PIRATPARTIET MEDIAS GULLGRISAR

Idag behöver man bara sätta på radion så är någon från Piratpartiet med eller så följer någon reporter partiets valturné. Inga eller väldigt få kritiska frågor ställs av journalisterna. I studio ett idag var det istället en moderat som tog över programledarens roll och ställde raka frågor till Christian Engström om barnpornografi på nätet och narkotikaförsäljning över nätet. Christian Engström fick då väldigt svårt att svara på hur dessa brott skall förhindras och bekämpas på ett "fritt internet".


Idag kommer också en rad avslöjanden gällande Piratpartiets kandidater. Jag citerar hela stycket från SD-Kuriren som går under rubriken "Varning för pirater"..


"Toppkandidaten Christian Engström , är en f.d aktiv folkpartist som inte ser några problem med att rösta för en legalisering av narkotika och prostitution. Vintern 2008 skrev Engström ett inlägg på en kommunistisk blogg, där han sade sig helt hålla med blogginnehavaren om dennes beskrivning av Sverigedemokraterna, som ett förljuget, rasistiskt parti, som överdriver problemen med brottslighet i Sverige.

Piratpartiets andranamn, Amelia Andersdotter, ingår i styrelsen för svenska FN-förbundet, som vill förbjuda Sverigedemokraterna
och andra invandringskritiska organisationer. Andersdotter var fram tills nyligen företrädare för den mångkulturalistiska organisationen "Alla lika, alla olika". Hon är också engagerad i vänsterorganisationen Attac, som öppet samarbetar med terrororganisationer som AFA och Revolutionära fronten. Hösten 2007 arrangerade Piratpartiet en manifestation, där man på Andersdotters initativ bjöd in Syndikalistiska Ungdomsförbundet, SUF, som medarrangörer. SUF, som de senaste åren varit drivande bakom våldet och överfallen på Sverigedemokraterna och andra oliktänkande och som av SÄPO klassas som ett hot mot rikets inre säkerhet, förväntades bland annat stå för ljudanläggningen vid Piratpartiets manifestation.

Fjärdenamnet på Piratpartiets lista heter, Anna Troberg. Innan hon blev kandidat för PP, drev hon en uppmärksammad blogg under namnet "Rosetta Sten". Nedan följer ett axplock av de åsikter som Troberg framförde på bloggen:

"Jag har fått nog av Kristdemokraterna. Jag är inte alls förtjust i Sverigedemokraterna heller, men även om de nu tyvärr går framåt, så har de i alla fall sin image att kämpa med. De flesta vet, eller har i alla fall en svag aning, om att de är fula fiskar (...)De värnar om en kärnfamilj som inte finns och som jag betvivlar någonsin existerat i någon större utsträckning."
[http://www.sverigedemokraterna.eu/www.annatroberg.com/2007/03/07/kristdemokraterna-lever-i-lalaland/
]

"Bort med kungahuset och låt dem försörja sig som alla andra."
[http://www.sverigedemokraterna.eu/www.annatroberg.com/2007/10/09/lat-kungen-slippa-vara-kung/
]

"Staten Israel idag är en jäkla skitstat som klampar omkring i Mellanöstern som en trotsig unge med behov att trycka till alla andra ungar i sandlådan."
[http://www.sverigedemokraterna.eu/www.annatroberg.com/2009/01/07/israel-maste-kliva-ur-offerrollen-asap/
]

"Jag tror att jag på allvar ska fundera på det där med en personlig scudmissil. Jag skulle så väldigt gärna vilja skicka en personlig sådan till alla abortmotståndare världen över med en personlig hälsning: "Bend over! from your very own La Rosetta.""
[http://www.sverigedemokraterna.eu/www.annatroberg.com/2007/04/18/en-personlig-scudmissil-eller-fri-abortratt-vad-ar-varst/
]

Tiondenamnet på Piratpartiets lista heter, Björn Felten. Felten förespråkar sex timmars arbetsdag och fri invandring
. Den 1 maj 2006 skrev Felten även ett inlägg på Piratpartiets forum, där han gav utryck för åsikten att Sverigedemokrater är "vidriga rasister", som "förverkat sin rätt att leva" och som borde få "dödsstraff".

För den som orkar finns det säkert mer att gräva fram, men jag anser dock att ovanstående räcker gott för att kunna göra en ganska klar bedömning av Piratpartiet utifrån ett invandringskritiskt och värdekonservativt perspektiv.

Den som anser att det behövs mer mångkulturalism, familjefientlighet och trivialisering av brottslighet i Europa och tycker att det råder brist på våldsförespråkande EU-parlamentariker med vänsterextrema kopplingar, han eller hon bör rösta på Piratpartiet. Övriga bör se sig om efter sundare alternativ."


Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-05-27 @ 23:31:20
URL: http://idabom.blogg.se/
Postat av: Roberth

Sällström var helt underbar på tv4. Gud vad Gudrun tappade masken helt. När han sa sanningen om invandringen då trodde jag hjärtat skulle stanna på tanten. Mycket bra av Sällström!

2009-05-27 @ 23:34:05
Postat av: Kurtan

Vilka clowner (Sällström undantaget)!!!



Ta t.ex Guuudrun som tjatar om jämställdhet hela tiden. Det enda hon är ute efter är en fet lön i Bryssel.



Och så har vi piratpartiet som går till val på att det skall vara lagligt att stjäla musik etc via nätet bara för att man kan och det är så lätt. Otroligt !!



Hoppas verkligen för Sveriges framtids skull att ungdomarna inte är så inihelvete korkade att de lägger en röst på piratpartiet eller den "avdankade" Fi representanten !!! Förresten Fi står det inte för fienden ?!



Det enda seriösa valet blir naturligtvis SD som har min röst och många många andras. Att lämna monsterunionen EU är ett första steg att ta tillbaka vårt land från vänster/liberaler och andra nyttiga itioter och parasiter som har infekterat Sverige alltför länge !!!



MVH

2009-05-28 @ 00:02:11
Postat av: Robin_Shadowes

Nån som har lagt upp det där från fyran på tuben än, för oss som missade det?

2009-05-28 @ 00:11:19
Postat av: Peter, den förste.

"Journalisternas" Sven Melander journalistik är tydlig!



Se och jämför: http://www.youtube.com/watch?v=hcxwTgEC7IM

2009-05-28 @ 01:35:32
URL: http://www.youtube.com/watch?v=hcxwTgEC7IM
Postat av: mhap

<a href="http://greenhorse.com/joinnow.ghc?r=218773129" target="new"><img src="http://graphics.tickerbar.info/banners/468601.jpg" border=0></a>



2009-05-28 @ 05:39:33
URL: ">http://
Postat av: Fredrik

PP är och drar till sig de människor som sitter o hucklar framför tvn,datorn och till 90 % inte ens har ett arbete.Försöker inte ens ska väl tilläggas.



Dom gillar det faktiskt.Har själv en bror som inte orkar ta för sig nåt.



26 år och surfar och spelar spel hela dagarna.Tycker de är rätt nice att få pengar på kontot en gång i månaden utan någon somhelst motprestation.



Argumentet är:Staten ska inte få kontrollera vad jag gör. Sen så ska musik vara fri ! Ja du vet ! vad säger man? Jo så här !:



Du är redan kontrollerad av staten din loser.



Dom vet exakt vad dom har dig.dom ger dig pengar i en sådan mängd att du precis klarar dig och du vistas utanför bostaden när du ska hämta ditt bidrag.



Sen detta med frimusik: Om jag tar din dator eller ditt bidrag så är det ok då ? Naturligtvis blir svaret: Nej med dom där har redan så mycket!



Brukar svara: Jo de är ju för att dom presterar nåt med du gör inte ett jota !Grejen är ju den att du ska vara tacksam och hålla käften ungefär ! :-)



Tycker om brosarn men man blir så jävla seg på dessa pasifister ! spark i röven o en spade i näven! Sen när du jobbat i ett par år så blir du röst berättigad!! :-)



2009-05-28 @ 07:04:01
Postat av: Tor

Engströms uttalande är inget avslöjande utan ett klargörande av piratpartiets strategi, att rösta med partigruppen i frågor utanför fokusområdet. Sexköpslagar är en nationell angelägenhet och alltså bara löjligt i sammanhanget. Det är heller inte troligt att någon av de grupper som PP vill vara med i kommer med några skogstokiga förslag på narkotikaområdet. Bara den som är dåligt insatt från början kan tolka Engströms uttalande som ett "avslöjande".



De andra sakerna känns inte särskilt relevanta i EU-valssammanhang. Feltens sätt att uttrycka sig var mycket olyckligt, men att påstå att han förordar dödsstraff för Sverigedemokrater är överdrivet också det. Han är starkt kritisk till rasism och främlingsfientlighet, men skulle naturligtvis inte ha uttryckt sig på det viset.



För övrigt så undrar jag varför Sverigedemokraterna vill förvägra vissa grupper av människor demonstrationsfrihet och rätten att anordna parader. Är vissa mer jämlika än andra i Sd:s Sverige?



http://antigayretorik.blogspot.com/2009/05/partierna-om-fyra-hbt-reformer-i-eu.html



Jag tycker också det är konstigt att Sverigedemokraterna tror sig ha någonting att vinna på att attackera piratpartiet. Partierna lär ju knappast konkurrera om samma väljare. Piratpartiet vill stärka grundläggande mänskliga rättigheter medan Sverigedemokraterna snarare verkar vilja försvaga dem.

2009-05-28 @ 07:09:06
Postat av: Hercules

Bara för er info: Amelia Andersdotter sitter INTE i Fnförbundets styrelse.Det är bara att titta på deras hemsida

2009-05-28 @ 07:34:45
Postat av: Nypirat

Kommentaren om dödsstraff är tagen ur sitt sammanhang i ett över tre år gammalt foruminlägg och det saknas dessutom ett ord i citatet som i sin helhet borde lyda "petteristiskt dödsstraff."



Med "petteristisk" åsyftas Petter som i ett tidigare sammanhang uttryckt ett missnöje och det är detta som Björn Felten ironiserar över i inlägget.

2009-05-28 @ 07:51:01
Postat av: Mike

Fredrik, ditt påstående att piratpartister skulle vara lata, arbetslösa och odugliga människor är rent skitsnack. Själv har jag arbete och studerar heltid och tillhör en av de som brinner för dessa frågor.

Det du just påstod är en grov generalisering som inte hör hemma i en normal debatt.

Kom tillbaka själv när du tänkt igenom vad du ville säga.

2009-05-28 @ 08:00:13
Postat av: grå

Det var en väldans massa ogrundade anklagelser mot Piratpartiet här. Prostitution och narkotikalagarna hör inte hemma på EU-nivå så de är fullständigt ointressanta. De är även helt ointressanta på riksnivå såvida ni inte tror att flera riksdagspartier helt plötsligt byter fot i dessa frågor.

Anklagelser mot en persons privata yttranden hör hemma just mot denna person. Lösa spekulationer tagna helt ur fördomar är bara löjligt.

Har de som inte gillar Piratpartiet inget bättre att komma med? Attackera politiken. Anklaga sakfrågorna. Bemöt ideologin.

Nåja, åtminstone var det här inget av det ännu löjligare om att Piratpartiets nästan 50 000 medlemmar "inte finns på riktigt" eller "bortkastad röst för att de inte har en chans" för ett parti som i opinionsundersökningarna får mellan 3,5% och 10%

2009-05-28 @ 08:02:09
Postat av: Mike

Till artikelförfattaren.

Det du försöker göra är att associera personerna inom piratpartiet med sådant som du tror att "medelsvensson" inte tycker om. Om du provade att gräva i de andra partiernas bagage kanske du skulle hitta lika mycket "intressant" där också.

Du skriver för att du är rädd, rädd för att något som är annorlunda ska ta över.



Tror du på allvar att Piratpartiet skulle plötsligt börja propagera åsikter från SUF, FN-förbundet eller något annat, bara för att enskilda engagerat sig i dessa organisationer?



Apropå Engströms åsikter: personligen tror jag en hel jävla massa problem skulle lösas om vi legaliserade mer, och jag tillhör inte gruppen "bordellbesökare" eller "sönderknarkad, borttappad uteliggare".



Den svenska modellen fungerar inte! Ge dig ut i Europa så kanske du ser själv.

2009-05-28 @ 08:07:50
Postat av: Mike

Jag glömde tillägga att jag skulle aldrig försöka få PP att förespråka legalisering av det ena eller andra, för det hör inte hemma i deras politiska program.



Det du bör fokusera på är att kritisera PPs politiska ideologi, för det är den som kommer styra deras arbete, inte partiledarnas privata åsikter!



Om någon tycker legalisering är viktigt, så är de fria att engagera sig i andra organisationer som tar tillvara deras röst.

2009-05-28 @ 08:10:57
Postat av: Stefan K

Har det inte gått upp för folk att PP står för Patetiskt Parti? Man pratar mycket om Sverigedemokraterna som ett enfrågeparti men ger aldrig partiet chansen att debattera om de övriga sakfrågorna man har på agendan. PP har däremot getts alla chanser att profilera sig som ett riktigt parti, men inte i någon intervju, debatt eller reportage har jag kunnat sett något som skulle kunna tänkas intressera andra en förespråkare för fri nedladdning av musik och film.

...förresten kanske PP står för Populistiskt Parti?

2009-05-28 @ 08:25:42
Postat av: mudder

Jag misstänker att media gullar med PP för att avleda uppmärksamheten från SD.

2009-05-28 @ 08:30:50
Postat av: ojojoj

Här luktar det avundsjuka Sverigedemokrater lång väg...

2009-05-28 @ 08:35:02
Postat av: Roberth

PP är verkligen ett enfrågeparti. Enbart skapat av Falkvinge för att dra in stålar till honom. INget annat.

2009-05-28 @ 08:40:08
Postat av: Tor

@Stefan K

"Patetiskt Parti"? Ärligt talat, var det det bästa du kunde komma på? Det är som någon sade: hellre ett parti med fånigt namn än ett parti med fånig politik.



Att piratpartiet inte tar ställning i alla frågor beror inte på att dess företrädare är ointresserade av andra frågor utan för att detta är en strategi för att kunna få största möjliga genomslag för öppenhet, grundläggande demokratiska värden och en reformerad immaterialrätt genom att samla människor från båda blocken i en tid när andra partier har glömt bort de här frågorna. Piratpartiet är fullständigt ärliga och öppna med denna strategi och uppenbarligen är det fler som vill ha PP:s politik än Sd:s, så du kanske ska akta dig så att de där smutskastningsförsöken inte faller tillbaka på dig själv.



Ett populistiskt parti borde ju rent semantiskt innebära att parti som företräder befolkningens åsikter (eller en stor del därav). I praktiken har det snarare kommit att användas som en beskrivning på partier som egentligen inte tror på sin politik men försöker locka väljare genom förenklade problemformuleringar.



För övrigt lägger jag märke till att det inte är någon Sd-anhängare som försvarat HBT-personers rättigheter ännu. Hur var det nu med alla människors lika värde?

2009-05-28 @ 08:48:27
Postat av: Anders Troberg

"Den som anser att det behövs mer mångkulturalism, familjefientlighet och trivialisering av brottslighet i Europa och tycker att det råder brist på våldsförespråkande EU-parlamentariker med vänsterextrema kopplingar, han eller hon bör rösta på Piratpartiet."



Låter bra för mig, PP har min röst.

2009-05-28 @ 08:57:02
Postat av: Nypirat

@Roberth

Falkvinge skapar PP och lever på bidrag utan lön för att INTE komma in i Bryssel eftersom han står som nr 6 på listan.



Engström lever i flera år på egna pengar jobbandes på heltid utan lön för att komma in i Bryssel istället för att dela sina stålar till Falkvinge vilket hade varit enklare och snabbare.



Under tiden bygger de tillsammans med andra gratisarbetare upp en stor och jobbkrävande partiapparat, reser omkring och debatterar i media och på torg.



Känns som att det varit bekvämare och att timpengen skulle blivit högre om de tagit vanliga jobb istället.



Det måste finnas mer drivkraft än bara pengar, exemeplvis engagemang, samma som ni i SD drivs av.

2009-05-28 @ 09:06:08
Postat av: DDR2

Visst är det så att media ser sin chans att göra samma sak som man gjorde med Junilistan (= skicka dem till Bryssel, på SD:s bekostnad), och de gör det helt ogenerat. Det är det som är det värsta med läget i det här landet. Locket på. Censur. Jante.

2009-05-28 @ 09:09:19
URL: http://exilen.eu
Postat av: DDR2

PP verkar mest bestå av gamla liberaler och anarkister. Alltså ännu ett "långtåtvänster"-alternativ...

2009-05-28 @ 09:13:40
URL: http://exilen.eu
Postat av: Skånepåg

> Hercules



Gå in på länken till Mattias Karlssons artikel. Här framgår med all tydlighet att det är du som inte känner till fakta och som skall ta på sig "dumstruten"!

Postat av: Skånepåg

Från Newsdesk



"Ungdomsordförande överfölls under torgmöte

2009-05-28 07:54



Som ett led i Sverigedemokraternas kampanj inför det stundande valet till Europaparlamentet torgmötestalande partiordföranden, Jimmie Åkesson, och ungdomsförbundsordföranden, Erik Almqvist, under gårdagen i Sundsvall.



Trots att motdemonstranter från bland annat Ung Vänster hade börjat samlas vid talarna, valde de närvarande poliserna, av okänd anledning, att lämna platsen.



Motdemonstranterna försökte först störa ut mötet genom att föra oljud, men övergick senare till rena handgripligheter. Vid flera tillfällen saboterades mötet genom att vänsterextremisterna drog elkablarna ur högtalarsystemet, därefter överföll man Erik Almqvist under hans tal, slet mikrofonen ur händerna på honom och kastade iväg den. Almqvist fick under tumultet också motta ett slag över munnen.



För bara några dagar sedan överfölls partiordföranden, Jimmie Åkesson, på ett liknande sätt då han talade i Linköping och en tid innan dess tvingades man avbryta ett möte i Malmö efter trakasserier och störningar från extremvänstern. Även på många andra orter har man drabbats av allvarliga mötesstörningar.



Erik Almqvist kommenterar:



- Dagens agerande från Sundsvallspolisen var under all kritik. Jag är besviken, men inte förvånad. Polismyndighetens och de etablerade partiernas långvariga ovilja att ta hotet från extremvänstern på allvar har utmynnat i ett regelrätt pöbelvälde på många platser i landet. Om man inte från politiskt håll genast börjar vidta kraftfulla åtgärder för att återupprätta lag och ordning, så kommer situationen tveklöst att förvärras ytterligare.



- Även om vi Sverigedemokrater är de som varit utsatta längst och värst, så är vi inte längre de enda som drabbas. För några dagar sedan misshandlades t ex en folkpartistisk valarbetare i Stockholm och några dagar innan dess tvingades MUF i Göteborg avbryta ett valmöte på grund av trakasserier och hot från den extrema vänstern. Till sist kommer det kanske inte finnas någon kvar som vågar protestera mot kommunisternas terrorverksamhet...



För vidare information:

Erik Almqvist

Förbundsordförande SDU

Tel: 0731- 50 45 04

2009-05-28 @ 09:31:50
Postat av: Knegarn

Ja det blir nog som med Ny Demokrati på sin tid.

Media tog fram dem till riksdagen och sedan föll allt som en pannkaka när verkligheten knackade på dörren. Ett parti som så snabbt kommer upp i smöret drar till sig en massa kufar och när de sedan skall försöka komma överens inbördes så spricker det.



Men de tar nog en del röster från SD helt klart.

En ytlig bekant som tidigare varit inställd på SD sade att hon skulle rösta på piratpartiet. När jag då berättade om PP's inställning till invandring så blev hon mkt förvånad och släppte tanken på dem.

Tror det kan vara många som är okunniga på samma sätt.

Så PP, om ni läser detta: Gå ut klart och tydligt och tala om hur ni ställer er i denna viktiga fråga och huka inte för att lura folk att rösta på er.

2009-05-28 @ 09:33:26
Postat av: AWSvensson

En representant för ett parti kan aldrig säga sig har privata åsikter som går stick i stäv med partiets.Rent trams att påstå något sådant. Så rättfärdigat från en PP försvarare på dessa grunder är enbart patetiskt. Jag tycker dessa PP folk utkristalliseras som en gren av det anarkistiska något vi kan klara oss utan.

2009-05-28 @ 10:14:29
Postat av: Tor

@Erik Almqvist:

Det är helt förkastligt att ni attackeras. Men att ni inte stödjer andra gruppers demokratiska rättigheter får era beklaganden att klinga en aning falskt. Varför inte stödja alla människors demokratiska rättigheter och lika värde?

2009-05-28 @ 10:20:11
Postat av: Maria

PP är ett symtom på decennier av socialiststyre i detta land. Alla andra ska fixa saker åt en och man behöver inte ta något eget ansvar. Toppnamnen i PP verkar stå långt till vänster och leva i någon slags konstant haschdimma. Flummigt värre. Dom är svåra att ta på allvar. För Falkvinge så verkar det bara ett sätt att ragga tjejer. Han behöver väl all hjälp han kan behöva iofs.

2009-05-28 @ 10:23:31
Postat av: AWSvensson

Om Tor kunde vidareutveckla vad han menar med stödja alla människors demokratiska rättigheter och lika värde? så vi outbildade SD väljare kunde förstå vad du menar.

2009-05-28 @ 10:25:32
Postat av: Fröken H Fökk

PP är som bekant ett enfråge parti, som när de har löst fildelningsproblematiken och rätten att uttrycka sig fritt(dvs svenska demokratiska värderingar). Ja då, är deras uppdrag slutfört och de behövs inte längre.



Precis så som pappa Fökk beskrev det för två veckor sedan med orden "Mission complete".

Hr Fökk fick då motta väldeliga smädelser från både Thoralf och bloggläsare här.

Väldigt odemokratiskt måste jag tollägga.

Bitterheten i det läget var väl för stor med urusla marknadsundersökningar för SD, så någon skulle väl bära hundhuvudet! I detta fall blev det min pappa.



P.S. Pappa låter meddela att Adriatiska havet är strålande vackert nu. Han mejlade mig från Podgorica, Montenegro, helt kliniskt rent från muslimer. Idag seglar han över till Bari på Italienska klacken för vidare resa till Grekland. Han tog omvägen till Italien för att slippa segla längs Albaniens kust. Mer reseskildring kan komma.d.s.

Postat av: Nalle i Växjö

Ännu ett exempel på värdelös prorgamledare i Ring P1



Lyssna på den senare delen där Mazetti, ja hon heter faktiskt så veckans programledare, uttrycker att Mana Sahlins " Toblerone affär " var en struntsak.



Hur får en programledare, visserligen i PK Radion SR vara så okunnig.

Toblerone var vara toppen av ett isberg, där olovligt utnyttjande av ditt och mitt kredikort ( brukar kallas Statens) var endast en del.



Hoppas någon ringer in och rättar programledaren på denna punkt om hon själv inte inser sitt klavertramp och gör en "Pudel"



En liten fundering.

Mazetti = Toblerone ? Är det någon koppling på något sätt.

Postat av: Drutten

Är du en idiot Tor?

Du vet lika väl som jag att SD är för allas lika värde. Lägg av med detta struntprat.



För övrigt så va det nära att jag röstade på PP. Av en ren impuls grej och ilska mot staten, men när jag kom till sans och gjorde en egen research blev det SD.



Igår gick jag och min sambo till biblioteket och röstade SD.

2009-05-28 @ 10:41:20
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vilken djävla dag blåser o regnar i Kalmar.



Vårt eminenta kommunalråd i Kalmar Johan Person har en kreativ fru hon letar efter sin vigselring med metall detektor på en campingplats.



Med tillstånd av länstyrelsen i Kalmar .



Finns det någon möjlighet att skriva hans namn överst på

Piratpartiets valsedel i Eu-valet måntro.



Vi hörde på vår radiofoniska låda att 140000 fötidsröster lämnats in mot 70000 förra valet.



Så det är väl lika bra att gratulera Piratpartiet till en stor framgång i Eu-valet såvida inte...



Vi vill även passa på att varna tidigt vakna Piratpartister ,för musarm i högerhanden samt tennisarmbåge i vänsterarmen.Dessa åkommor tar längre tid att läka än skavsår.



Försvaret hudsalva räcker inte så längt heller stiften är bara fyllda till en tiondel numera.



Detta då för att harmoniera med vårt försvar som skall försvara ett FRITT SVERIGE.



Vi tycker allt att piratpartiet är lite blygsamma i sina krav om ett fritt Internet.



När partiets kärväljare finns hos män mellan 18-27 år



Hos denna grupp arbetslösheten är snart 30%

( I Danmarkär den 8% varför är det så?)

.Märkligt land det där Danmark.



Så bör väl det vara en självklarhet med ett gratis Internet ,samt att en ny dator får hämtas ut på Mediamarkt tex en gång i halvåret.



Såvida inte TV 4 startar en program som heter Piratpartist söker fru (pga tidsbrist för rag).Föreslår vi kraftiga rabatter på upplåsbara BARBARAS ,då givetvis av båda könen.



När det gäller valdagen den 7 Juni kommer två partiers väljare att bli mycket förvånade.



I det ena partiet kom hälften iväg till varurnorna i det andra 117%.



Så än en gång grattis till EU-valet Piratpartiet.









2009-05-28 @ 10:47:23
Postat av: Tor

"Är du en idiot Tor? Du vet lika väl som jag att SD är för allas lika värde. Lägg av med detta struntprat."



Varför tycker då inte Sd att det är viktigt att Europaparlamentet tar ställning för att allas lika värde ska gälla i medlemsländerna?



Se sidan som jag hänvisade till ovan: http://antigayretorik.blogspot.com/2009/05/partierna-om-fyra-hbt-reformer-i-eu.html

2009-05-28 @ 10:54:47
Postat av: Stefan K

Tor

Patetisk politik = patetiskt parti

Jag kan använda många fler namn på partiet om du så vill?

2009-05-28 @ 10:56:38
Postat av: AWSvensson

Tor: Nu är ju gudskelov inte alla bögar då hade bögproblematiken varit löst för länge sedan. Orkar inte läsa bögtjafstet så var vänlig att föredra vad som är problemet.

2009-05-28 @ 11:03:49
Postat av: Piratpartist

Heder åt Thoralf som inte censurerar inläggen.



Här har vi ett exempel på en raspig grammofonskiva som upprepar vad andra skriver.

http://axelsson.me/2009/05/piratpartistisk-eu-kandidat-ville-doda-sverigedemokrater/



Skillnaden är att här togs kommentarer bort utan att besvaras. Tråkigt debattklimat, är det nåt som SD står för generellt eller är det bara denne Axelsson?

2009-05-28 @ 11:14:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Nalle i Växjö.



P1 är inga problem längre Johan Hakeilus Aftonbladet sköt dom i sänk igår.



Readktioen består av journaliter i utförsbacke typ Täppas Fååågelberg.

2009-05-28 @ 11:16:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Pirater är någon som snor andras saker typ vid

Somalias kust.



Är detta generellt för alla som kallar sej pirater

tex i musiksammanhang.



Bäste pirat har du hört sagan, om att man ger sin fiende tillräkligt långt rep så han kan hänga sej själv.



Skall du snacka censur så ring Interaktiv mediabevakning i Varberg dom har bla AFTONBLADET O Tv4 som sina kunder på sin hemsida som verkar numera lite svår att hitta.



2009-05-28 @ 11:25:50
Postat av: Skånepåg

Här är andra som anser att halalslakta andras kor är OK. Samma tankegångar som PP?

Postat av: Erik

@ Fredrik



haha vi har visst lite gemensamt jag har också en bror som är 26 (vad är det med dessa 83or?)



som bara surfar och spelar numera



2009-05-28 @ 11:35:31
Postat av: Jonas Franzen

Jag har inte läst den här bloggen på ett tag, men jag återvänder till ett mycket intressant blogginlägg.



Här använder sig Thoralf av samma taktik som han själv fördömt såååå många gånger. Att gräva upp enskilda kommentarer, enskilda händelser för att sedan tolka dessa på sitt egna sätt.



Om vi gör samma urval på Sverigedemokratera. Alltså tittar på vad enskilda personer historiskt varit medlemmar i för organisationer, vad de skrivit på sina bloggar osv, lovar jag att vi kommer få väldigt många uppseendeväckande utdrag att sammanställa.



Nej, det hela handlar om att SD nu inser att PP kommer att sno ett par mandat i EU-parlamentet, som egentligen var avsett för dem, men att Sveriges missnöjesröstar nu har hittat ett mer rumsrent alternativ.

2009-05-28 @ 12:04:10
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Eu kör snart igenom halaslakt.Då blir det cirkus

när militanta veganer skall släppa alla kor fria.Indien here we come.



Att halal slakta samt "Pirata köttet" (förlåt kunde inte låta bli)i Skåne innan ett EU val får väl anses svårslaget korkat.Där kan ju pundarpartiet köra lite Goa stuk med.Gubben o Gumman på Getingen



Nu väntar vi bara på att en berikare skall träffa en brandman i planeten med en sten i Rosengård

2009-05-28 @ 12:07:36
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Två saker Jonas Franzen:1 skall du se in i framtiden använd inte kristalkulan från SSU:s centralager.



2. Vi lovar att återkomma till din prognos valnatten

7 Juni.

2009-05-28 @ 12:21:43
Postat av: Tor

@AWSvensson

Är du allvarlig eller är dina kommentarer menade som satir?

2009-05-28 @ 13:02:49
Postat av: Roberth

Ni som säger att falkvinge inte tjänar på detta ha detta i åtanke. Han är mer exponerad än de flesta andra i media. Det är värt mycket mer än rena pengar!

2009-05-28 @ 13:04:17
Postat av: Malin R

Man kan inte ta enskilda uttalanden och på basis av dem göra bedömningar av det s.k. Piratpartiet påstås i en del inlägg.Kanske det.Svårare att förklara blir när den ene efter den andre på partiets lista visar sig ha taskiga uttalanden och ibland minst sagt suspekta politiska kontakter.Då framtäder ett mönster värt att observera och notera.Den granskningen vill eller kan inte mediakåren göra.Mycket märkligt.

2009-05-28 @ 13:22:29
Postat av: Ronken

Sänder en hälsning från det mångkulturella Hisingen i Göteborg: http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=497674

2009-05-28 @ 14:10:04
Postat av: Michael Axelsson

Svar till Piratpartist:

Här har du den där Axelsson...

Att jag upprepar vad andra skriver är inte så konstigt, det gör dom flesta i bloggvärlden.



Men VILKA kommentarer har tagits bort?? Jag har besvarat varenda kommentar jag fått och jag har absolut inga problem att debattera, så om du tittar ännu en gång så kan du se mina svar.

http://axelsson.me/2009/05/piratpartistisk-eu-kandidat-ville-doda-sverigedemokrater/



Men visst är det konstigt att alla är så anonyma och att det inte finns en enda PP som törs säga vem dom är och stå för sin sak. Men PP är ju dom samma som springer med huvor på sig och hotar vår demokrati.

2009-05-28 @ 14:22:33
URL: http://axelsson.me
Postat av: AWSvensson

Tor jag är i allra högsta grad allvarlig så vad är problemet.

2009-05-28 @ 14:28:28
Postat av: Anonym

Ne så synd det är om SD. Ni får aldrig synas eller höras. Stackare stackare. Behöver du en famn att gråta ur i lille Thoralf?



Tänk att media och "staten" kan vara så dumma emot er käcka killar och tjejer som intebara vill annat än Sveriges bästa. Ni vill ju bara stänga in Sverige bakom Europa. Göra lite som Idi Amin gjorde. Skapa en nation av bara ett folk och en tanke. Han gjorde inget fel. Han menade väl och det var bara andra stater och media världen över som förstörde hans skapelse.



Ja gråt gråt gråt ärade Sverigedemokrater. För det är sååååååååå synd om er. Ni får aldrig synas eller höras på några sätt. Trots alla era bidrag och kampanjer över nätet eller via torg så syns och höra ni inte. Fy attans vad Svenskarna är elaka emot de små missnöjda halvfeta gubbarna. Fy på dom. Vi kallar dom alla för vänstertokar. Enklare att göra så. För då kan vi låsa in dom när vi får makten. För den kommer ni ta? Med era 2-4 % som egentligen bara är en konspiration, det är väl snarare 30% ni säger er ha. Det finns mkt att skratta åt och med då det gäller SD. Partiet som aldrig får synas eller höras, partiet som förföljs och bla bla bla bla. Den offerstämpel ni satt på er. Ärligt talat jag tror utgångsdatumet var våren 04. Men det bekymrar inte herrar likt Thoralf. Det är synd om mig. Jag är Sverigedemokrat, på automatik är alla emot mig. Undra lite om det inte är som så att din största fiende Thoralf är du själv,med alla dina konspirationer och märkliga kopplingar





Puss och kram från en annan Sverigedemokrat som hörs, syns och inte känner sig det minsta trakasserad.

2009-05-28 @ 15:37:21
Postat av: Tor

AWSvensson skrev: "Nu är ju gudskelov inte alla bögar då hade bögproblematiken varit löst för länge sedan."



Om Sverigedemokraterna blir attackerade vid sina valmöten då kritiserar jag det starkt eftersom alla ska ha rätt att presentera sina åsikter. Jag säger inte att "gudskelov är inte alla sverigedemokrater, då hade ju Sd-problematiken varit löst för länge sedan" - det hade nog väckt en enorm anstöt hos Sd-anhängare. Men tydligen går det bra att ge ett sådant besked till hbt-personer.



Om du inte är mer intresserad än att du orkar läsa en enkät med fyra frågor, så ser jag ingen större vits i att sammanfatta här.

2009-05-28 @ 15:52:07
Postat av: AWSvensson

Tor nu förhåller det sig så ska du veta , med enbart bögar uteblir reproduktionen , inget reproduktion inga bögar, gudskelov att alla inte är bögar för då fanns ju inga bögar.

2009-05-28 @ 16:04:37
Postat av: Erik

5%-10% av jordens befolkning är gay och 5-10% av de som föds av hetrosexuella kommer bli gay



problem med det ? de har väl lika stor rätt som alla andra!!

2009-05-28 @ 16:42:53
Postat av: Tor

Jo förvisso, men vad har det med saken att göra. Det låter som om du tyckte att det vore bäst om det inte fanns några bögar över huvud taget.

2009-05-28 @ 16:43:53
Postat av: Nalle i Växjö

Hurra!

Det kanske trots allt finns en framtid för Sverige.

Svenskan blir huvudspråk.



Läs på SVT, se länk

Postat av: Nalle i Växjö

Hurra!

Det kanske trots allt finns en framtid för Sverige.

Svenskan blir huvudspråk.



Läs på SVT, se länk

Postat av: Nalle i Växjö

Hurra!

Det kanske trots allt finns en framtid för Sverige.

Svenskan blir huvudspråk.



Läs på SVT, se länk

Postat av: Nalle i Växjö

Hurra!

Det kanske trots allt finns en framtid för Sverige.

Svenskan blir huvudspråk.



Läs på SVT, se länk

Postat av: Piratpartist

Svar till Michael Axelsson:

Kommentarerna försvann efter att varit synliga ett tag och det tolkade jag som att du tagit bort dem.



Nu ser jag att de åter är synliga och dessutom besvarade och då är ju ordningen återställd.

2009-05-28 @ 17:23:20
Postat av: Lingon

gäsp Parlamentet har inget att säga till om ändå. Det är ministerrådet (maffian) och kommissionen (översteprästerna) som har den reella makten

2009-05-28 @ 17:45:45
Postat av: Lingon

Måste säga att jag är imponerad av Christian Engström.

Startar ett företag med polarna. Jobbar och sliter med det många år. Säljer sin andel och inkasserar en ansenlig summa, men fortsätter arbeta på företaget ett par år. Skulle gissa att det är under den tiden han kläcker sin idé.

Satsar på att ge sig in i politiken. Man får säga att han har skött det hela otroligt bra. Han är intelligent och har skapat en perfekt karaktär som kommer ge en hel del röster (till Falkvinges stora förtret(han vill ju helst själv vara där så han får ligga med några wow-tjejer runt om i Europa)), hobbymannen kan komma in i parlamentet och kommer då inte bara vara miljonär, han kommer ha hamnat vid den största köttgryta som finns. Nu kan han snart dra sig tillbaks i lyx.



Vad har du gjort de senaste åren?

2009-05-28 @ 18:02:55
Postat av: Anonym

Hurra!

Det kanske trots allt finns en framtid för Sverige.

Nalle i Växjö tänker sluta dubbelposta.



Läs på Tokalfs blog, se länk

Postat av: Befria Media

OT



VARNING! SITUATIONEN AR KRITISK!

Ni i fri media riskerar att få era bloggar och youtube kanaler nedstängda i vilket ögnoblick som helst.



En av de största samhällskritiska youtube kanalerna har stängs ned utan motiv, utan förvarning. Det fanns inget copyrigh materials eller annat materal som kan orska en nedstängning på någon av filmerna, läs mer pa vår blogg.



VARNING! Var beredd på mer fascist liknande åsiktsförtryck och avstängningar precis som innan valet 2006, nu är det val igen. Ingen går säker i Sverige. Facismen reser sig igen i form av en Reinfeldt med hjälp av FRA och IPRED?



Vi återkommer med ett reportage om youtube.

2009-05-28 @ 19:37:49
URL: http://svenskmedia.blogspot.com/
Postat av: an åke

befria media:

alla kan ge sitt budskap på asfalten,sätta upp egna plakat, sätta upp lappar på anslagstavlor, rita på papper och glömma på pendeltåget,bussen mm.



förslag: på Biltema finns asfaltkritor 20 kr artnr 28-321 sid 406 i biltemakatalogen (vattenlösliga så skadegörelse kan det inte bli)



på Clas Ohlson säjer de bra plakat att hänga på broräcken över motorleder:

¤ 3 st vita presenningar, 89 kr artnr 30-9395 sid 223

¤ lina 19 kr 20 m artnr 30-9542

¤ Märkpennor till att skriva på presenningarna,4-pack 29 kr artnr 31-529 sid 520



annars använd vanlig vit eltejp 10 kr på Jula och en svart overheadpenna går ju att skriva textremsor att sätta upp överallt.



ett gammalt vit lakan med text över motorvägsleder syns ju av alla.



hoppas alla beger sig ut i sommarnatten och sätter upp valtexter och bloggadresser överallt i Sverige.



2009-05-28 @ 21:26:43
Postat av: Banjo

Det är bra att du granskar andra partier Thoralf. Vi på Bajno granskar dig, och resten av Sverigedemokraterna. www.banjo.webblogg.se

2009-05-28 @ 22:16:40
URL: http://banjo.webblogg.se/
Postat av: Skånepåg

Tog mig omaket att gå in på Banjobloggen.



Innehållet ”låter” så hiskeligt falskt och krystat, att den banjon kommer det inte bli många som är intresserade av att lyssna till. Att dessutom behöva gå in här på Alfssons blogg för att ”ragga” besökare, understryker mer än väl detta påstående!

2009-05-28 @ 23:25:43
Postat av: Magne

Patetiskt. Låt vänsterpatrasket granska. 2010 kan dom inte radera.

2009-05-29 @ 01:33:27
Postat av: Tore

"Bögar till handling", och "Bögar till försvar"!

Jag är så jäkla trött på dessa böglobbister! Tänk om de kunde hålla käft, och lämna oss andra i fred! Använd era kunskaper till, att inte bli brottslingar. Men som det är, gjort är gjort: "Smakar det, så kostar det"!...

www.frianyheter.wordpress.com/2009/05/28/fangelse-for-valdtakt-i-kumla/



PreventivPartiet tycker jag vi kommenterat tillräckligt, inte bara nu, utan också i en tidigare blogg hos vår förnämlige Thoralf. Visst drar "din blogg" hit en massa ohyra, som inte kan skilja på ditt och mitt!...



Nu får man visst också "ladda bössan", när den andra ohyran inte låter våra djur leva ifred!...



God Natt, era drumlar!...

2009-05-29 @ 01:45:23
Postat av: Info

GLÄDJANDE NYHETER



Enligt Sveriges radios nyhetsrapportering åker allt fler SVENSKAR till Somalia för att delta i striderna där. Antingen som stridande soldater för att införa muslimsk sharia eller för att bilda träningsläger för blivande sharia-soldater. SVENSKARNA har gott om pengar.



Varför är detta så glädjande? Ja, det vet jag egentligen inte, men Sveriges radios reporter lät i alla fall överlycklig.

2009-05-29 @ 08:13:07
Postat av: Knegarn

Tore, kalla dem inte ohyra! Det är att avhumanisera på samma sätt som de tidigare gjort mot oss Sverigedemokrater.



De är istället vilseledda ungdomar som nu blir lurade på samma sätt som många blev lurade på 90-talet då Ny Demokrati Steg upp som en sol och föll som en pannkaka.

2009-05-29 @ 10:00:05
Postat av: AWSvensson

Info jag tror nog reporten var glad därför ett antal av dessa sk svenskar hade mött den ärofulla döden i Islams namn, med allt vad det innebar i gudomlighet.

2009-05-29 @ 10:08:44
Postat av: AWSvensson

Skånepåg välkommen åter i spelet om det nu är den gamle skånepåg. Banjo får en att tänka på en film med inavlade , passande namn på en sådan blogg.

2009-05-29 @ 10:11:24
Postat av: Bitterfittan

Bit dem i pungen!!

2009-05-29 @ 10:57:27
Postat av: Dr Livingsteen

Det är lalala svenskar som åker till Somalia för att delta i striderna där. Massor av dessa terrorister dör där också vilket ytterligare decimerar integrationproblematiken



http://playrapport.se/#/video/1575124

Postat av: Skånepåg

> AWSvensson



Jomenvisst är det så, men har lite annat att pyssla med så kommentarerna blir det lite si och så med.



Följer dock bloggen tämligen regelbundet, oavsett om jag är himma eller på annat håll!

2009-05-29 @ 12:00:50
Postat av: Branchtender Linden

OBS!! Detta meddelas endast på detta sätt!!



Nu har jag downloadat Prison Break: The Final Break.



Så ikväll ska jag titta på avsnitt 22 och ovanstående.



För alla intresserade kommer naturligtvis en lika utförlig resumé som av tidigare utförda serien 24.



Grattis



Alla ev böter kan skickas till mig

2009-05-29 @ 13:21:41
Postat av: Kalle

>Branctrender Linden

Du borde kalla dig för Nätjuven Linden det stämmer mer överens med ditt beteende samtidigt kan du lägga till att du är världens största egoist som skiter i allt och alla bara JAG får min vilja igenom.



Ha en bra dag TJUVEN Linden.

2009-05-29 @ 14:33:45
Postat av: Rättvis

I flera dagar har SD:s EU-grupp haft torgmöten i Norrland och fått väldigt mycket press. Och det är synnerligen viktigt därför att

1) I Norrland är S, V och mp mycket stora och det är ju därifrån SD hämtar dom flesta av sina väljare.

2) I Norrland är folk väldigt EU-kritiska och har ju egentligen bara SD att välja för denna politiska inställning.



Allt detta torde vänsterpartister och liknande vara väldigt medvetna om och därför överfölls Erik Almqvist i Sundsvall.. Och i Östersund tvingades SD av säkerhetsskäl att utebli från en diskussion om EU.



Det är en stor skam att LO och ABF ger ekonomiskt stöd till de antidemokrater som håller på att gräva den svenska demokratins grav.



Tänk att slösa bort medlemmarnas pengar på ett så vidrigt sätt.

2009-05-29 @ 14:45:05
Postat av: Gregorius

Snyggt jobbat, Thoralf! Du har en bra förmåga att gräva fram korrekta uppgifter om PK-iterna. Ditt idoga arbete kommer att leda till framgång för SD.

2009-05-29 @ 15:19:19
Postat av: AWSvenssson

Hämtat från Blekinge län:Risken är stor att svenskar inom kort kommer att delta i terrorattentat i Somalia, enligt Säpo.

Hotet kan snabbt växa även i Sverige, och samhället måste nu stötta fredliga krafter i våldsbenägna radikala islamisters närhet.

Är det verkligen någon på denna upplysta blogg som tror på fullt allvar att svenska kommer att deltar i terrorhandlingar i Somalia, så skäms. Hotet finns nog i Sverige men knappast från svenskar.

2009-05-29 @ 15:39:22
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Nu skall det bli väldigt intressant att se vad.

VÄNSTERJOURNALISTERNA skall ta sej till.



När USA satte upp al barakat på terrorlistan.Av svenska myndigheter kontona som slussar Svensson skattepengar, via socialförvaltningen söder ut(iSödertälje var det bara 167 miljoner förra åretsom utbetalades i socialbidrag)



.Vilket liv det blev.Man kränkte den lätt solbrände bankdirektörns integritet.



När Usa med Bodströms goda minne hämtade två terrormisstänkta för transport till Egypten, blev det liv om bla tortyr risk.Vilket säker är korrekt.



Nu åker enligt Säpo svenska ? unga män för att strida för en systerorganisation till Al kvidas.



Är inte detta terrorister vad är då terrorister.



Detta är riktigt allvarligt skall det mörkas ned med eller?På vilka grunder har dessa män fått asyl i Sverige.Förföljda i hemlandet?



300 PIRATER sitter i KENYANSKA fängelser.7 PIRATATER

sitter på en svensk båt i avaktan på överlämning till Kenyanska myndigeter.



I Kenya förekommer tortyr.Ingen lysande rättstat enligt UD



Dom frysta kontona, samt dom två avisade terrormisstänkta börjar inrikes politiskt närma sej en PISS I MISSISIPPI stadiet.



Kenya får betalt av USA samt EU där SVERIGE ÄR MED för att ta "ta hand om piraterna"



Vissa likheter med att EGYPTEN O SYRIEN får betalt för att förhöra misstänkta terorister av bla USA

börjar skymta fram lite smått.



Frågan är nu om hela Sveriges skattebetalar skall utvisas, för förhör till Egypten för med hjälp till terroism via skattsedeln.



Vill du inte till Egypten kan du ju alltid rösta på SVERIGEDEMOKRATERNA som vill lämna EU

Valet är den 7 Juni.

2009-05-29 @ 15:46:54
Postat av: Dr Livingsteen

"Mohamed Altoumaimi har lyckats hitta en formel för att lösa de komplicerade Bernoullitalen. Han är bara 16 år och går första året på Falu Frigymnasium men har redan fått en inbjudan att studera vid Uppsala Universitet"





Många svenska och internationella medier har det idag publicerats uppgifter om att en svensk 16-årig elev presenterat ekvationer som skulle vara en lösning på en matematisk gåta. Detta stämmer inte, de är kända sedan flera år.

Eleven, som kommer från Dalarna, vände sig till Uppsala universitet med sin formel som han menade som skulle lösa de komplicerade Bernoullitalen. Universitetslektor Jan-Åke Lindahl konstaterade att ekvationerna var

korrekta, men de är välbekanta sedan tidigare och finns publicerade och tillgängliga i flera databaser.

Däremot tycker han att eleven är mycket duktig i matte och har givit honom lästips för framtiden.



Eleven har inte erbjudits en utbildningsplats vid Uppsala universitet, såsom påståtts i vissa media.



P.s.Naturligtvis hade detta aldrig uppmärksammats om killen hetat Olle

2009-05-29 @ 17:33:33
Postat av: Branchtender Linden

Kalle



Alla avsnitt finns att hämta på nedanstående länk, helt öppet, inget tjuveri alls



Jag betalar min bandbredd, så de så

2009-05-29 @ 17:38:51
URL: http://thepiratebay.org/frame.html
Postat av: AWSvensson

Dr Livingsteen : vad hade man väntat sig, fabulerandet har alltid varit en del av den arabiska kulturen.

2009-05-29 @ 17:56:28
Postat av: Rättvis

I Göteborg har ett barn blivit mördat av invandrare. De anhörigas sorg går inte att beskrivas och självfallet inser de att det är något ruttet med svensk invandringspolitik.



En farbror till det mördade barnet skriver tillsammans med Sverigedemokraterna i Göteborg ett pressmeddelande om det ofattbara brottet.



Vad händer?

Knackar PK på dörren för att visa sin sympati med de efterlevande? Anordnar PK protestdemonstrationer mot våldet?



Media är väl på hugget?



Nej, nej, nej - SR låter Anna Johansson, Socialdemokratiskt kommunalråd med ansvar för integrationsfrågor kommenterar pressmeddelandet ( se länk)



Ja det är den ”opartiskhet” som SR utvisar i VALTIDER. Inte ens ett människoliv får SR att visa lite mänsklig hänsyn och tänka på de svenska barnen.

2009-05-29 @ 19:01:31
Postat av: Natan

Denne matematiker fick även en bild i den malligaste av tidningar, Dn. Inte så lite pk och en överdrift. Tror dom att vi är så in i helvete dumma i huvet. Det är det som retar en mest, att de tror att man sväljer pk-propagandan med hull o hår!

2009-05-29 @ 19:40:50
Postat av: Tore

Nu är det ju så, Knegarn! Ju äldre man blir desto förståndigare, med alla dessa producerade tecken och namn. Jag tycker det är relevant att visa, hur fel de hade jämnföresevis, att påstå oss SD som ohyra enär vi vill Sverige och svenska folket så väl!

En homofil som saknar partner, söker sig självklart

till yngre, antingen genom övertalning/mutning eller också med våld! Det finns många exempel i historien. Som avslutning tycker jag det har gått för långt, när "de" reklamerar sig med "knullborgarmärket", där Mona "Muslim" intar

den översta platsen. I min värld, finns icke dessa

personer

Däremot de, som inte försöker påverka sin omgivning

med homofili, "de högaktar jag", även om jag inte går i döden för att försvara deras intressen!...



När det gäller ParanojaPartiet, ansåg/anser jag att

om någon stjäl något som inte tillhör honom/henne,

intar då denne platsen som "ohyra" som skall utrotas. Oavsett vem det månde vara. Se här:

www.fotbollsexpressen.se/Internationell%2Bfotboll/1.1545680/zlatan-stal-cyklar-for-att-kunna-trana



"Jag kanske har fel i detta fallet, men det jag säger det är rätt"!...



Vi har nu ett antal gånger och år konstaterat, att svensk lagstiftning icke gäller för oss Sverige-demokrater. Fullmäktigeledamöter förföljs, misshandlas och skador göres på egendom. När SD genomför ansökta demonstrationer, står polismyndighet med armar i "kors" utan att ingripa, då attacker förekommer. Och då utan åtgärder från etablisemanget! Vi kanske är därmed "löss" som inte vågar försvara oss. Det kanske är det, som vänsterpatrasket menar! Men en sak är säker: De och media är fullständigt rädda för oss, därför att de vet att det vi säger, är det normala människor tänker! Det ligger också mycket pengar bakom ägarkulturen i medias agerande! Här om någonstans måste vi (SD) agera för att få en demokratisk förändring!...



2009-05-29 @ 21:16:13
Postat av: Tore

Som sagt vad! Att media "mörkar", det de en gång förmedlat. Vissa skall gullas, för att inte erhålla kritik. Och jag har beviset om deras "gull-gosse" Zlatan. Det vore mer schysst av Zlatan, att

inköpa 1000 cyklar till de familjer som förbannade denne miljonär, för att han snodde deras cyklar, då han "finslipade" sin teknik. Bosnier i all ära,

men jag tror släktskapet med "annan ohyra" är vid-kommande!...

"Det hände att jag stal en cykel för att komma till träningarna" säger Zlatan till Eurosport!...

2009-05-29 @ 21:31:13
Postat av: Roberth

Många som gillar PP och det är bra att man försvarar det man gillar. Frågan är bara vad vill de? Se på Dick Erixons blogg där han pratar med företrädaren för PP väldigt tunt och luftigt. De har ju knappt några åsikter alls.

2009-05-30 @ 09:40:05
Postat av: Natan

PP är med största sannolikhet mycket av en dagsslända. De lär få svårt att få ut sina väljare. Även om de muntligen bekänner sig till piraterna så tror jag inte ens de har ork att ta sig till vallokalen. Partiet har säkert potential, men det gäller ju att kunna förvalta denna också. Har man någon heltäckande organisation? De måste kunna ge svar på frågor annars blir de inte trovärdiga! Partipolitik kan inte bedrivas som nåt slags kul projekt, att fixa brudar etc... Sd har på ett smart sätt lagt grunden på bygget under tio år, med att satsa på kommunpolitiken, här finns kunnande och erfarenhet att ta av. Mycket intelligent att bygga på detta vis, tror att motståndarna gravt underskattar Sd.

2009-05-30 @ 13:22:19
Postat av: Dan åke

SVT missbrukas som verktyg av politiker att indoktrinera väljarna. verklig fri television finns nu bara utomlands och för att få se detta behöver man internet.

så ställ ut tv i förådet och säg upp tv licensen du har nu 2076 kr ggr 10 år =20 760 kr till att skaffa mobilt bredband och jättestor datormonitor alternativt projektor.



Telenor har sänkt priset på Mobilt bredband så nu kan se nyheter och allsång på skansen var som helst och när som helst på er bärbara dator.



För 129 kr i månaden för FAST PRIS och telenor MINI för 25 mån, bindningstid 24 mån får man 2-7,2 Mbit/sek och Icon 225 modemet gratis. detta är faktiskst så bra så det är värt varenda krona.



jag hoppas fler skall få upptäcka friheten att kunna se fri webbtelevision till låg kostnad.

man betalar med autogiro gratis och söker autogiro med pappersansökan så internet bank är inte tvunget om man inte har det.

modemet ansluts till usb och installationsprogram sköter sig självt. nu enkelt och billigt.



2009-05-30 @ 16:47:45
Postat av: dan åke

Hp har ju bärbara datorer med fjärrkontroll, så man behöver bara ha en (1) bärbar dator som ersätter videon, dvd,bluray-spelaren,allt ansluts enkelt med dockningsstation alt HDMI-sladden.

2009-05-30 @ 16:54:16
Postat av: Tore

Det är just detta som SVT nu har börjag agera på.

En moderat utredare har föreslagit "licensavgift" på datorer. Först tvingas man lösa tv-licens, om man köper en tv, oavsett om den används for filmer

eller kanaler. Nu är det många som vill tv, befriad från reklam! Själv bor jag i ett område,

där markbunden tv icke fungerar. Så fick jag lösa

abonnemang hos Canal Digital, för att se tv överhuvud taget. Och som ett brev på posten tvingas jag också lösa SVT licens, även om jag inte villha skiten!

Mitt förslag är konservativt. SVT gör som de kommersiella kanalerna, och säljer/bjuder på modem

som endast tar in de kanaler som SVT arrangerar. Då löses frågan om demokrati, och alla blir lyckliga och glada. Ingen behöver "sura" över, att

tvingas betala för något man inte gillar...



2009-05-31 @ 01:41:03
Postat av: Positiva Bengt

Åhå, så surt för dig Thoralf. Ngr som har ett enklare budskap än ditt bittra hat tar sig in i ett parlament....

2009-05-31 @ 10:01:56
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Hela valrörelsen har Pk-media försökt svärta ned SD.



Idag talar AFTONBLADET om att Falkvinge sitter i en fyrarummare med kondomer på golvet.Pirat partiets

ledare.



Problematiken med internet kommer längre ned på listan.Vänstermedia är det stora demokratiska problemet i Sverige.



Pirat partiet har matchats fram av bla Aftonbladet för att nu sakta avrättas sista veckan innan valet.



Precis som man gjort med SD hela valkampanjen.



Vi väntar bara på den sista svartmålningen nu för SD sista veckan Piratpartiet får nu känna på hur det funkar.



Piratpartisterna skall ju vara så smarta .



27% av åldersgruppen 18-27 kommer till valurnorna

Så Bengt vi kan väl vänta till resultatet är klar.



Det är fullt möjligt att Pitatpartiet siffror halveras till under 4% totalt samt att SD siffror dubbleras till över 4%.För SVERIGES DEL HOPPAS VI ATT DET SKER.



-Du har en havererad polis.

-Ett urholkat försvar.

-28% ungdomsarbetslöshet i PP väljarkår.

-Ungdomar har svårt med bostad.

-En invandring som kostar 200-300 miljarder om året.

Svenska medborgare som förväntas utföra terror dåd åt AL QUIDA .



Så Bengt det stora problemt är inte INTERNET



Media avrättar PIRATPARTIET precis när dom vill



PP används bara nu för att störa SD.



Så din kommentar av personlig art, talar bara om att du är en snorunge el en runkmupp som lever sitt liv framför datorn.



Sverige har ingen nytta av någon av dom grupperna.



Kommer PP in så är dom borta till nästa val. Det vet både vi o du Bengt.Innan jul har PK-media rotat fram

varje stolle i Piratpartiet.



Du kan ju läsa vad man skriver om "Greger idag i AFTONBLADET "Så kanske en pollet ramlar ner.



Sveriges ungdomar som går till valurnorna nästa söndag förstår att alla inte kan bo i Falkvinges 4 rummare el tigga ihop sitt levebröd.



Så du skall nog förbereda dej Bengan på en liten surprice nästa söndag.Du bör nog Googla på Fremskrittspartiet i Norge som lite allmänbildning

mellan Counter Striken o porrsurfandet.

2009-05-31 @ 18:43:56
Postat av: Tore

Just det! Och skillnaden mellan en väljarundersökning och ett val, kan bli mycket överraskande för en del "stollar"...

2009-06-01 @ 02:10:53
Postat av: Natan

Vad kommer media att skriva för negativt om Sd, nu när man börjat "avrättningen" av Piraterna. Eller ska man tiga ihjäl SD. Långsam slakt av PP för att ta bort all uppmärksamhet från Sd fram till valdagen. Förmodligen kör man den taktiken, men den är svårhanterlig när internet finns. Undrar vem som tjänar mest på nätet, Piraterna eller Sd.

2009-06-01 @ 05:11:06
Postat av: Ingeborg

Läs här om vad våra kulturberiktare håller på med?

Läs även på bloggen vår populäre utrikesminister!!

http://eutext.blogspot.com/2009/05/utrikesminister-carl-bildt-retar-upp.html

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Att skapa upp som en -sol -ned -som -en -pannkaka partier

Tillhör vår svenska demokrati.Ny demokrati Junilistan, Piratpartiet.Är exempel på detta fenomen.



Nästa år blir det väl bevara rote avdraget partiet el dylikt.



Sedan kan man ju alltid disskutera nyttan för Sverige ekonomiskt el politiskt.Men det är demokrati.



Att neka partier reklamplats i tv eller utelämna partier i debatter o artiklar.Störa torgmöten är inte demokrati.Detta hör hemma i vänsterdiktaturer.



Oavsett vem som drabbas.Här har landet infiltrerats

i 50 år snart av kommunister.Du bestämmer om du skall öppna ögonen el fortsätta vara KALLE BAKOM(ELLER KALLE BAKOM SKÄRMEN)



PÅ TIDNINGSREDAKTIONER TV SITTER VÄNSTERFOLK O STYR DEJ SVENSSON .Är du för en: FRI DEBATT

ETT FRITT LAND ,ETT FRITT INTERNET.



Samt tycker att NORGE FINLAND DANMARK HAR EN FRISK INVANDRINGSPOLITIK.



Rösta på Sverigedemokraterna så landet inte havererar mera både demokratiskt och ekonomiskt.



Svenska försvaret får kosta 50 miljarder om året INVANDRINGEN KOSTAR MINST 200-300 MILJARDER

UTAN NÅGON BEGRÄNSNING.



Moderaterna jobbar tillsammans med bla Polen för att Turkiet skall bli EU melemmar med 70 miljoner innevånare.Detta då för att Carl Bildt vill göra en Raoul Wallenberg dvs leka en stor statsman.Blir dyrt för Sverige .Bildt har ett mål bli överkukku i FN .



Tror du att styrningen av Svenka folket är bullshit. Kan du ju alltid Googla på INTERAKTIV MEDIABEVAKNING så kanske en pollett ramlar ned.



Är du innehavare av en normal IQ .Skicka Sällström

till Eu.SVERIGEDEMOKRATERNAS KANDIDAT.



Kråkfot skickar du en 50-lapp samt en AKTUELLRAPPORT.Så e han nöjd.



2009-06-01 @ 14:32:07
Postat av: Putte

PP är ett gäng vänsterslödder som vill legalisera parasitverksamhet som de kan leva på i stället för att jobba. Precis som allt annat vänsterslödder.

2012-02-03 @ 22:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0