DEBATTARTIKEL I BAROMETERN

Efter åtta sorger och nio bedrövelser är min nedbantade debattartikel publicerad på debattsidan i Barometern. Någon plats på ledarsidan fick jag inte trots löften om att jag var välkommen på samma villkor som andra.

När jag påpekade de villkor som gällt för andra debattörer så slutade svaren att komma från Barometerns ledarredaktion. Ulf Wickbom och Lars Anders Johansson hade uppenbarligen inga mer argument utan drabbades antagligen av dåligt samvete, gissar jag, om de nu har något samvete.

Sin vana trogen har Barometern givetvis lagt upp en motdebattartikel på samma sida. Ett fenomen som bara vi Sverigedemokrater drabbas av. Men jag har inte något emot detta. Lite bludder från en socialdemokrat gör säkert ingen glad som tror på vår sanning av verkligheten.

Här kan du läsa min nedbantade debattartikel. Notera att de i första hand är mina personliga åsikter om storregioner. Jag skulle givetvis även vilja skriva en del fördelar med en större region men jag tvingades fokusera på de negativa konsekvenser som jag tror övriga partier blundar för.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Läste bra skrivet. Ja mindre ställen tycks bli överkörda med den politik Moderaterna bedriver nu.Det ska sparas och sparas, ändå påstår Reinfeldt att Sverige går bra nu ? Hur ser det ut då när Sverige går dåligt då ?

Mvh Svensson :)

Postat av: Lotta

Jag håller fullständigt med om att vi inte skall bilda några storregioner, det har vi inget att vinna på. Om man fortsätter planerna mot detta vansinne hoppas jag det blir folkomröstning om saken i Kalmar län där alla papper läggs på bordet.

2011-08-23 @ 18:34:00
Postat av: S-E Karlsson

Min personliga åsikt om storregioner " Njet ".

EU är alldeles för stort , det bästa hade varit som jag haft uppe förut , en nordisk union Sverige, Finland ,Norge ,Danmark ,Island och eventuellt de baltiska länderna !

2011-08-23 @ 18:40:46
Postat av: SM811

Gången påminner om hur SD hela tiden blir behandlade.

Först får SD inte publicera och sedan publicera men en motartikel i anslutning.

Vid debatter fick ni först inte vara med, sedan fick ni vara med men då skulle det finns mist 2 st motdebattörer. Ändå lyckas de inte. Måste kännas rätt deprimerande för PK.

2011-08-23 @ 20:24:34
Postat av: Robin Shadowes

En bra Flashback-tråd om "vinsterna" med massinvandring.https://www.flashback.org/t1635286

2011-08-23 @ 21:22:00
Postat av: AWSvensson

Nu är kommunisterna på SVT ute för att misskreditera Ingvar Kamprad.Som 17 åring skulle han som man säger varit aktiv nazist,vilken annan 17 årig hängs ut för saker som ligger nästan 70 år tillbaka i tiden. Nu är ju Kamprad en svensk som skapat mer jobb än samtliga verksamma politiker i hela Sverige och då måste han tryckas ner. Häng ut alla kommunister som varit verksamma sedan 1968,det är mera nutid. Offentliggör Stasiarkiven där finns godsaker som Sveriges befolkning kan kräva att få del av.

2011-08-23 @ 21:50:11
Postat av: Lotta

Sist var det drottning Silvias avlidne far som fick stå vid skampålen. Väntar fortfarande på att man även hänger ut de socialdemokrater, centerpartister osv som öppet visade sina nazistiska sympatier men jag lär väl få vänta lika länge på det som på offentliggörandet av Stasilistan. Inte värt att hålla andan med andra ord.

2011-08-23 @ 21:55:19
Postat av: Essendon

@AWsvenssonEn slagning på Google med texten"Socialdemokraternas nazistiska förflutna" ger 30300 svar!Huga!2011-08-23 @ 22:09:15
Postat av: Solidus

Socialdemokraterna har tom haft minst en minister vid namn Ragnar Edemann mellan 1955 - 65 som hade ett nationalsocialistiskt förflutet fast med annat namn: Ragnar Eriksson...Socialismens träd har många grenar....

2011-08-23 @ 23:01:54
Postat av: Magentan

Viktig information från Politiskt Inkorrekt 22 aug:Citat från PI: "I mars 2011 fick "Forum för levande historia" i uppdrag av regeringen att sammanställa forskning och kunskap om antisemitism och ”islamofobi”. Idag överlämnades rapporten till regeringen. Läser man igenom vilka som åberopas som källor finner man bland annat den rabiate anarkisten Mattias Gardell och Expos ”expert” David Lagerlöf."Jag tittar inte längre på nyheterna i TV, men jag råkade höra om denna nu färdigställda rapport i radions kvällsnyheter. Rapporten gick i stort sett ut på att ensidigt beskylla pursvenskarna för den kraftigt ökade judeförföljelsen i Sverige de senaste åren. Inte ett ord om att det till så gott som 100 procent är vissa islamisttrogna grupperingar och deras obligatoriska svans av gapiga vänsterextremister som står för hoten och förföljelserna av judarna i Sverige - inte minst i Malmö.Nu används alltså de muslimska judehatarnas och vänsterextremisternas hot och förföljelser av judar som ett av huvudargumenten för Ullenhag-Westerbergs-Expos planerade förtals- och indoktrineringsprojekt i de svenska skolorna mot ett demokratiskt parti (SD).Följande citat är hämtat från Bengt Westerberg i SR Nyheter/Ekot 6 maj 2011, när han utsetts till chef för det svenska "STASI-projektet" i skolorna:

"Skolan är en arena där jag tror man kan göra en hel del därför att där möter man alla människor, man möter unga människor i ett formbart skede i deras liv då de inte har bildat sig färdiga uppfattningar."Det andra huvudargumentet för Ullenhag-Westerbergs-Expos stora förtals- och indoktrineringsprojekt mot SD i skolorna är följande uttalande från Birgitta Löwander i förvaltningsmyndigheten "Forum för levande historia:

"Vissa muslimska grupper i Sverige och vissa enskilda upplever att de blir diskriminerade på olika håll i samhället" (SVT Rapport 22 aug.)Observera ordet UPPLEVER!

Liksom folket i de forna öststaterna får vi ta humorn till hjälp för att stå ut med allt propagandaelände. Därför refererar jag till nedanstående Affe-länk som en illustration till hur det kan vara att "UPPLEVA sig diskriminerad".

http://affes.wordpress.com/2011/08/17/jallow-momodou-svt-och-rasismen/Här kommer ytterligare ett viktigt citat från PI:s redovisning av rapporten från förvaltningsmyndigheten "Forum för levande historia":"Tittar man på vilka deltagare som ingått i referensgrupper gällande islam finner man välkända namn. Rapporten handlar ju delvis om antisemitism och här gör man ett gigantiskt självmål:

- Mohammed Ibrahim Benmaklouf, vice ordförande, Sveriges unga muslimer (SUM)

- Elvir Gigovic, verksamhetschef, studieförbudet Ibn Rushd Mälardistriktet

- Omar Mustafa, ordförande, Islamiska förbundet

Ovanstående tre organisationer har inga problem med judehatande imamer och diverse medlemmar.

SUM har flera gånger bjudit in gästtalare från mellanöstern, samtliga med antisemitiska åsikter, något både PI och Per Gudmundson tagit upp.

Ibn Rushd har som vi nämnt tidigare ett 80-tal föreningar under sin flagg. Flera av dessa är radikala källarmoskéer, bland annat det wahabistiska Islamiskt kulturcenter på Rosengård, mera känd som källarmoskén där stängningen utlöste Rosengårdskravallerna i december 2008.

Islamiska förbundet redogjorde vi för nyligen. Samma sak där, antisemiter hela högen. Där finns även kopplingen till riksdagsislamisten Waberi, som var ordförande fram till december 2010."Läs mer här:

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/22/rapport-om-islamofobi/#more-97508

2011-08-24 @ 00:04:16
Postat av: LN

Ni vet väl att "Ibn Rushd" numera har sin imponerande arvsfondsfinansierade huvudofficin utlokaliserad till Grönköping. Rykten florera att också "EXPO" skall flytta dit, under samma tak, för att på ett energisparsamt men befrämjande sätt kunna dra nytta av den redan ackumulerade andligheten. Närmare allah till dig!Den välkända Grkg-profilen fröken Ada A:son Susegård, denna mångsidiga och kapabla kvinna,

som förutom att vara leg. hemkonsulent, leg. interimistisk författarinna samt vice talrör för Miljöpartiet de Grön-Röda, även utgör pålitlig kommunikationslänk mellan "Ibn Rush" och profetten Mohammed(KHIÖ).

--------------------

(KHIÖ)= muselmansk hederstitel: Kissa-Honom-I-Örat.

2011-08-24 @ 01:40:29
Postat av: Essendon

@LN

Om senast fem år är hela PK klabbet förflyttat till Grönköping och där gör dom ingen skada!

2011-08-24 @ 06:37:33
Postat av: Svensson

Eu är en flopp, länderna har alltid klarat att ta hand om sina egna länder, så det borde dom väl klara av även nu.

2011-08-24 @ 07:52:32
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

I det här landet är det regel att man försörjer sig genom eget arbete. I det fall man är arbetsförmögen och blir erbjuden ett arbete så är det arbetslinjen som gäller oavsett om detta skulle resultera i lägre intäkter. Nu existera tydligen denna valmöjlighet att antingen jobba eller ta bidrag ,upp till den enskilde att avgöra.För att sporra dessa att ta arbetet vill sossarna låta de som får anställning behålla en del av bidragen vilket är i strid mot vad jag tidigare framfört.

2011-08-24 @ 09:48:13
Postat av: Tony Ingman

Region Skåne kan ju användas som avskräckande exempel när det gäller storregioner, vid sammanslagningen av dom två länen Malmöhus och kristianstads län blev resultatet att nästan alla

storsatsningar hamnat på västsidan medan östsidan

fått småsmulor. Men makthavare talar med kluven tunga, ta t.ex när dom säger sig älska småskalighet

när det gäller att producera mat, men vilka är det

som höstar in alla feta bidrag, jo storproducenterna.

2011-08-24 @ 10:08:49
Postat av: Sven Dacke

En liten religiös fundering på OnsdagenVarför är det så bra att tro på Gud i form av budskapet från IslamOch så fel att tro på samma Gud men förmedlad av någon som kallades Jesus.Jag känner mig inte speciellt religiös men har fått en Svensk uppfostran där den gamla kyrkan var en del .Har gått ur kyrkan för jag accepterar inte eras "flörtande" med Islam.Hörde för övrigt en av inringarna på Ring P1 att Sverige kommer att lyda under Sharia lagar om några årSaudi Arabien hälsar och tackar Fredrik Rainfelt och övriga i Alliansen för vad ni gjort för att föra Sverige tillbaka 1000 år

2011-08-24 @ 10:12:25
Postat av: Anonym

En typisk sossekommun?

http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/K/kommun/25/81/index.html

Utsiktstorn utan utsikt!Piteå kommun har byggt ett utsiktstorn i Finnmanholmen.

Problemet är att utsikten uteblev.

Tornet är för lågt, och bara skog syns därifrån.– Vi hade en begränsad budget och hade inte råd att bygga högre, säger Florian Steiner på miljö- och byggkontoret till Piteå-Tidningen.– Vi hade tänkt ha ett tak också, men budgeten räckte inte för det heller, säger han.Nu står förhoppningen till att skog ska röjas så att det ändå blir viss utsikt.

http://www.aftonlognen.se/nyheter/article13516684.ab

2011-08-24 @ 10:12:26
Postat av: AWSvensson

Ännu ett exempel på att trots den censurerade kommenteringen så gick det inte många timmar innan Smålandsposten tog väck möjligheten att kommentera.

Postat av: carl

bedrövligt att politisk korrekta skall ta all utrymme i media och påverka vad övriga befolkningen skall tillåtas tycka och tänka!enda trösten är väl att allt fler vaknar upp ur PK-dhimman.

förr eller senare finns bara 7 klöverns politiker och högre tjänstemän inom media kvar inom politisk korrekta sfären och kanske några stollar som ännu försöker fjäska sig in till deras sfär.kanske det staliga pressstöden är allt för feta för att chefsredaktörer skall behöva bry sig om tidningar och tv kanaler har nån puplik som vill betala för sagorna.sd kuriren och sd television borde bli ett mediabolag som kunde bli en rikstäckande mediabolag , som skriver sanningen. svenska befolkningen är som torr svamp som skulle absorbera information från verkligheten.snart finns det väl ingen som tror på pk-medias när alla kan se verkligheten i sin vardag.denna insändare från thoralf var det bästa jag läst i en blaska på länge. att den vark kort var en fördel för det lockade till att läsa hela.

korta och slagkraftiga texter är bäst.

2011-08-24 @ 11:39:05
Postat av: Inge Sandén

Lite klargöranden med anl.av att några tagit upp vad som sades i gårdagens aktuellt

Vi börjar med att de tre lärorna nazism,kommunism och islamism är identiskt lika när det gäller att med våld få ut sin lära.

Den som har en gen av nazism har lättare för att krama läran islam,därför kanske det inte är så konstigt att Kamprad numera har ett bönerum i sina varuhus för musslimer.

Forum för levande historia består till största delen av f.d. kommunister som fortsatt att sprida budskapet med den sista namnändringen till vänsterpartiet.

Dessa med kommunistgener,gör nu vadsomhelst för att släta ut sitt förflutna,

När den skenhelige Expoagenten står i rutan och vill låtsas att nazismen uppstått igen för att Kamprad inte gjort som "nazistsympatiSören" på HD och hans polare Ragnar Eriksson,efter avbön tog namnet Ragnar Edenman,gjort med de bevingade orden"vi visste inte vi förstod inte".

Nazismen dog när Adolf satte kanonröret i käften 1945.

Alla med kommunistgener vill nu förhärliga sina f.d.polare Lenin och Stalins handlingar mot mänskligheten då de låtit avrätta 30miljoner med andra åsikter än deras.

Syftet lyser som den klaraste majsol.

Kommunister har aldrig sagt,med GUD,s hjälp skall vi vinna vår kamp.

Islamisterna viftar hejvilt med sina bössor och skriker

med GUD,s hjälp vinner vi vår kamp.

Den vänsterintellektuella eliten griper det sista halmstrået och kramar de verkliga rasisterna inom läran islam för att på så vis få musslimernas röster och överleva politiskt.

Sverigedemokraterna är de enda som ser detta sammanhang,därför blir de hårt ansatta av Expo med hjälp av sina polare på SVT.

Om islamisternas dröm skulle gå i uppföljelse att med f.d. kommunisters hjälp ta över makten i vårt land förstår inte dessa förrädare att islamisterna kommer att jaga dem med blåslampor och de första de hänger i lyktstolparna är Expo-agenterna och Mattias Gardell med anhang.

Väst besegrade nazismen.Världskommunismen föll på eget grepp.

Isalm skall aldrig i landet Sverige få något inflytande,även om f.d.kommunister står och blåljuger i den korrupta rutan och låtsas att nazismen återuppstått,därför att de håller på att tappa greppet över att äga ensamrätt och oemotsagda få sprida sina lögner.

Försent upptäckte de att alla som älskar sanningen hämtar numera all information på internet.

Falsk godhet och skenhelighet är på ett vis värre än uttalad ondska,som predikas i islamisternas moskeér.Förlåt,nu blev det för långt igen.

2011-08-24 @ 12:22:56
Postat av: Tjadden

Debatten har tagit ny fart på SvD vi leder klasrt på poäng och vi väntar bara på slutklämmen som kommer att att ge SD massor av nya sympatisörer!http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/hot-och-vald-maste-tas-pa-storre-allvar_6409108.svd#comment-294301773

2011-08-24 @ 12:53:26
Postat av: Ronny

Nu har en reporter igen på SVT rotat i Ingvar Kamprads pojk"streck", men hur vore det om dessa journalister hade vågat spåra upp dom , säkert, 100-tals mördare och krigsförbrytare, som lever och har det bra i Sverige, idag!!??

2011-08-24 @ 13:25:05
Postat av: Lotta

@TjaddenEn gör så gott en kan. Det finns en skribent som påstår att antalet muslimer, beroende på hur man definierar dem enligt skribenten är mellan 800 000 - 1,2 miljoner i Sverige. Det är långt fler en man skriver i den "objektiva" rasistrapporten där det står 300 000.

2011-08-24 @ 13:28:54
Postat av: Skånepåg

@ LottaDet var något TV-inslag i fjor då man "pushade" för halalslakt i Sverige. Någon av "höjdarna" inom islam (minns tyvärr inte vilken) sade då något i stil med, att hur kan man neka cirka 1 miljon muslimer att inte få införa dessa sina självklara rättigheter i Sverige? För cirka 5-6 år sedan skrevs i olika media att det fanns cirka en halv miljon muslimer och nu 300 000 i den "objektiva" rapporten. Säger allt om objektiviteten i den rapporten och vad den egentligen har för syfte.

2011-08-24 @ 13:38:05
Postat av: Lotta

Man kan ju stilla undra vem som vinner på att antalet hålls hemligt eller svävande. Vet inte om följande legat uppe som egen rubrik men den kan tålas att se igen i så fall.

Postat av: Tjadden

LottaTack för din hjälp och assistans när det drog ihop sig på SvD. Vad säger du, är det här värre en befarat med de värsta påhoppen mot SD?Personligen ser jag att det går att få bukt med dem om inte annat blev många av våra belackare censurerade och föll på eget grepp, givetvis beroende på vilka kommentarer vi gav dem och främst du,som verkligen kan finna de rätta orden när de behövs som bäst.Jag tror att jag ska ta kontakt med Jan Milld på hans blogg "Tänd ett Ljus" jag har för mig att han har sin mail adress utlagd där" Han borde veta de exakta siffrorna, om inte annat vet han hur han ska få tag i dem genom sina insiders.

2011-08-24 @ 15:10:57
Postat av: Lotta

@Tjadden

Tack för det. Bara kul att plocka ner de så självsäkra godhetsapostlarna när de vräker ut sig felaktigheter. Ställer man sedan lite frågor har de inga svar som vi ju även lärt oss via denna bloggs ibland lite suspekta skribenter som byter nick lika ofta som man byter strumpor. Konstigt faktiskt med tanke på att det är just det som man anklagar oss för att göra. Läs för övrigt Heléns inlägg i tråden innan, suveränt skrivet.

2011-08-24 @ 15:32:57
Postat av: Gubben o Gumman

Att ev officiellt minska antalet muslimer i Sverige är rädslor hos pk folket.

Kom ihåg att det är rädda skithögar som tagit sej fram till maktens köttgrytor genom att tala väl om multikulti, som dom inte tror ett skit på själva.

Man gör som ett dagisbarn som blir pressat börjar ljuga,skulle antalet vara 300000?

Vi har 250000 bara i Kalmar på "Nikab Road"

Gubben o Gumman har ibland en tendens att överdriva saker något.Den ev lögnen om antalet är bra då börjar man bli nervösa,ett bra tecken hur lustigt det än låter.

DDR bludder är vad det är och inget annat.Tydligen "sjunker" Aftonbladet, "möcke bra"

Kom ihåg att vi skrivit om a-kassekön förrut,redan nu är dom första oikofoberna snart där.

DET ÄR BRA FÖR SVERIGE JAN HELLINDet är bra för en kunnig laddad tvärförbannad gräsrotsrörelse på ca 4000000 urförbannade pursvenskar leker man inte med hur länge som helst.

Fråga Kadaffi hur det känns att snöra på sej dom snabba gymnastikskorna.

Vi är inte där riktigt än i sanningens namn

Några val/släktmiddagar till så börjar det bli jobbigt för diktaturens kreatur.Internet och svenska ungdomar håller inte Boljevikerna emot i längden.Ett lokalt distributionsnät ideellt för SD kuriren skulle vara bra om det kom igång snarast.

SD televison tar väl ett tag att dona iordningSD ligger sannolikt på 8% idag,vi skall vara glada som har tex Thor-alf som sparkar pk folket i häcken med en frenesi som faktiskt är beundransvärd.På Sveriged redaktioner finns många fega/rädda människor ett faktum ingen saga.

Alkoholkonsumtionen där talar sitt tydliga språk

Sprit är självförtroende på flaska.Dessa rasar ihop precis som Kaddaffis eller Sadams arme när det väl gäller."Overkillen" på SD är den feges sätt precis som att 10 man hoppar på en kille, vilka som gör det vet vi också,skapa egna "experter" osv ett annat taskslag.

Dom gemensamma nämnarna är många och ruttna.Det "rädda folket" måste bytas ut mot riktiga män och kvinnor,full fart mot 2014."Rösta svenskt rösta SD 2014"

2011-08-24 @ 15:51:25
Postat av: Stefan A

Refuserad på aftonslasken får man skriva här ist.Waidelich avslöjade någonting annat också,ofrivilligt förstås,att bidragen för invandrare tydligen är så höga att det inte lönar sig för dessa att arbeta,utan de måste få behålla delar av bidraget 1500 kr/mån, de slipper tydligen också piskan som pursvenskar får smaka på, med indraget bidrag som följd vid nej tack till åtgärder och jobberbjudanden,något för grävande journalister att forska i, om journalistiken vore normalt fungerande, vilken den inte är.

2011-08-24 @ 15:57:38
Postat av: Ronny

Så går AF i Kronoberg ut med nyheten att man skall "fokusera på jobb för flyktingar" !! Vaddå särbehandla? Det står att AF sedan dec. förra året i Sverige tagit emot 4134 s.k.flyktingar och av dom har 10 (tio) !! fått jobb. Hur många svenskar går utan jobb? Hur många svenskar har jobb som inte motsvarar deras utbildning, vilket brukar vara ett försvar av politikerna, när invandrare KRÄVER jobb efter deras utbildning?

2011-08-24 @ 16:46:40
Postat av: Armfeldt

Thoralf, kan du inte publicera hela ditt inlägg i debatten här på bloggen, så kan de som vill se hela din argumentation?

2011-08-24 @ 17:19:02
Postat av: Gubben o Gumman

Stefan A : Detta är också panikåtgärder från pk

Detta har man hållit på med i 30 år.

Problemet är att det kommer nya pk oikofober från dom politiska ungdomsförbunden, som både gått på sosedagis och sosseskolan.

Dom tror på fullt allvar att instegsjobb bla bla etc skall fungera,har aldrig gjort, ock kommer aldrig att göra hur många skattemiljarder man än slösar på det,inse verkligheten istället.Sänkt krogmoms tex skulle inte ens Helan o Halvan föreslagit,snacka om genomskinlig direktmuta direkt ned i fickan på Clownfeldts bästisar.Sanningen är att en del grupper aldrig kommer att "kugga i" det svenska samhället, utan skall försörjas på livstid, och i en del fall hålla rättsystemet och försäkringsboladen dvs dej igång.

IG snitt världen Wikipedia= Svenska skolans problem

Svårare än så är det inte.Kan man inte språket har noll utbildning och kommer från ett u-land ,så får man inget jobb.

Det förstår barnen på daghemmet Jordgubben, men inte Tommy "Totalhaverilisch" tex.Sedan har vi svenska jantelagen, som dom flesta pensionsräddare aldrig kommer i närheten av att kvala in till,dom blir "annorlunda" i folks ögon läs arbetsgivare bostadsföretag etc.Det går liksom inte att springa omkring och babbla arabiska i en skattefinasierad mobiltelefon ,och tro att folk skall tycka att man är "svensk"

Finns det bättre signal till Svenne Banan att man inte vill bli svensk,när man skruvar upp största värsta jävla parabolen man kan hitta.Skicka ut kärringen i nikab när svenska brudar solar topless,hallå detta är är Sverige hallå hallå (eko)

Då är det nog bättre för alla parter att Abdalah och Fatima åker hem igen.Bäste pk idiot svenska folket är inte blinda och döva möjligtsvis lite känslomässigt mediabedövade..60% av svenska folket tycker som SD trots 40 års hjärntvätt av bla SVT68.

Det säger egentligen om hur hur illa ställt det är i Sverige en tickande bomb inget annat.

Sverige har snart upplopp,då finns inga poliser eller några med en dumstrut på som det står dialogpolis på.

Antingen ser man det eller inte.Sverige har lämnat stenåldern och har bla kvinnofrid

Det är här Boljevikernas försök att radera ut Sverige kommer att ta stopp i slutänden.Det blir för kostsamt med alla dessa socialbidrag tolkar nedbrända skolor rättegångar etc.

När socialmoderaterna skall börja återta sina skattesänkningar, och Skitenhjelmarna skall vara med och betala multikutin, samt att det totala skattetrycket ökas, då kommer det att gå snabbt utför med Clownfeldt och hans ja sägare gäng.

5-10% väljare kommer att gå minst från M till SD.

Detta kommer frågan är bara när?

En stolle från Oskarshamn skall höja skatterna

Snacka om att sitta i en mental betongbubbla.SD:s inträde samt ökning trots mediamobbning är det tydligaste teckent du kan få på att svenska folkets synpunkter översätts från det dagliga livet till Rosenbad,frågan är bara hur lång tid det skall behöva ta samt sämre skola vård omsorg och pension dessa landsförädare skall få ställa till med.Det absolut största politiska skämtet i Sverige är Vänsterpartiet, som kallar sej feminister,förlåt var någonstans då,blinda döva??

Holkfolket är duktigt korkade.Sveriges absolut största problem är att 30% av Sveriges journalister röstar på Vänsterpartiet.

Mytomaner som inte lever i verkligheten sänker ett fint gammalt land och du betalar själv Svenne.Gubben o Gumman skriver som fristående "freelands" journaister utan koppling eller fungerande dator till Thor-alf Alfsson el franska hönsfarmare.

2011-08-24 @ 17:28:02
Postat av: Robin Shadowes

Det finns 100000 muselmaner i Malmö enbart. Så i resten av landet skulle då finnas ytterligare 200000 utspridda. Låt oss för enkelhetens skull då säga att Stockholm och Göteborg också har vars 100000. Alla andra muselmaner i andra städer finns plötsligt inte längre. Vad säger då dom i Borlänge och Södertälje månne? Bara för att nämna ett par exempel.

2011-08-24 @ 20:26:59
Postat av: Lotta

@Robin Shadowes

Visst är det märkligt att det skall vara så svårt att få redan på den faktiska siffran.

2011-08-24 @ 21:15:33
Postat av: Lotta

Någon som vet varför det inte går gå in på PI? Sidan kan inte hittas får jag upp besked om?

2011-08-24 @ 21:38:27
Postat av: Lotta

Var endast ett kort avbrott för nu är sidan uppe igen.

2011-08-24 @ 22:02:45
Postat av: Tjadden

Denna bild säger mer än tusen ord.http://janmilld.files.wordpress.com/2011/08/lowander1.jpg

2011-08-24 @ 22:04:10
Postat av: Lotta

@TjaddenJo det har du rätt i. Trodde alla sov redan, inte mycket aktivitet på bloggen ikväll? Varken under denna eller någon annan tråd. Ja, ja jag går väl tillbaka till SvD en sväng.

2011-08-24 @ 22:09:44
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden: Dessa 3 har mycket att svara för i framtiden

2011-08-24 @ 22:20:59
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Då har SVT68 genom Korrespondenterna börjat tillvänjningen dvs att det blir ont om platser på hemmen i framtiden ,och lite tunna pensioner.

Detta skall sitta i huvudet på Svenne Banan som en smäck om 20-30 år.Vi får väl hjälpas åt och omskriva det på bloggar varje gång man kör denna hjärntvätten ang ålderdomenNu får det vara slut med SVT68:s egen lilla show

Av med brallorna på dom bara.Sverige har råd både med bra vård samt pensionerna

Det är bara en fråga om vem man skall satsa på inget annat.Det är dom som betalt premier inga andra.

2011-08-24 @ 22:31:07
Postat av: Tjadden

GoGÄr det inte märkligt två nöjda politiker och en för mig en terrorist eller ska vi säga att det ligger i linje med Moderaternas politik och människors lika värde?

2011-08-24 @ 22:37:10
Postat av: Stora Småland

Pusselläggaren och bridgespelaren HG strömer spyr idag galla över SD på sin blogg men det hör ju inte till ovanligheterna , däremot Rydsström Kff ,älskar han !

2011-08-24 @ 22:49:45
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Om inte Jippiesvensken är fotomonterad så bör samtliga tre andra lämna sina uppdrag.

2011-08-24 @ 22:57:47
Postat av: Tjadden

GoGVisst, terrorgubben kan vara inmonterad, men å andra sidan sett, så är det lagligt att vara maskerad, så jag vet inte om det är ett fotmontage.

2011-08-24 @ 23:10:10
Postat av: Tjadden

GoGTitta noga på bilden, bakom terrorgubben, är det inte Reinfeldt, det liknar honom iaf.Om bilden är ett fotomontage så är den oerhört skickligt gjord.

2011-08-24 @ 23:15:16
Postat av: alf

Det är nog dags för de andra 2 också, att dra något gammalt över sig.

---om en blind leder en blind-----

2011-08-24 @ 23:24:23
Postat av: Lotta

Klart det är ett fotomontage. På SvD börjar det hetta till.

2011-08-24 @ 23:25:59
Postat av: Göran

"Storregioner" är en stor fet bluff.I Rosenbads innersta katakomber finns pergament undertecknade för 200 år sedan som säger att vi skall be om ursäkt för att vi finns till under denna tid plus hundra år till.

I avtalet ingår att ta emot hela världens samlade dåliga samvete utan tjafs.

Palme frågade på 70-talet oljemagnaterna om det gick bra att vi istället suddade ut oss själva som nation och skapade en häxkittel av olika kulturer.

"Om du kallar det ultimultikulti och lurar ditt eget folk går det bra", sa OPEC.

Palme körde igång men fimpade "ulti", påminde för mycket om Mårtens gamla nappar.Resultatet står vi nu inför.

Istället för inbördeskrig så delar man in landet i två halvor, gränsen dras ungefär vid Sundsvall.

Som modell används forna Tjeckoslovakien och forna Jugoslavien.

Förebild för gränsdragningen blir antagligen Nord och Sydkorea.Utopi? Fråga vilken Bosnier, Serb eller Kroat som helst om de trodde att deras land skulle splittras.Fly lär vi nog behöva göra, Schweiz kanske...

2011-08-24 @ 23:30:30
Postat av: Skånepåg

@ LottaMan plockade bort över hälften av mina inlägg på SvD. Fick inte ens behålla vissa kommentarer där jag bemötte rena lögner. Blir för en gångs skull riktigt f-b!

2011-08-25 @ 00:03:10
Postat av: Lotta

@SkånepågJo jag har sett att man godtyckligen plockar bort inlägg som inte alls borde tas bort men låter andra som då borde tas bort stå kvar. Helt sjukt faktiskt hur de resonerar.

2011-08-25 @ 00:17:30
Postat av: Lotta

@SkånepågEtt exempel i högen av inlägg som får stå kvar: "Hets mot folkgrupp utgör basen för SD's politik. "SD är emot det multikulturella samhället " tycker ni det är ok att säga "multietniska menar ni" "obs ej emot finländare" Är eran ideologi oskyldig eller ser ni inte det omoraliska i det?"Jag skrev ett svar där jag tog upp Angela Merkel, Nicolas Sakozy och Cameron delade uppfattningen om att multikulti är död men det togs bort snabbt så det visslade om det.

2011-08-25 @ 00:23:15
Postat av: Skånepåg

@ LottaTvå av mina kommentarer är kvar av åtta! Förstår att SvD troligtvis inte väntat sig den respons som artikeln fick och vill nu styra upp debatten och ge Sd så många "tjyvnyp" som man bara kan. Traderallalan la!

2011-08-25 @ 00:27:21
Postat av: Skånepåg

@ LottaOch det som jag skrev och backade upp dig med, rönte samma öde!

2011-08-25 @ 00:28:52
Postat av: Skånepåg

@ LottaJag har gjort skärmdumpar och jämfört. SvD har plockat bort massor av inlägg bara den senaste timmen, så det är inte bara vi som råkat illa ut. Undrar om man börjar bli lite desperata och ångrar djupt att man släppte igenom debattartikeln?

2011-08-25 @ 00:40:28
Postat av: Lotta

@Skånepåg

Ja de verkar rensa hysteriskt. En som kallar sig Trader T som jag tycker skrev mycket bra inlägg tog de bort väldigt många inlägg för. Såg att Tjadden och G&G var inne och skrev lite men deras inlägg lär ryka de också.

2011-08-25 @ 00:51:18
Postat av: Tjadden

Lotta och SkånepågIgår kväll protesterade vi jag och en till att våra inlägg togs bort och hör och häpna de dök upp igen och ganska snabbt också.

Vad detta skulle föreställa är svårt att svara på, möjligtvis att moderatorn kunde få en anmärkning om att inte sköta sitt jobb om inte vår inlägg kom tillbaka?Den andra killen KYH45 var bra i sina åsikter utan att han var SD sympatisör, han var en sk normal svensk som har insett mångkulturens galenskap.

2011-08-25 @ 01:12:29
Postat av: Lotta

@Tjadden

Verkar helt godtyckligt hur de sköter modereringen. Verkar som om någon klickar på anmäl, rycker inlägget utan att moderatorn läser vad dom stör i inlägget som tas bort. Igår hade jag ett meningsbyte med en skribent, moderatorn tog bort mitt inlägg men lät hans svar på mitt borttagna inlägg stå kvar. Jag skrev då ett inlägg och föreslog att man om man tog bort inlägg tog bort alla inlägg i meningsutbytet för annars ser det konstigt ut om svar till ett borttaget inlägg står kvar. Idag när jag kollade har texten i detta inlägg ändrats och kvar står något jag inte har skrivit men med mitt nick.

2011-08-25 @ 01:36:45
Postat av: Cheap Jordan Shoes

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:41:18
URL: http://www.jordantoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0