JIMMIE ÅKESSON I TV4


Kommentarer
Postat av: Kalle R

Jimmie blir bara bättre och bättre. Han är så trevlig att reportrar som intervjuar honom borde känna sig nöjda; han svarar klart och tydligt och är allmänt käck. Det här kommer att gå alldeles utmärkt.

2009-12-12 @ 03:13:07
Postat av: S-E Karlsson

Ja,ja men, här har Jimmie tagit många poäng och därmed skaffat många nya röster ! Helt underbart att både se och höra honom , helt cool utstrålning .

Nu blir det kul att fira jul !

S-E Karlsson Sd Högsby .

2009-12-12 @ 04:39:14
Postat av: LN

Anders Johansson skriver idag på Snaphanen om ...landet Censurien:



"...dagens journalister, dessa gråterskor, som agerar megafoner för staten och i sin oändliga godhet och omsorg om det s k mångkulturella samhället ondgör sig över alla ”rasister” och ”främlingsfientliga” element som vågar ha en annan mening."



http://snaphanen.dk/2009/12/11/islamburg-usa/#more-49374

2009-12-12 @ 06:10:34
Postat av: Mats

Från katastrofintervjun i Expressen för ett halvår sedan till idag har det skett en makalös utveckling. MVG till Jimmie. Bättre än de flesta partiledarna eller åtminstone lika bra.

2009-12-12 @ 06:20:59
Postat av: Robin_Shadowes

Något som imponerar är det faktum att han lyckas hålla sig så lugn, en egenskap som han delar med Söder och Almquist också. Det skall dom ha all heder av och tror det är bra att Svenne Banan får se med egna ögon att det inte handlar om några galningar och extremister trots att pk gör allt för att utmåla dem som just det. Synd bara att Jimmie inte fick tillfälle att bemöta Pontus Mattsson men bortsett från det så var det ett bra inslag för att komma från Tv4.

2009-12-12 @ 07:44:55
Postat av: Stefan A

Spelar ingen roll om Åkesson gett århundradets intervju till en sådan blaska som expressen, de hade vinklat den ändå till Jimmys nackdel, det är bara i direktsändning som man kan vara säker på vad som verkligen sägs.

2009-12-12 @ 08:28:27
Postat av: Knegarn

Åkesson blir bara bättre och bättre. Övning ger färdighet ser vi nu.

Valpigheten har minskat och han framstår som kunnig och ödmjuk.



Skall man leta fram något negativt så är det väl möjligen det att han låter lite entonig, monoton när han pratar. Men som sagt, övning ger färdighet och det blir bara bättre och bättre!

2009-12-12 @ 09:24:39
Postat av: S-E Karlsson

Har haft lite ordväxling med H.G Strömer på hans blogg . När han inte längre har några argument tar han till att man sätter kommatecken och citattecken, utropstecken på fel ställen . Också ett sätt att slingra sej undan .

Ber om ursäkt om jag här ovan satt något tecken fel . Mvh S-E Karlsson .

2009-12-12 @ 09:25:18
Postat av: Hulda

Jimmie skötte sig utmärkt!

2009-12-12 @ 09:51:38
Postat av: nesse

Åkesson kommer med största sannolikhet att växa till en stor politiker. Hans lugn, behärskning och saklighet kommer att bli en stor tillgång i valrörelsen. Svenskarna gillar den lugna typen inte gapiga typer som Wetterstrand och svamlare som Peter Eriksson.

2009-12-12 @ 10:13:20
Postat av: S-E Karlsson

Åkesson är ingen skrytsam person han erkänner att han är ung och har mycket att lära ! Sånt tror jag går hem i stugorna och framför allt ,han är lugn och tänker efter innan han ger svar ! Allt tillsammans är görbra för oss i Sd .

S-E K

2009-12-12 @ 10:45:01
Postat av: Info

VAD HÄNDER IDAG I SALEM?



Tyvärr kan jag inte se filmer längre på min dator, som har några år på nacken. Problemet är inte, att den är "för gammal" utan att Microsoft och andra mjukvaruföretag bara tillåter nedladdning av uppdaterade gratisprogram till vissa bestämda, nya operativsystem - däribland inte mitt. Att jag dröjer något med att köpa en ny dator beror enbart på att jag juust nu sitter automatiskt och hundraprocentigt skyddad från alla tänkbara attacker av hackare, virus, trojaner, maskar osv.



Aktuellt idag, förutom Jimmie, är f.ö. Salem-marschen. Själv har jag som åskådare personligen noga följt sverigedemokraternas tidigare demonstrationer i Stockholm likaväl som Jan Milds aktioner med bokbord osv., både på Norrmalmstorg och Östermalmstorg. Jag har rört mig fritt bland motdemonstranter och poliser och noga registrerat alla detaljer.



Men i närheten av Salem kommer jag inte. Det vore därför intressant, om någon här i kväll eller i morgon kunde ge en objektiv och sanningsenlig skildring av vad som verkligen utspelat sig. Följande bild fick vi häromdagen i Ring P1 (Alexandra Pascallidou):



En (förbeställd?) inringare, Lisbet Bergman, som uppgav sig höra hemma i Rönninge, önskade demonstrationsförbud i Salem den 12. december. Som skäl angav hon



- Till Salem kommer högerextrema (nazistiska) krafter tillresande från hela Europa för att lägga beslag på den lilla orten. Och så kommer också en del svenska aktivister och motdemonstranter, ALFA och andra. När den tillåtna demonstrationstiden har gått ut så åker högerextremisterna inte hem utan gömmer sig överallt, i trappuppgångar osv. När salemborna vaknar på morgonen är mycket sönderslaget, rutor krossade osv., salemborna vågar inte ens gå ut.



Anm.: Själv har jag (Info) hört att det är tvärtom. Det är ”högerextremisterna” som åker hem, lugnt och stilla, under det att det är AFA, SSU, Ung vänster osv. som stannar kvar och vandaliserar.



- Bergman: Högerextremisterna ”drabbar samman” med aktivisterna.



Anm.: Själv har jag hört, att aktivisterna på ej tillåten tid med alla medel försökt överfalla de fredligt tågande demonstranterna men hindrats av polisen. Varefter aktivisterna i stället ”drabbat samman” med POLISEN. År efter år. Till de i medierna mest eftertraktade aktivisterna hör bl.a. vänsterpartisten i Salem America Vera-Zavala, en av grundarna av svenska Attac. Ett år syntes också Gustav Fridolin i den skränande hopen bakom polisens avspärrning.



- Bergman: Ett år stannade inte ett tåg med högerextremister vid Rönninge utan åkte förbi. Resultatet blev sönderslagna och förstörde vagnar.



Anm.: Rätt såtillvida, att ett tåg inte stannade vid ett tillfälle. Men det innehöll inte högerextrema utan aktivister.



- Bergman: Den mördade Daniels familj har ju gått ut många gånger och vädjat, att Salem-marschen ska förbjudas.



Anm.: Själv har jag hört, att hans närmaste släktingar TVÄRTOM vid flera tillfällen själva uppträtt som uppskattade talare vid mordplatsen.



Och så vidare. Mot allt detta bergmanska snack hade Alexandra Pascalidou ingenting att invända. Hon hummade bara belåtet.





2009-12-12 @ 11:57:28
Postat av: Skånepåg

@ LN



Ett citat från Snaphanen och Anders Johansson:



"Det är flera år sedan jag slutade läsa svenska dagstidningar regelbundet. Men det lilla jag läser dem har övertygat mig om att bloggandet är den naturliga reaktionen på tidningarnas underlåtenhetssynder. Folk är trötta på att inte ”få in” sina insändare därför att deras åsikter anses vara olämpliga och därför att den redaktör som tar emot dem inte intresserar sig för ”sanningen” i sådana tabubelagda ämnen som t.ex. ”kommunism”, ”invandrarpolitik” och ”islam”.



I dagens Barometern på ledarsidan understryks ovanstående, då den politiske chefredaktören Per Dahl skriver "Vi har ännu 8 månader kvar att se till att dels att Sverigedemokraterna hålls utanför riksdagen....". Att använda ordet ”vi” i detta sammanhang, visar vilken mycket obehaglig demokratisyn som uppenbarligen genomsyrar hela Barometern.



En bekant sa för några år sedan om en annan tidning: "för tusan rör inte tidningen, du kan bli smittad". Något att tänka på beträffande Barometern, då det är dags att ev. förnya prenumerationen för det kommande året!

2009-12-12 @ 12:35:04
Postat av: sölveig baudin

Bra Jimmie du är som sagt saklig och lugn i dina

möten med media God Jul och Gott Nytt År vi ska

kämpa.

2009-12-12 @ 12:59:40
Postat av: pw

Jag bor 150 meter från själva mordplatsen i Salem och kan se precis allt som händer från min balkong...

Kommer att uppdatera händelseförloppet under hela manifestationen...

Häng med...

2009-12-12 @ 13:12:23
URL: http://winbergmfl.blogg.se/
Postat av: Peter, den förste.

" Hur man laborerar med demokratin för att hålla ett parti borta från makten". Se http://robsten.blogspot.com/2009/12/hur-man-laborerar-med-demokratin-for.html

2009-12-12 @ 13:24:54
Postat av: Peter, den förste.

Climategate är ännu ett i raden av exmpel på en öronbedövande tystnad från våra rent ut sagt lata journalister:



"It has become a common defense of global warming alarmists against the Climategate scandal to argue that the emails, leaked from the University of East Anglia’s Climatic Research Unit (CRU), show science working — perhaps at its best. Yet a judicious reading of the emails shows that nothing could be farther from the truth. The emails display a disturbing disdain for the scientific method itself...". Se http://pajamasmedia.com/blog/climategate-disdain-for-the-scientific-method



P.S: Således är alla sätt att klå oss skattebetalare på pengar tillåtna.

Postat av: nesse

Det är ju vad hela klimatgalenskapen handlar om. Att klå oss vanliga knegare på pengar. Tro inte för en sekund att "nomenklaturan" ska stå för den utgiften. Den senaste galenskapen är ju att vi ska skicka våra pengar ner i något stort stinkande dynghål i Afrika. Typer som Mugabe o co torde skratta hela vägen till banken!

2009-12-12 @ 15:04:56
Postat av: AWSvensson

"I dag marscherar extremnationalister i Salem till minne av nynazisten Daniel Wretström, som mördades den nionde december år 2000. förtecknen är tydliga".

Smålandspostens ledare 12 december 2006.

Vad som inte skrivs är att en ensam försvarslös 17 åring bestialiskt mördas av en mobb invandrare.Att alla dessa demonstranter skulle tillhöra extremnationalister är så långt ifrån sanningen så inte ens den som vill vilseleda sina läsare kan tro på det. 17 år betraktas i andra sammanhang som barn och även som vilsekommen sådan har mobben, uppmanad av etablissemanget, ingen rätt att ta livet av honom.

2009-12-12 @ 15:26:22
Postat av: 5,1% +flera...!

Jag tycker man börjar se en "ljusning" för vårat land trots allt! Är det folket som börjar få upp ögonen måntro?!



Jag tycker Jimme sköter sig jättebra! Det kan ju bara gå åt rätt håll i valrörelsen med Jimme, Thoralf & Co och lite valaffischer som öppnar ögonen på de då ännu sovande svenskarna!

Ang. Intervjun::

Det minsta som man borde kunna kräva vore minsann att dessa vinklade journalister ställde samma frågor till de övriga partiledarna. För vilka av de andra partierna är i så fall inte sk enfrågepartier?! Tex Moderaterna tjatade i åratal om sänkta skatter. KD om familjepolitiken. Centern om landsbyggden. Folkpartiet om fri invandring och invandrarnas RÄTTIGHETER! Miljöpartiet om miljön. Sossarna om det fina med mångkultur och jobb (motsägelsefullt..?!). Vänstern om solidaritet kvinnors förtryck.



Länge leve solidariten för Sverige & dess folk - svenskarna!

2009-12-12 @ 16:07:13
Postat av: Peter, den förste.

@AWSvensson: "...Vad som inte skrivs är att en ensam försvarslös 17 åring bestialiskt mördas av en mobb invandrare.Att alla dessa demonstranter skulle tillhöra extremnationalister är så långt ifrån sanningen..."



Sverigedemokraterna har tydligen deltagit vid den första demonstrationen år 2000 men har inte sedan dess deltagit [1]; Vilket jag tycker är ett riktigt ställningstagande.



Sedan till orsaken att Salemmarschen hålls varje år, mordet på Daniel Wretström [2]. Tydligen var denne tonårings och hans utseende orsaken till att han mördades, det var helt klart ett hatbrott.



Det sägs att alla skall vara lika inför lagen i Sverige, men det gäller tydligen inte den s.k. hatbrottslagen, någon som mördar en svensk med tydligt hat som motiv döms inte likadant som en svensk som mördar en "utlänning" med tydligt hat som motiv.



Detta visar bara på att alla "hatbrottslagar" bara är politiskt snömos som skall förpassas till den juridiska soptunnan. En mördare är en mördare och skall dömas som en mördare oavsett om denna är vit, svart, grön, gul eller socialist.



[1]: http://sv.wikipedia.org/wiki/Salemmarschen

[2]: http://sv.wikipedia.org/wiki/Daniel_Wretstr%C3%B6m

2009-12-12 @ 16:07:55
Postat av: pw

Denna mördare är fri nu! Efter att hab fått ett samtal från sin lillebror tog han en kökskniv och begav sig till mordplatsen där han högg ihjäl Daniel med 21 st hugg varav 6 eller 7 av dem var direkt dödande...

2009-12-12 @ 16:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0