VI SOM INTE FICK VARA MED!
Läs artikel på Newsmill.

Några korta reflektioner på slutdebatten i SVT.


Svenska modellen debatterades hetsigt och slutresultatet av debatten blev att oavsett om man river upp utstationeringsdirektivet så kan resultatet bli än sämre.

Slutsats: Det säkraste sättet att behålla den svenska modellen är att lämna EU!


EU-parlamentarikernas höga löner diskuterades. Alla tycktes vara eniga om att de nya lönerna är för höga och borde ligga på samma nivå som de nationella parlamenten.

Slutsats: Lämnar Sverige EU existerar inte detta "stora problem".


Miljö o klimat är ett område där vi Sverigedemokrater anser att ett samarbete mellan alla länder inte bara de 27 EU-länderna.

Slutsats: Samarbete kan ske utan EU och det kan till och med bli ett effektivare miljöarbete utan EU:s byråkrati.


Införselkvoter av alkohol skall sänkas tycker alla partier utom Moderaterna. Det märkliga är att här anser alla att EU:s regler är helt felaktiga.

Slutsats: Om Sverige lämnar EU kan Sveriges riksdag bestämma reglerna för införsel av alkohol.

  

När invandringskritiska partier och flyktingpolitik diskuterades blev slutsatsen att EU bör ta emot flera flyktingar. Inte en enda av dessa 8 politiker ansåg att invandringen bör begränsas.

Slutsats: Invandringskritiska partier kommer att växa i storlek så länge de så kallade etablerade partierna förnekar massinvandringens negativa konsekvenser.

  

Fri rörlighet inom sjukvården. En fråga som egentligen är väldigt märklig.

Slutsats: Ska det tolkas som att Sverige inte klarar av den sjukvård som krävs inom vårt lands gränser. Ett utbyte mellan olika landsting/regioner i Sverige borde vara tillräcklig med tanke på att vi har bland de högsta skatterna i världen. Lämna EU så kan ca 10-15 miljarder av EU-bidraget användas för sjukvården i Sverige.
Kommentarer
Postat av: Nisse P

Kloka ord ! Avgrundsklyftan mellan "Vanligt folk" och dessa välbetalda politikerbroilar kan väl inte illustreras bättre. När ska etablissemanget få upp ögonen? Se på Holland o Geert Wilders, han knep 15% av rösterna. Tänk om multikultisarna vaknar upp till samma siffror för Sd på måndag. Ljuvligt om vi kunde ge dem en riktig knäpp på nästan!

2009-06-05 @ 05:31:07
Postat av: Fredrik

Vilket psykosfenomen detta med invandringspolitiken är ock har blivit.

Debatten var urkass! Måste sägas!Men alla i kör säger: MER INVANDRING!

Försöker då nån lägga in något eller föra en debatt om ämnet så öppnar alla munnen o rappar ur sig : MER INVANDRING !!Nämner någon att man bör ställa krav på olika saker så skriker dessa kör!:

RASIST,RASIST RASIST.Man måste kunna diskutera ämnet utan att dessa välbetalda vänsterfacister öppnar käften.Har personligen öppnat ögonen och insett hur smittat vårt politiska klimat är och att man vägras att ha en kritiks debatt om invandringen.Men som ny sympatisör för SD som fram till 2000 alltid röstat Socialdemokratiskt gick jag över till alliansen men sen 1 år tillbaka kan jag inget annat än rösta på SD!Jag måste få lov att:

Tycka om mitt land Sverige, Tycka att en invandringspolitik som gör mig till en främling inom 20 år är rent utsagt bedrövligt !2009-06-05 @ 07:06:31
Postat av: Hulda

Inför nästa EU-val sitter SD med i SVT,s debatt! Efter Wilders framgång i Holland skskar nog etablisamanget.

Kan någon stoppa flodvågen med folkets vrede...?

Varje sten som kastats i Rosengård, varje gruppvåldtäkt, Mohammed Omars uttalanden mm. kommer att ge utslag på söndag!

2009-06-05 @ 07:15:09
Postat av: Fredrik

Jag blir lika förundrad varenda gång när man säger att Muslimer är en folkgrupp ?? Det är en religion!Man kan ej behandla dessa eller tala till dem som religionen kommer först. Muslimska världen??Va är detta? blir lika förundrad varje gång !

Postat av: Nalle i Växjö

Tänks så fort kommentarfunktionen stängdes på Expressen.

Kanske det kom fel typ av kommentarer!Påminnelse

Snart är det Söndag och sista chansen till val och det kan inte Expressen stänga av ävem om dom vill.PS: Har fått röstsedlar i brevlådan av rätt sort

Postat av: Nalle i Växjö

Nu har dom tydligen bemmanat på censurföretaget ni vet, och öppnat ´kommentarerna igen.

Det blir intressant

Postat av: AWSvensson

Hur kan det komma sig att samtliga numera ej använder det uttjatade främlingsfientligt, nu gäller tyngre artilleri: invandringsfientligt. Vilket tutades från samtliga mediehåll så fort Geert Wilders party omnämndes. Så nu vet vi vad som väntar invandringsfientligt var dagens ord.

2009-06-05 @ 10:33:37
Postat av: Sånepåg

Ännu en anledning att rösta på SD!

Postat av: Skånepåg

F´låt men skall givetvis stå Skånepåg i ovanstående kommentar!

2009-06-05 @ 11:38:17
Postat av: En pirat

Så skön opinoinsmätning idag.. Pirater till parlamentet, rasisterna får stanna hemma.

2009-06-05 @ 11:51:07
Postat av: Fredrik

Såg också det på nyheterna när man säger: invandringsfientligMärkligt de där!Men samtidigt så är och kommer detta bli en väckarklocka för Europa i stort.Hörde att man var sur för de hade gått ut med valresultatet innan alla länder röstat.Bra tycker jag så folk ser att man inte är själv om att tycka ens land och demokratiska värderingar börjar likna kamelskit!

2009-06-05 @ 12:29:52
Postat av: Nissolf

AWSvensson, på TV4 text sto det tom "islamofobiska

partiet" i går kväll.

2009-06-05 @ 13:13:38
Postat av: Gammelsvensk

Lustigt att man vill sänka införselkvoterna på alkohol. Det var ju den stora tillgången på alkohol som var enda argumentet för många att rösta ja till EU en gång i tiden.

2009-06-05 @ 14:35:10
URL: http://gammelsvensk.blogspot.com
Postat av: AWSvensson

SD skall gå till val på sänkning av införselkvoter när det gäller antalet asylsökande. Där tycker jag att vi kan ha samma kvoter som t ex Grekland, demokratins vagga.

2009-06-05 @ 15:00:48
Postat av: Kalle

Sjukvården i sverige är i kris. De svenska läkarna flydde till Norge. Media tryckte på att där var lönerna högre. Samtidigt förstod allmänheten att det inte bara var lönen utan att de slapp alla dessa invandrare med sina språksvårigheter i svenska och en massa tolkhjälp plus olika seder och bruk för alla typer av länder de kom från. För den ena invandraen skall det var så och den andra skall det vara si. Klart läkarna ledsnade och stack (flydde)från sverige.Vi har tagit in sååå mycket invandrare till sverige så sjukvården har brakat samman. Först flydde läkarna. Nu flyr patienterna utomlands för att slippa stå i sjukvårdsköerna i sverige.Där upptäcker de att sjukvården är bättre än i sverige. Ja nästan överlägsen och UTAN sjukvårdsköer. Här i sverige växer köerna och de som fyllt 65 märker att sjukvården inte längre har plats för dem. Sjukvården dribblar och fixar för att slippa pensionärer.Nästa gång du möter en ytländsk läkare så begär tolk för deras svenska är urdålig och svenskt beteende på sjukvårdssängkanten är obefintlig. Tror du att du får tillgäng till tolk som tolkar till svenska??? Önskedrömar. Känn dig blåst. Som svensk har du absolut inte någon rättighet!!! Har du ett ytländskt namn så öppnas alla dörrar på vid gavel för dig. Som svensk är du bara plånboksbärare för att betala in skatt så sjukvården snurrar vidare undantaget för dig som är svensk.Känn dig blåst av alla politiker som vill ha hit fler invandrare. Rösta på SverigeDemokraterna så vi får tillbaka sverige som det var förr innan invandringen av allehanda ytländska lycksökare.2009-06-05 @ 15:25:44
Postat av: Putte

En pirat= en kommunist. Kräver att få snylta på andra människors arbete och stjäla fritt. Inte konstigt att journalistkåren är så kåta på piratpartiet. De är ju precis samma muppar som ung vänster och AFA.

2009-06-05 @ 16:11:00
Postat av: Ölänning

@ Fredrik"Jag blir lika förundrad varenda gång när man säger att Muslimer är en folkgrupp ?? Det är en religion!"Är judar heller inte en folkgrupp då?

2009-06-05 @ 16:11:29
Postat av: AWSvensson

Det finns ju dels på mödernet i rakt nedstigande judar, så finns det konvererade judar. Har själv ställt den frågan utan att fått helt klarhet i saken. Om muslimer är en folkgrupp så borde kristna vara detsamma. För att inte tala om alla sekter mormoner, jehovas vittne och säkert 1000 andra. Folkgrupp får nog översättas med etnicitet eller nationalitet.

2009-06-05 @ 16:27:08
Postat av: AWSvensson

Nu har verkligen Aftonbladet flippat ur:Aftonbladet publicerar idag och i morgon två annonser från det politiska partiet Sverigedemokraterna.Intäkterna från annonserna skänker vi, efter förslag från en av våra läsare, till tidskriften Expo.Pengar från ett demokratiskt parti skänkes till en odemokratisk organisation som Expo. Man tar sig för pannan.

2009-06-05 @ 16:49:49
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Pressen i världens bästa demokrati SVERIGE?Ligger väldigt lågt med resultatet i Nederländerna

citerar TT från igår ,låter TT:S journalist vara målvakt .Någon tidning har tydligen tagit bort till o med det.Heja EXPRESSEN, order från bröderna Ponnier?Inga egna artiklar.Tror fan det skulle det smälla på söndag i Svenska EU valet så står ju vänster murveln med byxorna nere vid fotknölarna.Vem vill ta den risken att framstå som någon, som lurar Svenssson in i en trygghetsknarkandets diktatur.-Med 1.5 miljoner invandrare.

-Ett totalt skattetryck på 57%

-En polis likt KLING O LANG i Pippi Långstrump.Ett förvar (obs fult ord) där 14 stridsvagnar skall försvara bla Gotland, ständigt nedrustad av sossar o komunister i 30 år.Ett bra exempel på hur ockuperade svenska tidningsredaktioner är av vänster journalister.Ofta framavlade på SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA I STOCKHOLM

år ut år in.Idag röstar Irland förmodligen läcker valresultatet ut där med.Vilket PK-journalisterna är arga för tacka fan för det.Det här är inget roligt alls.Det går inte att ljuga manipulera längre.Funkade inte i SOVJETUNIONEN EL BULGARIEN HELLER.PÅ SÖNDAG VÄNSTERMURVLAR KOMMER NI ATT FÅ SE STOR KLYFTAN ÄR MELLAN DIKTARURENS KREATUR PÅ SVERIGES TIDNINGSREDAKTIONER OCH SVENSKA FOLKET ÄR.LYCKA TILL

2009-06-05 @ 17:02:37
Postat av: Lasse

Hörde idag på förmiddagen en man som i Radio Kalmar redan summerade valrörelsen och utnämnde SD till valets förlorare. Han trummade med nöjd röst ut budskapet och fick naturligtvis inga motfrågor. SD hade liksom kommit bort i media av någon anledning. Precis som om det bara var en slump att det varit tyst. Piraterna fick däremot mycket publicitet i programmet, men de utgör ju ingen större fara i det långa loppet för etablissemanget.Men du käre kommentator resultatet kommer först på söndag.Jag är ett arbetarbarn som allt för många gånger av tradition tidigare röstat på sossarna. Men sedan förra valet har jag bytt spår.

Det är med stor glädje jag på söndag kommer att lägga min röst på SD.Vakna upp ni alla andra traditions-röstare !!

2009-06-05 @ 17:16:46
Postat av: Ölänning

@ AWSvensson"Det finns ju dels på mödernet i rakt nedstigande judar, så finns det konvererade judar."Vem var "urmodern"?

2009-06-05 @ 17:57:47
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Aftonbladet skänker SD:s annonspengar till EXPODet är ju upp till varje företag att göra som dom vill med sina pengar.Inget att säga om.Vill man stödja VÄNSTEREXTREMISTER så får man väl göra det.Vårt förslag är att man skänker pengarna till svenska barn.I så kallade HBT- hemDom barnen som placeras i fosterhem, som ej kan ge kvalitativ vård.PGA av att kommunerna inte har pengar.KÄLLA BRIS :Se insändare BAROMETERN opinion.Däremot finns det alltid pengar till ensamkommande utlänska barn.Efter kommer släkten soms kall försörjas av Svenska skattebetalare.Att Expo glömt att granska vänster extremister.Spelar inte så¨stor roll för Aftonbladet.Här kan du googla på TEX AFA DACKEBYGD.Där dom öppet berättar om sin verksamhet med polisens goda minne?Så fungerar en kommunism diktatur.Med press- ordningsmakt-brottslingar.Vill vill påminna att även Googla på INTERAKTIV BEVAKNING.Ett media- censur företag i "Demokratin Sverige"På söndag Svenssson jan du sätta lite käppar i hjulet för dessa odemokratiska krafter.SLÄPO har gripit en snubbe som spionerat på invadrare.Det är väl okMen dom invadrare/flyktingar? som åker till Somalia för att slåss för AL Quida .Dom är tydligen ingen risk för rikets säkerhet.För att citera Hasse Alfredsson HOPPA O SKIT.

2009-06-05 @ 18:01:11
Postat av: Mina VåtaDrömmar

Så här efter onsdagen ter sig torsdagen som alltmer avlägsen då den försvann till en mer än halvägs lång sträcka in i fredagen, med hela släkten traskades till stadshuset för förtidsrösta på SD. Nu sitter jag här i början på kvällen och väntar på att lördagen ska komma så att flaggan kan hissas till sent på kvällen. För sedan är det söndag och då senare på kvällen får vi veta att sossarna överaskande inte ha fått mandat till EU parlamentet ty dem tog SD

2009-06-05 @ 18:18:54
Postat av: Rättvis

Att SD fått in en annons i Aftonbladet kan avgöra valet. För det är just Aftonbladet som SD:s kärnväljare läser. Förra valet fick SD 1,14 %, utan några omnämnaden media och praktiskt taget utan att övrig reklam. Dessutom saknade SD organisation i stora delar av Sverige och där den fanns var den mestadels svag.Men tillräckligt många kände till SD och ville dessutom visa etablissemanget att dess politik inte gick i samklang med vanligt folks intressen.Nu får samma grupper en ytterligare påminellse inför valet och valsedeln finns i vallokalen.För den som är kritisk mot PK finns det nu en unik möjlighet att påverka politiken.Dessa annonser kan gå till historien.

2009-06-05 @ 18:22:16
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Nu har Aftonbladet satt in sitt tunga? artilleri

Timbuktu.På bilden i Aftonbladet kan ses två kommande pensionsräddare.Han har blivit topp tunnor rasandet över att ha fått

partireklam från SD .Som han beskriver som ett brev?Killen måste få mycket att göra i studion om han skall skriva en sång varje gång,han får reklam i brevlådan.Så nu väntar vi på ICA sången el Skandia sången.

Gubben o Gumman kräver att Aftonbladet lägger ut den direkt.Annars kan ju lätt diskussionen om partiskhet komma.Frågan är om sången/skivan kommer att ges ut i Nederländerna el om det är försent där.Imorgon blir det nog riktigt fula påhopp i PK-media lita på det.Frågan är vad TIMBUKTU tycker om HALALSLAKT.Nåja det kommer säkert en låt om det med.

2009-06-05 @ 18:36:56
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

I Somalias huvudstad Mogadishu strider Islamistgerilla där SVENSKA MEDBORGARE ingår.Källa: Säpo96000 människor är på flykt.Flyktingar(terrorister) skapar alltså nya flyktingar.Sveriges närvaro är ju god ute på böljan blå jagar svenska fartyg skattefinasierade ,Pirater.Sådan som stjäl andras saker ni vet.Snart får Sveriges skattebetalare nya flyktingar

från Somalia, som sedan kan åka tillbaka och skapa nya flyktingar fiffigt va.Invasionverkets verksamhet är tryggad för lång tid.Sidbyte:En tidning visar speloddsen på EU-valet.Det går inte att spela på SD hos Unibet.Journalisten skriver

spelbolagen brukar ha koll på valresultat.....

2009-06-05 @ 18:57:48
Postat av: Aftonbladet ber att få tacka

Vi på redaktion tackar er alla här på bloggen för de träffar och därmed pengar ni bidragit till vår redan stinna kassa.

Varje 1000-tal som tittar/klickar in på Aftonbladets nätbilaga ska känna att vi bli rikligt belönade.Hela redaktionen bugar och önskar mer nedslag

2009-06-05 @ 19:11:50
Postat av: Prinsessan Madeleine

Röstning avklarad idag!

Ha ett riktigt trevligt nationaldagsfirande!!

2009-06-05 @ 19:15:39
Postat av: Skånepåg

@ Aftonbladet ber att få tacka"Hela redaktionen bugar och önskar mer nedslag".För mig verkar det mer som om ni innerst inne är både desperata och NEDSLAGNA över Geert Wilders framgångar. Men det gäller givetvis att "hålla masken" så länge det går!

2009-06-05 @ 19:42:00
Postat av: Magne

Har ni på Pravda tänkt på att ert gullegullparti PP även stjäl röster från vänstersekterna?Var länge sedan jag slutade köpa tidningar över huvud taget. Nu köpte "kärringen" en kvällspress just idag trots mina predikningar, men det var inte aftonlögnen dock.Vi hörs på söndag kväll.

2009-06-05 @ 19:46:26
Postat av: Rune

Till "Mina VåtaDrömmar"

Då får vi hålla tummarna att era förtidsröster hamnar i valurnan och inte blir utbytta på vägen.

Själv röstar jag i vallokalen på Söndag så att jag kan se vart mitt kuvert tar vägen. Sedan får jag hoppas att inte min röst blir utbytt vid sammanräkningen.

2009-06-05 @ 20:16:32
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Aftonbladets skjutjärnsreporter Linda Hjerten

har fått uppdraget att avrätta partier med fel åsikter enligt PK-media.Hon har hittils bidragit med Timbuktus sång el vad det är.Vidare har redaktör Hjerten hittat ett gäng gasverksdemokrater som tränar kampsport i en idrottshal i Skåne.Att AFA bjuder in till dans i Salem har redaktören ingen aning om.Linda Hjerten uppmanar medvetet tilll våld.Ännu ett bra exempel på hur en journalist

på en vänstertidning jobbar.Det bästa vore ju om grupperna kunde träna ihop.Lite kuddkrig chips o myspys.

Det är lite tunt redaktör Hjerten.Hade du varit för demokrati hade du bevakat Irlänska valet ikväll.Men det är väl inte lika muntert.Pirat partisten ,som är lite byxis inför valet och leker Aftonbladet är väl för go.Skulle blivande Månadsbladet 19.11 sitta och skriva på en SD blogg.Kom igen äggbert.Träffar du Lotta Gröning, Linda Hjerten kan du väl hälsa från Gubben o Gumman.

2009-06-05 @ 20:35:44
Postat av: Dan Åke

tips på banderollväv, clas ohlson:

#snabbmaskering med tejp och papper i ett 18 cm ggr 20 meter 29 kr artnr 34-7964 29 kr sid 98. sätt upp snappt under befintlig valreklam#skyddsfolie ljusblå 19 kr 5 ggr 4 meter artnr 30-7949 sid 98, dela till till 4 st banderoller över motorväg broräcken

#vit presenning 3 st 89 kr 30-9395 sid 223

#fiberduk 40-6840 59 kr 2,4 ggr 10 m släpper i genom vind räcker till 6 st broräcken#bokplast 2 m ggr 40 cm 19 kr 31-4132 sid 548 transparent (bra att göra egna reklamremsor och komplettera befintlig reklam)

#märkpennor 4 p 29 kr 31-529 sid 520

#murarsnöre 120 meter artnr 30-7974 29 kr sid 98

#spraylim 65 kr 34-3992 sid 245BILTEMA:

#asfaltkritor vattenlöslig så skadegörelse blir det ej 20 kr 28-321 sid 406

#märkpenna STOR 1,7 cm spets 3-p 45kr 28-156 sid 344

#spraylim 55 kr 36-4522 sid 345

#packsnöre 450 meter! 45 kr 25-077 sid 321

#Presenning ofärgad 30 kr artnr 26-765 sid 55 1,6 ggr 1,85 meter

#toppkapell 159 kr mörkblått sid 56 artnr 37-284 går blixtsnabbt att fästa upp vid trafikknut.

# Myggnät 10 ggr o,9 meter 40 kr 20-402 sid 429 tål vind.

Finns massor andra bra och billiga material som man kan göra textbanderoller med, det bör gå snappt att sätta upp och det bör vara 50 meter från väg enl lag men valreklam får sättas upp nära. så ut i sommarnatten och låt den mest SVT indoktrinerade få veta sanningen om EU´s konsekvenser för Sverige.2009-06-05 @ 20:38:07
Postat av: Skånepåg

Information för den som är intresserad av fakta om PajasPartiet!

Postat av: Magne

Synd att Pravdapressen missat allt detta. Verkligen synd. (Jag syftar till Skånepågs inlägg ovan).Jag har i alla fall gjort mitt inför detta val. Delat ut valfoldrar både i brevlådor och på jobbet mm. Ändå hade jag velat göra mer. Återstår imorgon att smsa och påminna alla goda krafter att rösta.

2009-06-05 @ 21:00:11
Postat av: Kalle

Visst är det kul med SD-annonser i AFTONBLADET.

Har letat på AB-net men inte hittat annonserna. De kanske endast finns i pappersupplagan???Kollade även Sd-kuriren om de lagt in annonserna för att visa oss SD:are att motståndet mot SD-annonser i PK-media håller på att luckras upp. Men de fanns inte där heller på SD-kurirens löpsedeln. Det är en stor nyhet för det kämpande SD-partiet. ÄNTLIGEN en annons får man tillägga.

Kan vi tacka Nederländerna för det??? Känner AB-net att nu kan vi inte neka SD längre.Kan någon lägga in SD annonserna som AB publicerar lättillgängliga på en SD-sajt som det även kan printas ifrån.

Vart det "utslätade" annonser som skall passa läsarna av AB eller var det annonser där vi får framföra våra politiska ideer med lte stuns i???Finns det anledning att tro att annonsen vållar folkstorm så hela AB:s växel klappar ihop av förgrymmade AB-läsare.Vilken tunn ursäkt har att de kommer att skänka pengarna till EXPO. Som om det skulle vara något att skryta med som ursäkt. Tvärtom det drar mycket badwill över AB och visar klart att de inte är "oberoende".2009-06-05 @ 21:10:35
Postat av: Rättvis

I Gävle Dagblad kan man i braskande rubriker läsa: Piratpartiet störst på PolhemsskolanMen de av media uträknade Sverigedemokraterna då ?

- Ja dom nämndes på en lite undanskymd plats i artikeln

- Och hur gick det i valet?

”När resultatet av skolvalet stod klart visade det sig att Piratpartiet fick flest röster med nästan 19 procent av rösterna. På andra plats kom Socialdemokraterna med 18, 4 procent och tredje största parti blev Sverigedemokraterna med 16, 5 procent av rösterna”Dvs Sverigedemokraterna, Socialdemokraterna och Piratpartiet blev ungefär jämnstora.Alltså ett stort grattis till SD Gävle som nu utmanar socialdemokraterna i denna för socialdemokratin så anrika stad.

För övrigt har Ohly varit till Gävle helt nyligen, men gävleborna lurar amn uppenbarligen inte så lätt.

2009-06-05 @ 21:32:46
URL: http://gd.se/nyheter/gavle/1.1101629
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Då Svenska pressen inte är så intresserad av valet i Storbritanien.Kan Gubben o Gummans tillfälliga presstjänst meddelaAtt Brittish National Party ligger ungefär på 12%

i lokalvalen som tydligen hålls i delar av Storbritanien.BNP Mer än fördubblar sina siffror i lokalvalen.Partiet räknar med högre siffror i EU-valet som hålls parallet men inte får redovisas förrän söndag kväll.Anledningen är att väljare röstat mer lokalt på ett annat parti än BNP , men lagt sina röster på BNP i EU-valet.Partiet har problem med smustkastning från press o dyl.....Frågan är om BNP går förbi Gert Wildeer i EU-valet Nederländerna ligger på ca 17 % uppgifter om 20% finns.Detta o mycket annat vet vi på söndag kväll.Som sagt håll i hatten.Det finns inget som säger att SD inte kan hamna på 10-15%.Mätningarna i Sverige kan inte vara korrekta bör nog kollas upp så småningom.

2009-06-05 @ 22:21:20
Postat av: Magne

Tror faan jag ska göra som Dan Åke förslår och göra mig en banderoll och hänga upp på det perfekta stället. Får handla blågul färg på Cheapy för Clas Ohlson eller Biltema ligger för långt bort. Lakan får jag väl "pirata" från nattduksgaderoben. Får lugna tanten med att det går till en god sak. Det blir döskoj detta. Bara Cheapy är öppet på nationaldagen.

2009-06-05 @ 22:23:12
Postat av: dan Åke

magne! med en svart märkpenna går ju att rita dit Burka och Turban på representanterna för sossepaktens och Allians mot Sverige´s valreklam. det stämmer mer deras invandringspolitik.

2009-06-05 @ 22:30:39
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

EXTRA Benny "ABBA" Andersson har skänkt en miljon till Gudrun Schyman.Detta på annonserar Aftobladet med EXTRA.Att Aftonbladet skänker pengar till stenkastarvänsterns politiska organ EXPO är inga problem.Matchar fram en trobadix typ som sjunger om gaskammare.Har inte tidningen hört talas om freden 1945.Löjligt är bara förnamnet.

2009-06-05 @ 22:35:15
Postat av: Magne

Jag vet men jag tänkte mig nog typ: Rädda Sverige rösta SD och så ett hjärta hälften gult hälften blått. Sen hänger jag det utför en klippvägg jag brukade öva bergsklättring vid som barn. Det blir great! Många bilar kör förbi men väldig omväg om man är ond vänsterextremet och som vanligt vill förstöra yttrandefriheten. Ska faan ta ett kort när det är klart.

2009-06-05 @ 22:39:25
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Gör en stor djävla banderoll med texten:"Stoppa den svenska sjöblockaden av Somalias kust

Svenska soldater ut ur Somalia.Svenska skattepengar skall användas i Sverige."

Dock inte som sossarna i SÖDERTÄLJE som anställt ungdomar, att gå runt o uppmana folk att rösta så skall skattepengar inte användas.2009-06-05 @ 22:45:09
Postat av: Magne

Två banderoller är bättre än en. Jag gör min och Gubben och Gumman sin. Blir ju perfekt detta. Några fler volontärer?

2009-06-05 @ 22:51:09
Postat av: Anonym

Magne o dan-åke ni är för goa kör hårt.I krig kärlek o politik är nästanallt tillåtet.Ramla inte ner för klippan bara.Gubben o Gumman har fullt sjå med att hålla efter Aftonbladet.Samt reka lite om valet på Irland.Medborgarna ai det här landet behöver ju få veta lite

hur det ser ut i Europa.

2009-06-05 @ 23:06:40
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Magne o dan-åke ni är för goa kör hårt.I krig kärlek o politik är nästan allt tillåtet.Ramla inte ner för klippan bara.Midsommar i en gipsvagga är ingen höjdare.Gubben o Gumman har fullt sjå med att hålla efter Aftonbladet.Samt reka lite om valet på Irland.Medborgarna i det här landet behöver ju få veta lite

hur det ser ut i Europa.Pressen har ju tydligen deppat ihop.

2009-06-05 @ 23:09:18
Postat av: Magne

Nähä nu fick jag inte "pirata" något lakan från gaderoben. Tanten blev rejält sur. Attans också! Är Jysk öppet på Nationaldagen?

2009-06-05 @ 23:20:17
Postat av: Jungman Jansson

Hör med tanten om du inte ändå kan få ta ett gammalt, slitet lakan. Sen kan Du ju lova att köpa ett nytt som ersättning.

2009-06-05 @ 23:24:29
Postat av: Magne

Japp, tack för rådet Jungman. Jag tror hon köper det. Några förslag på texten? Rädda Sverige rösta SD är mitt förslag med ett gulblått hjärta. Kanske en överkorsad burka bredvid.

2009-06-05 @ 23:29:01
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Junilistans hemsida stördes/hackades igår låg nereIp adressen där datorn som störde ut sajtenStod på SÖDERTÖRNS HÖGSKOLA den svenska "demokratins högborg."Källa: DNDär många kommunister fått sin journalist utbildning.Tre länder har röstat i Eu-valet i två av valen har dom invandringskristiska partierna gått framåt rejält.Svensk press stora problem är att Gudrun fått några kronor av ABBA Benny.Har inte PK-medias jultomtar större problem?

2009-06-06 @ 00:52:40
Postat av: Tore

Jag köper aldrig "Pravda", men har besökt "Pravda Net", då det upplyst om att annonsering där skall ske, och visst hade vi en annons där med Jimmie som budbärare! (EU och halalslakt)

Dessutom fanns överföringar till SD-kuriren..."Pravdas" kommentarer om att överföra inkomsterna

till "Expo-litteraturen" visar bara att detta styrker mitt omdöme, att aldrig inhandla denna blaska!...Idag hissar vi vår flagga, och imorgon besöker familjen vallokalen (med hög svansföring)! Så släng er i väggen, ni allians och vänsterdräggel!

Och ni som inte har röstat på SD vid förtidsvalet,

har nu chansen att besinna er och rösta rätt! Visa att även ni har ett "blå-gult" hjärta! Frid vare med er, ni otrogna!...

2009-06-06 @ 01:27:19
Postat av: Anonym

Kunde inte finna annonsen. Måste ha varit en liten sådan?

2009-06-06 @ 04:12:13
Postat av: En pirat

Er bitterhet över att ha inte få platsi EU-parlamentet kan bara mätas med er rädsla för främmande människor.Skadeglädje är ibland en lysande känsla, och att se er kräla i bitterhetssumpen gör mig glad.Ungdomen har grusat era förhoppningar om att få åka till Bryssel.Piraten till EU, rasisten får stanna hemma. Sverige slipper att skämmas.

2009-06-06 @ 05:20:47
Postat av: Robin_Shadowes

Du pirat-tomten, har du inte hört ordspråket att man skall inte sälja skinnet förrän björnen är skjuten? På söndag springer lelle kapten svartdrägg och gömmer sig bakom mammas kjolar.

2009-06-06 @ 07:35:27
Postat av: Stefan K

Idag är det Sveriges nationaldag. Dessutom spelar Sverige landskamp i Solna mot vårt broderfolk i söder, Danmark. Idag kommer svenska flaggan att ses hissad över hela landet. Många kommer att klä sig i gult och blått. Nationalsången kommer att eka mellan husväggarna och över ängarna. Idag tillåts svenska folket att vara stolta över sitt land. Gissa om vänstertöntarna i AFA, SUF och Rättvisepartiet Socialisterna sitter hemma och surar nu. Svenska nationalsången, svenska flaggor och stolta svenskar...tvi vale!

2009-06-06 @ 08:33:06
Postat av: Hulda

Hoppas att fotbollspubliken mangrant klär sig i blå-gult.

Det är tyvärr den enda gången som man får hylla Sverige och flaggan UTAN att kallas rasist.

Märkligt.......

2009-06-06 @ 08:45:55
Postat av: Natan

Kvällsblaskorna ger en sista extra skjuts för piratisterna. Nästan lite löjligt, biter inte journalisterna sig själv i svansen? De har väl inget att vinna på om nätet blir rena vilda västern. Men det spelar förstås ingen roll så länge som Sd kan motas i grind. Då är väl vilka offer som helst tillåtna!

2009-06-06 @ 09:18:01
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

God morgon Piraten .Det känns trist att bli besegrad i en kamp som inte finns.Det går fullständigt åt helvete för dom nationalistsika partierna i Eu- valet,I Holland är man näst störst eller störst.I England pekar det mot

15%.I dom länderna har ungdomarna gjort bort sej fullständigt som inte förstått värdet av Internet.Ungdomarna i dom länderna har istället prioiterat

JOBB O BOSTAD vilka omogna idioter.Det blir ordning på det när Fallvinge o Conny skall berätta för bla Brittiska BNP hur en slipsten skall dras.Om det inte gått åt helvete för Sverigedemokraterna

imorgon kunde man ju nästan föreslagit 8 Juni som ny svenska nationaldag,men det blev bara en dröm.Istället skall vi över hela Sverige höra mopedernas tyt-tyt.När Piraterna firar sitt genidrag för Sverige.Medans vi som trodde så mycket på SD får sitta o deppa.

Över bla dom svenska ungdomarna i ålder 18-27 år, där var tredje inte vet vilken dag valet ägde rum o inte gick o röstade på SD, utan istället daddade ner musik från nätet.Dessa ungdomar som hela nationen får skämmas över

förstod inte att det är en rättighet att rösta.Dom som kom iväg o röstade in Piratpartiet förstod heller inte att poängen med ett politiskt parti,

är att partiet har en politik.Precis som datorn måste ha en mus för att funka.Eller att bilen bör ha en ratt.För att det skall gå att svänga.Fast körkort o bil är svårt när man är man är arbetslös.I Sverige är det 27% av ungdomarna i Danmark är det visst 8%.Konstigt land det där DanmarkDet är skönt att DANMARK ,FINLAND, NORGE ,ENGLAND HOLLAND inte är lika rädda för främlingar som en del av oss i Sverige.Dom har en helt annan syn på människors behov att få bo i deras länder.Där är man inte så rädd för främlingar som en del av oss i Sverige är.Som sagt Pirat- partiet lycka till med er framgång i Eu-valet söndagen den 8 Juni.Som kunde blivit Sveriges nya NATIONALDAG.Eller...Snyft

2009-06-06 @ 09:38:36
Postat av: Rättvis

@Gubben o Gumman på GetingenHyperbra inlägg!

För övrigt återstår det att se om media nått ända fram i sin lansering av PP. Det är nämligen tveksamt om dessa herrar överhuvudtaget går och röstar.

2009-06-06 @ 10:00:11
Postat av: Stefan K

Hoppas ingen Sverigedemokrat går och röstar den 8:e juni, för då är det försent.

Söndagen den 7:e juni stoppar vi en Sd-märkt valsedel i urnan.

Annars var Gubben o Gummans inlägg bitande bra.

2009-06-06 @ 10:01:36
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Nu börjar journalister vakna til lite .DN

meddelar att 2 av 3 Britter vill ha nyval Labour fick hela 20 Valet i Storbritanien.BNP har enligt valresultat samt egna bloggar ett snitt på 12 % i valet förmodligen större i EU -valet.DN kostar då pk, på sej att tala om att små partiet

United Kingdom Indepence parti .Gått framåtEtt parti som vill lämna EU .BNP finns inte omnämt i artikeln skriven av deras utrikes korrenpondent.

2009-06-06 @ 10:02:47
Postat av: Rättvis

@Gubben o Gumman på Getingen

Har ni någon bra länk till nyheter om valet och BNP och även valet i Holland.

2009-06-06 @ 10:35:01
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Tack tack.Vi börjar nog bli lite lalliga i hatten ,kostar på att var på tårna på svenska pressen o Engelska.Kan bli lite inflation o stavfel men det är ju slutspurt.62% av svenskarna får sin val-info på nätet.Visst är TV4 helgoa inleder SVERIGES Nationaldag med en hel stab som pratar rasism.Bla en fd Turk som har vänligheten att nämna SD i sammanhanget.En brud som säger att det är givande med möten med främmande människor.Vem fan har sagt att det inte är ok att möta människor.Det är lika begåvat som att säga att vi skall trösta RÄDDA BARNEN.Kan inte TV4 ha lite mera taktkänsla på denna dagen.Vi är ju 8 miljoner som inte invandrat

i förgår hit.Som lök på laxen sitter en kille o läser mail från en invandrare som påpekar att hans 5 Svenska arbetskamrater inte vet vilket datum nationaldagen är.Tack för den idiotförklaringen TV4.Vi Svenskar är stendumma.Nu får TV4 fan ta och skärpa till sej.Det börjar bli löjligt.Åk ut till Rinkeby o kolla hur många som kan sjunga mors lille Olle.Fast det är klart några SD röster sitter väl fint tills imorgon.

Vi måste ge Magne en eloge .Inte nog med att han kampanjar för SD i Oskarshamn.Han planerar även en banderoll på ett berg han kravlade upp o ner på som glutt.Vi tycker du är veckans SD:are.

2009-06-06 @ 10:40:22
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Rättvis:Kolla på BBC el på kommentarena på BNP egen sida.Du har valdistrikten på BNP hemsida med deras procental markerade.Det är svårt med info BNP skall mörkas bort även där skriver deras medlemmar på eras egen sida samma problem som här.Titta på DN korrespondent som inte nämner BNP som dubblat sej i lokalvalen.Räknar med ett snitt på 12%.Familjerna röstar mera lokalt i lokalvalen. så att säga men BNP räknar med att man lägger sina röster på BNP i EU-valet vilket är troligt.Blir det omval med tanke på vilka problem Gordon Brown har så kan det ju springa iväg även internt så att säga.

2009-06-06 @ 10:49:34
Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Vi tippade att dom 7 Pirater som togs till fånga av

Svenska marinen snart skulle dyka upp i Tensta.Än har man inte lyckats förhandla i land dom till Kenya.Kenya vill ha betalt för varje pirat som skall tas om hand.Borde inte det vara klart innan man gör en insatts?Så för tillfället sitter Sverige med 7 fångar som man inte blir av med.Svenskarna kan inte verka så länge man har gästerna ombord.Insatsen skall hittils ha kostat skattebetalare 300 miljoner.Detta är helt sanslöst.Dessa 7 återfinns snart i Sverige med 10 släktingar.I Mogadishu strider Svenska Somalier på AL Quidas sida mot regeringstyrkor.Ponera att insattsen kostar 600-700 miljoner innan det är klart.Någonstans skall pengarna tas i Sverige el Eu.

2009-06-06 @ 12:50:46
Postat av: En pirat

Vi må räkna rösterna på söndag kväll. Men jag är segerviss. Det blir pirater i parlamentet och trötta rasister får stanna hemma. Ikväll står jag och sjunger nationalsång på Råsunda och hejar extra på Zlatan. En mångkulturellt Sverige blomstrar och nätet är öppet för alla.Alla som är för förändring står upp, de som tror att faxen är modernt röstar på SD.2009-06-06 @ 13:50:17
Postat av: Nybropensionären B.Nilsson Nybro

"En pirat"

Vad är faxen för nåt???

2009-06-06 @ 14:11:48
Postat av: Rättvis

Lite gammal skåpmat avseende socialdemokratiskt valarbete:”AA, Kristdemokraterna, överklagade resultatet i riksdagsvalet och anförde bl.a. följande.

Uppgifter tyder på otillbörligt verkande vid röstning avseende hantering av budröster utförd av socialdemokratiska partiarbetare.”Men bevisningen räckte inte till - den gångenMen se upp med PK. Kan dom fuska mot SD så är risken mycket stor.Det är till och med en sosse som blivit dömd.

Postat av: Tore

En galen pirat skall sjunga nationalsången!? Jag tror han har valt fel sång. En fråga måste gälla 15 gastar på död mans kista, eller hur...Fusk med valblanketter har hänt förr, och kommer även att hända denna gång! Problemet med förtids-

röstning är, att man vet icke om valsedlarna blir riktigt hanterade. Därför röstar jag alltid på valdagen, då risken för "myglande" avsevärt minskar...Det var väl en nagel i ögat, att visa SD på nätet

och just det med halalslakt som EU kommer att driva igenom. Idag var reklamen borttagen, men tidigare var den tydligen "uppseende-väckande"...

2009-06-06 @ 15:11:35
Postat av: Rättvis

@Gubben o Gumman på Getingen

Verkar vara omöjligt att får någon information om EU-valet. Det måste ha gått otroligt bra för de nationella för annars skulle man väl inte mörkat så in i norden. Detta liknar faktiskt rena öststatsfasoner.Så nu får jag fråga: var det inte i kväll som resultatet från EU-valet i GB skulle komma?

2009-06-06 @ 21:55:55
Postat av: salasso

Är det så klokt att lämna EU? F n måste svenska politiker ta viss hänsyn till vad andra "främlingsfientliga" politiker och partier kan komma att driva igenom i EU-parlamentet. Lämnade åt sig själva kan de svenska riksdagspartierna själva besluta om en fortsatt "generös flyktingpolitik" och vi vet väl alla vad det innebär?

Det finns en del kloka politiker ute i Europa, t ex Silvio Berlusconi, men utan deras påverkan genom EU lämnar vi fältet fritt för alla svenska Westerbergare som bara längtar efter att visa hur mycket de föraktar allt som är svenskt och hur generösa de vill vara med våra skattepengar.

2009-06-06 @ 22:04:22
Postat av: Rättvis

Det är först i morgon som resultatet blir officiellt - vad det inofficiella blev har jag inte hört. Uppenbarligen så måste PK i hela Europa mörka resultatet för att lura de svenska väljarna.Tänk så lumpet.I alla fall är resultatet i det brittiska kommunalvalet offentligt och jag har svårt att tro mina ögon när jag tar del av det. För lusten för socialdemokraterna är så total som den kan bli. Dom ligger på ungefär samma nivå som övriga partier.

Ja se själva:

LOCAL ELECTION RESULTS @import "/nol/shared/bsp/hi/elections/localcouncil/08/css/elections083.css?v5"; @import "/css/screen/nol/v4/lonelect08.css?v99";

Councillors Councils

Party +/- Total +/- Total

CON +233 1476 +7 30

LD -4 473 -1 1

LAB -273 176 -4 0

OTH +37 164 0 0

NOC - - -2 3

34 of 34 councils officially declared.Postat av: Rättvis

Jo Westerberg är sannerligen en skön juvel. Inte bar det att han avskyr svenskarna och förtrampar demokratin, han skor sig på aningslösa medlemmar i röda korset också. Det är faktiskt inte klokt vilken lön han tar ut och den betalas genom medlemsavgifterna.Så den som tror sig hjälpa nödställda får i stället sina pengar slängda i gapet på Bengt Westerberg.Sådan är PK-iternas “humanism”

2009-06-06 @ 22:51:12
Postat av: Robin_Shadowes

Rättvis, dom gamlar kärringarna sitter och virkar vantar och grytlappar, glatt ovetandes att förtjänsterna för deras arbete går till att försöja landsförrädaren Wetbesterberg istället för att komma svältande små negrer till del som dom tror...

2009-06-07 @ 00:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0