VARFÖR INGEN FAKTARUTA I BAROMETERN

Barometern fortsätter sitt ensidiga rapporterande om massinvandringen till Sverige. I gårdagens tidning (tryckta upplagan) fanns en helsidesartikel om ensamkommande barn till Kalmar kommun. Tidningen hade gjort sitt årliga besök i boendet i Påryd. Som vanligt skulle denna mycket kostsamma verksamhet hyllas fullt ut och alla negativa konsekvenser tystas ner eller rättare sagt helt och hållet utelämnas.


Att det varit en hel del problem med dessa så kallade "ensamkommande barn" nämns inte alls i artikeln. När Ölandsbladet för några dagar sedan skrev om de två ensamkommande barn som dömdes vid Kalmar Tingsrätt för hot mot tjänsteman så valde givetvis den politiskt korrekta Barometern att inte skriva om detta. Läs mitt inlägg.


En annan intressant sak med artikeln är att endast tre av de "barn" som finns i boendet i Påryd omnämns i artikel. Passade inte de övriga in i den bild som Barometern ville förmedla till sina läsare. Barometerns fotograf kanske ansåg att de var för vuxna för att kallas barn i artikeln. När Radio Kalmar rapporterade om 30-åriga ensamkommande barn var givetvis Barometerns journalister inte intresserade.


I artikeln saknas också den faktaruta om vad detta boende kostar svenska skattebetalare. Att Migrationsverket betalar en ersättning på ca 800 000 kronor/år för varje ensamkommande "barn" borde vara en helt naturlig upplysning till läsarna men detta skulle givetvis även det få många läsare att reagera och då är det bättre att knipa käft.  För den som vill läsa mer om ersättningarna kan gå in på följande länk.


I artikeln menar journalisten att alla Pårydsbor numera skulle vara väldigt positiva till detta boende men så är verkligen inte fallet. Jag får med jämna mellanrum tips om vad som händer i Påryd av personer som inte har samma uppfattning som Barometerns journalister. Det senaste mailet jag fick handlade om att kommunen ordnat "sommarjobb" åt dessa ensamkommande barn. Tänk om kommunen även ordnade sommarjobb till alla andra ungdomar också i Påryd. Det som var intressant med detta "sommarjobb" var att dessa ensamkommande barn fick även behålla sin ersättning/bidrag när de fick lön för sitt sommarjobb, vilket retat upp många Pårydsbor. Vilka andra i samhället har den förmånen?


Hur många har läst artikeln om kvinnan som gick till socialen i Kalmar och i sin förtvivlan vägrade lämna socialkontoret innan hon fått hjälp. Hon blev bryskt utkastad av två poliser!  En sak är nog säker och det är att denna kvinna inte har invandrarbakgrund, för då skulle hon inte blivit behandlad på detta sätt.


Det är skillnad på en svensk förtvivlad kvinna och ensamkommande barn.


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

Desperationen sprider sig bland PK-folket.



Framgår av såväl vad Barometern skriver som av artikeln i Expressen!



Postat av: Fredrik

Bara att fortsätta granska media.

Den lokala median är bedrövlig rent ut sagt.

Så jädra PK så man vågar inte ens hosta utan man frågat om lov hos politiker. Men den vanliga Svenssons ser igenom detta nu för tiden.



Vet att fler och fler börjar bli irriterade på sveket mot oss arbetande skattebetalare.



Men det är så jävla enkelt att komma hit och bara få saker. Inga krav ! Sen att media i kalmar inte rappoterar om att personal blir mordhotade och slagna är en skam ! Men kan man förvänta sig annat än detta Barometern och Östran ? Nej ! Han den där fotbollspelaren säger varken bu eller bä längre angående sånt här !? Tur att du finns Thoralf !!



2009-07-18 @ 09:00:53
Postat av: Nalle i Växjö

Klaga inte på Barometern och andra tidningar. Dom för en kamp för sin överlevnad, läs analysen i tidningen Journalisten ( länken)



Det innebär troligen att dom måste vara så mycket PK som det bara går och följa dom direktiv som finns, både från ledningen samt från Överstyrelsen för PK riktighet.



Om dom inte följer direktiven kommer presstödet att minska. Vilket man kan hoppas att det gör i alla fall. Varför ska jag och du betala till skatt för en produkt som inte är tillräckligt bra att sälja för det pris som det kostar att få fram.



Men sedan har vi en sak till som tidningarna inte fattat än. Med fler invandrare dom hjälper till att få in, desto mindre andel blir det som läser papperstidnigar. För den nya gruppen räcker det med en sjutusan till parabol riktad mot Mecka ( symboliskt)



För övrigt tycker jag det är för d... att vi snart måste kvotera människor som bott länge i landet Sverige när det gäller sjukvård, arbeten, tillgång till simhallar mm.



Observera att jag inte skrev Svenskar. Vid området där jag bor finns rester av bebyggelse från dom som kom söderifrån för 6000 år sedan och byggde sina hus och röjde sten för att få mark att odla och försörja sig och sina familjer, och det helt utan försörjningstöd eller social.



Postat av: Dragan Klaric

Ensamkommande skäggiga ankar individer skulle jag vilja kalla dem. Så fort bidragssnabeln har kopplats in i det svenska sociala nätet så dyker hela klanen upp vid gränsen och vill ha anhörig PUT.



Men det är inte det sorgliga i hela denna bisarra händelseutveckling, det bisarra är att det politiska etablissemanget, myndigheter och svensk media blundar för det faktum att Sverige sjunker ner i en bottenlös avgrund.

2009-07-18 @ 09:41:26
URL: http://www.youtube.com/SDTelevision
Postat av: AWSvensson

Ett inhopp i semesterfirandet. Läs Merith Wager:s inlägg i denna fråga.

Postat av: Nalle i Växjö

Ramla från balkong



Balkong epidemin fortsätter att sprida sig.



Dagspressen berättar pliktskyligast delar av vad som inträffat med den 17 åriga flickan i Trollhättan

Polisen berättar att inget brott begåtts.



I ”finmedia” finns även följande. Svårigheter att utreda på grund av språksvårigheter.



Förmodligen en tös från Skåne.



Den här typen av fallolyckor som Boverket borde titta närmare på för många balkonger har på senaste åren visar sig felkonstruerade.



Men oftast är muslimska flickor överrepresenterade i den här typen av olyckor och jag läste någonstans att man borde kunna vidareutveckla slöja till att även fungera som fallskärm.



2009-07-18 @ 11:59:39
Postat av: Hulda

Media har tagit på sig ansvaret att som söndagsskolefröknar hjärntvätta oss till den "rätta tron".

Det värsta på länge är Expressens artikel idag om SD i Blekinge och Skåne.

Det måste finnas mycket som måste döljas........

2009-07-18 @ 12:14:04
Postat av: Sven Duva

Att ta från de fattiga och ge till kulturberikarna.

2009-07-18 @ 12:38:41
Postat av: Patrik

Du har fått kritik; www.sdbluffen.se

2009-07-18 @ 13:00:54
Postat av: Hulda

Den kritiken som kom från "SD-bluffen" var det tamaste jag sett på länge!

När de anser att de måste kritisera, men inte hittar riktiga argument så blir det lamt......

2009-07-18 @ 13:19:42
Postat av: Nalle i Växjö

Trevligt att medlemmarna i SSU även läser bloggar utanför den vanliga PK godkända kretsen, och kanske får klart för sig att det finns en verklighet som sällan det skrivs om i "S" media



Hoppas bara ni fått tillstånd av Mona

2009-07-18 @ 13:46:08
Postat av: Urban

Paulina Neuding ställer i sin ledare i Svd obekväma frågor om brottslighet och invandrare.

Hon berättar att det kan finnas ett antal möjliga orsaker till överrepresentationen, enligt Brå. Det kan röra sig om frustration, upplevd diskriminering, kulturskillnader, traumatiska upplevelser i ursprungslandet och låg socioekonomisk status. Brå nämner också den så kallade ”selektionshypotesen”, som tar fasta på att en viss typ av människor är mer benägna att lämna sina hemländer för Sverige.

Postat av: Fredrik

Som sagt var ibland de torftigaste jag sett det som skrivits på SD bluffen.Dom kanske skulle ta o kontakta Merit Wager så dom lär sig nåt.



Klart att barn ska ha hjälp. Men när vuxna ljuger om sin ålder och identitet bara för att få stanna så är det nåt som är allvarligt fel !



Flyr man från helvetet själv så hade jag med alla medel möjliga försök bevisa vem jag är och kommer ifrån. Men många och då menar jag oehört många gör ej detta ? Man slänger pass,ID papper, man glömmer även bort vad det heter man kommer ifrån.



Man kan inte svara på hur vissa stadsdelar ser ut ?



VARFÖR?? Man ljuger och ljuger och ljuger !!



Märkligt att jag fortfarande ser dessa barn i Afrika med flugor munnen på TV. Ännu märkligare är att ALLA semester flyg till irak,palestina o vad allt de nu heter är fullbokade under sommarn.



Man öppnar egna flygbolag !? Fan flydde man inte därifrån och ska man inte flytta hem när hemlandet funkar så bra att man kan semestra där ?



Klart man inte vill ! Får man väl inte så mycket pengar i bidrag så man kan åka på semester.



Vem fan vill göra nåt eller motprestera när vi delar ut bidrag som om vi var gjorda av pengar.



Grejen är ju den, vad fan gör vi och vad händer när vi inte har något längre?



Snacka om att skapa rasism,motsättningar och kaos.



Sen är det inte mångkultur när vi håller på att bli en muslimsk arabisk delstat.



Sen till SD bluffen: Är det ok att man mordhotar personal? Hur jävla frisk är man när man svinar,hotar och beter sig som ett djur mot världlandet som försöker hjälpa ??



Ta en funderare på det och se förfan till att ha nån jävla moral och vettig sinnes närvaro när ni skriver.



2009-07-18 @ 14:05:40
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Vilka är värst, dom som ljuger om sin ålder eller dom svenska medlöparna, som sviker sitt eget folk?

2009-07-18 @ 15:18:48
Postat av: BAW

Faktaruta i Barometern, fakta i Barometern är lika vanligt som snöbollskrig i Sahara.

2009-07-18 @ 15:56:15
Postat av: World Traveller

De svenska kraek som ligger bakom det haer vansinnet och stoeder allt som invandrarna tar sig foer inklusive braender, raan, mord och vaaldtaekter och skyller det paa svenskars rasism, d.v.s. media och Migrationsverkets personal bl.a. anser jag vara laegre staende varelser aen vaaldtaektsmaennen och mordarna sjaelva. Laegre aen saa kan ingen maenniska sjunka.

2009-07-18 @ 16:35:50
Postat av: Fredrik

Sen när dom växer upp utan några somhelst krav och skaffar sig förbilder som " Ken" Den största jä.. loser som någonsin gett ut en skiva. Låta sig intervjuas av tidningen CAFE och skryta om sitt liv som det vore nåt att leva upp till.



Men kan man förvänta sig mer av denna maja rökare som har en hjärna fresh som en bajamaja !



Sagt det innan: Visa skiter med munnen och talar med röven!



Väx upp !



Postat av: Fredrik

Någon som är förvånad ?

Postat av: Gubben o Gumman på Getingen

Det är bra Thoralf med faktauppgifter.Det fiffiga med sanningen är att det är svårt att bemöta den med lögner.



Baromtern går på schema när det gäller positiva okritiska artiklar om invandringen patetiskt löjliga.



Jättebra att journalisterna kan gå in här o läsa vilka odemokratiska stolpskott dom är.



Det sätter sej i skallen sakta men säkert.



Att kalla sej för journalist och dölja sanningen måste ju till slut hinna ikapp dessa stackare mentalt.



Annars kan vi ju alltid påminna dom efter hand vad dom skrivit i takt med att SD ökar i väljarkåren.



Det otroliga är ju att journalisterna inte ser vad som sakta kommer att hända, utan springer pk riktigt ,rätt in i väggen in i det sista.



Man har helt enkelt inte klart för sej läget runt om i norden ,samt att då kan para ihop det med SD siffror vilket är bra men lite kommiskt.



Sedan är det fan rent stötande med dubbla ersättningar ,och sommarjobb åt asylanterna i bla Påryd.



Man räknar inte med att det skall komma i tryck bra jobbat Thoralf.



En ren principsak.



Den så kallade annhöriginvandringen är ju en märklig företeelse.Helt sjukt.



Stöld ur det svenska socialförsäkringssytemet, är vad det är rent praktiskt, inget annat ,vem har gett politikerna mandat till det?



Att man är folkvald räcker inte för att gå och sno grannens tv tex.



Som vi tidigare skrivit så är 25-50 år på kåken lämpliga påföljder om man snor andras pengar och ger bort sitt land.



Finns det någon som har lite historik på när dessa beslut om detta togs ,utvecklades, av vilka osv.

(Annhöriginvandringen)



Vore intressant för att här ligger ju stora belopp, som tagits från socialförsäkringssystemmet så att säga.



Här finns förmodligen ett stort antal medlöpare som är med i den soppan.



Avslutningsvis så är det för djävla kommiskt när Mona Sahlin står och säger att Svenne skall jobba till han är 75 bast.



Man kan ju hoppas att en o annan arbetar får ett plus ett att bli två år 2010.



2009-07-18 @ 18:56:50
Postat av: Kulturkamp

Jag vill göra besökarna uppmärksammade på att en av medlemmarna i banditvänstern som nyligen åtalades för misshandel av SD:s pressekreterare och hans flickvän återigen har uppmärksammats. Denna gång gäller det en vapengömma som åklagare misstänker skulle användas mot meningsmotståndare.



Läs mer här:



http://kulturkamp.blogspot.com/2009/07/vansterextremist-i-nytt-blasvader.html

Postat av: Peter, den förste.

Det verkar som de flesta journalister och politiker verkar ha fått sig en släng av "Quisling". Man kan bara hoppas att läkarvetenskapen kan finna ett vacin mot denna svininfluensa i tid.



"In contemporary usage, "Quisling" is synonymous with "traitor", and particularly applied to politicians who appear to favour the interests of other nations or cultures over their own." Se: http://en.wikipedia.org/wiki/Quisling

2009-07-18 @ 21:48:09
URL: http://en.wikipedia.org/wiki/Quisling
Postat av: Tore

Svinar ner, är ett tema som SSU lärt ut! De hade ju "bajsat" ned hotellrum, när de var på utflykt "i främmande land"! intet nytt när det är det som gäller det. Däremot är de barn i den svenska kultureliten, och jämnförs med "30 åriga ankarbarn", där analfabeter och psyksjuka är jämnförbara med dålig uppfostran...



Idag kvalade vår 12 åriga dotter in sitt 3 åriga "Gotlandsruss" till tävling på Åmåls trav-

bana! Hipp hipphurra och godkänd. Framtiden lär bli "mycket körbar", då även de vuxna travarna skall ha sitt nöje! Start på Momarken (Norge) på tisdag 21.

Min hustru skall köra och jag skall serva. :)

God natt i regnet...

2009-07-18 @ 23:22:52
Postat av: Peter, den förste.

En siffra som gått mig förbi! "...1999 höjde Jan Ekberg kostnaderna till minst 100 miljarders förlust årligen i en amerikansk ekonomitidskrift. ( Se:: Jan Ekberg, Immigration and the public sector:Income effects for the native population in Sweden, Journal of Population Economics, volym 12, nr 3.)"



Se: http://ordmotord.blogspot.com

2009-07-18 @ 23:59:43
URL: http://ordmotord.blogspot.com/
Postat av: s-e karlsson

Högsby kommun säger nu i höst upp 13 personer inom äldrevården på grund av att som man säger man måste spara 4.3 miljoner till 2010 ! Men man säger inte ett ord om att kommunen har ett antal anhöriga till invandrare som redan finns i kommunen att betala dyrt för ! Det hade väl varit på sin plats att man gått ut och redogjort för hur många dessa anhöriga är , dessa får kommunen ingen ersättning för från staten utan dom belastar direkt den sociala budgeten!

Vi i SD Högsby hoppas naturligtvis på att dessa 13 familjers vuxna tar sej en riktig funderare på vilket parti dom ska rösta på till valet 2010 !

Mvh Sd Högsby.

2009-07-19 @ 09:33:08
Postat av: s-e karlsson

Förslag !

Fotbollsspelaren och kommentatorn Glenn Hyseen är ju bliven utan arbete . Jag föreslår att han får hoppa in i Ring P1 istället för göken Täppas Fogelberg , som tycks få behandla folk som ringer hur illa som helst !

S-E Karlsson .

2009-07-19 @ 09:46:03
Postat av: Fredrik

Kan inte annat än hålla med.

Trött på att betala andra länders medborgare uppehälle.Jag tror det är väldigt viktigt att SD är laddade med seriösa och livviktiga frågor för svensken innför valet.



Ställa ordentligt obekväma frågor till Mona.S och deras anhang.Kräva svar på frågor om invandringpolitik och personliga frågor som: Vad har du imot Sverige och svenskheten?



Varför 95% inte ens flyktingstatus?

80 % Rakt in i bidrags karusellen och stannar där.



Vad tas pengarna ifrån ? Mjölka kon utan att föda den är ett gammalt hederligt svenskt ordspråk som bör tas i åtanke när det gäller detta vansinne !



Men sen gäller det även att ha en seriös debatt om

våra energipriser,skatter,miljö,vård,skola,framtid

kulturarv, osv osv !



Men vi får hoppas dom har ett ESS i rockärmen.

Ta Mona"quisling"Salhin med fingrarna i syltburken.

Lars"Ayatolla Khomeini"Ohly visar rasistiska jag!



2009-07-19 @ 10:10:12
Postat av: Skånepåg

Från bloggen Politisk Inkorrekt citerar jag följande:



"En folkomröstning om att förbjuda minareter får hållas i Schweiz trots förslagets politiska och juridiska svagheter. Det beslutade parlamentets överhus nyligen. Förslaget, som anses bryta mot mänskliga rättigheter och internationell lag, ses som tecken på ökad främlingsfientlighet och islamofobi i landet.



Förslaget om att införa förbud av minaretbyggen torde vara världsunikt. Bakom idén står Schweiz största parti, det populistiska högerpartiet SVP, samt ett litet ultrakonservativt kristet parti. De har samlat in 100 000 namnunderskrifter för att hålla en beslutande folkomröstning om den laddade frågan. Parlamentets underhus har godkänt folkomröstningen, trots kritik att minaretförbud strider mot internationell lag. Nyligen gav även överhuset klartecken.



Argumenten mot minareterna är tydligt främlingsfientliga, och spelar på människors rädsla. SVP förklarar att “minaretbyggen är ett hotfullt uttryck för islamiseringen som pågår av Schweiz och västvärlden”. Minareterna är inte religiösa symboler utan instrument för politisk dominans och en intolerant kultur, menar partiet. “Det är tid att sätta tydliga gränser, annars följs minareterna snart av böneutropare och slutligen av sharialag i Schweiz”, heter det i ett uttalande. I Schweiz finns idag bara två minareter på moskéerna i Genève och Zürich."



Heja Schweiz och visa vägen för övriga Europa!

2009-07-19 @ 10:23:08
Postat av: Skånepåg

Missade i ovanstående kommentar att länka till den berörda artikeln i bloggen Politisk Inkorrekt.

Postat av: Fredrik

Mycket bra länk !

Ta er tid och läs vad som skrivs.

Helst detta om islamfobi.

Och att vi är åtskilda kyrkan men ger efter för denna hederskultur islam.

Mycket bra !



2009-07-19 @ 11:58:54
Postat av: Fredrik

Bra att nån reagerar mot denne loser !

Som sagt "gangsterromantiken" bör väl få sig ett ansikte så varför inte denne super sorgliga loser!

Kriminalvården lär det väl inte hända så mycket med

men skattemyndigheten lär jaga han !



Förebilder? Skulle ha stora bilder på såna i skolorna med texten :



Vill du bli en maja rökande loser ?

Postat av: Urban

Merit Wager kommer snart att bli anklagad för att gå SD:s ärende. Här redovisas fakta och svenska journalister får en omgång som heter duga.

Postat av: dan åke

läste länken på Fria Nyheter och sökte mer info på socialstyrelsen!

läs på sid 37, där redovisas åtminstonne 11,7 Miljarder i bistånd till utlandsfödda hushåll och "flykting"-hushåll. tänk då på omkostnader på uppbyggnad för all organisation att bygga upp invandringsmottagning.



http://www.socialstyrelsen.se/NR/rdonlyres/C9E4646A-02FD-44BE-B518-94498BB3A343/14257/200912516_rev.pdf



I andra länder har partier som hjälper sina medborgare fått enorma framgångar, troligtvis för att dessa länder har demokratisk media utan statskontrollerad pressstöd.



Skulle svensk media sluta ljuga och medvetet vilseleda folket skulle SD naturligtvis bli stora. kanske massutdelning av SD kuriren till varje hushåll göra underverk. att folk röstar på allians och sossemaffian beror väl på att de inte fått saklig information.

Ingen förståndig människa röstar frivillgt på ett parti som man vet förstör allas framtid. det är ganska otroligt hur allians och sossepartier lyckats förstöra framtiden för Sveriges fotfolk och ändå få röster.



förstå vad som skulle hända om medelsvensson skulle vakna upp!

ett exempel på indoktrineringen:



SVT sänder nyheter om hur svenska ungdomar (märk ordet)INVADERAR Norge för att jobba. de nämner inget om orsaken till att de måste flytta från Sverige!

kan det möjligen ha att göra med att i sverige finns inte jobb, inte plats på utbildning, inte bostäder, ingen Framtid med nuvarande politik och alliansen kämpar för att sänka ungdomars lön!.

när nästan 2 miljoner utlänningar som kommit till sverige då kalla SVT det inte invadering!



invaderarnorge" rel="nofollow">http://svtplay.se/v/1580016/ungdomarinvaderarnorge

2009-07-19 @ 15:22:47
Postat av: Rättvis

Som regel är överhetens agerande mot oss svenska undersåtar ignorant eller till och med svenskfientligt.



Men det finns undantag och alltså hopp för oss förtrampade undersåtar.

Här är det en ambassadör som agerar föredömligt och till fromma för oss svenska undersåtar. Heder åt honom.

Saxat ur Fria nyheter:



”Den svenska ambassadören i Eritrea skriver i ett brev till regeringen att det är okej att utvisa en 28-årig eritrean, som har asyl i Sverige, men dömts till utvisning efter att ha begått brott i Sverige. Sverige gav honom skydd 2006.

Ambassadören skriver i ett yttrande till regeringen att trots alla rapporter om försvinnanden och tortyr av krigsvägrare i Eritrea, bör mannen utvisas.”

Tilläggas bör att det nog finns fler våldtäktsmän och rånare som skulle kunna utvisas.

2009-07-19 @ 18:27:54
Postat av: svinfeldt

"frustration, upplevd diskriminering, kulturskillnader, traumatiska upplevelser i ursprungslandet och låg socioekonomisk status."



OK,anta att då detta ÄR anledningar till invandrares överrepresentation i brottslighet,varken jag ellr någon annan jag känner BRYR sig om det,vi vill inte ha dessa människor här OAVSETT anledningar,ska det invandra folk hit så får det mer än gärna invandra folk med UTBILDNINGAR och FÄRDIGA JOBB - som i andra länder,som vill komma hit och jobba och leva...men det fattar väl vilken jävla idiot som helst att inte många ser någon anledning att dra sig till kalla sverige,med vårat klimat,världens högsta skatter och bostadsbrist....och speciellt inte HELA familjer...hade inte sverige haft världens generösaste välfärd för outbuldade afrikaner och araber,hur många hade då sökt sig hit tro...hur många hade sökt "asiiiil" i sverige om dom hade tvingats jobba för sin försörjning,om välfärden endast hade varit till för dom som förtjänar den dvs skattebetalarna...HUR MÅNGA HADE SÖKT SIG HIT DÅ TRO?????



Jobba svart och gör dig själv en stor tjänst,då har du iaf pengar den dagen du slutar,för om 2-40 år är detta land PÅ BOTTEN,då finns inga pengar längre,då är det något annat land som får se miljoner svenskar,holländare och engelsmän stå och frysa vid gränsen.

2009-07-20 @ 05:20:24
Postat av: svinfeldt

Jag hade GÄRNA bidragit och betalat en NORMAL skatt till mitt eget folk,til mitt eget land,men INTE till alla hundratusentals outbildade afrikaner och araber som väller in.INTE till socialbidrag åt 60-åriga muslimer från irak,inte åt en enda muslim som inte jobbar,men svenska folket gillar att försörja andra,speciellt journalisterna,för det är dom som skulle kunna se till att svenskarna vaknar och får se sanningen...men det kommer inte att hända,så flytta till ett land där du kan med gott samvete bidra till samhället,där pengarna går till folket som arbetar,inte till en massa värdelösa "asylanter",eller börja jobba svart.



Eller sitt kvar och se hur sverige förfaller,hur brottsligheten och våldtäkterna ökar för var dag,för SD kommer inte kunna göra ett piss,dom har uppemot 20% i vissa kommuner,och vad exakt har dom lyckats göra där...tadam!...inte ett piss.Så att sitta och vänta på att SD kommer in i riksdagen är bara att fortsätta på den genuint svenska naiva och blåögda vägen - pappa staten fixar,pappa staten ordnar,bara SD kommer in och blir pappa staten fixar det sig...socialismen rinner i alla svenska blodådror.DU måste SJÄLV göra nåt åt det,pappa staten kommer inte att fixa något.



2009-07-20 @ 05:32:06
Postat av: Nisse

Barometern har inget presstöd. Östran har det däremot. Kolla era uppgifter innan ni slänger ur er saker...

2009-08-23 @ 10:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0