"PÖBELDEBATT" I AGENDA



Läs artikeln på Newsmill.

Kommentarer
Postat av: Peter

Kan ni inte skicka iväg Björn Söder i alla fall så att han dyker upp som gubben ur lådan och ger dem svar på tal.

2009-10-25 @ 13:02:07
Postat av: Fridsamme Fridolf

KRITISERA INTE ISLAM . . .



. . . men kritisera istället de styrande partierna, som inte förmår skydda de muslimer som vill göra det.



De enda muslimer som idag vågar tala för muslimer är de som öppet eller förstucket ansluter sig till dess mest totalitära ideologi kännetecknad av hat, hot och våld av värsta slag.



Kristendomen fick sin reformation efter 1500 år. Islam är nu ungefär lika gammal, så det bör vara mycket naturligt med en reformation. Den kan bara muslimer genomföra. Men de som vill ta upp frågan kännre hoten och vågar inte. Sverige, som Frihetens Stamort på Jorden, borde lova att skydda dem som vill debattera ämnet.



Det är vad SD bör kritisera: Att våra politiker inte klarar att skydda dem som vill kritisera islam, vare sig de är kristna eller muslimer.



Många av dem som flytt hit, har ju gjort det på grund av det förtryck islam inneburit i deraas hemländer. De måste få känna sig fria här.

2009-10-25 @ 13:04:39
Postat av: Gubben o Gumman

Helt rätt Fridolf upp med diskussionen från den sandlådenivå som socialkommunisterna vill hålla den på.



Det finns förmodligen massvis med musslimer, som känner sej villrådiga, med en stort potensial

till reformation.



På ett friskt sätt.



Socialkommunsternas stöd till den militanta delen.

Är direkt hämtat ur Marxismens bojjor.



Respektera varandras religioner är något helt annat

än vad som pågår i valboskapens import-Sverige.



Dessa muslimer ,kristna el Finska baptister, sitter nog dom med ikväll ,framför Agenda och räknar grodorna ,som far ur Mona Salins

käft.



Förmodligen välutbildade med begrepp vad som är rätt o fel.



Som dessutom klarar av att stötta bla sina döttrar

till självt tänkande individer.



Glöm aldrig bort den tillgången för AB Sverige

2009-10-25 @ 13:29:18
Postat av: Info

EXEMPEL: GRANSKNINGSNÄMNDEN OCH SVERIGEDEMOKRATERNA



"Bok om Sverigedemokraterna - SB 720/09



Godmorgon, världen, P1, 2009-03-08

Gomorron Sverige, SVT1, 2009-03-12



I både SR:s Godmorgon, världen och SVT:s Gomorron Sverige uppmärksammades en bok om Sverigedemokraterna och om hur debatten med dem bör tas enligt författarna. I båda programmen förekom kritik mot partiet och dess politik. I Godmorgon, världen sa den ena författaren bland annat att partiet inte respekterar allas lika värde och att Sveriges ekonomi med partiet vid makten skulle kapsejsa. I Gomorron Sverige sa en av författarna att partiet står för ”en gammeldags, unken svenskhet”. Han sa också att det var viktigt att visa att partiet står för en slags apartheidpolitik, att de inte vill blanda kulturer med varandra.



Sverigedemokraterna anmälde inslagen som de ansåg stred mot kravet på opartiskhet. Partiet kritiserade flera sakpåståenden och ansåg att man borde getts tillfälle att kommentera vad som sagts eller att programledarna borde ha varit mer kritiska till vad författarna sade.



Enligt Granskningsnämndens mening måste det vara möjligt för programföretagen att sända inslag där tillfälliga medverkande uttalar sig kritiskt om ett parti och dess politik, med hänsyn till den vidsträckta yttrandefrihet som gäller för sådana medverkande. Nämnden ansåg att man får godta en relativt långtgående kritik innan det kan krävas att partiet i fråga måste ges tillfälle att besvara kritiken. Nämnden ansåg inte att kritiken i de aktuella inslagen var så långtgående att den krävde ett bemötande. Inte heller ansåg nämnden att programledarnas förhållningssätt innebar att inslagen stred mot opartiskhetskravet."

2009-10-25 @ 13:58:09
Postat av: Göran N.

Ber om ursäkt om jag skriver vid sidan om aktuellt ämne men jag känner att måste göra läsekretsen uppmärksammad på gruppvåldtäkten av en 17-årig flicka i natt i Upplands Väsby utförd av 6 gärningsmän. Endast Svd har en liten notis om detta. Det fyller mig med vämjelse över att media inte väljer att ta upp detta, då det sannolika skälet till deras agerande är att man inte vill locka fler röster till SD.



Mvh

Göran N.

Postat av: Dille i Momåla

Återigen sticker diktaturen fram sitt fula tryne. För det är antidemokratiskt att statliga företag som SVT, i samarbete med politikerna gör allt för att strypa informationen till medborgarna och debatten.



Förfarandet har skrämmande likhet med Göbbels samordning av tyska media. Från sitt propagandaministerium bestämde Göbbels i detalj hur tidningarna skulle skiva i varje situation.



Inför folkomröstningen i Österrike, som Tyskland strax innan invaderat, bestämdes att ordet “ja” bara fick användas i samband med propaganda för ett ja till att utplåna Österrike som en fri stat.



Granskningsnämnden sticker för övrigt inte under stol med att den inte motsätter sig en rent hitleristisk propaganda och behandling av Sverigedemokraterna.



Dess motivering, att Sverigedemokraterna skulle vara antidemokratiska, ter sig idag än mer absurd. För idag ska åsiktsdomstolen även innehålla en (före detta?)KGB-agent och kommunist, Jan Guillou.



Kan man göra bort sig mer än så?

2009-10-25 @ 14:47:10
Postat av: Kalle

Jan Guillou skrev vänligt och sanningsenligt om SD i Aftonbladet. Han ansåg också att SD inte var främlingsfientligt vill jag minnas.



Nu kom hämnden från media som skriver ned Jan Guillou så mycket de kan. Media har grävt fram så mycket negativt om honom som ett varnande exempel för andra att inte skriva sanningsenligt om SD.



2009-10-25 @ 14:56:13
Postat av: Info

LITET KORT OM DANIEL PO(O)HL



Själv inte etnisk svensk, tycker sig Daniel P. troligen vara i sin fulla rätt att ägna sitt liv åt att smutskasta Sverige och svenskarna. Jag vet, att Thoralf Alfsson vet vem han är, om inte annat så från den tiden då Daniel och Expo listade Östra Ölands Fria Horisont (Kurt Lundgren) som en av Sveriges många farliga, ISLAMOFOBISKA bloggar.



Den som inte ännu känner Daniel P., som alltså idag ska uppträda oemotsagd i Agenda, kan få litet vägledning genom Wikipedia:



”Daniel Poohl, född i Vänersborg den 11 augusti 1981, är chefredaktör för tidskriften Expo. Han tillträdde som redaktionssekreterare efter att Stieg Larsson avlidit 2004 och efterträdde Richard Slätt som chefredaktör 2006.



Poohl blev känd för allmänheten efter att 2001 ha infiltrerat det då nybildade Nationaldemokraterna för att göra ett TV-reportage, som sedan sändes i TV 3:s program Folkhemmet. ---



Poohl används ofta av andra media som en referensperson i frågor som rör Sverigedemokraterna. Detta gäller bland annat Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Göteborgsposten. I Expressen har han skrivit om hur han tycker att Sverigedemokraterna ska bevakas på ett sätt som motverkar att partiet får fler sympatisörer. Han har medverkat som expert på Sverigedemokraterna i Sveriges Radio.”



Stiftelsen Hela Sverige / Artister Mot Nazisters stipendium om 25 000 kr:



”Motivering: Expos medarbetare [Daniel Poohl] bedriver kontinuerlig research om extremhögern, föreläser och informerar om den svenska och europeiska extremhögern för bland annat lärare, politiker och journalister, förvaltar Expos arkiv som är den största kunskapsbanken om högerextrema och antidemokratiska företeelser i Skandinavien, ger ut tidskriften Expo, och bedriver daglig nyhetsrapportering på sin hemsida. Arbetet utförs till största delen på ideell basis [finansierad av bl.a. Allmänna arvsfonden och en lång rad privatpersoner och sammanslutningar] och har kraftigt motverkat spridningen av högerextrema och rasistiska idéer och gett stöd och uppmuntran åt personer som på olika sett har konfronterat nazismen och högerextremismen. Expos medarbetare har, genom sitt tålmodiga arbete under lång tid gjort en oerhört betydelsefull insats i kampen mot nazismen i Sverige. Stiftelsen ´Hela Sverige´ vill därför med ett större antal stipendier premiera detta, på alla sätt, heroiska arbete."



2009-10-25 @ 15:33:45
Postat av: Berra

Jag undrar om Jimmie Åkesson inte har varit något otaktisk när han så öppet deklarerade att Islam är det största utländska hotet mot Sverige.Man undrar om han inte förstod vad som skulle hända?Att hela massmedia skulle försöka krossa SD,och det här är bara början, det kommer att bli mycket värre fram till valet.SD kanske vinner en del röster på detta, men många blir nog också skrämda för att rösta på SD,och kanske i stället röstar på pp som protest mot alliansen och sossarna, som de gjorde i EU valet

2009-10-25 @ 16:34:22
Postat av: Gubben o Gumman

Enligt profftyckarna var det den största PR kupp

Jimmie Åkesson kunde genomföra.



Så den gubben gick inte.

2009-10-25 @ 16:38:38
Postat av: Dille i Momåla

Jag undrar om Jimmie Åkesson inte har varit något otaktisk, skriver Berra som också tror att PK nu kommer att försöka krossa Sd.



Berra har rätt i att det kommer att bli mycket värre vid valet. Men SD:s väljare har sedan länge genomskådat PK och bryr sig inte om deras lögner. I stället vänder sig vanligt folk till Internet, t ex denna blogg för att informera sig.



Det har media insett och det är med allsäkerhet därför som AB publicerat Åkessons artikel. AB får nu en hel hop nya läsare och en viss renommé om att trots allt släppa igenom oppositionella åsikter.



De andra medierna måste följa med.- för får man färre läsare eller tittare så slår det på hela företagets överlevnad.

2009-10-25 @ 17:00:23
Postat av: Tore

"Göran N"! Det är beklämmande hur media uppför sig!

Att dessa våldtäkter kan fortgå utan en massiv bevakning, varnande och rapporterande!

Vi har en polismyndighet, där endast 5 % av myndighetens manskap bedöms som godkänd!

Uppklarningen vid våldtäkter är skrämmande låg:

endast 260 domstolsbeslut av över 5.000 våldtäkter för 2008 är redovisade! (BRÅ)(DN)

"Fria Nyheter" är de enda, som avslöjar tidningarnas gärningsmän, oavsett de är etnisk svenskar eller invandrare. Men då är det som sagt, endast de som kommer att behandlas i svensk domstol! Det märkliga är, att när en etnisk svensk begår brått, saluförs detta utan pardon! Därför kan man sakligt säga, att när media mörkar, då är det en invandrare i farten!

När det gäller "gruppvåldtäkt" i Norge, har polisen i Oslo meddelat att samtliga gruppvåldtäkter där har detta genomförts av invandrare!

Någon skillnad statistiskt tror jag absolut icke

på här i Sverige!

Varje gång jag hör detta om att våldtäkter genomförs, blir jag "heligt förbannad", och vill DNA prova hela den invandrande manliga befolkningen, för att: 1. Avslöja. 2. Dömma. 3. Utvisa!



Detta får inte fortsätta med oförminskad fart! Det märkliga är ju att det finns människor som struntar i detta, tills det drabbar dem själva!

"Sent skall människan (svensken) vakna"!



När det nu gäller SvT program i kväll, förvånar det ej mig. Denna tv-kanal är inget annat än en reklampelare för den hysteriska invandrande delen

från "mellan-östern"! Lobbyisterna gastar vilt, och påhejas av en samling "hornseptetter" vars folk i Sveriges Riksdag springer runt som yra höns, ylande om hur rasistiska och främlingsfientliga vi är mot de brottsliga invandrarna! Jag tror detta beteende gynnar oss Sverigedemokrater för ett massivt medgivande!

4,7 % av Sifo denna gång! (Gp)

Visst är livet underbart, åtminstone med dessa siffror, eller hur!?...

2009-10-25 @ 17:08:04
Postat av: Tore

"Göran N"! Det är beklämmande hur media uppför sig!

Att dessa våldtäkter kan fortgå utan en massiv bevakning, varnande och rapporterande!

Vi har en polismyndighet, där endast 5 % av myndighetens manskap bedöms som godkänd!

Uppklarningen vid våldtäkter är skrämmande låg:

endast 260 domstolsbeslut av över 5.000 våldtäkter för 2008 är redovisade! (BRÅ)(DN)

"Fria Nyheter" är de enda, som avslöjar tidningarnas gärningsmän, oavsett de är etnisk svenskar eller invandrare. Men då är det som sagt, endast de som kommer att behandlas i svensk domstol! Det märkliga är, att när en etnisk svensk begår brott, saluförs detta utan pardon! Därför kan man sakligt säga, att när media mörkar, då är det en invandrare i farten!

När det gäller "gruppvåldtäkt" i Norge, har polisen i Oslo meddelat att samtliga gruppvåldtäkter där har detta genomförts av invandrare!

Någon skillnad statistiskt tror jag absolut icke

på här i Sverige!

Varje gång jag hör detta om att våldtäkter genomförs, blir jag "heligt förbannad", och vill DNA prova hela den invandrande manliga befolkningen, för att: 1. Avslöja. 2. Dömma. 3. Utvisa!



Detta får inte fortsätta med oförminskad fart! Det märkliga är ju att det finns människor som struntar i detta, tills det drabbar dem själva!

"Sent skall människan (svensken) vakna"!



När det nu gäller SvT program i kväll, förvånar det ej mig. Denna tv-kanal är inget annat än en reklampelare för den hysteriska invandrande delen

från "mellan-östern"! Lobbyisterna gastar vilt, och påhejas av en samling "hornseptetter" vars folk i Sveriges Riksdag springer runt som yra höns, ylande om hur rasistiska och främlingsfientliga vi är mot de brottsliga invandrarna! Jag tror detta beteende gynnar oss Sverigedemokrater för ett massivt medgivande!

4,7 % av Sifo denna gång! (Gp)

Visst är livet underbart, åtminstone med dessa siffror, eller hur!?...

2009-10-25 @ 17:12:39
Postat av: Stefan K

Jag hade hopp om framtiden här i Sverige, men nu förvånar inget längre. Jag skulle inte hoppa högt om Sd råkar ut för ett rejält valfusk, där media och riksdagspartier ler i smyg istället för att ta avstånd från detta. De 7 och deras kompanjoner har nu visat att alla medel är tillåtna i kampen mot Sd.



Det finns de som hoppas eller befarar (vilken sida man nu står på) att Sd ska tappa väljarstöd. Varför? Sd:s väljare består till största delen av svenskar som tröttnat på etablissemanget, ledsnat på den censurerande median och inte minst på de trötta riksdagspartierna. Den gemensamma kampen mot Sd borde istället sluta i ännu fler röster till partiet.

2009-10-25 @ 17:23:20
Postat av: Calle

I KVÄLL har pk medierna tagit fram " Tjocka Berta". Nu skall SD skjutas i sank.Först programmet " Vår mörka historia" i TV 4 som handlar om svensk slavhandel för nåra hundra år sen, givetvis med kopplingar till dagens Sverige.Handlade om hur negrerslavar straffades på den tiden. Stämmer precis med hur vissa religioner och länder behandlar folk ännu IDAG.TV 4 och Gustav Fridolin försöker retroaktivt skuldbelägga dagens svenskar så vi inte skall reagera mot massinvandringen som pågår.Carl von Linne´utmålades som rasismens urfader och ordet rasim upprepades i varannan mening.Har han så dåligt samvete för vad som hände för flera hundra år sen, kan han väl måla sig svart och emigrera till Afrika som botgörning.Denna ensidiga propaganda hade gjort Josef Göbbels avundsjuk.Är det ngn. som tror att det är en slump att denna serie sänds just nu?? Antagligen var den ämnad för nästa år innan valet, men nu behövde man mer ammo för att kväsa demokratiska svenskar.Kvällens Agenda blir väl åt samma håll om jag har förstått "spelreglerna" rätt.Får väl dubbla dosen blodtryckssänkande om jag skall se den skiten också!

2009-10-25 @ 19:38:56
Postat av: Calle

I KVÄLL har pk medierna tagit fram " Tjocka Berta". Nu skall SD skjutas i sank.Först programmet " Vår mörka historia" i TV 4 som handlar om svensk slavhandel för nåra hundra år sen, givetvis med kopplingar till dagens Sverige.Handlade om hur negrerslavar straffades på den tiden. Stämmer precis med hur vissa religioner och länder behandlar folk ännu IDAG.TV 4 och Gustav Fridolin försöker retroaktivt skuldbelägga dagens svenskar så vi inte skall reagera mot massinvandringen som pågår.Carl von Linne´utmålades som rasismens urfader och ordet rasim upprepades i varannan mening.Har han så dåligt samvete för vad som hände för flera hundra år sen, kan han väl måla sig svart och emigrera till Afrika som botgörning.Denna ensidiga propaganda hade gjort Josef Göbbels avundsjuk.Är det ngn. som tror att det är en slump att denna serie sänds just nu?? Antagligen var den ämnad för nästa år innan valet, men nu behövde man mer ammo för att kväsa demokratiska svenskar.Kvällens Agenda blir väl åt samma håll om jag har förstått "spelreglerna" rätt.Får väl dubbla dosen blodtryckssänkande om jag skall se den skiten också!

2009-10-25 @ 19:40:57
Postat av: Calle

I KVÄLL har pk medierna tagit fram " Tjocka Berta". Nu skall SD skjutas i sank.Först programmet " Vår mörka historia" i TV 4 som handlar om svensk slavhandel för nåra hundra år sen, givetvis med kopplingar till dagens Sverige.Handlade om hur negrerslavar straffades på den tiden. Stämmer precis med hur vissa religioner och länder behandlar folk ännu IDAG.TV 4 och Gustav Fridolin försöker retroaktivt skuldbelägga dagens svenskar så vi inte skall reagera mot massinvandringen som pågår.Carl von Linne´utmålades som rasismens urfader och ordet rasim upprepades i varannan mening.Har han så dåligt samvete för vad som hände för flera hundra år sen, kan han väl måla sig svart och emigrera till Afrika som botgörning.Denna ensidiga propaganda hade gjort Josef Göbbels avundsjuk.Är det ngn. som tror att det är en slump att denna serie sänds just nu?? Antagligen var den ämnad för nästa år innan valet, men nu behövde man mer ammo för att kväsa demokratiska svenskar.Kvällens Agenda blir väl åt samma håll om jag har förstått "spelreglerna" rätt.Får väl dubbla dosen blodtryckssänkande om jag skall se den skiten också!

2009-10-25 @ 19:44:33
Postat av: Gubben o Gumman

Vi noterade också programmet om den svenska slavhandeln.



Det finns tydligen imngen botten på hur långt PK Sverige kan gå.



Mycket bra skrivet "Calle"



Det viktiga är att detta läggs upp på nätet som denna bloggen.

2009-10-25 @ 19:44:53
Postat av: Stefan A

Skogstjuven Fridolin bekymrar sig över att staten tagit mark av samerna,miljöpartiet och sossarna har i skön förening stulit skog av småskogsbrukarna för miljarder under minst en tioårsperiod,och lämnat efter sig förtvivlade och maktlösa småskogsägare.Småskogsägarna har körts över av stora mäktiga myndigheter som skogvårdsstyrelse,naturvårdsverket och länsstyrelser, men då har inte storhycklaren Fridolin klagat, utan säkert klappat sina små labbar av glädje...fy..f.. Bidragstagaren Poohl är naturligtvis med i agenda för att försöka kleta högerextremismen på SD, kanske det även utgår arvode...har det väl inte så fett numera.

2009-10-25 @ 20:09:35
Postat av: Gubben o Gumman

Vänta bara tills media drar igång kampanjen för Piratpartiet samt FI.



500000 förstagångsväljare som gillar Internet o fri nedladdning.



SD beslut om Ipred bör ut fortast snarast.

2009-10-25 @ 20:10:18
Postat av: Robin_Shadowes

Hur skall man kunna reformera islam? Kristendomen har ju sina apokryfer d v s kapitel som har tagits ut ur bibeln. Skulle man göra något liknande med koranen, att ta bort allt som är våldsamt, kränkande och kontroversiellt så skulle koranen gå från att vara en tegelsten till att bli världens tunnaste bok. Men för all del, lycka till med det projektet...

2009-10-26 @ 02:30:36
Postat av: Allan

Det finns en modern slavhandel idag som heter jobb och utvecklingsgarantin där mestadels etniska svenskar tvingas arbeta åtta timmar om dagen för a-kasseersättning eller socialbidrag. Det kallas praktik och är positivt eftersom de får möjlighet att visa framfötterna hos arbetsgivare som när praktiken är slut tar in en ny praktikslav och praktikanten får en ny praktik vilket kan pågå in i det oändliga utan att praktikanten har några rättigheter som avtalsenlig lön, pensionspoäng, rätt till semester med mera.

2009-10-28 @ 15:35:54
Postat av: Allan

Tillägg till ovan,

Många arbetsgivare har satt detta i system trots att de skulle ha råd att anställa. Men gratis är gott eller hur?

2009-10-28 @ 15:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0