SEGREGERINGEN SKAPAR ENKLAVER


Läs hela artikeln i Länstidningen.

I Södertälje är nog alla medvetna om den segregeringen som pågår där svenskar flyttar bort från Södertälje och invandrare flyttar in. Nettoinflyttningen från utlandet var under 2007 hela 1676 personer. Det motsvarar ca 2 procent av befolkningen i Södertälje kommun och innebär att befolkningssammansättningen ändras med snabb takt. Idag har Södertälje ca 40 procent med utländsk bakgrund och ca 29 procent som är födda utrikes.


Det är inte omöjligt att Södertälje redan under 2009 kommer att nå en befolkningsmajoritet som har utländsk bakgrund.

Anders Lago har målat in sig ett hörn och kan inte vända denna trend för Södertälje utan att bryta med sin egen politik.

På en blogg hos Barometern har coachen Micke Larsson (Oskarshamn) intervjuats. Han kom tydligen från SSK till Oskarshamn. På en fråga om han har planer på att flytta tillbaka till Södertälje svarade han följande.Kommentarer överflödiga.

Situationen är densamma i Kalmar även om den inte går att jämföra med Södertälje. Nettoinflyttningen från utlandet var 206 personer till Kalmar under 2007. Den lilla befolkningsökning som Kalmar har grundar sig helt och hållet på invandring från utlandet.


Den kommun som har den mest negativa utvecklingen i Kalmar län är Hultsfred. Kommunen har en utveckling fullt jämförbar med Södertälje. Nettoinflyttningen till Hultsfred kommun från utlandet var hela 285 personer under 2007, vilket också motsvarar ca 2 procent av befolkningen i kommunen. Trots denna inflyttning från utlandet minskade ändå kommunens befolkning med 21 personer. Den som besökt Hultsfred vid en annan tidpunkt än festivalen har nog sett situationen i denna lilla köping.


Endast i två av landets 290 kommuner har en negativ nettoinflyttning från utlandet.

De två kommunerna Rättvik och Essunga hade under 2007 minus en person i nettoinflyttning från utlandet.  SD Bluffen vågar inte svara på enkätfrågorna i mitt förra inlägg. De vill ha mina svar innan de själva svarar. ;-)


Kommentarer
Postat av: Jonas Franzen

Vill du med detta säga att du inte gillar personer som kommer från andra länder?

2009-01-22 @ 01:28:30
Postat av: robban

och priset för dagens ljushuvud-komentar går till jonas franzen o/ finns inget i posten som säger det du tror fast du vill det så det värker.

2009-01-22 @ 01:57:39
Postat av: Jonas Franzen

Det är ju därför jag frågar robban. För om det inte är fallet, varför skriver man då om detta ämne?

2009-01-22 @ 02:45:15
Postat av: Arandur

Hoppas du får en bra dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

Följ den gärna med bloglovin och tipsa gärna andra om min fotblogg.

2009-01-22 @ 02:50:21
URL: http://arandur.blogg.se/
Postat av: artinfo@paintings.se

Vad ör FOTBLOGG? Som jag gärna ska tipsa om.Luktar den fotsvett?Vad gäller Jonas Franzen, så vänder han sig tydligen till Kongo. Det är sant att kongoleser inte gillar svenskar, som väller in i Kongo. Och ska ha allt. Gratis. Bara svenskar. Bara kommer. Ska ha. Anhöriginvandring. Vad ämnar Jonas >Franzen göra åt alla dessa nazistiska och rasistiska och fascistiska komgoleser? Jonas Franzen kommer och frälser hela Afrika.2009-01-22 @ 04:58:35
Postat av: nils

Man byter befolkning helt enkelt. Tänk när hela Sverige är utbytt, då borde väl multikultiknuttarna va nöjda ! ?

2009-01-22 @ 06:28:14
Postat av: Thoralf A

Jonas FranzenSer du inga problem med invandringen? Ser du inga problem med situationen i Södertälje?

Om du inte ser det förstår jag dina frågor men om du ser problem hur anser du att dessa skall lösas.

Med ökad invandring?

2009-01-22 @ 07:28:44
URL: http://thoralf.se
Postat av: Martin Isaksson

@ Jonas franzenjag tror att alla har något emot parasiterande invandrare som byter ut befolkningen och tar 70% av alla bidrag i en kommun. det ljuva 1900talet men arbetsinvandring som stärkte sverige är för länge sedan förbi, kan bjuda in dig till en extreme survivor natt i landskrona det är bara att som svensk gå ut en fredag/lördagkväll och se om man klarar natten utan att bli nerslagen/rånad av 10-13åriga kosovoalbaner eller dito vuxna. tror du jag skämtar så bo där nåt år som jag gjorde och som icke arab så var det mkt plågsamt.

2009-01-22 @ 07:54:05
Postat av: Martin Isaksson

måste bara lägga in detta han som har stationen i Lund känner jag så mkt skit han fått för ingetinghttp://www.arbetsdomstolen.se/pages/page.asp?lngID=4&lngNewsID=839&lngLangID=1First rent a car är då Hertzmen han blev då friad av arbetsdomstolen.

2009-01-22 @ 08:00:18
Postat av: stefan

Men hur i he... kunde DO driva det här fallet vidare???? och hur mycket kostade det inte skattebetalarna och hur mycket besvär för företaget, inkompetens är väl den största meriten för att jobb på DO.

2009-01-22 @ 09:19:25
Postat av: Stefan K

Det är de som likt Jonas Franzen förnekar problemen med den allt för stora invandringen som skapar problemen. Ser man inga problem, kan man heller inte lösa dom. Alltså tycker inte Jonas Franzen att det finns några problem i Sverige och har då uppenbart inte sett utvecklingen i Rosengård, Södertälje, Landskrona, Trollhättan osv osv

2009-01-22 @ 10:08:08
Postat av: Martin Isaksson

stefan Krosengård det är hela malmö kommun som är åt helvete

2009-01-22 @ 11:19:41
Postat av: Anonym

Länstidningen i Södertälje som är pk har plockat bort artikeln nu när över 200 kommentarer inkommit. Pk-klubben pallade inte för trycket, att få känna vad folket tyckte blev för mycket.

2009-01-22 @ 15:17:32
Postat av: Andreas

Jonas FranzenHär gäller det inte och vara oliktänkande då hugger dom som kobror..AJ AJ AJ!

2009-01-22 @ 17:24:07
Postat av: Andreas

ThoralfDet kan väl ändå inte vara "INVANDRARNAS" fel,enskilda individers fel,att dom blir bosatta i vissa områden.Det är fel på systemet.

2009-01-22 @ 17:28:00
Postat av: Martin Isaksson

@ andreasdu blundar visst för verklighetensen ärdet väl inte ni som är oliktänkande ni tänker ju som alla andra hjärntvättade PK människorFel på systemet visst är det så ut med skiten som inte gör rätt för sig så hadde det aldrig blivit så. men det ska SD rätta till ska du se så du kan vara lugn, antar att det är systemet som är ute och tänder eld på alt och förföljer svenska tjejer samt rånar pensionärer,Nä du har rätt visst är det systemets fel kan ju inte lägga skulden (som altid) på dessa stackars flyktingar som är så tacksamma för att få komma hit och hjälpa till att rädda sverige från svenskarna ser du inte hur bra det går för södertälje desto mera berikade de blir,Snart är det 100% invadrare och då kommer ju pizzerierna och frisörsalingerna drivna av skattefifflande syrianer rädda kommunen,

2009-01-22 @ 17:37:18
Postat av: Martin Isaksson

@ andreasantar att du röstar på 7klövern då måste det ju komma som en chock att att alla inte bara håller med varandra utan för en saklig debatt, men fortsätt med SSU eller något så du inte får oliktänkande frågor och svar.

2009-01-22 @ 17:43:55
Postat av: Martin isaksson

@ andreasantar att du röstar på 7klövern då måste det ju komma som en chock att att alla inte bara håller med varandra utan för en saklig debatt, men fortsätt med SSU eller något så du inte får oliktänkande frågor och svar.sen har du ju rätt det måste ju vara svenskarna fel herre gud ingen skugga får ju falla på kravmaskinerna

2009-01-22 @ 17:47:12
Postat av: Andreas

Martin Isaksson

HA HA!!Du är rolig du. Denna gången var du snabbast.Klistrad vid bloggen!!

Vet du vad problemet med oss svenskar är?Vi är så satans avundsjuka.Knuten näve i fickan.Jag vet inte vilka invandrare du känner.Men dom jag känner är bara bra(inga kravmaskiner).

2009-01-22 @ 17:58:51
Postat av: Andreas

"sen ärdet väl inte ni som är oliktänkande ni tänker ju som alla andra hjärntvättade PK människor"Jag skriver och säger precis vad fan jag vill till vem jag vill när jag vill.SÅDAN ÄR JAG!!

2009-01-22 @ 18:01:07
Postat av: Martin isaksson

@ Andreasdu är minst sagt komisk du med, men jag är ju sk andragenerationsinvandrare och jag har vuxit upp i malmö och landskrona och 90% av de jag stött på är svin sen att du verkar känna några av de andra 10% är ju en annan femma.vad har avensjuka med svenskar att göra? vad är jag avensjuk på ? att de kör BMW med kromfälgar för bidragspengar och sedan stjäl för att få råd med guldjkedjan ? beskriv vad jag är avensjuk på gärna deras utvecklande religioner ? tex islam som inte kommit med en enda uprinning på 600år ? eller att araber bakar italiensk pizza ?? sen att det finns bra invandrare är ju inget argument för att radera svenskar från olika städer genom att skräma och våldföra sig så mkt att de flyttar,bra invandrare hadde aldrig skapat den sitvationen i södertälje.men den knutna näven kommer nog fram 2010 så kan folket rösta för frihet och rättvisa inte att låta invandringen få kosta vad det vill för priset kommer bli för högt för att du och din släkt ska vilja betala det, eller du har kanske redan köpt dig lite skydd av någon kosovoalbansk bilhandlare så du är fredad från trakaserier

2009-01-22 @ 18:07:43
Postat av: Martin Isaksson

@ andreasJag skriver och säger precis vad fan jag vill till vem jag vill när jag vill.SÅDAN ÄR JAGså det går ju bra så länge man är PK men vi andra säger vad vi vill med även om man hotas av PK det är lite skilnad att säga PK saker som hejas på av en albansk massa än att stå emot horderna som SD gör.

2009-01-22 @ 18:09:44
Postat av: Andreas

Martin IsakssonHar du överhuvudtaget något positivt och säga om invandrare? Jag menar,något måste det ju finnas.

2009-01-22 @ 18:20:33
Postat av: Martin Isaksson

såklart det finns jag har inget emot invandring som för med sig nåt positivt och om arbetsmarknaden behöver det och man ska ställa krav på folk som kommer hit både för vår och deras egen skull.Sen när det gäller riktiga flyktingar så klart ska de få skydd men jag tycker att PUT delas ut som trisslotter, vi bor i ett rikt land och kan väl välja vilka vi vill ta in i vårat land (vad hadde du själv gjort om det var ditt hus skulle du ta in vem som helst eller kolla upp dem först för din egen och din familjs säkerhet)Lite sunt förnuft helt enkelt, det som händer nu är förvisso fel på systemet men också på invandrarnas atityd mot svenskar och sverige, jag menar när jag var 10år (20år sedan) gick jag inte och knivrånade butiker, man ska respektera det land man vill bo i och gör man brott trotts den enorma chans de fått så UT!!Hadde jag flytt och ett land hadde tagit emot min familj hadde jag gjort jävligt klart för mina barna att de ska sköta sig och göra rätt för sig samt respektera det land de kommer till.sen ska man inte tro på alla snyft historier de kommmer med och de har tappat minnet och vet inte vilket land de kommer ifrån (eller bränt av fingeravtrycken)och slängt id handlingar i soptunnan vid gränsen, sen när Palestinier får stanna så kommer de plötsligt ihåg att de är från palestina (så man kan se en massa asiater och latinos gråta över att de var en minoritet i Gaza trotts att de inte ens kan det språket.Sen inte vara så naiv mot de skäggiga ensamkommande barnen i 20års ålder vars familjer plötsligt återfinnes vid liv så fort PUT infinner sig och sen ska vi stå för notan att ta hit och ge dem bidrag.

ansvarfull invandring jag är ju upväxt i Malmö och landskrona och mina gamla skol och lumpen kamrater som är från alla världens hörn tänker även de rösta SD då det som händer i sverige specielt Södertälje är hemskt att se.

2009-01-22 @ 20:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0