SEX-PACKEN I KARLSKRONA

Idag har socialdemokraternas expert på Sverigedemokraterna, Mats Johansson från Karlskrona kritiserat miljöpartiet I Karlskrona. Visst låter det lite snurrigt!


Mats Johansson (s) anser nämligen att miljöpartiet i Karlskrona inte gör som språkrören Maria Wetterstrand och Peter Eriksson lovat socialdemokraternas Mona Sahlin i någon form av partisamarbete.


Mats Johansson är en tragisk figur som fortfarande 25 månader efter senaste valet inte accepterat valresultatet, där hans socialdemokrater förlorade makten efter ett katastrofval för socialdemokraterna i Karlskrona. Nu försöker denne Mats Johansson mästra miljöpartiet i Karlskrona och tala om för Sofia Bohtorp (mp) hur partiet skall agera.


Jag tror att varje sund människa och den som har ett eget tänkande håller med miljöpartisten Sofia Bohtorp som ändå resonerar relativt sunt när hon intervjuas i P1 till skillnad mot socialdemokraterna som deltar i programmet. Nu delar jag givetvis inte alla hennes åsikter men hon har ändå en bättre insikt om vad demokrati är och hur det skall fungera än alla dessa socialdemokrater som har någon form av psykos mot Sverigedemokrater och därmed glömmer bort eller förtränger att alla är demokratiskt valda av det svenska folket.


Att miljöpartiet tillsammans med alliansen och Sverigedemokraterna i Karlskrona bildar den så kallade sex-packen har tydligen fått förloraren Mats Johansson att se "rött".

Kalmars kommunalråd har till och med tagit upp detta vid flera tillfällen i kommunfullmäktige, så nog svider det i den socialdemokratiska själen.

SOM VANLIGT I SVERIGES RADIO DISKUTERAS SVERIGEDEMOKRATERNA UTAN ATT NÅGON FÖRETRÄDARE FRÅN PARTIET FÅR DELTAGA.


Kommentarer
Postat av: PIK

Sluta snacka skit..

2008-10-25 @ 00:59:40
Postat av: Westerbotten

Blev lite förvirrad här... När jag såg rubriken tog jag för givet att det skulle handla om det sextrakasserande pack som uppmärksammats på ett av Karlskronas gymnasieskolor...

2008-10-25 @ 02:22:58
URL: http://westerboten.blogspot.com
Postat av: Eric H

Det är ju inte första gången vi sett att socialdemokrater haft svårt att acceptera ett valresultat.

Alla minns ju Ulvskogs "det känns nästan som en statskupp" när de borgerliga, inte "tog", utan FICK makten i riksdagvalet -76, det är ju bara ett exempel av många.

Hur det skulle gå vid ett maktbyte i GP:s hemstad Katrineholm, vågar jag inte ens sia om, där har man haft sosseregim i 90 år, oavbrutet!

2008-10-25 @ 08:44:56
Postat av: nils.a

Detta är nog bara början! De kommer bli mer och mer skärrade. Ju mer de kommer att känna marken börja gunga under fötterna desto värre lär det bli.

2008-10-25 @ 10:28:49
Postat av: LArs

Katrineholm, bästa boendekommun 2008: plats 262 av 290. Say no more.

2008-10-25 @ 10:32:51
Postat av: S-E Karlsson

Hej och godkväll !

Ett litet hopp i debatten ! Frugan kollade igår hur mycket hennes pension stigit på åtta år . Alltså på åtta år har pensionen stigit med 1745 kronor ca 218 kronor per år efter skatt 18 kronor i månaden !! Undrar hur mycket äldreförsörjningsstödet stigit på samma tid ?

Vem som diskrimineras i Sverige är väl ganska solklart .Måtte tiden till nästa val gå fort !!

Mvh S-E Karlsson.

2008-10-25 @ 22:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0