MOHAMED OMARDen som inte inser vad dessa extrema muslimer vill åstadkomma efter att de läst detta är tyvärr inte mottagliga för något överhuvudtaget.

Här kommer en rad hårresande citat från en artikel skriven av Mohamed Omar. Kommentarer överflödiga.

"I ett sunt, civiliserat samhälle skulle Vilks betraktas som kriminell."

"När filmen började rulla ropade dock några av åhörarna: ”Stäng av filmen!” Polisen, som i ett civiliserat samhälle skulle ha stoppat Lars Vilks perversa filmvisning, ingrip i stället mot de protesterande. En ung muslim överväldigades av sorg och ”helig vrede” och försökte handgripligen stoppa visningen. Han gjorde bara det som polisen borde ha gjort. Det som polisen faktiskt hade gjort för femtio år sedan. När Sverige fortfarande var en tämligen civiliserad nation."

"Sådan ”konst” som Vilks står för ska inte tolereras."

"Jag har stor respekt för ynglingen som reagerade som han gjorde. Han så att säga följde i Jesu fotspår när han läxade upp fariséerna och när han kastade månglarna ur templet."

"Det positiva är att Vilks ”föreläsning” omintetgjordes och att hans möjligheter att synas offentligt nu minskar."

"I hela västvärlden används nu dylika vidriga och perversa tillställningar för att skapa ett sken av att vi har ”yttrandefrihet”. Detta samtidigt som man sätter forskare och författare i fängelse för att de ifrågasätter den officiellt påbjudna berättelsen om ”Förintelsen” och en alldeles verklig förintelse av palestinierna pågår inför världens ögon. De kritiker som inte fängslas trakasseras, förlorar sin försörjning och förbjuds att yttra sig i etablissemangssmedier."


Om detta är den öppna agendan som Mohamed Omar för med förnekelse av förintelsen kan man undra vad han har för agenda i slutna muslimska sällskap. Jag gissar att SÄPO följer denne extremist med stort intresse.

Mohamed Omar bör utvisas ur Sverige vid första lämpliga tillfälle! Han kommer definitivt inte bidra med någon positiv samhällsutveckling, snarare tvärtom.
 

Kommentarer
Postat av: Ingvar Bajlan

Samla ihop äcklen och skicka dem till Kina. De vet hur man ska göra processen kort med sådana här typer.

Använd en del av migrationsverkets enorma budget för ända målet

2010-05-15 @ 09:06:52
Postat av: Nalle i Växjö

Avtalet som är bakgrund till dagens massinvandring i Damnark.Undrar om ett liknande finns för Sverige?

Postat av: Nalle i Växjö

Sverige har militärt samarbeta med Saudiarabien.Vad har vi mera för hemliga avtal? Kanske vi måste ta emot mera muslimska invandrare, och kan då SD i Riksdagen göra något.????????`blir allt flera om vad som händer.

Postat av: Allemand

Varför bara han? Ta resten av extremisterna på en gång.

2010-05-15 @ 09:38:06
Postat av: Trisse

Det är dags för den vanlige " knegarens " revolution snart.I riksdagsvalet den 19 september skall vi visa dem var " skåpet skall stå".Ny skall "byken" upp på bordet .Minsann!Så här kan det absolut inte få fortsätta.Inte på några villkor.Den debatt etablisemanget inte vill ta nu med SD kommer dom att få ta i r i k s d a g e n .

Efter valet.Lita på det.Föroterna brinner.Överfall mot brandväsendet och polismakten. Yttrandefriheten är ifrågasatt.

Pensionärerna sätts på undantag för att finansiera " flyktingbarn " -"Barn" kan man ju vara upp till di 30 har jag lärt mig.Kommunerna knäar ekonomiskt.Snart finns det ta mig f..n inte pengar till något.

2010-05-15 @ 09:46:35
Postat av: schweinfeldt

man längtar till den dagen EU rasar så att sverige kan rensas på "kulturelitens" rödvinsluder,journalister(svenska journalister är inte yrket värda att kallas det) och islamister.varför har inte svensk media skrivit en enda mening om oroligheterna inom EU:http://www.ar15.com/forums/topic.html?b=1&f=5&t=1040298jag btycker det borde vara förbannat intressant och i allra högsta grad mkt viktigt för sverige...men svensk media kritiserar aldrig EU.2010-05-15 @ 09:47:28
Postat av: Nalle i Växjö

I många länder ökar motståndet mot en fri invandring, men än så länge är det bara ett parti i Sverige (SD) som i dag är öppet kritiska.Vissa som kommer hit, utvisas till Malta där dom spärras in i bevakade flyktingläger.

Inhumant och fruktansvärt enligt vår EU minister Cecilia.Av en tillfällighet såg jag ett TV program, troligen på SVT Play, men tog inte direktlänken.Varför spärras dom stackars flyktingarna i dessa läger?Enligt myndigheterna på Malta beror detta på att smittosamma sjukdomar som Tuberkulos, HIV med mera är mycket vanliga och för att skydda den egna befolkningen måste flyktingarna förvaras inspärrade.

Det här är inget som media har berättat om.Förmodligen blir dom sjuka när dom kommer till Malta, för här tar inga myndigheter några prov på dom nyanlända.

Eller så behöver Svenskarna inte skyddas på samma sätt, vi är ju ett härdat folk

2010-05-15 @ 09:57:11
Postat av: Rune

Nalle:Avtalet som är bakgrund till dagens massinvandring i Damnark.Undrar om ett liknande finns för Sverige?2010-05-15 @ 09:12:06

URL: http://siad.wordpress.com/2010/05/12/den-klokkerene-aftale/

------------------

Om det finns ett sådant avtal så måste det upp på Riksdagens bord för granskning efter valet.

Våra politiker har inte haft lov att bakom ryggen på folket teckna sådana avtal.

2010-05-15 @ 09:59:56
Postat av: Calle

@ Nalle

Kanske just därför som sossarna föreslår att HIV inte skall klassas in under smittskyddslagen.I sin nuvarande form kan den ju hindra invandring. Ytterligare ett bevis på att vi anpassar samhället till migranterna och inte tvärtom. Som det nya ordspråket säger: "Man får ta seden från dom som kommer"

2010-05-15 @ 10:40:20
Postat av: Magnus

Detta är egentligen snygg retorik från Omar, som bör tilltala många. Hade en dialog med Omar på hans blogg långt innan han kom ut som islamist (sparat skärmdumpar) där det tveklöst framgår att han förordar att Iran dödar homosexuella och att han är antisemit och USA-hatare. (Ställs de rätta frågorna krackelerar ytan.)Hans ord om att han vill ha det som i Sverige för 50 år sedan visar inte hur långt han vill gå. Han hatar väst även i dess version för 50 år sedan. Hans ord är avsedda att sväljas av högerextrema nationalister som senaste år hyllat honom som antisemit och USA-hatare. Den bloggpost du länkar ifrågasätter även förintelsen, vilket du väl även kunnat nämna...När det gäller kultur ska vi komma ihåg att SD sagt att man inte vill sponsra konst som liknar pornografi. (Minns Björn Söders debatt.) I den meningen är Omars budskap (även om Vilks inte har konstutställning när han under en föreläsning visar konstnärers verk) snarast potentiellt attraherande (nostalgiska) SD:are. Omar är smart och argumenterar inte rakt av sin övertygelse om hur han anser Vilks bör straffas eller hur långt man får gå i konst. Han förordar det mer repressiva i Iran, inte 50-talets Salvador Dali, återgivande av dadaism eller ickebeslöjade Marilyn Monroe och May West ;) ).Det sista stycket du citerar låter inte olikt vad SD:are ofta säger, även om han väljer att klaga på det orättvisa i att de som är för palestinierna eller ifrågasätter förintelsen jagas och förlorar försörjning. Vill minnas att Jan Milld -- dock inte såsom f d SD:are -- klagat på detsamma mot de som ifrågasätter förintelsen eller undervisning om judar.Du anger även att Omar ska utvisas för att han "kommer definitivt inte bidra med någon positiv samhällsutveckling". Anser du inte att grundlagen bör bestämma om människor ska utvisas eller inte, snarare än subjektiva bedömningar/gissningar om Omar kommer att bidra positivt till samhällsutvecklingen? Det senare innebär nog att demokratin sätts på undantag. Du tycks anse att det är okej att besluta om utvisning utifrån din subjektiva bedömning om vad personer i framtiden kommer att bidra med. Åsiktsfrihet? Följs inte grundlagen skapas martyrer.(Jag ogillar såklart Omar och jag förordar att muslimsk invandring (som idag är halva nettoinvandringen) till 90 procent eller mer begränsas.)

2010-05-15 @ 11:36:03
Postat av: Helene

Det här skriver Omar bland annat i sina kommentarer:

”Förintelsen” är föreställningen om ett avsiktligt och planerat massmord på 6 miljoner judar för att de var judar, mestadels genom gaskamrar. Något sådant har aldrig ägt rum. Du har rätt i att det fanns koncentrationsläger och att många dog i dem. Det finns ingen revisionist som förnekar detta. Du bör läsa Lars Adelskoghs bok ”En tom säck kan inte stå” för att få en inblick i revisionismen."

2010-05-15 @ 11:44:21
Postat av: MartinA

Men är inte Muhammed Omar svensk konvertit?

http://sv.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Omar

Vidare är utvisning något ganska tvivelaktigt vad gäller svenska medborgare, om man argumenterar för upphävande av medborgarskap. Skapar liksom A och B medborgare. Vidare, du vill utvisa MO för något han sagt för att du tycker att det är motbjudande. På vilket sätt skiljer sig det från att tycka att Lars Vilks åsikter bör kriminaliseras?

Gör om gör rätt?

2010-05-15 @ 11:53:33
Postat av: Drutten

@Nalle

Det avtalet sammanfaller skrämmande nära den tid då Sverige beslutades att bli en mångkultur. Här ligger det en hund begraven.

SD måste komma in i riksdagen och få tillgång till allt material.

2010-05-15 @ 12:04:34
Postat av: Drutten

Omar har all rätt att säga precis vad han vill men han är en jävla hycklare som påstår att Vilks inte kan göra det.

2010-05-15 @ 12:09:00
Postat av: Magnus

Jag anser förresten att -- men instämmer i sista kommentarerna om att Thoralf inte tänkt igenom sina argument och med dem riskerar att s a s måla in sig i ett ohållbart hörn; lite köksbords-nivå på dem -- att många av kommentarer här och på SD-bloggar är rasistiskt skräp där ursprung i muslimska länder anges som en egenskap synonym med kriminalitet. (En liknande generalisering och felaktighet gav Mattias Karlsson städ, nämligen att 2000 parasiter i afrikaner kroppar vad korrekt information.)Statistisk överrepresentation hos afrikaner på 5-10 gånger för vissa brott kan man välja säga är en av flera orsaker att inte ha massinvandring därifrån. Men säger man att somalier är kriminella och att det är enda orsak att inte släppa någon sådan över gränsen missar man att kanske 1 av 300 svenskar respektive 1 av 40 somalier blir våldtäktsförövare. Även om somalier inte är lika med våldtäktsförövare (vilket är tragiskt att det antyds) kan vi utan att vara rasister argumentera för och bestämma att inte årligen släppa in 5000-10000 somalier.

2010-05-15 @ 12:14:21
Postat av: Måns

Konsekvenserna av den förda kriminalpolitiken är både sorgliga och förödande. Här är ett exempel: 300 kg kat beslagtaget i bil på Inre Ringvägen i Malmö.Hur ska PK dribbla bort den här händelsen då?

Postat av: MartinA

Magnus, 10 ggr räcker inte.

2010-05-15 @ 12:37:42
Postat av: Thomasson

Uppvigling är väl brottsligt? Med tanke på Omars många texter...

2010-05-15 @ 12:58:51
URL: http://politisktinkorrekt.info
Postat av: AWSvensson

Man kan jämföra den svenska invandringspolitiken med oljekatastrofen i Mexikanska bukten. Skillnaden är att när det gäller oljan så är det viktigast att täppa till läckan , medan man i Sverige pratar om att integrera och finna användning för dessa flertalet onyttiga individer, utan tanke på inströmningen.. I båda fallen är det en katastrof som ingen riktigt kan se konsekvenserna av.

Äntligen har Miljöpartiet visat sitt rätta ansikte.

Beckomberga on tour.

2010-05-15 @ 13:04:38
Postat av: Dunderminnet

http://www.nyhetskanalen.se/1.1638617/2010/05/14/bor_fa_uppfostra_barn_som_man_villnån som vet vem det är?

2010-05-15 @ 13:38:55
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Ditt inlägg inspirerade vår poetiska

gen mycket starkt ,tack kompis."Vinstlotterna flyter omkring i det det Svenska samhället, likt oljan i Mexicanska gulfen.

19 September kommer SD att länsarna kasta i, för

att Svenne banan skall bli fri från sitt påtvingade socialistiska skatteslaveri".Plats för applåder o telegram :.................

................................................

................................................Intressanta uppgifter om avtalet,kan detta förklara

den sinnesjuka vilkorslösa invandringen till Sverige bla , totalt ologisk.Ta tex importen av analfabeter kontra att Sverige

slänger ut studenter som vi bekostat utbildnigen åt

på våra universitet tex.(Dom riktiga vinstlottern)Kanske till o med förslaget om att att styka HIV

I smittskyddlagen har sin koppling till detta

fenomen.Det finns ingen logisk förklaring till detta idiotförslag av sossarna ,vilka annars.

Vad sysslade Palme med i oljekrisens 70-tal.

Detta bör nog SD börja rota i å det snaraste.Skulle detta stämma är Sveriges folk utsatta för

ett gigantiskt landsföräderi,isåfall finns bara en

sak att göra:Ställa dom ansvariga för detta framför en mur.

Så får dom pudla i himmelen.Skulle ett sådant avtal finnas så kan man på goda

grunder totalförbjuda Socialdemokratiska partiet

för all framtid.2010-05-15 @ 13:55:28
Postat av: Anders Engdahl

Konstnären Lars Vilks bostad har utsatts för en misstänkt mordbrand. Branden tog sig aldrig men Vilks känner sig nu tvingad att se över sina säkerhetsarrangemang.

- Jag kan inte vara säker i mitt hem, säger Lars Vilks till Expressen.se.

2010-05-15 @ 14:04:30
Postat av: Gubben o Gumman

Sverige har en mycket intressant politsk framtid

dom närmaste 8åren med bla tre riksdagsval:-Som förhoppningsvis skall leda till omprövning av

samtliga PUT.

-Dom första enkelbiljetterna till bla Omar kommer

att börja delas ut.

-Kriminella bye bye.

-Oikofob politiker kan börja jagas med blåslampa

över gränsen från Sverige sett.Nu skall vi bara hoppas att Röde Börje o gänget

gör sitt andra misstag efter multikulti invasionen.

Fixar en Svensk yrkesksarme.Dessa små destruktiva "Titanics"(S)(v) med celebral pares i släktgenbanken som standardgrund.

2010-05-15 @ 14:11:37
Postat av: Allemand

Anders Engdahl,Man kan fråga sig var polisen, vaktbolaget eller Säpo är? Mordbrännare skall sättas in på livstid.

2010-05-15 @ 14:31:38
Postat av: Gubben o Gumman

Att Lars Wilks eller hans hem inte skyddas dygnet

runt visar bara att man är fullt beredd att tillåta ett politiskt mord på Lars Wilks.

Valet i höst har fått en annan dimension.Etniska våldtäkter på Svenska kvinnor är ju redan tillåtet så varför inte gå nästa steg också.Detta sker i Sverige 2010,för några år sedan mördades en kvinnlig journaist i Sovjet då var det

gråt o tandagnisslan i den Svenska kåren av valboskapstekniker.(Läs journalister)Aftonbladet toppar med fusket på MC Donalds.

Det är viktigare på diktaturens kreaturs tidning.

2010-05-15 @ 14:40:03
Postat av: leifer

Media gottar sig just nu i en svensk man som mördat två halvsyskon och pappan. Hade det varit samma utvikning om det varit en invandrare? Här verkar man vilja ta fokus bort från invandrarproblemen.

2010-05-15 @ 14:45:18
Postat av: Nimbus

Dunderminnet:

Den socialdemokratiska politikern heter Abdo Goriya och har sina rötter i Syrien, han har haft flera tunga poster inom socialdemokratin i STHLM, och bla arbetat mot hedersrelaterat våld!

2010-05-15 @ 15:44:59
Postat av: Humanist

Detta har sagts förut, men tål att sägas igen:Det finns i grunden en enorm klyfta mellan västvärlden och den muslimska världen: Västvärlden genomgick under i huvudsak 1700-talet det vi idag kallar Upplysningstiden. Då skapades många av de ideal vi idag betraktar som samhällets fundament; demokrati, yttrandefrihet, åsiktsfrihet, religionsfrihet, en tro på det mänskliga förnuftet och möjligheten att på vetenskaplig väg utforska och förstå verkligheten, respekten för individens frihet osv.Den muslimska världen har inte genomgått någon motsvarighet till Upplysningen. Vad gäller intellektuell och samhällelig utveckling befinner sig den muslimska världen på många sätt i vad en idéhistoriker eller sociolog skulle kalla "förmoderniteten", medan västvärlden befinner sig i "moderniteten".Visst finns det mindre grupper av moderna, sekulariserade muslimer som respekterar västvärldens värdegrund. Men på det hela taget är kulturklyftan mellan den muslimska världen och västvärlden enorm och närmast omöjlig att överbrygga. Det som krävs är en radikal modernisering av den muslimska världen, och någon sådan tycks inte vara i sikte. Tvärtom verkar debattklimatet bland muslimer - både i Europa och i Mellanöstern - i hög grad domineras av fundamentalister som vill ta muslimerna ännu längre tillbaks i medeltiden.

2010-05-15 @ 16:09:23
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser man om Abdo Goriya så är det också en herre som kör med dubbla budskap, tvärtemot vad S förespråkar.

2010-05-15 @ 16:56:36
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Nyss hemkommen efter digert arbete med bl.a. SD-politik mm. Nu undrar jag - Var finns Jimmie och alla andra i toppen i den här debatten?Nu är det hög tid att kavla upp skjortärmarna och göra sig hörd!Knuff uppåt - som behövs?

2010-05-15 @ 19:05:45
Postat av: alf olsson

Var inte så förbaskat otåliga när det gäller muslimers utveckling. Om 622 år är de säkert lika utvecklade som vi är idag.

2010-05-15 @ 19:23:57
Postat av: vmm

Häromdagen var det en person med i StudioEtt i SR som förklarade vad attacken mot Vilks handlade om: han attackerades för att han visade porr för minderåriga. Tittar man på filmerna från attacken ser man mycket riktigt en man som tar upp en flicka i sisådär 5-årsåldern.Det KAN såklart vara så att alla protester och attackerna mot Vilks beror på omsorg av den där lilla flickan. Alla ville kanske bara bespara henne från porr. Rent juridiskt måste det dock utredas vad mannen (pappan?) som har hand om henne visste om vad som skulle visas. Anade han att det skulle visas porr så åker han dit. Åtalet blir nog något udda, typ främjande av sexuellt ofredande. Men anser man att det är porr och man anade att det skulle bli porr och tar med sig sin typ 5-åriga dotter på tillställningen så är det åtalbart. Medhjälp eller främjande av. Det får juristerna avgöra och domstolen ta ställning till.Det fanns ju dessutom poliser i lokalen så bevisläget är gott.Men tillåt mig ändå tvivla. Jag tror inte protesterna handlade om att Vilks visade "porr" och att det fanns barn som tittade. Jag tror det är ett svepskäl. Faktiskt. Jag tror protesterna handlade om religion och inte om nakenhet och att det satt ett barn i publiken. Tror ni protesterna uteblivit om den där flickan inte funnits i publiken? Jag tror inte det. Men så är jag ju konspirationsteoretiker ;)

2010-05-15 @ 19:25:57
Postat av: Mattias

Jag frågar mig varför våra kära riksdagspartier inte ställer sig upp och skriker högljutt? Hur hade det sett ut om det istället varit etniska svenskar som stoppade en föreläsning om islam? Jag misstänker att det hade varit förstasidestoff för samtliga aftonblaskor, för att inte tala om hur många riksdagsmän som skulle ta chansen att synas i tv och fördöma hela händelsen. Nä... Nu är det fanimig nog!Nu måste vi göra nåt. Nu måste SVENSKARNA vakna upp. Informationen om hur verklighetens Sverige ser ut måste fram, vi har blivit förda bakom ljuset länge nog.Själv ska jag på måndag morgon skriva ut ett antal hundra sidor flygblad med webadresser till ett flertal hemsidor såsom Frianyheter, politiskt inkorrekt etc. Dags att agera NU!!!

2010-05-15 @ 19:27:45
Postat av: Om

det blir som det står under bifogad länk, så kommer jag direkt att säga upp min TV licens. Hoppas fler följer med i licens tappet?

Postat av: S-E Karlsson

Nästa år ska pensionen sänkas för oss pensionärer med 4.5 % , hur mycket sänkningen blir 2012 är väl inte klart än och hur mycket det blir 2013 och framåt står väl skrivet i stjärnorna men fortsätt med sänkningen så kanske många av oss som har pension svälter ihjäl och då kan man ju öka på invandringen , ankarbarnen och anhöriginvandringen för det ska ju vara så bra för Sverige hur det går för oss som jobbat fram Sverige är väl skit samma !

2010-05-15 @ 20:05:23
Postat av: S-E Karlsson

Nästa år ska pensionen sänkas för oss pensionärer med 4.5 % , hur mycket sänkningen blir 2012 är väl inte klart än och hur mycket det blir 2013 och framåt står väl skrivet i stjärnorna men fortsätt med sänkningen så kanske många av oss som har pension svälter ihjäl och då kan man ju öka på invandringen , ankarbarnen och anhöriginvandringen för det ska ju vara så bra för Sverige hur det går för oss som jobbat fram Sverige är väl skit samma !

2010-05-15 @ 20:05:51
Postat av: S-E Karlsson

Ajajaj , det blev en dublett antagligen beroende på den dubbla Wiskyn straxt innan ! Hej, svejs !

2010-05-15 @ 20:22:45
Postat av: Susanne

Håller med:

Micael Foghagen SD Kalmar

Dags att kavla upp ärmarna nu...

Vi har ett jobb att göra fram till 19:e september!

Givetvis efteråt också men det är nu det gäller...

2010-05-15 @ 20:32:43
Postat av: Tomas F

Intoleransens onanister och religiösa fascister definierar vår tids "Entartete Kunst". Vad händer när mordet på Lars Vilks är ett faktum?

2010-05-15 @ 20:38:12
Postat av: lennart larsson

En ung muslim överväldigades av sorg och ”helig vrede” och försökte handgripligen stoppa visningen. Han gjorde bara det som polisen borde ha gjort. Det som polisen faktiskt hade gjort för femtio år sedan. När Sverige fortfarande var en tämligen civiliserad nation."...........För 50 år sedan hade polisen inte behövt ingripa. Då fanns det inga lobotomerade islamister.

2010-05-15 @ 20:51:04
Postat av: Skåning

Nu slår du knut på dig själv. Å ena sidan anser du att Lars Vilks yttrandefrihet inte får begränsas. Å andra sidan vill du utvisa Mohammed Omar för att han ytnyttjar sin yttrandefrihet. Hur ska du ha det? Ska vi ha yttrandefrihet eller inte?I ett land med en yttrandefrihet värd namnet så är det också lagligt att ifrågasätta förintelsen.

2010-05-15 @ 21:07:29
URL: http://exilen.eu/
Postat av: Thoralf A

SkåningJag uttrycker nog mig lite luddigt.Om SÄPO har bra koll på Mohamed Omar är jag övertygad om att han är eller att han kommer vara involverad i verksamhet som kommer öppna möjligheter för utvisning eller utlämning till något annat land.

2010-05-15 @ 21:32:13
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Rättvis

Astrid Lindgren i Hylands hörna. Hade hon fått leva så hade hon nog blivit sverigedemokrat.

http://www.youtube.com/watch?v=6uo_IkW16Tk

2010-05-15 @ 22:40:53
Postat av: Skåning

ThoralfOK, då blir det mer begripligt. Det är viktigt att man håller på principerna när det gäller vår mest grundläggande frihet (som tyvärr redan är begränsad).Personligen tycker jag att man bör låta sådana som Mohammed Omar hållas och höras. I själva verket gör han oss en tjänst genom att visa för svenska folket vilka jävla dårar dessa islamister är.Sedan är det förstås inte säkert att Omar är militant och ägnar sig åt något brottsligt. Man kan visserligen hoppas. Men någon utvisning lär det ändå inte bli tal om. Han är född i Sverige och hans mor är svenska. Han har inget annat medborgarskap.

2010-05-15 @ 23:07:16
URL: http://exilen.eu/
Postat av: Ludvig

Varför tar du inte upp i bloggen om jude-hataren i centerpartiet? Nii i SD var mycket snabba med att fördömma Jude-förföljelsen i Malmö och är kritiska mot bland annat Mohammed Omar för att han har sådan tydlig agenda mot Judarna och Israel. Jag gissar att detta är för att mannen i centerpartiet inte är muslim utan helt vanlig svensk och därför blir det inte lika "intressant". Jag anar ett visst hyckleri här....

2010-05-15 @ 23:29:46
Postat av: Robin Shadowes

Har ni läst att landsförrädaren Tomhylsan har utvidgat ett militärt samarbete med Saudibarbarien i ytterligare fem år? Nu när värnplikten läggs ned i sommar och resten av vårt pytte-försvar krigar i Långtbortistan kanske dom har tänkt sig saudierna att ta över? Det sägs ju att ett land alltid har en armé, sin egen eller någon annans...

2010-05-15 @ 23:33:14
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Tore (preact)

Hotar man någon, är det alltid öppet för ett åtal!

Använder man "yttrandefriheten" till att hota med att döda en person, har detta inte med yttrandefriheten att göra. Denne Omar verkar som ett farligt hot mot medborgarna, det tycker jag...

2010-05-16 @ 00:01:37
Postat av: Thoralf A

LudvigNär det gäller denna centerpartist har faktiskt media skrivit om detta i relativt stor omfattning. När det gäller muslimer som begår samma "misstag" brukar det vara desto glesare i media. Det är oftast då som jag reagerar med ett blogginlägg.Sedan finns även Politiskt inkorrekt som har en mycket bra täckning av så gott som alla händelser.Jag är helt ensam om att skriva på min blogg och därför kan jag av naturliga skäl inte skriva om allt utan jag väljer ut det som jag känner som mest intressant eller viktigt att ta upp.

2010-05-16 @ 00:20:56
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: Jens

Varför skulle Omar ha en hemlig agenda? Det handlar väl bara om att han är ovanligt ärlig medan många andra, muslimer såväl som andra, inte är lika ärliga. Eller menar du att alla egentligen har dolda agendor?Jag tror inte heller att Säpos koll på Omar skulle medföra utvisning eftersom han är född i Sverige med en svensk mor. Enligt nuvarande lagstiftning får man inte utvisa svenska medborgare. Det vill väl inte heller SD ändra på?Avslutningsvis vill jag säga att Vilks självklart ska ha rätt att utöva sin konst utan att hotas. Däremot är hans konst lika urartad som Ecce Homo och liknande konstverk vars enda syfte är att jävlas med troende. Det känns mera konstigt än som konst. I ett svenskt Sverige hade Vilks hund inte fått någon uppmärksamhet alls eftersom det inte hade funnits några muslimer som kunnat bry sig. Då hade Vilks fått söka andra metoder för att synas.

2010-05-16 @ 04:04:09
URL: http://www.realisten.se
Postat av: S-E Karlsson

Läste nyss på Fria Nyheter att Danmark har : "Kraftig minskning av asylsökande från Irak " ! Jaja , det låter ju bara bra , men kan vi i Sverige vara helt säkra på att dessa asylsökande inte tagit sej över bron till Malmö ovh nu exvis befinner sej i rosengård ?

2010-05-16 @ 05:53:03
Postat av: Robin Shadowes

So what om Omar har svensk morsa? Utvisa henne med!!

2010-05-16 @ 07:53:13
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Inge Sandén

Så här tycker jag,att denne Omar skulle behandlas.

Låt honom komma till tals så mycket som möjligt i PK-media och stats-TV.

Ju fler PK-jounalister, som skulle intervjua denne Omar om hans åsikter i fallet Vilks, desto fler röster kommer SD till del.

Varför det?

När man tar upp vad denne Omar sagt,med tänkta sverigevänliga Svenskar, om att rösta på SD får man ofta till svar.

Vem är Omar?

Låt islamisterna predika öppet sitt sverigehat,kvinnohat och allt övrigt sjukt.

Först när den vanlige snälle svensken,får klart för sig vilka nedbrytande krafter som tillåts att verka i vårt land,först då kan vi hoppas på en förändring.

Eftersom SD inte kan få ut sitt budskap genom media,tar det bättre att dessa islamister själva tala om för svenska folket vad dom vill.

Först då vaknar dessa väljare,som skall hjälpa SD att rädda Sverige från denna farsot som islam är.

Läste högt för ett äldre par,som inte använder internet,Omars uttalande om vad polieen skulle ha gjort för 50-årsedan angående mussarnas upplopp i Uppsala.

Vips två nya röster till SD.

Vi hade inga islamister som bråkade med oss i detta landet för 50-år sedan.

Vi vanliga svenskar har aldrig besvärats av vare sig den katolska kyrkan,Jehovas vittnen,Pingstkyrkan och liknande samfund.

Allt elände i Sverige började då islamisterna fått fotfäste i vårt land.

Alla bråk idag handlar om hur missnöjda mussar tackar för att snälle svenne inte förstod i tid,vad överhögheten beslutade om 1975 utan att fråga vad folket tyckte.

Det är detta misstag vi nu får betala för och läser om varje dag.

Inbördeskriget börjar då det första politiska mordet utfört av en islamist inträffar i vårt land.

2010-05-16 @ 12:50:40
Postat av: Roberth

Tysta inte dåren Omar han ska få sprida sitt hat. Då vaknar fler och fler och ser vilket gift detta är. Omar har pratat med andra stolpskott som han ser upp till tex Lasse Wilhelmsson, Myrdal och Achmed Rami. Mycket trevliga personer....

2010-05-16 @ 16:09:41
Postat av: Skeåning

Omar må inte kunna utvisas då han är svenskfödd, men han är ett mycket bra argument för varför vi bör införa landsförvisning i det här landet igen.

2010-05-16 @ 16:57:30
Postat av: Runar

Aset 900905-3373 som försökte bränna ner Vilks hus (muslim så klart) ligger inlagd på Helsingborgs sjukhus för brännskador. Synd att han inte brännde av sig organet oxå så att han inte kunde reproducera sig mer.

Hoppas han har j*vligt ont!

2010-05-17 @ 14:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0