HEMMA FRÅN KRETA



En och annan har säkert undrat vart jag tagit vägen men jag har bara varit på Kreta tillsammans med min dotter. En härlig vecka med mycket sol och bad i medelhavet.
Nu skall jag uppdatera mig på vad som hänt här hemma och inte minst se vad som föranlett nästan 200 kommentarer på senaste inlägget.

FEGISAR, BEDRAGARE OCH YNKRYGGAR!
Med dessa ord vill jag sammanfatta de personer som härjat runt i kommentarerna den senaste tiden. Att inte kunna stå för sina åsikter men ändå hålla på att käfta är ynkligt. Jag tycker det är helt ok att vara anonym med ett alias men det skall alltid vara samma alias. En person har under september använt sig av minst dessa alias förutom "Anonym", Rager, Bengt, blindstyre, R.S och Jonas. Det finns givetvis ännu fler som Daniel men det slutade personen ifråga att använda när jag påminde om den person (Daniel) som dömdes för ofredande av mig vid Kalmar Tingsrätt i början på året. Att personen sedan använt sig av andra personers namn i kommentarerna gör det än mer uselt. Även personen som kallat sig för "Tobb" har använt andra personers namn som skriver kommentarer på min blogg. De kanske tycker att de är smarta men de är bara ett bevis för vad dessa stackars personer lyckats införskaffa sig för kunskaper och moral hittills i sina korta liv.
Vilka fega ynkryggar!  Men alla vet ju vilka åsikter de framför och var de står politiskt. I vanliga fall brukar de ju vara förklädda och vandalisera i samband med så kallade demonstrationer.

Givetvis har jag gjort åtgärder för att begränsa dessa personers möjlighet att kommentera på min blogg i fortsättningen. Det finns även en gräns för mig vad som går att tolerera och den har nu överskridits.

Kommentarer
Postat av: Nihilisten

Nej, men snälla Alf, på Kreta fanns det väl bara utlänningar, hugaligen.



Jag medger dock att jag saknat ditt bloggande, fast bara lite.



2008-09-20 @ 15:29:34
Postat av: Thoralf A

Nihilisten



Du kanske själv skulle pröva på en resa till utlandet. Då kanske du skulle förstå hur illa ställt det är i Sverige!



Grekland är ett av de länder inom EU som tar emot minst invandrare och speciellt från muslimska länder och jag lovar att det också märks. Inte en enda beslöjad (förtryckt) kvinna har jag sett senaste veckan.

Men jag behövde bara kliva av planet på Arlanda innan det var dags för det i Sverige.

2008-09-20 @ 15:56:52
Postat av: Frode Karlsson

Thoralf!



Skönt att du är tillbaka! Vi blev litet oroliga - hur larvigt det än kan låta! Men du har ju så rätt, ty ingen har ju något mot utlänningar - bara de inte är muslimer och/eller negrer från Afrika!

2008-09-20 @ 18:05:10
Postat av: Ruskprick

Jag var på Kreta (Canea Mare) i våras och det var ett fantastiskt trevligt folk Grekerna. Till skillnad från deras grannar Turkarna (Alanya). Skönt du är tillbaka.

2008-09-20 @ 18:11:14
Postat av: BAW

Skönt att du är tillbaka, jag var lite orolig ett tag. Som du vet så skriver jag från Göteborg och där har jag att slåss mot sveriges mesta pk-press GP och GT = Expressen pixlande och vitmenande reportage, är du färgad ring Expressen så blir du strax vit.

2008-09-20 @ 18:29:34
Postat av: Annelie

Hej Thoralf. Välkommen tillbaka. Hoppas du har haft en trevlig semester.

2008-09-20 @ 19:00:43
Postat av: Kalle

>Thoralf



Tack för att du avslöjade dessa fegisar som far runt med olika alias och beter sig tunt. Det var befriande att höra att du vidtagit åtgärder mot dem.



Välkommen hem till lilla svedala igen efter vad jag förstår en välbehövlig semester.



2008-09-20 @ 19:06:43
Postat av: Thoralf A

BAW



Riktigt bra, BAW



"Är du färgad, ring Expressen, så blir du snart vit!"



Kan vara en passande rubrik på nästa "blekansikte" i Expressen.

2008-09-20 @ 19:06:52
Postat av: Tony

Välkommen tillbaka jag blev nervör trodde att du skadat dig eller blivit sjuk!

2008-09-20 @ 19:49:55
Postat av: LArs

Jag ansluter mig till skaran som är lättad, och nästan trodde någon form av olycka hänt. Som karlskronit är det gott att se dig tillbaka.



(lite polisarbete: man "vidtar åtgärder", kommentar i all välmening)

2008-09-20 @ 19:54:19
Postat av: Nihilsten

Jodå, jag har varit på Kreta; det var 38 grader varmt och jag satt under ett parasoll och drack Raki hela dagarna. Jag drack den goda Rakin med många isbitar i glaset, sedan badade jag lite och åt vattenmeloner och nybakat bröd, men den huvudsakliga törstsläckaren var Rakin.



De vackra kretensiska kvinnorna blev allt efter som dagen framskred under parasollet bara vackrare och vackrare.





2008-09-20 @ 19:56:54
Postat av: Roberth Ström

välkommen hem!

Gå in på Ingerö och se hans deprimerande bloggpost om Sd.

2008-09-20 @ 20:00:48
Postat av: magnus

Kul att du reagerar på kommentarerna i det tidigare inlägget Thoralf, men inte på sådana som "Frode Karlsson":s. Är det sånt snack du står för? Framför du det isf i kommunfullmäktige?

2008-09-20 @ 20:20:20
Postat av: Thoralf A

magnus



Jag har en blogg där jag låter alla vara "mycket" frispråkiga men jag kräver att de står till svars för sina kommentarer. Nummer ett är då att alltid använda samma alias!

Frode Karlsson skriver mig veterligen alltid under samma namn. Hans åsikter får han själv stå för.



Vad det gäller mina åsikter och inlägg i kommunfullmäktige kan du läsa om detta i min blogg eller i lokal media, välj själv.

2008-09-20 @ 21:37:16
Postat av: Thoralf A

Roberth Ström



Är det inlägget om Landskrona du tänker på så tycker jag bara det bevisar vilket stort inflytande sd haft på utvecklingen i Landskrona även om det inte ingår i majoriteten.

Hur det går för sd i Landskrona i valet 2010 vet ingen idag. Undersökning visar att sd skulle få ca 17 procent vilket skulle ge dem vågmästarroll även 2010.

2008-09-20 @ 21:46:49
Postat av: Johan A

Det borde väl vara uppenbart för de flesta som läser bloggen att bakom signaturen "Frode Karlsson" står någon liten vänsterpartist/ liberal som genom sina kommentarer vill "bevisa" att Thoralf är "nazist". Jag håller med Magnus om att det är ett misstag att inte radera dessa kommentarer.

2008-09-20 @ 21:54:26
Postat av: Bengt

Tråkigt men nödvändigt.Det här är en mycket bra och viktig blogg.Trevligt att komma fram ur gömmorna.Du gör ett oerhört bra jobb Thoralf!

Bengt

2008-09-20 @ 21:55:33
Postat av: Lassese

Det har varit tråkigt på bloggfronten när du varit borta!

2008-09-21 @ 00:17:46
Postat av: Katinka Glahd

Välkommen tillbaka . Du har varit saknad men jag unnar Dig veckan på Kreta av hela mitt hjärta.

Grekland är ett underbart land med en vacker stolt befokning.

Själv har jag besökt den underbaraste ön av alla ,Samos som ligger 1,5 km från Turkiets 80 miljoner muslimer-15 ggr- men jag har aldrig sett någon hucklekärring på denna ljuva ö.

Grekerna har hela tiden patrullbåtar i sundet mot blattelandet och släpper inte en muselman över bron.

I Grekland går det grekiska folkets intresse först.

Det måste vara underbart att vara grek där, precis som det en gång var att vara svensk i landet Sverige

2008-09-21 @ 08:40:43
Postat av: Anonym

Region Skåne inför gratis tandvård för "papperslösa " , samtidigt har man höjt avgiften för att skaffa hörapparat från 500 kr till 800 kr!Denna höjning drabbar i första hand fattigpensionärerna , man har också höjt priset på bussbiljetter med 10% även folktandvården i regionen är höjd med 13 % ! Men tandvården för dem som befinner sej i Sverige olagligt är gratis !!

Man river sej i sitt mer och mer utunnade hår !



Mvh S-E Karlsson.

2008-09-21 @ 08:41:16
Postat av: Fenrisulv

RUSKPRICK SA: "Jag var på Kreta (Canea Mare) i våras och det var ett fantastiskt trevligt folk Grekerna. Till skillnad från deras grannar Turkarna (Alanya). Skönt du är tillbaka."



Ruskprick, din tomte, ta tillbaka det där!:-) Jag bor i Alanya, det är en utomordentligt trevlig stad med ett underbart klimat. Man har dessutom föga eller inga besvär med muslimska kravmaskiner, här är det att ta skeden i vacker hand eller få en rejäl militärkängespark i arslet om man börjar gapa för högt om "muslimska rättigheter".

2008-09-21 @ 08:42:00
URL: http://www.rebels.org/bloggen/
Postat av: Thoralf A

Katinka



Jag och min dotter var på Samos förra året och trivdes väldigt bra där också. Jag har besökt många av de grekiska öarna och trivs väldigt bra med en semestervecka där varje år.



Sven-Erik



Har du några länkar till dina uppgifter så får du gärna maila mig dessa. Gratis tandvård låter som ett hån mot alla svenskar.

När du skriver en kommentar får du gärna skriva ditt namn i fältet "Namn:" så ser man direkt vem som skrivit. Du kan sedan även klicka i rutan "Kom ihåg mig"

2008-09-21 @ 09:51:56
Postat av: stefan

Nu har JK-Lambertz gett även den andra Egyptiske terroristen 3 mille, trots att han dömdes till 15 års fängelse, undrar vad hela kalaset kostar med advokater och hela köret, de länder som eventuellt gjorde något fel, Egypten och USA har betalat 0 kr, Illmar Reepula betalde 2,5 miljon för att få fönstren krossade i Malmö i fredags, det kunde jag ha gjort gratis. Håller med övriga, blir lite tomt när inte Thoralf uppg. sin blogg, de flesta andra bloggar är tama så man somnar.

2008-09-21 @ 10:35:47
Postat av: Ruskprick

Jag tyckte turkarna var otroligt jobbiga och falska när jag var i Alanya sånt såg man inget av på Kreta. Sen var det himla fint i Alanya det sticker jag inte under stolen med. Men jag väljer Kreta hundra gånger före Alanya pga folket.

2008-09-21 @ 13:28:29
Postat av: Sven-Erik Karlsson

Hej Thoralf , jag sällar mej till dem som önskar dej välkommen hem ! Uppgifterna om fri tandvård för papperslösa har jag hittat på bloggen Fria Nyheter ! För övrigt har jag idag varit på en utbildning i regi av Sd ! Mycket intressant !

Ha en trevlig söndagskväll ! S-E Karlsson .

2008-09-21 @ 19:05:41
Postat av: Fenrisulv

Ruskprick, helt OK, jag skämtade bara lite. Visst kan det upplevas jobbigt för den som inte riktigt vet att handskas med turkarnas försäljningsmetoder. Men man får fatta att dom skall tjäna ihop 12 månaders inkomster på 6, då gäller det att ösa på :-)

2008-09-21 @ 20:32:14
URL: http://www.rebels.org/bloggen/
Postat av: Jonas

Välkommen tillbaka till Sverige Toralf!



Men jag blir lite ledsen när jag ser att du blandat ihop mitt namn med flera andra som definitivt inte är jag. Om du bara tar och läser min inlägg och jämför dem med övriga personers så kommer du märka en markant skillnad. Jag skriver aldrig under pseudonym utan jag heter Jonas och kommer alltid att göra. Jag har heller aldrig förföljt dig, men jag tar gärna en debatt mot dig.



Jag vet inte hur du blandat ihop mig med andra, men jag kan tänka mig att det är genom min IP-adress som du skrivit om ett par gånger. Jag sitter nämligen bakom en router i ett studentboende vilket gör att vi är flera som delar IP-adress.

2008-09-23 @ 00:48:39
Postat av: Rune

Synd att inte grekerna bråkade med dig, du ser ut som en turk/alban.

2008-09-23 @ 13:42:08
Postat av: Anonym

Demokrati eller diktatur?

Hmm.. du väljer ju dina egna inlägg

Dags för att rösta ner bloggen?

2008-09-23 @ 13:44:50
Postat av: Nicklas Eriksson

Välkommen tillbaka och surt med cupguldet. Gud ska veta att jag unnade KFF det mer än de ruttna bananerna i pyjamas.



Nåväl. Om du inte åker till turistorten Kreta nästa gång du besöker Grekland, utan till exempel upp i de trakiska bergen i norra delarna kommer du att träffa på hur många beslöjade grekiska ortodoxt kristna kvinnor du vill. Barasåruvet, liksom:)



Tilläggas kan att jag aldrig kommenterat anonym på din blogg.

2008-09-24 @ 17:45:40
URL: http://arbetarperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0