SE I ÖGONEN

Kvällens Agenda med KG Bergström blev en flopp. KG Bergström lyckades med konststycket att inte nämna Sverigedemokraterna en enda gång. Trots att man pratade opinionssiffror!

Nu ställer jag mig frågan om han kommer att undvika SD även i de följande två programmen?

Under debatten mellan Carl Bildt och Jan Eliasson fick jag mig dock ett gott skratt när Carl Bildt så kraftfullt uttryckte att han inte skulle kunna se de afghanska kvinnorna i parlamentet i ögonen om Sverige drog tillbaka sina trupper i Afghanistan. Undrar hur han tänkte?

 


Kommentarer
Postat av: OT

Varma hälsningar till alla skattebetalare: Jävlaranamma - Äntligen Måndag! http://www.youtube.com/watch?v=s22bwvHQcnc

2010-08-29 @ 23:47:18
Postat av: LN

"Desperationen är påtaglig hos Socialdemokraterna. Vantarna är kastade och här ska kämpas med näbbar, klor - med lögner och smutskampanj för att gripa makten åter.

Det senaste exemplet bjuder socialdemokraten Nima Gholam Ali Pour på i sin blogg http://nimafromiran.blogspot.com/. Med namn och bild hänger han ut 14-årige Elias och 15-åriga Love. Han skriver att de har blivit hjärntvättade och att socialtjänsten bör utreda dem. Nima Gholam Ali Pour sitter själv i socialnämnden i Malmö och påstår därför att han vet vad som är bäst för barnen. Deras brott? De har kritiserat Mona Sahlin.

Jag låter Nimas ord tala för sig själva: "Att man använder ett barn som megafon för nyliberala idéer är bland de vidrigaste saker som jag sett ett politiskt parti i Sverige göra. Här har vi ett barn som vill göra något gott och Centerpartiet har skrivit debattartiklar åt honom och använt honom som ett verktyg för att basunera ut sin högerextrema politik. Det här är inget annat än politisk pedofili."

- - - - -

Hade Nima varit lika upprörd om det hade variti sossarna som hade legat bakom?



Varför är den gode Nima här? Varför är han inte i sitt hemland och idkar politik där?

Nima behövs inte här, men skulle kanske kunna göra nytta hemma i Iran. Det finns tillräckligt med töntar i Nya Sverige - någon skulle säkert kunna hittas, som kunde, sannolikt bättre, agera

i Nimas ställe.

Det är ett flagrant uttryck för demokratifrånvaro att låta nytillresta gottköpsfigurer från iran, irak, pakistan, somalia, libanon, turkiet o.s.v. företräda svensk ursprungsbefolkning.

2010-08-30 @ 00:05:15
Postat av: OT

Jag som värd (skattebetalare) ropar: "Drick!" till Nima Gholam Ali Pour



Carl Michael Bellman - Så lunka vi så småningom: http://www.youtube.com/watch?v=sV0tn2eqYw8



"...Men du, som till din återfärd,

ifrån det du till bordet gick,

ej klingat för din raska värd, fastän han ropar: "Drick!"

Driv sådan gäst från mat och vin,

kör honom med sitt anhang ut

och sen med en ovänlig min ryck remmaren ur hans trut!..."

2010-08-30 @ 00:16:30
Postat av: Ronny

Att SVT styrs av en rödgröna röra står utom allt tvivel, efter att ha sett "Korrespondenterna" SVT2, några gånger. Ett beställningsjobb från mångkulturlobbyn, där man med kända reportrar åker runt i Europa, och häcklar och varnar för nationella rörelser, i syfte att skrämma svenskar för att rösta på SD,samtidigt som det är ett förakt för svenska väljare! Man visar bilder på facsistiska organisationer och gör sammankopplingar med SD. SVT, politiskt och religiöst obundet!? Man spyr......

2010-08-30 @ 00:19:10
Postat av: Ludvig

Ja hur skulle Carl Bildt kunna se afghanska kvinnor i ansiltet, då får han väl slita av skynket som gömmer ansiktet. Och då blir det nog inte så angenämt för honom.

2010-08-30 @ 06:47:00
Postat av: Stefan K

Anna Hedenmo och Mats Knutsson lyckades dock få in SD i sin utfrågning av Jan Björklund, precis som i utfrågningen av Mona Sahlin.

Svt är inte det opolitiska och demokratiska företag som licensbetalarna förväntar sig.

Även Sverigedemokrater betalar sin licens och borde därför få se sitt parti behandlas under samma villkor och med samma förutsättningar.

...och andra sidan så betalar fackmedlemmar pengar till en organisation som stöder ett parti som propagerar mot deras eget.

Inget förvånar i dagens Sverige.

2010-08-30 @ 07:06:49
Postat av: S-E Karlsson

Jag är stolt över att jag har löst livstids medlemsskap i Sverigedemokraterna ,bara en sån sak som att SD-television satt text till sina tre valfilmer gör mej glad det bevisar att Sverigedemokraterna tänker på sveriges handikappade, i det här fallet ca 1,4 miljoner hörselskadade och därtill döva som via text kan ta till sej vad Jimmie Åkesson säger på filmerna !

Har inte sett att de andra partierna har tänkt på detta ändå är det en lag som går i kraft i år som säger att alla ska ha full tillgänglighet i Sverige !

Den lagen tycks det bara vara SD som lever upp till ! Mycket bra !

2010-08-30 @ 07:07:34
Postat av: Stefan K

Jag lyssnade just på Svt:s morgonnyheter där Jan Björklund utfrågades av tv-tittarna efter gårdagens tv-sända utfrågning.

Han gav fyra tydliga svar:

Han kommer aldrig att ställa upp på en politik med fri invandring som hans ungdomsförbund strävar efter.

Han kommer inte att sätta sig i en regering med Mona Sahlin och heller inte gå över blockgränsen om SD kommer in som vågmästare.

Även invandrarflickor måste deltaga i skolgymnastiken.

Vi ska kunna ha en avspänd diskussion om problem, även när det gäller invandringsfrågor.



Innerst inne tror jag Jan Björklund är den partiledare som gärna skulle vilja se över den misslyckade integrationspolitiken med åtgärder som strider mot den mer pk-korrekta han och kollegorna visar upp för allmänheten.

Han är som många fler, rädd för rasistspöket.

2010-08-30 @ 08:03:11
Postat av: Robin Shadowes

Var det inte Kurt Lundgren som kallade Bildt för Sveriges dummaste politiker eller nåt i den stilen?

2010-08-30 @ 08:04:57
URL: http://sverigedemokraterna.se/
Postat av: Henrik

Kul med Bildts groda! Om det verkligen var Afghanska kvinnors situation Bildt oroade sig för så vore väl det bästa att lägga alla integrationsmiljarder på att bara ta hit just Afghanska kvinnor och inget annat. Dom om några har väl ett skyddsbehov, dvs från sina sadistiska "män". Vidare dör 40 personer om dan av skottskador i Caracass, Venezuela, dvs mer än i hela Iraq. Men är man inte muslim så är man ju per etablissemangets definition sällan "skyddsbehövande"...

2010-08-30 @ 08:07:28
Postat av: Fredrik

Jag ser ironin men samtidigt så tror jag ej denna kvinna på fotot vågar inte annat än att ha denna styggelse på sig. Jag personligen är för mänskligfrihet och då helst kvinnans. Jag tycker våra svenska trupper ska vara kvar och försvara dessa kvinnor som är som slavar under religionen ISLAM!Ta fighten där! Visa vilket satyg religionen är och hur den får hela länder och befolkningar att bete sig som djur! Mördar,slaktar,torterar,våldtar osv osv!



Jag stödjer de SVENSKA trupperna!

Sen så vore det väl rätt lämpligt o fråga hemkommande vad man tycker om talibaner och den form av fundametalistiska ISLAM man bedriver!



Varför förbjuds den inte?

Varför förbjuder man ej"SHARIA" i svenk lag?



Är en fråga som SD ska ställa omgående dom kommer in i riksdagen.

2010-08-30 @ 08:08:57
Postat av: Fredrik

Bra Henrik!

Ännu en vinkel som SD borde ta upp!

Man vurmar för ISLAM och inget annat!

Varför hjälper vi inte folket i venezuela?

Vänsterflummet som styr hela media idag och man har en förkärlek till dessa islamiska barbarer!



Varför? inte en jävla susning faktiskt för det går ju stick i stäv med deras kvinnokamp som dom sägs bedriva men verkar vara helt obefintlig?



Tror de flesta är kåta på makten och vad den medför och det har gjort hela vänsterhögen till medlöpare till nåt som dom ej kan ta sig ur utan att offentligt be om ursäkt till Sverige och världens kvinnor!!

2010-08-30 @ 08:14:20
Postat av: Stefan K

Thomas Mattsson och Expressen har lyckats överträffa sig själva i floskler...igen!

Postat av: Måns

Varför är så många så rädda för demokratin att dom till och med vill stoppa skolvalen?

Att döma av Norrbottenskuriren så är SD mycket populära i Norrbotten. Av artikeln framgår att många skolor vill använda sig av antidemokratiska metoder för att stoppa SD.



I alla fall börjar skolvalet på onsdag och pågår fram till den 17 september.



http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5512349

2010-08-30 @ 09:56:37
Postat av: Nalle i Växjö

I dagens Ring P1 räddades Elisabet Höglund av Gång-Gången och matchen tog slut



Dagens sista ringare tog upp frågan varför en arbetsgivare har rätten att nobba en kvinna med det muslimska demonstrationsplagget Burka eller slöja.



Att nobba någon med keps på huvudet var OK enligt Elisabet för det var ett "sportplagg" att neka någon med slöja eller burka var fel, för personens kompetens sitter inte i slöjan , och då kan en arbetsgivare inte vägra anställning.



Om inslaget mot all förmodan skulle komma med på webben återkommer jag med länk till den mycket intressanta diskussionen på Ring P1



2010-08-30 @ 10:06:21
Postat av: Fredrik

Man är livrädd för skolvalen pga av att dessa ungdomar utsätts för de våld,mobbning och glåpord som kommer med den stora invandring vi har.



Hur ska man ha det? Flumskolan idag har haft år,mån,dagar,tim att försöka få det att funka men skiten ploppar upp till ytan hur man än fösöker spola bort den med en massa påhittat islamafobi,rasism och annat!



Lilla Sverige är inte det där lilla inskränkta studiecirklen längre utan har blivit globalt och med det så synar alla vår smutsiga byk! Rena terrorist nästet. Är så man skäms! dags för svensken att ta ställning för demokratin och låta människor säga sina åsikter utan att bli kallade både det ena eller andra!

2010-08-30 @ 10:13:57
Postat av: Rättvis

NU kan SD sträcka på sig, sträcka på sig rejält, därför att Åkessons utspel om våldtäkts vågen REDAN sätter spår i debatten.

Postat av: Kalle

>Nalle, håller med dig.



Elisabeth Höglund är kass. Hon sitter bara där i radion som alla andra programledare i Ring P1. med Täppas Fågelberg som förebild.



Tidigare i programmet ringde en chaufför in till programmet. Han undrade varför vägen E20 var så dålig och trång mellan Stockholm och Göteborg. Han undrade vart alla pengar till vägbyggen och underhåll tar vägen i Sverige. Elisabeth Höglund hackade sönder hans fråga och föreslog andra vägar. Hon tänkte inte ens tanken att han skulle lasta av någonstans utefter den umdermåliga E20.



Hon sitter ju där i Ring P1 som myndigheternas språkrör för att folk inte skall upptäcka vad som är fel i Sverige.



Vart går alla våra skattepengar???



Likadant med järnvägen. I Stockholmsområdet var det signalfel..igen. Det är signalfel varje dag. Eller andra tekniska fel som stoppar tågen på järnvägen med förseningar.



Banverket som skall underhålla järnvägarna klarar inte ens av att snöröja på vintern.



Vart går all våra skattepengar och biljettpengar som vi betalar för att infrastrukturen skall fungera???



Vi betalar näst högst skatt i världen. Ändå räcker inte skattepengarna.



Har Sverige blivit en banarepublik???

2010-08-30 @ 11:10:14
Postat av: Allemand

Har du ingen annan länk, vill inte bidraga med klicks till aftonhoran.

2010-08-30 @ 11:10:42
Postat av: AWSvensson

I Smålandsposten framträder åter en medlem i de hjärndödas förening. Namnet Klaus-Peter Beiersdorf; i en desperat jakt efter personer som i ivern att misskrediterar Sverigedemokraterna framställer sig själv som avsaknad av mänsklig intelligens. Ett verkligt bottennapp.

2010-08-30 @ 11:36:33
URL: http:///tyskungen.se/
Postat av: S-E Karlsson

Kalle , ca tre hundra miljarder per år som enligt vissa uträkningar invandringen sägs kosta , får vi mycket fina vägar sjukvård, äldreomsorg ,tandvård och därtill inga pensionsänkningar för !

2010-08-30 @ 12:37:39
Postat av: Måns





I artikeln sägs ingenting om att det är synd om våldtäktsmän på grund av deras psykosociala problem. Istället talar man för första gången i PK-media om det lidande som offren får utstå.



På grund härav föreslås att alla män ska DNA-testas så att alla förövare av våldtäkter åker fast.



Ett fantastiskt erkännande av att SD har rätt. Bara SD kommer in i riksdagen så kommer nog PK att mjukna även i andra frågor. Så anser jag att man skulle kunna använda sig av DNA för att avslöja brottslighet i samband med asylfusk, t ex dubbla identiteter, falsk nationalitet och falska anhöriga.

2010-08-30 @ 12:58:48
Postat av: alf

@AWSvensson

Om du går in på "tyskungens" sida igen och scrollar ner till bilden på hans hall, så ser du snart hur det står till i hans kroppsdel, där det skall finnas en hjärna.

Eftersom jag har läst psykologi var det ingen större konst att ställa hans diagnos. Det är synd om killen men det finns hjälp att få för honom bara någon snäll människa vill hjälpa honom att söka.

2010-08-30 @ 13:38:10
Postat av: Tony Ingman

Ja dom Amerikanska valexsperterna som sossarna har anlitat har jobbat på bra. Säg är det inte konstigt att det parti som anser sig stå över alla

andra i fråga om rättvisor och omtanke om alla människor, just det partiet kör dom smutsigaste

kampanjerna med dom, fulaste tricken.

Det är int omtanke om människor som driver dessa

fähundar, det är driften att sitta vid köttgrytorna

2010-08-30 @ 13:52:27
Postat av: Skånepåg

Pia Kjærsgaards veckobrev måndagen den 30 augusti, som hon avslutar med en bredsalva mot det svenska massmediaetablissemanget. Hon anser helt korrekt att denna har lämnat sin roll att kontrollera statsmakten, att det ”missförstått” sin uppgift och i stället fördömmer och censuerar det som inte passar statsmakten.



”Alle danske journalister kan bagfra, i søvne og i beruset tilstand remsen om, at de tilhører den fjerde statsmagt – den, der kontrollerer, at de tre andre statsmagter: den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt, opfører sig, som de skal. Det er en enorm forpligtelse, et umådeligt ansvar.



Svenske medier har over en bred bank misforstået det totalt: De er blevet den fjerde magt: Den fordømmende og censurerende.



Tak til alle I svenskere, som har sendt mig mails og breve. Jeg ønsker jer og jeres land alt det bedste, og jeg håber ikke mindst, at I får såvel bedre politikere som bedre medier.”

Postat av: Tony Ingman

I dagens Expressen på nätet kan jag läsa att Alliansen tror att " De som kommer till vårt land

är resurser " Dom menar antagligen somalierna , där

många knappt har någon skolgång alls? Jag vet inte

hur kraven är för att bli politiker, men på den

svenska arbetsmarknaden platsar dom inte.

2010-08-30 @ 14:39:25
Postat av: Fredrik

Vad är det som händer?

Yttrandefriheten gäller ej Sverigedemokraterna?

SKANDAL!!!

Man må tycka vad man vill men nog fan ska man kunna kritisera invandringen som den ser ut idag!?



Anmäl nu!! Men PK MEDIA räknar med det och tar gärna kostnaden för man vill med all kraft stoppa SD väg in i riksdagen och "kostar de lite pengar nu innan valet så... fyyyfan!



Vägrar gå med på dessa Lars Ohly farsoner!

Vad är det som händer? Representanter för minst 5% av svenska befolkningen får ej "TALA"!!



Postat av: Cavatus

Nalle! Hörde också Höglundskan imorse och höll på att tappa andan. För det första, vilka fördomsfulla åsikter mot kepsfolket!! För det andra: är det inte meningen att inringaren ska få framföra sina åsikter utan att bli avbruten av Höglund som länge och väl skriver inringaren på näsan vad som är rätt och fel. Där föll Höglunds ALLA aktier enligt mitt förmenande. Tvi vale, vilken unken typ.



Så här i valrörelsens elfte timme uppmanar jag alla läsare att hjälpa till i flygbladsutdelningen. Det laddas upp nya flygblad varje dag och trycket är stort. Hoppas givetvis på allas ert stöd i spridningen av kunskapen om att det finns ocensurerade nyheter på internet.



Här finns information om allt som laddas upp dagligen och länkar till nedladdning av flygbladen:



www.aktualia.wordpress.com/flygblad

Postat av: Nalle i Växjö

Rainfelt sitter med tårar i halsen och skapar frizoner för invandrare så att dom får lägre kostnad än "Svenska" företag.



Förmodligen har även skatteverk och Moms enheten specialregler för invandrarföretag , för dom har alltid gott om personal även om dom inte säljer nästan någonting.

Undrar om Facket kollat minimilöner?

Postat av: Tony Ingman

jAG HAR NU SLUTAT ATT KÖPA AV DOM LJUGANDE MASS-

MEDIAPRUDUKTER SOM SVENSKA TIDNINGAR ÄR, NÄR DET

GÄLLER PRENUMERATIONER ÄR DOPM UPPSAGDA SEN LÄNGE,

DOCK BRUKADE JAG KÖPA KVÄLLSPOSTEN NÅGRA DAGAR I

VECKAN, MEN ALLT EFTER SOM ÄVEN DENNA TIDNING

FÖRFALLIT IN I PK ISMENS VÄRLD HAR DET BEGRÄNSATS

TILL LÖRDAG OCH SÖNDAG. MEN NU ÄR DET ÄVEN SLUT

MED DETTA INTE EN SPÄNN SKALL GÅ TILL DESSA

STORLJUGANDE BLASKOR . DET LILLA DÄR ÄR ATT LÄSA

GÅR ATT LÄSA PÅ NÄTET.

JAG HOPPAS ATT TUSENTALS ANDRA GÖR LIKADANT, FÖR

ÄR DET NÅGOT SOM KÄNNS, SÅ ÄR DET NÄR DET TRÄFFAR

EKONOMIN.

2010-08-30 @ 21:36:09
Postat av: carl10

kalle ! på deklarationsmanualens baksida står det att vi får betala 1200 miljarder i skatt varje år.

det finns en som gjort en film och stölderna av dessa miljarder. men han vågade inte lägga till vad massinvandringen kostade.

tydligen har alliansen mot Sverige lånar 176 miljarder. så Sverige går back! vi är ett land i konkurs.

se filmen gratis och lagligt på webben:

googla på "1200 miljarder" tryck på video.

http://video.google.com/videoplay?docid=3131814649006604738#

2010-08-30 @ 23:59:50
Postat av: MartinA

"när Carl Bildt så kraftfullt uttryckte att han inte skulle kunna se de afghanska kvinnorna i parlamentet i ögonen om Sverige drog tillbaka sina trupper i Afghanistan. Undrar hur han tänkte?"



Hehehehe, haha, mycket väl funnet! Tack för att du gav också mig det skrattet :D

2010-08-31 @ 20:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0