FÖRBLUFFANDE SVARNär jag idag läste Barometern trodde jag knappt inte mina ögon och ju mer jag läste desto mer förbluffad blev jag. Med rubriken ”Ledarsidan svarar” har Ulf Wickbom skrivit om historian som bara en politisk chefredaktör klarar av.

För det första är rubriken minst sagt märklig. För att ledarsidan skall kunna svara så måste det givetvis finnas något att svara på men jag har ju faktiskt utestängts från att få min debattartikel om storregioner publicerad, ändå svarar Ulf Wickbom.

Ulf Wickbom är inte lite fräck då han kommer med flera osanningar i sin korta artikel på dagens ledarsida.

För det första har jag aldrig varit välkommen att publicera en debattartikel i regionfrågan dessutom har jag absolut inte krävt att få bestämma formatet på min debattartikel men jag har önskat att få samma utrymme som andra politiker (drygt 3000 tecken) men erbjöds 1000 tecken och en eventuell publicering. Helst skulle jag dock skicka min artikel till debattsidan!

Den sista spydigheten från Ulf Wickbom är helt makalös, ”Välkommen, Thoralf Alfsson, på samma villkor som alla andra.” Det är ju precis det som jag inte varit. Enligt flera av 7-klöverns företrädare har Ulf Wickbom endast bjudit in 7-klöverns företrädare till denna debatt. Sedan har han mage att skriva att jag är välkommen på samma villkor som alla andra. Vilken mytoman det sitter som politisk chefredaktör på Barometern.

Det intressantaste kanske ändå är vad som fått Ulf Wickbom att skriva denna korta artikel.
Det lyser igenom att han inte gillar att skriva detta utan han försöker på ett mycket lågt sätt (lägre än glocalnet) misskreditera mig. Antingen har Barometern fått påstötningar varför man utestänger SD och kanske till och med kritik från demokratiskt sinnade personer. Eller är det så att min blogg har så många läsare att Barometern tvingas ta hänsyn till detta. Vem vet!

Vem som borde stå i skamvrån råder det dock ingen tvekan om!

PS
Jag kommer nu skriva om min debattartikel om storregioner till ca 3200 tecken och sedan skicka den till Ulf Wickbom så får vi se om han lever upp till att jag är välkommen på samma villkor för alla.

UPPDATERING

Får passa på att tacka Barometern för att man idag passar på att länka till min blogg. Det är Barometerns webbchef Peter Sigfridsson som dagen till ära inte nämner min blogg vid namn men länkar till en av Kalmars mest besökta bloggar i en krönika där han försöker nedvärdera alla sanningar som finns på nätet.

En sanning var ju t.ex. vilka somutförde knivmordet midsommarhelgen 2009 i Köpingsvik. Bara några dagar efter mordet pekades de skyldiga ut med namn på >Flashback men polisen plockade dem inte förrän i september. Polisen berättade sedan att man hade folk som bevakade och läste allt på nätet. Peter Sigfridsson måste därmed mena att polisen ödslar med skattebetalarnas pengar genom att använda nätet då det endast är ruffel och båg på nätets anonyma webbsiter.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Missa inte när signaturen AnnaF3 lurar in Tomas "köttbullen" Mattsson i ett bakhåll på hans blogg i Expressen,får svar av Mattson, och slår verbal knockout på Mattson.

AnnaF3 du är vår ögonsten hatten av.

Sannolikt sitter Mattson och skakar hulkande.

2011-08-11 @ 23:40:03
Postat av: LN

I sann ISLAMSK anda har

islamkramaren och framtida

dhimmien Ulf Wickbom

lyckats få ihop en paradlögn.

As Salamu Alaykum på dig,

Uffe - Fred vare med dig

evinnerligen!

Ingen tvekan om saken,

ISLAM är en del också av

Nya Sverige. Varför skall

bara utlandet lyckliggöras?http://youtu.be/RScUBDznsX4

2011-08-11 @ 23:52:03
Postat av: Tjadden

Den här videon kan säkert ge svar på många av våra frågor och är nyttig att ta del av för de flesta chefredaktörer i landets, de 25 största tidningar tappar premunranter mellan 5-15 %

Hut går hem börjar det att visa sig.http://www.youtube.com/watch?v=a-nMRHrye00&feature=player_embedded2011-08-12 @ 00:07:08
Postat av: Tjadden

ThoralfHur medveten är du om den korruption som säkert de flesta kommunpolitiker är inblandad i på ett eller annat sätt.Min kompis som sitter med i Österåkers Byggnadsnämnd är nästan beredd på att hoppa utav sitt uppdrag, på grund av det rådande myglet i hans kommun, där man gör upp munliga avtal och affärer som inte går att avslöja om jäv och muta.Nu vet jag att ett beslut har tagits i riksdagen att börja kolla upp landets kommuner vad de sysslar med egentligen.

2011-08-12 @ 00:15:10
Postat av: Pelle P

@Gubben o Gumman.Håller med,vilken käftsmäll han fick där lille Mattsson.http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2011/08/bussen-i-pride-paraden/#disqus_threadFör övrigt så väntar jag med spänning på Thoralfs inlägg på Barometern,det har Wickbom lovat nu,på lika villkor & allt.

2011-08-12 @ 00:19:59
Postat av: VoP

Gubben o Gumman

Ja det är märkligt vad tyst Herr Mattson blev.

AnnaF3 var "klinisk" i sin likvidation.

2011-08-12 @ 00:27:13
Postat av: Cavatus

Det som skrivs i ledaren är ett faktiskt bevis på korruptionen inom media. Vad du än gör, vad du än skriver, vad du än säger, Thoralf, som kommer allting alltid att vändas emot dig i denna blaska och mot SDare i alla andra blaskor också. Det ÄR en konspiration!En brittisk lärare skriver ett inlägg i the Telegraph om den onämnbara aspekten på Londonupproren. Finns översatt på länken här:

Postat av: Gubben o Gumman

VoP : Ja man riktig ser framför sej när Tomas gör en "Birro" dvs stirrar med tom blick när hela proppskåpet gick på en gång.Här gör Mattson en "Johny Weismuller" över sin temporära fjollbuss,så kommer Anna och sätter en tumme i ögat på honom.Svarar han inte blir han "jagad" resten av sin yrkesveksamma tid, som målvakt åt bröderna Donkey

Frågan lär ju liksom komma i retur dag ut och dag in,just eftersom han inte svarar,omSvarar han hamnar han i en debatt om muslimernas syn på homosexuella,vilket gör att bröderna donkey placerar honom i a-kassekön alternativt att boljevikerna på redaktionen slår ihjäl honom.

Ty dom är många 70% av personalen på arbetsplatsen.

Statistiskt sett då.Gissa vilket alternativ denna plattfot väljer?.

Vi tror han väljer att få frågan 23467 gånger till.

Han har ju trots allt hög lön för att hjälpa sin arbetsgivare att slå sönder nationalstaten Sverige,och dessutom fylla på bankkontot.

Frågan är vad svenskarna gjort för ont?AW Svensson "Göra en JW = Att slå sej för bröstet och utstöta höga läten.

2011-08-12 @ 01:55:15
Postat av: Gubben o Gumman

"om han inte svarar"

2011-08-12 @ 02:11:56
Postat av: Gubben o Gumman

Cavatus : Mobbningen är konstant det stämmer ,men partifunktionärena är ganska hårt trängda.

Titta på Ulf Karlsson i,som vädjar efter "hjälptrupper" som,inte finns.

Likt Adolf i slutskedet av kriget.Få statistik och fakta tar hårt på samvetet då kan det vara skönt att få fly dvs stänga dom elaka kommentarsfunktionerna,leva i en egen värld,och sko sej på skattebetalarna är trots allt bekvämtTänk vilken smäll för en sådan kille tex när han förstår att folk utanför hans arbetsplats fått nog av multikultin som han medflera promotat fram .Givetvis sitter kollegan vi kan kalla honom Peter Plattfot och yrar om social orsaker till inbördeskriget i England,samtidigt som David Cameron planerar en stor manhunt på dessa kriminella rövhålNär han inte lyckas uppvigla ett drev mot SD så plockar han helt schizofrent in rödhönsens insändare om Norgehistorien,dvs går över till plan b.

Detta för att vara stygg mot SD.

Detta klippan och klistrande betalar "LallePer 15 spänn om dagen för.Både han och sin namne på Barometern lider av svår mytomani,lögnen oavsett den är omedveten eller medveten är alltid socialistens bästa vän.SD får väl motionera om att alla studerande vid journalistutbildningar skall genomgå en läkarundersökning innan studierna påbörjas.

Någon variant på liten sinnesundersökning kanske.

Sverige behöver inte flera vänsterpsykopater i pressen.Att få ett så mäktigt demokrati instrument som en tidning i sin hand, och missbruka det på ett perverst sätt som båda dessa herrar gör är värd all avsky i världen.Varje dag ansluter fler och fler tokförbannade medborgare,som då kallas för stimm som drar fram på nätet,sanningen är svår för dessa oikofober.Då Cavatus ökar vi trycker för att få ett demokratiskt Sverige utan skatteslaveri.Till häst mot korrupta journalister

2011-08-12 @ 03:07:24
Postat av: Gubben o Gumman

En man ihjälslagen i England när han försökte stoppa dialogungdomarna från att tända eld på något meddelar BBC,mördaren jagas direkt i nyhetsprogramet via film på dådet.Det är skillnad mot när polisen i Stockholm fick kämpa för att få ut bilder från trafik kamerorna

Man ville fånga rånare och det vet vi ju alla att det är Anders Per och Botvid i dagens Sverige.En man ihjälslagen i Eskiltuna av en 15 årig kurd som inte fick stjäla mannens cykel ifred, meddelar BLOGGEN Politiskt Inkorrekta nyheter.Nyhetsförmedlingen i ett friskt land, respektive ett sjukt land.Således ett nytt "Parkeringplatsmord" ett såkallat möte mellan människor.

Clownfeldts utalande om barbari är likt Tomas Qvicks sagor.Vi får hoppas att journalistförbundet och moderaterna skickar en blomma till mannen begravning i EskiltunaKärlek på er,multikulti s-ger friskt

2011-08-12 @ 03:40:41
Postat av: Lasse

Om 50 år kommer Sverige bestå av lika delar svenskar, afrikaner, mellanöstern och vi har upphört att vara distinkta.

Jag sörjer stort.

Enligt SOM undersökningen är de fyra viktigaste frågorna för svenskarna i turordning; jobb, vård, skola, invandring.

Men media samt sjuklövern mörkaf och tystar ner invandringsfrågor - precis som Ulf Wickbom vill tysta ner ThorAlf.

2011-08-12 @ 06:11:49
Postat av: Sven Dacke

Thoralf.

Vi ser fram mot dina artiklar och inlägg i Barometern speciellt nu när UW lovat att du kommer att behandlas likt alla andra. Hoppas Sax håller medEtt mycket stort framsteg för demokratin i Kalmar.Hoppas vi snart får veta mera om myglet med Unversitetet, Barometerns nybygge, Islamska Brödraskapets debatt med Chang Frick och liknade händelser.

Och tänk så tyst det blev om 11 åringen och SJ.I dag är det Fredag och "spännade" vad fredens religion har för något att komma med efter Fredagsbönen.

2011-08-12 @ 06:26:36
Postat av: Eric

Apropå Barometern handlande, om du inte visste det tidigare så finns det en modernare version av Bibelns "Gyllene Regel" som lyder: "Den som har guldet skriver reglerna..."

2011-08-12 @ 07:15:11
Postat av: Essendon

Bröderna Donkey som som Gubben och Gumman kallar dom, har dresserat många tidningar och Tv-medier i landet och därmed även dom s.k. journalisterna. Dessa figurer vill uppenbarligen splittra landet Sverige!

Därmed faller större delen över journalistkåren med dess hejdukar på Expo, under det gamla ryska begreppet ”nyttig idiot”

http://sv.wikipedia.org/wiki/Nyttig_idiotDenna politiska blogg som Thoralf driver är det högt i tak, vilket gör att demokratin får friskt syre, och till fasa för alla mörka ickedemokrater!

Med ickedemokrater avses större delen av den svenska journalistkåren som snart är inne på sista versen vad det gäller politskt Manupulering av nyheter och fakta!

2011-08-12 @ 08:00:24
Postat av: Sven Dacke

Slaget om Media har just börjat.Den stora frågan just nu är om Makten i form av regeringar och personer som Cameron lyckas släcka ner den fria informationen i form av Twitter, och Bloggar under förevändning att "gangstrarna" använde elektronisk information.Kravallerna i England, Egypten, Libyen kommer att fortsätta även utan Twitter men den fria debatten stoppas eller begränsas, vilket skulle passa maktens män och kvinnor

2011-08-12 @ 08:20:12
Postat av: Observer

Mandat i kommunfullmäktige i Kalmar:KD 2,V 2 samt SD 2.I regionfrågan har KD haft debattartikel i Barometern likaså V.Två mandat(SD) har tydligen tidningsledningen ansett ska inte få göra sin röst hörd.Under galgen förklarar man att Alfsson ska få skriva ett inlägg också.Dock ska detta vara ca. en tredjedel mindre än de övriga partiernas inlägg.Vad vi nu ser är en ny form av kvotering,partier som Ulf Wickbom gillar får ungefär 3000 tecken att arbeta med,partiet som han ogillar erbjuds runt 1000 tecken.Så kan man ju också driva demokrati.Filtrerad demokrati är en passande definition och därmed lierar sig Barometern med de andra filtrerande mediakrafterna som finns i landet.Skäms!!

2011-08-12 @ 08:42:01
Postat av: Hoppe

Gammelmedia ljuger så mycket att de knappt lägger märke till det själva längre.

2011-08-12 @ 08:51:09
Postat av: Inte-en-till

Till Ulf Wickbom, som jag antar läser allt som skrivs här:Lägg ner. Inse att demokratin och sanningen alltid vinner. I Sverige tar det bara lite längre tid p g a kulturelitens försök till åsiktsförtryck.

2011-08-12 @ 09:21:04
Postat av: AWSvensson

Det kan verka tjatigt men medias roll i samhället och deras agerande får ibland stora konsekvenser,det minsta man då kan begära att ärligheten är en ledstjärna. Att så inte är fallet vet alla fritt tänkande men varje gång man påtalar lögner och selektiv behandling av media så får vi höra att Sverigedemokraterna gör sig ideligen till offer. Därför är det viktigt att med tummen i ögat på dessa medialögnare ta dem med byxorna nere och avslöja deras lögner.

Exempel på deras medvetna selektiva behandling de senaste dagarna . en moderat kommunalpolitiker i Kronoberg med låneskulder på 100000:- är inte så intressant att Smålandsposten ens nämner det,endast Radio Kronoberg. Däremot en Sverigedemokratisk kommunpolitiker och företagare med en skatteskuld i Karlskrona på 600000:- benämns med både namn och bild och partitillhörighet. Det kan tyckas vara två skilda tidningar men de tillhör samma ägare och har med all sannolikhet samma policy.I dagens papperstidning av Smålandsposten kan man läsa att rektorn på den kritiserade Römosseskolan är Abdirizak Waberi, numera tjänstledig från rektorsjobbet för sitt uppdrag som riksdagsledamot för Moderaterna. Att han var moderat riksdagsman framgick dock inte. Tydligen har detta varit besvärande för moderaterna ,på annat sätt kan jag ej tolka att namnet på rektorn har försvunnit från nätpubliceringen och då även kopplingen till moderaterna.

Att Ulf Wickbom ingår i samma koncern som ovan tidningar genom Barometern och därför lever efter den policyn "att med alla medel motarbetar Sverigedemokraterna ,med alla medel innefattas även lögnen.

GoG slå sig på bröstet och utstöta höga läten, har du pratat med Malena vad hon säger om det.

2011-08-12 @ 10:36:23
Postat av: Tjadden

Det händer saker i England.http://www.youtube.com/watch?v=h6p4itkdLi8&feature=player_embedded#at=33

2011-08-12 @ 11:05:47
Postat av: Tjadden

Jag har funderat en längre tid över vad som händer och skrivs om i Småländska tidningar, kan man se det här som en statistik över vad som skrivs och händer i övriga Sverige?I sak, vad som händer i Småland är allmängiltigt för resten av vårt land, är det rätt uppfattat?

2011-08-12 @ 11:12:38
Postat av: Anonym

Dessa lättkränkta afrikaner.”Ungdomsskrämmorna – diskriminering mot unga”Malmö stad testar ”mosquito buzzers” för att hålla ungdomsgäng borta.

http://www.aftonlognen.se/wendela/article13457055.ab

2011-08-12 @ 11:21:16
Postat av: AWSvensson

Som boende i Småland och det sydöstra hörnet så är det här vi bevakar medier, att det skulle vara annorlunda på andra delar i Sverige tyder inget på. Dagligen avslöjas lögnaktiga journalister av människor som känner sig kränkta av att dessa tror att de är idioter och därför tros svälja varje lögn. Sydsvenskan ,Helsingborgs "tidning" är väl tidningar som ofta sätts i samband med mediala lögner.

2011-08-12 @ 11:24:25
Postat av: Sven Dacke

Någon som vet var Per Gudmundsson har tagit vägen. Har han fått yrkesförbud på SVD eller bara långsemester. Det är även dåligt uppdaterat på bloggen.Kan det vara så enkelt att "någon" bett honom lugna ner sig och inte skriva kritiska artiklar.Finns det några andra "riktiga" journalister i Sverige som vågar skriva sanningen. Och med sanning menar jag en korrekt beskrivning av verkligheten utan att lägga till eller dra ifrån2011-08-12 @ 11:36:08
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

AWSvenssonJag som bor Stocholmsregionen har ju bara våra stora drakarna och vad som händer lokalt försvinner i mediabruset, men vad jag förstår är det ingen större skillnad av vad som händer i Småland och i övriga landet.En tidning som har en bra chefredaktör (om han nu är kvar på sin post idag?) är Norrtälje tidning som tar emot artiklar ifrån SD och ND, visst han har fått kritik för detta, men menar på att han följer bara demokratins spelregler och varför skulle han göra avkall på detta för att vara regimen till lags?Så talar en svensk med civilkurage!

2011-08-12 @ 11:52:37
Postat av: Sven Dacke

Bo Frank ( M ) i Växjö är inte nöjd med Regeringens handläggningJag är bekymrad över miljödepartementets sätt att arbeta, brist på kommunikation och tillgänglighet. Personer som är onåbara, som inte ringer upp och som framför allt hänvisar till att ansvarig minister inte får störas.Vad skall vi med ministrar till om de inte skall styra och ställa?

Postat av: Sven Dacke

Barometern i Kalmar har flera skribenter.Här senaste alstret av Webbchefen som tydligen inte gillar Thoralfs blogg"Vanlig person + åsikt + publik + anonymitet = idiot".

Postat av: "Vi gillar olika".

fredag, juli 29, 2011Nu loggar jag ur och går på semester en månad.

http://gudmundson.blogspot.com/

2011-08-12 @ 12:50:05
Postat av: alf

@Sven Dacke

Vanlig person + åsikt + publik + namn + bild = idiot. Eller?

2011-08-12 @ 13:01:44
Postat av: Sven Dacke

Jag tycker det är skrämmande utveckling, som till viss del likanar situationen i Sverige i början av WW2 när dom flesta tidningar och många politiker trodde att den lilla mannen med mustaschen skulle vinna, och slickade på för att vara till lags och stå på "rätt sida" .Beväpnade fartyg genom Kalmarsund, krigstransporter genom hela Sverige, malmtransporter till krigsindustrin och ingen tidning vågade skriva sanningen vad som hände utom Harry Hjörne i Göteborg.Oj vad snabbt tidningarna ändra åsikter när dom märkte att den lilla med mustaschen inte skulle vinna.Tänk om stalltipset dom fått denna gång är fel, och att det inte är rätt häst dom satsat på denna gång heller.Den som lever får se, och historieböckerna får ytterligare ett kapitel att skrivaPostat av: Karlskronabloggen

Lite utanför ämnet, men ni har väl SD-kort i era kameror eller mobiltelefoner?http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=4701

2011-08-12 @ 13:43:55
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Tony Ingman

När det gäller Medias sätt att arbeta är det bara att konstatera att den är lika usel, oavsett vilken

tidning det gäller. Att få in någon som helst kritik mot det mångkulturella experimentet är helt

omöjligt. En flitig skribent på Ystads allehandas

sidor är den icke helt okända Gudrun Schyman, som

tillåts skriva långa haranger där hon tar t.ex Islam i försvar. När man då försöker att få svar från henne hur hennes vurmande för Islam, som ju

bedömer kvinnor som andrahandsvarelser, samt deras

inställning till HBT personer, hur detta går ihop med

denna religion, ja då får dessa frågor inte ställas, då åker dessa frågor direkt i papperskorgen på redaktionen.

Svenska tidningsredaktioner är idag besatta av ynkryggar.

2011-08-12 @ 13:44:20
Postat av: Sven Dacke

En tidigare artikel av författaren till"Vanlig person + åsikt + publik + namn + bild = idiot. Eller?"Inte så mycket medhåll den gången heller

Postat av: Stefan K

Jag tror att samtliga redaktörer för press, radio och tv varit samlade på ett stort seminarium och gemensamt dragit upp en riktlinje. Skriv inget positivt om SD. Ljug gärna, förvanska lite och undanhåll helst lite viktiga fakta, men låt inte något positivt om SD nå ut till folket.

Tror jag alltså...Vi har väl alla förstått varför drevet mot politiskt inkorrekta bloggar går?

De skriver ju sanningen och denna har media dolt i trettio år. Läs Världsmästarna så förstår ni.

2011-08-12 @ 15:05:21
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Observer

Notera hur lätt den moderate riksdagsmannen Waberi kommer undan inträngande frågor,inte minst ifrån den koncern där Barometern ingår.Notera hur bräcklig den journalistiska sammanhållningen är när det gäller hot mot någon i kåren.det gäller alltså om vederbörande har den "rätta" inställningen.Per gudmundssson hade fräckheten att den 15 juli i år avslöja hur allmäna medel finansierar hatpropaganda.

2011-08-12 @ 15:07:18
Postat av: Observer

Notera hur lätt den moderate riksdagsmannen Waberi kommer undan inträngande frågor,inte minst ifrån tidningar i den koncern där Barometern ingår.Notera hur bräcklig den journalistiska sammanhållningen är när det gäller hot mot någon i kåren.Det gäller alltså om vederbörande inte har den "rätta" inställningen.Per Gudmundssson hade fräckheten att den 15 juli i år avslöja hur allmäna medel finansierar hatpropaganda via Ungdomsstyrelsen

Exempel han gav var Sveriges Iman Förbunds hemsida(www.muslim.se)samt inflygningen från Quatar av den okände hatpredikanten Bilal Philips,allt betalt av skattepengar.

Efter publiceringen i juli framfördes krav från en hel del håll att Gudmundsson skulle skjutas.En av de som stod bakom kravet var Kawa Zolfagary som stod högt upp på en av vänsterpartiets riksdagslistor i valet 2010.

Har någon hört av journalistkårens avståndstagande från hotet mot kollegan Gudmundsson?Har någon sett vänsterriksdagskandidaten kölhalas i pressen med kommentarer och bild?Två bra exempel,bara några ur högen,på dubbelmoral och filtrering.Exempel som visar på det moras svenska medier hamnat i med horisontkrympning som följd.Därför är bloggar,som har annat tyckande och ej filtrerad information än det som main-stream-media står för en garanti för att debatten inte kvävs.Det är därför de förra så intensivt attackeras i dessa nämnda media.En mycket konstig variant av ett öppet samhälle har skapats.Detta om något är ett hot mot ett demokratiskt samhällssystem.

2011-08-12 @ 15:33:35
Postat av: Anonym

Nog dags att Barometern börjar anställa riktiga journalister, visst dom är ute på landsbygden, men det är väl ändå ingen ursäkt ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-08-12 @ 15:37:27
Postat av: VoP

Läsvärd artikel för alla som undrar varför journalister beter sig som de gör. Den är från 2003 men gäller nog även idag.http://www.journalisten.se/artikel/4715/alla-vill-bli-journalisterJounalist + Syltrygg + svårt att få jobb = PK

2011-08-12 @ 15:41:45
Postat av: Essendon

@Sven DackeDet var Torgny Segerstedt och icke Harry Hjörne i Göteborgs Handels och Sjöfartstidning vågade stå imot mannen med mustaschen och som bl.a yttrade "Herr Hiltler är en förlämpning".Hjörnes Göteborgs-Posten är fortfarande än idag, en av ländets värsta PK-skadade tidningar!2011-08-12 @ 15:42:32
Postat av: Essendon

"Göteborgs Handels och Sjöfartstidning som vågade stå imot"

och

"Herr Hitler är en förolämpning"

Skulle det skulle det stå, så klart!Sorry, för det!

2011-08-12 @ 15:54:55
Postat av: Gubben o Gumman

Först och främst är väl Peter Sigfridsson veckans SD hjälte,hjälpa till med en länk till en Sverige vänlig rikdsdagsman,där mycket som Peter inte får/vill skriva offentliggörs.Pjotr Sigfridsson vet mycket väl att människan är nyfiken till naturen,så han spelar ett högt spel med sin länk,vi får hoppas att fru Sax köper dimrådan om att ogilla,hoppas allt går bra så inte rullstolen är ett faktum.Bloggen är bra förrutom ett par vrickade "hillbillies",samt en linslus i en flatbottnad eka

Ekan kallas populärt för kista 137.....bara locket fattas.Bloggen kan vara beroendeframkallande så ett varningens finger skall man höja,även personer med extremt låg hålfot brukar ibland känna sej lite obekväma.Sverigedemokraterna fick 7.7% i senaste opinionsmätningen en del i den framgången har Pjotr Sigfridsson samt "Luffartjenko Likbom von Nackskott"Sannolikt har båda en liten blåsippa i garderoben

Busungar där,hur förklarar man annars länkningen.

Inför valet 2014 kommer dessa dolda "SD journalister att vara ovärderliga",vi satsar väl på 15 % Pjotr din lille rackare där.Här ser man verkligen att den låga utbildningsnivån i kåren dvs att en av 3 journalister har gått på högskola inte alls är ett handikapp i den politiska kampen för Sveriges framtid.Då är det mera bekymmersamt att 60% av journaliserna super till mer än en gång i veckan dvs minst två gånger,rehabansvaret torde vara en tung ekonomisk del för tabloidoikofoberna i Gota Medias ledning.

Hur många kronor från varje nummer går dit?Barometern har ju genom åren varit hårt drabbad av företagssflyttningar på södra långgatan,först flyttade systembolaget, som låg på kort gångavstånd.

Bygger man nu sönder Kvarnholmen så försvinner den extrema närheten till Lek o Hobby,även närheten till pyjamaskillarnas källarlokal är ett minne blott.Ev ny utsikt över fängelset blir klockren,bara att vinka på till kompisarna på lunchrasten,glöm inte språkkursen bara.Gubben o Gumman gör vågen för dom riktiga Sverigevännerna på tidningen Barometern "Luffe" och Pjotr vi ääälskarrr er."Fyllefakta mm" : Tidskriften Journalisten.se 2001.

Politisk struktur på svenska redaktioner läser du om på svenska journalistförbundets medlems undersökning av politiska sympatier.

2011-08-12 @ 16:05:37
Postat av: Lotta

Sansad ledare i Barometern.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Marlena bara log.....

2011-08-12 @ 16:14:38
Postat av: Gubben o Gumman

Uffe+Peter=15% 2014?

2011-08-12 @ 16:16:16
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson+ 3 cl+ medicinskt syfte = Dålig ursäktLoligt med rebuslekar tjohoo.

2011-08-12 @ 16:18:43
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson + flattbottnad eka + ö + invasion= Kallsup

(mer än 3cl)

2011-08-12 @ 16:20:45
Postat av: Lotta

Jubel i busken, de båda utvisade egyptierna vill tillbaka till Sverige. Gubben & Gumman kan ni reda ut begreppen om på vilken grund dessa individer skall ha rätt att komma hit igen? Krävs expertis som jag inte besitter för enligt mig har ingen av dem något flyktingskäl.

Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Först och främst får vi väl önska TT:s promtionsändare på avdelningen multikulti som är tillbaka från semestern och rödvinsdunken välkommen tillbaka.

Förmodligen har deras återkomst en positiv påverkan på dina pensionsutbetalningar.

Dessutom tycker CIA:s agenter att Sverige är ett fint land att besöka om än korta stunder.

2011-08-12 @ 16:33:39
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta: Frågan fru Sax skall ställa sej snarast är hur många blåsippor får man egentligen rum med i en garderob.

Today is a good day för Sweden mange taak Barometern

2011-08-12 @ 16:39:55
Postat av: dalkfjasöl

Jag skriver detta med anledning av Peter Sigfridssons inlägg på den egna Barometern, som Thoralf länkar till ovan.Sigfridsson skriver aningslöst, eller medvetet (lika illa):"Ett aktuellt exempel är nyheten om SJ och minderåriga som inte kan visa giltig biljett. I kommentarerna på bloggen (som inte handlar om händelsen) finns länkar till följande uppgifter:"Varför berättar inte Sigfridsson att den svenska polisen har tagit media i örat därför att den aktuella personens ålder - enligt Polisen! - är så osäker, och högst sannolikt betydligt högre än elva år - att konduktörens agerande var högst förståeligt, kanske rentav befogat?Anser Sigfridsson att Polisen är ännu ett exempel på anonyma nättroll?Sigfridsson bevisar genom sitt exempel att han är en del av problemet, d v s kulturelitens förvanskning av verkligheten.

2011-08-12 @ 16:49:50
Postat av: Lotta

@dalkfjasöl

Mycket bra skrivet. Historien försvann väldigt snabbt från tidningarna så att det är något som inte stämmer är alldeles uppenbart. Uppenbart för alla utom Sigfridsson. Jag undrar fortfarande varför man aldrig visade upp biljetten och varför man pixlade bilden på 11-åringen?

2011-08-12 @ 17:18:20
Postat av: S-E Karlsson

Jojo, "Lotta" dom måste ju komma till Sverige för dom ska väl ha ett väl tilltaget skadestånd som dom ska ta emot ?

2011-08-12 @ 17:56:49
Postat av: Gubben o Gumman

Lotta : Låg utbildning boende på landsorten är det inte mycket som pekar mot SD för en del journalister i Kalmar?En rockie(LAJ) kallar ju till och med tjofaderittan gänget i England för kriminella ligister.

(Lägg märke till att denna skriver under signatur)

Det vet e fan om inte "Sigge" skjutit sej i foten.Alice tuffar på i sin "Pi"-ångvält,någon hade bett henne flytta hem tydligen, där kan väl ett överlämnade av en blåklocka vara på sin plats i dessa kärleken och blomstrens tidevarv.Det kanske ändå finns lite hop för Barometern när 1917-års folket städats ut?

Sopa till Perra Dahl hur kunde du/ni,man slår aldrig en kille med glasögon.AW Svensson såldes det för lite kondomer på 60-talet eller var det handhavande fel i ormgroparna på bok kafeerna?

2011-08-12 @ 18:00:32
Postat av: Tjadden

LottaAngående egypterna åberopar de anhörighetslagen som säger att nära anhöriga får komma in i landet utan någon större kontroll, vad de är för filurer.I praktiken tycks hela tjocka släkten få komma och det innebär att man bryter mot lagen och jag kallar det istället för massinvandring!Tjocka släkten gånger antal alla andra tjocka släkten blir närmare hundratusen människor och är en klar massinvandring.

2011-08-12 @ 18:00:34
Postat av: Lotta

OT/kolla in detta klipp

Postat av: Frij

@Lotta

Om jag inte mins fel var det denna videon som censurerades bort på PI?

URL: http://www.youtube.com/watch?v=n3uTPcxLsFo&feature=youtube_gdata_player

2011-08-12 @ 18:45:14
Postat av: Göran

Hej alla glada kamrater!

Första inlägget i Thoralfs utmärkta blogg, tack."För att förstå din fiende måste du läsa hans tankar".

Därför har jag under lååååång tid bevakat PK-flödet från våra vanliga dagsblaskor, även de som skall föreställa "politiskt oberoende". Visst ser du, kiss my holy bottom.HELA MURVELVÄRLDEN ÄR ETT STORT FETT SKÄMT, hej å hå.

98% av påträffade "journalister" skriver det de har betalt för, alltså 100% dravel och nonsens.

Allt handlar om att få Svensson ändå dummare och varsamt lämna över honom/henne till Arabien.Thoralfs blogg är ett ypperligt sätt att få veta hela den faktiska sanningen, och då den riktiga sanningen.

Bloggen skulle fan i mig användas som kärnämne i skolan.Stackars sovande folk som inte ens lär vakna när fader Halal föser in dem likt boskap i skrangliga lastbilar med rutten ställd mot en säker död.

Enda frågan lär bli "finns det svenskt kaffe".

Vakna nu för h-te Sverige.

2011-08-12 @ 21:19:11
Postat av: Lotta

@FrijOk det visste jag inte. Varför censurerades den bort? Hittade den just i ett twitterinlägg på PI.

2011-08-12 @ 21:53:34
Postat av: Magentan

Henrik Gustafsson(SD-gruppledare i Karlshamn)och Richard Jomshof har bemött en del påhopp från ett par vänstertomtar i Blekinge Läns Tidning.

(Kommentarsfält finns.)http://www.bltsydostran.se/opinion/debatt_blt/tragikomisk-bortdribbling-av-peter-bowin%282896442%29.gm

2011-08-12 @ 22:57:33
Postat av: Tjadden

Det här tror jag är en tvättäkta tidningsanka i brist på något vettigt att skriva om"http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13461004.ab

2011-08-12 @ 23:03:56
Postat av: carl

nu när många blir medlemmar i SD, borde man kunna få en sån där snygg SD pike tröja och medlemmskort på posten eller att man hämtar vid nästa lokala sd möte.

skulle vara spännande att våga gå i matäffären eller genom kvarteret och för 1a gången "komma ut" och visa att man är en raggryggad och hederlig person som stödjer riktigt solidaritet och rättvisa och förnuftig framtidspolitik.allt fler inser, både invandrare och pursvenskar att 7 klöverns hycklarpolitik inte fungerar i verkligheten.

snart finns bara 7 klöverns kompisar och mediafolket kvar som lever i sin politisk korrekta fantasivärld.

2011-08-12 @ 23:56:59
Postat av: carl

alltså många nya vill ju bli medlemmar i SD.

tänk att 7,7 procent vågar uppge i undersökningar att de stödjer SD. detta innebär kanske 10-15 procent vid valet 2014!om nu fler börjar synas i de vita snygga SD tröjorna i vardagen så kommer det bli en ketchup effekt. allt fler våga visa att de väljer blåsippans väg.

2011-08-13 @ 00:02:40
Postat av: Ruskprick

Jag ska banne mig ha på mig min vita SD-pike på Grand Prixet i Målilla imorn..

2011-08-13 @ 02:10:45
Postat av: "Vi gillar olika".

Det är lättare att gilla olika när man slipper lätta på börsen.21,982 personer gillar 1 timme för Afrika.

http://aftonlognen.se/

2011-08-13 @ 02:28:29
Postat av: Gubben o Gumman

Så här i konspirationernas tidevarv måste man ändå påpeka att Barometerns och Östrans kverulerande om den egenupplevda snedviktningen i kommentarsfälten med åtföljande SD förföljelser kommer märkligt samtidigt, e nog dags att ta en stor klunk paranoidmedicin från Dr Spunkel.

Han är förrestem släkt med Dr Sponken von Förmycket.Tanken att 60% av befolknimngen stödjer SD: mera restriktiva invandring finns inte på världskartan för dessa patologiska lögnare.

Nej AW Svensson inte doktorenas karta.

Dessa murvlar är mindre på jorden än en myggpitt i full erektion.

Det är ju inte lustigt att Johan på Snippen får hålla igång i kommunhuset,inte med myggpitten förstås AW Svensson,det begriper du väl.

Två ledamöter har SD i fullmäktige, mot dessa sätts två lokaltidningar in,vilka fairplay individer,urk.Fy fan vad skraja dessa rödvinsdemokrater är för Sverigedemokraterna.

Glöm aldrig bort att sponken och rädslor sitter i samma kanot(basic i missbruksbehandlingen)

Det är här Dr Spunkels bror kommer med på bilden nej fan in i bilden.Tittar man på andra JOURNALISTERS alster i dessa pappersprodukter, så kan man nog skönja ett litet krig mellan gammeljournalisterna modell 1917, och den mera demokratiska kåren,den människovänliga kåren.

Ingen nämnd ingen glömd så slipper vi näsblod på redaktionerna.I o med SD:s extremt starka stöd bland våra "snorisar",så "checkar eller har redan Sverigevänliga studenter redan tagit plats på Sveriges journalistutbildningar.Tittar man lite på dom mest odemokratiska "journa(CCCP)listerna", som verkar idag kan man misstänka att i stort sett samtliga är resultatet av en sprucken kådis bakom bok kafeets soptunna .

Stoppa flera tragedier likt den i Norge stoppa svenska vänsterjournalister så slipper vi det.Gubben o Gumman skriver som frilandsjournalister med leg från republiken Kongo Kinshasa.

Koppling till Thor-alf Alfsson SD eller föreningen "Min keps är hela mitt liv" finns inte.

2011-08-13 @ 06:34:19
Postat av: Gubben o Gumman

Den som är nyfiken kan titta in på PI där sammåkande lastbilsturister "leker" med ballonger.

John Cleese Benny Hill var fan är ni när man behöver er?Källa angånde lastbilarna Reality TV Uk

2011-08-13 @ 06:41:03
Postat av: Anonym

http://stylegirl.se - trendiga smycken till otroliga priser!VAR MED OCH TÄVLA OM EN EARCUFF FRÅN STYLEGIRL.SE! Klicka på länken --> http://stylegirl.se/tavling.aspx för att delta!VINNAREN FÅR ÄVEN 30% PÅ HELA SITT NÄSTA KÖP HOS http://stylegirl.se !LYCKA TILL :)

2011-08-13 @ 07:49:49
Postat av: SM811

Skrev detta som kommentar på Barometern men än har det inte dykt upp. 09.30

Slutkläm:

1. "...Vad är det värsta som kan hända? Att någon blir förbannad? Än sen!"Huset vandaliserat.

Bilen sönderslagen.

Avsked från arbetet.

Men det "värsta" är att jag kan bli "jordad" (mördad)

Peter Sigfridsson, lev du i din verklighetsfrånvända värld med "...Vad är det värsta som kan hända? Att någon blir förbannad? Än sen!"

2011-08-13 @ 10:06:19
Postat av: Tony Ingman

Efterlyser fortfarande Den kvinnliga konduktörens

uppgifter om den "avslängda" 11 åringen från tåget.

Det är märkligt så¨tyst det blev från dom hispiga

kommentatorerna bland murvlarna på redaktionerna.

Inte ens den gapiga "sign. Medmänniska" har något att säga. Men det är klart,även tystnad kan ju vara talande!

2011-08-13 @ 10:21:33
Postat av: Tjadden

Tony IngmanVad politiker och massmedia sysslar med på yttersta vänsterkanten, är att försöka ständigt misstänkliggöra svenskar som rasister, de t.o.m. dubbar svensken att göra (enligt deras egen mall) rasistiska uttalanden,Ditt inlägg kan de tolka för att vara rasistiskt, så snäv är marginalen och då kan du förstå varför massmedia själva har lagt locket på.

2011-08-13 @ 10:55:35
Postat av: Hulda

Tony Ingman;

Visst är det knäpptyst om "11-åringen". Vi får efterlysa konduktören och de övriga passagerarna mfl. inblandade. Det är en hel kennel som ligger begraven i detta.....

Fö. är det i dagarna 50 år sedan som Muren började byggas och en halv stad blev innestängd.

Det är dock märkligt tyst om denna händelse i media. Ännu ett tecken på att de flesta journalister är vänstervridna...

2011-08-13 @ 11:01:01
Postat av: "Vi gillar olika".

Här stängdes kommentarerna fortare än en höna lassar.”Vi kräver en attitydförändring hos svenska politiker”Istället för en strategi som går ut på att plocka politiska poänger genom att beskylla varandra över blockgränserna för eventuella samarbeten med främlingsfientliga partier så vill vi se ett blocköverskridande samarbete för hur Sverige ska komma till bukt med den ökande rasismen. Det skriver Anton Landehag och Rikard Edbertsson, Ungdom Mot Rasism.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt_6385734.svdTyckte jag fick till ett bra inlägg:Anton och Rikard tillsammans med övriga politiker och andra multikulti vurmare bör föregå med gott exempel och omedelbart flytta ut i utanförskapsområdena.Vill man vara trovärdig så duger det inte att bo i områden som är kliniskt rena från icke etniska svenskar.Detta är ett första steg för att få bukt med smygrasismen som ni därmed för närvarande själv underhåller med er alienering och bostadssegregering.I stället gör ni det bekvämt för er och beskyller oss vanliga dödliga som röstade på Sverigedemokraterna för att vara högerextrema eller

rasister.

2011-08-13 @ 12:22:12
Postat av: Essendon

@"Vi gillar olika"

Utmärkt bra inlägg!

Snacka om att skjuta sig i foten! När dom stängde kommentaren, så åkte inlägget ut på nätet och då till en herrans massa folk!

Snart har PK-dårarna grävt färdigt sin egna grav!2011-08-13 @ 14:09:56
Postat av: Lotta

@"vi gillar olika"Mycket bra inlägg men det blev så klart för mycket för multikultikramarna att få höra sanningen. Sedan undrar man var de båda skribenterna räknar in självbombaren i Stockholm? Har precis för mig att det var en muslim. Hur förklarar skribenterna honom?

2011-08-13 @ 21:16:08
Postat av: Anonym

Stackars Thoralf! Ständigt mobbad av allt o alla!

Gå med i "tyck synd om mig partiet" eller nåt.

2011-08-16 @ 22:16:49
Postat av: Anonym

Stackars Thoralf! Ständigt mobbad av allt o alla!

Gå med i "tyck synd om mig partiet" eller nåt.

2011-08-16 @ 22:20:51
Postat av: Lotta

@Anonym

Är du partiordförande där då eller? Lägg ner du är enbart patetisk.

2011-08-17 @ 11:32:49
Postat av: Anonym

Lotta

Nej den posten sköter ju du så bra.

2011-08-17 @ 16:09:58
Postat av: Stefan Stensson

Korruptionens omfattning i Sverige uppdagas mer och mer..här är ett skräckexempel på homogen korruption i alla inblandade led och en omfattande rättsröta.http://www.totalskandal.se

2011-08-18 @ 19:08:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0