EN ULV I FÅRAKLÄDER

Idag tror jag ordspråket från bibeln ”en ulv i fårakläder” är högst befogat. Det som Alexander Louhichi sysslar med borde få till och med socialdemokraterna att dra öronen åt sig eller åtminstone Allmänna arvsfonden.

Efter att Östran publicerat artikeln om Alexander Louhichi blogginlägg och hans påstående att några sverigedemokrater inte var välkomna i de kommunala gymnasieskolornas lokaler har sanningen så sakta börjat komma fram. Läs mitt tidigare blogginlägg för lite bakgrund.

Muslimen Alexander Louhichi gick dock i taket över att Östran kallade honom för en muslimsk debattör i sin artikel. Något han skriver om på sin blogg. Han krävde en rättelse i Östran och fick det också. Jag tror att man på tidningen blev minst sagt konfunderade.Frågan är om inte nu Alexander Louhichi även kan ses som en förrädare, ungefär på samma sätt som han beskyllde Samuel Älgemalm tidigare under året. I samma inlägg skriver han att muslimer skall hålla fast vid sin identitet. Undrar om han tänkte på sin identitet när han krävde att kallas samhällsdebattör istället för muslimsk debattör. Ena stunden propagerar och agerar han för islam och nästa stund förnekar han sig vara muslimsk debattör. Jag tror det finns psykologiska termer för detta beteende.

Vad Alexander Louhichi vill kalla sig är dock hans ensak så länge han inte anklagar andra.

Vad som dock är allvarligare är att Alexander Louhichi skriver rena osanningar på sin blogg. Något som Östran och journalisten Lena Finnas är väl medveten om men inte tar upp i sin artikel. Som jag skrev i mitt tidigare blogginlägg har jag kontaktat gymnasieförbundets förbundschef Joachim Håkansson som idag svarat mig och samtidigt diariefört svaret som därmed är en offentlig handling som jag kan citera ifrån.

Svaret visar att Alexander Louhichi ljugit om att han varit i kontakt med de tre gymnasieskolorna!

Något som uppenbarligen upprör de tre cheferna/rektorerna på de berörda skolorna.

"Min första tanke var att få till en debatt i någon utav gymnasieskolornas aula men efetrsom ingen utav Kalmars kommunala skolor vill ha en sverigedemokrat i deras lokaler väljer jag nu att titta efter idrottshallar
."
Alexander Louhichi.


Här kommer några utdrag från de mail som dessa skrivit på de anklagelser som Alexander Louhichi framfört på sin blogg.

Lars Peter Gustafsson, chef Jenny Nyströmsskolan.

”Jag har inte fått någon som helst förfrågan och inte heller någon av övriga rektorer vid Jenny. Att jag vet detta beror på att en journalist på Östran ringde mig i morse och påstod samma sak vilket jag kraftfullt dementerade.”

”I förmiddags var första gången jag över huvud taget hörde talas om någon planerad debatt.
Alltså, rent sakfel (lögn) i Alexanders i blogg vad avser Jenny Nyströmsskolan -frågan har aldrig ställts!.”

Carl Petter Lindén, chef Lars Kaggskolan.

”Känner inte till ursprunget till detta men jag blev idag uppringd av en journalist från Östran som hänvisade till något mail som skulle vara skickat av en rektor som där skulle ha svarat Alexander Louhichi något konstigt.

Jag hävdade med bestämdhet att inget mailsvar utgått ifrån Kagg”

Bengt Larsson, chef Stagneliusskolan.

”Ingen av rektorerna här, inklusive mig själv, känner till att någon sådan fråga har ställts. Det skulle vara intressant att veta när frågan ställdes och till vem”


Vem skall man tro på? Rektorerna eller Alexander Louhichi som hatar oss Sverigedemokrater samtidigt som han ”predikar” förståelse, tolerans och kärlek på sin blogg. Jag tvekar i varje fall inte.

Efter att jag läst dessa svar från cheferna har jag väldigt svårt att förstå texten i Lena Finnas artikel i Östran. Att hon har en egen agenda med sin artikel lyser i eldskrift. Artikeln har uppenbarligen inte tagits väl emot av någon av de aktuella cheferna eller förbundschefen om jag förstått det rätt.

Vad tror ni jag anser om Lena Finnas vinkling av sin artikel då hon fått samma svar som jag från rektorerna?

Om jag hade ljugit på samma sätt som Alexander Louhichi hade Barometern och sannolikt även Östran slagit upp dessa lögner på första sidan i respektive tidning. Det hade sannolikt fått till följd att även riksmedia hängt ut mig som en lögnaktig Sverigedemokrat. Men vad händer nu? Ingenting!
Absolut ingenting!

Barometern har inte ens nämnt det i sin "blå pravdaupplaga" och Östrans Lena Finnas ville ha en annan vinkling än sanningen på sin artikel då hon i sann politisk korrekt anda ville misskreditera Sverigedemokraterna i samma artikel. Trots att vi inte haft med detta att göra ett endaste dugg.

Jag hoppas dock att så många som möjligt av Kalmars politiker, tjänstemän och företagare får upp ögonen för vilken ulv i fårakläder som Alexander Louhichi är!

PS

Än en gång använder Alexander Louhichi Östrans och Barometerns upphovsrättsskyddade bilder på sin blogg. Jag har påpekat detta vid ett flertal tillfällen för ansvariga på respektive tidning men det har uppenbarligen aldrig fått Alexander Louhichi att ta bort några stulna bilder från sin blogg. Med hans bakgrund har man uppenbarligen immunitet hos Barometern och Östran.

 


Kommentarer
Postat av: Lasse

Det är tydligt att Alexander Louhichi är en patologisk lögnare.

Detta kommer fler att upptäcka och då bryter de kontakten och ev samarbeten.När sanningen förvrängds av en samvetslös lögnare som Alexander, gör det tyvärr att den oskyldige framträder som skyldig.Louhichi saknar otroligt nog ett samvete vilket gör att de kan ljuga utan att känna någon skam eller få några skuldkänslor. Eftersom dessa individer inte heller kan känna empati för någon annan än sig själv så struntar de blankt i om de skadar någon annan eller inte. Dessutom lär de sig aldrig av sina misstag vilket gör att dessa psykopater fortsätter med att insinuera och ljuga även när det är helt uppenbart för andra att han/hon talar osanning. Tidigare lögner, döljs av nya och i den stilen fortsätter det.Jag menar att muslimer tyvärr inte har samma uppfattning som vi svenskar om att man inte ska ljuga. Våra tio budord existerar nämligen inte i Koranen. Däremot uppmuntras man att ljuga, kallas Taqyia och bör anvöndas av muslimer för att skydda Islam.

Tänk på det, de tio budorden existerar inte för en muslimer, därav skiljer sig vår syn på vad som är rätt och fel.

2011-08-16 @ 00:27:35
Postat av: "Vi gillar olika".

Vänsterextremisterna gillar alltid olika så länge som alla gillar lika.

Sug på den OG-HelinDiskutera med gatstensvänstern,ett partiledarämne nu när vänsterextremisten Ohly snart lämnar in.Det finns väldigt många saker du aldrig kommer att förstå, Simon. Som till exempel varför det är olämpligt att mordhota journalister (Per Gudmundson), människor tillhörande ett speciellt parti vars ideologi du inte delar (Moderaterna) och Kungen. Det där med fascism verkar du dessutom ha missförstått – det är ditt partis anhängare som står för den biten.Diskutera mordhot och annat skoj med Simon på Twitter.http://politisktinkorrekt.info/2011/08/15/personligt-meddelande-till-simon-fors-v-simonfors/#disqus_thread

2011-08-16 @ 00:33:38
Postat av: "Vi gillar olika".

En framtida sommarpratare,även norrmannen bör väl då kvalificera sig till detta gäng av despoter.Moderaternas egen riksdagsislamist, Abdirisak Waberi, har åter igen hamnat i hetluften efter diverse avslöjanden om missförhållanden på hans muslimska friskola Römosseskolan i Göteborg. Bahareh Andersson är kvinnorättsaktivist och styrelseledamot i Nätverket mot hedersrelaterat våld.PI har tidigare uppmärksammat ett annat inlägg av henne på Newsmill som handlade om Danmarks nya strängare lagar avseende kriminella invandrare – denna gång konstaterar hon att Waberi kan fortsätta med sina medeltida dumheter just för att han är invandrare och att det hela sker med etablissemangets välsignelse i den så kallade toleransens namn.Svaret på gåtan om hur medeltiden har kunnat tåga in i den svenska riksdagen finns i en enkel förklaring; mångkulturalismen.

Eller rättare sagt en svensk variant av mångkulturalismen som inkluderar precis vad som helst bara den kommer utifrån.

Som läsaren kanske anar är skolrektorn i fråga inte en ”svensk-svensk” man utan en ”nysvensk” man. Därmed tolkas allt som han säger som mångkulturellt och så får han dessutom en inträdesbiljett till riksdagen.

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/15/waberis-medeltida-asikter-accepteras-for-att-han-ar-invandrare/#more-96742

2011-08-16 @ 00:39:43
Postat av: Observer

Islam är en religion som också är en samhällsform.Islamska republiken Iran är ett lysande exempel.Alltså är Louhichi en muslimsk debattör annars bör han med det snaraste konvertera.Intressant är dock att se hur han lyckas sätta sin egen debattagenda mer eller mindre med hjälp av den lokala pressen hjälp.Är källkritik ett avsnitt i utbildningen något som journalisten Lena Finnas på Östran missat??

2011-08-16 @ 08:19:06
Postat av: Stefan K

Förstår jag saken rätt är det skillnad om man är "pursvensk" och "svensk med utländsk bakgrund"?Brukar media medverka till bilden av "dom" och "oss" eller brukar de ta helt avstånd från detta?Apropå "pursvenskar" och "svenskar med utländsk bakgrund". Tror någon av er att denna historia hade fått samma slut om personen i fråga varit "pursvensk"?

http://petterssons.bloggsida.se/diverse/lattfortjanta-pengar

2011-08-16 @ 08:24:53
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: jägarn

En intressant fråga till Alexander Louhici är om förhållandet vore omvänt. Hade ett muslimskt land accepterat oss svenskar om vi agerat som muslimerna gör i Sverige?

2011-08-16 @ 08:39:57
Postat av: Robin Shadowes

Hur skall Waberi kunna bli sommar-pratare? I det programmet spelas ju egenvald musik och Waberi gillar ju inte musik överhuvudtaget. Men å andra sidan, i ett framtida Sverige styrt av sharia så kommer förstås inte SR spela nån musik överhuvudtaget. Allah program kommer då handla bara om islam på ett eller annat vis.

2011-08-16 @ 09:10:49
Postat av: Allemand

Gå in och läs skiten han skrivit om Mopsen på Mopsens egen blogg.En sak är säker den grabben har problem.

2011-08-16 @ 09:51:24
Postat av: Inte-en-till

"Vad tror ni jag anser om Lena Finnas vinkling av sin artikel då hon fått samma svar som jag från rektorerna?"Ser ingen länk till denna artikel?

2011-08-16 @ 10:15:34
Postat av: Kantklipparen

Jag tror att huvudproblemet med invandringen är att svenskar tycker att deras gästfrihet mot invandrare missbrukats.Detta är nog svårt att tvätta bort.

2011-08-16 @ 11:12:42
Postat av: Tjadden

Alexander Louhichi måste bli mycket irriterad över att bli kallad lögnare, (men inte som vi normala människor) när det står i Koranen att man ska ljuga för att rättfärdiga sig!Det står också att Allah har inte nämnt något om logik och därför behöver man inte använda sig av den i sitt tänkande.Jag kommer onekligen att tänka på Fredrik Reinfeldt när det gäller logik" ?

2011-08-16 @ 11:14:55
Postat av: Minsann

Hejsan Thoralf,Vi som följt denna AL under lång tid ser mönstret mycket klart. Han har en agenda som består i att stärka Islam i linje med hans övertygelse och så är det. Men det är tillåtet i Sverige.

Han vill tillika finansiera sina alster med svenska skattebetalares penger och är därvid en belastning för de senare. Men det är också tillåtet.

Han är dock väl värd att följa och fler och fler gör detta nu, bestående i att kommentera hans alster för att ge en balans. Dels i att informera svenska bidragsorganisationer om hans samlade verk, t.ex hans starka angrepp mot andra invandrare såsom Samuel Älgemalm - kallade han inte honom för "förrädare"?

Hans agerande kommer förr eller senare bli en belastning för ledande politiker i Kalmar eftersom hans intelligens ibland kopplas ur och det blir rena tokigheter - hans rädsla för att kallas muslimsk debattör är ett rejält klavertramp.

Inte minst blir ett konstant bemötande av AL viktigt och hans redovisning av svenska skattepengar är den absolut viktigaste saken att följa.

Här har Thoralf Alfsson ett stort ansvar.

Varenda krona av de pengar AL lyckas tillskansa sig skall upp på bordet och redovisas.

Ety, här om någonstans ryker det ut fågelholken.

2011-08-16 @ 12:20:43
Postat av: Hulda

Ja, där har vi kanske en viktig sak om Moderaterna.Var ifrån får de sitt partistöd som de inte vill offentliggöra.

Har något land eller organisation betalt rejält för att få in Waberi högt upp på en valsedel?

För då att få många röster från Muslimer....

Långsökt spekulerande från mig, men vem vet....

2011-08-16 @ 12:36:35
Postat av: evamarie

Dessa som bekänner sig till islam får lov att ljuga för oss och antagligen ljuger denna Alexander så han tror sig själv.http://petterssons.bloggsida.se/politik/kvinnan-som-kom-hem-fran-saudi

2011-08-16 @ 12:57:17
Postat av: Tjadden

HuldaHar inte tanken slagit dig att arabstaterna vill ha en ny stat för sina bundsförvanter i Eritrea och Somalien, tänk efter, dominansen av muslimer kommer just till Sverige ifrån dessa länder.Ser vi lite framåt i tiden, finns misstanken om att Moderaterna ska så småningom styra det muslimska Sverige, det här är mina privata tankar och varför inte, vad gör inte maktgalningar för att få sitta kvar vid makten!Reinfeldt är så infernalisk slipad person så han vet!

Om han får han muslimernas röster 2014 så har han en given Statsministerpost och Moderaterna får säkerligen ensam majoritet med över 50 %.Om detta sker är det väl bara att fly ifrån Sverige och den sista svensken tar med sig Fanan.Alternativ om inte ett inbördeskrig sätts igång som historiskt sett alla mångkulturella länder har råkat ut för, alltså vi stannar kvar och slänger ut Moderaterna och deras anhang ifrån landet.

2011-08-16 @ 13:07:07
Postat av: Birger-Zorro

Vart tog den svenska seden vägen; "Att ta seden dit man kommer."Att så totalt anpassa Sverige efter dessa muslimer som man gör är rent ut sagt för jävligt!Man får hoppas att inte hela det svenska folket är idioter helt och hållet utan att det visar sig i nästa val.Förstår inte denne muslim att han enbart gör sig till åtlöje? :)Men var snäll emot honom; han är ju perfekt som valarbetare åt Sd!

2011-08-16 @ 13:11:14
Postat av: Sven Dacke

Om du gör något dumt och åker i fängelseKonvertera direkt till Islam.Artikel i PI

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/16/fange-konverterar-till-islam-for-att-fa-fordelar/Och Svenska fängelser förbereder sig genom att anpassa verksamheten inom murarna för att det skall passa bland annat Muslimer

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=4613646

2011-08-16 @ 13:20:38
Postat av: Da Capo

Europa: Fletallet negativt til innvandringThe “Global Views on Immigration” survey was conducted by the London-based 'Ipsos global research firm' and published on August 4. It polled citizens in nine European countries: Belgium, Britain, France, Germany, Hungary, Italy, Poland, Spain and Sweden.The poll shows a close correlation between the views the natives of a given country have about immigration and the number of, and level of, integration of Muslim immigrants in their countries.For example, the poll finds that Belgians and Britons hold the most negative views on immigration; these countries also have some of the least integrated Muslim populations in Europe. The poll also shows that among Europeans, Poles have the most positive views on immigration and immigrants; Poland happens to have Europe’s smallest Muslim community, which comprises less than 0.1% of that country’s total population.The Ipsos poll shows that as a whole, more than 56% of Europeans believe “there are too many immigrants” in their countries: Belgium (72%), Britain (71%), Italy (67%), Spain (67%), Germany (53%), France (52%), Hungary (50%), Sweden (46%) and Poland (29%).In response to the polling question “Would you say that immigration has generally had a positive or negative impact?” majorities in all European countries except for Sweden and Poland say the impact has been negative: Belgium (72%), Britain (64%), Italy (56%), Spain (55%), France (54%), Germany (54%), Hungary (52%), Sweden (37%) and Poland (32%).As a whole, only 17.5% of Europeans say immigration has been positive.Most Europeans also agree with the survey statement “Immigration has placed too much pressure on public services” in their country: Britain (76%), Spain (70%), Belgium (68%), Hungary (59%), Germany (58%), France (56%), Italy (56%), Sweden (40%) and Poland (27%).The Ipsos survey mirrors the findings of a number of other recent polls which show that Europe’s mainstream political parties are losing touch with public opinion on the issue of Muslim immigration.

http://www.ipsos-mori.com/researchpublications/researcharchive/2833/Too-Many-Immigrants.aspx

2011-08-16 @ 14:28:55
Postat av: Hulda

Tjadden:...Ja, något skumt pågår runt de "nya" Moderaterna.... Sitter inte tom. Waberi i Försvarsutskottet..???? En Trojansk häst isåfall..

2011-08-16 @ 14:37:53
Postat av: Stefan A

Verkar som om köpfesten(som det brukar kallas i kvällstidningarna)är slut nu, och även den dopade Svenska ekonomin börjar känna av den internationella lågkonjunkturen, och alliansen blir mera beroende av SD än någonsin, synd att de har bränt sina skepp genom sitt hånfulla behandlande av SD,i medgång har man många vänner, men det är i motgång som de verkliga vännerna visar sig, M får väl hålla Frigolit och hon vad hon nu heter i handen, får vi se hur det går...

2011-08-16 @ 15:26:47
Postat av: Kalle

En allvarlig fråga.Det förefaller mig som om någon SD-fientlig organisation går in som deltagare i amatörmässigt utformade bloggar, kanske ger bloggaren en viss ersättning, och utformar artiklar på bloggarna för att smutskasta medborgare som inte delar denna organisations åsikter.På så sätt slipper denna organisation ta ansvar för vad som står på bloggen samtidigt som denna organisation kan utforma artiklarna så att det passar organisationen. Det finns t.ex. minst en SD-kritisk blogg här i Värmland där bloggaren knappt kunnat stava, men där bloggaren plötsligt både kan stava, göra djupdykningar och analyser som hen inte kunnat göra förut.Vore intressant att höra om andra i Sverige har råkat ut för samma sak. Jag tror att artiklarna planteras ut mot ersättning och att planteringen görs för att komma undan ansvar för förtal och utnyttja mindre begåvade bloggare som sköldar.Troligtvis är detta satt i system över landet.2011-08-16 @ 15:51:31
Postat av: anders

Bra Thoralf! Sakta men säkert kommer Alexander Louichi göra bort sig, det gäller bara att ha lite tålamod med hans lögner och anklagelser.

2011-08-16 @ 15:55:00
Postat av: Allemand

@Kalle, och bloggen heter?

2011-08-16 @ 16:05:01
Postat av: Cavatus

Arabamnesti heter tydligen det som Alexander L åtnjuter. Det begreppet lär tydligen användas i Malmö i alla fall för att beskriva de silkesvantar som polisen tar på sig när nybyggarna kastar sten på blåljuspersonal.

2011-08-16 @ 17:17:06
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>Birger-ZorroDu har så rätt i den undran...vill bara tillägga att så tycker man över hela världen, ja Sverige undantaget numera....

2011-08-16 @ 17:18:04
Postat av: svenskasvensson

Ja han är Muslim då när det passar, vilket falskspel :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Postat av: Lotta

OT/ Men halleduttingen de stackars intagna på häktet har "bara"

tillgång till sju (7) TV-kanaler. Så synd da.

Postat av: Lotta

OT/Römosseskolan får egen BO, som om det skulle hjälpa.

Postat av: Lassekolja

Det måste väl ändå vara första gången någon av våra motståndare INTE håller sig 100%-igt till sanningen?

(ironi)Det är alltid lika intressant med alla som "minsann skall ta debatten med SD". I de få fall en debatt verkligen äger rum, visar det sig alltid att motståndaren undantagslöst bygger sin argumentation på lögner och fördomar och blir därigenom ett lätt "offer" för vederbörande Sverigedemokrat, eftersom den senare har det väldigt lätt, d.v.s. bara behöver hålla sig till sanningen! Just därför blir alla debatter, där en Sverigedemokrat deltar, så intressanta för oss Sverigedemokrater!

2011-08-16 @ 18:17:33
Postat av: "Vi gillar olika".

@Robin Shadowes

Waberi är väl som andra heliga män,i sitt sommartal så spelar han skinnbanjo som alla andra bigotta religiösa extremister,där gud är stor.Eller gör han som katolikerna begår sodomi med guds förlåtelse,då ingen ser,ingen hör,ingen berättar,då ingen ser så är allt tillåtet!!Vill vi ha det så här?Mig veterligen hade vi våra smygbögar här i Sverige,KG Hammar verksam i Lund är väl ett praktexempel på detta svineri som drabbat våra barn och ungdomar.Detta uppmärksammans inte av den enkla anledningen att vi lutheraner är liberala och öppna,att ifrågasätta prästernas bögkultur skulle innebära en kollaps för vänstern som genomsyrat media genom dom sista 40åren.Vi gillar olika,gör vi det?Varför skulle vi gilla 60 000 muslimer i från Somalia,125 000 muslimer från Irak,50 000 muslimer från Iran osv,100 000 hardcore muslimer från Kurdistan med deras hederskultur.Är detta ett Sverige vi vill ha?Nej nu stoppar vi galenskapen och stänger gränserna innan inbördeskriget eller multikultikravallerna typ England startar även här.

2011-08-16 @ 18:29:24
Postat av: Anonym

HuldaWaberi sitter i förvarsutskottet som suppleant.Och SD får inte vara med.

2011-08-16 @ 19:28:25
Postat av: Hulda

Waberi i försvarsutskottet... Vad får han reda på där som han inte borde känna till.?? Olämpligt med honom där är mycket milt uttryckt...

2011-08-16 @ 20:16:14
Postat av: Tjadden

HuldaMissade min nick i föregående inlägg.

Jo du, nu förstår vi att något skumt är i görningen, men jag tror att Moderaterna ska få ensamrätten till att bli ett muslimskt parti och det här Waberi kommer in i bilden som rådgivare till Reinfeldt och co.Och självklart måste Waberi ha reda på vilka säkerhetsfrågorna är och hur vårt försvar ska se ut i framtiden.

2011-08-16 @ 20:51:16
Postat av: Hulda

Tjadden.. Ja, man kan också läsa debattartikeln på Newsmill som kritiserar Waberis åsikter. Fasaden runt honom rämnar sakta men säkert.

Flickor som inte får ta i Koranen när de har mens...löjligt, fånigt och kvinnoförtryck å det grövsta...

2011-08-16 @ 22:39:29
Postat av: Tjadden

HuldaJag har läst de värsta raderna i Koranen och hade bara en tanke om muslimer, stackars dessa primitiva varelser som är Koranen bokstavstrogen, de är inte ens värda att kallas för människor!

2011-08-16 @ 22:45:33
Postat av: Tony Ingman

Invandradräggen fortsätter att försöka provocera fram bråk i Göteborg, genom att attackera poliser

med molotovcocktails och stenkastning, det är uppenbart att dräggen söker krig.

2011-08-17 @ 08:26:12
Postat av: Lotta

@Tony Ingman

Äsch är det inte bara de årliga ramadamfestligheterna som pågår?

2011-08-17 @ 10:23:51
Postat av: SM811

Var man än läser finner man muslimer som lögnare?

2011-08-17 @ 16:58:27
Postat av: Moncler Down

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:48:29
URL: http://www.frbestmoncler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0