SD-BLUFFEN HAR ÅTERUPPSTÅTT MED NYA LÖGNER

SD-Bluffen har tydligen vaknat till liv med nya okunninga och politiskt korrekta hjärntvättade skribenter. Antagligen är det ett led i karriären inom SSU att bejaka massinvandringen offentligt.

I ett inlägg kommenterar dessa SSU-are mitt inlägg om ensamkommande barn. De får givetvis ha sina egna uppfattningar men det är givetvis oroande när inte håller sig till de sanningar jag skriver om. När de sedan även sprider rena lögner är det bedrövligt. Om det nu inte beror på ren okunskap eller oförstånd eller än värre bristande matematikkunskaper.

I sitt inlägg skriver de följande.
"Värt att nämna kan vara att runt 800 000 är en kostnad vi betalar varje år för EN skolelev."

I Kalmar kommun kostar varje elev i grundskolan ca 70 000 kronor enligt de ekonomiska sammanställningarna.

Med SSU:s uppgifter skulle bara Barn o Ungdomsnämndens kostnader i Kalmar vara ca 5 miljarder kronor. Kalmar kommuns sammanlagda skatteintäkter och avgifter stannar på knappt 3 miljarder kronor. Matematik tycks inte vara SD-Bluffens skribenters starka sida.

Man kan ju göra ett räkneexempel med att två ensamkommande barn kostar samhället lika mycket som en klass på 22 elever i grundskolan.

Dessa SSU:are lägger ett rejält krokben på sig själva när det sätter rubriken till "Alla barn är lika mycket värda Thoralf". Det är ju faktiskt det som är poängen i mitt inlägg! Tänk om samhället spenderade 800 000 kronor/år på varje ungdom i vårt samhälle och då inte bara på ensamkommande barn.
Anser inte dessa SSU:are att svenska barn är lika mycket värda som dessa så kallade ensamkommande barn?

Betänk nu att de som skriver på SD-Bluffen är Socialdemokraternas påläggskalvar inom politiken, som ivrigt påhejas av Mona Sahlin när de helt ogenerat ljuger och kommer med falska uppgifter i sina försök att förtala mig och andra Sverigedemokrater.

Det jag ifrågasätter i mitt inlägg är de enorma kostnaderna för samhället som Migrationsverket betalar ut till de kommuner som tar emot dessa ensamkommande barn. Socialdemokraterna sitter vid makten i Kalmar kommun och tar villigt emot dessa ersättningar från Migrationsverket. Hur många tror att Kalmar kommun skulle ta emot dessa ensamkommande barn utan dessa ersättningar. Personligen tror jag inte att Kalmar kommun tagit emot några alls om kommunen fått bära hela kostnaden själva.

Kommentarer
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

SSU:are har väl aldrig kunnat räkna!

De är ju "alla barn" ur det socialistiska skolsystemet!

2009-07-20 @ 10:45:41
Postat av: Sven Duva

SD-bluffen säger en hel del om hur S, SSU och resten av riksdagsmaffian resonerar. Å ena sidan förlöjligar de SD på alla sätt de kan. Enligt dom är vi de största kufarna det här landet framavlat. Å andra sidan är de livrädda för att vi ska få höras och synas i media eller i riksdagen.



Varför är de så rädda? Ingen lyssnar ju på kufar i andra sammanhang? Varför skulle folk börja lyssna nu? Kan det vara så att de mycket väl vet att det är de och inte vi som är kufarna?

2009-07-20 @ 11:23:35
Postat av: Göran Wikman

Jag är glad att Du också upptäckte detta fullkomligt vansinniga påstående att varje skolbarn kostar samhället 800.000 kr! Men detta bevisar ju samtidigt att man inte förstår det minsta av konsekvenserna av dagens okontrollerade invandring.

2009-07-20 @ 11:46:11
Postat av: Henke

Någon som är förvånad?

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=507087

2009-07-20 @ 13:51:32
Postat av: Trocadero

För övrigt så är väl ändå svenska barn födda här... har inte de rätt att kosta lite, med tanke på de svinhöga skatter de skall betala när det gått ur skolan och börjat jobba?

2009-07-20 @ 14:40:42
Postat av: Peter, den förste.

Värt att läsa!



Statsindividualismen är socialismens trojanska häst



"...Men vi som inte lever enligt denna norm tvingas inte till det av Claeson. Vi är fria att bygga andra sociala nätverk. Ja, friare än i Avellans statsstyrda samhälle där Försäkringskassan är den enda sanna vännen och där vi har att följa allehanda politiskt korrekta påbud och dessutom med tvång finansiera hela skiten..."



Läs också: http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_3226205.svd



Tacka http://intressant.se

Postat av: Fd Göteborgare

Förvånad över? http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=507087.

NEJ!



Okej lite då, att det inte var fler.

Men mest förvånad är jag nog att inte artikeln kompleterades med en notis på deras språk där det stod att de kan hämta ut sina PUT.

2009-07-20 @ 14:49:19
Postat av: Dragan Klaric

Är det något som förvånar någon?



Att SSU är hjärntvättade och genomgår en indoktrinering är inget nytt! Att de samtidigt är helt inkompetenta vet ju alla.



Men ha detta i åtanke dessa inkompetenta, indoktrinerade och hjärntvättade SSU:are är de som en gång i framtiden kanske kommer att styra detta land.



Gud nåde Sverige och det svenska folket då.

2009-07-20 @ 15:15:06
URL: http://www.youtube.com/SDTelevision
Postat av: Rättvis

Dessa skribenter har gjort lögnen till en födkrok. En lönande födkrok för har man bara ljugit tillräckligt länge så bjuds man fram till köttgrytorna. Herrgårdar och slott väntar.

2009-07-20 @ 17:06:30
Postat av: Ibbe

Det verkar inte vara de vassaste knivarna i den röda kökslådan som tapplar på SSU-bloggens tangentbord. Den av (s)på sin tid initierade "nya matematiken" i grundskolan, har med all tydlighet skördat ett antal offer i de egna leden. Det är försiktigt uttryckt inga intellektuella giganter som uppträder på ungrödbloggen. Därmed torde också vägen ligga öppen för en politisk karriär. Så illa ställt är det i Sahlins parti.

2009-07-20 @ 19:30:24
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Läser i Aftonbladet att det finns bara 6 avancerade lungmaskiner i Sverige idag. Vad var det han sa Per Albin Hanson " beredskapen är god ".

2009-07-20 @ 19:47:05
Postat av: Fundersam

Jag noterade just att Newsmill öppnat en debatt om Migrationsverket och invandring. Merit Wager har gjort ett första inlägg och som nr två undrar en Amanda Svalin, om Wager ens kan stava till ordet "human".



Det är fritt fram för kommentarer.

2009-07-20 @ 20:08:59
Postat av: Peter, den förste.

SSu nissarna kan ju förklara varför asimileringen av den lokala befolkningen inte skulle bli likadan här som där (om en minoritet blir tillräckligt stor): http://www.dailymail.co.uk/news/article-1200532/Muslim-care-home-owner-bans-pensioners-eating-bacon-sandwiches.html



Tacka http://snaphanen.dk

2009-07-20 @ 20:20:37
URL: http://snaphanen.dk
Postat av: Robb@n

Är det verkligen någon som tror att det bara är vårat kära grannland som får dom oärliga "små" barnen och dom ärliga styr kosa till svedala.

Nej naturligtvis ser det lika ut här hemma med den stora skillnaden att vi inte kollar upp något utan sväljer allt med hull och hår.



http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=552786

2009-07-20 @ 23:58:05
Postat av: svinfeldt

Nej SSU,alla barn är inte lika mkt värda,mina barn är fan så mkt mera värda för mig än några valfria ungar från mellanöstern.OCH framförallt,BARN är mera värda än skäggiga unga ekonomiska parasiter till män i mina ögon....vilka jävla stolpskott som kör med dessa gamla skitfraser,trodde dessa hycklande talesätt var utdöda.



Sen så skiter både jag och varenda en jag känner fulllständigt i barn utanför sveriges gränser,sverige har nog med problem,barn som växer upp i fattiga hem etc etc etc,den dagen svenska barn,pensionärer och skattebetalare har samma välfärd som för 20 år sen,samma trygga samhälle och tillräckligt med pengar i statskassan att hålla en förstklassig sjukvård och ge svenska folket tillbaka sitt land,DÅ kanske man kan ta emot nåt hundratal ensamma barn som har det svårt nånstans,men dessa barn ska vi själva välja ut,inte fan ska dom själva komma flygande eller hitsmugglade från öknen...så j-a sinnessjukt.



Men SSu:are har naturligtvis ingen aning om hur det känns att med egna händer ha byggt upp ett företag eller jobbat stenhårt och fått se sitt länekonto växa - samtidigt som 50% av dessa hårt inarbetade pengar rinner iväg till allt annat än svenska folket,samtidigt som välfärden blir sämre och brottsligheten värre...DET har dom ingen aning om hur det känns...



....Jävligt LÄTT att bestämma över andras pengar va....

2009-07-21 @ 05:28:02
Postat av: Fredrik

Något kalmarkommun ska anamma omgående.

Sen att man nyter att gnälla över att man får jobba för sitt bidrag är fan bedrövligt.



Men som sagt minsta krav på motprestation så....

Visa lite tacksamhet istället kanske?



Jobba och slit

Välkommen till Sverige !

Postat av: Nalle i Växjö

Kraven i Landskrona på en prestation i form av praktikarbeta är strålande.



Det här är något vi länge diskuterat inom familjen, men äntligen en kommun som inför detta. Hoppas att det sprider sig i landet. Förmodligen är det svårt i "S" styrda kommuner, kanske till och med omöjligt och "kränkande" för den asysökandende att behöva göra något.

Hoppas att flera tar upp denna diskussion



Grattis Landskrona. "Problemet" för eran del är kanske att en del flyttar till andra ställen som Rosengård med det skulle i så fall göra att Repalu skulle få ännu mera människor att sköta om sitt Malmö

Postat av: Nalle i Växjö

Kraven i Landskrona på en prestation i form av praktikarbeta är strålande.



Det här är något vi länge diskuterat inom familjen, men äntligen en kommun som inför detta. Hoppas att det sprider sig i landet. Förmodligen är det svårt i "S" styrda kommuner, kanske till och med omöjligt och "kränkande" för den asysökandende att behöva göra något.

Hoppas att flera tar upp denna diskussion



Grattis Landskrona. "Problemet" för eran del är kanske att en del flyttar till andra ställen som Rosengård med det skulle i så fall göra att Repalu skulle få ännu mera människor att sköta om sitt Malmö

Postat av: Nalle i Växjö

Varje assylsökande kostar en kvarts miljon Dansk Kronor.



Förmodligen något liknande i Sverige, fast vi har naturligtvis inte statistik på sådana småsaker.



Och sedan undra många varför vi måsta spara på sjukvård och andra samhällskostnder.

Postat av: Eric H

Såg nånstans att Kommunförbundet hade uppskatta kostnade för dessa ensamkommade "barn" till 750 000. Per år.

Blir mycket äldrevård (vård av flitiga och långvariga skattebetalare) för de pengarna, 1.5 tjänster ung?

Mycket få svenssons tycks känna till detta faktum.

När jag talar med okända brukar jag påpeka bl a detta.



PS. Thoralf. Du ÄR inte 49 år längre som det står i ingressen på din blogg. ÄNDRA!

Skäms du över din ålder? Med ålder kommer visdom.

2009-07-21 @ 09:53:57
Postat av: FreeBird

Det finns gott om nya kopior av Bosse Ringholm bland SSU-are.

2009-07-21 @ 21:16:51
URL: http://www.thereligionofpeace.com/
Postat av: MAW

svinfeldt.

Världsklass på ditt inlägg! Håller med dig till 100%.

2009-07-22 @ 14:52:25
Postat av: s-e karlsson

Svinfeldt !



Mycket bra skrivet, helt kuckelimuck !

Exakt mina tankar !

Vi måste gå tillbaka till scouternas devis dvs , först vi själva och blir det ngt över så ska vi hjälpa andra , nu är det först "dom " sedan vi !

Det har fullständigt spårat ur med " tycka synd om

tankarna " ! Det kan aldrig vara meningen att vi ska börja fara illa själva för att andra ska ha det bra !

S-E Karlsson .

2009-07-22 @ 18:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0