat än kommentera Östrans sätt att skriva: "Lars Kaggskolan och Stagneliusskolan säger nej till att låta en sverigedemokrat debattera med en muslimsk debattör under skoltid." nu var det ju tvärtom så att det var en "muslimsk debattör" som ville debattera med en Sverigedemokrat. Varför inte skriva det då? Använder månne Östran ett simpelt, billigt samt fult sätt att skriva rubriken så att gemene man skall få uppfattningen att debatten var Sverigedemokratens idé och att det var det som gjorde att man inte tilläts hålla debatten på skolorna? Rätt rubrik blir således: Lars Kaggskolan och Stagenliusskolan säger nej till att låta en muslimsk debattör debattera med en Sverigedemokrat under skoltid.

2011-08-11 @ 11:12:17
Postat av: S-E Karlsson

Även jag har mailat vänligt till Gunilla Sax men hon påstod att det var fel att maila till henne hon hade liksom inte med det att göra utan jag skulle ställt mailet till den politiske redaktören vilket jag också gjorde med påföljd att mailet inte gick fram !

2011-08-11 @ 11:57:20
Postat av: Anonym

LottaPersonligen skulle vill jag inte debattera med muslimer, däremot är jag villig att visa dem på dörren ut ur vårt land, vi har nog av skumma element som härjar i massmedia och kommunala instanser.

2011-08-11 @ 12:00:40
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Det spelar ingen roll hur många skolor han kontaktar fötterna hans är lika platta för det.

En bra ortoped är vad grabben behöver.

2011-08-11 @ 12:17:31
Postat av: AWSvensson

För de som inte förstått det så är dagens journalister inte förmedlare av nyheter utan istället säljare av politiska och ideologiska budskap. Ett typexempel är Lottas beskrivning hur man för den oinvigde knappt märkbara små nyanser i ordval och ordföljd.Andra exempel återfinns i den ledare Sven Dacke skriver."den diskussion som florerar inom extremhögern där islam utmålas som en blodig religion". Vad vill man här sälja in, ju att kritik mot islam är högerextrem,varav följer att det parti som kritiserar islam följande är högerextremister,vilket parti som man då vill koppla till vet GoG. I en annan ledare på samma sida så beskriver man den skjutne som en flerbarnspappa,när det i själva verket är en kriminell som i sin yrkesutövning bär vapen. Exemplen kan göras otaliga ,för den slöläsande som köper allt som sanning är det inget problem. För oss som använder vår möjlighet att tänka fritt och därmed genomskådar sådana försäljare gör att man blir rent ut sagt förbannad,därför att dessa journalister tror att alla är idioter.

2011-08-11 @ 12:18:07
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Den normalbegåvade tolkar det så,end of story

2011-08-11 @ 12:23:25
Postat av: Da Capo

HAL IS I ÖVERMÅTT!Norway Terror Attacks a False Flag: More Than One Shooter on Island; Oslo Police Drilled Bomb Blasts; Was It NATO’s Revenge for Norway’s Decision to Stop Bombing Libya?http://tarpley.net/2011/07/24/norway-te

------------------------------------------

DEADLINE LIVE EXCLUSIVE: Who Are The Bankers That Benefit From The Norway Terror Attacks? July 26, 2011 by supermariohttp://deadlinelive.info/2011/07/26/deadline-live-exclusive-who-are-the-bankers-that-

benefit-from-the-norway-terror-attacks/#respond

2011-08-11 @ 12:27:47
Postat av: Robin Shadowes

Ett annat fult trick dom har använt sig är det där fotot på Duggan där han påstås "visa upp sina juveler". Vilket är ren vit-tvätt av vad han verkligen visar upp, nämligen pistol-tecknet, så typiskt för en ghetto-gangsta.

2011-08-11 @ 12:29:40
Postat av: Kalle

Ur EXPRESSENS ledare:

[Kommunalrådet]Thomas Doxryd vill göra något för att lindra nöden på Afrikas horn. Det är bra. Men sättet han vill göra det på är olagligt. Doxryd vill nämligen skänka kommunala skattemedel, en krona per invånare i Hallsberg där han är kommunalråd, till Läkare utan gränser./.../Om Hallsbergs politiker ändå vill hjälpa de svältande i Afrika kan de ju tillsammans samla ihop motsvarande en krona per invånare av sina skattade hel- och deltidsarvoden. Doxryd tjänar en bra bit över 50 000 kronor i månaden så han torde kunna göra en rejäl insats."" skriver EXPRESSENS ledare.Har sossarna blivit helt maktokiga??? Vill bryta mot kommunalagen för att hjälpa folk utomlands. Är det hans kommun där gamlingarna bara får ett halvt ägg??? Är det i hans kommun där pensionärerna får betala extra för en kaffe och bulle. Vart är Sverige på väg??? Vad är det för fel på Svenska politiker??? Fattas det något mellan öronen på dem??? Verkar vara helt tomt så det ekar.

Postat av: Lotta

Lade in ett liknande inlägg på Östran men ännunhar de inte tagitmin ett enda inlägg. Återstår att se om de publicerar mitt inlägg eller inte. Läste kommentarerna under rubriken Uffe direkt. Den översta tycker jag är kul: "Rädsla

Ett problem är att många antiislamistiska kretsar har en stor nätnärvaro och ett välutvecklat kontaktnät. När en artikel berör deras sak på ett negativt sätt sprids länken snabbt och man samlas för att få majoritet i debatten.

Skrivet av: Trött". Vi sägs ju endast vara några få som är mot det mångkulturella samhället, hur kan vi då vara så många som skriver kritiska inlägg? Jo, detta dilemma löser PK-isterna med påståendet om att vi skriver under ett flertal signaturer. Struntprat säger jag. Sen tycker jag signaturen ska gå och lägga sig och sova om han/hon är så trött.

2011-08-11 @ 13:05:18
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson: Ännu mera schizofrent blir det som när redaktör Karlsson på Östran i sin förtvivlan tycker sej se en nyans i kommentarena och hänvisar till Biggan Axelsson vänsterpartiet faktaresisterna,som lider av selektivt historieminne.

Dvs automatisk bortsortering av händelser som Katynskogen Warzavaghetttot etc.

I folkmun kallat "ett hål i huvudet"

En "ensam" kille ropar efter en "ensam" tjej halleduttande då,båda utrustade med "associala swithboards"Denna eminenta Pevarylbrud kände sej turbomanad att rycka ut till försvar för kamrat Karlsson,när svenska folket för 34890 gången talar om för honom att han är en jultomte.

"Piffa" och "Puff" i sammarbete, tjofaderittan.Frågan är om inte redaktör Karlsson ändå skulle ta en sväng runt Synsam ändå.

Det är ingen liten ostkupa dessa har nedtryckta över sina "kålrötter"Fantombilden av redaktör Karlsson vid frukostbordet kan liknas vid "Skriket" av Edward Munk.Gubben o Gumman försökte hjälpa honom med förslaget att journalisten skulle ta debatten själv underförstått att 70% av dessa är kommunister.

Det gick väl inte så djävla bra om man säger så.

Vi hade då massuppfittat det hela enligt Karlsson.

Att Karlsson ligger 40 år efter finns inte på kartan för honom.Det måste väl ändå vara hans problem om han inte ser att festen, som Olaf Dolme von Jordgubbe startat börjar ta slut.Redaktör Karlsson får gärna "imbecillförklara" Gubben o Gumman ,men det brinner lika jävla bra i London för det.Folkrörelsen Sverigedemokraterna kan nackskottsjournalisterna inte stoppa med sina patetiska alster möjligen fördröja.Manipulationen och hjärntvätten har nu nått så låg nivå att brakingpointen är nära.

Gammelboljevikerna sitter hemma och räknar pengar och orkar inte skriva kommentarer längre.

"Motståndet i bla media består av unga vänstervrikade samt lillmuftis,som skriver av en nedspydd gammal manual från "gammelholken" Peps.Till häst mot vänsterkorrupta journalister/redaktörer.På TV4 fakta kan Karlsson med flera se den östtyske fd borgmästaren som staplar ölbackar nu för tiden.

Framtiden ser således mörk ut för presstödscowboys.Gubben o Gumman skriver som objektiva freelandjournalister utan koppling till Thor-alf Alfsson Expo eller Domnikanska kultstötareförbundet

2011-08-11 @ 13:13:53
Postat av: Da Capo

Vadå, finns det ett Nya Norge också,

precis som Nya Swerige?http://passagenjerusalem.blogspot.com/2011/07/welcome-to-new-norway.html

2011-08-11 @ 13:15:19
Postat av: Da Capo

"Verklig brottsmisstanke krävs för FRA-avlyssning"Det var då det, för två år sedan, nu gäller arbetslinjen:mer personal till SÄPO & FRA.Tacka ABB för det!European regulators are now demanding increased domestic spying on citizens online internet activities in the wake of the Oslo terror attacks according to several online news reports. Social Media Targeted by Pentagon for Strategic Communication.The call for new legislation comes in the wake or revelations that Anders Behring Breivik, who has reportedly confessed to the twin terror attacks, has published a Twitter message, a YouTube video, and a 1,500-page manifesto online. Legislators are arguing that ramped up online spying could have prevented the attacks from occurring.http://beforeitsnews.com/story/876/400/Oslo_Terror_Attacks_Being_Used_To_Justify_Sinister_Cyber_Surveillance_Programs.html

2011-08-11 @ 13:53:35
Postat av: Gubben o Gumman

Enklast när det gäller kärleksparet Lutten och Simon såvida dom inte är samma perosn är att ge dom ett årskort till ishallen samt ett par skridskor.

Påtala sedan att hjälm bara är för flickor.

2011-08-11 @ 14:31:43
Postat av: Da Capo

ANMÄL ALLT DU SER TILL POLISEN!

Polisen lovar att det skall bli smidigare att anmäla!

Fler DIALOG-konstaplar skall anställas - arbetslinjen

gäller. Stor angivericentral inrättas i Kongo-Kinshasa.

Slå NOLLAN till SNUTEN - så här skall det gå till - se US-propagandafilmen

http://youtu.be/EqE07lSUWPY

2011-08-11 @ 14:36:27
Postat av: "Vi gillar olika".

Varför inte anordna debatten på neutral plats,filma och lägg ut på tuben,eller annan forum.Jag är fortfarande lack över att SD inte direktsände Jimmies traditionella sommartal live.Att det sen tog en hel evighet innan vi kunde ta del av detta på nätet är inte bra.Jag misstänker att det inte ens var SD som filmade och publicerade denna viktiga proklamation över galenskapen som hände i Norge.Sverigedemokraterna har fått oförskyllda stå till skuld för dessa vidrigheter som Brevik utförde.Därmed har man på ett ohederligt och obehagligt hatiskt sätt låtit oss schavottera som hatiska medskyldiga till detta vidriga massmord.

2011-08-11 @ 16:37:00
Postat av: AWSvensson

I statstelevisionen i går kväll fick vi se exempel på välutbildade ungdomar i Italien som saknade jobb.

Ett av de främsta skälen för EU är ju den fria rörligheten av varor och tjänster så tydligtvis så finns det gott om disponibel arbetskraft,inte bara i Italien utan i flera EU länder däribland Sverige.

Är det någon som begriper om det nu ,nu eller senare, är brist på arbetskraft i Sverige att man inte sänder ut signaler om att det efterfrågas folk i Sverige. Det vore som jag ser det betydligt klokare än att importera folk från helt andra kulturer utan utbildning.

Sanningen är att det råder ingen brist på arbetskraft ,annat möjligen bland specialistyrken, varken nu eller inom överskådlig tid. Varför påstår man då det, jo ännu ett sätt att implantera en lögn i folks medvetande,en lögn som ska rättfärdiga denna havererade okontrollerade invandring av icke anställningsbart folk.

2011-08-11 @ 16:41:49
Postat av: Skånepåg

@ "Vi gillar olika"Kolla länken så får du svar och förhoppningsvis slutar att tvivla på äktheten.

Postat av: AWSvensson

Jimmies tal fanns redigerat och färdigt utlagt igår 10 augusti ,4 dagar efter att han höll talet i Sölvesborg. Ok för vissa är fyra dagar en evighet för andra ingenting.Vad jag kunde se så var det två personer som filmade vilket framgår av filmen .Det heter ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Trots att jag var närvarande så tittade jag på det i går kväll,om inte annat för att se om man var med på bild. Detta var inte fallet så du behöver inte granska bild för bild GoG utan du får nöja dig med den idolbild du fick förra året.

2011-08-11 @ 17:06:31
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : 4 dagar får väl vara ok SVT68 har ju inte lyckats sända en film eller opolitiserad nyhetssändning sista 40 åren.

Om du inte kom med på filmen kanske SD kan photoshoppa in dej i gemenskapen?

Man kan inte lyckas med en "hacke" varje år.

2011-08-11 @ 18:00:13
Postat av: Ex occidente lux

Jimmies tal var mycket klokt och välbalanserat. Jag hade tyvärr inte möjlighet att höra det på plats. Det är synnerligen ovanligt att man kan hålla med en politikers tal ord för ord. Tack Jimmie och tack Thoralf, för att Du lade upp det på Din blogg.

2011-08-11 @ 18:22:57
Postat av: Lotta

9 kommentarer finns nu publicerade på Östran gällande debatten i gymnasieskolorna. Var och en som läser dem kan räkna vilken sida 8 av skribenterna ställer sig på.

2011-08-11 @ 18:23:04
Postat av: Anonym

har vi demokrati i skolorna ska alla elever behandlas likadant.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-11 @ 18:42:20
Postat av: Tjadden

Fick just reda på att ett av mina barn barns skola så hade man talat i våras om de olika riksdagspartierna var de stod politiskt m.m.Självklart stod SD i focus och en av lärarna säger följande, SD behövs synd bara att de står till höger om ND de skulle bli lite mer samhällsinriktade som ND så skulle de få ännu mer röster av väljarna.Hur ska man tolka det här egentligen?

2011-08-11 @ 20:09:53
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Det skall tolkas som att läraren behöver alkotestas.

2011-08-11 @ 21:52:48
Postat av: Sven Dacke

Tokmoderaten har fått Sverigedemokrater på hjärnan.Han kanske borde söka professionell hjälp för sin fobi, för troligtvis kommer han att få se mycket SD när Riksdagen kommer igång igen och risken finns att han bryter ihop totalt då.Postat av: Sven Dacke

Moderattoken glömde att skriva detta

Postat av: Gute

Angående Tokmoderaten!Ta inte hans svammel på allvar, för han anses t.o.m som en byfåne i sina egna led.

Läs på hans blogg, efter det så behövs inga tillägg!!(Gå aldrig in i en diskussion med en dåre, för dåren förstår inte när han har fel.)2011-08-11 @ 23:16:36
Postat av: Gubben o Gumman

Gute : Saudimoderaten är klar för en stor flaska Teralen,sedan skall Petzäll pröjsa sina taxiresor.

Han vet mycket väl vilken dålig PR detta ger SD

Det är förbannat klumpigt gjort på ren svenska.

2011-08-11 @ 23:34:51
Postat av: Tjadden

Gubben o GummanTjadden : Det skall tolkas som att läraren behöver alkotestas.Hur tänker de där läraren egentligen, först låtar han oss att förstå att det är inget fel på SD för att i nästa sekund kör en kniv i ryggen på oss.

Och ND vad har dem som inte vi har att försöka rädda vårt samhälle mot lede fi!

2011-08-11 @ 23:52:38
Postat av: Gute

Teralen ska användas med försiktighet hos patienter som man misstänker lider av paranoid schizofreni.Angående fallet med unge herr Petzälls taxiresa, så ska jag kolla upp lite information.Man vill skriva större rubriker om den lilla fadäsen, än t.ex Johanna Wall (S) och jättebedrägeriet som letar sig ända upp till familjen Sahlin.

Men nu är ju sossarna så vana vid bedrägerier i alla former så det räknas väl som en livstil numer!?

2011-08-12 @ 00:27:30
Postat av: Cavatus

En brittisk lärare skriver ett inlägg i the Telegraph om den onämnbara aspekten på Londonupproren. Finns översatt på länken här:

Postat av: Tony Ingman

Med risk för att verka tjatig, så vill jag ha reda på vad konduktören sagt i sin redogörelse om den s.k avslängda 11 åringen från tåget? Har konduktören fått uttala sig, för det brukar ju t.o.m dödsdömda att få göra, eller är uppgifterna

så graverande att det skall tystas ned på sedvanligt pk maner när det inte stämmer med det uppskruvade tonläge som massmedia först gick ut med. Någon som vet??

2011-08-12 @ 10:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0