FÖRBJUD ORDEN MASSINVANDRING OCH ISLAMISERING

Media blir bara värre och värre. Det är inte klokt vilka frågor som ställs av dessa journalister i Sveriges Radio. Jag är full av förundran över att Jimmie Åkesson klarar av att behålla sitt lugn. Jag hade exploderat och tagit upp Lars Ohlys uutalande efter valet 2010 då han ansåg att utomparlamentariska rörelser kunde vara ett sätt att bekämpa "vissa grupper".
 
Hur stor uppmärksamhet ägnade Sveriges Radio åt detta?

Lyssna på hur objektiva dessa journalister är på Sveriges Radio.

Sedan skall Jimmie Åkesson få sista ordet. Men hur gick det med det. När Jimmie kallade von Essen för politiserad fick hon givetvis sista ordet, som vanligt.Täppas i Ring P1 är inte ett dugg bättre när han sprider sina lögner helt oemotsagd i Sveriges Radio. Jag delar inringarens uppfattning att detta kan skapa människor som blir hatiskt inställda till samhället. Det räcker med att lyssna på Täppas för vissa människor, han är allt annat än objektiv.

Det som är så upprörande och bedrövligt är att detta numera är legitimt i Sveriges Radio och i SVT.
Jag tror alla SD-företrädare som varit intervjuade av radio eller TV varit utsatta för samma lögner om upplägget. Jag undrar hur dessa journalister kan somna på kvällen efter deras lögner. Har de inget samvete?
Jag är förbaskat irriterad på det språk som vissa använder i kommentarerna. Jag är föbannat trött på vissa epitet som används. Den som inte kan skriva kommentarer som håller en anständig nivå stoppar jag direkt, utan att varna.

I slutändan är det inte de anonyma personer som skriver kommentarer som drabbas utan jag. Det finns journalister som bara sitter och väntar på att någon skall servera dem en smaskig kommentar.

Om inte de som skriver kommentarer skärper sig kommer bloggen modereras permanent. Jag är trött på att sitta och bevaka bloggen morgon till kväll.


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Ni har väl inte missat att Julia Caesar skrev en krönika i söndags med anledning av att de svenska medierna löper amok efter terrordådet i Norge? Gå till min länk för att ta dig vidare till hennes krönika.Det som Thoralf exemplifierar med dessa två radioprogram är ett exempel på just detta. Man mår formligen illa av det spektakel som utspelar sig i de svenska medierna.Tänk om, jag säger bara tänk OM någon hade haft mage att använda sig av självmordsbombarens dåd i julas på samma sätt mot alla muslimer i Sverige. Då skulle det ha varit åtalbart. För det skulle ha varit precis samma sak som det som just nu pågår för fullt i media riktat mot bl a Sverigedemokraterna.Det hela är en ren och skär uppvisning i ett tvättäkta Kafkasamhälle. Rysansvärt.

2011-08-03 @ 00:20:06
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Ceasar Andersson

Ja det är sannerligen ett riktigt mörker denna sk demokrati. Våra egna grundlagar är helt plötsligt inte värda ngt, nu skall både yttrandefriheten och den representativa ordningen beskäras.Vi har inget val annat än att kämpa vidare mot detta förtryck.Tack mina vänner/Ceasar

2011-08-03 @ 01:53:26
Postat av: Ruskprick

Du (Thoralf) skulle haft med Mattias Karlsson eminenta framträdande under kvällen också. Jag tycker han var mycket bra efter omständigheterna. Sov gott!

2011-08-03 @ 02:04:38
Postat av: Nils

Vanligt folk begriper att det som skrivs i kommentarer behöver inte på nåt vis representera sajt/blogg-innehavarens åsikter. Så jag tycker du tar det lite väl allvarligt, men visst är det lätt för mig att säga som är anonym.

2011-08-03 @ 03:01:45
Postat av: Tjadden

Sammantaget får man vatten på sin kvarn att Sverige är den sista Sovjetstaten där den som ifrågasätter överhögheten ska tystas och så görs med lögn och förtal som samtidigt är det ett bevis på att de inte själva kan ha rent mjöl i påsen.Vänder vi på steken, gör vi detsamma? Nej, och knappast vår partiledning, däremot kan man läsa sig till att det finns en och annan i vårt egna led som överdriver om vissa saker men ändå finns en sanningshalt i det hela.Jag själv har påstått att 7 klövern är svenskfientliga utan att precisera varför, för jag anser att de flesta förstår vad jag syftar på.Mig veterligt har jag aldrig uttryckt mig främlingsfientligt och i så fall varför det?Jag tror faktiskt att etablissemanget syftar på det här med att vara främlingsfientlig, är att påvisa ett brott som invandrare har begått, faktiskt är det nog där skon klämmer.Däremot har jag uttryckt mig "fientligt" mot regimen och vad jag förstår så har det inget med att vara främlingsfientlig och inte heller om man omtalar ett begånget brott som begåtts av någon invandrare.Nej dessa beskyllningar och antagande som massmedia gör bevisar bara på deras litenhet som människor och brist på sunt förnuft.Jag vet var skon klämmer, journalisterna har en stående order att inte avslöja vilka som begår de flesta grövre brotten i samhället och därför skriver man inte vilken kategori det handlar om, bara när en svensk är bevisligen skyldig då sparar man inte på krutet,Nu kan vi tala om en svenskfientlig massmedia med gott samvete.

2011-08-03 @ 03:18:27
Postat av: Robin Shadowes

En sak som oroar mig och många andra med mig är en sak som Fria tider tog upp igår. Nämligen att Johnny Skalin vill ändra i partistadgarna och välkomna somalier till Sverige. Har hästarna rymt ur stallet på karln? Är han en trojansk häst placerad i SD för att förändra partiet i ett för etablissemanget mer önskvärd riktning? Det var knappast för att få mer multikulti och islamkramande som jag röstade på SD senaste september. Är detta sant så förstår jag nu hur en del moderater måste ha känt när Reinfeldt tillgännagav samarbete med miljömupparna för några månader sedan. Många fruktar nu att vi har fått en åttaklöver istället för sjuklöver. Är det verkligen värt detta förräderi bara för att bli accepterade av dom övriga? På FT funderar en del kommentatorer att gå över till ND eller vad värre är, SvP som är ett riktigt nazistparti.

Vill ni hellre bli mångkulturella än bevara Sverige svenskt så kommer ni driva folk i händerna på radikalare grupperingar. Det blir då bara en tidsfråga innan vi får vår egen Breivik. Många började känna hopp för första gången på länge när ni kom in i riksdagen bara för att känna sig förråda knappt ett år efter. Kan bara hoppas på att ni är mer villiga på att lyssna på gräsrötterna och kritik än vad dom övriga partierna är. Vi som röstade på SD gjorde det för att få mindre mångkultur och inte för att få hit ännu fler nybyggare. Undrar om man förresten får använda det där sista ordet eller har det också blivit tabu?

2011-08-03 @ 04:31:22
Postat av: Gubben o Gumman

Hur eller hur så måste granskningsnämden ha olika tjocklek på sina skosulor.

SVT1917,var inte så kärleksfulla mot Mattias Karlsson

"Aktuelltredaktion ljög så det dög" twittrade Karlsson

Olle Bosse Karin och Eva har lite svårt att rättvist använda våra licenspengar.I SVT1--- stod en man från kemikaliestan iklädd pyjamas och vit mössa, och proklamerade, kristisera inte vår gudstro, för då får du köpa en protes att skruva på axlarna.Bakom honom stod 20 män som instämde.

Samtliga riktiga svärmorsdrömmar(sugarboys)

Skule man nu tro på detta, så tillhör man en ultranationalistisk rörelse enligt Bo-Kramiz Andersson.

Då¨får man gå till Expo och leka med namnskyltar och riva sönder vissa med fula ord på.Alltså rena motsatsen till växtintresserade förening

Så nu alla Sverigevänner blås liv i alla hippies oavsett dödsdagen,kärlekens timme är slagenVi får väl även passa på att önska Expo fortsatt trevlig sommar.Kanske kan vi alla leka röda och vita rosen framåt hösten,förlåt alla hårda ord det blev så fel så fel.

Upprikigt förlåt Daniel Alexander Robban mfl.Skrivet av ändlös kärlek från era nya kramisar Gubben o Gumman.Vi har äntligen förstått hur rätt ni har och vilka goda människor ni är.

2011-08-03 @ 05:02:58
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Snickarkunniga blir mera mjukt.

2011-08-03 @ 05:10:23
Postat av: carl

vissa bloggar har text att "kommentarer ansvarar inte bloggägaren för". måste finnas nån juridisk klasul som skyddar den som upprättar digitala anslagstavlor.

sedan borde det finnas en funktion som spärrar gamla poster efter en tid. så ingen kan skriva nåt tok på poster som är äldre.måste bli svårare och svårare att dölja verkligheten i radio,tv och tidningar.likabra att säga upp prenumerationer och ställa ut tv i förådet och säga upp tv licensen.

det man behöver veta finns på internet.2011-08-03 @ 05:32:26
Postat av: Tomas

Det räcker inte med lika bra. Säg resolut upp alla prenumerationer och tv licens. Men behåll tv n och sätt upp en gigantisk parabol på din balkong eller fastighetsägarens tegelvägg. Vem bryr sig? Skulle radiotjänst höra av sig, så fattar du inget av vad som sägs på de Svenska kanalerna och tittar därför via parabol endast på en känd sten och kamelloppen från Egypten (:

2011-08-03 @ 06:03:53
Postat av: S-E Karlsson

Jojomen , bär på en fundering , när SD kom in i riksdagen så skulle det bli kaos , börsen skulle rasa och allt möjligt skulle kunna hända , nu efter dådet i Norge och när börsen verkligen har rasat , då har media inga kommentater !

2011-08-03 @ 06:19:21
Postat av: ej pk

Thoralf, det kan vara pk-ister eller andra vänsterfascister som vill disskreditera din blogg.

Stäng av de för gott.

Tack för ditt engagemang för Sveriges framtid.

Jag, som invardrare från en forna öststat har genomskådat svensk s k journalistik för länge sedan eftersom den precis samma som jag var tvungen att läsa under mina år i det gamla landet.

2011-08-03 @ 08:17:33
Postat av: Essendon

Ha ha!

Sydsvenskan skulle jävlas med PI (Politiskt inkorrekt), men sköt sig själva i foten!

Trafiken på PI har ökat markant sedan gratisreklamen!http://politisktinkorrekt.info/2011/08/03/sydsvenskan-om-pi/

2011-08-03 @ 08:34:19
Postat av: Karlskronabloggen

# EssendonJa, herregud vilken gratisreklam Sydsvenskan ger till Politiskt Inkorrekt!Nästan i klass med Aftonbladets gratisreklam för en månad sedan som fördubblade besöksantalet den dagen!Som jag skriver i bloggen är det ju bara för Politiskt Inkorrekt (och i slutänden även Sverigedemokraterna) att tacka och ta emot för denna generösa gratisreklam från Sydsvenskan!

2011-08-03 @ 08:44:00
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Karlskronabloggen

Hej Thoralf!Ja, du kan inte ha det lätt och det är ju totalt sinnessjukt att "journalister" sitter och lusläser kommentarerna på din blogg och sedan försöker göra dig ansvarig för det som står i kommentaren.Det är troligtvis mest vänsterextremister från AFA eller EXPO som är inne och saboterar i populära bloggar som denna, men ibland undrar jag om det inte t o m är journalisterna själva som är inne och saboterar för att sedan "leta upp" det de själva skrivit?Jag förstår det måste vara oerhört svårt för dig som sköter en så välbesökt blogg ensam, det är enklare på t ex Politiskt Inkorrekt där det är många som kan hjälpas åt att plocka bort alla försök till sabotage i kommentarerna och de är ju heller ingen "offentlig person" som du är, så jag förstår helt att det ofta måste kännas tungt!Men ge inte upp Thoralf, jag tror det är på väg att hända saker i Sverige och ni har ju alla 20, eller 21 om jag räknar in Stellan Bojerud, skött er alldeles fantastiskt i alla riksdagsdebatter jag har sett (de flesta) och för det mesta sopat banan med sjuklöverns "politiker".Varje gång blir det några hundra nya som ser debatterna och förstår att Sverigedemokraterna är ett vanligt parti (egentligen Sveriges enda demokratiska parti enligt min mening) och blir intresserade och fortsätter att lyssna och att ta reda på fakta.Samma med alla nya läsare som hittar till Politiskt Inkorrekt och liknande sidor och för första gången på över 40 år läser ocensurerade nyheter. Många av de nya läsarna "vaknar" också ur sin djupa sömn och blir förhoppningsvis väldigt arga på hur de grundlurats av medier och politiker under så lång tid!Så fortsätt blogga Thoralf och ge inte upp, även om det känns tungt ibland! Vi är väldigt många som stöder dig och dina partikamrater!

2011-08-03 @ 09:12:54
URL: http://karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Anonym

Vad de desperata journalisterna inte begrep var att Jimmie provocerade dem utan att de begrep det. När han talar om massinvandring ,som för Sveriges del rör sig om tusental, och massmord som rör sig om färre än 100 , så får ordet mass ett otroligt spann. Protestera man mot massinvandring så borde man i ännu högre grad protestert mot massmord. Nu ligger ordet mass i samband

2011-08-03 @ 09:54:36
Postat av: AWSvensson

Vad de desperata journalisterna inte begrep var att Jimmie provocerade dem utan att de begrep det. När han talar om massinvandring ,som för Sveriges del rör sig om tusental, och massmord som rör sig om färre än 100 , så får ordet mass ett otroligt spann. Protestera man mot massinvandring så borde man i ännu högre grad protesterat mot massmord. Nu ligger ordet mass i samband med mord politiskt korrekt medan det i samband med invandring är det motsatta, detta innebär således en konflikt för dessa försvarare av det mångkulturella. Kilo betyder 1000, kan vi få en standardisering beträffande mass,eller är det upp till det självutnämnda Rådet för ords betydelse i olika sammanhang att avgöra.

2011-08-03 @ 09:58:41
Postat av: Lotta

OT/Viktig information som alla bör läsa. Inte ens den mest blåögde, naive i världen kan ifrågasätta detta. Jag ger er bakgrundshistorien till bildandet av Eurabia. Fruktansvärd läsning.

2011-08-03 @ 10:29:35
URL: http://www.samtiden.com/node/231
Postat av: Mats B

@Robin ShadowesJag förstod inte hur Fria tider kunde läsa ut och rubriksätta att SD var somalier vurmare från den artikeln.

Hur som helst så är den borttagen nu,och det var lämpligt för jag förstod inte vitsen med att publicera den ändå.

Vänligast

2011-08-03 @ 10:31:19
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Skånepåg

OTPat Condell med en utmärkt analys av multikultur och vad det innebär i realiteten. Skillnaden i verklighetsbeskrivning mot vad olika "sagoberättare" och totalt indoktrinerade personer framfört på de senaste trådarna, är minst sagt frapperande.

2011-08-03 @ 10:41:20
URL: http://www.youtube.com/watch?v=SReDcW0fokE
Postat av: Sven Dacke

Äntligen något vi är bäst på.När det gäller soliigan med antal soltimmar ligger vi i botten, men när det gäller att ta vårat ansvar för alla dessa "flyktingar" ligger vi i topp i Uppvidinge i Småland.Såg att någon kommenterat det tidigare populistiska utspelet från Bo Frank om att ekonomin gick back på grund av alla flyktingar.

Affe har i sin statistik även haft exempel på hur illa det är men vi får väl ta några SMS lån

Postat av: Hold the line!

Min tanke är friHör Min tanke är fri.

Den kan ej beskattas.

Tyvärr, kära ni.

Den kan inte fattas

av motborgarbrackor

och kossor och tackor.

Det skiter jag i.

Min tanke är fri.Att hjärnan får gå

finns det inga förbud på.

Vad som händer då,

rår inte ens gud på.

Mitt ord och mitt minne,

det håller jag inne.

Den sliter du i.

Men min tanke är fri.

Den sliter du i.

Men min tanke är fri.Stäng in mig för fan!

Det kan ni väl göra.

Sprid ordet på stan,

så alla får höra.

Jag är inte dement än,

bakom cementen.

Lika viter som ni.

Min tanke är fri.

Lika viter som ni.

Min tanke är fri.Cornelis Vreeswijk

2011-08-03 @ 10:54:13
Postat av: Åke, Västervik

Jag har slutat bry mig om vad massmedia skriver för skit, för det är så uppenbart numera vad de håller på med. Vanligt folk, som inte ens röstat på SD,(fegisar :)) som jag känner, och som faktiskt ändå stöder SD.s åsikter i mångt och mycket, säger samma sak att media gör allt för att misskreditera SverigeDemokraterna och göra alla möjliga och framförallt omöjliga kopplingar till idioten i Norge.SverigeDemokraterna är det enda parti i Riksdagen som rakryggat står för och vill ha en debatt på demokratisk grund om t.ex asyl och invandringspolitiken och är beredda att möta och lyssna till motargument. Men i brist på argumnet som är hållbara, så bedrivs en ständig häxjakt på allt som har med SD att göra från medialt håll, förblindade av den verklighet vi lever i, samt bedövade av något långtidsverkande medel som ger hallucinationer om en utopi som stämmer illa överens med verklighetens förutsättningar.Jag väntar bara på den dag då flera kommunpolitiker inom andra partier, främst inom Moderater och Folkpartister, tar bladet från munnen och säger vad de verkligen tycker och stöder SD i vissa "känsliga" frågor. Ingen nämnd, ingen glömd, men de finns, var så säker, men frågan är om de har så mycket råg i ryggen, eller om den egna tryggheten i toppen är att föredra framför ett värnande om Sverige och galna journalister!!

2011-08-03 @ 11:03:32
Postat av: Robin Shadowes

Jag noterade att några timmar senare hade FT tagit bort artikeln samtidigt som dom deklarerade två veckors semester. Undrar om den sidan är på väg utför precis som FN? Tycker ändå det vore tragiskt om dom försvann eftersom PI bannar till höger och vänster numera. Snart vet man inte vem man skall lita på. Blir väl bara Snaphanen kvar som rapporterar sanningsenligt om nyheter från Sverige.

2011-08-03 @ 11:18:18
Postat av: För Gränslös Yttrandefrihet

Censur & åsiktsförtryck

skapar

frustration

skapar

ilska

skapar

hat

skapar

våld!Bryt den onda cirkeln,

avskaffa censuren!

2011-08-03 @ 11:29:05
Postat av: AWSvensson

Jag vet inte varför enbart uppsynen på denna vikarierande reporter får mig att må illa. Den framtoning av stöddighet som han skapar inger inget förtroende. Nog uppfyllde han dessa farhågor med råge. Vad fanns det i Kent Ekeroths tal som var så häpnadsväckande. I land efter land i Europa vaknar politiker ,ett dramatiskt uppvaknande men dock, där dessa tongångar är genomgående . Nej vill man sänka tonen i debatten så sluta kalla alla som har synpunkter på den havererade asylhanteringen för främlingsfientliga och rasister och istället för fram de argument som talar för en fortsatt havererad asylhantering.

2011-08-03 @ 11:31:41
Postat av: Hulda

Det är mer än tydligt att "drevet" går efter SD nu. Den urflippade dåren i Norge som begått oförsvarliga handlingar har gett massmedia ett köttben att bita i. Men köttben ruttnar fort. Då kan de som biter i benet få problem....

Vi ser också på PI resultatet på en väljarundersökning som nog svider i ögonen på media. Den omnämns säkert inte i några TV-nyheter...

Ni som är äldre än mig: Gick Drevet mot Vänstern (då VPK) när vänsterextremister från Västtyskland kidnappade, sprängde och mördade, tom. i Sverige (den Västtyska ambassaden)..?

Intervjuen med Mattias Karlsson i SVT gav säkert SD en ökning av väljarstödet. Det var garanterat inte Aktuelltredaktionens plan....

2011-08-03 @ 11:43:06
Postat av: För Gränslös Yttrandefrihet

Vem är rädd för det fria ordet?

2011-08-03 @ 11:50:09
Postat av: Allemand

Thoralf, jag hoppas att du inser att grejen med hela den här förföljelsen är att få dig att ge upp.Personligen tycker jag att du skall införa en identifiering av personen så till vida att de sedan tidigare kända "ordentliga" bloggare slipper igenom utan moderering. Icke kända kan du moderera som då blir en mindre mängd inlägg och därmed lättare att kolla.Efter ett antal år, månader eller inlägg eller vad du vill kan du certifiera och släppa modereringstoppet.

2011-08-03 @ 12:03:44
Postat av: Lotta

Jag vet inte hur besvärligt kanske helt otänkbart det vore att ändra till samma system som PI använder. Dels kan man själv redigera sina inlägg vilket jag ibland skulle vilja. Gillar inte att släppa igenom inlägg med stavfel etc. Lätt hänt när man skriver på mobilen. Dels finns en funktion där alla läsare kan hålla ögonen öppna och anmäla inlägg som borde tas bort. Man ser ju väldigt ofta att folk sitter uppe och skriver inlägg långt in på småtimmarna här så det problemet borde gå lösa. Frivilliga moderatorer så att säga.

2011-08-03 @ 12:19:48
Postat av: LArs

Kanske prova att plugga in Disqus i bloggen?Enklare att banna användare och de som kommenterar kan anmäla olämpliga inlägg så slipper Thoralf gå igenom alla manuellt.

2011-08-03 @ 12:19:51
Postat av: Lotta

@LArs3 sekunder före dig;-)

2011-08-03 @ 12:27:39
URL: http://www.samtiden.com/node/231
Postat av: Skånepåg

@ AllemandJo men visst är det så. Missbruket av ordet kärlek för att "linda in detta", börjar minst sagt bli tjatigt och missbrukas å det grövsta!Den där fixeringen vid att man skall uppge sitt riktiga namn och mer eller mindre smutskastas för att man använda pseudonym, är detta månde en ny taktik att försöka hitta lämpliga objekt till AFA och motsvarande?En uppmaning till alla är att inte besvara några kommentarer från dessa uppenbara internättroll, oavsett vad de än använder för namn. Hur vet vi att de namn de själv använder inte är tagna direkt ur luften?

2011-08-03 @ 12:27:50
Postat av: För Gränslös Yttrandefrihet

Släpp ordet lös!

2011-08-03 @ 12:38:54
Postat av: Observer

Lägg märke till hur man i medierna inkl. SVT från journalistiskt håll använder orden "den statskontrollerade televisionen" om en del länders nyhetsförmedling.Att vi själva är nästan där som ett lysande EU-undantag inser inte våra medieföreträdare.Hur länge dröjer det innan bubblan spricker,frågade några arbetskamrater häromdagen?Ring SVT och fråga vilket regelverk som gäller var mitt svar.

2011-08-03 @ 12:44:21
Postat av: AWSvensson

Skånepåg, jag är inte funtad att låta rena lögner stå oemotsagda. Nog är vi kapabla att ta en diskussion om allt som berör asylhanteringen och i förlängningen invandringen.Vad gränsen går mellan ett rötägg som bara är ute för att göra sig märkvärdig ,med kunskaper inhämtade på Expo marknaden och därför lever i tron att här har vi argumenten, eller en som i sin övertygelse verkligen tror på vad han skriver.

Nog har många rötägg passerat revy på denna bloggen genom åren ,men det artilleri de möts av har gjort att de ryggat tillbaka med svansen mellan benen. Däremot har jag inte sett röken av en enda som haft en enda vettig åsikt till försvar för det mångkulturella.

2011-08-03 @ 12:46:17
Postat av: Gudrun

Någon skrev:

"Varje gång blir det några hundra nya som ser debatterna och förstår att Sverigedemokraterna är ett vanligt parti (egentligen Sveriges enda demokratiska parti enligt min mening) och blir intresserade och fortsätter att lyssna och att ta reda på fakta."Enkel räkning ger vid handen att på detta sätt kan under tre år vinnas färre än 10.000 ny anhängare.

Vad är det, när det behövs >500.000?"Varje litet nytt blåbär i soppan gläder kocken".

2011-08-03 @ 12:54:53
Postat av: Tjadden

ThoralfDet här bör uppmärksammas av partiet och jag kan bli en förmedlande länk om så erfodras.Det finns en syriansk organisation som har gjort allt för att få myndigheterna att lyssna på dem, men de har fått kalla handen gång på gång om att alla muslimer måste ut ur Sverige, vi har flytt ifrån den förföljelse vi fick utstå i vårt hemland och nu accepterar ni dem i Sverige.Syrianerna anser att bo i ett muslimskt land är fasansfullt om man uppger att man är kristen och tar avstånd ifrån Islam, det här godtar inte våra myndigheter, för de har hört att kristna och muslimer lever i fredlig samvaro i muslimska länder?Personligen har jag inte någon vetskap om det här utan allt har jag fått mig dikterat av en frontfigur i den syrianska organisationen.De har röstat på SD och ställer sitt hopp till SD att kunna få bort muslimerna ifrån Sverige och det här är något som partiet bör ta upp med syrianerna anser jag, behöver jag nämna att deras hemvist är Södertälje?

2011-08-03 @ 12:57:49
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonJo men till slut blir jag less av att ideligen läsa dessa upprepningar/förenklingar och hela tiden påminnas om det som jag kallar teflonstekpannesyndromet, när andra för fram vettiga kommentarer!

2011-08-03 @ 13:13:35
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesSom du kanske såg, så har även jag varit inne på Fria Tider och gjort en erinran om Johnny Skalin.Och reagerat negativt mot hans utspel som jag tolkar det, är att böja sig för etablissemanget, en sådan person i SD bör man prata till rätta om det går, om han nu inte är av den kategorin att maktbegäret går före sunt förnuft?Det räcker mer än väl att vi har politiska motståndare som tillhör den kategorin.

2011-08-03 @ 13:16:46
Postat av: Ex occidente lux

När man driver en ocensurerad blogg, ligger det i sakens natur, att vem som helst kan skriva vad som helst i kommentarfälten. Jag förstår inte, hur någon normalbegåvad människa kan anklaga bloggaren för anstötliga inlägg, som ligger helt utanför hans kontroll. Det har en viss charm med en blogg, där alla kan skriva sina spontana tankar utan förmoderering. Resultatet blir kloka kommentarer, korkade kommentarer och allting däremellan. Jag tycker att realtidsmomentet i en blogg har en poäng i sig. Skriver man något riktigt dumt, får man veta det ganska snart. Sedan finns det ju, som andra kommentatorer redan har påpekat, mjukvarulösningar som kan fånga upp inlägg som använder ett oacceptabelt språkbruk.När det gäller mediedrevet mot SD, verkar det vara en typisk svensk egenhet. Efter de vidriga illdåden har jag följt utvecklingen i norska medier, främst NRK, Verdens Gang, Aftenposten och Nettavisen. Ingenstans har man försökt att utnyttja denna nationella tragedi för att kasta skit på invandringskritiska partier eller grupper. Att som Sydsvenskan försöka misstänkliggöra Politiskt Inkorrekt för att man publicerar gärningsmannens så kallade manifest är enbart löjeväckande. Vem som helst kan googla sig fram till detta erbarmliga hopkok på mindre än en minut.Jag har tillbringat ett antal timmar med att - under stor vämjelse - ta mig igenom Breiviks manifest. Efter tio minuters läsning, förstår vem som helst att det här är skrivet av en mycket sjuk människa. Troligen en personlighetsstörning inom autismspektrum i kombination med borderlinesyndrom.Breivik framhåller bl.a. Vladimir Putin som en förebild. Varför kastar sig kloakpressen inte över detta? Putin har trots allt betydligt större politiskt inflytande än Jimmie Åkesson.

2011-08-03 @ 13:18:45
Postat av: Mats B

Disqus kostar,väl?

Hur som helst jag hade gärna stöttat med pengar till ett systembyte,då det är bra att kunna gå in och moderera sig själv,ty i stridens hetta skrivs ibland saker som skulle velat ha osagt.

Vänligast

Mats B

2011-08-03 @ 13:22:25
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Ronny

Har precis suttit i telefon med Aktuelltredaktionen, om ett inslag för några veckor sedan, där Anna Hedenmo intervuade en SÖPO kille, och det under hennes intervju slängdes in en bild, ett par sekunder på Jimmy Åkesson. Talade om att detta är ju politisk smutskastning, och det HÖLL HON MED OM,!!?? Detta visste tjejen på redaktionen inget om. Hon skulle kolla det, (f´an trot). Jag nämnde även en KD politiker som på sin blogg antytt ett islamiskt dåd, men det visste hon inget om!? JAG skulle ringa henne igen em denne KD politiker, men kommer inte ihåg namnet. Hjälp....

Sedan har jag i många år haft mina sympatier hos SD, röstat, jag har hjälpt till med utdelningar o.dyl, men inte varit medlem. Så nu efter medias nidbilder, förföljelser och förljugenhet om SD ,ringer jag in idag och begär medlemskap. Nu får de fan vara nog...:)

2011-08-03 @ 13:27:14
Postat av: Tjadden

Jag hade exploderat och tagit upp Lars Ohlys uttalande efter valet 2010 då han ansåg att utomparlamentariska rörelser kunde vara ett sätt att bekämpa "vissa grupper".Syftar Ohly på AFA och EXPO agerande mot oss, för han menar väl inte tvärtom, att SD är utomparlementariska och bekämpar AFA och EXPO?Eller vad menar karln egentligen, hans mening är så kryptisk.

2011-08-03 @ 13:28:51
Postat av: Tjadden

Någon nämnde att han slutat att läsa tidningarna som ändå serverar en massa lögner (min åsikt)Jag vet att vår redaktör för SD kuriren blev förbannad på mig att jag läste Nationell idag, en tidning som tar upp den sanning som den övriga rikspressen undanhåller sina läsare och vet dessutom om att denna tidning läses mer av icke medlemmar till ND och deras sympatisörer.Dessutom skriver en del journalister och författare artiklar i tidningen som inte har det minsta samröre med ND, ja faktiskt även belackare till deras parti.Men Tommy Hansson ord om att ND är ett nazistparti visar på vilken okunskap det handlar om och därför, ska inga citat ifrån tidningen Nationell idag få skrivas på hans blogg.Men jag vet varför han har denna inställning och det handlar om när han blev intervjuvad och sa sig tillhöra koreanska Moonrörelsen och läsarnas insändare kritiserade honom för att ingå i denna sekt, som det brast för vår Tommy Hansson.Min personliga åsikt är att han har taggarna utåt för minsta lilla kritik om hans person, men kul har vi haft det och är goda vänner för det.

2011-08-03 @ 14:19:33
Postat av: LN

Thoralf skriver bland annat:

- I slutändan är det inte de anonyma personer som skriver kommentarer som drabbas utan jag....Jag är trött på att sitta och bevaka bloggen morgon till kväll.Thoralf! Det finns ett gott råd att ge dig, STÄNG BLOGGEN! Den kostar dig mer obehag än den smakar dig både publicistiskt och propagandistiskt.Inse också du att det är KÖRT. Insiktsfulla islamkritiska bloggare i Norge har redan insett detta och stängt ner.Dumheten i detta land (SE), liksom även i andra europeiska länder, och IDIOTIEN, både den verkliga och den blott funktionella, omfattas av för många sk medborgare för att de skall kunna motverkas av ett litet "struntparti" som SD, som har mer än 90 % av etablissemanget emot sig. Dessutom föreligger redan befogade(?) misstankar om att anpassning och inordning, snällifiering och godhetsutökning pågår.

Med raka rör, konsekvens, saklighet, och jävlar anamma skapar man inte politisk framgång i dagens Sverige. Det skall velas, schabblas, krypas, hycklas och krusas i all oändlighet.Ingen vågar vilja inse att ISLAM är inställt på världserövring.Ingen med inflytande och auktoritet (jmf,Sarazin) är beredd att stå upp för några simpla frihetsideal, kröka ryggen, spotta i nävarna, föra en kraftfull, intelligent och saklig argumentationskamp:

---ISLAM FÖRSTÖR --- STOPPA ISLAM --- UT MED ISLAM---

Du Thoralf, och Moppsen, är dock två undantag i medlöparnas horder, värda respekt och högaktning.Att vid en senare tidpunkt börja bekämpa ISLAM kommer att kräva mer svett, blod och tårar än vad som utgjöts under WW2.Muslimerna har sitt på det torra - mer än nazisterna hade. Visserligen stod allt att läsa i Mein Kampf, men denna skrift hade inte gudomligt ursprung och dess författare tog snöpligt livet av sig vid tidens ände (tredje rikets).Så icke Koranens författare, som är EVIG och OMNIPOTENT. Koranen, vars original finns i HIMMELEN och som är given till Mohammad genom ärkeängeln Gabriels förmedling, har en helt obestidbar auktoritet för alla de 1,4 miljarder "dårar", som tror på gallimatiasen. Att Koranen är ett sjudjävla hopkok på religösa idéer, som "Allahs Sändebud" uppsnappade längs karavanvägarne, skulle Hjärpe medge endast med en revolver mot sin panna.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

48:28 Det är Han som har sänt Sitt Sändebud (Muhammed) med vägledning och sanningens religion (Islam), att Han kan göra det (Islam) överlägset alla religioner. Och allt-Tillräcklig är Allah som vittne.

Sannerligen, hela jorden måste omfamna Allahs religion, följa Allahs väg, eftersom den (Allahs religion) är överlägsen alla kulturer och religioner i öst och i väst.61:9 Det är Han som har sänt Sitt Sändebud (Muhammed) med vägledning och sanningens religion för att den skall vara överlägsen och segerrik över alla religioner, även om Mushrikûn (polyteister, hedningar, avgudadyrkare) och otrogna som hatar Allahs Enhet och Hans Budbärare, inte tror på den.Glöm ej bort Sura 9:29!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++VAD GÄLLER DÅ?

- 1 Antingen HÅRT mot HÅRT NU och kanske bibehållen eller utökad frihet.

- 2 HÅRT mot HÅRT SENARE, vilket kommer att innbära blodspillan.

- 3 UNDERKASTELSE eller DHIMMISTATUS.

Var så god och välj!Uppenbarligen är alternativ 1 redan bortvalt - det alternativet är alldeles för "jobbigt" för 'funktionellt lobotomerade och av snällhet drypande' svenskar.

2011-08-03 @ 14:22:00
Postat av: vmm

Om det där Täppas säger, om att Jimmie Åkesson var på publicistklubben efter valet och "ylade och skrek och betedde sig huliganmässigt"... stämmer det verkligen? Låter inte likt honom. Och inte likt någon annan SDare heller, för den delen. Inte så att jag tror Täppas ljuger rakt upp och ner så där i det politiskt oberoende public service, men ändå. Anmärkningsvärt.

2011-08-03 @ 14:22:54
Postat av: Tjadden

Ex occidente lux"Putin har trots allt betydligt större politiskt inflytande än Jimmie Åkesson."Inte i Sverige får vi hoppas, men kan aldrig säkert veta hur det är med den saken så länge vi har två kommuniststungna partier som V och Mp och i viss måm Moderaterna som lierat sig med dem.

2011-08-03 @ 14:32:45
Postat av: Skånepåg

@ vmm"Om det där Täppas säger, om att Jimmie Åkesson var på publicistklubben efter valet och "ylade och skrek och betedde sig huliganmässigt"... stämmer det verkligen?"Var har du hört eller läst detta? Och märkligt att just Täppas av alla skulle bli trodd beträffande detta. Hade det varit så illa, hade nog enligt min uppfattning andra också hakat på.Han kanske försökte få ordet och blev ideligen avbruten och bet ifrån sig något sarkastiskt. Detta kan bli vad som helst i Täppas värld.

2011-08-03 @ 14:36:27
Postat av: Censur

På PI räcker det med att trycka på gilla-knappen för att bli bannad, även om det var ett högst neutralt inlägg som gillades! Att sedan bli nekad att skriva kommentarer när man inte ens är med i Disqus och kan kommentera är väl verkligen att gå för långt i censuriver!

Vill vi ha en öppen debatt så måste ju alla åsikter få komma till tals, annars blir det en debatt för de redan frälsta som för fram ung, samma åsikter med små variationer. Jag läser din blogg och tycker det är bra att du tillåter andra med motsatta åsikter komma till tals,( inser visserligen att det kan vara s.k. troll som är ute efter att förstöra men ändå är en öppen debatt att föredra). Utan yttrandefrihet, ingen demokrati och jag är oerhört trött på alla som censurerar,vet snart inte vad man ska läsa och kunna kommentera utan få censur nerkörd i halsen!

Vi är på väg mot en farlig utveckling och därför är det viktigt att fri media på nätet inte censurerar oavsett vad etablerad media tycker.

Är rädd för att tystnaden kommer att lägga sig över Sverige!

2011-08-03 @ 14:46:56
Postat av: Lars E

Hej Thoralf,Jag har talat med en sekreterare på Yttrandefrihetskommittén som utreder frågor kring publicistiskt ansvar på nätet.

Jag frågade om blogginnehavarens ansvar för vad andra skriver i bloggens kommentarfält?http://www.sou.gov.se/yttrandefrihet/Det är en svår fråga som Yttrandefrihetskommittén brottas med, fortfarande, sade sekreteraren. Först i maj nästa år räknar man med att kunna ge besked i frågan.I dagsläget tycks det vara svårare att hålla blogginnehavaren ansvarig för vad som skrivs i bloggens kommentarfält om man inte modererar än när man gör det.2011-08-03 @ 14:47:01
Postat av: Anonym

Ronny @Bra jobbat,

varje gång vi blir anklagade av oberoende och därmed av svenska folket.

Denna vänsterextrema syn på SD är orimlig.

Varför,jo anledningen är att dom andra inte gillar olika!

Inte gillar olika?

Nä sanningens att säga så vill vi inte ha in fler så kallade flyktingar i landet.Dessa fuskare är inget vi vill befatta oss med.

2011-08-03 @ 14:56:39
Postat av: vmm

Skånepåg:"Var har du hört eller läst detta?"Hörde det i ljudklippet från RingP1 som finns i det här blogginlägget. Börjar efter ca 10.40. Täppas säger att det var partiledaren, dvs Jimmie Åkesson, men jag har för mig att det var Mattias Karlsson som var där. Men det kanske var någon annan gång. Hur som helst så säger ju Täppas att det var partiledaren så vi får väl utgå från det då.

2011-08-03 @ 15:00:55
Postat av: Ylva

@LN

"UNDERKASTELSE eller DHIMMISTATUS"?Snarare

UNDERKASTELSE eller HALSHUGGNING?

2011-08-03 @ 15:01:41
Postat av: AWSvensson

En länk till Täppas blogg med Publisistklubbens April möte,varför inte fråga honom rent ut.

Postat av: Tjadden

7 klöver måste känna sig undantagna som otrogna hundar som islamisterna kallar alla som inte är med dem eller har 7 klövern fått dispens?

2011-08-03 @ 15:16:44
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonTorde väl antagligen framgå vad som hänt i den bifogade videon, men vem orkar titta igenom detta i drygt 1 timme (tror jag att det var) för att kolla Täppas påstående?

2011-08-03 @ 15:22:11
Postat av: AWSvensson

LN så här lät det på 50 talet,var finns sisun idag.

"Varje angrepp mot rikets frihet och självständighet skall mötas med vapen. Varje meddelande att motståndet skall uppges är falskt. Sverige vill försvara sig, kan försvara sig och skall försvara sig".

2011-08-03 @ 15:22:39
Postat av: Allemand

@Censur, vad menar du med att du kan bli bannad för att du trycker på gilla knappen? Då skulle jag vilja veta vilket inlägg, och när. Tror inte på vad du säger. Dessutom bannad på vilket sätt? Du skriver att du inte är med i Disqus, då kan du inte kommentera överhuvudtaget.Att du måste vara med i Disqus är helt enkelt för att inte skall råka ut för det som Thoralf råkat ut för. Inget konstigt med det.Bryter du mot regler blir du bannad, kör du för fort får du böta och blir av med körkortet, inget konstigt med det. Regler är till för att följas.

2011-08-03 @ 15:29:32
Postat av: AWSvensson

Skånepåg, jag tänkte mig närmast att Täppas kunde specificera sitt påstående ,detta på en enkel konkret förfrågan på hans blogg. Om det är detta möte han syftar till eller om han bara fabulerar. Själv tröttnade jag efter 5 minuter när man hade skramlat färdigt.

2011-08-03 @ 15:34:50
Postat av: Bo Karlsson, SD Västervik

Jag förstår Thoralfs upprördhet över kommentatorer på bloggen som inte kan hålla en god ton i debatten. Det tycks som om somliga tror att ju fulare och ju mer svepande man i sin skyddade anomymitet uttrycker sig, desto starkare och "tuffare" blir man.

Det är precis tvärtom. Själv har jag i tidigare inlägg på denna blogg bl.a. skrivit om den dödliga fara för Sverige som demokratisk och fri nation, som den pågående islamiseringen och toleransen mot de intoleranta utgör. Och att jag inte tror att de s.k. moderata muslimerna kommer att kunna eller våga hålla emot i längden om detta får pågå. Och att det allt större inflytandet från islam på längre sikt kan leda till diktatur, pogromer och dödande, som i så många andra mångkulturella samhällen i nutid och i historien.

Och det är bl.a. just för att varna för en sådan utveckling, som man med alla medel försöker förhindra, som man tar till orda som sverigedemokrat. Därför att vara sverigedemokrat innebär att man står upp för demokrati, yttrandefrihet, rättsäkerhet och att skilja på stat och religion. Å ena sidan religionen som trossystem och å andra sidan den enskilda individen. Och att man vågar säga allt detta, även om man trampar politiskt korrekta och diverse trossamfund på tårna.

Men just detta innebär då att man inte ser muslimer som kollektiv, där alla, utan undantag, tycker likadant. Eller t.ex. nedsättande kallar muslimer för "mussar", som jag även sett på denna blogg i tidigare inlägg. Tvärtom så förtar den typen av uttryck bara allvaret i kritiken och får den att framstå som oseriös. Det gör det också lättare för kritikerna att framställa SD:s sympatisörer som personer som kollektivt skuldbelägger hela folk, vilket är precis motsatsen till vårt program med en öppen nationalitet. Där det är indvidens egen inställning och hans/hennes lojalitet mot Sverige som är det avgörande.

Mängder av PK-folk gör nu allt de kan för att sammankoppla oss med den vidrige terroristen på Utöya. Som Pat Condell så träffande uttryckte saken, så är denne norske terrorist själv en jihadist, eftersom han förespråkar dödande av osyldiga för att nå sina syften. Alltså motsatsen till allt som vi sverigedemokrater står för. Just därför är han vår dödlige fiende lika mycket som militanta islamister och jihadister är våra fiender, och just därför kan vi aldrig någonsin acceptera något som helst ansvar för det som denne terrorist sade sig sympatisera med.

Och precis därför att vi inte kan acceptera något ansvar i detta, så skall vi heller inte ta avstånd från vad vi sagt tidigare. Det Kent Ekeroth t.ex. sade på landsdagarna 2009 om att Västerlandet riskerar att gå under i en stilla suck för den pågående islamiseringen, det ställer jag själv upp på till 100% och det är absolut inget vi skall ta avstånd från. Men, återigen, det innebär inte att vi kollektivt skuldbelägger någon grupp, utan det är endast en stenhård och berättigad kritik mot en stenhård och intolerent religion.

Skilj alltså på religion och människor och hyfsa språket, en del av er som skriver på denna blogg!

Och en sak till: Snälla ni, kom ut ur er anomymitet. Det är inte farligt att vara sverigedemokrat! Vinden är på väg att vända, fler och fler får upp ögonen, och, som Åke skriver ovan: det finns många i de andra partierna, även aktiva kommunpolitiker, som håller med oss och som även säger det till oss när ingen utomstående lyssnar...Så varför inte ta steget nu och bli (aktiv) medlem i Sverigedemokraterna...?

Till sist också: Thoralf stå på dig! Du har vårt stöd till 100%, det vet du!

2011-08-03 @ 15:36:55
Postat av: Gute

Som vanligt så är det fullt med kommentarer på bloggen.Även om det är sagt innan så visar det vilken livsviktig nytta en sån här blogg är.

När media kör sina usla knep så är det viktigt att få se alternativ information, så deras fula trynen visas upp för allmänheten.Jag tycker Mattias Karlsson skall gå ut offentligt med hur den här fällan på Aktuellt gillrades, och sen får man se om det blir någon reaktion!

2011-08-03 @ 15:59:09
Postat av: AWSvensson

Bo Karlsson,utan att försvara allt som sägs på denna blogg så i jämförelser med vad som står i kommentarerna till Expressen ,Aftonbladet , PI med flera så tycker jag nog över tiden att det hållits en ton kanske inte av skönlitterär prosa klass men ändå inom ramen för det anständiga. Jag kanske är fartblind men det är den känsla jag har. Just nu är läget uppiskat så jag har full förståelse för hur Thoralf känner det,för mediadrevet tar ju varje tillfälle ,helt bekymmersfritt med vetskap att ingen inom media ställer dem till svars,att smutskasta SD, och då med ord som är främmande på denna blogg.

Alla är inte funtade att vara aktiv politiker,om Thoralf som uppvisar ett sådant lugn skulle gå i taket så är jag säker på att jag skulle haft ett stående inslag i varje nyhetssändning.

2011-08-03 @ 16:03:00
Postat av: Anonym

Det pratas mycket om ord nu det är hög tid att man inför ett nytt ord för bloggskribenter nämligen:

kravallbloggareKravallblogarna hjälper huvudbloggaren att förstärka budskapet,så att vänsterjournalisternas blodtryck stiger så till den milda grad att dom börjar mediamobba.

Dom blir "tirriterade"in sin många gånger egenordnade rosa värld.

Fan kom inte här och säg sanningen .Om och när SD får egen tv kan man på fullt allvar diskusionsprogram med exempel sändas i SD tv.

Uppslag lär inte saknas gårdagens Aktuellt var klockrent,reportern är en klockren sändare dagen innan,var han både programledare och reporter när utvisningar skulle bannas,fick dock en del snytingar av Hillmer Billström,blev lång näääääsaaa.

(Bo-Inge förlåt oss våra ultrakonspiratoriska tankar)Mattias skötte sej bra efter manualen att alltid hålla ett informationstal innan man svarar på reporterns ledande fråga eller annat stollepro.

Reporten blev riktigt besvärad över alla fakta som strömmade ur Mattias mun.Denna fjollesändare har i princip gjort bort sej två kvällar i rad,och får förmodligen stora journalistpriset för det vart det lider.Gårdagens inslag var ju så vinklat att dagisbarnen kunde se det,tyvärr så märker väl inte Svenne något

Gymnasie och grundskole elever ser detta där ligger basen för SD ökad marknadsandelar i Rosenbad.Tydligen har någon varningsklocka ringt på sändarexpeditionen eftersom ordet Eurabia blivit obekvämt,varför inte göra det enkelt,varför krångla till det.Expo sitter och leker med skyltar i TV4 var annars

Dr Göbbels von Brainschrinkler skulle känna sej ganska underlägsen om han såg detta.Många snickarkunniga familjer har många barn.

Då blir man ganska många på en jordplätt med gräns runt om,hur svårt kan det vara att fatta det?

Det är inte svårare än så.

Viftar sedan 50% med bidragssnabeln så blir det därefter,blir liksom logiskt.

Tänk på filmen med titeln :Brandbilen som försvannVänligen led ut Ewa Hamilton och 1917 års folket ut ur tv-huset.

Det är 20 år sedan man passerade Benny Hill status.

Granskningsnämden kan man gott döpa om till cirkus Tjofaderittan.Gubben o Gumman skriver som oberoende objektiva samhällsebatörer utan någon koppling till Thor-alf Alfsson Expo eller Ängö bryggeri."Alkohol kan allvarligt skada din hälsa"

Socialstyrelsen

2011-08-03 @ 16:06:45
Postat av: "Vi gillar olika"

Måste säga,

Jag är en av dom som brukar missbrukar ditt forum.Men,när jag blir inbjuden att kommentera.

Det må vara medvetet eller inte.

Så innebär det inte alltid att det är det rätta.

2011-08-03 @ 16:07:19
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: MA

Socialliberalen och muslimen Kenan Malik skrev i en op-ed (ledarartikel) i New York Times nyligen "mass immigration" i Europa som svår utmaning. Samtidigt hånar svenska beundrare av Malik de som uttalar "massinvandring"... Ordens diktatur...Massinvandring används av andra forskare i Europa och det enda rimliga när invandring bl a historiskt är större än den någonsin varit.50 000 netto/år (netto viktigt; de kritiker som påpekar SD:are som talar om 100 000 överdriver har rätt) är så många att den på mindre än 100 år ökar befolkning med halva dess storlek, men då etniska svenskar dör/omsätts gör att vi blir i minoritet långt innan dess.Tror att den processen/omsättningen bör ta några hundra år med max 1/5 av dagens invandring.

2011-08-03 @ 16:08:07
Postat av: Gubben o Gumman

"Starta iskussionsprogram om mediamobbning"

2011-08-03 @ 16:18:09
Postat av: Magentan

Massmedias hatpropaganda mot SD har under den senaste veckan svämmat över alla bräddar vad gäller trakasserier och förtalskampanjer. Vid varje nyhetsutsändning, dvs minst EN GÅNG PER TIMME, har radion (oftast som "första-nyhet") genom felaktiga verklighetbeskrivningar, förvanskade SD-citat eller på andra sätt försökt dra SD och deras sympatisörer i smutsen. Samma sak gäller TV-nyheterna i samtliga kanaler.Därutöver har man dagligen haft flera separata uppviglingsprogram mot SD i både radio och TV. I TV har dessa specialprogram mot SD ofta framförts i form av soffprogram med enbart SD-antagonister som gäster. Dessa SD-motståndare har alltså helt oemotsagda fått föra fram sin desinformation och sina kategoriska SD-fördömanden. Särskilt ofta har det varit SD-hatare från vänsterorganisationen Expo, som har fått agera s.k. "specialister" i dessa typiska indoktrineringsprogram och helt ohämmat propagera sina starkt vänstervridna och felaktiga uppfattningar om SD.Precis som under veckorna före och efter valet 2010 har det misskrediterade SD-folket inte getts någon möjlighet att offentligt och med klara fakta bemöta alla dessa osanningar och förtal.I gårdagens SVT2 fick äntligen en sverigedemokrat vara med och bemöta Aktuellt-reportern, (som Thoralf visar ovan). Jag vill verkligen tacka Mattias Karlsson för hans lysande framförande! Han gav ett mycket sympatiskt och stabilt intryck när han tydligt och sansat framförde SD:s åsikter.

2011-08-03 @ 16:25:56
Postat av: Gubben o Gumman

I blogginlägget på slutet finns några allvarens ord

Men varför skall man permanenta en moderaterna?

Hur gör vi med Turkietturisten?

2011-08-03 @ 16:27:07
Postat av: Gubben o Gumman

"men varför skall vi permanenta moderaterna"

2011-08-03 @ 16:31:51
Postat av: Censur

Allemand

Trycka på Gillaknappen kan du göra antingen du är med i Disqus eller ej.

Nej, jag är inte med i disqus därför blev ju kommentaren ifrån PI att jag inte fick kommentera lite lustig. Nej, jag ljuger inte, skickade mail till PI och påpekade detta men inget svar! Att trycka på gilla är inte att bryta mot regler mig veterligt, f.ö. är väl PI de som censurerar hårt mot de som inte instämmer i kören vilket jag kanske påpekat( när jag var med i disqus) och som inte för debatten framåt enl. min åsikt. Jag beundrar PI f.ö.och värderar deras sida högt vad det gäller nyhetsförmedling men man måste kunna kritisera även dem nu när de bannar urskiljningslöst! Har läst om flera. F.ö gillar jag inte disqus eftersom jag anser att det kan missbrukas som åsiktsregistrering (lätt att bli paranoid i dessa tider).!Vill även tillägga att jag står inte för extrema åsikter, som SD-väljare ställer jag mig bakom Sd,s partiprogram. och Allemand ; även solen har sina mörka fläckar!

2011-08-03 @ 16:33:05
Postat av: Magentan

Har Sverige räddats från ytterligare en islamist-attack?Citerat från SvD:

"Fem personer uppges ha gripits i Irak misstänkta för att ha planerat attacker i Europa. Enligt satellitkanalen al-Arabiya tillhör männen en grupp knuten till terrornätverket al-Qaida.

Gruppen greps i förra veckan och enligt Diaa al-Kenani planerade de attacker i Frankrike och Sverige. Det är dock oklart vilken typ av attacker som planerades.

De irakiska myndigheterna har trappat upp jakten på militanta islamister i landet den senaste tiden. Anledningen är en rädsla för attacker utförda som vedergällning för terrornätverkets ledare Usama bin Ladin som dödades i Pakistan i början av maj.

SvD har kontaktat Säpo, som inte vill kommentera uppgifterna."http://www.svd.se/nyheter/utrikes/irak-stoppade-misstankt-terrorattack-mot-sverige_6364400.svd

2011-08-03 @ 16:41:24
Postat av: Tjadden

Såg ett inlägg om att det kanske går in journalister och skriver här som kan uppfattas som främlingsfientligt, i syfte att få skicka inlägget till någon tidning, där det sedan står, se här vad det skrivs om på SD bloggar.Jag utgår att det finns AFA-iter som skrivit av sig här och likaså EXPO folk och Johan är säkert en av dem och varför inte Simon Nylander skickad hit av tidningen Dagen.Denna pingströrelsetidning som innehåller många sjuka artiklar, det kunde mina framlidna svärföräldrar intyga om trots att de tillhörde pingstkyrkan och de avskydde Alf Svensson för sitt lismande men vem gjorde inte det.

2011-08-03 @ 16:43:51
Postat av: AWSvensson

Permanenta Turkietturisten, inte ett hår på mitt huvud ska krökas lär någon har sagt, kan det vara han månntro.Ett tag trodde jaG GoG fått värmeslag men det tog sig på slutet.

2011-08-03 @ 16:44:10
Postat av: vmm

Täppas i RingP1 28 juli (angående Norgetragedin): "Sverigedemokraterna och Fremskrittspartiet svär sig fria 'o nej o dom är inte rasister o dom är inte alls så. Dom är mycket finare o dom är demokrater o allting'. Men det är ju inte sant."Så Sverigedemokraterna är rasister och inte demokrater. Det vet jag nu för det har jag hört på Sveriges radio... Hur var det nu med det här att inte sprida hat och visa respektfull ton i den politiska debatten? Kanske borde Sveriges radio ändra sig?

2011-08-03 @ 16:48:27
Postat av: För Gränslös Yttrandefrihet

Vem är rädd för det fria ordet?------------------

Censur & åsiktsförtryck

skapar 

frustration

skapar

ilska

skapar

hat

skapar

våld!Stoppa den onda spiralen, 

avskaffa censuren!

------------------Släpp ordet lös!2011-08-03 @ 16:55:48
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :Ja inte fick den åsyftade mannen direkt "eld i håret" när Skandinavien drabbades av en stor tragedi.Resan var ju bokad,gå emot kärringen var väl inte att tänka på heller.

Dessutom utspelades sej inte tragedin på "muffö"Dessutom kan chokladen noncholanta på flyget vara nog så lockande.Som pricken över flinten fattas bara att mannen "wallmuffar" sej tillbaka som ensamkommande flyktingbarn.Ett studiebök hos Europas nya hjältar bör avslutas med en känslomässig lärodom om hur djävla kul det är att skramla över svenska gränsen i en gamma Scania Vabis

2011-08-03 @ 17:13:36
Postat av: vmm

Om Täppas igen (se mitt inlägg 2011-08-03 @ 16:48:27) :I samma inslag kallar han Sverigedemokrater för råttor.Han fick tydligen kritik av "gnällspikar" som är "Islamofober", men han försvarar sig med att han i alla fall inte diskriminerat någon. Okej, det räknas ju inte som diskriminering att kalla dom från ett parti för råttor. Partitillhörighet är inte en diskrimineringsgrund (ungefär som Breivik inte diskriminerade någon när han attackerade dom från ett visst parti). Men ändå något osmakligt, särskilt efter en sådan här händelse som i Norge där vi ser hur det kan gå om man betraktar medmänniskor som råttor eller slänger anklagelser om att dom ska vara rasister, odemokrater (eller som Breivik om att dom från ett visst parti var landsförrädare). Jag tycker Sveriges radio har ett särskilt ansvar, faktiskt, att inte sprida den här hatiska retoriken som vi tyvärr sett alldeles för mycket av under alldeles för lång tid.Täppas blogg om det här:http://www.tappas.se/bloggen/2011/07/28/arg/

2011-08-03 @ 17:23:38
Postat av: Tjadden

Mona Sahlin igen, är hon klok hon?

Hotet mot högerextrema från Mona SahlinFör några dagar sedan sade Norges statsminister Stoltenberg att det får inte bli någon häxjakt på högerextremister efter massakern, det skulle bara förvärra allt. I stället efterlyste han bättre kommunikation mellan oliktänkande.Mona Sahlin kom med det motsatta budskapet i TV: ”Bredvid sorgen så känner jag en lugn, stark beslutsamhet att om högerextremismen och rasismen känner sig hotade av oss, de demokratiska krafterna, så vet ni vad, de har rätt!”Det skulle vara intressant att veta vad hotet innebär konkret. Ska SSU-are misshandla oliktänkande? Ska fler lärare och offentliga tjänstemän i sossekommuner avskedas p g av sina politiska åsikter? Ska nationella organisationers möten attackeras med våld? Eller kommer hennes ”demokratiska krafter” att ställa till ett blodbad på ”högerextremister”?Nils-Eric Hennix

Publicerad: 2011-08-02

2011-08-03 @ 17:35:38
Postat av: Ex occidente lux

Hej Tjadden!Jag menade naturligtvis i mitt inlägg att Vladimir Putin har större inflytande i den globala politiken än Jimmie Åkesson. Tyvärr är svenska journalister så urbota korkade, att de inte begriper det. Jag har varit informationschef i ett av Sveriges största företag. Jag har aldrig träffat på något dummare än svenska journalister.Finländare,schweizare, tyskar och engelsmän var i allmänhet kunniga och väl pålästa. Svenska journalister var med få undantag ett rejält bottennapp.

2011-08-03 @ 17:38:38
Postat av: Lassekolja (65)

Väljer att kommentera Mathias Karlsson i Aktuellt; Om Aktuelltredaktionens avsikt var att bringa Mathias ur balans misslyckades dom fullständigt, eftersom det istället var Kristopher Lundström, som kom ur balans, eftersom Mathias bemötte frågorna, för redaktionen, oväntat bra!

2011-08-03 @ 17:56:03
URL: http://sverigedemokraterna.se/riksdagen
Postat av: Skånepåg

I föregående tråd anser Simon S följande:"Det jag retar mig på är att detta är en politisk blogg, där Thoralf Alfsson tydligt tar ställning för sin åsikt och uppfattning, men där svansen av påhejare består av anonyma smårasister och allsköns hatiska påståenden om muslimer."Denna person som påstår sig företräda kärlek har inte gjort något annat än det motsatta sedan han "dök upp" här på bloggen, och nu är vi alla som kommenterar dessutom klassificerade som smårasister. Någon som har en definition om vad nu detta är? Således vet vi nu hans klara uppfattning om de som inte har samma åsikter som han delar, vilket f.ö. även har gått som en röd tråd genom alla hans kommentarer!

2011-08-03 @ 18:13:52
Postat av: Skånepåg

Rättelse: Skall vara Simon N.

2011-08-03 @ 18:15:10
Postat av: SM811

Tydligen är det personer "troll" som skriver här, allt för att vi andra skall skriva något olämpligt som sedan kan kastas tillbaka i ansiktet. Det är att se upp för de dyker upp på alla forum.

2011-08-03 @ 18:21:15
Postat av: Tjadden

Ex occidente luxIntressant det där med att vara informationschef, kan du berätta om den vanligaste information och dess väg,lite som ifrån ax till limpa, för du måste själv hämtat din information någonstans ifrån och säkert använt begreppet skjut inte budbäraren...

2011-08-03 @ 18:29:15
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg:Har du inte fattat att du är ultranionalist när du bla ställer upp på allas lika värde,men ej drar ett likamedstecken på att stora skaror skall leva på svenska skattebetalare läs, socialbidrag.

"Demoniseringen av Sverigedemokrater i svensk media kan mycket väl liknas till förstadierna till judeförföljelserna på 30-40 talen."Informationschefen inlägg bekräftar i stort sett tidningen Journalistens.se:s artilkel ano 2001-1 av 3 har högskoleutbildning

-60% dricker alkohol mer än en gång i veckan allts minst två alkoholismen torde vara skyhög

-För övrigt är alkisar människor som helt styrs av sina egna rädslor och ljuger hejdlöst.

-Rädslorna projektiseras över på SD (G o G anmärk)

-Journalister förespråkar mångkultur mer än gemene man(någon som märkt det?)

-70% är kommunister/socialister 30% röstar på V bla.Således är stora skaror inom journalstkåren vad man beskyller SD för att vara dvs rädda människor.

Välkänt fenomen inom missbruksbehandlingen.För eller senare sitter en del av dessa på förtidspensioner och är lågutbildade i många fall,vilka är det som brukar beskyllas för att vara det i dom politiska partierna?

Dessa håller i rodret för landet Sverige.

Så medborgarna har all anledning att vara mycket rädda på mycket goda grunder.Det är ingen dumsnäll svensk som har nåfgra större problem med skötsamma människor från andra länder.

Kravet att dom skall försörja sej själva är ju rent fruktansvärt inom journalistkåren.

Lägg sedan till ett "studiebesök" på Wikipedia IQ SNITT I VÄRLDEN,titta sedan på varifrån dom senaste horderna hantverkare kommer ifrån.

Så har du prognosen för landet i ett nötskal.

Tveksam se på svenska skolans sjunkande resultat.

Detta är fakta som ingen ljugande journalist kan ändra på.Igår rånades en äldre dam i Kalmar på en större summa pengar av två personer på mc (integrationsmoped)?

Adressen Rimsmedsvägen ett hantverkaretät område med två bankomater.

En tidning skriver om det på nätet inte den andra vad vi kan se i allafall.Blogginlägget belyser journalisternas djupt dysfunktionella sätt att ta livet av ett gammalt fint hederligt land med moral rättvisa och rent spel,skäll inte för mycket på Täppas för honom är det objektivt att betee sej som han gör tex eller killen i Aktuellt igår.Det är deras rätt efter den manual Sverige styrs efter,en kemikalietung dysfunktionell livrädd skara

Good luck Sweden,att landet fortfarande flyter ekonomiskt är en gåta.Förmodligen kör man bara följa John utan att fatta vad det innebärför landet,man kan bara hoppas att minst 10% av befolkningen fattat detta till nästa val,rättsligt har landet redan kollapsat mattematiskt gör det rent ekonomiskt också såvida inte socialbidragstagarna får åka hem igen.Nationalekonomiskt finns inte plats för en massa godhetsapostlar som fyller sina egna plånböcker.

Inspiration glädje kärlek till sin nästa får vi hämta inspiration till ifrån Norge ,Danmark,Finland

Där miljoner människor visar kärlek och värme till sina fosterland,givetsvis kallas dessa för rasister av journalisterna,snacka om att inte ha en siffra rätt,rätt benämning är parasiterande ynkryggar.Rösta SD 2014 remove dessa samhällsfarliga element.

O du gärna innan det är tokförsent, klockan är fem i tolv även om Bo-Inge inte gillar att utrycket används eller Expo för den delen också,klarare bevis på att det stämmer går inte att få.En lokal slogan skulle kunna vara köp Barometern rösta på Johan Persson och gänget så sänker vi Kalmar ekonomiskt tillsammans på lite sikt.Befolkningen ökar säger Persson

Rätt skrivning skulle vara socialbidragstagarna ökar i Kalmar,men det är kärlek till skattebetalarna?

Varför då jo för att det är den faktastatistiska verkligheten.Om något ord skall förbjudas så är det journalist

Partifunktionär är ett mycket mera korrekt ord.Gillar du att bli hjärntvättad så köp svenska dagstidningar valet är ditt Svenne Banan.2011-08-03 @ 20:10:08
Postat av: "Vi gillar olika"

Apropå att plocka osmakliga poäng på norska terrordåden!Denna affisch hittade en läsare uppklistrad i Lund. Intelligensreserven hos extremvänstern har dessutom satt fel bild till namnet, då det är Kent och inte brodern Ted på bilden.http://politisktinkorrekt.info/wp-content/uploads/2011/08/osmaklig-poster-lund.jpg

2011-08-03 @ 20:16:53
URL: http://www.friatider.se/
Postat av: Tjadden

GoGEn bra redogörelse som stämmer väl med mitt synsätt att mångkulturen blir Sveriges fall om inte något radikalt görs och bråttom är det!

2011-08-03 @ 20:24:16
Postat av: EssendonGubben o Gumman kör så det slår gnistor, men håller sig på banan!Det kan man däremot inte säga om journalistmupparna som kör i träskdiket så det spyr ut ett moln av rödaktig bränd smörja!

2011-08-03 @ 20:57:54
Postat av: KurtanLäste detta i dagens SVD: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/massdod-pa-gard-i-norra-jamtland_6366900.svdMassdöd på gård i Jämtland

Ett 20-tal kor har dött inom några dygn på en gård i Strömsund.Cirka 100 000 "flyktingar" per år som benäms som massinvandring av SD och andra normala människor är ett NO NO enligt media? (kan trigga massmördare)Ett 20-tal kor är "massdöd" enligt samma mediakår ?!Hmmmm...........

Min amatördiagnos av svensk media/journalister

blir således "retarded and grave mental illness"MVH2011-08-03 @ 20:58:53
Postat av: Essendon

@KurtanEller diagnosen "brain syntax error"

2011-08-03 @ 21:10:17
Postat av: alf

@ Kurtan

15 st utlänningar som avvisas på samma dag är också massavvisning. Så din diagnos är nog inte helt fel.

2011-08-03 @ 21:29:32
Postat av: vmm

Hur stor ska invandringen vara för att man ska "få" använda begreppet massinvandring? Finns det någon exakt definition av massinvandring?

2011-08-03 @ 21:44:13
Postat av: Kurtan

Saken är ju den att de kan fara dit pepparn växer med sin idioti ! Ger fullständigt fan i vad de anser om ordval.Är det några som stigmatiserar och hetsar är det ju vänstermedia och sjuklöverns parasitpolitiker med sina sk "experter".Ni är väl inte helt obekanta med uttryck som "främlingsfientlig", "rasist" "nazist" "bruna rötter" "utoparlametariska metoder" (l.orly) etc etc. Vänstervåldet från AFA är väl inte helt glömt eller....MVH

2011-08-03 @ 22:29:44
Postat av: Yttrandefrihet utan gränser

Förbjud moderering av debattinlägg på nätet!Moderering är ett modernare ord för censur och den bryter mot den grundlagsskyddade yttrandefriheten och mot principen om alla människor lika värde och följaktligen lika rätt att säga sin mening.Kriminalisera Modereringen!

Vem har rätt att bestämma vilka åsikter ska få respektive inte få komma till uttryck.

Inför lag om obligatoriska, omodererade och censurfria kommentarfält på alla bloggar och sajter.2011-08-03 @ 22:30:48
Postat av: Jeppe

Mycket imponerad av Mattias Karlsson, äger totalt SVT journalisten... Statstelevisionen visar sitt rätta lögnaktiga ansikte i DDR anda.

2011-08-03 @ 22:32:06
Postat av: Allemand

@Censur, du svamlar, ingen kan bli nekad någonting för att du trycker på gillaknappen. Eftersom jag har över 20.000 gillande så vet jag vad den knappen betyder.

2011-08-03 @ 23:02:42
Postat av: Robin Shadowes

Jag hade tänkt skriva ett eget inlägg för att bemota skrikandet efter censur och moderering men så hittade jag ett inlägg bättre skrivet än vad jag någonsin skulle kunna åstadkomma. Hoppas bara Jan Milld inte räknas som persona non grata bara för att också skriver i NI men den risken får jag väl ta. Citerar därför i sin helhet.• Ska det vara tillåtet att använda ord i den politiska debatten i Sverige?

• I så fall vilka?

• Vem ska då bestämma vilka ord som kan användas och vilka som inte kan användas?

• Efter vilka kriterier ska man gå i avgörandet av vad som ska vara tillåtet och inte?

Efter de helt sanslöst vidriga illdåden i Norge reses nu krav på en slags rensning i vokabulären. Användningen av särskilt tre begrepp ifrågasätts:

1. Mångkultur

2. Massinvandring

3. Islamisering

1. MÅNGKULTUR

Men vem uppfann från början begreppet mångkultur? Var det inte samma pk-kretsar som nu vill förbjuda ordet?

Jag tänker på det Mosaikprogram 1996, där jag medverkade. Alexandra Pascalidou deklarerade där att Mosaikredaktionen högaktade ”det mångkulturella samhället” som något mycket fint. Hon bollade över frågan till mig, vad jag tyckte om det samhället. Mitt svar blev att jag inte hade någon bestämd åsikt i den frågan, eftersom jag inte visste vad som lades in i ”det mångkulturella samhället”. Jag tillhörde inte uppfinnarna av begreppet.Nu vill man alltså sadla om. Begreppet ”mångkultur” ska fortsättningsvis undvikas. Varför?

Beror det på att misslyckandet nu är så uppenbart och så totalt att ledande politiker i alla de stora EU-länderna öppet har erkänt detta?

Det är min här inte särskilt avancerade teori…

Över till nästa aja-baja-begrepp:

2. MASSINVANDRING

Här behöver vi väl inte hänga upp oss på några särskilda siffror. För mig är ”massinvandring” synonymt med en alltför stor invandring.

Och kriteriet på om invandringen är alltför stor blir naturligtvis dess effekter på det svenska samhället:

a) Är den större än vad de flesta svenskar önskar?

b) Får den negativa konsekvenser för vår fysiska trygghet?

c) Medför den stora kostnader ekonomiskt?

d) Medför den diskriminering av svenskar, så att vi görs till en andra klassens medborgare i vårt eget land?

e) Förändrar den stadsbilderna, så att vi svenskar inte längre kan känna oss hemma där vi bor?

f) Driver den fram nya flyktingströmmar – inom Sverige, så att svenskar flyttar ut från invandrartäta områden?

g) Medverkar den till att driva fram ett förljuget debattklimat och minskad demokrati?

Faktorer som avgör invandringens effekter blir:

• Från vilka kulturer invandrarna kommer.

• Vilka krav på anpassning som de möter.

• Hur många som kommer under en bestämd tidsperiod.

3. ISLAMISERING

För mig får vi gärna kalla det något annat än ”islamisering” – å andra sidan kan jag inte förstå varför det inte skulle få kallas så. Det väsentliga är att företeelsen i sig noteras:

I. Invandringen av ett stort antal muslimer till Sverige.

2. Kravfullheten från många av dessa, i kombination med undfallenheten från svensk sida, som gör att det i slutänden blir det svenska samhället som ska anpassa sig till dessa istället för tvärtom.

I förlängningen ligger att den muslimska befolkningen blir en politisk maktfaktor. Kan så mycket krav riktas mot det svenska samhället när de utgör ca 5% av befolkningen, hur ska det då inte låta den dag de utgör 25%?PS

För övrigt anser jag att Jimmie Åkesson skötte sig utmärkt i en radiointervju nyligen. Det var befriande att äntligen höra en politiker slå tillbaka mot pk-journalisters insinuanta frågor! (”frågor” som i själva verket rymmer grova anklagelser)

Precis som Thoralf Alfsson noterade jag hur man först sade sig ge sista ordet åt Åkesson, varpå han avbröts då han kritiserade den ”expert” som just kritiserat honom. I slutänden var det pk-experten som gavs sista ordet, med en förnyad anklagelse mot SD.

Utomordentligt bra var också Mattias Karlsson i SVT:s Aktuellt den 2/8! (material ligger ju inte kvar länge på SVT-webben, men kanske kommer denna film att läggas ut på någon sd-vänlig filmsida?)http://janmilld.wordpress.com/2011/08/03/ord/

2011-08-03 @ 23:03:56
Postat av: Robin Shadowes

Ok, det inlägget fastnade tydligen i filtret så läs om det själva på Millds blogg. Inlägget heter Ord. Tydligen har Minisann även lyckats ta över SD-bloggarna numera. :(

2011-08-03 @ 23:06:21
Postat av: Robin Shadowes

Håller med yttrandefrihet utan gränser. Skäpp alla tysta röster fria. Tvinga alla webb-sidor från AB till PI att avbanna alla avstängda användare. Ge oss tillgång till vår grundlagsskyddade rättighet. Vad trollen anbelangar så kommer dom naturligtvis öka i ett samhälle med total yttrandefrihet. Lösningen är gammal, mata inte trollen. Strunta i att läsa deras inlägg och ignorera dem.

2011-08-03 @ 23:13:25
Postat av: Stig M

@ Robin Shadowes

Den där Jan milld som här sjunger om yttrandefriheten, han modererar (dvs censurerar) själv på sin blogg. Motbjudande dubbelmoral.

Jag minns att jag en gång diskuterade med honom på hans blogg huruvida invasionen av Irak 2003 var en befrielse (min mening) eller ockupation (hans mening), efter några oklara och förvirrade svar från hans sida skrev jag ett inlägg där jag önskade en förtydligande redogörelse för hans syn på Saddam Hussien´s terrorvälde. Inlägget blev aldrig publicerat och alla mina kommentarer därefter blev bortmodererade!

2011-08-03 @ 23:32:00
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesDu ska ha beröm för din genomgång så alla får en klarare bild över vad som kan drabba svenska folket och framförallt att ta bort uttryck som PK inte tål att höra,Om det vore relevant att få kalla saker och ting av företeelser vid sitt rätta namn, skulle massmedia göra på sig av rädsla och märk väl, det är inte några personhot i det, för deras återgång till en primitiva varelser, utan bara en beskrivning på hur djupt en människa kan sjunka, när inga spärrar finns.

2011-08-03 @ 23:36:08
Postat av: ! ! !

Förbjud m- och i-orden ! ! !

2011-08-03 @ 23:42:42
Postat av: anonym

Du är en kämpe. Journalister är anti-intellektuella. Debatten de för är alltid rutten. Anklagelser utan bevis mot åsiktsmotståndare. Journalisthögskolor måste ha någon slags högsta gräns för IQ - ju lägre desto bättre.

2011-08-04 @ 09:24:19
Postat av: Lotta

Mycket bra artikel som rekommenderas.

Postat av: Maja Dacke

Jag häpnade idag. När jag kollade den nerlagda sajten http://www.frianyheter.nu/ öppnade den sig och ... Den lever igen - sedan ca en månad sedan. Annorlunda innehåll men ... men ... Testa!

2011-08-04 @ 13:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0