HAR MEDIA MISSLYCKATS?United Minds senaste opinionsundersökning presenteras idag i Aftonbladet. Sverigedemokraterna ökar med 0,4 procent till hela 7,8 procent. En av de högsta siffrorna någonsin i en opinionsundersökning. Detta skall ses i ljuset av den massiva förtalskampanj som pågått i media sedan det oerhörda attentatet i Norge. Aftonbladet menar att det är en framgång för Socialdemokraterna men personligen anser jag att Sverigedemokraterna är de stora ”vinnarna”!

Det märkliga är att United Minds lämnar ut deluppgifter under mätperioden. Hur många intervjuer dessa uppgifter bygger på får vi dock inte veta men Aftonbladet påstår att SD skulle minska med 3,3 procent. Då kan man ju samtidigt fråga sig hur mycket SD i verkligheten skulle ökat om inte attentatet i Norge inträffat. Gissningsvis handlar det om så få personer att det är fullständigt statistiskt förkastligt att dra några slutsatser överhuvudtaget.

Jag har förutspått att SD kommer få minskat stöd i kommande opinionsundersökningar. Speciellt då i de undersökningar som bygger på telefonintervjuer. Inte på grund av att våra sympatisörer lämnar oss utan på grund av att de inte vågar uppge sina sympatier i telefonen till en okänd människa. Media har skrämt upp det svenska folket rejält under de senaste veckorna. Men så småningom kommer allt återgå till det normala, även om det kommer att ta några månader. Det kan mycket väl bli så att Sverigedemokraterna då kommer att visa nya framgångar i opinionen. Inte minst tack vare svensk medias bisarra beskyllningar!

PS
Min debattartikel om storregioner skickades igår till Barometern. Nu återstår det att se hur välkommen jag i själva verket är.


Kommentarer
Postat av: Ugglan

Ett parti måste ha en genomtänkt politik, och det har inte sossarna, utan är helt vilsna i det nya politiska landskapet. Om S tror att dom kan dra nytta av terrordådet i Utöja så kommer dom vid valet 2014 att bli gruvligt besvikna. S har gått lite framåt i dom senaste opinionsmätningarna men det beror inte på egna meriter. S kommer att bli ett helt vanligt Europeiskt sosseparti, som maximalt kan inhösta 15-20% av rösterna.Det som stör mig i den här opinionsmätningen är att ett extremt parti som MP har så många sympatisörer.

2011-08-15 @ 11:35:30
Postat av: Lasse

Notera att SD får intetsägande färgen grå, preci som övriga partier utanför riksdagen.

Jag ringde United Minds om detta, ansvarig person svarade att det är Aftonbladet själva som valde grå färg.

2011-08-15 @ 11:37:28
Postat av: Stefan

Det går att bevisa vad man vill med statistik...

I förra UM-mätningen fick SD 7,4%. UM menar att i andra halvan av mätningen (terrodåden i Norge inträffade ungefär mitt i mätperioden) så tappade SD 3,3% och låg tydligen på 4,1%. Eftersom snittet under hela mätningen blev 7,8% så måste SD under första halvan av mätperioden fått 11,5%. Sen kan de ju också dribbla med procent och procentenheter. Ovanstående bygger på procentenheter.

2011-08-15 @ 11:45:35
Postat av: "Vi gillar olika".

Jag har tjatat om det förr,Sverigedemokraterna kommer att ha 10% innan årets slut.

2011-08-15 @ 12:01:45
Postat av: Stefan K

Om SD hamnar på 7,8% men backar med 3,3 så borde det innebära att man låg på 11,8% innan tragedin i Norge.

Det torde vara den högsta siffran i partiets historia?Hur mycket kravallerna i England och eventuella copycats i Sverige kommer att påverka kommande siffror återstår att se.Om nu United Minds börjat med delresultat efter och före vissa händelser, kanske de kan redovisa samtliga partiers siffror före och efter Breiviks vansinnesdåd.Efter Norgetragedin tror jag många SD-väljare valt att i rädsla inte uppge sin partitillhörighet i telefon eller i mejl.Om tragedier i andra länder avgör svenska val och inte olika händelser i Sverige, har något gått fel. Om tre år vet vi om tragedin i Norge ligger till grund för valresultatet.7-klövern och media kommer givetvis att försöka påverka svenska folket med mer eller mindre osmakliga metoder, men jag tror att folk ser mer av verkligheten än vad pk-Sverige anar.Man kan inte dölja verkligheten med de sociala medier som gjort intrång i var mans och kvinnas hem.

Postat av: Karlskronabloggen

Hej Thoralf!Med statistik kan man bevisa precis vad man vill och de kanske anlitat din kollega från riksdagen Gunnar Andrén från Folkpartiet för att förklara hur man räknar procent!Visst kan jag också tänka mig att många inte "vågar" säga i telefonintervjuer att de tänker rösta på Sverigedemokraterna, men å andra sidan kan jag inte tänka mig att en enda av oss 5,7 procent som röstade på Sverigedemokraterna skulle ändrat sig på grund av denna händelse i Norge`Sen har ju Sverigedemokraterna en helt enorm potential i fyra årskullar nya väljare vid nästa val! Det är ju bara att kolla på Skolval2010 där ni t o m hade egen majoritet i vissa skolor, trots alla försök till utestängning, sabotage o s v som förekom innan valet!

2011-08-15 @ 12:07:45
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Tjadden

Helt underbart att svenska folket börjar att inse att massinvandring och mångkultur fördärvar vilket land som helst.Tala om bumerangeffekt, stora delar av folket gick inte på den gigantiska bluffen att SD var medskyldiga till massmördarens dåd i Norge, skönt att veta att inte alla svenskar har tappat sitt sunda förnuft som merparten av journalistkåren har gjort.Den här vettvillingen borde inte få gå lös i samhället som är så hatiskt lagd, som dessutom har utseendet emot sig för att kunna bli en trovärdig person, tack och lov kan väl knappast någon tro på hans fantasier, om man inte är en mycket illasinnad person förstås och har djävulen som sin bundsförvant.http://nyheter24.se/nyheter/kronikor/595074-terroristen-delar-varldsbild-med-riksdagspartiet-sd

2011-08-15 @ 12:07:50
Postat av: Sven Dacke

20-åringen fick "ungdomsrabatt" för lärarmordet

– Han fick nio års fängelse för mord, säger 20-åringens advokat Gustaf Andersson.

Postat av: asdjfa

Jag pratade med en god vän nyligen, den sortens kloka människa som kan diskutera utan att gå i taken om man händelsevis inte tycker lika. Det visade sig att hans åsikter om invandringspolitiken var i stort identiska med de som SD står för, men att han röstade på M i valet 2010.Så sa han: "Det som är synd är att den svenska gemenskapen håller på att försvinna".(Han är gift med en utländska och är på väg att flytta till hennes hemland så PK-media som läser detta kan sluta att vifta med rasistkortet.)Så jag frågade honom varför han inte röstade på SD i förra valet och han svarade:"Politik är inte bara invandringspolitik, det finns andra viktiga frågor också."Min slutsats:I takt med att den mångkulturella tortyrens skadliga effekter framstår som allt tydligare för allt fler ansvarstagande svenskar kommer det att stå klart att SD:s potential är ofantligt stor. Frågan är bara när det verkliga genombrottet kommer.

2011-08-15 @ 12:31:48
Postat av: "Vi gillar olika".

Då har ungdomarna haft ett möte mellan människor igen,man passade även på att grilla.På två olika håll brändes det bilar i natt i Göteborgsområdet, Gårdsten och Lövgärdet. Totalt blev 15 bilar sönderbrända.Vid 1-tiden kom larm om att sammanlagt tolv bilar stod i brand på en parkeringsplats på Timjansgatan i Gårdsten. Brandkåren var snabbt på plats. Ett flertal av fordonen hade dock hunnit bli utbrända och vittnen uppgav att de sett en grupp ungdomar springa från platsen då branden startade.Vid halv två sattes ytterligare två bilar i brand på Kaprisgatan i Lövgärdet någon kilometer bort. En tredje bil han skadas innan brandkåren hann dit.

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/15/bilbrander-i-goteborg-i-natt/#disqus_thread

2011-08-15 @ 12:31:53
Postat av: "Vi gillar olika".

En mindre pudel från Carl Melin på UM http://www.aftonlognen.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article13470491Sverigedemokraterna ökar med 0,4 procentenheter jämfört med juli, enligt mätningen, och har 7,8 procent.Enligt United Minds opinionschef Carl Melin går det dock att se en tydlig uppgång för S efter terrordåden i Norge, liksom en tydlig nedgång för SD. Men de siffrorna, om läget före respektive efter dåden, finns inte med i det material som företaget lagt ut på sin hemsida. Det är siffror som enbart uppdragsgivaren Aftonbladet har fått.– Vi kanske borde ha lagt ut dem också, säger Melin men tillägger att han kan "stå för" att det verkar ha skett en förändring för de två partierna perioden efter det som hände i Norge.– Det är tydligt att det har blivit en sympatieffekt för S, hävdar Melin, som inte tror att effekten håller i sig.

2011-08-15 @ 12:37:14
Postat av: Sven Dacke

Då har "buspojkarna " varit igång igen i Göteborg.Finns det någon statistik på uppeldade bilar, på samma sätt som att man brukar ange att en skola om dagen brinner.Men på det hela så är det bra för BNP ( Bruttonational produkten) för då skapas arbete för brandkåren, och ny bilar måste byggas.Och kanske det är en anledning att BNP ökar så att vi kan låna mera pengar

2011-08-15 @ 12:38:28
Postat av: Gubben o Gumman

Redovisningen mitt i perioden måste väl vara rekord i egenbedrägeri,måste väl ses som lite trygghetsknark till gammelboljevikerna som sitter och placerar om sina abnorma tjänstepensioner på börsen dagarna i ända.Den som förmedlar dessa pellejönssiffor måste ju ha slagit i huvudet mer än en gång.20-30 oikofober har nu 37 månader kvar som riksdagsmän det är vad siffrorna berättar för oss.Håller detta i sej så är Sverigedemokraterna ifatt Dansk Folkeparti i antal procent av väljarkåren.

När SD passera 10% så är den första grundpelaren till det nya Sverige som får vila på rättvisa ärlighet och samhörighet gjuten.Fler och fler Svenne Bananer skyndar till för att skruva fast bottenpluggen på skutan Svea rike.Den religiöse bongotrumslagaren på fd slavskeppet Svea rike har kastats i sjön.

Tredje styrman Peder Bonde ligger snart i plurret och sprattlar också,kanske kan man nå någon lugn Fiskesjö.Kapten "Bella Barbar" har just fått en relampenna av två gamla pirater med texten: Gå på plankan är inte så farligt som det låter tack och välkommen åter...

2011-08-15 @ 12:46:15
Postat av: Gubben o Gumman

"ifatt Danskt Folkeparti vid valet 2014"

2011-08-15 @ 12:54:54
Postat av: Ennodius

Här är det optimism som råder. Vad jag saknar med den här bloggen ärFör det första: att du Thoralf någon gång redogör för SDs inflytande över invandringspolitiken under mandatperioden? Hur tycker du det har gått för ditt SD i er allt överskuggande fråga?För det andra: 6, 7 eller 8 procent för SD, vilken betydelse har det för SD:s möjligheter att påverka invandringspolitiken? Många kan ju tro, på goda grunder, att det är er problematiska renommé som har större betydelse än en procent hit eller dit, eftersom det i sig naturligtvis måste omöjliggöra samarbeten, när de annorstädes skulle kunna vara möjliga - i vissa frågor. Har du några funderingar om detta?Kort sagt, vore det kul att på någon SD-blogg få läsa ett nedtonat resonemang om de egna möjligheterna/svagheterna, och slippa höra detta ständiga tröttande självförhärligande av SD.

2011-08-15 @ 13:19:12
URL: http://ennodius.eu
Postat av: Gubben o Gumman

Ennodius : Vill du läsa sagor så står hela svenska pressen till ditt förfogandet.

2011-08-15 @ 13:24:51
Postat av: Tjadden

EnnodiusJag förstår dig mycket väl att inte du får känna stolthet över någonting och är bara avundsjuk på SD förträffliga sällskap som ska välsigna och befria vårt land mot lede fi.

2011-08-15 @ 13:33:43
Postat av: Hulda

Det enda som talar MOT en ökning för SD är att antalet röstande Muslimer ökar. Annars tyder allt på ökande stöd. Galningen i Norge försöker media koppla till SD i nästan ren desperation.SD kommer att få stöd från de många som blivit utsatta från brottslighet av invandrarungdomar. Bilbränder, rån, misshandel och annat. Till den gruppen kommer nu unga väljare som under sin uppväxt drabbats av brottslighet från förorter.

Alltfler genomskådar också bluffen om de "ensamkommande"."Sjuklövern" har sig själv att skylla för SD,s framgångar, genom en totalt havererad invandring..

Ser också fram mot alla ledarskribenters kommentarer måndagen efter nästa riksdagsval....

2011-08-15 @ 13:51:02
Postat av: jägarn

Enligt vanligtvis välunderättad källa så har TV 4:s stjärnreporter den objektive Lena Sundström tillbringat en helg i Oslo och kan nu därmed titulera sig "norgeexpert". Grattis TV 4!

2011-08-15 @ 14:28:05
Postat av: Tony Ingman

Det måste vara otroligt frustrerande för PK isterna, att hur mycket skit man än slänger på SD,

och vad man än beskyller partiet för, så ökar partiet stadigt i oppinionen. Kort sagt så måste

PK isterna känna sig ganska misslyckade, men brukar man inte säga att hut går hem?

2011-08-15 @ 14:30:33
Postat av: AWSvensson

Alla dessa utspel och försök till smutskastningar från 7 klövern och dess hantlangare är ett betyg på SD:s inflytande i invandringspolitiken. Uppfattades inte SD som ett hot mot de etablerades plats vid köttgrytorna så hade dessa suttit oberörda och låtit SD tyna bort. När man då som de såg på det bjöds på en straffspark genom Norgehändelsen trodde man att detta skulle vara spiken i kistan för SD. När det ur denna rök stiger fram likt fågel Fenix en ändå större och hotfullare varelse så resulterar det i ytterligare panikåtgärder,frågan är när ska de inse att loppet är kört och tumultartat vidtar åtgärder i förhoppningen att vända trenden,ja då krävs det liknande åtgärder som i Danmark ,dvs åtstramningar och ett konsekvent tillämpande av lagar,och det trycket från media detta skulle innebära står de ,7 klövern,inte pall för.

2011-08-15 @ 14:43:40
Postat av: Tony Ingman

15 bilar uppeldade i Göteborg i natt, om man räknar

ett medelpris per bil på 150.000, så har dessa skadedjur eldat upp för 2.200.000.

Har dialogpoliserna semester ännu?

Märkligt att sådana saker aldrig inträffade före

mass invandringen! Det förekom säkert ett och annat försäkringsbedrägeri, men denna omfattning är sjuk.

Förra året eldades över åttio bilar upp i ett parkeringsgarage i Malmö, detta blev en liten spalt i våra eminenta tidningar.

2011-08-15 @ 14:57:46
Postat av: Hulda

Det pågår nog just nu 3-fika på EXPO-redaktionen. En säkert väldigt dyster tillställning.... - Om inte galningen i Norge kan hjälpa oss till att sänka SD, hur f-n gör vi då...????

2011-08-15 @ 15:04:22
Postat av: Lassekolja

Så här i efterhand kan ABB´s galenskaper i Norge stämma sansade människor till en viss eftertanke att ett samhälle, som skapar sådana galningar vill man till varje pris värja sig mot.

Sitt i båten!

SD kommer garanterat att öka i samma takt, som väljarkåren genomskådar SD-motståndarnas lögner om det mångkulturella paradisets ekonomiska konsekvenser!

KÄMPA PÅ kära vänner!!!

2011-08-15 @ 15:14:52
Postat av: Tjadden

Sd får omedveten beröm för sin politik, ifrån oväntat håll!http://www.sourze.se/__10762515.asp

2011-08-15 @ 16:21:35
Postat av: VoP

Tack Tjadden, länken var mycket läsvärd.

2011-08-15 @ 16:52:38
Postat av: anders

.

http://youtu.be/Vl6FAnnRANo

2011-08-15 @ 17:34:38
Postat av: Anonym

Ett inlägg OT:Vi kan simma lugnt,den rasistiska iden att vi ska ta emot arbetsföra människor och deras stora familj för att rädda vår välfärd och pension är förhärskande och inte smickrande.Vad ger oss rätt att utarma missgynnade länder på deras intelligentia och därmed deras framtid i form av duktiga och opportuna nybyggare som hade gjort bättre nytta i sina hemländer.Är det så vi vill ha det?I stället för att hämta slavarna med våld så lurar vi hit dom med löfte om medmänsklighet,yttrandefrihet och demokrati.Sen sätts dom i sedvanlig utanförskap,kalla det getto,kalla det KZ läger,kalla det segregering,kalla det vad du vill.

Det är samma sak och är inte värdigt en demokrati.Detta bedrägeri måste få ett stopp,då vi alla vet att multikulti tanken har havererat och våra påtänkta slavar gör uppror genom att sluta sig till islam.

Tanken om ett förtryckarsamhälle som styrs av islamister är inte angenäm.Nu sätter vi stopp utan att stigmatisera människorna som är här.

Vi sätter stopp för att vi har en självbevarelsedrift som tittat bakåt i tiden och förstått att detta Eden med multikulti existerar endast i dom intellektuellas fiktiva romantiska värld.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-08-15 @ 17:39:07
Postat av: Svensson

Ja man kan inte dra hit folk för att dom sen ska jobba för lägre löner, hade Moderaterna inte släppt apartheid politiken ?http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-15 @ 18:55:43
Postat av: Sven Dacke

Jag är nu mitt inne i boken Världsmästarna av Julia Caesar.På ett mycket tydligt och avslöjande sätt "drar hon ner byxorna" på journalisterna och visar dom med rumpan bar.Dom av läsarna på denna blogg som själva är journalister kommer troligen inte att läsa boken, men för dom som eventullt inte sitter fast i PK träsket allt för djupt, kan boken ge en behållning vad som händer stakars Sverige, delvis på grund av journalister.Undrar vid historien dom över journalisterna agerande kommer att bli om exempelvis 20 år?Länk att beställa boken finns i den länkade artikeln, men boken kan även lånas på ditt lokala bibliotek.Nu hinner jag inte skriva mera, måste fortsätta läsa bokenPostat av: Göran

Ljugholt är nyhetens behag och har inget med SD att göra. Plusrösterna är tantröster från borgarna, "han är sååå gullig". En turban på skulten och vips så är han dessutom lik eldige Carlos på kebabhaket, mums i det träsket.MP gillar biogas och biogasen gillar MP efter som att de luktar ungefär likadant under framställningsprocessen. Häv till fånen ett par vindkraftverk, säg att det är en karusell miljömärkt med ankan och hoppas på stark nordan.Annars utmärker sig inte övriga klövrar något nämnvärt, förutom det vanliga tuggandet och däri ligger också deras problem.20% SD 2014, dags för en facebook-grupp?

2011-08-15 @ 20:17:10
Postat av: Sven Dacke

Det var på tiden Waberi

Postat av: Tony Ingman

Lyssnade på aktuellt kl 21.00, man blir bedrövad!

80 % av nyhetssändningen handlade om mellanöstern,

samt snyft valsen om att den Egyptiske terroristen

borde komma till Sverige. Precis som om var det

enda som Svenska folket intresserar sig för.

2011-08-15 @ 21:43:00
Postat av: Stefan K

Ett tillägg till Sven Dackes kommentar.

Barareh Anderssom är äntligen en feminist som törs säga ifrån.

http://www.newsmill.se/artikel/2011/07/01/kvinnor-ttsaktivist-vi-borde-utvisa-fler-kriminella-utl-nningar

2011-08-15 @ 22:57:19
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: MA

Stefan: "I förra UM-mätningen fick SD 7,4%. UM menar att i andra halvan av mätningen (terrodåden i Norge inträffade ungefär mitt i mätperioden) så tappade SD 3,3% och låg tydligen på 4,1%. Eftersom snittet under hela mätningen blev 7,8% så måste SD under första halvan av mätperioden fått 11,5%."Hur tänker du nu? Tapper på 3.3 procentenheter var mellan förra delen och den senare delen av denna mätning. (Förra mätresultatet ska du inte se som en referenspunkt.) Detta innebär inte att SD hade 11.5% under den tidigare delen av mätningen, utan fallet innebär att de hade ungefär 3.3/2 = 1.6 procent över 7.8% tidigt i mätningen, dvs 9.3% resp. 7.8 minus 1.6 procent under mätningens senare del, alltså 6.2%.Stefan K: "Om SD hamnar på 7,8% men backar med 3,3 så borde det innebära att man låg på 11,8% innan tragedin i Norge."Nej.Överhuvudtaget är det löjligt att man delat upp mätningen i ett "före" och ett "efter". Vi vet inte vad felmarginalen är och tydligen använder de olika metoder och då är frågan om och hur man normaliserat värdena. Tror inte att mer än siffran för hela perioden borde ha nämnts i detta fall och spekulationerna här minst sagt oseriöst pladder.Det enda jag får ut av det är att jag inser vad liten intelligensen är bland SD-sympatisörer.

2011-08-16 @ 00:18:31
Postat av: Gubben o Gumman

MA : Intelligens?

2011-08-16 @ 04:30:29
Postat av: Stefan K

MA, som tydligen tillhör den intelligenta delen av svenska befolkningen kanske vill upplysa oss dumhuvuden om hur man kan backa med 3,3% men ändå stiga med 0,4?

Kanske du också vill upplysa oss mindre begåvade människor från vilken nivå man backade dessa 3,3% för backade gjorde man uppenbart enligt media och vissa bloggare.

Annars håller jag med om att dessa plötsliga "delresultat" är i det närmaste ointressanta.

2011-08-16 @ 08:31:31
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

MA bör nog inte diskutera intelligens med ett sådant svar.

Naturligtvis om SD har 11,3 % "vid halvtid" men av någon anledning (skyller på mordet) tappar 3,3 %

därefter, och slutar på 7,8 %, då måste man ha dålig kontroll över det matematiska innehållet, om man innehar en annan åsikt!Sedan vet man inte om "företaget" växlade från internet till telefon vid denna förändring.

United Minds är ett av få som utnyttjar webben för sin undersökning (50/50).Det finns all anledning att misstänka att sympatierna för SD gick för långt, och därför fordrades det en förändring.Att några stackare lockats in i medias röveri, är en självklarhet. Kanske hade SD haft en betydligt större procentenhet om media utfört det de skall göra och inte inveckla sig i sådant de inte klarar av.Det återstår att spekulera i hur de övrigas siffror

presenteras. Klart är att det råder hysteri i media

om just SD framgångar. Kanske har vi en 10 % skala

för SD innan årets slut?

2011-08-16 @ 12:41:25
Postat av: Tony Ingman

Ja hur dom än försöker att trixa med procenttal, så

går det inte att komma ifrån att SD blivit dubbelt så stort sedan valet, alltså på mindre än ett år, så det är lätt att förstå att SD hatarna känner sig frustrerade.

2011-08-16 @ 16:55:43
Postat av: Magnus A

@Leif T Åhlin SD Arvika, Stefans, Stefan K:s, Gubben o Gumman m fl.Ert betyg IG.Ni antar att totalt resultat (slutresultat) för en opinionsundersökning uppdelas i flera delresultat är identiskt med det sista delresultatet, i detta fall det delresultat som var 3.3 procentenheter lägre än det första delresultatet.Så är det naturligtvis inte. Slutresultat är ett medelvärde av delresultaten.Slutresultatet för hela perioden -- som alltså UM redovisar som 7.8 procent -- kan alltså inte vara den sista av de två delperioderna (den under vilken UM säger att SD hade 3.3 procent lägre siffra än för den första av delperioderna).I UM:s resultat för opinionsundersökningen, 7.8 procent, ingår alltså den första OCH den andra delperioden , den första med 3.3 procentenheter än den andra delperioden.Första och den andra delperioden resulterar alltså i 7.8 procent.Svaret till Stefan K om hur SD kunde sjunka trots att SD ökade med 0.4 procent är att det SD angavs sjunka rörde två¨delresultat som alltså inte motsvarade hela undersökningsperioden.Nu har UM angett siffran för andra delperioden -- om jag minns rätt 6.3 procent, och i så fall var den för den första delperioden 9.6 procent. Det är förvisso högt, men underlag för en delperiod är betydligt mindre än för hela perioden och därmed är även felmarginal större. Pga det och att metod troligen inte var identisk (UM använder såväl telefon som Internet) är inte delperiodeernas resultat av så stort intresse, men det är alltså 6.3 procent och 9.6 procent (6.3 + 3.3) som 7.8 procent för hela perioden utgörs av.(Att enkelt medelvärde av 6.3 och 9.6 är 7.95 är inget att hänga upp sig på, utan finns det en rad orsaker som kan förklara.)Igen: Det ni SD:are orerar om här visar att ni är osedvanligt korkade och jag skulle på min höjd lämna en smågodiskassa till de er SD:are som här eller vid andra tillfällen kommenterat opinionsundersökningsresultat. Er stollighet ser jag inte i andra partier.Ni får väl införa diktatur och tvinga folk att räkna matematik som ni gör det då ni tycks helt övertygade om att ni har rätt och att de som påstår annat har fel och/eller driver kampanj mot er. PI har blockerat mig för en påpekande som detta.Gud hjälpe oss mtp att SD är det enda parti som är kritiskt mot vår invandringspolitik! (Nu kan ni oja er över att jag åkallade Gud, visserligen om er bristande intelligens, men ändå... :P )

2011-08-17 @ 03:59:48
Postat av: Robin Shadowes

@Magnus. Jag hoppas att Thoralf också blockerar dig. Dina "visdomsinsikter" klarar vi oss förutan.

2011-08-17 @ 05:12:53
Postat av: Tony Ingman

Magnus A: Vad skall du då dra för slutsatser om att

SD sedan valet nästan fördubblat antalet röster i

opinionen? Är det att det blir fler och fler korkade människor i Sverige eller?? Det kan väl du

med ditt uppblåsta Ego räkna ut!

2011-08-17 @ 08:09:11
Postat av: V

Den som vill åtnjuta Leif Åhlins duktiga politiska utspel kan klicka på denna länk. http://www.youtube.com/watch?v=KAeTJVeLYKo

2011-08-18 @ 12:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0