NU BÖRJAR EU-VALSKAMPANJEN!


En härlig bild.

Valkampanjen inför EU-valet drar nu igång och Sverigedemokraterna får som vanligt lita till att medlemmarna ställer upp och delar ut material. På söndag har vi en gemensam träff för ansvariga personer i Kalmar Län där material och valsedlar kommer att fördelas till länets kommuner.

Någon reklam i TV4 ser det ju inte ut som att SD kan köpa. Dagens Nyheter publicerar idag en debattartikel där TV4 får kritik för sitt beslut att inte låta SD köpa reklamtid i kanalen. Nu tror jag inte TV4 kommer ändra sitt beslut men det blir ändå ett antal människor som får vetskap om hur SD behandlas i media. 

Kommentarer
Postat av: vmm

Bilden och reklamen är skitbra. Men den kommer att få kritik för att det är två ljushylta och blonda barn. SD är tack och lov rätt så bra på att hantera den sortens kritik.



Bilden öppnar för kritik men den spelar också in kritikerna på en planhalva där SD spelar bäst och kan reglerna utan och innan.



SD kommer att vinna det här slaget.

2009-05-03 @ 01:06:23
Postat av: vmm

Bilden och reklamen är skitbra. Men den kommer att få kritik för att det är två ljushylta och blonda barn. SD är tack och lov rätt så bra på att hantera den sortens kritik.



Bilden öppnar för kritik men den spelar också in kritikerna på en planhalva där SD spelar bäst och kan reglerna utan och innan.



SD kommer att vinna det här slaget.

2009-05-03 @ 01:08:25
Postat av: vmm

Nu blev det en dubbelpostning av misstag. Thoralf får gärna radera ett av inläggen.



Konstigt att det blev så här för först så såg jag att det inte var någon kommentar postad alls, trots att jag väntade och reloadade. Så då postade jag igen och då dyker det upp två kommentarer. Konstigt.

2009-05-03 @ 01:14:54
Postat av: Carl Brutal

Tack för Din utmärkta blogg! Jag bor långt ifrån Kalmar men läser det Du skriver med stort intresse. Jag ringer alla jag känner som kan tänkas sympatisera med SD. Det är jätteviktigt att rösta i Europavalet Varje röst på SD är en viktig signal Jag tycker i och för sig att EU är bra efter två världskrig i Europa. Även den gemansamma valutan Euro tycker jag är ett bra projekt. Många i Skåne som ofta reser till Danmark och Tyskland hade nog sett fördelar i att ha en gemensam valuta.

2009-05-03 @ 01:23:09
Postat av: natasha

Det finns ingen bättre bild som visar vad SD står för. Vad är det som sossarna och Måna samt kommunisterna kan kontra med? Bilderna på bränder i Rosengård? Stenkastningen mot ambulansbilar och polisbilar? Bilderna på blattarna i Efterlyst? Gruppvåldtäkter som står som spön i backen över hela landet?



Jag är bara så glad att våra barn har hunnit uppleva Sverige så som det har varit en gång i tiden. Och det är just det vi röstar på! Och då röstar vi på SD. Det finns ingen alternativ!!!

2009-05-03 @ 01:25:06
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Bakom barnen smyger rödluvan på bilden under.

Med sina självlysande dagisväster.Som är hennes

första tecken på att förvandlingen till icke tänkande individer har startat.



Visst en lite elak tolkninga av journalisten Pehr Dahls(Barometern Kalmar) funderingar om västar på dagis.



Men ack så sann.Vill du stoppa tanten på HIMMELSKA FRIDENS LARMTORG I KALMAR .Så röstar du på Sverigedemokraterna den 7 juni.

2009-05-03 @ 01:48:33
Postat av: natasha

Gubben o Gummans utlägg är mera svårtolkade än Salvador Dali´s målningar.

2009-05-03 @ 01:57:32
Postat av: Gumman o Gubben på Getingen

Okej här kommer lite hjängympa.Vem av Picasso och

Dali hade ordnat ett museum innan sin död.?



Är det en båt bil el tiger på innegården på Dalimuseet?



En av dess konstärer hade flera stränmgar på lyra bla kermaik vem av dom?



En av dess kostnärer har ett gästrum för andra konstnärer vilken?



Vem av konstnärena ligger begravd på sitt eget museum?



Historiska förklaringar.



Lena Hallengren är dagisfröken i grunden.



Barnen på bilden är i dagis ålder



I Kina har komunisterna ett torg som heter himelska fridens torg med röda fanor.



I Kalmar har vi ett torg som heter Larmtorget.



Rödluvan syftar på Hallengren figuren hämtat ur en saga.



Gula västar syftar på på den av socialdemokraterna lovordade dagis verksamheten och dess självlysande västar kan även ses i på poliser då med tryck dialogpoliser.



Hoppas texten blir lättare att förstå.

Rent allmänt kanske det är vårt att hänga med hos falskyltade gasverksdemokrater, i politiska detaljer samt lokalkännedom.Det är lättare at rabbla

nedvärderande ord och svordomar.Bedrövligt är bara förnamnet.Detta skadar bara SD medvetet el omedvetet.



2009-05-03 @ 04:07:54
Postat av: Hulda

När man ser hur Europa har blivit de senaste åren, är det svårt att INTE rösta på SD.

Att TV4 stoppat SD från ev. reklam är nog bara positivt på sikt.

Idag är det fö. Pressfrihetens dag enl. Sveriges Radio.

Mycket tänkvärt......

2009-05-03 @ 06:50:51
Postat av: Robert

Alla som söker sommarjobb runt järvafältet (Tensta,Rinkeby m fl) får det, hur är det i andra kommuner och stadsdelar? Trist om ungdomar nekas sommarjobb bara för dom har ljus hy och talar obruten svenska.



2828481.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel2828481.svd

2009-05-03 @ 06:54:12
Postat av: Stora Småland

Har Merit Weger lagt ner sin bloggverksamhet ?

Synd i såfall , där kunde man få mycket nyheter om Mig-verket 1

Mvh Stora Småland .

2009-05-03 @ 07:19:12
Postat av: fredrik

Fan va glad jag blir när jag ser denna bild.

Så en annan växte upp.Var stolt över ditt ursprung

och sätt att leva.Sen om människor från andra länder vill leva med samma trygghet och ansvarskänsla över sitt liv så välkommen.



2009-05-03 @ 07:22:21
Postat av: Robin_Shadowes

Det var en vacker bild! Så såg det ut under min barndom och långt upp i vuxen ålder för den delen. Såssarna skulle mycket väl kunnat ha en liknande bild men då hade det varit en negerpojk och en huckleflicka istället. Bara tanken på en dylik skändning gör mig kraftigt illamående.

2009-05-03 @ 08:24:02
Postat av: Martin Isaksson

@ carl brutal



Euro är det absolut sämsta för sverige, min fars släkt i spanien har bara negativt att säga om denna skräp valuta som är stark internationelt men svag nationelt.



mkt tråkit att du inte tänker sen ska jag informera dig om en nyhet så du slipper växla och kan ta ut pengar på plats i tyskland VISA OCH BANKKORT ska det vara så jäkla svårt att tänka själv.

2009-05-03 @ 08:35:42
Postat av: Fredrik

Personligen så gör de mig ingenting om det är människor från andra länder på bilden,får vara vilken hudfärg dom vill och önskar ser det mer som en självklarhet.Men religiösa ting skall ej ha någon ställning i det svenska samhället.



Är går vi på sund moral och vanligt folkvett enligt min syn.Finns gott om halvtokiga kristna.Räcker väl med att säga knutby !!



Som jag ser det så är mitt SD ett parti som kämpar för en vettig flykting politik,sätter stopp för bidrag och anhörig flyktingar omgående.



Men flyr man från ett satans elände så ska man få hjälp.Flyktingar eller invandrare får uppehålls tillstånd på prov. Begår man brott under en viss period så förvisas man ut ur landet på livstid.



Enkelt mycket enkelt.



Flyktingar måste visa respekt för den demokrati vi lever i annars har man ej här att göra.Kämpat allt för länge och väl för att vi ska låta detta trampas på.

2009-05-03 @ 09:23:53
Postat av: World Traveller

Jaettefin bild. Kommer saekert att anklagas foer att vara rasistisk.

Moderaterna kan ju ha en affisch med ett gaeng invandrare som vaaldtar en liten svensk tjej, Sossarna en affisch med ett gaeng invandrare som misshandlar en pensionaer och Vaenstern en affisch med braender och stenkastning.



Varenda j-a dag nu laeser man om vaaldtaekter, misshandel, raan och braender (hur maanga doedsoffer ska det kraevas innan naagon goer naat?). Nu senast saa brann en foerskola ned till grunden i Vaesteraas.



Jag aer inte hemma i Sverige saa ofta eftersom jag jobbar utomlands men jag hoppas att jag en dag tar naagra kraek paa bar gaerning. Oavsett om det aer vaaldtaektsmaen eller pyromaner saa har dom gjort det foer sista gaangen.



Jag foerstaar bara inte varfoer ingen i Sverige bryr sig, foerutom det faatal som skriver paa de haer bloggarna, och det aer tyvaerr inte saa maanga. Vad kraevs foer att faa svenska folket att vakna?

2009-05-03 @ 09:25:21
Postat av: Kenneth Olsson

Nej "Stora Småland" Merit Wager har inte lagt ner.

http://meritwager.wordpress.com/



Snar får vi se dig på TV igen Småland...Hedebyborna.

2009-05-03 @ 09:40:10
Postat av: Stora Småland

Till Kenneth Olsson ! Tack för upplysningen om Merit Weger ! Det fanns även en järnvägsrallare som kallades Stora Småland det är honom jag jämför mej med då jag i 35 års tid jobbade som elledningsrallare innan jag för nio år sedan blev pensionärsrallare ! Mvh Stora Småland .

2009-05-03 @ 09:56:14
Postat av: Hummelstadkarin

Ge oss Sverige tillbaka? Nej, Tag tillbaka Sverige! Tro inte att packet frivilligt släpper ifrån sig vad de har tagit för att man ber dem om det!

2009-05-03 @ 10:11:20
Postat av: Stefan K

En underbar bild som väcker minnen från Sverige under fornstora dagar. Naturligtvis kommer vänsterfalangen och andra invandrarvänliga organisationer att skrika på främlingsfientlighet, men det säger mer om dem än om bilden.

Vad det gäller Tv 4:s märkliga och odemokratiska beslut bör Sd ta vara på det faktum att framför allt ungdomar väljer YouTube framför Tv. Lägg upp reklamsnuttar där i stället, gör reklam för dem på bloggar, hemsidor, via mail och ni är garanterade en större publik än Tv 4:s gunstlingar.

2009-05-03 @ 10:13:49
Postat av: Rättvis

Bättre kampanjbild går svårligen att tänka sig. Den går rakt in i hjärtat och är som gjord för t ex TV-reklam.



I dagens SvD har SD, FI och Piratpartiet ett helt uppslag. En intervju med Sven-Olof Sällström är helt seriös och kommer att ge genomslagskraft.

Bra reklam och viktig därför att SvD läses av målgrupper som vi i vanliga fall inte når ut till.

2009-05-03 @ 11:00:39
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Betygen på valaffischerna lyder 3, 3 ,-1 vem som fått -1 SD givetsvis.



Familjen Ponnier ägda TV 4 SAMT Svenska Dagbladet

börjar bli fåniga.Den som inte inser vad man håller på med är ju hjärndöd.och kan såldes inte rösta hur el hur.



Normalbegåvade politiker inser ju direkt att man skjuter sej själv i foten.På Svenska Dagbladet samt TV 4.



Det är faktiskt oförskämt gjort även om det låter lite mossigt.Familjen Ponnier borde väl om någon veta hur negativ särbehandling fungerar.



Kunde Björn Borg dissa hela sportjournalistkåren

kan man ju hoppas att SD håller sej svala gentemot

Ponnier media och deras totalt uppstyrda murvlar(betyder journalister, Bambuska) efter valet 2010.Eller möjligen besvarar frågor med God Jul.

Det hela börjar bli patetiskt.

2009-05-03 @ 12:16:07
Postat av: Tore

"Fredrik", inte behöver man väl vara "halvtokig" för att ha kristna värderingar?...



"Vänta inte på yttersta domen. Den äger rum varje dag".

(Albert Camus, fransk författare, nobelpris 1957)

2009-05-03 @ 13:07:08
Postat av: Tore

Nog blir man sentimental när man ser denna "fria" bild, av två små barn och förberedelser för midsommar! (Var det inte någon som sa att "det" är bara strunt) :-)...

2009-05-03 @ 13:12:10
Postat av: Setve

Jag har läst och försökt förstå vad Gubben och Gumman skriver. Det är inte bra att SD förknippas med besynerliga halvgalningar. Minns Ny demokrati...

2009-05-03 @ 13:19:36
Postat av: Maria

Fantastisk bild. Får mig att minnas barndomens somrar som aldrig verkade ta slut. Det är väl bara en tidsfråga innan Jytte G och hennes kommunistkompisar skriker rasism som stuckna grisar. Det är inget att bry sig om. Detta är Sverige och vi ska inte be om ursäkt för hur vår ursprungsbefolkning ser ut. På SSU hemsida så finns det bl a en reklambild. Det finns 5 personer på bilden varav en etnisk svensk. Vad jag vet så är vi fortfarande i majoritet och utgör än så länge mer än 20 % av befolkningen. PK-hyckleri i sin mest osmakligaste form. Vänstern förnekar sig aldrig i sin desperata jakt på ny valboskap . Det lär dom behöva för det svenska folket verkar äntligen vakna upp från socialismens kvävande grepp. Från att vara ett stolt arbetareparti så består S-väljare numera främst av invandrare och andra bidragsberoende. Gissar att Branting och Co vrider sig i sina gravar.

2009-05-03 @ 15:40:16
Postat av: Roberth

Det är lite jobbigt att dela ut blad själv men men lön för mödan kommer i valet.

2009-05-03 @ 19:48:59
Postat av: Fredrik

Till Tore



Nu har väl kristendomen kommit lite längre än Islam

i utveckligen.Islam är väl där kristendomen var på 1800 talet.



Men för mig är det galenskap att tro på sagor.



Religion är ett mänskligt påfund som kom till genom att kunna kontrollera och med rädsla skrämma människor till lydnad.



För inte tror du väl på att Thor far runt med klubban och slår på molnen när åskan går??



Lever i en allt för upplyst värld om hur saker och ting har kommit till och den människans utveckling på detta klot kallat jorden.



Sunt tänkande och moral har inget att göra med religion. Långt ifrån !För mig så har jag inget imot homosexuella som stora delar av kristendomen har problem med.



Sen kan jag inte påstå att jag tycker det direkt tilltalande men struntar blankt i det om man följer lagar och regler som det demokratiska Sverige har skapat. Håller man sig bara innanför den demokratiska ram så har jag heller inget problem med religion.



Men jag är starkt imot att man tillåter religion inom politiken.Finns absolut inget demokratiskt över religion oavsett vad den nu heter eller kommer ifrån !!



Men de är min åsikt som SDare och de finns säkert dom som har en annan ! :-)



2009-05-03 @ 19:53:53
Postat av: Tore

"Fredrik", Nog får du ha din frihet att följa, bara jag får ha min! Tyvärr finns det alltid några, som vill förändra mina åsikter. När det gäller din favorit Tor, åskguden, kan jag bara replikera med:

"Du skall inga gudar hava jämte mig"!

Än så länge är den kristna skaran i majoritet med 60-70 %, här i Sverige. Vi kristna är fostrade att leva efter ett visst fredligt mönster, även om några vill förändra vår tro! Svenska Kyrkan är skild från staten, men ändå skall "hedningar" i Riksdagen bestämma över min tro!

Galningar finna i alla läger, och det gäller också att komma på dessa, innan de visar sina sämsta sidor.

Sverigedemokraterna är också ett kristet parti, som

vill värna om de Heliga Sakrament, som vi kristna lyder under. Som avslutning på detta:

"Man föredrar att tro på det man helst håller för sant"!

(Francis Bacon 1561-1626, engelsk filosof och statsman)

2009-05-03 @ 20:47:55
Postat av: Tore

"Setve", nu måste du förklara med din jämnförelse med Ny Demokrati och "Gubben och Gumman på Getingen"! Jag tycker de har sunda åsikter, om man bara funderar lite, innan man "yttrar sig"! Men förklara min okunskap med ditt negativa yttrande!

(De enklaste frågorna, måste också vara de svåraste att förklara)

DS...

2009-05-03 @ 20:59:12
Postat av: Andreas

Har den t-shirten på mig när jag är på gymmet med trycket på ryggen "Ge oss Sverige tillbaka". Kan säga att jag tränar på ett gym i Landskrona. Ha ha ha jag är inte så populär där. Det är nästan bara araber och albaner som tränar där. Men man ska inte vara rädd utan stolt! Men jag kan säga att de stirrar på mig när jag slungar mina 40 kg´s hantlar när jag kör bänkpress! Ser fram emot att en dag få tillbaka makten över Sverige som förrädarna har gett gratis till EU´s dyra fiasko. Har förresten gjort en liten kalkyl om det på min blogg. Där redogör jag för vad administrationen kostar. Och det är skrämmande siffror. http://andrimnerlandskrona.blogspot.com/

2009-05-04 @ 08:49:39
URL: http://andrimnerlandskrona.blogspot.com/
Postat av: Stefan K

Så här avfärdar Södermanlands Nyheters ledarskribent Sd och deras valaffisch...

http://www.sn.se/asikter/ledare/1.268063

2009-05-08 @ 14:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0