TALIBAN = ISLAMISTSvensk media undviker allt som oftast ordet islamist. När islamister nu mördar västerlänningar i Afghanistan på grund av att en pastor i USA bränt en koran. Att en person bränner ett exemplar av koranen är en händelse som egentligen inte förtjänar en notis i lokaltidningen. Hur många gånger har inte bibeln skändats av dessa islamister? Hur många tror att detta uppmärksammas i media?

När sedan islamister på andra sidan jordklotet reagerar på detta genom att mörda helt oskyldiga människor borde var och en begripa vad det är för religion som av vissa kallas för ”fredens religion”.

I svensk media kallas de för talibaner men i själva verket handlar det om islamister men det är en benämning som svensk media helst undviker då Sverigedemokraterna använder detta i debatten.

När Afghanistans president Hamid Karzai dessutom kräver att pastor Jones ställs inför rätta och straffas för koranbränning så förutsätter jag att svensk media i fortsättningen benämner Karzai för taliban.

Jag anser att islam och många av dess utövare inte hör hemma i vår nutid utan fortfarande befinner sig på 600-talet. Jag tror dessutom att alla som läser om detta också tänker islamofobiska tankar men få erkänner det.

Att sedan president Obama anser att pastor Jones är trångsynt är bara bedrövligt. Att Obama överhuvudtaget uttalar sig i kritiska ordalag om koranbränningen är anmärkningsvärt då han istället borde rikta in all sin intensitet mot islamisterna i Afghanistan som mördar oskyldiga, däribland en svensk FN-anställd.

Har Fredrik Reinfeldt kommenterat avrättningen av Joakim Dungels? Enligt uppgift i media blev några halshuggna! Däremot har Fredrik Reinfeldt uttryckt sorg över Zahra Abidi som dödades i Elfenbenskusten. Är det ett taktiskt vägval av Sveriges statsminister. Inte ens Carl Bildt har beklagat avrättningen av Joakim Dungels.

Nu väntar jag bara på att Barometern skall kontakta sina favoritmuslimer Nasim Malik och Alexander Louhichi för en kommentar. Jag ser fram att få läsa om deras ställningstagande angående koranbränningen och dess följder.

Enligt danska Ekstrabladet blev Joakim Dungels halshuggen!Mörkar svensk massmedia denna uppgift?


DN har idag även en kort artikel om att SD i 9 fall av 10 stödjer alliansen vid omröstningar i riksdagen. Min kommentar till detta är att Alliansen alltid är enig i alla frågor som går till votering i riksdagen. När det gäller de rödgröna är enighet något som tillhör undantagen. Jag skulle gissa att de rödgröna endast är eniga i 1 av 10 voteringar i riksdagen. Dessutom är de inte villiga att samarbeta/kompromissa med SD och då blir resultatet därefter.

Även SvD har slagit upp denna stora nyhet.

Sveriges Radio,


Kommentarer
Postat av: Hulda

Det är djupt beklagligt att en ung Svensk och andra som ville hjälpa människor till ett bättre liv blev brutalt mördade.

Det är också djupt beklagligt att illasinnade Imamer uppviglar naiva analfabeter till massmord.

Afganistan har en lååång väg till demokrati....

Karzais krav visar det tydligt...

2011-04-03 @ 12:07:01
Postat av: MatsBern

Dom muslimska länderna kan vi räkna bort när det gäller demokrati och yttrandefrihet,ett sådant land existerar inte och kommer heller aldrig att göra det så länge som det patriarkaliska Islam är en politisk maktfaktor.

Att stödja Afghanistan och Libyen militärt är komplett vansinne,då det är att stödja extremism och islamism.

2011-04-03 @ 12:26:26
URL: http://gudmundson.blogspot.com/
Postat av: LN*http://www.youtube.com/watch?v=NQOCcx5V9RI*

2011-04-03 @ 13:01:59
Postat av: bättre så här!

http://www.youtube.com/watch?v=NQOCcx5V9RI

2011-04-03 @ 13:04:36
URL: http://www.youtube.com/watch?v=NQOCcx5V9RI
Postat av: Lotta

OT/Missa inte Julia Caesars söndagskrönika idag. Handlar om mordet på Elin Krantz som JC med all rätt ser som ett politiskt mord.

2011-04-03 @ 13:30:34
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Nils DK

Rätt ska va rätt"Uttalande

Utrikesdepartementet 1 april 2011

Carl Bildt, UtrikesministerUtrikesminister Carl Bildt beklagar dödsfallet i Afghanistan- Det är med djup sorg jag nu på eftermiddagen nåddes av nyheten att svensken Joakim Dungel dödats under sitt arbete för FN i Afghanistan, säger utrikesminister Carl Bildt i ett uttalande på fredagskvällen.

- På samma dag nås vi alltså av budet om att två unga svenskar med engagemang för en bättre värld dödats under sina uppdrag utomlands. Det är en tung dag för FN och för Sverige.

- De som mist livet har gjort det i FN:s tjänst. Det är ett riskfyllt och utsatt uppdrag att i länder med svåra konflikter arbeta för en bättre framtid. FN-medarbetarna är i fredsarbetets yttersta frontlinje och är verkligen hjältar i svåra situationer runt om i världen.

- Vi kan alla känna stolthet över de insatser som de två omkomna gjort i de länder där de verkat och samtidigt påminna oss om alla de svenska medborgare som arbetar i fredens tjänst runt om i världen."

2011-04-03 @ 13:42:05
Postat av: Tjadden

Talibaner, islamister och vad än det måtte vara som stör regimens cirklar styrs av både svensk och utländsk massmedia, som innebär att vi kan inte lita på vad som skrivs i tidningarna.

Masmedia över huvud taget är korrupt, så egentligen lever vi på andras lögner utan att förstå eventuell sanningshalt,just för att vi inte är vana att umgås med den, man kunde påstå att vi är dresserade att tro en massa utan att veta den egentliga sanningen. Så nog stämmer det att vi lever i en förljugen värld.

2011-04-03 @ 13:44:48
Postat av: Gotiska Klubben

Svensk media rapporterar inte, till skillnad från danska Ekstrabladet, att Joakim Dungel blev halshuggen.”knivskuren i halsen” kallar Aftonbladet det på klassiskt Sarnecki-språk.http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/04/03/halshoggs-joakim-dungel/

Postat av: Måns

Man kan verkligen tala om sjuklöverns skändliga argumentation. Ja, argumentation förresten, det är ju i själva verket fråga om ren lögnpropaganda och nyspråk.

På nyspråk heter opposition främlingsfientlighet och rasism. Var det någon som orkade räkna hur många gånger Maria Ferm satte detta epitet på SD i riksdagens debatt förra veckan?Ja saknar man argument så höjer man tonläget, heter det.

Men att riksdagens talman inte reagerade på hur parlamentet besudlades med Maria Ferms smutskastning är en spottloska i ansiktet mot hela svenska folket.Ja , jag säger spottloska eftersom talmannens underlåtenhet andas förakt för de parlamentariska spelreglerna och därmed för det svenska folket

2011-04-03 @ 14:12:29
Postat av: AWSvensson

I ett försök att dölja att en skitreligion har vilselett ett folk så pass att man fortfarande i stora stycken befinner sig på medeltiden jämfört med den västerländska civilisationen , den senare är en modern civilisation sprungen ur en annan religion , så ta man varje tillfälle i akt att skylla och ta uppmärksamheten på något så banalt som brännande av lite papper. Islam hör inte hemma överhuvud taget någonstans, allra minst i Sverige. Genom att sätta ner foten och markera ,nu räcker det, är det islamska hjärnspöken som attraherar så försök någon annanstans .För övrigt 1 poäng är bättre än ingen poäng.

2011-04-03 @ 14:23:04
Postat av: Gute

Där ser vi ju vad muslimerna är för några! De ska absolut förhindras på alla sätt och vis, att sprida sin sin perversa ideologi här i Sverige!

2011-04-03 @ 14:50:18
Postat av: Stefan D

http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/article1530378.ece

2011-04-03 @ 15:43:11
Postat av: lassekolja

Med det märkliga synsättet, som vissa muslimer (islamister) har på saker och ting, så har jag upphört att förvånas.

En annan märklig företeelse är att när ex.-vis iranier, palestinier eller liknande protesterar utanför sina respektive ambassader i väst är det fullt med viftande flaggor och det är väl OK, men om en svensk genom att visa sin flagga skulle visa någon som helst stolthet över att vara svensk, då tar det hus i h-e. Då plockas RASIST-stämpeln fram direkt. Visst är det märkligt!?

2011-04-03 @ 16:04:21
URL: http://frianyheter.nu
Postat av: kalle2

nu ökar nog hoten inom Sverige när 7 klövern sänder stridsplan och vi har så stor invandring av Muslimer till Sverige.

läst på webbendagstidningar för länge sen. Att tjetjenienrebellerna driver sin sajt, kavkazcenter på server i sverige. alltså finns det tjetjenska rebeller i Sverige! stämmer detta? i så fall är det inte bra att SVT visar nogranna webbsändningar med namn och grad på officerare. nästan så man tror att Muslimska rebeller och svt reportrar är riktiga kompisar som tillsammans styr vad som skall sändas i sveriges television.denna film är nästan komik från flygflotiljens presskonferens. helt synligt oklippt virrvarr. roligt att se hur svenska officerare får kommandon av 68 vänstern "överstelöjtnant du får så där" tidskod 14:30:<object width="416" height="258"><param name="movie" value="http://svt.se/embededflash/2380355/play.swf"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain"></param><embed src="http://svt.se/embededflash/2380355/play.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="sameDomain" width="416" height="258"></embed></object>förstå vad 68 vänstern på svt vinklar och skapar sin syn på vad som sker.nästan så svt kunde delta och styra upp striderna. 68 vänstern har så stort ego så de vill ge sken av att de stridande parterna stannar upp och styrs av svensk indoktrineringsfolk.skulle vara kul att se alla säkerhetsvakter och arrangemanget omkring tv teamen. allt är ju riggat.jämnför med vad fotografer riggad denna bild. detta fick de fotopris för :

http://robsten.blogspot.com/2011/03/vardegrunden-och-manniskosynen.htmlhttp://www.kamerabild.se/nyheter/fotografer/paul-hansens-bild-fran-haiti-ifragasatt-1.283384.htmlnär skall vi få veta vad som everkligen händer?

http://svtplay.se/v/2380941/rebellerna_i_brega_tvingas_till_retratten amerikansk tv station har en konversation med en man som vet vad han talar om, usa skyddar nog sin oljaintresse i libyen och sin knarktillförsel i afganistan nu när sydamerika knarkkarteller tagits över av maffian i mexico.

http://www.friatider.se/cia-veteran-upprorde-cnn-i-direktsandning

2011-04-03 @ 16:41:42
Postat av: LP

Kristen extremism = Bränn en koranMuslimsk extremism = Halshugg, skjut och dödaNågon som tror att det går att resonera med muslimer?

2011-04-03 @ 16:55:57
Postat av: Pettersson

En ryss FN:s chef klarade sig undan med stryk. Han spelade muslim. Så målet för representanterna för fredens religion är att döda alla icke muslimer.Att svenska medier försöker förklara våldet och morden med att en galen präst eldade upp en sagobok i USA är fullständigt idiotiskt.Vi vet sedan tidigare att islamister alltid hittar något skäl till varför de mördar, våldtar, bränner och förtrycker icke-muslimer. Det är alltid någon annans fel, oftast judarnas annars USA:s eller övriga västvärldens. De har aldrig, aldrig någon egen skuld till att världen ser ut som den gör och svenska media sväljer skiten och går därmed Hitlers efterträdares ärenden.http://petterssons.bloggsida.se/politik/fn-chef-latsades-vara-muslim-och-overlevde

2011-04-03 @ 17:01:48
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Sven Dacke

Min åsikt är fortfarandePacka ihop alla prylar i Afganistan, vänd på flygplanen och låt dom flyga hem igen.Varken Pakistan eller " folkets befrielsearme" ( Muslimska Bröderskapet) vill ha oss där.Låt Svenska Krigsmakten försvara oss här hemma, för det behövs. Sverige är redan infiltrerat av gerillaarme som inväntar anfallsorder.

2011-04-03 @ 17:15:06
Postat av: LP

@Sven DackeHelt riktigt!

Man måste dessutom rensa ut infiltratörerna från svenska armén och polisväsendet illa kvickt.2011-04-03 @ 17:19:07
Postat av: S-E Karlsson

Är Libyens sak vår ? Och Afganistans ? Nej och åter nej , vi har ingenting att göra på andra sidan Medelhavet packa ihop prylarna och stick snabbare än blixten därifrån , håller helt och hållet med Sven Dacke !

2011-04-03 @ 17:23:48
Postat av: Peter

Sök på Wikipedia och Elfenbesnkusten - där är ca 25% kristna och 35% muslimer. Den kristne presidenten förlorade men vägrar ge upp till den muslimske presidenten i norr. Därför krigar han hellre än att ge efter för islamiserng och sharia. Kan dock vara ett taktiskt skäl att anklaga islamisering som skäl för krig, men se hur det ser ut i Sudan. Muslimerna tar över från norr även där. Nigeria samma sak, nu har även detta välmående krig för att muslimerna tar över i antal. De föder hellt enkelt fler barn och kan genom demokratiska val, ta över genom större population. Detta att föda fler barn och ta över, det har jag hört två andra muslimer säga - i Sverige. Vid två tillfällen, och det var olustigt att höra.

Makedonien säga bli islamiserat snart genom ökad muslimsk befolkning. Kosovo och Bosnien har många muslimer.

Etiopien närmar sig Jihad också. Länder söder om ekvatorn i Afrika kommer troligtvis hamna i krig för att undkomma islamisering, bara en tidsfråga.

Den svenska kvinnan som dog i Elfenbenskusten, sägs ha dött av en förlupen kula. Men kan lika gärna ha varit för att hon är vit och därmed sannolikt också såg ut att vara otrogen, dvs kristen.Så sök på Wikipedia och Sudan, Nigeria, Elfenbenskusten och läs om krig, islamisering och ökad muslimsk befolkning.

Snart i ett land nära dig ....

2011-04-03 @ 17:45:58
Postat av: Kalle

Nu har det mördats svensk FN-personal i afganistan och elfenbenskusten. Är det tack för hjälpen??? Dessa dårar kan inte på tydligare sätt visa att de inte vill ha någon hjälp!!! Släng ut alla muslimer från sverige. De är inte värda den allra minsta hjälp från oss pursvenskar med ekonomiskt underhåll med mera för att kunna leva och förstöra Sverige. De bränner ner kristna kyrkor i sina hemländer. Snacka om att vi sågar av den gren vi ytterst sitter på.Håller med alla som vill att vi drar oss ur andra länders angelägenheter. Dags för SD att ställa fränare och mer spektaklära frågor i riksdagen nu när de sju systerpertierna verkar ha tagit av silkesvantarna i sin kamp mot Sverige Demokraterna.Handsken är så att säga kastad!!!

2011-04-03 @ 17:49:44
Postat av: jägarn

Tiden är kommen, det muslimska slöddret måste ut ur landet. Svenska män och kvinnor fatta era vapen.

http://canuteocean.blogspot.com/2010/04/12-aring-flykting-i-eget-land.html

2011-04-03 @ 18:30:10
Postat av: skattebetalare

Migrationsminister Tobias Billström (m): "Slutmålet för det långsiktiga arbetet är att få Afrikas, Asiens, Sydamerikas med flera världsdelars bästa och mest välmotiverade arbetskraft att välja Sverige framför andra stater. - Det är först när Sverige framstår som mer attraktivt, mer inbjudande och mer tillgängligt än andra stater som vi kan känna oss säkra på att trygga de långsiktiga förutsättningarna för välstånd och den svenska välfärden."

Med överenskommelsen om migrationspolitiken öppnas Sveriges gränser för en närmast oreglerad invandring. Krav på ID-handlingar luckras upp ännu mer – när drygt 95% saknar sådana. Invandrare som fått sin asylansökan prövad och fått avslag och de som aldrig har brytt sig om att ens söka asyl, ska belönas med rätten att uppehålla sig illegalt i Sverige och och åtnjuta sociala förmåner som skola och vård. Uppgörelsen är ett maktspel med höga insatser. Sverige har inte på länge haft en fungerande politisk opposition. S har fullt upp med sina interna angelägenheter. Och det övergripande målet för samtliga sju gamla riksdagspartier är att förhindra att Sverigedemokraterna får politiskt inflytande. Om det krävs att man byter befolkning för att nå målet är det helt i sin ordning. Men budskapet håller på att nå fram till dem som ska bytas ut. I senaste mätningen från Demoskop har M rasat med 4.4 %.

2011-04-03 @ 19:02:49
Postat av: Ibbe

Uppgiften om att den svenske jurusten i Afghanistan

dekapiterades(halshöggs) finns i flera andra utländska medier förutom uppgiterna från Danmark. I svenska media dock inte ett endaste pip. M.a.o. är allt som vanligt i den svenska rapporteringen

2011-04-03 @ 19:14:51
Postat av: LN

Är detta ett aprilskäm?"Migration: Ett modernare sätt att betrakta människors rörlighet"

Publicerad 2011-04-01 00:05Nej, det är Mikaela Valterssons(MP) orgiastiska, våta dröm. .http://www.dn.se/ledare/signerat/migration-ett-modernare-satt-att-betrakta-manniskors-rorlighet

2011-04-03 @ 19:46:09
Postat av: kalle2

kommer afganerna godkänna att valborgseldar tänds i hela Sverige. tänk om de får försig att det är koranen och de två bilagorna som bränns. och sedan dagen efter 1a Maj demonstrationer i hela Sverige. ajaj

hoppas waberi kan förklara för omvärlden

2011-04-03 @ 20:42:56
Postat av: Gubben o Gumman

Vi gör som Lotta ägnar några minuter åt att hedra Elin Krantz som sexmördades för en tid sedan.Julia Ceasar har helt rätt detta är ett politiskt mord,men utfört baklänges av sjuklöverns partier.

Dessutom är det ett "etniskt mord".Elin Krantz fick betala med sitt liv,för all drägg sjuklövern drar in i landet.

Hon blir inte den sista etniska svenskan som mördadas av en solbränd vinstlott.Frågan är bara när någon annhörig till ett offer tillämpar "öga för öga tand för tand"Idag leds detta "mord/våldtäkts komando" av Fredrik "Clownfeldt" med god hjälp av MP .Bilderna borde skickas hem till samtliga politiker i sjuklövern,hoppas någon blir tillräckligt förbannad.Det hade även varit lämpligt att lägga ut bilderna i samtliga bänkar i riksdagen för 7 klöverns politiker.Det skulle bli ett djävla liv, men debatten om invandringen skulle ta en helt annan vändning nästa gång.Den bilden sätter sej på näthinnan,skulle någon ha glömt det så går det ju bra att påminna lite fint från talarstolen,kanske begära en tyst minut för Elin.Jobba för att öppna Sveriges gränser ännumera är sinnessjukt.Jobba för att samtliga PUT omprövas samt att kriminella omgående utvisas dvs med icke etnisk svensk bakgrund.Detta är friskt och en fråga om överlevnad i en del fall bokstavligen,slå tvärstopp på all MENA invandring och ompröva samtliga PUT där.Gubben o Gumman "uppmanar" SD att manifestera återkommande till minne av sexmördade Elin Krantz Göteborg.Ansvaret för mordet på Elin Krantz vilar på samtliga

politiskt aktiva inom sjuklövern, samt svensk press sista 40 åren.Era händer är blodiga.....Vi rekommenderar er att titta på bilderna av den mördade Elin,och ompröva er schizofrena iställning.

Det kan vara er dotter/fru nästa gång.

Använd er fantasi lite,nattmackan kan ni hoppa över....Gubben o Gumman skriver som privatpersoner utan koppling till Thor-alf Alfsson eller SD .2011-04-03 @ 21:31:47
Postat av: Kalleman

Man märker helt tydligt att det blir värre

och värre för varje vecka som går.De bloggar som står utanför PK-media kokar mot den förda politiken, med all rätt, det totala vansinnet har brett ut sig men PK-etablissemanget fortsätter som om ingenting har hänt.När bryr sig någon om våra gamla som under hårt arbete givit oss det välstånd som vi nu är på väg att förlora. Många av våra gamla som nu sitter i olika former av beroendeställningar inom den så kallade välfärden blir varje dag trakasserade med nya pålagor som gör att de måste betala mer för allt mindre.Allt på grund av politikers vurmande för den totalt misslyckade integrationspolitiken.Tala om vad denna hysteriska invandringspolitik kostar, någon måste väl ha ett svar, allting annat har en prislapp, så varför inte inom detta område!Jag hade hoppats på SD, men?2011-04-03 @ 22:27:05
Postat av: Lotta

@Gubben och gummanTack för ert inlägg, mycket bra skrivet. Jag blev förvånad över att ingen före er kommenterade Julia Caesars krönika med de vidriga bilderna. När jag såg bilderna fick jag en känsla av att mördaren dumpat sitt offer som en del dumpar sopor i naturen som man inte ids åka till soptippen med. Fruktansvärt. Hoppas innerligt att mördaren låses in på livstid och då menar jag verkligen livstid.

2011-04-03 @ 22:34:27
Postat av: AWSvensson

Rom byggdes inte på en dag, Sverigedemokraterna kan göra underverk, men när det gäller mirakel kommer de till korta.Allt pekar mot en total kollaps för den mångkulturella utopin och det bedrägliga gullandet med islam. Fler och fler inser bedrägeriet som svenska folket blivit våldtagna med. Riksdagsdebatten visar i all sin tydlighet vilka stupider som släpats in i riksdagen.

Postat av: Helene

Svensk massmedias muslimkramande tar sig alltmer groteska former. I gårdagens Rapport kunde man höra reporten JB Löfgren fördömande av prällen som brände koranen. Han kallar honom för både fanatiker och extremist. Inte med ett enda ord fördömer han dessa satans vildar som slaktar ett flertal oskyldiga, endast för att någon bränner en sketen bokdjävel! Fattar denne idiot vad som verkligen sker? Uppenbarligen tycker han att koranbränningen är värre än slakt och halshuggning av oskyldiga. I dagens Rapport bedyrar denne dåre att det minsann  bara är ett 100-tal av stadens befolkning som deltar i demonstrationerna. De "stackars utsatta, förfölja och svaga" muslimerna måste tydligen försvaras till varje pris. 

JB Löfgren: hur fan står du ut med dig själv?

2011-04-03 @ 22:51:24
Postat av: Robin Shadowes

@kalle2. Om det finns tjetjener i Sverige borde det så fall oroa alla pursvenskar med tanke på skol-massakern dom utförde på hemmaplan för några år sedan. Så vi vet vad dessa monster är i stånd till att göra och vi är dessutom otrogna så vi kan förmodligen förvänta ännu värre behandling om nu det verkligen är möjligt.

2011-04-03 @ 23:24:33
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: kalle2

jo jag hade sett bilderna, verkligen bra att julia cesar skruvar upp nivån.

http://snaphanen.dk/det behövs en videokanal som visar sanningen vad som sker i vårt fäderneland. kanske PI kunde starta en truthtube på utländsk server.bäst att svenska folket får vakna upp ur indoktrineringen och inse vad det innebär att Joakim Dungel blev halshuggen.nu när politiska korrektheten släckt ner truthtube.tv så får man googla på "beheading" och tryck [video] och se vad som kommer hända med svenska folket förr eller senare. det finns inget myspys lättvikts variant av islam. det som sker är sakta tillvänjning för att senare bli totalt övertagande.det måste vara riktigt onda makter som styr våra politiker i 7 klövern och våra mediafolk.2011-04-04 @ 00:08:28
Postat av: Magentan

@ AWSvensson: "Fler och fler inser bedrägeriet som svenska folket blivit våldtagna med."Ja, men det går ALLDELES för sakta!

Opinionssiffrorna för för M och S ligger fortfarande kvar runt 30 procent vardera och SD har endast höjts med några tiondels procent (dvs några promille!) under det halvår som gått sedan valdagen.Detta trots flera uppseendeväckande händelser under denna tid. Inte ens Reinfeldt och Alliansens skandal-uppgörelse med MP fick väljarna att reagera!

Varför?

Är det för att Sveriges väljare har hjärntvättats så grovt och så lönge nu att de inte längre fattar eller orkar reagera, oavsett vilka vansinnigheter 7-klöverns politiker håller på med?

Eller är det för att väljarna inget vet, eftersom hjärntvätten fortfarande pågår?En kombination av bägge delarna skulle jag tro. SD och övriga måste komma på något sätt att nå väljarna med viktig och komplett information. Internet når bara en ytterst liten del av dem.

(Jag undrar hur många besökare SD:s hemsida och Riksdagssida har? Är det några fler tro än vi redan frälsta?)

2011-04-04 @ 01:11:44
Postat av: Gubben o Gumman

OT I Kalmar fortsätter våldet en ung kille har blivit rånad på mobil samt ipod av tre maskerade killar.Tänk att Olle Berra och Peder inte kan sköta sej längre,vad är det som händer i byn Johan?

2011-04-04 @ 02:59:12
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Det är inte många svenskar som har erfarenhet av "islamistiskt fredagsmys", men jag är en av dessa!

För 20 år sedan så arbetade jag och var tillika boende i Saudi Arabien. Det muslimska nöjeslivet var inte mycket att "hänga i julgranen"! Men varje fredag klockan 12, fredag är nämligen söndag i muslimska länder, så "piggnade" de muslimska massorna till eftersom det var allmän bestraffning på ortens torg. "Skådebrödet till folket" bestod av "hudflängning, stympning och avrättning via ritualkapning av huvudet". Den svenska "folkhumorn" döpte snabbt om torget till "Nackatorget"!

Stening av kvinna ägde däremot rum på en plats utanför staden där det var lämplig mark med sand, eftersom kvinnan i fråga skulle grävas ned till midjan! Den muslimska massan uttryckte sin förtjusning när straffen så verkställdes. Högste ansvarig var givetvis distriktets "Iman" eftersom lagstiftningen utgår från de religiösa sharialagarna! Jag kommer ihåg, att jag skattade mig lycklig som hade förmånen av att vara uppfödd i ett demokratiskt land, med en homogen befolkning, och traditioner uppbyggda på västerländska värderingar och kristen etik!

Efter den "livsläxan" så bestämde jag mig för att, så länge jag lever, motarbeta allt vad islam står för så att Vi i Sverige slipper denna religiösa farsot som far fram som en "tsunami" i den civiliserade världen!

2011-04-04 @ 09:14:13
Postat av: Skånepåg

I veckoslutet i Kalmar har det bl.a. varit:

- En bil som brunnit i Smedby.

- Duell med handeldvapen i nordöstra Kalmar. Två personer skottskadade till Sjukhuset.

- Ung man nerslagen från cykel i Djurängen. Misshandlad och rånad på sina värdesaker av 3 maskerade personer.Och tiotusenkronorsfrågan till Johan P lyder. Vad kan månntro detta bero på?

2011-04-04 @ 10:39:56
Postat av: jesse fransson

jag ser ingen anledning till att vi Svenskar ska verka i oroshärdar som Afghanistan mfl...De vill inte ha demokrati, de har levt i klaner sedan hedenhös. Ut ur sådana länder och låt de grisa i sin egen stia. Att förbjuda islam i Sverige är också en utmärkt ide

2011-04-04 @ 10:49:59
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Ludvig

Tack Thoralf för detta inlägget. Tur att det finns någon som vill tala sanning. Så förljuget som det är när det gäller islamisterna.

2011-04-04 @ 12:38:43
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

En artikel som visar allt utom den information som svenska folket erhåller från media!

Se här: "Rebellernas dubbla ansikte".

www.fokus.se/2011/03/rebellernas-dubbla-ansikte/

2011-04-04 @ 13:31:40
Postat av: Skogman

Halshöggen.... ha, ha - rätt åt honom. Han var ful och dryg som stryk.

2011-04-04 @ 16:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0