PARTILEDARDEBATT MED JIMMIE ÅKESSON

http://www.partiledardebatt.se/


Kommentarer
Postat av: Lotta

Vet inte om det funkar på din länk Thoralf. Det fungerar på länken jag lagt in.

2010-09-17 @ 20:46:12
URL: http://www.blasippanab.se/
Postat av: Hulda

En torr och torftig debatt hittils.... Den åttonde partiledaren fattas. Troligen hade alla nu medverkande vägrat att deltaga om Åkesson fått medverka, därav SVT,s slingrande.......

2010-09-17 @ 20:57:27
Postat av: Gubben o Gumman

Hur många murvlar sitter framför datorn och lyssnar

Vad gör man sedan skriver om en komplett slutdebatt

Skriva om en 2/3 debatt som pågår i 2/3 dels landet

Sverige?

2010-09-17 @ 21:43:06
Postat av: Gubben o Gumman

Notera dom borgeligas svapå att satsa på äldre tex

dom som får skita på sej på Oxhagshemmet i Kalmar.



Fritt översatt när vi tvingat ut alla sjuka el halvsjuka skatteslavar i arbete så ökar jobben

Då får vi mera resurser att dela ut,vilken hån på

dom gamla och sjuka om vi kan så får ni pengar.



Kalmar kommun tex har ökat med 700 personer enligt

sosseproppa gandan ca 500 är av utlänsk härkomst

som skall försörjas av skattebetalarna istället

för att bla gå till dom som byggt landet samt betalat i till den svenska socialförsäkringen.



Detta är Sverige 2010 rösta SD på söndag, dessa

mytomaner hör hemma på Skanden i apburen.

2010-09-17 @ 21:54:42
Postat av: Essendon



Smart drag av SD att fixa ett eget läger! Lät som det var några murvlar intill

som försökte sabba på vanligt maner!



Lysande slutanförande av Jimmie! Tyckte han fick med det som var nödvändigt.

Ordinarie debatt mest skåpmat och svammel, intet nytt där.



Nu håller vi tummarna för ett bra val för SD!

2010-09-17 @ 23:02:57
Postat av: Göran Andersson

Iögonenfallande mycket var stulet från SDs program. Orsaken till detta kan bero på att de etablerade i Riksdagen hellre sitter dagarna i ända med att formulera dokument som fritar dem från ansvar. (Läs formulera tobleronepolitik.)

2010-09-17 @ 23:07:41
Postat av: Hajen

Inte ett ord om att samtliga sju partier vill införa halal slakt i Sverige, höjden av djurplågeri bara för att vara islam till lags.

2010-09-18 @ 10:30:02
Postat av: tony Ingman

Så här kommer det att se ut på söndag kväll:

Rödgröna sörjan har fått 28% sammanlagt,och

Mona Sahlin har begärt sin avskedansökan, som

beviljades på studs av en harmsen partiledning.



Fredrik med dom lessna hundögonen tittar djupt in i

kameran och beklagar att alliansen inte fått egen

majoritet, och gnäller om hur svårt det kommer att bli att styra Sverige.



Samtidigt är Jimmy Åkesson omringad av utländsk

media , där han får förklara hur han lyckats få

15% av Svenskarnas röster, samtidigt vänder han

den svenska fegmedian ryggen, och vägrar att uttala sig på svenska. Överallt så dansar och

Skrålar SD anhängare och skålar villt med varandra.



Den djupt chockade mediakåren får läska sina torra

strupar i pissljummen päronsoda, allt medan

Gubben o Gumman skjuter salut med champanjkorkar

precis som tusentals andra SD anhängare i landet.



Ja så tror jag att Söndagen gestaltar sig, är jag

för optimistisk??

2010-09-18 @ 11:15:13
Postat av: Ludvig

Tack för att jag fick lyssna och se detta tal av SDs partiledare. Håller med om allt han talade om. Efter alla påhopp av de andra partierna så borde det bli bra siffror i morgon.

2010-09-18 @ 12:45:52
Postat av: Marieto De Bernardi

När vi väljer att ta hit anhöriginvandrare väljer vi också att inte hjälpa en massa andra bättre behövande människor. Vad kostar en anhörig invandrare på ett år? Hur många barn i Cambodia kan vi hjälpa för dessa pengar? Hur kan vi rättfärdiga att slösa så med våra skattepengar utan att samtidigt gör största möjliga nytta och hjälpa så många som människor möjligt? Varför prioriterar vi invandring till Sverige istället för hjälp där pengarna räcker längre? Varför prioriterar vi invandring från mellanöstern framför andra drabbade länder? Vad är de underliggande politiska motiven till detta? Är detta en feministiskt komplott? Våra kvinnor träffar och interagerar frikostigt med dessa män medan samma möjlighet inte står till buds för de svenska männen då dessa kvinnor hålls hårt. Om vi skulle prioritera att ta hit några hundra tusen kinesiska fattiga kvinnor skulle det väl bli ett feministiskt rama skrik

och våran ojämlika jämlikhet skulle blottläggas. Dessa skulle dessutom snabbt utan större kostnad assimileras i det svenska samhället. De etablerade partierna tar ej i invandringsfrågan och lägger grunden för SD. Frågan är så känslig och tabu att ingen kan ta i den utan att riskera utfrysning. Vill man nå stor framgång i valet håller man låg profil i denna så viktiga fråga. SD är dom enda som står emot den svenska munkaveln. Hur kan det komma sig när sannolikt minst 50% av svenskarna skulle önska minskad invandring. Tror ni att denna siffran är felaktig föreslår jag folkomröstning i invandringsfrågan så får vi fakta på bordet en gång för alla.



2010-09-30 @ 15:07:10
Postat av: Marieto De Bernardi

Jag vill inte jobba med socialdemokrater, muslimer, feminister och vänsterpartister. Ett klart arbetsmiljöproblem, måste anmäla detta till facket!



Att diskriminera mot ett folkvalt riksdagsparti kan alldrig kallas demokrati.Ska vi börja behandla andra partier och grupper i samhället på detta viset? Är det inte röstandet som är den demokratiska processen?



Ska vi misshandla moderater och socialdemokrater på samma vis som SD blir utsatta för förföljelse? Skulle någon förstå allvaret i detta om det hände dessa partier?

2010-09-30 @ 15:08:48
Postat av: Marieto De Bernardi

För varje invandrare kravs en stab av support personal, allt från ankomst processen..där,Tull,Immigrationsmyndigheter,ursprungskontroll,Socialmyndigheter, hälsokontroller for nyanlända(koll om Tbc etc, provtagning, uppföljning mm), boende på förläggning, utplacering i eget boende, olika bidrag till uppstart av nytt liv i Sverige tex inköp av möbler, kläder, tv, dator, leksaker till barn mm, mm. Många gånger när de som kommer dåligt på ett eller annat satt, inte minst av ovissheten om dom ska kunna stanna här när dom sannolikt blivit avvisade från ngr andra EU länder som inte tyckt att dom uppfyller kraven. Dom kommer belasta vården mycket pga detta. Både barn och föräldrar behöver extra resurser for att kunna anpassa sig. Barnen behöver extra hjälp i skola, tex extra hemspråksundervisning. Föräldrarna behöver lång tid for sin egen många gånger mycket långsamma svenska språkinlärning och anpassning till svenska

förhållanden. Grundvux, innan någon annan utbildning blir aktuell.Dessa ofta socialt belastade individer kommer i högre grad an de endogena svenskarna belastas av kriminalitet,med dyra insatser från polis och vård av brottsoffer, fångvård etc. Ja, detta skapar arbetstillfallen, SKATTEBETALDA ARBETSTILLFALLEN. Hur detta ska hjälpa oss att betala pensionerna är och kommer förbli ett olöst mysterium, ett ekonomiskt vansinne. Nej vi kommer att få dela på resurserna, sänka vår levnadsstandard, försämrad social trygghet (försök redan nu att vara sjukskriven eller få förtidspension, det ar nästan omöjligt jmf med for 20 ar sedan).

Denna nedrustning av Sveriges unika välfärd kommer att fortsatta, än så länge har man tagit där det inte märkts sa mkt men nu tas fundamenten bort bit for bit och medels Svensson kommer att börja märka effekterna med all tydlighet. Passa gärna på att emigrera i tid om du vill ha en framtida trygg ålderdom, att få vård när du ar gammal kommer inte att bli lätt, du kommer sannolikt att träffa en mkt stressad Dr från Irak, Iran, Polen eller Jugoslavien. På äldreboendet blir du omhändertagen av en Muslim med slöja som missuppfattar de Svenska traditionerna. Hoppas du har det bra på DIN ÅLDERDOM.

2011-08-31 @ 19:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0