JOHAN PERSSON (S) ANKLAGAS FÖR VÄNSKAPSKORRUPTION


Steve Sjögren                    Foto Thoralf Alfsson

Nu angrips Steve Sjögren (S) och Johan Persson (S) från flera håll. Kraven på Steve Sjögrens avgång som ordförande för KSRR kommer nu från flera håll. Hur länge kommer Johan Persson att hålla Steve Sjögren om ryggen?

Leif Lewin, professor i statsvetenskap anklagar det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson för vänskapskorruption i en artikel i den socialdemokratiska Östran.

”Det spelar ingen roll i sak om en kompis ger en annan kompis sitt förtroende. Det är vänskapskorruption och ingenting annat.”

Leif Lewin ger även de styrelseledamöter som deltagit i de informella möten som hållits en rejäl örfil och menar att det inte finns några ”pryo-politiker”.

”Professor Lewin är också starkt kritisk till att de styrelseledamöter, som varit med i de inofficiella möten med facken och som inte krävt att frågan om skilja förbundschefen från sin tjänst tagits upp i styrelsen, skyller på att de är nya och oerfarna.
– Det finns ingenting som heter ”pryo-politiker”. Är man invald i en styrelse så har man ett personaligt ansvar. Det går aldrig att skylla på att man är oerfaren. Makt och ansvar, det ingår i rollen.”

Om demokratins spelregler följs har Steve Sjögren gjort sitt som ordförande på KSRR men så enkelt är det inte när vi har ”Starke Johan” som kommunalråd i Kalmar och en hel rad ”nickedockor” som inte vågar ta strid för sin sak. Dessa ”nickedockor” försöker just nu ligga lågt och inte uttala sitt stöd för vare sig den ena eller den andra, utan de väntar tills allt är ”klart” med att ta ställning.

Media borde ringa upp alla gruppledare i kommunfullmäktige och fråga om de anser att Steve Sjögren bör avgå.

Som ordförande för KSRR har säkert Steve Sjögren ett bra arvode. Om Johan Persson skall sparka Steve Sjögren måste han säkert kompensera honom för detta och det blir ju lite svårt då det är 3 år till nästa val och den socialdemokratiska spelplanen skall besättas ännu en gång.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var på tiden.Han lägger munkavle på SD-medlemmar.Efter flera uppmärksammade uttalanden i sociala medier har medlemmarna belagts med munkavle.

"Det finns ingen anledning att ge det politiska och mediala etablissemanget ytterligare bränsle att slå mot partiet", skriver Söder i ett internt brev.När Expressen kontaktar SD:s presstjänst för att be Björn Söder ytterligare förklara uppmaningen och varför den bara gäller sociala medier kommer ett mejl från pressekreteraren Eric Myrin:

"För att just sociala medier är en väldigt snabb mediekanal där det är enkelt att i upprördhet skriva ogenomtänkta uttalanden som man sedan inte står för."

http://www.expressen.se/nyheter/1.2533987/han-lagger-munkavle-pa-sd-medlemmar

2011-08-20 @ 10:57:42
Postat av: Skaraborgare

Hade undertecknad bott i kommune hade jag absolut och per omgående expedition inlämnat en polisanmälan.Då blir ärendet förhoppningsvis prövat i domstol .Om nu inte åklagaren av olika anledningar avskriver målet.

Återstår då för den som har en välfylld plånbok att ta ut en enskild stämning.Men detta kostar stora pengarIngen liket inför lagen där,Thoralf.Kan du inte titta på detta när riksdagsåret startar

2011-08-20 @ 11:02:37
Postat av: Hmm

Var har opinionsmätningarna för augusti tagit vägen?

Har inte utfallet varit som man tänkt sig?

http://privat.bahnhof.se/wb492673/index.html

2011-08-20 @ 11:13:53
Postat av: "Vi gillar olika".

Sverigedemokraternas Therese Borg fick sina fönster krossade i natt av AFA.

http://thereseborg.wordpress.com/2011/08/20/nattligt-besok/

2011-08-20 @ 11:22:15
Postat av: Kalle

Media är nog däckade av den senaste mångfaldsbarometern som Uppsala Universitet ger ut årligen.Nättidningen Fria Tider skriver:

""60,3 procent av befolkningen vill utvisa kriminella utlänningar och 58 procent anser att muslimska kvinnor är mer förtryckta än svenska. Inställningen till olika invandrargrupper varierar stort. De flesta känner ett stort avstånd till somalier, romer och irakier. Det visar siffror från årets Mångfaldsbarometer.""""I första hand är det de som har bosatt sig långt från mångfalden som är positiva till mångfald."" skrev Fria Tider.Vilken kalldusch för alla invandrarkramare som bosatt sig så långt borta som möjligt från "sina" invandrare. Där fick de så de tiger.Länk till mångfaldsbarometern i Fria Tider.

Postat av: Gute

Försök nu med alla medel att skrämma fram råttorna som krossade rutorna hos Therese och hennes barn i natt.

De skall hängas ut för allmän bespottning!!

2011-08-20 @ 11:37:17
Postat av: Magentan

AFA krossade fönster med stenar hos Therese Borg (SD) och hennes tre-åriga dotter inatt.Från PI:

"Therese Borg har sedan tidigare skyddad identitet på grund av liknande attacker i sin förra bostad men låter meddela:

- Jag kommer aldrig att låta mig tystas. Det här är ett fegt angrepp på demokratin men stärker mig bara ytterligare i min övertygelse om att det vi säger är viktigt."En sann hjälte! Heder och beröm åt Therese Borg och alla andra SD:are som, trots vänsterextremisternas hot, misshandlingar och skadegörelser och trots Reinfeldts sanktionerande och medias hetsande till våldet, vågar kämpa vidare för Sverige! TACK!2011-08-20 @ 14:24:47
Postat av: Gubben o Gumman

Slut alltid upp runt era lokala företrädare speciellt efter ett torgmöte.

Verka utan att synas.

End of story

2011-08-20 @ 14:29:53
Postat av: Hulda

"När argmenten tar slut, tar knytnävarna vid", hörde jag för länge sedan. Tyvärr gäller detta även idag.

När inte Tokvänstern kan argumentera med SD om invandringen, för det går inte, återstår bara fega attacker för dem.

2011-08-20 @ 15:10:56
Postat av: LN

Muslimen talade och sade:"Västerlandets kvinnor är utmanande och i alla avseenden billiga. Vi muslimer är här för att stanna och vi har rätt att dra fördel av denna situation. Det är vår syn på saken som skall råda. Västerländska varor och annat gods, liksom den mark som vi nu är bosatta på och på vilken våra moskéer är byggda, tillhör Allah och de bästa av män - och därmed oss troende. Också de västerländska kvinnorna tillhör i huvudsak oss - de är våra framtida krigsbyten."Om man postulerar att många av muslimerna i Europa ser sig som tillhörande en erövringsarmé, då måste de europeiska kvinnorna också betraktas som tillkommande krigsbyte, en helt logisk slutsats i full överensstämmelse med islamisk lag.Flertalet muslimer betraktar västerländska kvinnor inte som individer utan som "deras kvinnor", kvinnorna som "tillhör" oss kafirer, oss otrogna. De är presumtiva krigsbyten, som man bara kan sno åt sig, precis som de otrognas landområden, anser man inom mera djupt troende muslimska kretsar. Detta är inte bara enkla brott - utan 'ideologiskt motiverade brott' eller, med muslimska ögon, snarare attacker mot de otrogna och kan därför knappast betraktas som brott.Inte alls underligt att det finns ett djup och tillväxande misstro mot muslimer hos allmänheten i de nordiska länderna men i synnerhet hos den övriga Europeiska befolkningen.

- - -

Det muslimska scenariet i Norge granskas utförligt, också ur ett intressant historiskt perspektiv, i senaste inlägget på Gates of Vienna:

*A Norwegian Muslim’s Voice Crying in the Wilderness*

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/norwegian-muslims-voice-crying-in.html

- - - - -

Den döbakade signaturen "Ett SD-fritt Sverige" i förra tråden anmanas att klicka sig till GoV och inhämta lite', bara lite'...kunskap!2011-08-20 @ 17:12:48
Postat av: Anonym

Bra att du publicerar en bild på skojaren, så folk vet att dom ska undvika honom.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-20 @ 18:04:26
Postat av: SD are

Om en person pratar med en påhittad vän som denna person tror blint på, då anses denna utav andra vara helt galen. Men om många personer pratar med en påhittad vän som många tror blint på, då kallas det för religion. Det är nog enklare ändå, att fortsätta tro på tomten istället. För han finns väl?

2011-08-20 @ 21:26:18
Postat av: LN

*Sometimes It’s Better to Let Sleeping Dogs Lie*"Det måste vara ett helvete för alla som bor i Sverige och som oklokt nog ger uttryck för eller publicerar en åsikt som ligger utanför rådande konsensus".Syndaren utsättes omgående för socialt tryck, offentlig skam, avsky, utfrysning, beskyllning för främlingsfientlighet eller rasism och/eller nazism; också mobbargängen av "antifascister" lurar på den som vågar gå utanför de markerade gränserna för tillåtet tänkande: krossade fänsterrutor, yxa i ytterdörren som samtidigt blir nersmetad med rödfärg, kanske kroppslig misshandel - dessa former av åsiktsutövande saknar gränser och åses med tillfredsställelse till och med av statsledningen. Och allt detta långt innan maktapparaten inklusive DO har fått glid under galoscherna och satt igång med att om möjligt väcka åtal mot den felande fritänkaren för HETS MOT FOLKGRUPP.Att för fyra år sedan i en perifer publikation ha gett uttryck för saklig och befogad kritik av Europeiska Unionen (EU) och det då ännu inte ratificerade Lissabonfördraget kan tydligen i 'dagens situation' av den oförsiktige fritänkaren betraktas som farligt, om inte för annat så för karriären.Läs vidare på 'Gates of Vienna' om den stackars svenske advokaten, som nu gör allt för utplåna bevien för sitt dåtida feltänkande.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/08/sometimes-its-better-to-let-sleeping.html

2011-08-21 @ 01:03:21
Postat av: OT

Jag tror att det är så här "Robert Broberg - Lockrop": http://www.youtube.com/watch?v=EC82yZTXNuM

2011-08-21 @ 03:48:17
Postat av: anders

Medan tussemörkret fortfarande råder

innan den muslimska natten tar vid,

lyssna till en artist som aldrig blir möjlig

i det framtida muslimkontaminerade lyckoriket.http://youtu.be/AXvyhqE_a38

2011-08-21 @ 05:29:29
Postat av: Stefan A

SD borde starta en fond med tipspengar,som ett sätt att försöka komma åt terroristerna som förföljer och trakasserar Sverigedemokrater, som nu senast i Eskilstuna, fulmedia och politiska moståndare och polisen verkar ju måttligt intresserade, och vänsterfolk brukar vara mycket för pengar, särskilt andras, så de kan tubbas till att ange varandra.

2011-08-21 @ 07:29:08
Postat av: Ludvig

Ännu ett fegt utfall mot en människa som vågar stå för sanningen.

2011-08-21 @ 07:45:04
Postat av: Tony Ingman

Tänk ändå vilken skillnad det kan vara på ledare i

olika länder. Ta t.ex. Jens Stoltenberg i Norge, som haft det svåra uppdraget att hantera det fruktansvärda dådet i Oslo. Han har på ett lugnt och värdigt sätt talat till folket, att inte låta

åsiktsmotståndare beskyllas för ett dåd, som utförts av en ensam dåre. Han har på ett medmänskligt sätt deltagit i dom anhörigas sorg,

överhuvud taget uppträtt som en riktig statsman skall göra.

Ställ detta i relation till den uppblåste demokratiföraktare som härskar i detta landet, som

inte har förstånd nog att ta avstånd från våld som

utövas mot ett demokratiskt valt partis medlemmar,

utan närmast påstår att har man en viss åsikt, så får man räkna med att sådant kan förekomma.

Fina ord från en som säger sig värna det fria ordet. Att han dessutom har pratar skit om

landet han utsetts till ledare för, och öppet förnekar att någon som helst kultur kommer här ifrån borde diskkvalificera honom som ledare på livstid.

2011-08-21 @ 07:50:17
Postat av: Anonym

Senaste Sifo:S 32,8

V 4,3

MP 10,1

C 4,3

FP 7,4

KD 4,0

SD 6,0

Övr 1,0

2011-08-21 @ 08:31:11
Postat av: Moncler Down

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:48:54
URL: http://www.frbestmoncler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0