TROENDE BER FÖR MIG

De senaste veckornas hetsjakt på oss Sverigedemokrater är något av det mest vedervärdiga jag varit med om i hela mitt liv. Jag vet inte hur många samtal jag fått från journalister och organisationer som ställt diverse frågor. Senast rörde det sig om jag var medlem i något fackförbund, gissningsvis skulle vederbörande journalist "attackera" mitt fackförbund och undra varför jag inte blivit utesluten. Givetvis har ett antal journlister ringt och ställt frågor om Zlatan också, det kan säkert bli fler sådana frågor kommande vecka då det är landskamp mot Holland.

Nu har jag mer eller mindre slutat att svara på frågor som inte är relevanta med mitt riksdagsuppdrag.

Jag har dessutom mer eller mindre slutat läsa tidningar då det är mycket nedslående att läsa alla dessa lögner som ständigt sprids i speciellt kvällspressen. Det handlar helt enkelt om ren och skär självbevarelsedrift.

Det finns dock även positiva saker som jag försöker ta till mig i så stor utsträckning som möjligt. Väldigt många människor har reagerat starkt på den demonisering och misskreditering som pågår i media. Jag får telefonsamtal, mail och träffar människor som är mycket kritiska till hur media och inte minst andra politiker agerat efter valet. De anser att deras handlingar inte hör hemma i en demokrati!

Igår träffade jag ett par som är troende och som berättade att de bad för mig, att det inte skulle hända mig något. De var inte Sverigedemokrater men var mycket upprörda över den behandling vi utsätts för. När jag sedan berättade om orsakerna och verkligheten bakom vårt uttåg ur Storkyrkan blev de minst sagt ännu mer upprörda över hur media vinklar sina artiklar.

Idag skriver återigen Julia Caesar en mycket bra krönika på Snaphanen på ovanstående tema. Läs krönikan.

"Med självsäkerheten hos en Titanic stävar skutan Sverige vidare mot ett oundvikligt skeppsbrott. På bryggan står kapten Reinfeldt utrustad med ögonbindel och öronproppar. Sjökortet är sedan länge borttappat. Vid årorna sitter journalistkåren och ror så att svetten lackar. Målet är detsamma – mångkultur till varje pris. Det sista Titanics tredjeklasspassagerare hörde fartygsorkestern spela var ”Närmare Gud till dig”. Kanske kan Eva Brunne någon variant av den. Och precis som på Titanic räcker inte livbåtarna till för alla. Överraskningen blir total."


Kommentarer
Postat av: Lotta

Man hör numera ofta att de andra partierna skall "ta debatten"

med Sverigedemokraterna. Innebär det att som kamrat Ohly rapa rasist. främlingsfientligt, unken människosyn om allt som Jimmie Åkesson tog upp under debatten i P1 förut i veckan? Hoppas SD har en strategi för att möta detta så att hela svenska folket får reda på vilken unken debatteknik de sk etablerade partierna använder sig av. Detta ser jag som något mycket viktigt för att väcka alla svenskar som gått på politiker och massmedias hatdrev mot SD. Satsa alltså på att ta fram en strategi för att bemöta dessa lögner och få ut sanningen till svenska folket. Som det varit hittills så har SD stillatigande fått lögner kastade över sig utan att riktigt försvara sig.

2010-10-10 @ 10:55:36
Postat av: Kalle

Jag litar inte heller på fulmedia längre. Du slutar att uttala dig till fulmedia för du litar inte på dem.



Sd-kuriren har legat nere efter hackning för snart fyra veckor sedan. Många andra SD-sidor verkar också ligga nere eller vara mycket inaktiva.



Vi medlemmar och anhängare till SD får ingen som helst info från SD om vad som händer. Speciellt inte om edra ställningstaganden i riksdagen och hur edert viktiga arbete där fortskrider.



Vi är mycket svältfödda på info efter det lyckosamma valet. Snälla vårda SD även efter valet. Håll kontakt med edra väljare på något sätt utan att bara försvinna ut i ett stort och ändlöst tomrum. Vi behöver er. Ni som är förtroendevalda behöver oss.



Gör något för oss som inte springer på demonstrationer och sådant utan kollar vad som händer inom SD på nätet.



2010-10-10 @ 11:28:32
Postat av: Hm

Vill nog instämma med Kalle här. SD har inte varit så aktiva på sin hemsida och SD-kuriren ligger nere som sagt. Det vore nog en god ide att lägga resurser på IT-sidan eftersom det är så viktigt idag. Utan internet tror jag inte SD hade lyckats bryta media vänsterns och PK-folkets blockad och propaganda mot partiet. Så mycket viktigare då att partiet självt satsar på denna informationskanal.

Postat av: Hulda

Heja Thoralf!! Och ett stort "Fy Skäms" till alla politiker och journalister som ljuger om uttåget ur Storkyrkan.

Det mörkas om att protesten gällde biskopens stöd för demonstrationerna av till stor del vänsterextremoster.

Istället framhålls andra saker som orsaken till uttåget. Det är tyvärr inte bara i världens diktaturer som politiker och journalister ljuger....

2010-10-10 @ 11:42:35
Postat av: WMB

Den enda ärliga chansen för SD att försvara sig och föra ut sitt sanna budskap har tidigare varit i DIREKT-sändning i radio eller TV. Då menar jag inte de direktsända debatter där Jimmie Åkesson ska försöka försvara sig mot ett flertal motdebattörer som skriker samtidigt i munnen på honom. Jag avser sansade debatter, där en sverigedemokrat kan få tala till punkt.



Hittills har denna typ av DIREKTA sändningar, där SD:s syfte inte har kunnat beljugas och förvanskas, varit i stort sett obefintliga av kända skäl.

Däremot har det varit rutin med olika soffprogram där ett antal s k experter sitter och överglänser varandra i att förtala och smäda SD. Givetvis utan att någon från SD har fått närvara.



Från och med nu finns emellertid möjligheten för SD att SJÄLVA föra ut sitt eget sanna budskap i riksdagens talarstol. Därmed kan även de okunniga 90 procenten av svenskarna som inte läser nätets politiska sajter äntligen få tillfälle att höra sanningen om SD och verkligheten i Sverige.



Denna enormt stora majoritet av befolkningen, som i årtionden dagligen enbart blivit hjärntvättade av PK-massmedia, kan nu själva lyssna till Sverigedemokraternas EGNA ord i de många riksdagsdebatter som sänds direkt i radio och TV.



Lycka till Thoralf och alla dina SD-kolleger i ert viktiga riksdagsarbete för hela Sveriges befolkning!

2010-10-10 @ 12:26:18
Postat av: Riffi

Jag tycker att riksdagsvalet var en seger som hittills glömts bort. Jag förstår att det måste vara tungt att bli uppriven med sina rötter och bara få skit på sig.



Men det kommer att komma och har kommit segrar varje vecka efter valet. Senast idag med kristendomsundervisningen. Varje vecka i fyra år kommer Ni att märkas i riksdagen och om fyra år kommer årets valresultat att flerdubblas. Jag är övertygad om det.



Det är naturligtvis nu värst för riksdagsledamöterna som dessutom måste flytta. Men många nya SD-kommunfullmäktigeledamöter har också fjärilar i magen. Ingen pga de åsikter han/hon har utan pga hatkampanjerna och lögnerna.

2010-10-10 @ 12:54:30
Postat av: PK

Väl skrivet av Julia som vanligt, både i skrift och innehåll. Jag är en av de "priviligerade" som har råd att slippa mångkultur, men är SD anhängare sedan länge av många skäl, framförallt självbevarelsedrift.



Till er som vill ha SD info rekommenderar jag siterna PolitisktInkorrekt.info och Flashback.info, där man kan läsa ocensurerade nyheter. Nu för tiden läser jag mer där än konsumerar traditionell ljugmedia.



2010-10-10 @ 13:02:19
Postat av: DanneSwede

Svenska kyrkans agerande de senaste dagarna visar hur otroligt genomrutten den organisationen är, nu innan 1 november lämnar jag Svenska kyrkan och jag lär inte vara den enda som gör det!



Förövrigt vill jag tacka dig Thoralf och alla andra Sverigedemokrater för Ert hängivna arbete, detta trots att tyrannerna i DDR-media och politiska motståndare demoniserar Er i kopiösa mängder.

2010-10-10 @ 13:31:17
Postat av: DanneSwede

Svenska kyrkans agerande de senaste dagarna visar hur otroligt genomrutten den organisationen är, nu innan 1 november lämnar jag Svenska kyrkan och jag lär inte vara den enda som gör det!



Förövrigt vill jag tacka dig Thoralf och alla andra Sverigedemokrater för Ert hängivna arbete, detta trots att tyrannerna i DDR-media och politiska motståndare demoniserar Er i kopiösa mängder.

2010-10-10 @ 13:31:55
Postat av: Gubben o Gumman

Diskuttera med kaptenen går inte, inte med roddarna

heller,då får man kasta kapten i sjön för att rädda

skeppet,det finns inget annat alternativ el ?

Lyssna på "Julia Ceasar" innan det är kört.



Dialogpoliser tex fungerar ju inte så värst bra.

Fast dom har ju fördelen av att folk pratar med dom



Varför SD:s representanter fortfarande talar med

media är ett unikum,vad vill man uppnå?



Nästa val är 2014,Sverigedemokraterna behöver inga

svenska journalister,dessa sitter ju ändå och hittar på saker,skaffa hemlga telnr hela riksdagsgruppen,låt journalisterna ringa mån jämn

vecka mellan 8-9,så kan dom få svar på sina i förväg inskickade frågor.



Det går säkert att vinna en del faktatabaserade

debatter ifrån talarstolen,problemet är att dom

aldrig kommer att visas för dom 84,3% som blint tror på vad som sägs i Rapport Aktuellt och Bingolotto,svenska folket är ofrivilligt

"totaldihmisar" efter 40 års hjäntvätt.



Antingen förstår man det fullt ut annars blir

det inte så bra,visst kan man sitta och vänta på

mailsvar vid omröstningar el att någon skall ringa,SD:s väljarkår tror nog inte på det iallafall,samtidigt vore det ju bra om minst

4% är kvar valet 2014.



Förmodligen finns det 3400000 SD väljare som är

fullständigt vansinniga på media samt Fredrik Reinfeldt bla ,mannen tycker ju att misshandel och mord är ok,det borde väl vara en arbetsmiljöfråga?



Försöka få tyst på en Marxist/Leninistisk presskår

är omöjligt denna kår försvarar helhjärtat

Fredrik Reinfeldt,som är krypto kommunist,som någon

skrev,att han sedan inte fattar det är en annan sak,han är yrkes politiker som lever gott på svenska arbetares slit fd MUF.



Visst kan riksdagsgruppen köra ett eget race med

bla en egen budget osv,samtidigt som media massakrerar partiet inför nästa val, för det är det man håller på med,84,3% har grepp om redan....



5-6 polisanmälningar sprider osäkerhet i kåren.







Kan muslimska fundamentalister mörda oskyldiga människor på allmäna platser kan SD avsluta en del

politiska karriärer med knapparna i riksdagen.



Ibland måste man spränga bort lite berg för att

kunna bygga en ny väg,det tror vi iallafall.

Fast vi kanske har tokfel?



Faktum är ju att samtliga andra politiker målat in sej i ett hörn vi skall aldrig sammarbeta med SD.

Det gäller nog att snappa det snabbt tror vi.



Sedan är det behjärtansvärt på alla sätt med

stöd för SD på nätet av personer som inte röstat

på partiet,men handen på hjärtat vad spelar det

för roll i slutändan?

Patetiskt i kvadrat.

2010-10-10 @ 13:37:24
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Klokt eller inte: Det fanns en engelsk premiärminister som hette Harold Mc Millan. Han sa: När man har ( tror han sa 5 ) engelsmän emot sig, då vet man att man har rätt. Sverige idag?

2010-10-10 @ 14:01:48
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

En våldtäkt och ett våldtäktsförsök i Örebro. Inget signalement på gärningsmannen. Dvs allmännheten skall inte skyddas, pga att förmodligen så talar förövaren svenska med brytning. Sverige 2010.

2010-10-10 @ 14:05:27
Postat av: LN

Att lära av andra!

Lyssna 7 min på vad SR-P1 har att säga om vlaams-belang, som gått ned från 24% till 15%.



http://www.box.net/shared/bv9l2z5rsd

--------------------------------------------

Fy, fy - inte exemplifiera isalmiseringen i en viss stadsdel i Antwerpen genom att lista de 770 boendes namn, varav 21 var flamländska, resten afrikanska typ.



Sådant benämnes numer rasism och kan i Holland föranleda 500,000-euro (SEK 4.500.000) i böter.



Halloy DO, är inte en sådan nyhet orgasmframkallande?



Jag minns från min ungdom en telefonkatalog i Sthlm, i vilken abonnenterna var fördelade på fastigheter/gatuadresser - den hade idag varit rasistisk, åtminstone i stadsdelar som Tensta etc.



http://www.islamophobia-watch.com/islamophobia-watch/2010/10/7/vlaams-belang-leader-faces-racism-charge-over-islamisation-s.html

2010-10-10 @ 14:51:24
Postat av: S-E Karlsson

Följande är en berättelse ur det hårda SD livet !

Jag jobbar ideellt för en handikappförening sedan 25 år tillbaka . För att medlemmarna i denna förening ska kunna ta till sej vad som säjs på våra möten , så har vi såkallade skrivtolkar som skriver ner allt som säjs och detta kan man då läsa av på en "skärm " väldigt bra är det för de som behöver det ! Vi har ibland frilansande skrivtolkar , alltså dessa är inte anställda av landstinget utan hoppar in när det behövs mycket tolkning , vid ett sådant möte för ca en månad sedan , så slängde en sådan frilansande tolk rätt i ansiktet på mej , hur kan du vara så hjärtlös att du är sverigedemokrat , det trodde jag inte om dej, jag svarade att hjärtlös är det minsta jag är men jag är rädd om vårt kära Sverige , människan svarar då att vi äger inte Sverige, du äger bara den marken på vilket du har ditt hus , för övrigt kan vem som helst i världen göra anspråk på Sverige , så talar en folkpartist ! Till saken hör att tolken och maken hade en inkomst år 2008 på ca 940000 tusen kronor !

Åter fick jag rätt i att höginkomsttagare tror att alla i Sverige har samma höga lön och därmed tycker dom att Sverige är rikt och kan ta emot hur mycket invandring som helst ! Har träffat denna människa på ett möte nu i helgen och så mycket ilskna blickar har jag aldrig fått i hela mitt liv ! Ovan relaterat hände ju före valet så det svider väl att det gick så bra för SD .

2010-10-10 @ 18:40:21
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Alla människor föds ju bevisligen med olika förstånd (IQ),damen du refererar till

är ett lysande exempel på en lågintelligent egenberikande hjärntvättad "svensk" medborgare.

Dessutom svårt sjuk i oikofobi.



Det värsta är ju att dessa lyckats ta sej fram till köttgrytorna,trots att dom är mentalt svagpresterande,hennes stupida fråga skulle egentligen ha en rak höger,fast det får man inte.



Förr eller senare blir hon eller hennes barn berikade,det är väl enda trösten i ett sådant fall.

Hon är den typiske biljettköparen till Titanic.



Säg till henne nästa gång att hon inte är svensk.

Hon kommer inte att förstå något,fast det känns säkert bättre.

2010-10-10 @ 20:20:40
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Fram till i år har 777 barn anmälts som kidnappade,2005-2009 är det totalt 6385 stycken.

Frågan är var alla dessa svenska barn göms?

Förstå vad dessa vårdnadstvister kostar svenska skattebetalare,siffrona är schizofrena minst sagt.

Frågan är var Kalle Lisa Olle Emil och alla andra tagit vägen?



Källa: Aftonbladet



2010-10-10 @ 20:34:07
Postat av: lennart larsson

Såg på tvärsnytt ikväll om att en serivåldtäktare härjar i Örebro sedan lång tid tillbaka. Igår våldtogs en 64-årig kvinna och en 22-årig klarade sig då en förbipasserande kom och våldtäktaren flydde. Polisens enda signalement var att våldtäktsmannen "färdades på cykel". Hur PK får man bli? Ingen möda sparas på att mörka att gärningsmannen har utländskt ursprung!

2010-10-10 @ 20:38:54
Postat av: S-E Karlsson

Jo , Gubben O Gumman jag är nästan 100 på att det finns en viss berikning , kanske det är ångern som börjar visa sej !

2010-10-10 @ 20:44:06
Postat av: Gubben o Gumman

Lennart Larsson : Har polisen bekräftat om det är en Cresent el Monark Örebro borna skall spana efter.

Man skall väl inte heller glömma att 94.3% av

Örebroborna inte velat göra något åt detta politiskt,två nya SD röster är väl kanske att

vänta till valet 2014.

Moder Svea har fått lite för mycket löss i pälsen.

2010-10-10 @ 20:57:47
Postat av: Måns

Att bli kallad “Hjärtlös”! Den som inte håller med är hjärtlös, ja så talar en folkpartist. Är man lite till vänster så blir det värre, och är man mycket till vänster så kommer en sten genom fönstret.



Likväl märker man av att valet är över. Ja jag menar att det går så mycket bättre för PK att ta upp invandringen i media nu.



Ja faktiskt , när valet är över, går det an publicera fakta om invandringspolitiken.

Av den här artikeln framgår att runt 2 procent av dem vi tar in är flyktingar, resten är lycksökare och anhöriga.



http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/asylsokande-utan-id-handlingar-oroar_5481455.svd

2010-10-10 @ 21:14:45
Postat av: Ronny

Jag har nämnt det innan, och gör det en gång till, att det finns 1 (en) journalist som SD skall ge intervjuer till ,vid förfrågan, och det är Lotta Gröning. I dagens Express Krönika ,visar hon sitt engagemang för demokrati. Även kommentarerna ä r mycket bra!!!

2010-10-10 @ 21:30:36
Postat av: Hulda

Nu ljuger också Agenda om uttåget ur Storkyrkan. Inte bara valrörelsen var smutsig. Det kommer att bli fyra smutsiga år.....

2010-10-10 @ 21:34:10
Postat av: Cap

Vem blir först med att anmäla SVT och Agenda.



Kvällens program: Biskopen talar om människors lika värde... då lämnar SD kyrkan. Och så klipper de in Åkesson när han säger att han känner sig kränkt.



FY FAAAN vad less jag är på denna politiska propaganda i DDR-tv

2010-10-10 @ 21:35:51
URL: http://den.sista.sovjetstaten.se
Postat av: Henrik

Min fullaste beundran för dig och de andra SDare som blir de som får ta all "sk#t" från det vidriga etablissemang som springer den ännu vidrigare elits ärenden, den elit som har som agenda att knäcka välfärdssverige medelst massinvandring i syfte att tjäna ännu mer pengar på oss "boskap"

2010-10-10 @ 22:08:38
Postat av: Jonas

lågavlönade inavel haha, usch på er!

2010-10-10 @ 22:26:09
Postat av: lennart larsson

Gubben & Gumman 20:57

Det var visst en damtralla utan baklyse.

2010-10-10 @ 22:26:27
Postat av: Magnus

Jag håller med några av föregående talare att en väl uppdaterad hemsida www.sverigedemokraterna.se är oerhört viktig, kanske mer viktig nu när SD omnämns så gott som dagligen. Många är säkert nyfikna och går in och tittar på hemsidan. Då ska man mötas av en proffsig, snygg och informativ sida som vittnar om ett aktivt och seriöst parti.



Går man in nu när detta skrivs så hittar man som "senaste nyhet" en text från 22/9 gällande datorintrånget och nyheten före det är från 18/9, alltså det finns endast ett enda inlägg från efter valet, det är riktigt dåligt. Mattias Karlsson, Erik Almqvist m.fl brukar kunna skriva mycket bra texter och dessa bör publiceras på SD:s hemsida. Likaså bör man ha nyheter med länkar till debatter där SD deltager, t.ex den mellan Jimmie Å och Lars O. Det krävs inte nån journalistisk stjärna för att se till att hålla sidan vid liv. Dessutom vore det intressant om Jimmie kunde kommentera saker som händer i riksdagen och på andra håll på hemsidan, som ett sorts nyhetsbrev. Som det är nu får man jaga nyheter på diverse, mer eller mindre trovärdiga, bloggar och hemsidor vilket inte skall behövas. Utveckla www.sverigedemokraterna.se till den naturliga startsidan för alla Sverigevänliga internetanvändare, det vinner ni/vi mycket på!



PS. Och se till att lägga en ordentlig del av partistödet på en riktigt bra teknisk säkerhetslösning för hemsidan, det är tröttsamt med alla hackerattacker. DS.

2010-10-10 @ 22:47:31
Postat av: Robin Shadowes

Håller med om att sidan måste uppdateras snabbt nu. Helst redan imorgon måndag.

2010-10-10 @ 23:02:44
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: lennart larsson

Ett genombrott har skett i spaningarna efter våldtäktsmannen i Örebro. Cykeln som förövaren färdades på var 3-växlad och bakhjulet var dåligt pumpat. Dessutom saknades en eker i framhjulet och kedjan var osmord. Inga uppgifter finns i nuläget om signalement på förövaren.

2010-10-10 @ 23:06:42
Postat av: Kalleman

Jag förstår att ni har mycket att stå i just nu, jag beundrar ert mod under detta mediadrev och mobbningen från de politiska motståndarna både innan och efter valet.



Det är er väl unnat att ta igen er och slicka såren,

ha det gott och tack för en beundransvärd bedrift.



Rom byggdes inte på en dag!

2010-10-10 @ 23:14:57
Postat av: Rättvis

FPÖ gjorde pangresultat i valet i Wien.

Men många väljare kanaliserade sitt missnöje med invandring och ekonomi till en röst på Heinz-Christian Straches Frihetspartiet (FPÖ), som fick 27,1 procent av rösterna – en uppgång från 15 procent 2005

2010-10-11 @ 02:24:07
Postat av: Ronny

Här åker Margot Wallström ut i världen ,och fördömer våldtäkter. Svensk TV och media hänger på, men hur vore det med dessa falska profeter att gråta och fördöma våldtäkterna som är mycket större i Sverige!? Fy fasen va de klingar falskt....

2010-10-11 @ 03:02:30
Postat av: peter a

SD måste stämma de i media som förtalar er. Det har ni råd med nu, då ni börjar få in stora skadestånd i en civlrättslig process kanske asen slutar bete sig Stalins drägar.



Film om medas sinnessjuka hatangrepp, http://www.youtube.com/watch?v=Rmsjcb-WSQg

2010-10-11 @ 08:31:39
Postat av: Gubben o Gumman

Ronny : Margot Wahlström har först svikit S

Nu åker hon runt i Kongo och lipar,medans 12

polispatruller(Antalet är viktigt för PK TV)

jagar dom senaste våldtäkarna i Örebro.



Dessvärre kopplar inte Svenne Banan dom gemensamma

nämnarna i dessa våldtäkter,och Kongoproblemet.

Sedan är ju självständigt tänkande inte kriminellt

heller än så länge.



Två gärningsmän tror man det är båda är signalementslösa tydligen 25 års ålder kan

man släppa bör väl finnas en och annan 25-åring

i Örebro?,enligt valresultatet är det så illa att

det räcker att utelämna signalement för att det

egna tänkandet stängs av i päronet på stora grupper

Detta är ganska otäckt faktiskt



Att Svenska kvinnor inte är vansinniga bevisar väl

egentligen bara att hjärntvätten lyckats koppla

ihop deras moderskänslor med allas lika värde att

bli försörjda våldta och begå brott i Sverige.



Problemet är ju tydligen SD för många av dessa

kvinnor,brudarna i Kongo har 10 gånger mera självbevarelsedrift,än svenska höns.

Norska Danska Finska damer likaså.



Svenska kvinnors slutledningsförmåga kan seriöst

ifrågasättas,vilket tips till Sveriges 7 miljoner

stadsvetare,snacka om parkeringsplats för Boljeviker.



Dessa överfallsvåldtäkter kommer att skapa samma otrygghet i Sverige som i Kongo(Just Wait)

Bara en tidsfråga inget annat.



Svenska kvinnor som mot alla rekommendationer

vandrar ensamma hem mellan 02.00-03.00 babblar

i sina mobiltelefoner i tron att dom är trygga.

Såvida dom inte sitter i en svartaxi redan.



Vänta bara om/till Janne Josefsson gör ett reportage

om våldtäkter i svartaxibilar,då kommer växeln att brinna upp.



Naivt är bara förnamnet,fast å andra sidan är det

ju dom själva som blir berikade.



Svenska kvinnor blir våldtagna slaktade då pratar

Fredrik om arbetslinjen,Sveriges mest akuta problem upphör inte förrän man skrämt skiten ur dessa politiker,då viker även pressen ned sej.



"25 år på cykel ,kyss Karlsson i r-ven"

2010-10-11 @ 09:08:31
Postat av: Skånepåg

Efter att ha läst den här artikeln, tror jag faktiskt att Expressens Lotta Gröning börjar bli lite "förtjust" i Jimmie Åkesson.

Postat av: Gubben o Gumman

OT : Ni kan inte missa Kalmars eminente kommunordförandes senaste hyss läs Barometern

på nätet.



Att han lider av "Göran Persson" syndromet står

väl ganska klart.



Kung Johan jagar älg nu så stör inte med något

djävla möte.



Kalmar har samma utvecklingstakt som avfolkningslän

i Norrland,ifall du undrar varför tja.



Kalmar forsätt framåt rakt in i sosseväggen.

45% av rösterna för Johan i sista valet....

Heja Kamar eff eff.

2010-10-11 @ 09:49:15
Postat av: Nalle i Växjö

Det nertystade "kriget" mot Svenskar



Gammal artikel i DN från 2006, men vad har hänt sedan dess.

Vad har Aftonbladet gjort mot detta.

Vad har Kyrkorna predikat om detta

Läs även länklistan på bloggar som tar upp samma ämne.



Problemet uppmärksammat 2006 under Socialdemokratisk regering, och sedan Alliansen och allt dom gjort är att smutskasta SD, med det är inte dom som skapat problemet

Postat av: AWSvensson

I slutet av åttiotalet våldtog en neger en dam i Alvesta, polisen fick inte gå ut med signalementet i pressen. Så här det inte hänt så mycket mer än att våldtäkterna ökat.

Muslimer sägs be minst tre gånger per dygn, är det någon som har koll vad de be om. Det kan ju inte vara rikedom och välfärd, i det avseendet så ser ju Allah till att vandringen på jorden knappast är en höjdare.

2010-10-11 @ 10:27:11
Postat av: Skånepåg



"Flera av de åtalade har närmast bott på en camping på Öland, en camping som används som tillfällig flyktingförläggning. En av de åtalade, som har en annan adress, har tre alias hos Migrationsverket."



Tre alias= 3 utbetalningar?



Dårarnas paradis!

Postat av: Rättvis

Våldtäkten är en konsekvens av PK:s flummiga politik. Kriminalpolitiken t ex är ett skämt och har resulterat i att andelen poliser per capita bara är hälften eller mindre mot andra länder. Sen finns det heller inte adekvata resurser ´. I GB har man kameraövervakning och polishelikoptrar. Sen släpper man heller inte ut brottslingarna på stuts.



Dessutom har vi en flummig invandringspolitik. Det är bara knappt fem procent av invandrarna som har id-handlingar när dom kommer.



Hur många brottslingar har fått asyl under falskt namn och falska premisser i Sverige. Få se nu om våldtäkterna är en konsekvens av den heliga invandringspolitiken.

2010-10-11 @ 10:59:14
Postat av: AWSvensson

Den nye integrationsministern Erik Ullenhag verkar leva ett liv långt från verkligheten. Jag har därför sänt ett mejl till riksdagen och begärt en mejladress till denne Erik Ullenhag. Jag och jag hoppas fler kan då skicka information om vad som händer i samhället, typ Skånepåg/ zigenare på turné, detta måste han uppskatta, att vi är behjälpliga med information från det verkliga livet.

2010-10-11 @ 11:45:22
Postat av: AWSvensson

Polisen i Örebro har nu fått ihop så mycket till signalement så man funderar att gå ut med en fantombild. På denna blogg väntar vi inte utan kan redan nu presentera en bild, ja flera.

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Är det en fantombild på cykeln man jobbar på att få fram?



Vet du om polisen satt in den 13 polisbilen i jakten

än,vi kan inte bärga oss till nästa nyhetssändning där antalet angives,så att Svea Banan skall känna sej toktrygg i Örebro?



Helt underbart att höra "Pravda hallåan" betona

12 polisbilaaaaar deltar i jaaakten.

Oleg Katinka Pjotr Igor är för goa i kontrollrummet

för hjärntvätt av Svenne ,fan det börja ju bli

kommiskt,hur korkad kan en befolkning göras?



Finns det ingen av Sveriges 7 miljoner stadsvetare

som har koll på "grodan i bollen" faktorn i Sverige Nordkorea Sovjet Cuba?



Man riktigt kan se hur det rök till i päronet på

Svenne Banan när Dhimis trådarna slog ihop igen.

När så många polisbilar jagar Olle o Kalle.



Hade saken inte varit så tragiskt kunde man ju föreslagit Örebros nyårsrevy att göra ett nummer.

Ett överaskingsnummer......



Samtidigt meddelar "lelleprintern" att behandlingshem för svenska trygghetsknarkare

kommer att öppnas av företaget Attendo No care only money, i styrelsen ingår bla Jan-Emanuel hela dan

Päronpuck von Lingonmos.

Han räknar med 8 miljoner presumtiva

kunder,lärosäten planeras i Finland Norge Danmark.

(Utbildningssanatorium i överlevnad)



Dom svåraste fallen kommer man att lämna över till slutna vuxenpsykriatrin,alternativt skickas till

Kongo,där man på ett handfast sätt kommer att få lära sej att få ut huvudet ur rektum.

2010-10-11 @ 12:34:49
Postat av: LN

Kontakta mig



Post:

Erik Ullenhag

Sveriges riksdag

100 12 Stockholm

E-post:

[email protected]

Telefon: 08-786 40 00



Erik Ullenhag

Ministry of Employment

Office work +46 8 405 10 00

email to Erik Ullenhag, via Senior registry clerk



2010-10-11 @ 12:50:35
Postat av: Gubben o Gumman





OT :Lars "pillemojjen" Ohly har ju varit lite besvärlig mot SD om man säger så.



Gubben o Gummans tips till första debattören med

Ohly frågar honom om han slutat få stånd i talarstolen

Ja el Nej.



Med tanke på hans och kompisarnas arbetsmiljöproblem

så bör SD hyra in vänsterpartiet på Sovjets ambassad,den kostnaden måste man vara beredd att

ta ut partikassan,Janne G kan säkert vara team coach i början.



Kopiatorerna bör namnsättas exempelvis Katynskogen

Warzavaghettot,Pohlpitt,Åsiktsregistreraren(Expo).

Bloody Mary,Ett skott i nacken osv.



Vi har funderat mycket på att pressen skrivit

att Thor-alf har det svagaste mandatet.

Innebär det att han får hjälp att trycka på knappen vid votering då,eller hjälp i matsalen av riksdagens

vaktmästare?



(Nu blev nog Thor-alf glad igen)

2010-10-11 @ 12:54:34
Postat av: Måns

Saxat från PI



“Hundratals med flyktingar kommer varje vecka och det handlar i stort sett om barnfamiljer, alla zigenare, framförallt från Serbien/Balkanhalvön. Men oftast får de avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd och återvänder till hemlandet inom två–tre veckor. Men även om många får avslag måste Migrationsverket ordna boende, och den är akut på alla fronter. Nu är det boenden i Järvsö, Ljusdal, Delsbo och Njutånger som måste ordnas”



Dom ska ut, men likväl ska dom försörjas någon vecka! Fy f*n. Nu när SD finns i riksdagen så vore det kanske läge att i detalj kartlägga hur man gör i andra länder för att undvika det här problemet.

2010-10-11 @ 12:54:54
Postat av: Gubben o Gumman

Lennart Larsson : Det börjar gå rykten om att den 14 polisbilen satts in nu kan du bekräfta det?



Det sägs även att man DNA testat 16 Cresent och

24 Monark kan det stämma?

2010-10-11 @ 13:00:18
Postat av: Gubben o Gumman

PI:Meddelar att 5 stycken Maria Leissners gosipluttar,har gått vidare i det svenska samhället

Dom är anhållna för stölder.

(Långfingrarna)



Hur fan kunde dom enda 5 tjuvarna hamna på Öland

hos invadrarverkets campingar?



Maria förklara för oss som inte förstår, och är korkade och lågutbildade främlingsfientliga rasister,och du gör det framför en spegel.



Detta är definitivt Ölands befolkningsfel enligt

"Lex Leisner" Sveriges befolkning har en kollektiv skuld samt skall skämmas över att en stor del av Sveriges zigenare är socialfall.



Leissners utspel kommer att kallas fär "La idiota"

i framtidens historieböcker.



Det satt detta genuina stolpskott och sa i Agenda igår,nu väntar vi bara på att det är Sveriges fel att andra världskriget bröt ut.



Fan man tror inte man hör rätt.



Föresten AW Svenssson är det klart vem som tar hand om klagomålen från Öland på mat boende osv

Blir det allmäna reklamations nämden eller DO.



Dessutom måste det väl strida mot dom mänskliga rättighetena i Sverige att man inte får häkta

skurkar som det är synd om,vi skulle ju skämmas.

2010-10-11 @ 13:15:52
Postat av: LN

"Muslimer sägs be minst tre gånger per dygn, är det någon som har koll vad de be om. Det kan ju inte vara rikedom och välfärd, i det avseendet så ser ju Allah till att vandringen på jorden knappast är en höjdare."

- - - - -

5 ggr om dygnet - förutom att rabbla en mängd arabisk abrakadabra, som 95% inte förstår - ber muslimska herrar om obegränsade knull i PARADISET med de eviga, storögda jungfrurna (de som i själva verket är 'vita russin'!).



AWSvensson, du måste läsa på bättre!



Gå till Dumles kommentar 2010-10-08 @ 00:12:28 och klicka på länken till hans sajt, som innehåller en synnerligen förträfflig redovisning av vad islam är och kräver av sina underhuggare, flåt', jag menade de stackars tokar som underkastar sig islam.

2010-10-11 @ 13:21:45
Postat av: TrueArian

LN: Du verkar inte ha bättre koll än AWSvensson om vad vi ber om. Lika bra ni slutar klura på det, kan knappast tänka mig att ni skulle ta hänsyn till det på något vis heller även om ni mot förmodan skulle kunna ta till er budskapet. Fortsätt ni med er smutskastning av alla muslimer, det är bara patetiskt. Ägna er energi åt riktig politik istället nu när nu har fått möjligheten.



kram på er alla små rasister, flåt' jag menar SD anhängare som inte förstår evolutionens kraft.



/en sekulariserad pers i skåne

2010-10-11 @ 13:46:51
Postat av: Gubben o Gumman

Just det AW Svensson du måste läsa på bättre hehe

Förövarna i Örebro måste gripas,vi har tipsat

Örebropolisen om att man bör spana efter en herrcykel,detta är en rent religiös fråga.



Kommisarie Gösta Winnögd skulle omgående meddela

cykelpoliserna på hittegods(SWAT) om detta.



Så du får vara beredd på att Örebropolisen gripit

en blå herrcykel av märket Cresent ikväll på

nyheterna Svensson.



Sannolikt den första cykeln i Europa som gjort sej skyldig till våldtäkt.

2010-10-11 @ 14:00:10
Postat av: Gubben o Gumman

Här krävs medling: Svensson slutar försöka förstå

TrueArian slutar be för det hjälper inte ändå.

Det blir inga flera högteknologiska företag i Mena

länderna om man så ber 10 gånger om dagen.

Det är inte där problemet sitter.



Källa: Wikipedia IQ-snitt världen

2010-10-11 @ 14:13:42
Postat av: TrueArian

Hehe, tack för medlingen G o G. Kommunikation kan bli undermålig med för hög intelligensskillnad.



ps. kan du sakligt bevisa att det inte hjälper? Dvs, ska man verkligen dömma ut något man inte förstår..

2010-10-11 @ 14:19:43
Postat av: TA

Illa, riktigt illa Thoralf! Tål du inte diskussion?



/TrueArian

2010-10-11 @ 14:26:17
Postat av: AWSvensson

Jag visste att jag vände mig till sakkunskapen, 5 gånger per dygn, men frågan kvarstå vad ber man om. Knappast Thoralf:s lycka och välgång.Ja nog har evolutionen en kraft på vissa håll i alla fall. Nu när vi har en islamist på tråden så skulle man tänka sig att han skulle marknadsföra sin tro, icke han går till hätska anfall i den vänliga religionens namn.

En Egyptisk journalist sa vid ett tillfälle , om vi (islam) bad lite mindre och jobbade lite mer så skulle även vi kunna tillverka en mutter till en Mercedes. Vad gick snett i denna upplysta del av världen som var en föregångare inom många områden.

Hur kommer det sig att det är till väst man åker , med en helt främmande kultur och med folk som smutskastar muslimer, beroende på att man ser dem som något oönskat. Frågor som söker sitt svar.

2010-10-11 @ 14:36:44
Postat av: MW

Thoralf,



Upprör dig inte.

Det är bara att hålla huvudet kallt och inse att det några månader innan journalistaspiranter inte kan göra sig en karriär på detta längre.

Det säljer några månader till, sedan blir något annat villebrådet.

Så går det till socialistdikturens Sverige och det kan man inte göra något på kort sikt.

Men på lång sikt blir SD;s närvora i politiken drivkraften till en förändring och man redan se den med flera av etablissemangets företrädare som anser att det gått för långt.

Hav förtröstan!

2010-10-11 @ 14:37:13
Postat av: Skånepåg

"som inte förstår evolutionens kraft"



What? Så evolutionens kraft innebär att alla som vill, skall ha rättighet att bosätta sig i Sverige och med en stor chans till livstidsförsörjning utan någon större ansträngning än att lära sig hur en uttagsautomaterna fungerar. Märkligt att denna kraft av alla jordens länder endast gäller Sverige?



För övrigt har svenska aftonblaskor sänkt gränsen av betydelsen "mass" då det gäller utvisningar. När cirka 80 serber skulle avvisas från Norge för någon vecka sedan slogs detta upp under rubriken "massavvisningar" från Norge!



Beträffande rasism har även detta ords betydelse numera devalverats och används flitigt av de som inte har något vettigt att komma med, då det gäller att kommentera SD:s invandringspolitiska program.



” Kommunikation kan bli undermålig med för hög intelligensskillnad.”.

Jo det framgår tyvärr med all tydlighet. Dags att åka tillbaka och valla getterna?



” Illa, riktigt illa Thoralf! Tål du inte diskussion?”

Jaha en kravmaskin som anser att Thoralf skall avsluta sitt arbete i Riksdagen och omedelbart skall kommentera ett idiotiskt inlägg. Som ordspråket säger, man känner lössen på gången!

2010-10-11 @ 14:42:41
Postat av: AWSvensson

Gå till Dumles kommentar 2010-10-08 @ 00:12:28 . Måste jag verkligen sitta uppe så länge LN, brukar bli trött vid 10 snåret.

PS:Försöker bara stärka självförtroendet på True Arian så han inte känner sig underlägsen.

2010-10-11 @ 14:50:23
Postat av: Gubben o Gumman

Vem bestämmer vem som inte förstår eller förstår?

Vad förstår du av den svenska socialförsäkringen tex?



Enklaste sättet måste ju vara faktabaserade uppgifter,mumbo jambo politiken är på utdöende.

Vänligen se Danmark Norge Finland,snart är festen slut tutu tut.



Att delta i den kristna el muslimska gemenskapen

via bön är väl ok för den som vill.

Andlighet kan inte någon få för mycket av.



Fem gånger om dagen känns lite överdrivet lite

pördigt,människan har alltid behövt något att tro på

Bibeln Koranen Tomten Stalin osv.



En sak är klar tomten har orsakat minst dödsfall.

Han har även skapat lycka och jämlikhet i svenska

hem i hundratals år,sedan finns det en slags andra tomtar i landet,du kanske skall ge dej in på Folkpartiets bloggar.

Jan Björklund har visst synpunkter på religioner,en ren SD anpassning.



Du har ganska dålig koll på läget,faktiskt.



In ramlar du med ett nick "TrueArian" skulle vi

skriva skitmuslim då på en muslimsk sajt?

Snacka om att provocera samt ha förrutfattade meningar,ditt nick får svaret Wikipedia.



Som man ropar får man svar har man dessutom på sej rullskridskor skall man inte hoppa in i en "boxningsring",vi skall vara glada så länge vi får köpa Pucko i detta landet.



Hur mycket har du fattat av problemet på svenska tidningsredaktioner i Sverige sista 30 åren.

Hur mycket fattar du av den svenska socialförsäkringen,minst 50% av Sveriges befolkning vill inte ha denna invandring eller Islams kvinnoförtryck i detta högteknologiska land.

Det kan gott få stanna i öknen.



Kan du betala den svenska välfärden med böner varsågod,frågan om bevisa är rent löjlig kan du bevisa vart någonstans böner hjälpt?



Mena länderna är hopplöst efter därifrån öser svenska politiker in folk ifrån HJÄÄÄÄLP.



Fram för fri entre till alla Sveriges disco för

alla muslimska kvinnor,så kan snubbarna ligga och be

bäst dom vill hela dagarna.



Här börjar vi med Inge och Sten och sedan sitter vi med Europas största antal vuxenmödisar hallå.



Kvinnoförtrycket skall aldrig få fäste i Sverige

det skall,kastas så långt ut ur landet bara går.



Gubben o Gumman vinkar till "Abdalah" el vad fan du nu heter.



2010-10-11 @ 14:57:07
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson



"Vad gick snett i denna upplysta del av världen som var en föregångare inom många områden."



Enkelt att svara på. Det kom en viss person som hette Muuuhammed och skapade en politisk ideologi som han kryddade med lite religiösa inslag. Detta är orsaken till att evolutionen tvärdog i alla de länder som anammade eller som regel påtvingades denna ”lära” med svärdets hjälp.

2010-10-11 @ 14:57:36
Postat av: Skånepåg

Nu tar vi lite humor på detta. Achmed the terrorist.



Ta fram ett par extra om ni "skrattar på er"!

2010-10-11 @ 15:03:34
URL: http://www.youtube.com/watch?v=CzwITacmyZI
Postat av: Anonym

GoG 13:00

Av spaningstekniska skäl kan vi inte avslöja antalet nattliga polisbilar. Det jag kan säga är att det är mindre än 15 men mer än 13 bilar.Vi kan heller inte gå ut med att vi satt in cykelburna poliser.

Tills nu har topsningen inte gett något resultat men vi avser att topsa samtliga cyklar i Örebro med omnejd = cykelavstånd från brottsplatserna. Topsad cykel märks med en dekal, "rör inte min kompis".

2010-10-11 @ 15:29:13
Postat av: AWSvensson

När jag såg att det kommit en ny kommentar så trodde jag att det var True Arian som bad oss dra åt h-e. Skönt att så inte var fallet utan en parodi på Kling o Klang framträdde.

Apropå Riksbankens pris till Alfred Nobel:s minne så hade jag stenhårt räknat med att detta skulle gå till den eller de personer som räknat ut att vi tjänar på invandringen. Som jag ser det så var det enbart oikifoba personer i Riksbankens styrelse som kunde missa denna revolutionerade ekonomiska teorin.

2010-10-11 @ 15:59:06
Postat av: Gubben o Gumman

Enligt dom sista uppgifterna har härvan i Örebro

utökats förrutom cyklarna är nu en ljus kille i 25 års åldern samt en kille med "Somaliskt" utseende

eftersökta av Örebropolisen minst fyra är inblandade.



Ett av problemen vid en evtuell rättegång är ju

att man måste bevisa att cyklarna befann sej vid brottsplatsen samtidigt som gärningsmannen.



DNA räcker inte det såg vi ju vid helikopter rättegången,det gick inte att bevisa att den misstänkte tappat sitt DNA just vid den platsen som brottet begicks just vid tidpunkten för brottet?(Only i Sweden)



Sedan får man ju förmoda att Sveriges enda advokat

"Sillen" kommer att hävda att cykeln kan vara den skyldiga eftersom man inledningsvis spanat efter den

Man får ett nytt stekpannemål snubbarna skyller på sina cyklar,då gäller regeln hellre fria än fria.



Skulle man till råga på allt elände gripa killen med en icke svenskt utseende,kan han omgående göra en anmälan om diskriminering till DO.



Risken är ju rätt hög att han inte är läskunning

Därför kunde han gripas lättare med hela Örebro fullt med polisbilar,detta är djupt odemokratiskt.

Långt ifrån linjen allas lika rätt att våldta.



Fast lite märkligt är det att cyklarna år så kåta

just i Örebro,kan inte vara någon hit att bli våldtagen o definitivt inte avg en cykel sånt

tar på självförtroendet extra mycket.



Avslutningsvis får vi hoppas att närliggande polisdistrikt kan avara flera polisbilar så att

man når 57 innan midnatt,det behöver ju inte nödvändigtvis sitta polismän i dom,det viktiga

är antalet polisbilar enligt TV hallåan.

2010-10-11 @ 16:01:31
Postat av: TrueArian

"Nu när vi har en islamist på tråden så skulle man tänka sig att han skulle marknadsföra sin tro, icke han går till hätska anfall i den vänliga religionens namn."



AWSvensson: Hätska anfall.. det var väl då att ta i, lite känslig? Nåja, jag har inget behov av att marknadsföra min religion(särskilt inte i detta forum) och ja den egyptiska journalisten har kanske en poäng där. Inte vet jag, jag är har inte behovet av att be 5 ggr om dagen(tro det eller ej man kan vara muslim utan att utföra de 5 bönerna precis som man kan vara kristen eller jude utan att gå i kyrkan eller synagogan) handlar kanske mer om privat tro. Men det verkar som den vedertagna uppfattningen om muslimen är att de måste se ut och bete sig på ett visst sätt. Har dessutom ett fulltidsjobb som upptar min tid mellan 8-17.

Så varför åker man till väst, tja du.. kan ju enbart utgå från mig själv och de som hör till min grupp av andra-generationsinvandrare. Vi hade helt enkelt inte så mkt val förstår du, lite svårt att påverka som 1-åring. Så, här bor man 30 år senare som "svensk" och börjar inse att hoppsan jag är ju visst inte svensk. Jag har bott i ett land i hela mitt liv men nu är jag plötsligt en del av "islamiseringen" tydligen. Vad tycker du jag bör göra AW? Ska jag flytta "hem" till Iran? Jag tror att det jag vill få fram till dig AW är att ja, jag som 2:a generations-invandrare håller med om problematiken med för hög invandring och den ekonomiska/samhällsproblematik som uppstår pga detta men känner mig inte delaktig i den då jag/mina föräldrar slitit minst lika mycket som vilken arbetare som helst i Sverige och betalar lika mkt skatt till staten. Sedan har det ju inte alltid varit ett sådant väst du beskriver som smutskastar muslimer, jag kommer ihåg ett glatt 80-tal där svensken inte hade de problem med islamiseringen som de har idag. Mycket är ju tyvärr konsekvenser av politiken som förts tidigare och bristen på tydligare integrations-steg för att ja ingen vågade väl uttala det som SD gör, men gör det för sjutton utan att dra in islamisering och smutskastning.



Lite svar på frågor som ställts. Förresten han är en hon!



Skånepåg: Alltså kom igen, snacka om att tolka med egen slutsats. För övrigt använder jag endast uttagsmaskinen när min välförtjänta skattade inkomst tillåter mig. Dessutom tror jag du är närmre getterna än vad jag är..



G o G: Ja, du kanske ska undersöka närmre vart termen arier kommer ifrån. Men att provocera brukar ju funka rätt bra ;P

För att adressera de lite seriösare inslagen i ditt inlägg. Jag behöver inte betala den svenska välfärden med böner(tro't eller ej) jag och mina föräldrar har och fortsätter att jobba och skatta i detta samhälle. Som jag skrivit ovan så förstår jag er debatt i denna fråga men vet också att det finns en stor grupp invandrare som över de senaste decennierna varit laglydiga skattebetalande integrerade och fungerande människor i detta land. Vi finns och vi blir upprörda över att jämföras med den grupp ni så lågt talar om. Jag är en jämställd muslimsk tjej, detta måste vara svårt att greppa för många men vi finns och vi integrerar oss utan att behöva ställa religion mot integration.



Jag håller med dig om att kvinnoförtrycket aldrig skall få fäste i Sverige. Högre straff är jag helt för i dessa frågor.



/persen i skåne

2010-10-11 @ 16:01:34
Postat av: AWSvensson

Jag vet att ordet arier är något som perser använder för att beskriva sin folkgrupp. Tänk den svensk eller huvaliden riksdagsman som skulle uttrycka sig på det viset. Röken skulle spruta ur skorstenarna , riksdagsmannen skulle med andra ord vara rökt.

Perser från 80-talet var i regel bildade människor, så därför är det obegripligt att man tar med sig den lögn som prästerna efter Scharens fall levererade.

2010-10-11 @ 16:15:59
Postat av: TrueArian

En ursäkt till Thoralf, såg ut som du hade tagit bort mina inlägg tidigare och det var det kommentaren gällde.



mvh persen i skåne

2010-10-11 @ 16:16:18
Postat av: lennart larsson

GoG Fast lite märkligt är det att cyklarna år så kåta just i Örebro,kan inte vara någon hit att bli våldtagen o definitivt inte avg en cykel sånt

tar på självförtroendet extra mycket.....



En tröst,om än klen, är att cykeln vid brottet är försedd med gummi.

2010-10-11 @ 16:16:18
Postat av: Skånepåg

"Dessutom tror jag du är närmre getterna än vad jag är.."



Du tror så in i h-e fel. Med 5 års grundutbildning efter gymnasiet + cirka 5 år av specialistutbildning inom ett visst medicinskt område, är din slutsats om mig fullständigt uppåt väggarna. Hem till getterna gäller fortfarande för din del, även om du i din sista/senaste kommentar tonat ner aggressiviteten och använt ett annat tonläge!

2010-10-11 @ 16:17:58
Postat av: TrueArian

AW: Fasen, jag börjar nästan gilla dig. Måhända att röken skulle spruta ur skorstenarna men jag är helt för att våga provocera säga det som inte är allmänt accepterat, precis som ni i SD. Sen kan vi ju ha olika åsikter, heeeelt ok för min del iallafall. Vi perser är bildade människor och jag tycker det är lika obegripligt att så många köpte den lögnen efter shahen, är lite därför jag sitter i denna båten som heter Svea. Men tro inte att vi har tagit den med hit för guds skull(ingen värdering i användandet av gud i denna mening).

2010-10-11 @ 16:25:26
Postat av: TrueArian

Skånepåg: Jäklar vad kul man kan ha med er SD-anhängare.. jag menar inget illa då. Jag har faktiskt aldrig tagit någon debatt eller diskussion med någon som vågat säga att han/hon är SD:are rakt i mitt ansikte. Tycker det är rätt trevligt att få mer förståelse för hur ni tänker, allt man får från media är ju så.. hm fy på SD för det ena och det andra och oj vad sa nu den SD-personen osv.

Ok, jag ska ta tillbaka den kommentaren om du tar tillbaka din kommentar, fair? Har faktiskt också 5 års utbildning efter gymnasiet och är idag på magister nivå med specialistkompetens inom mitt område.

Jag tror att jag kanske lät något aggressiv i min ton i början pga av alla elakheter jag läst i trådarna här. Man blir ju litta irriterad, men helt rätt av dig. Jag ska tona ner den och försöka föra lite sakligare diskussion här. Dock måste man få ta påhopp på rätt nivå.

2010-10-11 @ 16:35:29
Postat av: Här kommer en ljuspunkt!

Följande krönika i Världen Idag fick mig att jubla inimbords. Kan det äntligen finnas lite sprickor i molntäcket som släpper fram solen?



http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=8839&Itemid=29

2010-10-11 @ 16:53:41
Postat av: AWSvensson

Fan också, när man tro att man har en svartmuskig islamist som tar sina första stapplande steg upprätt på kroken , så visar det sig att det är en perserfröken (fru) runt de trettio. Bättre fiskelycka i morgon kanske.

2010-10-11 @ 16:56:24
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson



Vafalls har du börjat lida av "gubbsjuka"? Hade jag f.ö. använt detta ord någon gång i mitt yrkesliv, hade jag strimlats med skalpell och assistenterna hade satt fast första bästa peang i öronen eller i näsan!

P.S. S.k. gubbsjuka har 2 betydelser. Gamla farbröder (fy och åter fy) som intresserar sig för unga damer och dels en gammal beteckning på bph (bening prostata hyperplasia), d.v.s. godartad prostataförstoring som alla män drabbas av i mer eller mindre omfattning oftast efter de femtio och som kan ge miktionssproblem.



Observera att inget arvode tas ut för ovanstående medicinska upplysning, filantrop som jag är!



Hustrun tjoar från köksregionen. Nu dags för Gullaskruvs isterband med hemininlagda skivade rödbetor och stark skånsk (!) senap.

2010-10-11 @ 17:32:34
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson



F´låt jag läste fel, det blev ju uppåt väggarna och jag missförstod din kommentar. Skall aldrig mer skriva då jag vet att det är matdags och stirra på för att få i väg en kommentar



Blir både dumstrut och skamvrån!

2010-10-11 @ 17:38:54
Postat av: AWSvensson

Här kan ni sitta o skryta med era utbildningar True Arian och Skånepåg, men jag tro mig veta att är det någon som har utbildning så är det GoG. Han har gått både i söndagsskola, trafikskola men först o främst i plantskola. Snacka om att vara skolad.

2010-10-11 @ 17:55:51
Postat av: Skånepåg

@ AWSvensson



Det heter skryda på skånska. Mina isterband hade hunnit bli halvljumma, men får skylla mig själv.



Skryda är fullt enligt gammal god sed. Men eftersom vi SD:are hela tiden blir beskyllda för att vara lågutbildade och närmast inbicilla, så tänkte jag att varför inte för en gångs skull?



Jo du har nog rätt beträffande G&G, men du glömde att han kanske även är omskolad. Särskolad tror jag däremot är uteslutet. Men varför håller han på med dessa onödiga radbyten titt som tätt, så nån skola saknas det nog i alla fall?



Kommentarerna till artikeln i Världen i dag är helt fantastiska. Om du och andra inte hunnit läsa artikeln och kommentarerna så gör det. En del av kommentatorerna är på gränsen till rörda av att kunna läsa vad den här journalisten har skrivit. Hon finns även presenterad på Wikipedia är ingen duvunge inom journalistiken och 63 år.



P.S. Bör givetvis även läsas av "True Arian", som tog 5 år att plugga in en magisterexamen mot normala 4 år och borde på den tiden ha fixat en masterexamen. Dålig diciplin på de studierna!

Postat av: Kobbe

Hej Thoralf,

Jag har vaknat till nu till slut efter lite sovande och kan tänka mig att vara det som kallas bollplank. Älskar inne allt det ni gör men är gärna med hjälper ett parti som är på gång.

Hälsningar Kjell B Gudesjö 0485-20006, 070-526 72 20

2010-10-11 @ 18:28:23
Postat av: TrueArian

Skånepåg: Asså jag blir ju nästan lessen.. ännu en gång tolkar du saker lite som du själv vill. Ja jag har pluggat 5 år, magister OCH MBA om jag nu ska vara övertydlig för att slippa dina påhopp. Men jag blir ju nästan rörd över att du tänker på mig.



AW: perserfröken runt trettio låter helt rätt!

2010-10-11 @ 18:50:02
Postat av: Skånepåg

Rättelse 2010-10-11 @ 18:14:01:

inbicilla= imbecilla

diciplin= disciplin

2010-10-11 @ 18:54:44
Postat av: Skånepåg

@ Kobbe



Får jag föreslå att du lämpligen kontaktar SD-kommunalfullmäktige Claus Zaar som bor i Färjestaden. Han är representant i Mörbylånga kommun. Finns mig veterligt ingen SD-organisation än så länge i Borgholms kommun, men detta vet Claus i så fall mer om.



Tel: 0485-345 59

2010-10-11 @ 19:21:35
Postat av: S-E Karlsson

Det enda jag kan skryda med är 33 år som Lin. Arb =

Linjearbetare i samhällets tjänst men det är jag mäkta stolt över , det var på den tiden när nuvarande E.ON hette Sydkraft , har nu haft pension i över 10 år och trivs som fisken i vattnet !

Mvh S-E Karlsson .

2010-10-11 @ 19:26:00
Postat av: Skånepåg

@ S-E Karlsson



Vi kan gemensamt, oavsett vår bakgrund, skryda med att vi tänker på Sverige och dess framtid vilket våra antagonister inte har förstånd till.

2010-10-11 @ 19:38:08
Postat av: S-E Karlsson

"Skånepåg" helt rätt ! Mvh .

2010-10-11 @ 19:42:29
Postat av: Gubben o Gubben

TruArian : Ser du vad len i tonen AW Svensson blev direkt vilken gubbtjyv.



När vi läser dina inlägg så undrar vi vad är "problemet" du är ju lika svensk som du vill

känna dej,just från Iran på 80-talet var det

många med utbildning och lite pengar som drog till

Sverige,personligen känner vi en kemi ingenjör.

Som tyvärr hamnade i "Kebabträsket" frugan som

var en bestämd dam gick det bättre för jobbade inom

sitt yrke,det finns inte en svensk som har några

problem med världs religionerna,alla muslimer är

inte kvinnoförtryckare,men problemet är så stort att

det måste upphöra i Sverige.



Förrutom när fläskött skall sluta serveras i svenska skolor,särskilda badtider i simhallar osv.

Då har Islam som det är frågan om blivit lite för bra,fast detta är ju korkade politiker som vill

vara duktiga inte muslimernas el andra nysvenskar.



Du tar ju själv upp den havererade invandrapolitiken

Den tar SD upp i sitt partiprogram också.



Svensk invandrapolitik kan aldrig bli invandrarens "fel" alla som arbetar och sköter

sej drabbas ju av denna tokiga invandring.

Oavsett var man är född eller vilken religion

man tillhör,när det gäller dom galopperande

överfallsvåldtäkterna,så blir det sannolikt

invandrakvinnor som slår näven i bordet.



Problemet är ju att journalister samt främst vänsterpartiet,får alla invandrare i Sverige

att tro att SD skall kasta ut dom,så är inte fallet.



Då har man blandat ihop partierna ,vilket görs medvetet,invandrarna hålls utanför hjärntvätten i

media först för man inte kan språket,sedan är

man kanske inte är värsta grymma tidningsköparen första 10 åren heller direkt,en del invandrare kommer förmodligen att i framtiden stödja SD .



Det är mycket mera go i en invadrare än vad det är

hos dom flesta hjärntvättade svenskarna.



Skulle vi har flera etablerade invandrare i tingsrätterna skulle kriminella åka ur landet i en strid ström,en invandrare ser problemen mycket

snabbare än Svenne Banan.



Nähä nu skall vi dra på oss uniformerna spela

lite marschmusik från tidigt 40-tal och ge

oss ut på stan och ordna frukosten till imorgon.



2010-10-11 @ 19:54:17
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Skåningar = Skidfantomer.

2010-10-11 @ 20:11:34
Postat av: Robin Shadowes

TrueArian, du påstår dig vara sekulär men medger samtidigt att du ber. Då är du inte sekulär utan mohammedan. Jag föreslår att du antingen lämnar pislam eller Sverige. Vilket val du gör är din sak men vi kommer inte sakna dig om du gör det senare.

2010-10-11 @ 20:46:32
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: S-E Karlsson

Plussar på med sex år till sjöss och ett antal år på som det hette på den tiden Stockholms Bryggerier , även jordbruksarbete . Mvh

2010-10-11 @ 22:10:23
Postat av: Skånepåg

@ TrueArian



Har du "fixat" en MBA efter magisterexamen är det bara att gratulera. Vet inte hur de svenska lärosäten står sig internationellt, men oavsett detta är det en påbyggnad som jag tror har stor betydelse i yrkeskarriären. Då tar jag tillbaka det där med dålig disciplin om du dessutom klarat MBA på 1 år. Tycker mig ha hört att annars brukar man ofta ta det i lagom takt under 2 år?



För den som inte känner till det så är MBA (Master of Business Administration), lite slarvigt formulerat, en fortsatt utbildning efter de "normala" universitetsstudierna och som genom en bred utbildning ger en "praktisk anpassning" till det kommande arbetslivet.



Jag tolkar inte saker som jag själv vill i din bemärkelse. Jag gör det enligt den grundläggande pricipen för ett intellektuellt handlande. Förstå problemet/orsaken, analysera och hur en lösning skall utformas eller se ut. Därför är islam och dess slaviska styrning av människan inom alla områden från vaggan till graven, något som jag aldrig kan förstå att en normalt funtad människa kan acceptera och att leva efter. Inte undra på att den muslimska världen i princip stått stilla efter att Muhammed för cirka 1400 år sedan sopade bort de tidigare högt stående kulturer som då fanns i många av de nuvarande muslimska länderna.

2010-10-11 @ 23:59:18
Postat av: TrueArian

Hejsan hoppsan allihopa, nu har jag tagit till mig era kommentarer. Jätteroligt måste jag säga att ni är så engagerade!! Fantastiskt rent av. Någon ovan nämnde att Svenne Banan normalt inte är så engagerad och så rätt den personen hade, särskilt i jämförelse med er!



Nåja,



Skånepåg: Jag vet inte hur dina kunskaper ser kring utbildningsplan/takt osv utanför den medicinska sfären men är fortfarande förvånad över hur berörd du blivit av denna fråga. Ja disciplinen är det inget fel på och om du undersöker saken vidare tror jag säkert att du kommer att hitta att MBA som fortsättningsutbildning kan ta allt mellan 1-2 år beroende på studietakt. Nåväl, vill du fortsätta tolka frågor med det utgångsläge du beskriver ovan förväntar jag mig nästan mer av dig. Jag tänker inte tala för hela den muslimska världen precis som du antagligen inte kan stå för hela den kristna sfären så jag utgår endast ifrån den persiska synen som jag är uppväxt med i ett svenskt samhälle. Känner verkligen inte igen mig i den "slaviska styrning" av människan som du förutfattat kategoriserat mig inom. Tänk efter lite nu Skånepåg.. är det inte denna problematik ni inom SD har generellt? Dvs att bli blir ständigt anklagade utefter de förutfattade meningar och inmatade PK-hjärntvättning som svenskar dagligen utsätts för? Jag tycker mig utläsa denna konsensus bland många trådar här och jag hoppas att du åtminstone lär som du lever annars kan man lätt börja tro att du är en hycklare, vilket du säkert inte är.



RobinShadowes: Att be är inte en handling man behöver utföra i moskén/kyrkan/synagogan osv. Att bara ha en privat tro som du inte försöker pracka på andra och sköter ditt liv enligt vissa principer räcker gott och väl för mig. Jag anser mig inte vara muslim för att någon tvingat på mig en viss livstil, eller att jag går ner på knän och ber, eller att jag undviker alkohol, eller att jag bär slöja för det gör jag inte. Jag lever precis som min svenska sambo som är norrlänning. Jag har en andlig tro och en sekulär livstil, hajar du då? Alla muslimer beter sig inte på ett och samma sätt! Snälla förstå denna enkla mening. Vi är olika, precis som kristna har en väldans massa olika uttryck för sin tro. Sedan får du gärna stå vid din åsikt om att sekulär är lika med ej troende, jag köper det.



Gubben o Gubben.. nu är jag förvirrad, är du samma person som G O G el? Ang, AW så verkar han vara en hyvens gubbtjyv i så fall ;)

För att respondera till ditt inlägg så håller jag med dig i stora avseenden. Jag har egentligen inga problem med någon här, det enda jag försöker förstå är denna syn och generalisering av invandrare men framförallt muslimer. Jag har som jag skrivit i tidigare inlägg förståelse för problematiken ni tar upp och tycker det är helt rätt att ni gör det, men i vissa fall bör man kanske tänka över hur man gör det om man nu vill slipa bort rasist-stämpeln från partiet, inte sant? Är det inte det ni säger, vi är inte rasister, alla har rätt till sin tro osv.. så varför smutskastning? Jag har aldrig och skulle aldrig komma på tanken att smutskasta kristendom, judendom, hinduism, buddism osv. Problemet är när man tar en grupp rötägg som är av invandrarbakgrund och kallar det stora hotet mot Sverige islamisering. Är inte riktigt så enkelt. Jag tror att det är bra att ett parti är tydligt och vågar säga det som är grunden till ideologin. Men vill SD få med sig fler röster bör man tänka på det man kommunicerar ut och då menar jag inte vinklad media utan det NI säger och skriver. Då kanske ni får ännu fler röster nästa gång.



För övrigt så hade jag inga problem med fläskkött i skolan och normala badtider i simhallen, funkade alldeles utmärkt förr.



Kul att du har perser inom bekantskapskretsen!



mvh persen i skåne



2010-10-12 @ 10:37:29
Postat av: Skånepåg

@ TrueArian



Kan tyvärr endast konstatera, att i brist på argument sänks din debattnivå nu till samma utgångsläge som när du gjorde din första kommentar här på bloggen. Att bli sammankopplad med epitetet "hycklare" var inte vad jag förväntat mig, men säger desto mer om din brist på förmåga hur du skall bemöta intellektuella sverigedemokrater. Där gick gränsen för min fortsatta debattlusta!



Nedan några exempel på sharia för den som inte känner till vad denna muslimska lagstiftning bl.a. innebär, och som tillämpas av över hundra muslimska "domstolar" inom delar av familjerättsområdet i Storbritannien.

· Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv.

· Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man.

· Döttrar ärver hälften mot söner.

· En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man.

· En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap.

· Män tillåts att gifta sig med fyra fruar.

· Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd.

· En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer.

· Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig.

· En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem,

· Om mannen inte har någon släkt, tar samhällets präster vårdnaden om kvinnans barn, familjens pengar och ägodelar.

· Äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en icke-muslimsk man är förbjudet och ogiltigt, medan en muslimsk man kan gifta sig med en icke-muslimsk kvinna.

· Om en muslimsk kvinna våldtas kan hon inte föra mannen till domstol om inte fyra vittnen kan vittna till förmån för hennes påstående, annars ska hon straffas för äktenskapsbrott.

· Muslimska män får aga sina hustrur för att fostra dem.

. O.s.v.



Ovanstående är avskyvärt att läsa och så långt ifrån normala västerländska värderingar som det bara går.



P.S. Kan nämna att vi har en avlägsen kvinnlig släkting som nu tvingas till ett liv med skyddat boende efter att ha våldtagits och nästan misshandlats till döds av, ja just det. Förövaren har gudskelov fått sitt straff, men "klanen" har på alla sätt och vis genom att kontakta och hålla koll på både nära och avlägsna släktingar försökt få reda på var hon nu bor så att man kan utkräva sin hämnd. Vem trodde att detta skulle ske i Sverige för 30 år sedan?

2010-10-12 @ 11:37:45
Postat av: andreas

Thoralf , du bör nog förklara uttalandet: "Nu har jag mer eller mindre slutat att svara på frågor som inte är relevanta med mitt riksdagsuppdrag."

Vad innebär detta? Gäller det enbart medierna eller inkluderas här SD-sympatisörer och medlemmar Menar Du på allvar att det

som var relevant innan valet, då du inte var riksdagsman ska betraktas som irrelevant idag?

Jag hoppas att ställningstagandet var adresserad till medierna!

2010-10-12 @ 19:29:42
Postat av: Robin Shadowes

Persikan, det finns absolut inget andligt inom pislam, bara kadaver-disciplin och hat mot oss otrogna. Du säger att du har en svensk man, vilket innebär att han var tvungen att konvertera, ty det är bara tillåtet för manliga rövlyftare att gifta sig med otrogna kvinnor och inte tvärtom. Om du verkligen tvivlar på varför vi fruktar pislam så kan du ju roa dig med att läsa det pislamska manifestot.



http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/10/12/brev-till-den-vita-rasen/

2010-10-12 @ 19:30:51
URL: http://madaboutmahound.blogspot.com/
Postat av: Kurtan



Hej

Ett litet smakprov från http://www.jihadwatch.org/



U.S. jihadi: "I am a traitor to America because my religion requires me to be"



Some notable excerpts from Samir Khan's story as quoted by both MEMRI and Fox News are: "I am a traitor to America because my religion requires me to be. We pledge to wage jihad for the rest of our lives until either we implant Islam all over the world or meet our Lord as bearers of Islam."...



Wake up you infidels



MVH

Kurtan

2010-10-12 @ 19:39:34
Postat av: TrueArian

Skånepåg: Ja vad ska man säga.. du vill/kan uppenbarligen inte bemöta en person som inte passar in i din mall av Sharia-stadgad livstil. Jag har försökt att påpeka detta under mina inlägg men det verkar inte gå igenom att jag inte diskuterar fundamentalism utan försöker att få dig att förstå att det finns personer som jag som inte är intresserad av Sharia-fundamentalism och som faktiskt håller med er i vissa avseenden. Synd att man får den bilden bekräftad här som SD verkar vilja sudda ut. Nåja jag får väl ställa mig i antagonist ledet då jag uppenbarligen inte kommer att få någon som helst förståelse från din sida. Förhoppningsvis finns det andra SD sympatisörer som inser vad jag försöker förmedla.. men men vi kanske ska stå på olika sidor helt enkelt. Synd.



Förresten så ska du inte ta åt dig så mycket av epitetet hycklare, jag avslutade ändå med att du säkert inte är en sådan. Envis kan jag däremot utan tvekan kalla dig.. och det Skånepåg är en komplimang.



Robin Shadowes: Persikan, åh tack.. jag gillar det!

Robin, Robin, Robin.. ok så här är det. Min sambo är ateist och kommer aldrig att konverteras. Jag har inget intresse av att konvertera honom och om det hade varit viktigt för mig hade jag nog tyckt det varit lättare att utesluta att dejta "otrogna" som vi tydligen kallar icke-muslimer. Nej jag är tillsmmans med honom för den person han är, inte något annat!



Sedan får du gärna fortsätta hävda att det inte finns något andligt med islam, det stör mig inte. Som jag också skrivit tidigare är jag inte här för att pracka på någon annan min syn utan enbart söka förståelse och en utforskande attityd som inte är så instängd. Jag sänker mig inte till att klicka vidare på era länkar för mer smutskastning eller nervärdering, har du fortfarande inte förstått att vi alla inte tillhör den gruppen är det rätt synd om dig. Finns mycket jag också fruktar med islam, men tro mig när jag säger att det är sådant jag stridit emot under hela mitt liv. Är det något jag vill avsluta med så är det detta, vi är inte så olika som du vill få mig att tro att vi är. Visst jag är född av perser med muslimsk tro men jag delar många av dina värderingar med. Ta tex allt Skånepåg har styltat upp om vad den muslimska lagstiftningen säger. Heeeeelt emot vad som är acceptabelt i ett samhälle enligt min åsikt.



Ok, då känner jag att det är dags att sätta punkt här. Ni har gjort er ståndpunkt tydlig och jag inser att det handlar om att banka huvudet mot väggen för min del här.



Ha det så bra! /persikan

2010-10-13 @ 09:57:02
Postat av: Mats Carlsson

De frågade inte om du äter Pizza eller Kebab då?

2010-10-13 @ 12:54:00
URL: http://www.galaxybloggen.se
Postat av: Lars-Inge

@ Persikan



"Ni har gjort er ståndpunkt tydlig och jag inser att det handlar om att banka huvudet mot väggen för min del här."



Japp, och gör det hårt och ordentligt så kanske alla puzzelbitarna faller på plats?

2010-10-13 @ 21:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0