GÖSTA HULTÉN OCH AHMED AGIZA

För några dagar sedan skrev jag om Gösta Hultén och nu har PI följt upp detta med ett intressant inlägg och mer bakgrund om den naive och godtrogne Gösta Hultén.

Nu ger sig Gösta Hultén in i debatten angående Ahmed Agiza. När det gäller Ahmed Agiza så finns det inget mer att säga. Han har utvisats av regeringen, den socialdemokratiska regeringen.

Han dömdes till 25 års fängelse i Egypten men den ”egyptiska våren” har uppenbarligen ändrat straffet till 10 år och nu är han alltså frigiven. De är dock väldigt svårt att hitta uppgifter på vad domen grundade sig på. Men det är väl helt ointressant för svensk media gissar jag.

Den ”egyptiska våren” borde innebära att Ahmed Agiza mycket väl kan stanna i Egypten och hans fru och barn kan återförenas i det nya Egypten. Han har dessutom fått 3 miljoner kronor i ”skadestånd” av de svenska skattebetalarna som plåster på såren för utvisningen. Därmed har Sverige ingen skuld eller moraliskt ansvar för Ahmed Agiza.

Med 3 miljoner kronor i fickan skall det inte vara något problem att överleva i Egypten. Om nu inte de svenska skattebetalarnas pengar gått till annan verksamhet.

Har USA något ansvar när det gäller Ahmed Agiza?

I och för sig spelar ännu en tvivelaktig person i Sverige ingen större roll. Det gör säkert bara att ett antal tusen personer får upp ögonen för vilka menlösa politiker som just nu styr vårt land. Det har jag inget emot.

Många bäckar små gör en stor å till 2014.

PS

Bloggen vill även passa på att gratulera Victoria o Daniel till det som komma skall i mars och önska paret lycka till.
Undrar hur länge det dröjer innan skammedia börjar göra samma kopplingar till gammelmorfar som man gör med oss inom SD.


Kommentarer
Postat av: "Vi gillar olika".

Den gravade hunden var just det.Den så kallade 11-åringen var minst 18år.Nema Kayenga(vilken kan liknas med ensamkommande bluffen),som tvingades av ett tåg nyligen då hon inte kunde uppvisa en biljett, orsakade ett närmast hysteriskt drev i fulmedia.På toaletten fanns samtidigt hennes storasyster Grace, 22 år,eventuellt förstoppad då hon inte var tillgänglig.

Media krävde i princip att SJ skulle göra avbön och konduktören ifråga hängas.

Spaltmetrar ägnades åt att belysa denna pseudohändelse.Snart uppkom dock uppgifter om att allt inte var som slasktrattarna till tidningarna ville påskina. Exempelvis blev PI kontaktade av en kvinna som sade sig ha bevittnat hela händelsen och ifrågasatte starkt den mediala bilden.PI har idag den 17 augusti fått beskedet via en läsare att dennes bekanta uppger att 11åringens Nemas rätta ålder till att vara runt 18 år, och båda två saknade biljetter.Tjejerna är "flyktingar" från Kongo.Dessutom uppgav media att de talade mycket dålig svenska medan folk på plats sa att de pratade mycket god svenska.http://politisktinkorrekt.info/2011/08/17/gammelmedia-tt-och-11-aringen-en-tragisk-historia/#more-96927

2011-08-17 @ 23:21:32
Postat av: Robin Shadowes

Såg just om en rätt roande form av kulturberikning för en gångs skull. Afrikan stjäler kryddstark korv i Gamla Stan. En del straffar Gud direkt som man säger. :)http://www.friatider.se/korvsugen-afrikan-fick-obehaglig-overraskning-i-gamla-stan

2011-08-17 @ 23:54:43
Postat av: Notarien

Agiza är väl så skadad av tortyr och annat så han kan väl inte att jobba något mer ifall han kommer hit. Sjukpension och livstidskostnad för oss övriga medborgare. Motsatsen till pensionsräddare!

2011-08-18 @ 00:37:03
Postat av: OT

Utbildningsradion presenterar"THE CAMP OF THE SAINTS By Jean Raspail": http://ia600202.us.archive.org/7/items/CampOfTheSaints/Camp_of_the_Saints.pdf"The Road to Serfdom by Friedrich A. Hayek": http://mises.org/books/TRTS/Och så en sång för våra naiva politiker och journalister "Jävlar anamma - Pickadulverman": http://www.youtube.com/watch?v=8hx4WM9Dw2IP.S tacka www.snaphanen.dk

2011-08-18 @ 00:48:19
Postat av: Notarien

Ursäkta svenskan! Jag kan kanske misstagas för att vara ung, obildad och bosatt på landet...

2011-08-18 @ 00:49:41
Postat av: OT

Apropå att "...Vi har utlyst den 25:e augusti till Heterohatets Dag...": http://www.axess.se/blog/post/2011/08/17/Goteborgs-universitet-och-den-autonoma-vanstern.aspxSå vill jag kontra med - "Jävlaranamma - Stryk På Dancin' Dingo": http://www.youtube.com/watch?v=C8STB0QPU0M

2011-08-18 @ 01:00:35
Postat av: OT

"IQ - Magnus uggla": http://www.youtube.com/watch?v=wFY8EZepQ50Gösta Hultén, Romeo I rosa tanga

Tar sig fram som sina kusiner på ZooBroiler, Broiler

Broiler, BroilerRedan brunbränd av sitt partis historia

Gör han poser han lärt sig från partietBroiler, BroilerHan hävdar han är vacker, smart och strong

Fast han kan inte tugga bubbelgum och gå på en gångIQ kan räkna upp till hundra

IQ kan A B C

IQ en kille att beundra

Han tror han är korrekt, en stålkometFörfattare ska åka snålskjuts

Bära hästsvans och jobba som vakt I någon bloggBroiler, Broiler

Broiler, BroilerBehärska både svenska och latin

Så dom fixar argumentring mot en brud som är fullBroiler, BroilerUtan minsta diskussion tar han till strid

För där hjärnan tar slut där tar skriken vidIQ tuff a la Stalin & Polpot

IQ ett argumentations geni

2011-08-18 @ 01:33:10
Postat av: Sven Dacke

Här har vi ett område vi missat, jag måste ringa Billström och tipsa så att inte Storbritannien tar alla talanger."Talanger inom konst – men också vetenskap, teknik, och humaniora ska kunna få visum om de kan intyga att de tillhör de exceptionella.

Enligt invandrarminister Damian Green är syftet att Storbritannien ska förbli världsledande på de här områdena. "Postat av: Sven Dacke

Från en av mina favoritbloggar Rädda Sverige."Jag får uppfattningen att det blåa laget vill egentligen sänka skatter, men kan inte nu, och det beror på andra länder. Det röda laget vill höja skatterna för att rädda välfärden. Båda lägren låter som om de hade något att säga till om.

Röda och blå laget bestämmer ingenting för all makt ligger i Bryssel"

Postat av: jägarn

Vi har försörjt egypterns hucklehustru och sex ungar i tio år. Samtidigt har någon vettlös tjänsteman gjort flocken till svenska medborgare. Nu räcker det med galenskaper.

2011-08-18 @ 09:02:07
Postat av: Anonym

Vi har försörjt egypterns hucklehustru och sex ungar i tio år. Samtidigt har någon vettlös tjänsteman gjort flocken till svenska medborgare. Nu räcker det med galenskaper.

2011-08-18 @ 09:03:41
Postat av: Magentan

Gösta Hultén får väl ordna en ny kommitté nu för Agiza istället för hans saligen avsomnade "Svenska Afghanistankommittén". Hultén kanske även kan ordna en ny exklusiv flygning för en halv miljon skattekronor med det svenska regeringsplanet för att få "hem" Agiza till Sverige från Egypten och arrangera en "hemkomst" med pompa och ståt liknande den han fixade för hjälten Mehdi Ghezali från Guantánamo-lägret.Den stora presskonferensen med Ghezali efter hemkomsten som direktsändes i TV var (enligt Anders Carlgren, Newsmill) "helt och hållet riggad av stödgruppens ordförande (Gösta Hultén) som satt och viskade lämpliga svar i örat på Ghezali. Vid flera tillfällen avbröts frågorna och hans advokat, Peter Althin, svarade i hans ställe".Detta var år 2004. Fem år senare, 2009, greps Gösta Hulténs skyddsling Ghezali återigen i Pakistan, inte så långt ifrån den plats amerikanerna hittade honom när han fördes till Guantánamo. Denna gång greps han i sällskap med dottern till ordföranden i Sveriges muslimska råd, samt dotterns libanesiske man, som numera sitter häktad för förberedelse till terroristbrott i Danmark tillsammans med 4-5 andra "svenskar". Det unga paret hade som bekant även fängslats 2007 vid en "semesterresa" till Somalia, också denna gång pga misstankar om terrorism.http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/10/granska-kubasvenskens-gamla-logner

2011-08-18 @ 09:57:11
Postat av: AWSvensson

När det gäller den påstådda 11 åringen så gick mediadrevet ut med blixtens hastighet och skuldbelagde konduktören ,en människa som agerat enligt gällande anvisningar på ett plikttroget sätt. SJ ,med någon panikartad tjänsteman som i virrvarret inte var byxad uppgiften skuldbelägger konduktören. Media och populistiska politiker skriker i högan sky för att plötsligt övergå i en pinsam tystnad i takt med att sanningen uppdagas. Inte genom gammelmedia som gapat utan från alternativa medier . Jämför den uppståndelse som Sverigedemokraterna fick genomlida när de hakade på medias och terroristexperters första prognos när det gällde dödsskjutningar och sprängningar i Norge.

I samma andetag fördömer man Sverigedemokraternas med fleras antagande men har inga som helst betänkligheter att okontrollerat hänga ut en konduktör. Man pratar om politikerförakt, ännu ett begrepp nämligen mediaförakt är mer än väl befogat, frågan jag ibland ställer mig är om de ens är värda att förakta.

Knäckte statsfesten GoG .

2011-08-18 @ 10:00:52
Postat av: Errbe

Agiza har uppenbarligen inga skäl för asyl nu. Han är inte förföljd längre.Det finns då ingen anledning att ta emot honom i Sverige. Familjen bör naturligtvis förenas i Egypten.

2011-08-18 @ 10:37:30
Postat av: AWSvensson

Cecilia Malmström Sveriges politiskt korrektas ansikte utåt i Europa har framträtt i BBC. Med den vanliga retoriken om behovet av importerad arbetskraft samtidigt som Europa är på väg in i en ekonomisk kris med massarbetslöshet. Vad krävs för att denna papegoja ska börja tänka själv och med utgångspunkt från denna tankeverksamhet inse att det hon svamlar om är rent retoriskt skitsnack. Medan ett flertal framträdande ledare i Europeiska länder jordfäster mångkulturen så är det inget Cecilia Malmström varken uppfattat eller funderat över, nej retoriken sitter som en smäck ,alla är lyckliga i den mångkulturella värld som en gång för alla implanterats i hennes hjärna.

2011-08-18 @ 11:16:36
Postat av: Hulda

Håller med de som anser att Ahmed Agiza ska få återförenas med sin familj. I Egypten, självklart. Nu har ju diktatorn där blivit avsatt, så då är väl allt lugnt.. Då kan de leva med sina egna traditioner och sedvänjor!

2011-08-18 @ 11:25:55
Postat av: Lassekolja

Jag blir så trött.....

Vem blir förvånad om A. får ytterligare livstids försörjning av "die dumme Schweden"? Om han/de får stanna räcker ytterligare 3miljoner inte långt. Kan bara hoppas att SÄPO gör sitt jobb! Asylskäl kan väl ändå inte längre föreligga?!?!

KÄMPA PÅ alla SD-hjältar!!!

2011-08-18 @ 12:11:18
Postat av: MB

Var en ledare i Aftonbladet i måndags (har tyvärr glömt namnet på vem som skrev det och hittar inte den nu.)

Var värsta snyfthistorian och att vi var skyldiga att låta Agiza komma till Sverige . Var komentarsfält under och innan middag när jag kollade var där 192 komentarer. En höll med alla andra ville absolut inte ha hit honom.

DÅ (när Aftonbladet inte fick medhåll) tog dom bort ALLA komentarerna och det gick inte längre att komentera. Är det demokrati?? Tyck som vi annars?

2011-08-18 @ 12:33:33
Postat av: Lotta

@MBÄr det denna du menar? I så fall är det kamrat Ohly och Mps Romson som kräver att Agiza skall ha uppehållstillstånd i Sverige pga den behandling han blev utsatt för i sitt hemland. Tyckasyndomkärringar som kräver att hela svenska folket skall känna skuld över detta.

Postat av: Sven Dacke

Länets största parkeringssyndare. Störst skuld har en man från Västervik med 110 000 kronor.Med största säkerhet är det ingen som är Sverigedemokrat för då hade det namnet stått med eldskriftMen värst är en "Svensk " från Malmö med 17 MILJONER

Postat av: Sven Dacke

Från SmålandspostenStora frågor väntar på svarMigrationsverkets verksamhet är den tredje stora strategiska frågan, som Åke Carlson kommer att lyfta.

-Problemet är de 640 platserna för asylsökande. Det är för många och det sliter på samhället på många olika sätt. Ett exempel är alla de skolklasser där elever kommer och går. Ena dagen får barnen en ny klasskompis, några veckor senare är han borta.

- Vi känner oss maktlösa och får ingen kontakt med högre instanser i Migrationsverket. Vi får aldrig prata med några som kan ta ansvar för hur samhället runtomkring påverkas.

Åke Carlson vill inte se en nedläggning av asylmottagningen men en minskning.

Postat av: "Vi gillar olika".

Svenska Kyrkan har väl inte direkt gjort sig kända som några större tänkare under de senaste decennierna, det har mest varit politisk korrekthet i sin allra råaste och förblindade form. En strimma av hopp tänds dock i dag i form av Helena Edlund, präst, som fått en allt annat än politiskt korrekt debattartikel publicerad i Kyrkans Tidning med titeln ”Kyrkans identitet offras på korrekthetens altare”. Edlund efterlyser en stärkt identitet för kyrkan som representanter för den kristna tron i ett mångkulturellt och mångreligiöst samhälle.

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/18/kors-i-taket-en-tankande-prast/#more-96968

2011-08-18 @ 14:41:46
Postat av: S-E Karlsson

Har idag varit till centralorten i mitt fall Högsby , skulle hellre vilja kalla orten för lilla Bagdad överallt fullt med ickesvenskar, tror faktiskt att det ganska snart är så att Högsbyborna inom kort är utbytta till alla möjliga nationaliteter , man känner absolut inte igen sej om man är ute för att ordna några ärenden ! Tyvärr,tyvärr !

2011-08-18 @ 15:37:28
Postat av: Inte-en-till

"För några dagar sedan skrev jag om Gösta Hultén och nu har PI följt upp detta med ett intressant inlägg och mer bakgrund om den naive och godtrogne Gösta Hultén."Jag tror att man riskerar att begå ett allvarligt misstag om man mer eller mindre automatiskt avfärdar en person som Gösta Hultén som naiv och godtrogen. Subversiv verksamhet bedrivs medvetet av intelligenta personer.Att de inte använder sin intelligens på ett sätt som vanliga, vettiga svenskar gör är en annan sak.

2011-08-18 @ 15:40:54
Postat av: AWSvensson

Intelligens är ett vidlyftigt begrepp. Personer som Breiveik anses som intelligenta,psykopater likaså, vad jag istället skulle använda för ord är sunda förnuftet. Där kan vi vara överens, varken Gösta Hultén ,psykopaten eller Breivik agerar enligt det sunda förnuftet.

2011-08-18 @ 16:00:49
Postat av: Skånepåg

Verkar som om denne Gösta Hultén har "full backupp" av styrelsen i Vilhelm Mobergssällskapet. Tur att man inte är med i den föreningen!Citat från Barometern 2011-08-18

”När Vilhelm Mobergsällskapet har styrelsemöte på lördag kommer författaren Anders Johanssons kritik mot författarkollegan och samtalsledaren Gösta Hultén att vara en av punkterna på dagordningen. Personligen tycker jag att moderatorn Gösta Hultén gjorde rätt när han avbröt Anders Johanssons föreläsning på Mobergdagen, säger Ingrid Nettervik, Växjö, ordförande i Vilhelm Mobergsällskapet.”

2011-08-18 @ 16:08:29
Postat av: AWSvensson

Denna Ingrid Nettervik sitter också i Smålandsakademin.Syftet med Smålands Akademi, som har sitt säte i Växjö, är att sprida glans och ljus över den småländska vitterheten samt att främja den småländska identiteten.Tilläggas kan att den som expanderade utplånandet av den småländska identiteten Birgit Friggebo tillhör samma förening.

2011-08-18 @ 16:17:55
Postat av: "Vi gillar olika".

På sätt och vis är det tragiskt,att när det kostar i den egna börsen så är extremt många inte intresserade av att gilla olika.Skäms alla ni bigotta medborgare som gillar olika.24,729 personer gillar 1 timme för Afrika.

http://aftonlognen.se/Samma tal gäller typ vindkraften,90% är väldigt positiva men bara 10% är positiva om det hamnar på deras egen bakgård.Summa,summarum så vill vi inte ha mer invandring av människor som inte kan försörja sig.Akademiker och andra vänsterextrema medborgare borde få möjlighet att kryssa i på deklarationen att dom stödjer invandringen till 100% och att man därmed exponentiellt stödjer alla kostnader via skatten oavsett utfallet.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-08-18 @ 16:24:59
Postat av: AWSvensson

Mats Berndtsson , nu är du orättvis, varför ska dessa människor som representerar godheten dessutom belastas med kostnader för denna godhet. Detta kan ju i längden vara passiviserande i utövandet av godhet och till följd att den minimeras till oigenkännlighet.

2011-08-18 @ 16:32:05
Postat av: Putte

Hör du du Mats Berndtsson. Vi är faktiskt ganska många akademiker som inte multikultare och som röstar på SD. Varför inbillar du dig att alla akademiker är vänsterextrema? Håller du kanske med gammelmedia att den typiska SD-välaren är en lågutbildad trögbläs från landsbygden?

2011-08-18 @ 17:49:51
Postat av: Svenskasvensson

Får jag 3 miljoner så kan jag flytta till Åland :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Postat av: Tony Ingman

AW.Svensson: Om svenska journalister haft ett uns av ärlighet i kroppen så hade dom uppget ålder på den 11 åriga tjejen, samt förbehållsamt bett

konduktören om ursäkt, men nu är ju massmediafolk

dom mähä som dom är, så dom kommer att fortsätta

att tiga.

2011-08-18 @ 20:42:34
Postat av: Lotta

OT/ Hur dum i huvudet kan man bli?

Postat av: Sven Dacke

En debattartikel som fått stor spridning i sociala media är den om "Nya moderaternas Abdirisak Waberi "Men i PK pressen har jag inte sett att den tagits upp, men frågan är hur gamla Moderatväljare ser på frågan och hur dom kommer att reagera vid valet 2014 när det är dags att välja igen.En sak är helt klar. Det kommer att bli det smustsigaste valet någonsin och vissa partier kommer att slåss för sitt politiska liv.Och jag har har ett önskemål på partiledningen för Sverigedemokraterna.Skrota detta förb...de Twittrande. Det är något som extremt sällan är till något gott, och vi har redan settt många exepel där motståndare mycket noga följer minsta lilla rad med text och ett enda ord på fel ställe, orsakar extremt mycket skada.Och vanliga väljare skiter totalt i Twitter och sociala media. Se till att få ordning på informationen ut till vanligt folk.2011-08-19 @ 07:36:13
URL: http://www.newsmill.se/node/3867
Postat av: S-E Karlsson

Håller helt och hållet med Sven Dacke , det måste ut mer info kommunvis så folk blir informerade om att det finns tex denna blogg och Politiskt Inkorrekt , Fria Tider bland andra ! Frågar man någon sympatisör om han/hon brukar titta på dessa kanaler så får man nej till svar ! Mer info om SD !

2011-08-19 @ 08:21:37
Postat av: Tony Ingman

Sven Dacke; Nåja ,han är en importerad svensk, och

då står det Svenska rättsväsendet fullständigt hjälplöst. Flatheten när det gäller utländska brottslingar är vidrig, själv parkerade jag 8 meter

efter en korsning i den förbannade staden Malmö och

fick böta 800 kr. Då fungerar det Svenska skämtet till rättvisa.

2011-08-19 @ 19:38:41
Postat av: Robin Shadowes

Upptäckte härom dagen att Fria Nyheter fortfarande finns kvar men i lite annan skepnad. Nu är artiklarna på engelska men det drivs av en svensk som tydligen siktar på att det skall bli fler artiklar på svenska i framtiden.

2011-08-19 @ 20:47:09
Postat av: Jesse

Den Egyptiske terroristen är tyvärr i Sverige innan Jul. Självklart kommer slaskmedia att slå upp detta stort och fira i ankomsthallen med överräckta blommor. Det planeras att han ska landa på Bromma flygfält som ett tecken på sveriges "skuld" för att ha utvisat terroristen

2011-08-21 @ 03:36:36
URL: http://kattsvans.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0