S OCH M LOVAR ÖKAD INVANDRING?


Karin Hubinette, bedrövlig programledare och i symbios med politikerna.

Igår kanske det var en del som såg debatten mellan integrationsminister Tobias Billström (m) och socialdemokraternas talesperson i integrationsfrågor Veronika Palm.


Debatt och debatt är väl för mycket att säga, ingen blev väl så mycket klokare på hur dessa partier vill förändra integrationspolitiken. Programledarens insats är ju även den rent katastrofal men så blir det när alla parter skall hålla till på samma planhalva, inklusive programledaren.
Detta är högkvalitativ pk-fars i svensk statstelevision!


När både Tobias och Veronika anser att asylsökande skall bosätta sig där jobb och bostäder finns hade det ju varit en självklarhet som programledare att fråga var dessa platser finns. Jag tror väldigt många svenskar är nyfikna på var jobben finns men tyvärr fick vare sig Tobias Billström eller Veronika Palm denna fråga av Karin Hubinette. Men det kanske bara är asylsökande som skall ha rätt till dessa "hemliga" jobb, det kanske är så kallade "svartjobb". 



Huvudet på sned taktik från Veronika Palm.

Tobias Billström tjatar på om arbetslinjen och Veronika Palm vill ge alla asylsökande egen mentor, språkutbildning, yrkesutbildning, arbetsplatsintroduktion, traumabearbetning och bostäder. Ja, jisses tänk er detta "lilla paket" till alla asylsökande, har socialdemokraterna räknat på om detta kommer kosta 30 miljarder eller 60 miljarder/år. Tror dessa politiker att svenska folket inte kan räkna och förstå att det kommer att kosta enorma summor som skall tas ifrån andra verksamheter.


Ingen tycks överhuvudtaget fundera över om inte invandringen måste minska, vilket borde vara den första frågan man ställer sig. Men så långt har dessa partier inte kommit i sitt tänkande utan de förespråkar fortfarande invandring och arbetskraftinvandring. Någon minskning av invandringen till Sverige förespråkar definitivt inte något av dessa partier, jag kan i varje fall inte uttolka detta efter denna debatt..


Skönt att sedan få se en förnuftig intervju med Jimmie Åkesson.



  

Efter Jimmie Åkessons inslag i programmet handlade resten av debatten om att ta avstånd från Sverigedemokraterna. Hela debatten känns fullständigt intetsägande och kan bara gynna oss sverigedemokrater. Tobias Billström förmådde sig inte ens att ta ordet "sverigedemokraterna" i sin mun.

  

Pratade med en moderat politiker idag som berömde Jimmie Åkessons för hans svar som han kallade statsmannamässiga.  

Se debatten i Agenda.


Kommentarer
Postat av: Tobias Lindgren

http://www.barometern.se/nyheter/oskarshamn/sverigedemokraterna-nedrostade(840260).gm



Kristdemokraterna vurmar för mer "mångkultur" än vänsterkartellen!!!

2008-09-08 @ 22:32:36
Postat av: Tobias Lindgren

Thoralf, här finns debatten på Youtube också:



http://www.youtube.com/watch?v=uKQIziNccsw

2008-09-08 @ 22:33:23
Postat av: Alex

Gammal klassiker... Synd att politikerna inte hörde denna låt 1981



http://www.youtube.com/watch?v=S1tRDPhUlyc



2008-09-09 @ 00:09:41
Postat av: Gotiska Kubben

Godagens!



Varför älta dessa amatörer, Toralf? Deras diskussion kan sumeras med tre ord: här saknas verklighetsanknytning(HSV) Bra skrivet, any how.



Nej, spela istället fram till 5.20 - där talar Åkesson med pondus och stort sjäkvförtroende. Det är ett nöje att se och höra. Jo, jag får också en känsla av att vi har en stadsman här.



Tobias, tack för länken till SvT - det är oehört viktigt att all sån här färsk info görs tillgänglig





Alex, Politiker och intelektuella hörde Owe Thörnqvist "Sverigebesöket" 1981, men inget av det han sjöng om drabbade dem själva. Därför ignorerade de honom. Men han kommer få en renessans, den alltid så populära Owe Thörnqvist. Han är en av Sveriges största "ordtrollare". En sjungande OWE på ett SD-möte skulle vara kanon.

"Lånar" din länk till Owe. Tack.





Postat av: Eric

Karin Hubinette var bedrövlig redan när hon skötte partiledarutfrågningarna inför senaste valet.

Godsägare Persson fick tala oavbrutet i 5-6 minuter alltunder den "opartiske programledaren Karin Hubinette" lade huvudet på sned och log så sött mot kamrat Persson.

Utfrågningen med Reinfeldt var helt tvärtom. Efter två meningar blev han avbruten, ständigt avbruten. Reinfeldt fick överhuvudtaget aldrig tala till punkt någon gång!

Tycktes alltid finnas en anledning att avbryta ett svar.

Sjupartiet verka annars känna marken bränna under fötterna, är nog under svår vånda man inser att invandringspolitiken i grunden måste förändras.

Vi har idag när 300 000 arbetslösa, alla redo att arbeta och kunniga i svenska och svensk kultur, varför då importer 70-100 000 som helt saknar dess grundläggande kunskaper, och framför allt viljan att tillägna sig dem?

Varför skulle f ö man det, bidragen ramlar ju in ändå alltmedans våra gamla kalasar på sitt halva frukostägg..

2008-09-09 @ 08:45:52
Postat av: Info

SVERIGES RADIOS EXPERTER



För att återknyta till några tidigare inlägg: Thoralf har nyligen förtjänstfullt uppmärksammat, vad de båda av Sveriges radio ofta anlitade rasistexperterna, ”professorerna” MARIE DEMKER och ULF BJERELD är för ena figurer. Jag skulle här vilja passa på att rikta ljuset på ytterligare några sådana lyssnarmanipulatörer.



Sveriges radio håller sig med något så fint som en ”chefsstrateg”, f.d. Ekot-chefen STAFFAN SONNING. Jag förbigår honom. Låt mig bara säga, att det var han som för några år sen lät ett ”hemligt” påbud utgå till alla lokalradiostationer, att partiet Sverigedemokraterna fortsättningsvis alltid skulle kallas ”de FRÄMLINGSFIENTLIGA Sverigedemokraterna”. Och tillägga, att hans roll i bakgrunden vid valet av experter inte torde vara ringa.



Av utseendet att döma har Sonning själv utländskt påbrå.



Idag kunde vi återigen höra den under många år regelbundet inkallade folkrättsprofessorn GREGER NOLL. Hans uppgift den här gången var att med sin starka brytning fördöma Frankrike. Skäl: Frankrike anses ha utövat påtryckningar på Algeriet. Att medverka till att inte halva Algeriets befolkning illegalt flyttar över till Frankrike. Eller till Sverige, för den delen. Några fragment från en Google-sökning sätter Greger Noll i blixtbelysning:



”folkrättsprofessor Greger Noll sa i samma inslag att "det finns inga lagliga möjligheter att ta sig in i Sverige eller EU" (Hallands Nyheter)



”ARLANDAPOLISEN: VI MÅSTE VARA SNÄLLA MOT FLYKTINGAR. 2 maj 2008 ... Det säger Greger Noll, professor i Folkrätt på Lunds universitet, mot bakgrund av gränspolisens agerande på Skavsta flygplats där flyktingar” (Exilen)



”ASYLLAGAR SOM DISKRIMINERAR. uppenbart problematiskt och, som Kristina Folkelius och Greger Noll (1998) påpekat, så kan genusparagrafen rent av vara könsdiskriminering eftersom det” (Invandrare och minoriteter 4:2005)



När det gäller att oemotsagt kommentera Sverigedemokraterna i största allmänhet, har de senaste åren regelmässigt anlitats RICHARD SLÄTT och DANIEL POOHL från EXPO (tidigare mest ANNA-LENA LODENIUS). I kriminalsammanhang dyker f.d. polacken, palmefavoriten JERZY alltid upp som gubben ur lådan. Och vad han säger, vet väl numera alla på förhand. Ibland får man för sig, att han har ett eget övernattningsrum i radiohuset för att alltid kunna vara till hands.



Ibland ersätts han dock av JANNE FLYGHED ("Samhällets fokusering på ungas brott är farlig 14 jan 2008 ... Det skriver professorn i kriminologi Janne Flyghed”)



Lektorn vid Roskilde universitet, marxisten HÅKAN ARVIDSSON (som visst i själva verket bara har en enkel fil.kand.-examen), anlitas ofta, när Danmarks inrikespolitik, särskilt dess invandringspolitik, skall fördömas. Jag hänvisar till uttömmande personkarakteristik m.m. i bloggen ”Östra Ölands fria horisont” häromdagen (läs också kommentarerna):



http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/september/20-ar-av-total-galenskap.html



Flera kunde nämnas, men jag slutar här för den här gången för att inte min kommentar skall ta upp för mycket utrymme. Thoralf kanske kan komplettera i något kommande blogginlägg.

2008-09-09 @ 08:49:04
Postat av: D Puddingfjäll

”Den här videon är tyvärr inte tillgänglig” det var det enda som efter lång väntan visades.

Är det censur igen eller har jag gjort något fel?

2008-09-09 @ 12:01:14
Postat av: Roberth Ström

Urk är ordet efter att ha sett kalles kaviar mot Palmen. Åkesson däremot var äkta och jag tror alla som såg programmet insåg vem som ljuger.

2008-09-09 @ 14:39:20
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Den totala kostnaden för socialbidrag och introduktionsersättning till flyktingar ökade med åtta procent i Kronoberg under årets sex första månader. Det visar färsk statistik från Socialstyrelsen. Det är en kraftig ökning om man jämför med övriga landet.

Kronobergs län + 8 % (86 594 kr)

Alvesta 1 (10 244)

Lessebo 14 (5 012)

Ljungby -3 (5 235)

Markaryd 12 (3 311)

Tingsryd 10 (3 572)

Uppvidinge -4 (2 785)

Växjö 10 (52 499)

Älmhult 19 (3 937) Att beloppet är 1000 gånger större frmgår inte i Smålandsposten, några möjligheter till kommentarer finns av förklarliga skäl inte.

2008-09-09 @ 15:21:23
Postat av: Roberth Ström

AW det vet du väl att det är svenskar som står för alla socialbidrag

2008-09-09 @ 15:25:46
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Westerbotten

Eric, vi har snarare 700 000 arbetslösa. Iallafall i augusti 2007.



http://www.svensktnaringsliv.se/material/sverigeisiffror/article2712.ece



Då räknas även de i arbetsmarknadsåtgärder och studenter som hellre skulle vilja ha ett jobb.

2008-09-09 @ 15:34:22
URL: http://westerbotten.blogspot.com
Postat av: Info

SVERIGEBESÖKET (NÄMND HÄR OVAN)



av Ove Thörnqvist (1981) med sång av densamme, ackompanjerad av okänd munspelare, hördes många gånger i Sverigepartiets (numera Sverigedemokraternas) närradiosändningar i Stockholm under 1980-talet. I Sveriges radio var den däremot och är fortfarande dödskallemärkt. Här är texten:



Jag fick telefon från brorsan

att det var illa ställt med morsan

och han tyckte att jag skulle skynda mig hem.

Jag tog planet ifrån Rio

samma morgon klockan tio

och var hemma kvällen efter kvart över fem.



När jag såg min gamla mamma

grät jag tårar och jag stamma´,

hon försökte le och ville hålla min hand.

Doktorn sa att det hänt vid busstationen,

när hon hämtat folkpensionen

slogs hon ned av tvenne modiga män.

Att dom sen fick nå´ra dar i buren

lär inte bota skallfrakturen

och dom lär redan va´ i farten igen.



Är det sant att knarktrafiken

har förgiftat politiken

och att statsråd och polis har tvätt i dess byk?

Och att härvan bara växer,

Mr Y och Mr X är

ej dom enda bovarna som borde ha stryk?

Att vår invandringsminister

har fått tips av antikrist här

och släpper in dom gangsters andra länder kör ut?



Att fascismen gror i våra parker

i takt med terror, våld och knark är

att säkerhet och trygghet börjar ta slut.

Att ingen vill ta ansvar mer för knogen

man lägger ner, nu rostar plogen.

Så här var Sverige inte funtat förut!



Kära svenskar, vad blev av er?

Det finns justa jugoslaver

liksom greker och turkar här i vår handelsbod.

Men mitt i bidragskarusellen

står nu jättedamen Ellen,

Moder Svea och bligar dumt som en plundrad kommod.

Det som ligger dig i fatet

är allt världsförbättrarpratet

mens dina egna ungar sprattlar i maffians nät.

Och dom knarkar, svinar ner och stjäl,

våra gamla sparkar dom ihjäl.

Vad i helvete, Moder Svea, har du ställt till?

De politiker som dig förrådde,

och mediacyniker som sådde

kaos får dig att verka helt imbecill.



Rum-dumme-dum-dill, rum-dumme-dum-sill,

dom lurar dig så mycket dom vill.



2008-09-09 @ 15:44:35
Postat av: Roberth Ström

Se på detta då. Lars Danielsson kryper till korset.

https://www.flashback.info/showthread.php?t=742255

2008-09-09 @ 16:07:02
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Frode Karlsson

Gregor Noll (0) är som framgår av namnet en stor nolla och en skam för professorskårern! Jovisst, det finns fler som de i Göteborg, omnämnda härovan. Det är bara så behagligt att Thoralfs blogg finns! Och att Jimmy gjorde så bra ifrån sig i TV. Smolket i bägaren är och förblir SD:s EU-politik, men den kommer sig nog vad det lider! Första steget är EU-parlamentet nästa år, och även så, så har Jimmy min röst!

2008-09-09 @ 16:28:41
Postat av: Frode Karlsson

PS. Låt mig säga några förklarande ord om EU. Det finns inget land bland alla EU:s medlemstater som bedriver en så extraordinärt extrem invandrarpolitik som Sverige (den öppna dörren)! Med SD i EU-parlamentet så går det att driva politik! Vem gillar muslimer? Ja, inte är det tyskar (särskilt inte de östra delarna) för att inte tala om polacker, tjecker, slovaker, ungrare, greker och nota bene ryssar! Dessa folk och länder räddade Europa från den muslimska invasionen så sent som i slutet av 1700-talet, och glöm inte uttrycket det "ottomanska oket" = Turkiet, och där sade fransmän och holländare bara nej!



Slutsatsen är alltså att genom EU så går det att tvinga Sverige att ändra politik! Dessutom hoppas vi alla på ett särskilt kraftfullt agerande från SD:s sida i riksdagen från 2010!

2008-09-09 @ 16:45:55
Postat av: Thoralf A

Frode



Jag tror sd har störst möjlighet till att påverka i EU genom att driva en kritisk EU-politik. Med hårt arbete kan vi kanske till och med kan få två EU-parlamentariker, det får vi inte genom att att vara ja-sägare till EU i EU-valet 2009.

2008-09-09 @ 17:06:54
Postat av: Frode Karlsson

Thoralf!



Jo, jag vet - politik är politik! Dock tror jag, när ni väl är inne, att EU-parlamentet kommer att vara ett bra instrument för er och till nytta för Sverige.

2008-09-09 @ 17:17:36
Postat av: D Puddingfjäll

Efter att ha sett programmet kan jag nu meddela att både moderaten och sossen tilläts sprida rena LÖGNER. Lögner i statsradion är inget nytt, men i alla fall.

Sossen, Palm hette hon visst, insinuerade till och med att sverigedemokraterna var emot asylrätten. Det är en REN LÖGN. Sverigedemokraterna motsätter sig inte asylrätt enligt FN:s flyktingkonvention. Av alla som kräver asyl är det inte ens 5 % som är riktiga flyktingar. Det är dessa över 95 % som sverigedemokraterna inte vill ge livstidsförsörjning.

2008-09-09 @ 18:37:50
Postat av: Anonym

http://www.jonasfranzen.se/#post16

2008-09-09 @ 18:38:54
Postat av: Frode Karlsson

Exakt Puddingfjäll!



Det är alltså dessa 95%, som vi inte vill ha här i landet! Enkelt och klart!

2008-09-09 @ 18:45:55
Postat av: D Puddingfjäll

Thoralf berörde EU-valet och jag håller gärna med om att sverigedemokraterna kan göra väldigt mycket i EU-parlamentet. Det finns nämligen en uppsjö partier runt om i Europa som är kritiska mot både EU och invandringspolitiken.

Silvio Berlusconi är en politiker som är mycket kritisk mot invandringspolitiken och han är måhända på väg att leda Europa in på en väg där den plågsamma invandringspolitiken blir ett minne blott.

Med detta vill jag givetvis inte ha sagt att sverigedemokraterna okritiskt ska bejaka allt av Berlusconis invandringspolitik. Tvärt om finns det inslag i Berlusconis Invandringspolitik som är helt främmande för sverigedemokraterna.

Men det som inte passar i Sverige kanske passar perfekt i Italien – och kanske i många andra europeiska länder också.

Att Silvio Berlusconi nu är EU:s president ät ägnat att inge visst hopp om att den olidliga invandringspolitiken på sikt ska kunna få mänskliga drag .



Ett sd i EU är även ägnat att avslöja moderaternas och sossarnas ohederliga och lögnaktiga agerande i fråga om invandringspolitiken. Det är alltså av största vikt att sd kommer in i EU.

2008-09-09 @ 19:01:13
Postat av: Micael Foghagen

Tror att EU skulle må bättre av ett kritiskt SD än att vi står helt utanför.



Tånker SD kräva utträde ur EU inför nästa val?

2008-09-09 @ 19:02:11
Postat av: Dalmasen

Att lägga huvudet på sned är tydligen nåt som går inom socialdemokratin numera hahaha

Helt otroligt patetisk sk. debatt

SD närmar sej 30% för varje dag dom visar en sosse i rutan.

2008-09-10 @ 00:18:27
Postat av: Oscar

Fria Nyheter beskriver hur en ung invandrad entreprenör räddar sysselsättningen inom den offentligs sektorn i Skåne. Polis, domstolar, jurister samt vårdpesonal sysselsätts ordentligt.



Allt detta av en enda 15-åring. Imponerande.



http://frianyheter.wordpress.com/2008/09/09/15-arige-bankranaren-rami-el-mohamad-ater-gripen/

Postat av: danne spansk

Lite paradoxalt med Dig som Sverigedemokrat med en rubrik som denna på Din blogg.

Under Almedalsveckan gick en av edra representanter helt öppet omkring med LUF's knapp på skjortslaget med texten "fri invandring".



Vad tycker man som sverigedemokrat om det tilltaget?



Danne

2008-09-11 @ 19:45:54
URL: http://www.nd.se
Postat av: Roberth Ström

Danne det du påstår är en lögn! Ingen Sverigedemokrat skulle göra så. Ingen seriös person i vilket fall. Kul dock att du kommer in och försöker sprida dynga i bloggen. Kul för oss som kan skratta åt det

2008-09-12 @ 09:22:50
URL: http://surabloggen.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0