”GASKAMRARNA ÄR REDO”



För varje dag som går blir man bara mer och mer frustrerad över hur svensk media fungerar.

Jag läste alldeles nyss att en kvinnlig Sverigedemokrat i Gnesta utsatts för en mordbrand.
Läs mer om detta på Therese Borgs blogg. Frågan är om media även kommer mörka detta attentat? Det är ju ändå bara en Sverigedemokrat som blivit utsatt och vi ”gillar olika”.

Mitt blogginlägg ikväll skulle egentligen handla om en annan händelse som svensk media undvikit att förmedla till sina läsare och tittare. Den enda svenska tidningen som uppmärksammat detta är den kristna tidningen Världen idag.




Med tanke på den iver Expressen, Aftonbladet och TV4 visat så fort något kan kopplas till nazismen är det helt oförståeligt att man så fullständigt missat den nyhet. Nu kanske det är så att drottning Sylvia och IKEA-ikonen Ingvar Kamprad passar mycket bättre in i den kampanj som media driver. I denna kampanj passar uppenbarligen inte muslimer in.

För ca en vecka sedan genomfördes demonstrationer utanför Israels ambassad i Kairo. På plakaten fanns hakkors och budskapet ”Gaskamrarna är redo”. Ett minst sagt upprörande budskap men det kanske är precis just det som kommer av den så kallade ”arabiska våren” som alla politiskt korrekta journalister har så stor tilltro till. Jag är betydligt mer tveksam och definitivt väldigt orolig över vilken utveckling vi kommer att få se i arabvärlden det närmaste decenniet.

Jag frågar mig också om inte Sveriges radios Cecilia Uddén borde ha uppmärksammat demonstrationen i Kairo i något inslag. Hon bor ju faktiskt i Kairo med sina familj så hon kan knappast ha missat detta då det funnits i alla arabiska nyhetsmedier. Cecilia Uddén har nog gjort den avvägningen att det skulle ha kastat en skugga över den arabiska våren och det vill givetvis inte Cecilia Uddén och Sveriges Radio och därför kniper de istället käft.

Precis på samma sätt som när Sverigedemokrater utsätts för våld och hot. Nu även mordbrand! Men det kan du med stor sannolikhet bara läsa i lokaltidningen och möjligen en liten notis i någon annan tidning. Att SVT, SR och Expressen, Aftonbladet kommer göra någon större affär över detta är högst osannolikt.

MemriTV




UPPDATERING!

DN har en artikel om mordbranden. 

Övriga medier har nöjt sig med TT:s korta text, om de överhuvudtaget omnämnt det inträffade.

SVT, SvD


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ursäkta ordvalet men nu får väl för helvete Reinfeldt reagera för att få stopp på pöbeln innan någon dödas.

2011-08-29 @ 23:20:42
Postat av: Robin Shadowes

Detta är rent skärt mordförsök. Som film-nörd är jag mycket medveten om att dom allra farligaste stunten innefattar dem med eld inblandade. Dom är farliga just därför att eld är så himla svårt att kontrollera. Den eller dom som genomförde detta attentat kan knappast vara omedvetna att detta nesliga dåd kunnat ha drabbat så offantligt många fler än just själva sverigedemokraten. Det hade lika gärna kunnat sluta med en katastrof liknande diskotekbranden i Göteborg. Ni måste ställa dom sju parteirna ansvariga så fort riksdagen öppnar i september. Gör då också klart för dem att det inte är acceptabelt att uttala sig som den flintskallige gjorde, att har man vissa åsikter så får man skylla sig själva.

2011-08-29 @ 23:58:40
Postat av: carl

svensk indoktrineringsmaskineri fungerar väl mest på äldre utan internet och personer som är "Fega" som inte ens törs nämna politisk inkorrekta åsikter i sina hem för deras barn kan råka försäja sig på dagis och skola, så kommunens eller landstingets personal hör vad barnen säger om vad föräldrarna tycker.



ställ ner tv i garaget, såg upp tv licensen, säg upp prenumerationen på tidningen.

det man behöver veta finns på internet.

och behöver man veta när bekanta firar nåt så bör man bättra på sina kontakter och fixa släktträffar och umgås mera.



det kan vara ett bra sätt att knyta banden mera att fixa knytkalas, mera ofta.



ganska otroligt att svt tror att befolkningen i sverige inte skall få veta vad som sker i världen utan deras indoktrinerings agenda.



jag vill att mina skattepengar går till skydds utrustning till SD aktiva.



exempel bland 100 tals ,videokamera i dörrögat:

http://www.skydd.se/product.html/dorrkik-kamera?category_id=13

2011-08-30 @ 00:07:00
Postat av: Kalle

Fortfarande INGENTING om de senaste våldshändelserna mot SD-politiker på SD pressroom. Inte någonting efter den 20 aug 2011.



Är det kännetecknande för SD att det uppkäftiga partiet blivit nattståndet???

2011-08-30 @ 00:56:00
Postat av: Anonym

En kommunfullmäktigeledamot i för Sverigedemokraterna på en ort i Södermanland utsattes på måndagskvällen för ett brandattentat i sin lägenhet.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/article13544567.ab



http://www.tt.se/start/

2011-08-30 @ 00:59:28
Postat av: Karlskronabloggen

Inget att förvånas över! Adolf Hitlers "Mein Kampf" på arabiska är ju en "kioskvältare" i arabvärlden!



Ulf Gudmundson skrev om detta fenomen redan för fyra år sedan i sin blogg



http://gudmundson.blogspot.com/2007/03/byblos.html

2011-08-30 @ 02:37:58
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Gubben o Gumman

Eftersom alla eget tänkande vet att motsatsförhållandet gäller i svensk press dvs skamvåld blir hedersvåld,så blir den arabiska våren den arabiska vintern istället.

Lik dyker redan upp nu efter mördande i tex Libyen.

Vilken dårhus cirkus som väntar i den regionen.

I miljon FN soldater inom 10 år?



Nu djävlar i båten skall demokratier byggas upp först i kön kommer Sverige att stå med miljarder kronor i bistånd till dessa oljedrypande länder.

Fattas bara att stålarna vänds om till Sverige för moskebygge så är schizofrenin total.



Träskallevänstern kommer att fira på redaktioner och driva på nya politikerbroilers att lämna det stadiet för att bli fullvärdiga oikofober.



Står man med dylika plakat utanför Israels ambassad så är man lågintelligent,men hur får man tex bröderna Donkey att hajja det, eller att Mein Kamp är gros i Sandland?



Dessa verkar ju ännumera korkade än "plakatgänget".



Hur mycket har det kostat att försdöka få Irak att funka ta det gånger 5.

Detta blir dyrt Svenne Banan.

Fast Sverige är ett rikt land det sa skolfröken.

2011-08-30 @ 04:16:35
Postat av: LN

Alla ni anständiga, kanske goda, välmenade, förståndiga, realistiska, kloka, och kunniga personer som var och varannan dag här på bloggen ger exempel på, eller framhåller er förhoppning och till och med övertygelse om, att en förändring till det bättre av sju(k)löverns idiotpolitik, i synnerhet vad gäller invandring och islamifiering, skulle vara möjlig - med hjälp av SD! - låt hoppet fara! Vi är allaihopa får som symboliskt kommer att föras till slaktbänken.



Det finns i 'Nya Sverige' inga förutsättningar för en förändring. Bekvämlighet, välmåga, likgiltighet, feghet, dumhet, slöhet, okunnighet, bristande civilkurage och bristande dynamik, vinningslystnad eller en i de allra flesta fall nödvändig prioritering av egen penningintjäning - det måste ju finnas bröd på bordet - är faktorer som omöjliggör en förändring.



Vi vet vår plats, de flesta av oss, vi vet och tyvärr accepterar, hyggliga som vi är, att vår livsuppgift är att tjäna den politiska adeln. Enstaka individer bland oss kan ta konsekvenserna och hoppa av, gå i exil - inre eller yttre, men detta leder inte till någon vittomgripande förändring.



Det finns väl sedan 1789 inte något historiskt exempel på att en demokratisk samhällsomvandling har lett till en för folket genomgripande positiv förändring av det rådande styresskicket?



I våra dagar är det fult att ha varit nazist - eller ha haft sympatier åt det hållet, till och med som omyndig 16-åring på den tiden då Adolfs arméer segerrikt stormade fram mot Moskva - och ordet holocaust inte var uppfunnet. Hur många kunde den gången kalla sig ANTINAZIST - och före 1943 - inte behöva riskera att bli utsatta för spott och spe eller förföljelse?



Idag är det inte annorlunda. Att på befogade grunder vara islamkritiker eller ANTI-ISLAMIST föranleder fördömanden och förföljelse, krossade rutor och försök till mordbrand. Fastän det bara är gaskamrarna och det industriella mördandet som åtskiljer de båda ideologierna. Musulmanerna har alltid saknar det organisatoriska-tekniskt-industriella sinne som hitlerismen hade. Man har dock lyckats avancera från kroksabel till kalashnikow. Vår död blir därför kanske mera omedelbar och mindre smärtfylld. Det får vi vara tacksamma för.

2011-08-30 @ 04:37:40
Postat av: S-E Karlsson

Morrn,morrn möjligheten att kommentera artiklar som skrivs på Expressen , stängs ännu viktigare blir det nu för SD att komma ut med riklig information i stugorna , varför inte komma ut med något liknande som Kvartalsrapporten som kommer ut gratis i Södertälje ? Går också som jag förstår att läsa på PDF !

2011-08-30 @ 05:32:54
Postat av: Sven Dacke

Sveriges "bästa" politiska förslag i dag. ( än så länge)



"Många muslimer i Sverige vittnar om att deras helger och högtider inte accepteras i Sverige. Därför bör Eid al-Fitr bli en nationell helgdag. Det handlar både om mänskliga rättigheter och vikten av att också det omgivande samhället förstår vad högtiden betyder, skriver Peter Weiderud, ordförande för Socialdemokrater för Tro och Solidaritet.



Postat av: Ludvig

Otroligt dåligt av media att inte upplysa folk om förföljelsen av SD-politiker. Det är väl lika ointressant av media att publicera, att nyligen ännu en kristen flicka i Pakistan kidnappats och tvingats att bli muslim. Ledaren för dem som utförde dådet, hade uttalat, hon ska bli min älskarinna.

2011-08-30 @ 07:03:50
Postat av: Hulda

Sven Dacke:...

Nu har förhoppningsvis Peter Weiderud skjutit sig själv i foten. Ännu ett steg mot ett delat samhälle. Hur kan man vara så otroligt naiv, och släppa loss sådana förslag? Vad blir nästa "rättviseförslag"? Att ALLA kvinnor bör skyla sitt hår för att inte provocera Muslimska män? Valet 2014 blir än viktigare när man läser dumheter som detta och snart troligen ännu värre tokförslag....

2011-08-30 @ 07:37:46
Postat av: Skånepåg

Kort artikel i Barometern om mordbranden mot en av Sd:s politiker. Möjlighet finns (i skrivandets stund) att kommentera.

Postat av: Dragan Klaric

http://svt.se/2.22620/1.2516113/sd-politiker_utsattes_for_attentat



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-politiker-utsattes-for-attentat_6426032.svd

2011-08-30 @ 08:32:45
URL: http://www.klaric.se
Postat av: Calle

Håller helt med Lotta i kommentar 1.

Detta måste än en gång tas upp i riksdagen, ( som K.Ekeroth tidigare gjort) med frågan till Reinfeldt om han avvaktar tills vi fått en händelse lika den i Norge innan han reagerar.I Norge fanns dock inga signaler på vad som var på gång från Breiviks håll, men här signaleras det ju så gott som varje vecka från rödgardisternas håll.

2011-08-30 @ 08:44:33
Postat av: Tony Ingman

Mordbranden mot den kvinnliga sverige demokraten

uppmärksammas med en liten notis i Aftonlögnen,

naturligtvis så långt ner som möjligt.

Anledningen till att sådana händelser kan ske utan

några braskande rubriker kan utan vidare skyllas på

vår inteligensbefriade statsministers uttalande om att man får skylla sig själv om man inte har rätt åsikter, samt bidragssnyltarna på EXPO som uppmanar sina plattfötter att använda våld mot oliktänkande.

Ni som vet om att någon tänker donera sina jordiska ägodelar till allmänna arvsfonden, gör allt för att övertala dom att i stället skänka

det till Barn cancerfonden eller något liknande

där medlen gör nytta, istället för att hamna hos obschyra organisationer som ovanstående.

2011-08-30 @ 09:46:33
Postat av: Åke, Västervik

Jag blir bara mer och mer TRÖTT, när jag läser saker som Thoralf ovan skrivit om, vilket i sig är mycket bra att det kommer fram, då bloggen har hundratusentals läsare. Jag undrar om Statsministerns ord om att " Man får skylla sig själv, om man inte har rätt åsikter ", gäller om han själv skulle bli attackerad för just sina åsikter? tror inte det va...?



Vi lirar en hel del på MC-klubbar bl.a och jag känner många inom jänkebilskulturen och så gott som samtliga håller med om att SD behövs och flertalet kommer att rösta på SD nästa val, då många har uppmärksammat hur SD behandlats, både ute på fältet och i media och Riksdag efter riksdagsinträdet.



Det är dags att tänka och rösta/stötta solidariskt för Sverige och Sveriges framtida trygghet även för de som instämmer i SD:s politik, men som av "egen vinning" röstat på nå´t annat parti istället och satt någon annan fråga överst på agendan som "viktigast".

2011-08-30 @ 10:26:58
Postat av: Magentan

Ni har väl sett och hört Chang Fricks (SDU) lysande inlägg i jämställdhetsdebatten och hans sätt att välkomna Vänsterns misshandlare och gaphalsar till Torgmötet i Kalmar!



http://thereseborg.wordpress.com/2011/08/28/jamstalldhet-for-vissa-men-inte-for-andra/

2011-08-30 @ 10:37:23
Postat av: Hakan

För att förstå hela multikultiproblemet och varför tex kungahuset attackeras bör ni läsa



"http://www.realisten.se/2010/10/19/kritikkulturen-pa-internet/ om judisk tradition och politik".



Författaren är professor i USA med hemsida http://www.csulb.edu/~kmacd/ så källan är inte precis en "vit makt" gruppering. Kolla sedan vilken etnisk grupp som äger/leder de svenska mediahusen Bonnier, Stampen (Peter Hjörne med tidningen GP som flaggskepp) samt Schibsted (Aftonbladet Svd). Kolla därefter vilka som äger leder hela västvärldens media. Egentligen är det ganska enkelt. Bloggtips http://gotiskaklubben.wordpress.com/.

2011-08-30 @ 10:51:54
Postat av: Skånepåg

Kort intervju i SVT med den kvinnliga sverigedemokrat som utsatts för ett brandattentat.

Postat av: Kalle

VEM är denne Peter Weiderud som vill införa en muslimsk helgdag i Sverige. Wikipedia skriver bland annat om honom.



""Peter är sedan 2005 förbundsordförande för Sveriges kristna socialdemokrater (Broderskapsrörelsen) och ledamot av socialdemokraternas verkställande utskott. Han är även utrikespolitisk chef vid Kyrkornas Världsråd i Genève. Tidigare var han bland annat politiskt sakkunnig hos utrikesminister Lena Hjelm-Wallén och Anna Lindh samt utrikeschef för Svenska kyrkans internationella arbete.

Peter är journalist till yrket och står för bloggen Kristen Vänster där han bland annat driver sina specialfrågor om svensk utrikespolitik, bistånd och utvecklingssamarbete, vapenhandelsfrågor samt frågor som rör tro och politik ur ett vänsterperspektiv."" står det i Wikipedia.



Svenskars kristna helgdagar dras in av politiska arbetsmarknadsskäl.

2011-08-30 @ 11:13:09
Postat av: Tjadden

Den autonoma vänstern alltså AFA kan inte längre 7 klövern hålla om ryggen och borde markera sin ståndpunkt och ta avstånd.



För att skynda på detta så borde SD ta upp frågan om AFA i riksdagen, ja rent utav anklaga etablissemanget att de har samma hatiska inställning till SD som AFA och EXPO har och ställa frågan om ni skriver under på detta och samtidigt vifta med ett block där ledamöterna kan skriva under sitt namn på detta, så att vi i fortsättningen vet vilken politik som ska bedrivas och inte minst så att väljarna får klart för sig vad de har röstat på och vad de i fortsättningen har att välja på!.

2011-08-30 @ 11:24:35
Postat av: Sven Dacke

Moderattoken tar upp fallet med hakkorset ristat i pannan.



Hur var det nu, var det en "riktig" rättsläkare som undersökte eller var det en inkvoterad läkare utan kunskap i ämnet

Postat av: Magentan

"Carl" skriver: ganska otroligt att svt tror att befolkningen i sverige inte skall få veta vad som sker i världen utan deras indoktrinerings agenda."



SVT har helt rätt! Det är faktiskt precis vad som fortfarande gäller i dagens Sverige.



Fortfarande är det PK-dagstidningar, PK-radio och främst PK-TV (alltså SVT:s indoktrineringsagenda) som gäller för över 80 procent av väljarna i demokraturen Sverige.



Den stora majoriteten av väljarna vet fortfarande ingenting annat om Sverigedemokraterna än att dessa är "en samling rasistiska stollar från landsbygden med dålig utbildning".



Den yngre generationen i Sverige hänger visserligen ofta framför datorn, men knappast för att kasta sig över politisk information eller andra nyheter, vare sig på Politisk Inkorrekt, Thoralf eller på några utländska nyhetssajter. Denna generation använder datorn till att spela spel, lyssna på musik, chatta osv.



När det gäller denna yngre generations "nyhetstörst" består dessa "nyheter" av modetrender och det ljuva livet i kändisvärlden. Det är vad de 100 mest välbesökta bloggarna i Bloggtoppen nästan uteslutande handlar om.



Nr 1 på Bloggtoppen är för närvarande bloggen KENZA: "En blogg om min vardag, mode, shopping m.m." Kenza är "en 17 årig halvmarockansk modell som älskar att plåtas & shoppa. Har en urgullig liten chihuahuavalp som heter Armani...".



Den mest populära bloggen om politik på Bloggtoppen är för närvarande den danska Snaphanen. Den återfinns inte förrän på plats nr 114 och har 3.384 besökare. Jämför det med modebloggaren KENZA som alltså ligger på plats nr 1 och har 264.689 besökare.



2011-08-30 @ 11:44:53
Postat av: Inge Sandén

Idag handlar det om "Gaskamrarna står redo" och överfall på Sverigedemokrater.

Det tycks som om många grips av missmod och på någon blir den verkan så stark att man kritisera partiet.

Alla Sverigedemokrater gör vad som står i deras förmåga att rädda vårt land från att säljas ut till den totalitära läran islam.

Det är bra när islamisterna visar sitt rätta ansikte och falska namnkristna som Weierud öppnar sin trut.

Vid varje sådana händelser ökar SD.

Att SD angrips så hätskt av våra motståndare har sin grund i att före SD,s inträde i politiken fick såväl opposition som regering verka ostört som i en skyddad verkstad.

När pursvenskar och verkligt kristna förstår att islam är vår tids nazism,där judehatet fortfarande lever och att SD är de enda som modigt vågar göra detta påstående och på såvis blir angripna på samma sätt som naziterna gjorde mot sina motståndare,då ökar SD ännu mera.

Hade media som på 40-talet varit uppdelat för och emot nazism varit så idag 2011 för och emot islam hade processen gått fortare med att SD fått inflytande.

Därför tappa inte modet då SD ökar för var dag,oavsett de falska partiundersökningarna.

Missmoder består delvis i att många inte är insatta i hur pursvensken för varje dag som går inser vart vi är på väg.

Innan islam och landsförrädarna tar över har en miljon pursvenskar vaknat,för det är inte som någon "dårfink" sade att 93% av folket tycker inte som SD.

Om islam och islamkramarna och deras förtrupper Expo och AFA visar sina rätta ansikten kan en förändring ske redan 2014.

90% av pursvensken vill inte ha något islam och hatar läror som predikar ojämlikhet mellan kvinnor och män och att

pursvensken åter skulle låta underkasta sig något som kallas för en religion är bara en omöjlighet.

Vi har reformerat kristendomen,så att det går att leva i detta land både för gudfruktiga och ateister utan att någon blir trakaserad och hotad av bråd död.



När sanningssägare blir hotade är tragist,men tro inte att det går spårlöst förbi.

Min tro stärktes,när Thoralf skrev att inte en enda negativ kommentar fick vi på marknaden i Hultsfred.

Upprepar mitt påstående,att inget parti mer än SD ökat med 100% sedan genombrottet år 2002.

Trots motstånd från all media och den vänsterintellektuella adeln kommer pursvensken att se till att det aldrig blir någon utförsäljning av vårt land.

Ett bra exempel när förrädarna skjuter sig själv i foten är 1)TV 4 visar två staplar en röd och en blå.

Många nya röster till SD.

2)När landsförrädaren Lena Sundström med en vitlök i den ena handen och en mick i den andra,framkallar tårar av kvinnor som lämnat sina barn i Somalia,förstår pursvensken syftet och SD ökar igen.

Förargen eder inte när våra motståndare gör bort sig,SD ökar vid varje sådant tillfälle.

Innan vi i brist på kapital får en egen tidning får vi dela ut Cavatus blad och SD-kuriren för hand i brevlådorna och sprida SD,s budskap från gård till gård som Wilhelm Moberg skrev i sin bok "Rid i Natt" där pursvensken skulle göra uppror mot överheten.

SD 2014 folket mot överheten.

SD 2014 nej till islamisering av vårt land.

2011-08-30 @ 11:57:08
Postat av: SM811

Ingen i sju(k)klövern kommer att fördöma detta för de vill inte att det skall komma fram. Vilka hycklare till politiker.

2011-08-30 @ 12:04:47
Postat av: Ex occidente lux

Sådana brandattentat är väldigt allvarliga. Får elden ordentligt fäste i hallen, kan en lägenhet/villa snabbt vara övertänd. Brevinlägg i ytterdörren är en relikt från en tid, då sådana attentat var mer eller mindre otänkbara. Möjligen kunde någon busunge få för sig att ropa "gubbjävel" genom luckan i dörren, i värsta fall slänga in ett ruttet ägg eller en stinkbomb.



Det bästa är att montera en säkerhetsdörr utan öppningar i form av brevinlägg eller fönster. En sådan är dock inte helt billig. Alternativt kan man blockera alla öppningar med en rejäl stålplåt.



Dessutom bör man naturligtvis ha brandvarnare, helst i alla rum. Minst en brandfilt på varje våningsplan samt en rejäl pulversläckare (minst 6kg ABE pulver). Räddningstjänsten ger gärna råd och tips om vilka åtgärder som är lämpliga i just Din bostad.

2011-08-30 @ 12:15:00
Postat av: Anonym

Tack Per Gudmundson.



Det politiska våldet måste stoppas.



På måndagkvällen utsattes kommunfullmäktigeledamoten Frida Grundström i Gnesta för vad som rubriceras som mordbrand eller försök till mordbrand. Branden misstänks vara ett politiskt attentat – Grundström är sverigedemokrat – och är i så fall tyvärr bara ett i en lång rad. Ett axplock av de incidenter som drabbat Sverigedemokraterna på senare tid ger en förskräckande bild av tillståndet för Sveriges förmåga att säkra en öppen och demokratisk samhällsdebatt.



Läs hela här:

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/08/30/det-politiska-valdet-maste-stoppas/



Vänligast

Mats Berndtsson

2011-08-30 @ 12:51:39
Postat av: alf

Jag ser ett förslag om att man skall logga in med sitt "facebook-konto" för att få kommentera artiklar i slaskmedian.

Om samma slaskmedia får som de vill blir det väl samma sak när vi skall rösta till riksdagen nästa gång.

Iofs. skulle det vara kul att se vem alla s.k. journalister röstar på!

2011-08-30 @ 12:59:42
Postat av: Tjadden

Återigen får Jimmy åkesson beröm av Nationaldemokrater för sin rakryggiga ärlighet.



Ska vi bli förvånade över dera sympati, knappast när de flesta i ND stödröstade på SD i valet.

2011-08-30 @ 13:21:52
Postat av: Svensson

Alla som inte tycker som Reinfeldt ska han mobba, han tar hjälp av svagha rädda journalister.Egentligen tycker ingen om Reinfeldt, men han tvingar folk att tycka om han. Tacka f-n för att hans far dricker, vem skulle inte ha gjort det med en sådan son :p

2011-08-30 @ 13:35:17
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Hulda

Svensson:..

Blanda inte in Reinfeldts far i diskussionen. Det blir lite av "arvssynd". Vad våra barn eller föräldrar gör kan vi inte alltid påverka. Se tex, på Drottningen som får lida för vad hennes pappa ev. gjorde när hon var ett barn....

2011-08-30 @ 14:14:36
Postat av: Skeåning

Bra att DN skrev en längre artikel om det inträffade. Såvitt jag kan se har vi inte sett ett knyst omd enna händelse i Expressen, medan Aftonbladet och SVD dock har noterat händelsen. Varför bedömer Expressen den här händelsen ha så lågt nyhetsvärde att den inte ens nämns i förhållande till många av de andra större etablerade tidningarna?

2011-08-30 @ 14:30:47
Postat av: Tjadden

Nu har en Förmodad muslim dödats och en blivit skottskadad utanför en Moské i Danmark.



http://www.svd.se/nyheter/utrikes/en-dod-i-skottlossning-vid-moske_6426786.svd

2011-08-30 @ 14:33:55
Postat av: Tony Ingman

Inge Sanden: Du skriver " innan vi i brist på kapital får en egen tidning" Men har man undersökt möjligheten att samla in pengar bland alla dom som stöder SD s åsikter, dom överstiger i dag sannolikt

över en halv miljon individer som säkert skulle avstå en och annan hundralapp för att få ut information till dom icke vetande.

Lek med tanken att 500000 pers skänker varsin hundralapp, själv skulle jag mer än gärna skänka större belopp, vilket jag tror att många andra också skulle. En Sak är säker , att information till dom icke vetande måste måste ut i god tid inför nästa val.

2011-08-30 @ 15:18:15
Postat av: Observer

Attentat mot sd-politiker föranleder inga höjda ögonbryn hos mediaetablissemanget.Det har skett en medialegalisering av den typen av övergrepp samtidigt som man hetsat mot ett riksdagsparti och dess representanter, som inte passar main-streamuppfattningarna.En markant förändring i tonfallen kan noteras sedan tiden före 2010 års val.Frånvaron numera av avståndstagande från våld mot vissa politiker är illavarslande.Våld mot uppfattningar oavsett vilka dessa är och personer som står för dem, är oacceptabelt.Att mediaklimatet idag tjänstgör som braständare för politikst våld är att beklaga.Än mer beklagligt är att något uttalat avståndstagande från våldsanvändningen tyvärr lyser med sin frånvaro,i tidningar,i radio och i SVT.

2011-08-30 @ 15:31:25
Postat av: Tony Ingman

Peter Weiderud jämställer muslimernas avslutning

av fastan med det kristna julfirandet, och vill därför att det införs en ny helgdag?? Men herre jisses, har den mannen alla hönsen hemma?

Han jämställer alltså 300000 muslimers fest när

fastan är slut med julfirandet som ju iallafall

firas av 8miljoner svenskar.

2011-08-30 @ 15:44:12
Postat av: Sven Dacke

Eid al fitr inleddes idag

Växjö i dag 12:02 | Uppdaterad i dag 12:04



Nu är Ramadan slut och högtiden Eid al fitr tar över i dagarna tre.





Foto: Per-Erik Sandebäck



Idag inleddes tredagarsfesten Eid al fitr med bön i Folkets park.



Eid al fitr inleddes med att man prisade Allah efter den månad då han är som mest barmhärtig. Därefter blev det gemensam bön för de 2 500 kronobergare som kommit till Folkets park.



Förmodligen har dom kompledigt från jobben!

Postat av: Stefan A

Tur att hon inte låg och sov för då kunde det ha slutat hur som helst,det är röken som är farlig och en lägenhet blir rökfylld på några minuter om elden tar sig,ett klart och tydligt mordförsök, något annat kan inte komma på fråga om och när man får tag i någon.

2011-08-30 @ 15:51:56
Postat av: Kurtan

Denna Peter Weiderud är ett levande exempel på att islamiseringen inte är någon "konspirationsteori" av "islamofober".



Infiltreringen och "lobbying" av islamister med hot om våld i bakgrunden är mycket effektiv genom att utnyttja nyttiga idioter med inflytande i samhället istället för att själva direkt agera.



Manipuleringen är så djävulsk att denna Peter Weiderud säkert är helt övertygad om att detta är en god ide´ samt att detta skulle göra gott mot de stackars kränkta/diskriminerade muslimerna av dumma judar och kristna (obs ironi).



Ställ er frågan:

Vilket alternativ har störst chans att påverka.

En islamist/muslim som kräver muslims högtid i Sverige. Eller, en Peter Weiderud, ordförande för Socialdemokrater för Tro och Solidaritet.



Fundera på vilket gehör detta förslag skulle ha haft om det lades fram för säg 30/40 år sedan....



"Konspiration" my ...



MVH

2011-08-30 @ 16:17:54
Postat av: Tony Ingman

Om ni vill läsa när en tvättäkta idiot kräker av sig över SD, gå in och läs ledaren på GT, skriven av någon som heter Karl Henrik Sax.

I samma andetag som han kör det vanliga PK svamlet om alla människors värde och rätt att uttala sig,

så uppmanar han till att tysta och stänga ute SD.

Alltså skall alla människor på jorden få uttala sig fritt , utan dom som representerar SD.

Denne här Sax, är han månne släkt med en annan Sax

på en annan PK blaska? Kanske inavel?

2011-08-30 @ 16:35:59
Postat av: AWSvensson

Växjö kommun storsatsar på att nå 100000 invånare år 2030. Vid en närmare kontroll hur detta ska gå till kan man läsa,

Inflyttningen från utlandet utgjorde 18% av den totala inflyttningen 2010. 2005 var motsvarande siffra endast 10%.

Det är ur ett verksamhetsperspektiv viktigt att diskutera effekterna av invandringen.

På nationell nivå prognostiseras migrationen ha nått sin topp 2010 och därför på sikt minska, men

även fortsättningsvis kommer invandringen att stå för en stor del av folkökningen i riket. Bland annat

ökar anhöriginvandringen. För Växjös del beräknas tex 350-400 somaliska barn anlända till

kommunen under 2011-2012. Ridå.



Är det den här typen av befolkningsökning man eftersträvar, i så fall kan man vara utan den.



2011-08-30 @ 16:41:32
Postat av: Skånepåg



Länspolismästaren i Västra Götaland beskriver hur verkligheten ser ut inom hans distrikt. Vi som stödjer Sd och som har ett konsekvenstänkande, inser att detta ger en antydan om hur illa det kan bli om inte ansvariga politiker väcks ur sin ”törnrosasömn” och börjar inse varthän det barkar.

Postat av: Kurtan

Snabbkurs angående islam och islamiseringen av västvärlden av den riktiga "experten" på islam Robert Spencer. Denna "smabbkurs" i skarp kontrast till "experterna" i våra tv-soffor.



Se denna om du är öppen för information och inte redan hjärntvättad av media och därmed en potentiell "nyttig idiot" ala Peter Weiderud...



Robert Spencer: Islam for leftists

http://youtu.be/f-tFQ08LMb4



MVH

2011-08-30 @ 16:45:11
Postat av: Skånepåg

@ Tony Ingman



Det ironiska i sammanhanget är, att denna Karl Henrik Sax har enligt Ratsit "Viking" som sitt tredje förnamn!

2011-08-30 @ 16:52:09
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Helt klart är att det var Libyen som låg bakom sprängningen av Pan am planet över Lockerbie i Skottland. Visserligen blev en dömd, men blev släppt p g a sjukdom. Nu vill tydligen vissa länder att han skall lämnas ut, men budskapet är klart " vi lämnar inte ut någon till väst ". Underförstått han har ju bara mördat en massa orena. Därför borde väst stoppa alla oljepengar som finns i banker i väst, samt stoppa annat bistånd.

2011-08-30 @ 17:15:22
Postat av: Ex occidente lux

Är Karl Henrik Sax möjligen släkt med Agaton Sax?

2011-08-30 @ 17:34:04
Postat av: S-E Karlsson

Såg på text-tv nyheterna att Kamprads Ikea ska skänka fruktansvärt mycket pengar till ett befintligt flyktingläger i Afrika ! Helt rätt gjort hjälp flyktingarna på plats , då kan fler bli hjälpta och som i det här fallet så får ju svensk media en känga för att dom skrivit skit om Kamprad !

2011-08-30 @ 17:37:55
Postat av: Ex occidente lux

Att misstänkliggöra drottning Silvia för hennes fars handlingar långt innan hon själv var så mycket som en glimt i föräldrarnas ögon, är ett publicistisk lågvattenmärke av stora mått. Svensk kalkonjournalistik i sin prydno.



Att tjafsa om Kamprads politiska sympatier för 60-70 år sedan, är inte mycket bättre. Får man inte ompröva sina politiska ställningstaganden under ett långt liv?



Moderate riksdagsmannen Rolf Clarksson från Helsingborg var aktiv nazist i sin ungdom. So what? Vad kunde han veta om nazismens avigsidor innan kriget var slut? Förmodligen inte särskilt mycket.



Med facit i hand kan vi alla bli nobelpristagare.

2011-08-30 @ 18:15:15
Postat av: Ex occidente lux

Vad som är särskilt remarkabelt beträffande försöken att sabla ner kungahuset och drottning Silvia för handlingar helt utom deras kontroll, är att just att nazisterna mot slutet av sitt maktinnehav införde begreppet "Sippenhaft", dvs. att hela familjen/släkten i alla generationer fick plikta för - i värsta fall med dödsstraff - för vad en person hade utfört.



Jag är teoretiskt republikan och inte rojalist, men alternativet att få Maud Olofsson eller Mona Salin som president får mig att föredra monarkin - trots dess principiella tillkortakommanden.

2011-08-30 @ 18:38:26
Postat av: Ex occidente lux

Mona Sahlin skall hon stavas. Rätt skall vara rätt. Det räcker med Fredrik Reinfeldt som statsminister. Sverige har inte haft en sämre statsminister sedan Olof Palme. Ett sämre betyg kan ingen politiker få.

2011-08-30 @ 18:54:45
Postat av: Jinge

@Tony Ingman



Håller helt med angående insamling av pengar. Kan inte förstå att detta inte organiserats ännu i Sverige med tanke på DDR-Medians kontroll. 500 000 som sympatiserar med SD:s åsikter angående invandring är naturligtvis en mycket låg siffra. Det är bland arbetande vanliga svenskar snarare minst 75% som håller med, Dock i tysthet.



Det krävs dock total öppenhet och insyn i vad som händer angende en insamling om den ska bli lyckad. Men det är ju bara att vara helt öppen redan från start med motivet, att starta ett nytt mediebolag och man redovisar varenda krona i intäkt helt öppet så folk kan gå in på en sida och se hur bidragen växer krona för krona. Samt har ett grundmål för hur mycket som behövs för att starta upp och driva verksamheten i säg, 6 månader.



Jag mfl tror att det med lätthet skulle ramla in tiotals miljoner under en 6-12 månaderskampanj. Säkerligen skulle många som då och då klickar in sig och kollar beloppet skänka fler än en gång. Och vi vet alla att det finns ett par riktigt välbärgade som skulle skänka sex siffriga belopp.



Det krävs ett tiotal frivilliga och en hemsida för projektet, samt total öppenhet om pengarna som kommer in, då skulle antingen Sverigedemokraterna eller någon annan kunna starta upp ett mediabolag med antingen tv, tidning, radio eller både och.



Med lätthet skulle runt ett par hundra tusen haka på en insamling till ett nytt fritt mediabolag. Och det räcker gott. Faktum är att 100 000 räcker. Om 100 000 skänker 100kr har man 10 miljoner....Personligen skulle jag skänka ett större femsiffrigt belopp för en sån sak tillsammans med ett par vänner. Ber, eller når man en halv mijlon människor via bloggar etc etc under en längre kampanj på säg ett halvår, så har man garanterat fått minst 25% att skänka. Med 100kr som grund så kan man nog lugnt räkna med att säkert hälften skänker större belopp än en hundring.

2011-08-30 @ 19:07:21
Postat av: Jinge

Och dom siffror jag nämner där är ju räknat på lägsta möjliga. Får man inte 100 000 att skänka 100kr var har man misslyckats, men den beräkningen är som sagt låg.



FOX News uppstod pga vänstermedias totala dominans i USA. När dom började bete sig som svensk media utan motstånd och "redigera", pixla och fotoshoppa så uppstod FOX News på 6 månader. Därför har dom så dåligt rykte, pga att all annan förekommande media inte gillar dom.



Svenk media kallar ju FOX för "världens mest hatade media"...inte konstigt med tanke på att dom inte följer "reglerna". Ett fristående mediabolag i Sverige skulle få den vänsterextrema svenska median i upplösningstillastånd direkt. Redan från start skulle motkampanjen börja från etablissemanget, men det är ju bara ett tecken på framgång. FOX tex har ofta fler tittare än några andra under både presidentval och talkshows. Etablissemanget skulle få skrika hur högt som helst, i slutändan är det dom som står vid skampålen iallafall och det nya mediabolaget, likt FOX, som vinner på det.

2011-08-30 @ 19:20:29
Postat av: Tjadden

Just nu handlar det om en svensk muslim på TV 2



Redan inledningen är smaklöst, hart när vidrigt!

2011-08-30 @ 19:39:23
Postat av: Svanen

Man kan tycka vad man vill om Fox (news), men om man inte har tagit del av den kanalen har man missat vad 100 miljoner amerikaner tycker och vad 100-tals miljoner andra människor tycker. Många SD:are tror att de är ensamma om sina åsikter. Nej - åsikterna delas av 100-tals miljoner andra människor vilket fn tycks vara svenska mediers huvuduppgift att dölja. SD:are är inte fula ankungar- SD:are är svanar. Många problem är gemensamma oavsett länder, exvis invandring, kriminalitet, socialtjänst, sjukvård och skiljer sig inte mycket när det gäller principerna.



Ett kanske billigt sätt för SD att nå ut till flera människor är att se till att Fox (news) kommer med i någon satellit-TV-kanal.



Fox News fanns med på dagtid i TV 8 för flera år sedan, men myglades bort. Kanalen finns att se på dator, men det är inte praktiskt (för mig iallafall).



Det är ju oerhört viktigt att motverka det fördummande etablissemangsskvalet i morgon- och kvällsprogrammen i svensk TV.

2011-08-31 @ 15:46:58
Postat av: Discount Nike Sneakers

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:51:29
URL: http://www.nikerwo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0