ÄR MUSLIMEN BEREDD ATT ÄLSKA JUDEN?


Arrogante Peter Weiderud blundar för verkligheten. Foto Thoralf Alfsson.

När jag läser artikeln ”Är vi beredda att älska juden och muslimen” på DN-debatt blir jag först väldigt upprörd men sedan förstår jag vem som ligger bakom största delen av texten. Med stor sannolikhet ligger Peter Weiderud bakom artikeln då jag känner igen det mesta i artikeln från de seminarium som jag besökte under Almedalsveckan i Visby där Peter Weiderud ingick i panelen.

Som företrädare för socialdemokraterna var han den enda partiförträdaren som sa JA till halalslakt utan bedövning innan man skar halsen av djuret. Samma argument kommer upp i denna debattartikel men det som förvånar allra mest är att flera andra företrädare ställer upp med sitt namn i denna artikel.

Frågan dessa debattörer istället borde ställa sig är om muslimen är beredd att älska juden?

Den frågan är betydligt mer berättigad i vårt svenska samhälle. I Malmö är det muslimska grupperingar som begår en stor majoritet av alla hatbrott och trakasserier mot judar, vilket fått en stor del av den judiska befolkningen att lämna Malmö. Detta faktum undviker Peter Weiderud och hans medskribenter väldigt noga i sin debattartikel. Jag anser det vara rena hyckleriet och vill snarare ”kasta upp” när jag tänker på denne socialdemokrat och hans arroganta uppträdande i Visby.

Peter Weiderud undviker sedan när han skriver under debattartikeln att också skriva ”Broderskapsrörelsen”, jag gissar att det troligen beror på den negativa klang som detta namn numera börjat förknippas med. Sveriges kristna socialdemokraters förbund låter nog betydligt mycket bättre i mångas öron men mig lurar inte denne socialdemokratiske hycklare.

Peter Weiderud borde istället ägna sig åt att tala och debattera mina sina muslimska vänner inom broderskapsrörelsen om varför de inte tolererar judar i Malmö och inte heller på någon annan plats. När sedan Peter Weiderud klarat av detta ”lilla projekt” kan han återkomma med sina toleranskrav på oss svenskar.

Varför skall den intolerante muslimen och deras religion islam visas någon tolerans?

Det är dock lika bedrövligt eller kanske än mer bedrövligt att företrädare för den svenska kyrkan medverkat till denna debattartikel.

Jag är fortfarande medlem i svenska kyrkan men mitt utträde ur svenska kyrkan har nu kommit ännu ett steg närmare. Det kanske är dags att starta något alternativ till svenska kyrkan som verkligen står upp för de kristna värderingarna på ett mer adekvat sätt än dagens företrädare och i många fall politiskt korrekta hycklare.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Har ju semester, så när jag kollade och läste kommentarerna på DN debatt, från allmännheten, visar det sig att kanske 90% tog avstånd från artikeln. Man visade även sitt förakt för svenska kyrkan och dess islaminförande i Sverige. Många kommer att lämna svenska kyrkan. Folk har nog vaknat:)

2010-07-25 @ 13:05:21
Postat av: Cavatus

När jag läser insändare av den typen du refererar till här, Thoralf, är jag oerhört glad att jag gick ur svenska kyrkan för många många år sedan. Tänk på att det måste ske före den 1 november annars får man betala kyrkoskatt ännu ett år!



Religionen tar alltför stor plats i Sverige nuförtiden. Har skrivit lite om det här:



http://aktualia.wordpress.com/2010/07/22/religionsfrihet/



Jag klistrar in mitt inlägg från din förra bloggpost igen, eftersom den är viktig, dessutom har att tillägg nederst:



Det man läser på nyhetssajter nu på nätet är så hårresande (Gothia Cup-skandalerna, bränderna i Eslöv m m), att det är som att leva i en Kafkavärld när man sedan ser rapporteringen i gammelmedia.



Därför MÅSTE vi som upptäckt falsariet dela ut flygblad. Svenska folket är grundlurat och Sverige är inte någon demokrati längre. Detta är oerhört allvarligt, särskilt då många tror att det är en demokrati. Vi har ett mycket stort ansvar.



För de som ännu lever i okunskap, läs denna länk: http://tinyurl.com/3ysbg7g samt denna länk om hur media manipulerar oss: http://tinyurl.com/36wwh7h.



Dela alltså ut flygblad för att stoppa vansinnet. Det är ett av de få sätt vi har att agera på. Samtidigt är det så att det lindrar ilskan när man har gjort det. Jag lovar.



Har skrivit om varför det är så viktigt här:



http://aktualia.wordpress.com/2010/07/21/flygblad-och-opinionsbildning/



Jag tror dessutom att det börjar ge resultat. Dessa nyhetssajter som flygbladen hänvisar till, har på senaste tiden uppvisat enorma sidvisningsökningar. Som jag sagt tidigare, kan man inte ta till sig hela detta bedrägeri på en kafferast. Det tar tid att smälta. Därför är det viktigt att vi delar ut flygblad NU, så folks insikter kan mogna fram. Det tar nämligen tid att inse att hela ens grundvalar knakar rejält i fogarna.



Stort tack till alla som redan delar ut. Övriga uppmanar jag än en gång att göra något litet. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.



Mitt tillägg är: Givetvis vore det toppen om alla kunde gå med i SD och jobba aktivt istället för att springa runt anonym och dela ut flygblad. Därför uppmanar jag er att göra det.



MEN det finns också en fördel med att jobba lite mer underground som vi flygbladsutdelare gör. Fördelen med att inte skylta med vad man ska rösta på är fördelaktig eftersom SD är så pass svartlistat (något som de flesta gått på). Att då inte direkt framhålla SD är en psykologisk fördel, eftersom många direkt reagerar med en inlärd ryggmärgsreflex (inplanterad av propagandaapparaten, se länken ovan till medias hjärntvättsmetoder) och slår dövörat till. Det är inte en bra ingång för en dialog. Det bygger upp ett större hinder att överbrygga.



Det är alltså viktigt att gå fram lite på tå, och låta folk själva komma till insikt än att försöka klistra på dem åsikter som de programmerats med att de per automatik är främlingsfientliga. Hänger ni med?



Kan bara gå till mig själv som levande exempel. Att rösta på SD var helt otänkbart, då det var ett rasistiskt parti, ansåg jag för mindre än ett år sedan. Jag rapade uppenbarligen upp de floskler som jag matats med via tv och tidningar och politikers uttalanden. Sedan började jag läsa korrekt information (inte tillrättalagd) på Internet och bilden klarnade så sakteliga.



Att någon hade försök att slå i mig SD:s partipolitik hade varit omöjligt med tanke på hur indoktrinerad jag var. "Alla tyckte ju så", skulle man kunna sammanfatta min inställning. Ser ni nu vinsten med att inte aktivt propagera för SD i flygbladen som jag förmedlar? Det finns alltså en poäng med dem, men givetvis ska alla som vågar gå med i SD och jobba aktivt med det!



Kan även bara rapportera att jag genom faktainlärning (se faktabladet på flygbladssidan) tror mig ha omvänt nästan hela min bekantskapskrets. Genom att i små smakportioner leverera obehagliga fakta kan få vem som helst att tänka till. Att sedan rekommendera bloggar för läsning gör att man inte bara leder hästen till vattnet, den dricker det också!!

Postat av: Nalle i Växjö

Är medlem i Svenska kyrkan av födsel och tradition, men kommer att hämta ut utträdesblankett, och tala om varför.



Vill inte lägga ett öre på en organisation som hjälper till med att förbreda sin egen begravning.

2010-07-25 @ 13:25:57
Postat av: S-E Karlsson

Hustrun och jag begärde utträde ur svenska kyrkan för två år sedan , ingen av oss har känt någon saknad tvärtom det blir lite mer pengar i plånboken ! Är man pensionär så kompenserar man sänkningen av pensionerna med sitt utträde .

2010-07-25 @ 13:33:04
Postat av: Lotta

"Arrogante Peter Weiderud blundar för verkligheten" tycker mer det ser ut som om han satt på dass och var i stort behov av något laxerande.

2010-07-25 @ 13:36:10
Postat av: Funtaren

Jag vill också gå ur Svenska kyrkan. Jag är bara inte riktigt klar över vad det finns för alternativ. Jag är ju kristen så någon sorts trosförsamling vill jag ju ingå i.



Jag vill bara inte att denna församling skall

- gömma/hjälpa illegala invandrare

- stödja mångkulturalismen som den implementeras idag

- blunda för islams verkliga natur

- stödja homosexuella äktenskap. Missförstå mig inte, jag har inga problem med att homosexuella ingår partnerskap och lever i par, men äktenskapet är ett förbund mellan man och kvinna.



Jag ser inte heller Bibeln som Guds absoluta ord utan som en samling berättelser skrivna av personer som på något sätt var inspirerade av en gudsupplevelse och gjorde sitt mänskliga bästa för att dela med sig av denna. Mao - bokstavstroende församlingar, nej tack.



Vet någon om en sådan trosförsamling existerar?

2010-07-25 @ 13:39:20
Postat av: firren

Till Funtaren:

Kväkarna - http://www.kvakare.se/

2010-07-25 @ 13:44:29
Postat av: S-E Karlsson

Det finns säkert ett otal tycka synd om organisationer som gör allt vad dom kan för att gömma människor som är i Sverige illegalt det är bara det att vad det gäller Svenska kyrkan så har man möjlighet att ge en snyting med sitt utträde !

2010-07-25 @ 14:18:37
Postat av: Funtaren

Jag läser på deras hemsida: "I Sverige har vi gömt flyktingar".



Nej tack. Och du borde nog överväga ditt fortsatta medlemskap också, om du är medlem.

2010-07-25 @ 14:18:53
Postat av: Ulrika

Själv är jag med i kyrkan ,så att jag kan fortsätta att vara med i kören.

Sången är min återhämtning efter långa arbetsdagar.

MEN,min tro har föga gemensamt med Stadskyrkans som lämnat allt allvar och all innerlighet bakom sig.



Jag har har bevittnat så många gudstjänster,som fått mig att rodna av skam när prästen inte haft vett att göra det själv.

Det ska larvas och rappas och är man riktigt ball så slänger man in en och annan svordom ja tom könsord.



Jag uppmanar alla som kan att lämna Svenska Kyrkan för den har lämnat oss för längesedan.

2010-07-25 @ 14:20:00
Postat av: Stefan K

Jag lämnade Svenska Kyrkan för många år sedan och har inte ångrat detta under en sekund av mitt liv.

Hade jag inte redan gjort det så skulle jag göra det nu och ärligt tala om varför.



Tror kristendomens och kyrkans företrädare att islam och Muhammeds lärljungar visar tolerans mot andra religioner och mot de människor som varken vill eller tänker följa deras tro, lagar och regler?



Ett råd till Peter Weiderud för att han ska verka något så när trovärdig, är att bosätta sig i exempelvis Saudi-Arabien eller Afghanistan under något år och där försöka utöva sin religion och leva efter de lagar och regler han är van vid från Sverige.



Nog tror jag att hans världsbild och lite naiva inställning skulle få sig en törn.

2010-07-25 @ 14:24:09
Postat av: jå

Saxat ur debattartikeln.



Skicka pengar till släktingar:

Är det av dennes bidrag som skickas, är det väl ganska självklart med ett förbud. Har han/hon tjänat in pengarna på hederligt arbete är det väl ingen som bryr sej.



Bönestunder på arbetet:

Be får man göra på fritiden. På sin arbetsplats ska man arbeta. Det är vad man får betalt för.



Egen, traditionell klädsel på arbetsplatsen:

Kan räkna upp ett antal yrken där en fotsida särk vore rent livsfarligt att arbeta i.

Nästan all varuhus-och servicepersonal har enhetlig klädsel för att kunna kännas igen.

Blir inte många jobb kvar där egen klädsel kan användas.



Svårare att få jobb:

Tacka sjutton för det med ovan nämnda krav, samt att man utöver dessa vill ha Fredag som vilodag.



F.ö. är det extrema muslimer med extrema önskemål som får uttala sej. De jag träffat eller känner till i arbetslivet har anpassat sej till svenska normer, bär anvisade eller för ändamålet lämpliga kläder.

Men de äter förvisso inte griskött och har kvar sin taskiga kvinnosyn, samt återvänder hem på semester och skickar ofta hem pengar till anhöriga.

2010-07-25 @ 14:29:54
Postat av: j-å

Saxat ur debattartikeln.



Skicka pengar till släktingar:

Är det av dennes bidrag som skickas, är det väl ganska självklart med ett förbud. Har han/hon tjänat in pengarna på hederligt arbete är det väl ingen som bryr sej.



Bönestunder på arbetet:

Be får man göra på fritiden. På sin arbetsplats ska man arbeta. Det är vad man får betalt för.



Egen, traditionell klädsel på arbetsplatsen:

Kan räkna upp ett antal yrken där en fotsida särk vore rent livsfarligt att arbeta i.

Nästan all varuhus-och servicepersonal har enhetlig klädsel för att kunna kännas igen.

Blir inte många jobb kvar där egen klädsel kan användas.



Svårare att få jobb:

Tacka sjutton för det med ovan nämnda krav, samt att man utöver dessa vill ha Fredag som vilodag.



F.ö. är det extrema muslimer med extrema önskemål som får uttala sej. De jag träffat eller känner till i arbetslivet har anpassat sej till svenska normer, bär anvisade eller för ändamålet lämpliga kläder.

Men de äter förvisso inte griskött och har kvar sin taskiga kvinnosyn, samt återvänder hem på semester och skickar ofta hem pengar till anhöriga.

2010-07-25 @ 14:31:34
Postat av: Stig

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/05/19/AR2006051901769_pf.html



Den här länken har jag skickat flera gånger till Broderskap utan att få något svar, men det är tydligen så att när det gäller att värva röstboskap då är inte demokratin viktig

2010-07-25 @ 14:44:38
Postat av: Gubben o Gumman

Skall vi ändå inte ägna kvällsbönen åt denna djurplågande sosse,vad skall han säga till sankte Per?

2010-07-25 @ 14:59:21
Postat av: Skånepåg

@ G&G



Det finns inte en chans att han får träffa Sankte Per vid Pärleporten. Det blir den vänstra rultrappan direkt ner till Hin Håle!

2010-07-25 @ 15:21:10
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Lämnade svenska kyrkan för många år sedan och blir mer och mer övertygad om att jag gjorde rätt. PS.Sa även upp Barometern förra veckan.

2010-07-25 @ 15:30:29
Postat av: Stefan K

Ett tips som inte har med artikeln att göra, men som ändå behandlar muslimer på sitt sätt.

Lyssna på programmet Plånboken i P1 från 100721 och orkar du inte höra hela så spola fram till 15:18 in i sändningen.

Hör vad experten svarar på frågan om "ränteproblemet".

Finns det en hemlig agenda hos banker som inte får nå ut?

Postat av: Katinka Glahd

"Islam är en är en förbrytelse mot mänskligheten".

Dansk bloggkommentator.

"att acceptera islam skulle vara mänsklighetens största och sista misstag".

Okänd filosof.

#En som framhärdar islams utbredning i Sverige p.g.a.sin okunnighet om denna fasansfulla idologi,

är inget annat en en simpel folkförrädare."

Katinka Glahd.

2010-07-25 @ 16:02:49
Postat av: Maja Dacke

Funtaren - det som du söker är alltså en gemenskap med andra människor som tror som du och som du kan känna dig hemma med. Kanske kan du hitta en liten grupp inom kyrkan som tycker och tänker som du utan att stå på Sverigeutplåningens brant.



De flesta svenskar av äldre datum - dit jag hör - har fått de tio budorden in i ryggmärgen och försöker följa dem.



Tänk, det är egentligen judarnas rättesnöre som kom till dem via Moses! Men Jesus var jude och tyckte det var bra om människor kunde följa dem - för att vidareföra livet och inte döden till Guds skapelse.



Och sedan fortsatte han med sitt kärleksbudskap som så många missuppfattat. T ex att vända den vänstra kinden till när man blivit slagen på den högra - tänk på att du bara har en högerkind och en vänsterkind. När båda blivit slagna på får du slå tillbaka - du ska bara tänka dig för innan du gör det. Och i detta ligger inget om att man ska vara dumsnäll och passiv!



Det finns så många som tagit avstånd från den svenska kyrkan men som ändå är mer kristna än de som finns kvar. Själv tillhör jag den första kritikergenerationen som dessutom ifrågasätter allt från grunden - och vi lär vara många som är andliga utan att vara religiösa. Därför, Funtaren, är det kanske inte inom kyrkan du kan hitta den gemenskap som du söker ...



En sak till alla i tråden:



Genom att alltfler går ur Svenska kyrkan - och kanske dessutom avsvär sig sin kristna tro - blir till sist islam den största religionen i Sverige.



Har ni tänkt på det? Vill ni ha det så? Räcker det inte med att avfällingarna INOM svenska kyrkan vill ha det så? Dags för en nykristlig kyrka/samfund som inte är så tolerant att den undergräver sig själv?

2010-07-25 @ 16:13:37
Postat av: Fredde@76

Nu är jag verkligen trött på Svenska kyrkan , så nu tog jag mig i kragen och gick in på denna länk :



www.kyrkoavgiftningen.se/index.html



På denna länk finns där uppgifter hur man på ett enkelt sätt kan gå ur Svenska kyrkan via ett sms!



Det känns otroligt skönt att veta att jag nu inte bidrar till den Svenskfientliga kamp som kyrkan håller på med.

Skulle egentligen gått ur mycket tidigare men nu när jag läste det här om att Weiderud vill tillåta halalslakt utan bedövning och han dessutom är en företrädare för en kristlig rörelse så vill jag inte befatta mig (S)-kyrkan.

Om det startas ngt alternativ i framtiden till Svenska kyrkan som Thoralf oxå hoppas på så är det inte omöjligt att man hoppar på tåget igen .



2010-07-25 @ 16:37:46
Postat av: S-E Karlsson

Vet inte om jag törs säga det men jag gillar faktiskt Frälsningsarmen ,säkert har dom också dragit sitt strå till stacken och gömt flyktingar men där har iallafall inte jag varit med och betalat för gömningarna ! Jag ger gärna Frälsis en eloge för att dom hjälper bostadslösa och uteliggare och andra som har det svårt !

2010-07-25 @ 16:41:27
Postat av: leifer

949 kommentarer nu på DN för debattartikeln, måste vara nåt slags rekord.

http://www.dn.se/debatt/ar-vi-beredda-att-alska-juden-och-muslimen-1.1141804

2010-07-25 @ 16:44:15
Postat av: Funtaren

Maja: bara för att man går ur "Svenska" kyrkan avsvär man sig inte sin kristna tro. Man tar bara avstånd från en världslig organisation för att förvalta makt. Så att säga att islam blir större bara för att vi lämnar "Svenska" kyrkan leder fel.



I övrigt talar du väl.

2010-07-25 @ 16:44:58
Postat av: Gerhard

Har också planer på att lämna svenska kyrkan.



Kan någon redogöra följande frågor för mig?



Vid dödsfall, hamnar jag på tippen då eller?

Kan jag gå med igen om jag så önskar eller är det ett väldigt strul?

Finns det något väsentligt argument att vara med i svenska kyrkan?



2010-07-25 @ 17:00:10
Postat av: Allemand

Gerhard,

Du måste betala begravningsavgift även om du inte är med i svenska kyrkan, det slipper du inte ifrån, om du inte död och begraven vill säga.

2010-07-25 @ 17:19:35
Postat av: Pops

En fördomsfri människa missunnar inte muslimer att ha fördomar mot judar.

2010-07-25 @ 17:21:26
Postat av: leifer

Pops, dock får inte svenskar ha fördomar, bara invandrare?

Finns förresten inga fördomsfria människor eller människor som inte gör nån skillnad på folk med olika kulturer, det är bara PK-snack.

2010-07-25 @ 17:38:26
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Svenska Kyrkan är kidnappad av sossar i kyrkofullmäktige som inte är religiösa. Deras nagel i ögat till kyrkan härstammar från den tiden då kyrkan fördömde arbetarrörelsen och socialismen. Kyrkans roll förändrades, Sverige blev sekulatriserat. Religiösa inslag i vardagen och i samhällsuppbyggnad avskaffades. Nu återinför sossarna det religiösa inslaget som ett fundament i samhället. Islam ges sådant utrymme att det inskränker och påverkar allas vardag. Kristna värderingar förkastades och hånades.



Svenska kyrkan försvarar detta. Svenska kyrkan var länge en organisation som stod upp för det svenska samhällets struktur och värdekonservativa värderingar. Deras flirtande med islam får mig att må så illa att jag har lämnat Svenska kyrkan. Islam är totalt oförenlig med Svenska kyrkan och alla västerländska värderingar. Islam och socialismen har gemensamma mål. Att härska och ödelägga allt och alla som inte delar deras åsikter.



Islam och socialismen hand i hand. Sverige har inte befunnit sig i en mer hotfull situation sedan de stöveltrampande nationalsocialisterna marscherade i Tyskland under 30 och 40-talet. Socialisterna och fackföreningsrörelsen är inte bara 8 timmars arbete, 8 timmars fritid, 8 timmar vila. Fem veckors semester, MBL och andra för oss arbetare bra framförhandlade och lagstiftade rättigheter. De är så mycket mer. Inte många ideal finns kvar från den tiden då en arbetare stolt kunde bära den röda rosen. Numera har den röda rosens parti en partiledare som går med slöja och besöker moskéer. Gör uttalande om att svenska arbetare inte ska få jobben. Den röda rosens parti är inte den svenska arbetarens part längre.

2010-07-25 @ 18:12:37
Postat av: Lotta

Lade in följande inlägg på DN men det skall ju godkännas innan och lär däför aldrig publiceras. I inlägget hade jag även en länk till PI där man kan titta på en film om hur det går till vid halalslakt men den tog jag bort eftersom den bit jag såg av den var så vidrig så det vill jag bespara denna bloggs läsare.

"Om svenska kyrkan med de undertecknande som representanter ställer sig bakom kravet för att tillåta halalslakt med eller utan bedövning i Sverige så tackar jag för mig och går genast ur kyrkan. I mina ögon blir ni precis lika barbariska som de individer på filmen som genomför dessa ohyggligt grymma ritualer och det kan jag aldrig ställa mig bakom. Räkna därför med ett mangrant avhopp från svenska kyrkan."

Lotta

2010-07-25 @ 19:07:40
Postat av: oveg

OT



Skarpare än så här kan inte standarden på svenska politiker och media beskrivas:



http://meritwager.wordpress.com/2010/07/25/hur-lange-ska-politiker-fortsatta-att-ta-sig-ratten-att-pytsa-ut-miljoner-av-vara-pengar-pa-en-opalitlig-och-till-stora-delar-slapphant-asylhantering/

2010-07-25 @ 19:23:08
Postat av: Rättvis

@Gerhard Jag skulle aldrig drömma om att gå ur svenska kyrkan. Gjorde jag det så gick jag ju de kommunistiska infiltratörerna, broderskaparna och andra skenkristna till mötes. Därför att om folk går ur kyrkan så tillfaller kyrkans mång-miljard-tillgångar PK. Och det är det som är uträkningen. Sen kan kyrkor säljas ut och göras om till diskotek eller till och med bordeller. Det var ju så det gick till i Sovjet, PK:s förebild.



Det är faktiskt mycket enklare att rösta i kyrkovalet, rösta på SD. Om bara folk röstade så blev det slut på både homovigslar och andra tokerier i kyrkans regi.

2010-07-25 @ 19:59:52
Postat av: Tomas

Här är domen på CP bluffen

Postat av: ENTREVISTA, - lär känna bloggarna!

Vilken underbar bild må jag säga.

2010-07-25 @ 20:29:38
URL: http://entrevista.blogg.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Det enda mannen på bilden bryr sej om precis som alla ombudsmän och LO -hjältar,är att fylla den

egna plånboken i avsaknad av akademisk utbildning.

2010-07-25 @ 20:52:42
Postat av: Gerhard

@Rättvis.

I de banorna har jag själv tänkt, och jag röstar SD i kyrkovalet, men varför skall jag vara med och betala pengar till en kyrka som bevisligen sviker sina egna?



Jag tänker på att svenska kyrkan härbärgerar och gömmer flyktingar som fått avvisningsbeslut.



Man försöker förhärliga islam mm.



Med andra ord så är jag trött på att sponsra dom med mina surt förvärvade slantar!

2010-07-25 @ 21:20:08
Postat av: S-E Karlsson

Sverige äts upp inifrån , det är bara att slå på SVT 1 eller 2 alternativt TV 4 så förstår man hur det ligger till, kvinnliga och manliga hallåor med invandrarnamn detta tycks bara öka mer och mer !

Mångkulturen smygs på oss alltmer och mer ,hoppas det blir ändring efter den 19/9 2010.

2010-07-25 @ 21:50:33
Postat av: Rättvis

@Gerhard Jag är lika upprörd som Du över att PK använder kyrkan som ett verktyg . Kommunisterna brukar tala om kampgrupper och infiltration. Det är genom infiltration av kommunister som kyrkan har förvandlats till en kommunistisk kampgrupp.



Nu kan kyrkorummet användas till att härbärgera illegala flyktingar. Kyrkans skattemedel och kollektpengar används för att finansiera kamp mot demokratiskt beslutade lagar. Det är klassiska kommunistiska kampmetoder.



Men hur kan en liten försvinnande sekt får en sådan makt?

1 Dels bryr sig svensken inte

2 Dels röstar han inte i kyrkovalet. Bara 10 procent röstar ( tror jag mig minnas. Rätta mig om jag har fel)

3 Dels informerar PK-pressen inte om de verkliga förhållandena. Svensken är desinformerad och föremål för hjärntvätt.



Det är mycket lätt att bryta PK:s makt i kyrkan. När väl SD kommit in i riksdagen så kan mycket mera pengar avsättas för information inför kyrkovalet.

När väl så sker så kommer flera andra partier i konkurrensens namn att följa efter SD.



Sen är det bara för PK att packa och lämna kyrkan.

2010-07-25 @ 22:10:32
Postat av: Dumle

Det börjar likna någon nu. Nästan 1000 kommentarer på DN-s artikel i skrivandets stund. Inte illa för en fråga som alla proffstyckare är en fråga av lågt intresse inför valet. Kan de ha fel?

2010-07-25 @ 22:15:21
Postat av: Fredrik

Blir arg ,ledsen o besviken när jag läser ovanstående länk från Merit Wagners blogg.



Det är så löjeväckande o kränkande för mig som skattebetalare att läsa om hur vi slapphänt pumpar landet fullt med folk till vilket pris somhelst!



Ren skandal är det!

Som svensk och skattebetalare så kan jag inget annat än att rösta på SD med stolt svensk hjärta!



Blir mer o mer patriotisk för varje dag som går!

Men blanda inte in det men nåt nazistiskt skit!



Så rösta på Sverige genom att rösta SD!

2010-07-25 @ 22:24:08
Postat av: Valinformation

Den som inte röstar på Sverigedemokraterna är medskyldig.

2010-07-25 @ 22:41:58
URL: http://sverigedemokraterna.se
Postat av: Robin Shadowes

"Det finns inte en chans att han får träffa Sankte Per vid Pärleporten. Det blir den vänstra rultrappan direkt ner till Hin Håle!"



Han kanske har riktig tur och kommer direkt till allahs bordell istället. Får sina 72 jungfrur i belöning. Som är getter och kameler.

2010-07-25 @ 23:45:42
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Thomasson

Här är ytterligare ett argument till att lämna kyrkan Thoralf. De vill inte följa de lagar som finns...



http://www.skanskan.se/article/20100725/MALMO/707249941/1057/*/malmopraster-portar-polisen-fran-kyrkan

2010-07-26 @ 00:16:41
URL: http://politisktinkorrekt.info
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Att lägga upp en anställningskvot på 15-20 % av medarbetar i tv -rutan av utlänsk härkomst ,som bla TV4 gör,har inget med att förhindra rsism,utan är bara ren och skär hjärntvätt.



Herrman Stjärt bör få förklara för svenska folket

på vilket sätt hans anställningspolicy förhindrar

rasism.



Detta sysslar Boljevikerna med på Expressen och Aftonbladet också med.



Detta är anställningsdiskriminering av svenska sökande till dessa jobb.



Tomas Mattson förnerkar ihärdigt Lilla Saltsjöbadsavtalet,återkommande bilder på Anders Eklund,däremot pixlas Somaliern som slaktade Nancy i Göteborg.



Det är det som är det schizofrena med en kommunist

Man gör sej skyldig till det man säger sej vilja förhindra.



Man ser här hu ett tidigt kemiskt missbruk sätter sej i hjärnan.



Passa på att titta på UR tv program om Södertälje

Det är riktigt illa där.



Skolan har låsta dörrar mellan vinstlotterna och svenskarna, när dessa ses i matsalen kastar vinstlotterna mat på dom svenska tjejerna.

Ett tuggumi landar vid deras matbord när tv reportern sitter där.



Då tar vi ett varv igen på IQ världen på Wikipedia.



En vinstlott som skall reda ut situationen säger att kalla en en tjej för hora är inte en invandrargrej utan en manlig grej.



Svenska elever upplever rasism.

Att kalla någon för svenne i klassrummet är ok däremot inte om någon säger svartskalle.



Fy fan på ren Svenska Svenne Banan vad viktigt detta valet är rösta för h-vete på SD.



Detta som pågår är riktigt sinnesjukt.

2010-07-26 @ 00:54:47
Postat av: Ej korkad Sverigedemokrat

Sverigedemokrater jävla rasistiskt skit AFA ska knullla er o cutta er .



http://www.youtube.com/watch?v=P2MdVtjOpn8

2010-07-26 @ 01:03:40
URL: http://www.youtube.com/watch?v=P2MdVtjOpn8
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadows : Rent juridiskt är det ok ,tidelag

är lagligt i Sverige ,om just den svenska rulltrappan används så att säga.



Samtidigt tycker en del att det är djurplågeri att

pippa en kamelhona tex ,medans det är ok att skära halsen av henne obedövad så hon förblöder.



Frågan är vad kamelhonan tycker?

2010-07-26 @ 01:04:24
Postat av: Gubben o Gumman

En korkad Sverigedemokrat flyter

Vad gör en stendum Boljevik?



Sniff sniff det luktar hasch.

2010-07-26 @ 01:14:10
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Vår son komfirmerades hos Svenska Missionskyrkan för ett antal år sedan. Och nu är det dax för vår 13 årige dotter (14 i september) Ett trevligt alternativ till Svenska Kyrkan Har man en kristen uppfattning är absolut Missionskyrkan ett alternativ. Jag funderar starkt på att föra över mina "kristna pengar" till dessa! Vi får se efter valet.

Vår tjej är en riktig hejjare! Hon vann sitt första ponnytravlöp på Axvalla nu i fredags. Ponnychampionatet som lånekusk på hästen "Fantomen II"! Idag har hon startat sin egen ponny på Lindesberg och tog en andra plats. 300 pix till "godis" och en "silverpokal" var ju inte så dumt. Nog känner sig fadern stolt i alla-fall, utan att behöva vara en fantom längre...:-)

2010-07-26 @ 01:31:05
Postat av: Fredrik

Såg programmet:Välkomna nästan allihopa

Som sändes på SVT1 igår 22,25.



Om hur bra de är i södertälje.

Man har fått dela upp skolor med kodade dörrar på grund av ren jävla terror från. Ja inte fan är det vanliga svenskar! Men matsalen var gemensam och där kastade man mat o annat på svenska tjejer.

Helt sanslöst alltså! 3 svenska killar som blev utsatta för " svennejävlar" all day long! men som dom sa och tjejerna: Om vi säger jävla blattar eller jävla invandrare så skriker dom rasister och likaså skolledningen. Titta på detta o hur det ser ut för det är verkligheten. Fyyyfan säger ja bara!

Skitstövlar! inget annat! sen försöker programmet komma med lösningen att vi inte umgås osv osv men grejen är den att ! vi svenskar har en jävla massa skyldigheter att inte säga o göra på ett visst sätt men dessa har endast och allt för många rättigheter att göra och bete sig precis hur somhelst. men de är vi själva som skapat det genom:



EN HELTOKIG INVANDRINGSPOLITIK OCH EN RÄDSLA ATT KALLAS RASISTER GENOM ATT STÄLLA KRAV!!!!!!



Rösta SD!!

2010-07-26 @ 08:46:58
Postat av: S-E Karlsson

Såg TV 4:as morgonprogram alldeles nyss åter igen en hallåa med invandrarbakgrund denna morgon en manlig , var är de svenska hallåorna ett svenskt TV program borde väl ha svenska hallåor ? Det har spårat ur fullständigt inte att undra på att ungdomar med akademiutbildning flyttar till Norge !

2010-07-26 @ 09:03:34
Postat av: Ata

Varför ser han så efterbliven ut på alla bilderna?

2010-07-26 @ 09:10:25
Postat av: Hulda

Nu är tydligen Mona Sahlin i Afganistan. Det första hon packade var säkert ett stort tygstycke. Det vill ju till att man anpassar klädseln till sina väljare.....

2010-07-26 @ 09:27:26
Postat av: Nalle i Växjö

Den första augusti börjar nya regler att gälla för den som har äldre människor. Den största förändringen är att alla äldre människor ska få röra sig fritt i en tillräckligt stor hage varje dag.



Och det är positivt, tycker Lena Wiman som är chef på Överby äldre förening i Sollentuna.

– Jag tycker det är bra regler, jag tycker om att äldre människor ska ha lite mer frihet med sitt naturliga beteende. En äldre människor i vilt tillstånd går nästan hela tiden, säger Lena Wiman.

De nya reglerna innebär att ingen äldre människor ska behöva stå uppbunden i en säng i mer än 16 timmar per dygn. Men däremot finns ingen sådan tidsbegränsning för äldre människor som är uppstallade i en box, där äldre människor kan röra sig fritt.

Nytt är också att alla äldre människor ska få vistas utomhus varje dag, och då ska hagen vara så stor att äldre människor ska kunna sträcka ut i galopp. Och förutom de reglerna så ställs det också krav på att inredningen i äldreboendet ska anpassas så att äldre människorna kan se och höra varann.



PS: Upptäckte nyss att min dator har bytt ut ordet HÄSTAR mot äldre människor när jag lade in nyheten från Sverige Radio.

Det inne bär alltså att Hästar och inte Äldre människor får lagstadgat rättighet att komma ut varje dag. Beklagar!!!!

2010-07-26 @ 09:31:05
Postat av: Tony Ingman

Att socialdemokraterna och Svenska Kyrkan kryper

för muslimer är ingen tillfällighet enär båda är

det stora hyckleriets företrädare på var sitt håll

Efter att i många år jobbat i svenska kyrkan, har

jag på nära håll sett all den förljugenhet som

existerar inom dom flesta områden.

På ett stormöte tog jag upp frågan om man tyckte

det var rätt att kyrkan bröt mot lagen genom att

gömma flyktingar i tusental , som man gör. Jag

fick då svaret att det var människosynen som var

avgörande. Min följdfråga var då, eftersom det

inte finns någon arbetsplats där det talas så

mycket skit om kolegor och arbetskamrater som

inom kyrkan, var människosynen fanns då fick jag

dock inget vettigt svar. För en sak skall ni veta

att är det någon stans en verklig skitstövel hålls

om ryggen så är det inom kyrkan, jag visste detta

när jag började där, och är än mer övertygad efter

att ha slutat där. Jag skulle kunnat rada upp

metervis med exempel.

När det gäller den skenhelige sossen som tycker

att hallalslakt skall tillåtas är ju det inte

heller förvånande, för i sitt gullande med alla

muslimer så godtar man trots sitt eviga tjafs om

mänskliga rättigheter att kvinnor som inte gör som

sina förtryckarfäder vill, får halsen avskuren.



När det gäller sossarna borde partibeteckningen

vara SH = skenhelighetspartiet hycklarna.

2010-07-26 @ 09:36:53
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Svar till S-E Karlsson!!!



Jag blir uppriktigt glad över ditt inlägg. Även jag har noterat detta. Säkert såg många i morse "Kryddor från rosengård" Ett matlagningsprogram om invandrarmat lagat av invandrare. Just när man tror på att sanningen nu är så svår att undanhålla så att media inte kan mörka längre så sänds hyllningsprogram. Är vi svenskar så korkade så att vi inte förstår vad det är som händer? Detta har pågått länge, men blir bara tydligare för varje dag. Idag var det romerna som lagade mat. Imorgon är det libanesernas tur.



Media borde visa den verklighet om Rosengård som utländska TV-kanaler gör. Att människor bor i välstädade hem, att trappuppgången är städad och klotterfri och att människor lagar mat är inget att visa upp.

2010-07-26 @ 10:57:17
Postat av: S-E Karlsson

Tack Göran Lundqvisr SD Halmstad ! Det retar mej kollosalt att inte svenska TV kanaler ska ha svenska hallåor , vi bor ju iallafall i Sverige ännu? Det håller på att gå käpprätt åt pipedal med Sverige hoppas vid Gud att vi i Sd kommer in i riksdagen den 19/9 dvs i höst !

Ha det gott !

2010-07-26 @ 12:38:04
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : TV cheferna bör så småningom få förklara sej hur detta kan komma sej.



Någon förklaring kommer dom inte att ha.



Det intresanta blir då att få veta vilka som beordrat detta ,dvs dom som i realiteten styr Sverige,just med media är det ett måste om landets

förfall skall stoppas upp samt vändas.



Manipuleringen samt hjärntvätten i samtliga tv kanaler är en nationell våldtäkt inget annat.



Man kan om man vill även kalla det för schizofren socialism.



Igår avslutadeS UR TV med att en blond svensk tjej åt middag med en Syrian på restaurang.



Programet började bla med att man talade om att Syrianerna kastade mat på dom etniskt svenka tjejerna för att dom skulle ta ner dom på jorden.



En jultomte sa att säga hora till etniskt svenska tjejer är en manlighetsgrej inte ett vinstlottsproblem.



Dessa kameltrampare håller på att flytta Sverige 600 år tillbaka i tiden skicka hem dom snarast möjligt.



Skicka med kvinnojourena samt FI med.

Mussekramande socialistbrudar gör sej bäst i ett beduintält,deras sexliv blir väl lite fattigt då gott om kameler finns att tillgå.



Låsta dörrar mellan svenskar och vinstlotter.

I skolan detta är ju för h-vete sjukt.



I den schizofrena socialistens värld så måste sagan ha ett lyckligt slut dvs en romantisk middag.



Du skall definitivt titta på UR ang Södertälje om du är osäker inför valet,sedan är det inget snack.



Säg nej till rektum-socialism rösta SD den 19 Sep.

Dessa parasiter har skatterånat Svennebanan i 30 år snart totalförstört bla Malmö samt Södertälje.



"Kick ass den 19 Sep rösta in SD med dunder och brak i riksdagen.



2010-07-26 @ 13:43:33
Postat av: Göran Lundqvist SD-Halmstad

Nu har man varit ute på marknader. Man har i olika sammanhang som privatperson haft kontakt med myndighetspersoner. Tydligen ser jag så pålitlig och trevlig ut att många öppnar upp sig om vi kommer in på ämnet politik. "Jag ska rösta på Sverigedemokraterna, säger många". Ni skulle bara veta hur det går till här på…(Här säger tjänstemannen namnet på sin arbetsplats).



Jag har en klump i magen när jag tänker på vad pengarna kunde använts till fortsätter tjänstmännen. Det handlar kommunal och statsanställda. Lägger man dessa röster till alla som kommer fram spontant på evenemang eller ringer till vår kommunförening så kommer valet att bli rena rama segertåget.



Många röster är desperata, nästan uppgivna. Många tror att Sverigedemokraterna kan ställa allt tillrätta med en gång. Föräldrar som berättar om skolpersonals feghet när invandrarelever bråkar med svenska elever. Äldre släktingar tar sig in på skolan och uppträder hotfullt. Butiksanställda som berättar om snatteri och om stölder som begås av boende i närområdets miljonprogramsområden. Poliser som berättar om tillslag och vad som en vanlig trafikkontroll kan få för resultat. Landstingsanställda som berättar om sin arbetssituation när invandrare söker vård. Fasighetsanställda som berättar om skadegörelse och om onormalt slitage på lägenheter och tvättstugor. Det är alla dessa röster som tillsammans kommer att ta Sverigedemokraterna in i riksdagen. Kanske Halmstadsborna lägger tillräckligt många röster så att SD fördubblar sina mandat i kommunfullmäktige. Om detta inte är verklighetens folk så vet jag inte vad som menas med detta ord. Kampen har bara börjat. Nu kör vi så att det ryker, hela vägen in i kaklet…

2010-07-26 @ 16:29:25
Postat av: Lotta

@S-E Karlsson och Göran Lunqvist. Även jag har lagt märke till att det bara blir fler och fler reportrar och hallåor av utländsk härkomst. Det jag brukar trösta mig med är att någon riktig invandrarkramare till journalist förhoppningsvis fått lämna över sitt arbete åt en hett älskad invandrare och själv fått ställa sig till arbetsmarknadens förfogande. Ytterligare en sak som retar mig är att i vilket program man än tittar på som har publik i studion så ser man alltid till att placera invandrarna på första parkett samt zoomar i dem så att ingen kan missa dess närvaro. Är det ett nyhetsprogram där man intervjuar folk på stan pratar man gärna med tre invandrare och på sin höjd en svensk. Enda gången detta inte sker är när man intervjuar exempelvis elver på en skola med mycket problem, då filmar man från vaderna och nedåt. Pratar man med någon/några så är de etniskt svenska.

2010-07-26 @ 17:26:44
Postat av: Jörgen Milton

Utvecklingen inom Svenska kyrkan är verkligen skrämmande. Nu börjar man t.om blanda upp gudstjänstinnehållet med andra religioners läror och ritualer. Var och kollade i Engelbrektskyrkan i Stockholm där man nu utför " onenessblessing" en välsignelseritual med koppling till hinduismen. Dessutom har prästerna där varit hos en indisk guru för att lära sig detta.



Skriv gärna på min namninsamling mot detta vansinne.

http://www.namnlista.se/kristna-mot-onenessblessing



Tack på förhand!

2010-07-26 @ 17:52:50
URL: http://www.jorgenmilton.n.nu
Postat av: leifer

@Lotta, det pågår särbehandling i mångfaldens namn. Men det gäller inte bara invandrare, även kvinnor (invandrare eller ej) särbehandlas positivt i många sammanhang på mäns beskostnad. Det är ett driv nu i samhället att lyfta kvinnor och "trycka ner" män. Givet spär det på kriminalitet och utslagning av män, vårt kanske största samhällsproblem nu, dvs män som marginaliseras.

Mvh

2010-07-26 @ 18:22:15
Postat av: Malin R.

Svenska Kyrkan har totalhavererat kan vi konstatera.

Syreförsörjningen till kroppens övre regioner verkar att helt stoppas när islam och halalslakt bl.a. diskuteras av människor ,vilka utger sig för att vara kristna företrädare.Största möjliga tolerans mot intoleransen är mantrat som upprepas.Selektiv intellektuell hjärndöd är en korrekt diagnos och den går inte att skylla på värmen.Fenomenet existerar även vintertid.Debatten och utvecklingen ute i den stora världen tycks inte existera för de kyrkliga debattörerna.Sverige håller på att utvecklas till kontinentens största ankdamm.Det s.k. öppna samhället håller på att skrumpna ihop.I täten går Svenska kyrkan.Otroligt!

2010-07-26 @ 18:23:42
Postat av: leifer

Ska tillägga att SD är kanske det enda partiet nu som ha en riktigt tydlig mansprofil. Alla andra står för att marginalisera männen ytterligare.

2010-07-26 @ 18:24:22
Postat av: Anders J

"Det är dock lika bedrövligt eller kanske än mer bedrövligt att företrädare för den svenska kyrkan medverkat till denna debattartikel."



Ja! Liksom att Svenska kyrkan aktivt stöder utlänningar som uppehåller sig illegalt i Sverige.



"Jag är fortfarande medlem i svenska kyrkan men mitt utträde ur svenska kyrkan har nu kommit ännu ett steg närmare. Det kanske är dags att starta något alternativ till svenska kyrkan som verkligen står upp för de kristna värderingarna på ett mer adekvat sätt än dagens företrädare och i många fall politiskt korrekta hycklare."



Jag gick ur för några år sen av ekonomiska skäl, men överväger att gå med nu. Det som får mig att tveka är just inställningen i allt som har med illegala invandrare - dumtolerans etc. Ett alternativ som borde prövas seriöst är att alla vi som vill vara med i Svenska kyrkan, men är kritiska mot dess hållning i dessa frågor organiserar oss inom ramen för Svenska kyrkan, t ex under namnet Intern opposition. - Varför ska vi ge vika för en vidrig syn på människor och rättssystem och låta högljudda PK-intoleranta inom Svenska kyrkan fördriva oss vanliga troende och kyrkobesökare?

2010-07-26 @ 21:56:25
Postat av: S-E Karlsson

Lotta ! Att döma av bilden på Peter Weiderud så behöver han nog en kopp ljummet vatten med mycket socker i det brukar hjälpa vid såna besvär som han tycks ha där .

2010-07-27 @ 06:35:20
Postat av: VX

Bra fråga.. men svaret kommer ju tyvärr alltid vara nej.



En anna rimlig fråga vore också:

Finns det något att älska med islam?

Just VARFÖR är denna förtryckande religion så otroligt mycket värd att vi måste kasta oss platta för den och förneka alla egna principer för den?



Vilket positivt har islam någonsin tillfört Sverige? Kan själv inte komma på ett dugg.

2010-07-28 @ 20:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0