PETER GLOWINSKI INTERVJUAR ROGER JANSSON SVT

Nu finns Peter ”polack” Glowinskis intervju med Roger Jansson på SVT på YouTube.

Jag tycker att en amatör som Peter lyckas mycket bättre med sin intervju än alla utbildade ”proffs” inom svensk media.

De långa pausarna innan Roger Jansson svarar är ganska ”talande” för hur han tänker febrilt för att hitta ett lämpligt svar. Missa inte heller Roger Janssons kunskaper i matematik.




Länk till Byaradion

Kommentarer
Postat av: Något för våra medier?

Utdrag ur Jorunalistens ledare 30 mars 2011:



”I år var 23 bidrag nominerade. Det ena mer imponerande än det andra. Varje nominering är värd sin egen hyllning. Allt från TV-klassens avslöjande om våldtäkten ………… och det högintressanta avslöjandet om Drottning Silvias bakgrund, till radions gripande granskningar………”



TV4 grävde ju fram ett nazistiskt förflutet i Drottning Silvias släkt under 1930 – 40 talet och använde detta för att uppnå något som jag inte riktigt förstår vad det är.



Om nu TV4 är intresserade av att gräva efter något mörkt i det förflutna så kan dom ju studera en skrift som fastställdes av kungen den 31 december år 1929.

Skriften är en soldatinstruktions allmänna del och heter ”Vårt fädernesland och dess försvar” utgiven år 1930 av Ivar Häggströms Boktryckeri AB (294140) och har av Lantförsvarets Kommandoexpidition betecknats N:r 2429.



Citat ur boken (sid 7 och 8).



”Det är i folkets rasegenskaper, som vår förmåga och kraft ytterst bottna.



För en nation är bevarandet av rasens goda egenskaper av utomordentlig betydelse i den ständigt fortgående tävlingskampen mellan folken. Nationens kraft, välstånd och kultur bero därav. Därför utgör blandning med en icke likvärdig ras en av de största farorna för ett högtstående folk. Det kan betyda kulturell och ekonomisk tillbakagång. Rysslands och Balkanhalvöns folk hava exempelvis i betydlig grad varit utsatta för ogynnsam rasblandning, vilket i sin mån kan förklara dessa områdens efterblivenhet.



”Ett gott folkmaterial är vårt lands största rikedom. En livskraftig och viljestark ungdom är främsta betingelsen för vårt folks framtida bestånd.



Folk och land höra nära samman. Ju längre ett folk lever i sitt land ……”



För mig framstår detta att – i en soldatinstruktion - ohöljt beskriva oss svenskar som bärare av överlägsna rasegenskaper som något som de nuvarande politikerna måste uppleva som besvärande då föregångarna i deras partier har uttryckt sig på ett så oacceptabelt sätt.

Åren 1929 – 1930 hade vi en minoritetsregering som leddes av Lantmanna- och borgarpartiet vilket 1969 döptes till Moderata samlingspartiet. Under åren 1930 – 1932 hade vi en minoritetsregering som leddes av Frisinnade folkpartiet vilket år 1934 döptes till Folkpartiet.

Eftersom dessa partier satt i regeringsställning har de givetvis gett innehållet i soldat-instruktionen sin välsignelse och placerar sig själva därmed bland tillvarons mörka krafter.



Det finns en del skrivet om detta på Jan Myrdalssällskapets blogg. Gå in där och använd ”En av Konungen stadfäst svensk rasism” som sökord.



Det vore intressant att få höra vad de nutida företrädarna hos Moderaterna och Folkpartiet har att säga om sitt eget mörka förflutna. De borde vara försiktiga med att angripa SD beträffande mörk bakgrund då de själva sitter i ett mycket skört glashus. Trots detta så kastar dom sten och detta är väl inte speciellt intelligent.

2011-04-14 @ 09:29:50
Postat av: AWSvensson

Det behövs inte någon skjutjärnsjournalist för att få dessa pk indoktrinerade mediafolk att framstå som idioter. Lite förberedelser och inlärning av fakta och en klar och distinkt linje som man inte viker ifrån gör att dessa framträder utan skyddsnät, i form av redigeringar, som just idioter.

Funtaren har berört det i förra inlägget. Som första nyhet basuneras ut att svensken är flyktingvänligare.

Redan i rubriken så staplar man den ena lögnen på den andra. Om det vore flyktingar det handlade om så vore det katastrof om inte mer än 30 % var mer eller mindre nöjda med mottagandet. Nu handlar det inte om flyktingar som får uppehållstillstånd i det här landet utan till största delen arbetsoförmögna parasiter. Bara för att andelen i undersökningen som ville minska invandringen sjunkit från 46% till 42% så skulle detta rubriceras som att svensken var alltmer positiv till invandringen.I själva verket så var 30 % nöjda, 70 % var alltså inte beredda att bifalla i att de var nöjda. De 28% som inte svarat tillhör med all sannolikhet gruppen som vill minska invandringen, läs skämselfaktorn. Nej mediapaniken vet inga gränser när det gäller försvar av det dödsdömda mångkulturella spektaklet.

2011-04-14 @ 10:13:17
Postat av: Allemand

Vem har påstått att de "höga" är intelligenta?

2011-04-14 @ 10:15:14
Postat av: Magentan

Härligt radiosamtal!



Sverige behöver klart många fler lokala radiostationer av den här typen!

2011-04-14 @ 10:19:11
Postat av: Kalle

Ytterligare ett sosialdemekratiskt kommunalråd hoppar av politiken i Södertälje förutom sossen "borgmästaren" Anders Lago. Nu är det Susanne Borgström som också hoppar av. Det börjar verka som sagan om de tio små negerpojkarna som försvann.



Länk till artikel i Länstidningen i Södertälje.

Postat av: Magentan

VAD SA REINFELDT?



När TV-reporten i SVT:s 21-nyheter i tisdags hade meddelat att det skulle bli sänkta skatter för inkomsttagare, men sämre skattesänkningar för pensionärerna, sa Reinfeldt följande:



"Det blir ju så att vi lägger koldioxidskatt på koldioxid för att vi vill att den ska minska och helst försvinna. Problemet är att när vi lägger tung beskattning på arbete, så får det samma effekt..."



Så det är alltså därför skatten fortfarande ska vara högre för pensionärerna:

REGERINGEN VILL HELST ATT PENSIONÄRERNA SKA FÖRSVINNA LIKSOM KOLDIOXIDEN, så därför får de behålla sina högre skatter.



Försvinner gör ju pensionärerna automatiskt ändå efter hand. Men visst, det kan nog gå fortare ju mindre pengar de har att leva på.



Själv har jag pengar så jag klarar mig bra, men några av mina medsystrar har det faktiskt väldigt svårt. De får spara länge för att få ihop till ett doktorsbesök. Och jag har hört om sådana som inte har mat de sista dagarna innan pensionen kommer, utan nästan varje månad försöker sova bort ett par svältdagar med hjälp av sina mediciner.



Men vad röstar tyvärr dessa fattigpensionärer på? De har inte en aning om vilka gigantiska utgifter skattepengarna prioriteras för, så de röstar i alla fall inte på SD.



4_21_00-_textat?cb%2Ca1366518%2C1%2Cf%2C-1/pb%2Ca1366516%2C1%2Cf%2C-1/pl%2Cv%2C%2C2394195/sb%2Cp102536%2C1%2Cf%2C-1" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/2392935/aktuellt/124_21_00-_textat?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,2394195/sb,p102536,1,f,-1

2011-04-14 @ 10:39:08
Postat av: Allemand

@Magentan, hur skall de kunna rösta på något annat än de tunga? Det räcker inte med ett SD-blad två veckor före valet om nu någon trodde det.



Hoppas att det blir något av de EA har talat om, veckotidningar o.s.v då finns det en chans.

2011-04-14 @ 10:43:38
Postat av: Cavatus

Slutsats: i Sverige får man inte säga sanningar uppbackade av sifferuppgifter om dessa inte stämmer överens med den politiska agendan, för då blir den som tar dessa fakta i sin mun klassificerad som rasist. Punkt slut.



Nu har vi konstaterat detta och har det svart på vitt. Hur går vi vidare?

2011-04-14 @ 11:50:26
URL: http://www.korta.nu/jc
Postat av: S-E Karlsson

Har pension för elfte året och jag kan faen mej inte förstå att jag har någon sänkning av skatten , fick min slutskattsedel häromdagen och skatten ligger snarare över 33% än under ! Dom ska ha oss pensionärer till ättestupan !

2011-04-14 @ 11:56:36
Postat av: Tjadden

Pk anhängarna får det allt svårare att förklara sig, för under ytan måtte de känna sig svenskfientliga "om inte" så måste det vara något fel i huvudet på dem?



Jag personligen uppfattar dessa Pkanhängare som obildade, sedan är det strunt samma om de gått på universitetet och fått det bästa betyg, så brister dem i social intelligens och där har vi pudelns kärna med dessa anhängare av det politiskt korrekta, därför att deras anfäder (politikerna) lider av samma brist på social intelligens.



Det här är korrekta förklaringen till landets tillstånd, vi styrs av intelligentbefriade människor när det gäller sociala frågor.

2011-04-14 @ 12:07:07
Postat av: nicklas

Hej! Dagens fråga finns nu på min blogg, gå gärna in o lämna ett svar, intressant som faaan! ;) haha kram

2011-04-14 @ 12:24:53
URL: http://fejkadblond.blogg.se/
Postat av: ! ! !

Roger Jansson tänker ju på sin karriär och sin framtid på SVT. Han vet vad som gäller och vad han får respektive inte får säga.

Roger Jansson är inte så dum som han låter

! ! !

2011-04-14 @ 12:58:33
Postat av: Gubben o Gumman

Roger är säkert inte dum ,men det är en farlig person för säkerheten för svenska folket.



Han är en i den röda sörjan på SVT68 där den epidemiska lögnen från 1920-talet blivit kronisk.



Dessa lever på att dom altid utfrågas av andra än lika sjuka kompisar som Thor-alf påpekar.

Närradiokillen är mera journalist än 99% av SVT68:s

personal



Så fort fakta kommer på bordet så börjar man förtvivlat babbla om sociala faktorer så även Mr Jansson,man har inte ett skit substans i sina lögner bara upprepning av samnma lögn om och om igen.



Tänk vilken "terrornytta" "SD närradio" skulle skapa bland dessa lögnare, ständigt återkommande telefonintevjuer varje vecka med dessa lögnare utlagda på nätet som denna.



Ev med utbildningsbakgrund och vänsterkopplingar Dom ligger där och bara väntar på att avslöjas.

Vad väntar SD på?



När kommer SD journalisthögskola i liten omfattning narturligtvis med friska hjärnor bakom katedern?

Anställ varan kanslipersonal varannan journalist.



70% av Sveriges journalister är kroniska vänsterlögnare, så inom skolväseendet och förmodligen inom film teater också.



Sveriges problem är vänsterjournalisterna inte Clownfeldt el "Hihi Fnissborg"(En rälig mupp)

("Det skall löna sej att arbeta inte röka och supa")

Förlåt i vilket land då? Vitryssland?

Svenne banan skall nu äta och snusa hem multikultin

Sänkt restaurantmoms samt höjd tobaksskatt.



Sannolikt har V större inflytande än Aliansen i praktiken.



Hjärntvätttsord "Det går så bra för Sverige"

Sänk skatten då med 20% till andra länders nivå får vi se hur bra det går för Sverige.



Sveriges tre huvudproblem :



-Vänsterdräggen som ockuperar media sedan 1970-talet

-57% i skatteslaveri

-Multikulticirkusen som sakta sänker landet ekonomiskt rättsligt ,moraliskt.



Ett informationsparti jobbar med friska journalistiska metoder och personal.



Dessa journalister kunde tex fråga Håkan "läkartaxi" Ljugholt lite om hans taxiresor.

Läkartaxi är ytterligare ett hjärntvättsord som bör avrättas i Boljevikernas ordlista.

Ljugholt har ju en hel betongblandare i nyllet.



2011-04-14 @ 14:32:21
Postat av: janstefans

Det kanske är Roger Jansson som är Julia Ceasar??

Han döljde det bra iaf. :-D



Nä, jag tror det är Billström som är J Ceasar, han tar på sig klänningen och sminkar sig hårt, för att sedan börja knattra på tangentbordet. För vad jag har hört så går även Billström som en vanlig svensson på gatorna utan livvakter utklädd till kvinna, fast inte i förorterna förstås.....

2011-04-14 @ 14:55:42
Postat av: SM811

Tack Peter Glowinski du gôr bra.

Roger Jansson på SVT framstår som en nolla. Slutklämmen var fantastiskt bra.

Här är http://www.byaradion.se/

2011-04-14 @ 15:52:31
Postat av: kalle2

jaså, sammanhanget avgör! tidskod: 01:20 så därför vill inte svt skriva några meningar från BRÅ, på ett tomt A4 och lämna fram som Söder kunnat kommentera.



tidskod: 2:52

1000 -5 = 995 enligt en SD väljare som jag.



men enligt politiskt korrekta planeringschefen Roger Jansson som bland annat anställer folk till ekonomigruppen på SVT, som skall analysera fakta.

så är tydligen 1000-5 = 9 995 !?



(Sr koncernen är en klubb för inbördes beundran enda merit är antigen pK eller om föräldrarna jobbar där, Anja Hildens mamma fixade jobbet åt henne)

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=6231&a=162480



det är ju så vanligt att man drar ifrån talet 5 från talet 1000, så det borde man reagera på om man säger fel. eller hade han glömt att han tagit exemplet 1000 och trodde han sagt 10 000 ,några sekunder innan?



däremot är det mer vanligt att säga fel, om man omvandlar prefix på 40 000 000 000 000 kronor. Men det reagerar SVT stark på och sätter nästan in extra sändning!(maggan är väldigt vacker, så hon borde synas mer)



nu borde pk-mediafolket angripa sin ledare Roger Jansson som tar exempel att invandrare begår 60 procent av brotten, 3 av 5 ,delen delat med det hela 3/5=0,6 alltså 60 %)



Roger Jansson avslöjar sina tankar, som delar upp befolkningen i "invandrare" och "Svenskar" när han inte har manus att läsa.



även Johan persson sa "Och så tycker vi..?" inte lätt när manus saknas och politisk korrekthet är viktigare än förnuftet. tidskod 00:40



http://www.riksdagen.se/templates/R_ExternalPage____3383.aspx?op=anf&anf=1111103160077333712

2011-04-14 @ 16:16:38
Postat av: Magentan

@ Allemand

"Hur skall de kunna rösta på något annat än de tunga? Det räcker inte med ett SD-blad två veckor före valet om nu någon trodde det."



Exakt, jag vet detta och det har jag tjafsat om hur många gånger som helst här och på andra ställen.



"Veckotidning" kan väl kanske vara en grej, men hur och till vilka ska den i så fall distribueras? Det är inte de som har vaknat som behöver några upplysningar, utan alla de miljoner väljare som fortfarande är neddrogade av PK-media. Att sända ut en tidning i veckan till större delen av Sveriges befolkning är knappast realiserbart, men ett par gånger om året är kanske möjligt Då kunde man samla ihop och klarlägga det viktigaste av alla lögner och förvrängningar som sagts och skrivits i radio/TV och tidningar om SD (t.ex. rasistlögnerna) och inte minst lämna tydlig information om alla kostnader och om allt som mörkas och alla som pixlas i PK-media.

2011-04-14 @ 20:00:01
Postat av: Magentan

@ Allemand

"Hur skall de kunna rösta på något annat än de tunga? Det räcker inte med ett SD-blad två veckor före valet om nu någon trodde det."



Exakt, jag vet detta och det har jag tjafsat om hur många gånger som helst på olika bloggar.



Veckotidning kan väl kanske vara en grej, men hur och till vilka ska den i så fall distribueras? Det är inte de som har vaknat som behöver några upplysningar, utan alla de miljoner väljare som fortfarande är neddrogade av TT och övriga PK-media. Att sända ut en tidning i veckan till större delen av Sveriges befolkning är knappast realiserbart, men ett par gånger om året är kanske möjligt Då kunde man samla ihop och klarlägga det viktigaste av alla de lögner och förvrängningar som sagts och skrivits i radio/TV och tidningar om SD (t.ex rasistlögnerna) och lämna tydlig information om allt som mörkats och alla som pixlats i PK-media under halvåret innan.



2011-04-14 @ 20:08:03
Postat av: Gute

Den intervjun förklarar läget hos media i den här frågan, nu har de gjort bort sig grundligt! Roger Jansson är en väldigt bra representant för en grupp som inte vet vad de egentligen kritiserar, och definitivt inte varför!!

2011-04-14 @ 20:44:47
Postat av: OT

"...det blir lite förenklat..."



Men det kanske är så enkelt? Men bara för att det är ett enkelt svar betyder det inte att det är lätt att svara.



Å så sa de att Reagan var en idiot!!! Något mer intelligent än vad han sa är svårt att finna!!



Sverige: "A Time For Choosing": http://www.youtube.com/watch?v=lvg7lRsCVJ8

2011-04-15 @ 00:20:25
Postat av: Skaraborgare

Redaktör Roger Jansson f.n tjänstgörande vid SVT, tar alla oss som lyssnat till hans svar med på en "resa" ut i det "mentala kalhygget".



Det är ganska trist att som licensbetalare behöva åhöra, och dessutom vara med att finansiera detta dravel från reportern.



Bra jobbat i riksda´n,Thoralf.Och Glad Påsk!

2011-04-15 @ 20:12:48
Postat av: BT

Det med matte var bra... håret reste sig på mig efter hans förklaring.



Apropå Björn S: även han börjar bli som alla andra - PK korrekt? eller vad är frågan?, mycket korkat svar gav han.

2011-04-16 @ 07:06:18
Postat av: sunglasses for glasses

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:45:42
URL: http://www.worstsunglassesbrand.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0