BARFOTA REEPALU BLIR FÖRLORARE I VALET


Dagens "hyckleripanel"                                 Foto Thoralf Alfsson

Det börjar bli lite avslaget i Almedalen, många tält och mötesplatser har redan packats ihop. Antalet seminarier idag är bara en bråkdel av vad som varit tidigare dagar.

Jag tittade förbi den så kallade internationella scenen och givetvis handlade det om Ship to Gaza. Jag vet inte hur många seminarier som handlat om Gaza och palestinierna. Varje gång jag lyssnar på dessa beskrivningar från Ship to Gaza så blir jag så förbluffad över att man inte berör vad som i verkligheten hände på det fartyg där nio människor dödades. All kritik riktas mot Israel, som utmålas på ett fruktansvärt negativt sätt. Någon kritik mot Egypten som även har en gräns mot Gaza existerar inte. Egypten nämns inte alls.

Det allra märkligaste är att representanter från riksdagspartierna, tillika riksdagsmän eller riksdagskvinnor också fullständigt nonchalerar dessa fakta. Utan faller in i samma Israelkritik som dessa Palestinaanhängare. Nyanserna mellan vänsterpartiets Hans Linde och kristdemokraternas representant eller folkpartiets är hårfin. De vågar sig inte på att kritisera terrororganisationen Hamas utan är så politiskt korrekta att man mår illa av att se detta.


Ilmar Reepalu                        Foto Thoralf Alfsson

Ilmar Reepalu tillhörde åhörarna vid detta seminarium. I och för sig förvånar det mig inte det minsta efter det senaste årets händelser i Malmö där Ilmar Reepalus agerande kan tolkas som antisemitiskt.

Ilmar Reepalu fick givetvis också möjlighet att prata när han begärde det. Hans budskap var att Israel borde lämna ockuperade områden som Västbanken, Golanhöjderna och Östra Jerusalem. I min föreställningsvärd skulle det innebära att Israel medverkar till sin egen utplåning. Israels grannar har vid ett flertal tillfällen visat att de inte går att lita på.


Ilmar Reepalu                       Foto Thoralf Alfsson

Sydsvenskan har gjort en egen opinionsundersökning i Malmö och den visar att Sverigedemokraterna kommer att gå framåt i Malmö. Ingen är väl förvånad. Om man läser lite mellan raderna och även tänker på hur stor skämighetsfaktorn är även i Skåne så gissar jag att Sverigedemokraterna i Malmö får ca 15 procent. Det är bara att hoppas att dessa väljare även lägger sin röst på SD i riksdagsvalet.
Socialdemokraterna kommer med allra största sannolikhet få mindre än 30 procent i Malmö, trots att man har Ilmar Reepalu eller snarare tack vare.


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Ja, det är alltid skrämmande när alla hyser samma åsikt. Det blir en spöklik stämning, och särskilt skrämmande är det när det sker på den högsta politiska arenan.



Idag har Olsson bidragit med ett nytt faktaspäckat flygblad. Läs mer om det här:



www.aktualia.wordpress.com/flygblad



Hjälp till att sprida sanningen!

Postat av: Gubben o Gumman

I R är en moralisk "kriminell" person som sysslar

med "grov trolöshet" mot huvudman (svenska skattebetalare) i stor skala.



Denna man bör allvarligt talat åtalas senare om

parlamentariskt möjligt.



Att se TV4 KOMMUNIST panel Lena Sundström,Lena Mellin samt en pellejöns är bedrövligt.

Ord som schizofren användes i annalysen om Göran

Hägglunds tal,bröderna Ponniers dollarkanal har ingen som helst trovärdighet.



Måste vara världsrekord i partiskhet bla Mellin

företräder Sveriges största lögnar och hjärntvättare blaska Aftonbladet.



P.s Köp inga skivor med Bo Kaspers han är gift med Lena Sundström.

2010-07-09 @ 20:15:57
Postat av: Gubben o Gumman

OT: Mera TV4 reklam om postkodlotteriet körs uavbrutet,om samma pengar lagts på SD reklam tex

hade partiet legat på 50-60% i väljarsymatier.



Postkod lotteriet "Tvingar" lättlurade Svennebananer att förrutom 57% i skattetryck till

finansiering av bla 1.2 miljoner vinstlotter ,samt

ett väl tilltaget utlandsbistånd,att köpa lotter

till välgörenhet.(reklam?)



Kan inte någon vaska fram hur många miljoner TV4

debiterar Postkodlotterietför reklamen som är kraftigt överdimensionerad,detta kan vara den största reklamblåsning av svenska folket i modern

tid ,inga småbelopp,för inte sänder väl TV4 gratis

reklam var tionde minut?



Vore intressant att ifrågasätta dessa "skänkta"

pengars användning.



Sannolikt ett genidrag av dom penningkåta bröderna

Ponnier,som låter sina bröder och systrar fly Malmö bla.



TV4 syssslar förmodligen med kommunistisk "marknadsekonomi" modell "fulpengar"

2010-07-09 @ 21:09:54
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Köp inga skivor eller böcker från dessa p-k korrekta tidningarna, så dalar snart mungiporna ordentligt.

Faktum är att jag har en "låda" hos AB och jag bemöter faktiskt socialisterna ganska tufft. Jag har över 180 artiklar där, jag bemött det socialistiska och blåa spektaklet med stor framgång! Som jämnförelse kommer jag inte in hos Expressen, men skit detsamma. Är det något jag anser är otrevligt så mejlar jag. Men "portförbjuden" hos AB är jag inte ännu, även om reklamen för SD ligger högst. De vill väl höra lite av sanningen också förmodar jag.

Nästa år är det vi som är dominanta hos den ön, och fram till dess "hur var det hon sa", jag längtar till den 19 september! Jag tror hon ångrar detta, och mycket annat. Tjing-tjong...(presound)

2010-07-09 @ 21:16:09
Postat av: Gubben o Gumman

Kan ingen med teknisk begåvning placera en tattuering på killen med en bomb i turbanen

på Ilmars fotsula.

2010-07-09 @ 22:02:06
Postat av: leifer

I dagens kultur i Aftonbladet har nog man nåt en ny lägsta nivå. Ett riktigt stolpskott av Åsa Lindeborg (kan hon vara kvar efter detta?). Hon pratar om Fredrik Reinfeldt och väver in det i kontext med Hitler och nazimen. Texten är på två sidor och tar nästan upp allt av kulturdelen.

http://www.aftonbladet.se/kultur/article7440551.ab

Aftonbladet har lagt sina värsta politiska propagandatexter på kultursidorna. Vadå kultur?

2010-07-09 @ 22:37:48
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Bo Kaspers han är gift med Lena Sundström. Ännu en slum? det finns många liknande fall. .

Artister mot nazister.

Mikael Wiehe är i högsta grad en del av de intellektuella socialdemokraterna som jag tidigare omnämnde. Med sitter också representanter från LO och TCO. I och med det blir fackföreningarnas inflytande över det mångkulturella samhället påtagligt. En för oss Sverigedemokrater inte helt okända Anna-Lena Lodenius har fått stipendium av Artister mot nazister.



Stiftelsen Expo uppger själva att huvuddelen av dess inkomster kommer från försäljning av föredrag, prenumerationer och från annonser. En stor del av Expos inkomster kommer från stöd från privata organisationer och privatpersoner. Socialdemokraten och riksdagsledamoten Luciano Astudillo är som tidigare nämnts en av dessa donatorer.



Expo inledde ett samarbete med Expressens journalist David Baas. Med hjälp av listor på SMS-trafik och postgiroinbetalningar kartlade man privatpersoner med för dem extrema högerpolitiska åsikter. Enligt Expos egna bedömningar har man Sveriges största kunskapsbank om högerextrema och antidemokratiska företeelser i Skandinavien. Tidningen ”Vi” ägs av KF Media som är en del av kooperativa förbundet som har starka kopplingar till Socialdemokratiska folkrörelser och fackföreningar. Konsumentföreningen Västs årsstämma röstade på lördagen, 10 april 2010, igenom tre motioner om att israeliska produkter bör bojkottas i samtliga Coops butiker. Konsumentföreningen Väst ingår i Kooperativa Förbundet, KF, som består av 47 konsumentföreningar. Beslutet på Konsumentföreningen Västs stämma innebär att föreningen kommer att föra fram frågan om en bojkott av israeliska produkter vidare till KF. ”Vi” är en reportagetidning med inriktning på kultur- och samhällsfrågor reportagen handlar om litteratur film, politik, konst resor, trädgård, mat, design, resor och hälsa. Som ni märker så är socialdemokraternas maktinflytande stort i samhället även då inte de inte får väljarnas förtroende att via riksdagen styra Sverige. Även många andra som förespråkar mångkulten i Sverige finns med i många sammanhang där mångkulturens visioner kan spridas. Ett lysande exempel på denna politiska inavel är att f.d. forskningsministern Lars Leijonborg utsågs till styrelseledamot i ”Teskedsordern” som har kopplingar till tidningen ”Vi”. Sedan januari 2008 anordnar ”Teskedsordern” temadagar på skolor om främlingsfientlighet. Som ni märker finns det en invecklad och mycket raffinerad arbetsmetod för att tysta all kritik som gäller mångkulturen i Sverige. 2008 var Josef Fares en av Teskedsordens stipendiater och motiveringen var att hans "Genuina tro på människans förmåga till tolerans visad i sitt konstnärskap i allmänhet och i sin film Zozo i synnerhet". Filmen Zozo är tillviss del baserad på Josef Fares egna upplevelser i krigets Beirut och hans möte med det svenska samhället. Josef Fares är mer känd hos allmänheten för filmerna Jalla! Jalla! Och Cops. Andra kända personer med starkt engagemang inom teskedsordern är Margot Wallström och Jan Nygren båda socialdemokratiska politiker med förflutet i SSU. Margot Wallström har varit ombudsman för SSU mellan åren 1974-1977. Riksdagsledamot mellan åren 1979-1985. Biträdande civilminister 1994-1996, socialminister 1996-1998. Hon avgick kort efter riksdagsvalet 1998 efter en konflikt med statsministern Göran Persson. Året därpå utnämndes hon till ledamot i Europiska kommissionen och ansvarade för miljöfrågor i Prodi kommissionen. Det var under denna kommission som EU:s hittills största utvidgning skedde, när unionen den 1:a maj 2004 fick tio nya medlemsstater. Detta är ytterligare information som jag har sammanställt.

Varför detta djupa engagemang får mångkulturen trots det facit som finns.

2010-07-09 @ 23:18:19
Postat av: Robin Shadowes

Jag tycker det är lite trist att Bo Kaspers hamnat i pk-träsket för bandet gör faktiskt rätt bra musik annars. Samma sak gäller Laleh och Salem Al-Fakir, är förmodligen inte praktiserande mussar då deras musik är mer västerländsk pop än hip-hop vilket annars är mer vanligt i deras kretsar. Annars kan man ju tjuvlyssna gratis på Spotify under förutsättning att man står ut med dom konstanta reklamavbrotten där.

2010-07-10 @ 00:03:29
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Cavatus

Göran Lundqvist! Läs Anders Du bör läsa Anders Isakssons bok Den politiska adeln, som jag just nu håller på att läsa. Skrämmande läsning om alla korsvisa relationer och den nepotism, som präglar svensk politik. Rekommenderas!



I och med Almedalsveckan sparkas alltså valrörelsen igång på allvar, och jag räknar med att vi alla sätter in alla klutar för att sprida flygbladen i mesta möjligaste mån. Vi, fotfolket, få se till att bli den motvikt till mediernas ensidiga propagandakampanjer. Vi ska klara av 'et! Eller hur!!??

Postat av: Fredrik

TV4 panel är såååå dålig.

Denna Lena "hatar" allt som inte tycker som henne!

Sanslöst hur såna får utrymme. Man ser på kroppsspråk och hur man försöker fördumma och förlöjliga allt som anses vara ett hot Mona.S.



Men man kan inte ens bli upprörd för folket kan inte vara så korkade att dom inte ser det för vad det är.Sen denna jävla bok som Mona.S gett ut!

"MÖJLIGHETERNAS LAND" Vad är detta för skämt? Direkt copycat från USA.Har blivit möjligheternas land under de senaste 4 åren men innan och om de vinner så är den eviga plågan över oss igen!

jantelagens moder! Hela vänsterfalangen är en demokratiskt missbildning.

2010-07-10 @ 06:12:50
Postat av: alf

Läser i tidningarna att de fyras gäng tänker satsa 1 miljard på ”Dans kring Midsommarstången” och ”Små grodorna”. Någon annan svensk kultur finns ju tyvärr inte så det är bara till att utveckla det som finns. Vem som blir Grodminister av de 4 är svårt att veta, de är alla duktiga på att häva ur sig grodor. Förmodligen går den posten till Lars, Posten som Midsommarminister går väl troligen till Maria eller Peter. Skulle det mot förmodan bli pengar över kommer det väl att anordnas kurser i stenkastning, det är ju en kulturyttring som är på gång. Även bilbränning och annat lattjo som är på gång att berika vårt fattiga kulturliv. Shariadomstolar och slöjfabriker kanske också får en släng av sleven. Den ljusnande framtid är vår, som det heter i visan.

2010-07-10 @ 11:35:29
Postat av: Stefan K

alf

De exempel du nämner räknas till den töntiga tradition som kallas Midsommar och lär inte räknas in i sociallisternas/kommunisternas satsning.

Någon svensk kultur har vi inte heller enligt dessa tre partier, så frågan är vilken kultur de tänker satsa på.

Förmodligen är det afrikanska danser, burundiska folksånger och annat som nu berikar vår nationaldag.

Kanske att en o annan vindrickande vänstertrubadur eller haschdoftande nöjeshak på Södermalm räknas in.

Vi får se, men personligen hoppas jag att den röd/gröna röran aldrig får chansen att regera över Sverige..aldrig någonsin!

2010-07-10 @ 14:27:16
Postat av: Ahab

Här har du en som röstar SD i kommunalvalet (Malmö) medelst detsamma i riksdagsvalet. Tror att det faktiskt finns en möjlighet till en ljusnande framtid...

2010-07-12 @ 02:06:54
Postat av: S-E Karlsson

Såg att Reepalu var barfotad , då kunde han ju passat på att simma tillbaka till Estland och stanna där för evigt ! Malmö har han förstört mer än nog .

2010-07-12 @ 05:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0