SDU JO-ANMÄLER SKÅNEPOLISEN


Erik Almqvist vid riksårsmötet i Karlstad 2008.     Foto Thoralf Alfsson

SDU går från den ena klarheten till den andra sedan Erik Almqvist tog över ordförandeposten i ungdomsförbundet. Aktiviteten inom ungdomsförbundet har ökat markant. Besök sdu:s hemsida http://www.sdungdom.se/

Är du boende i Kalmar län och intresserad av att få träffa Erik Almqvist eller få information om aktiviteter i Kalmar län så kan du maila kalmar@sverigedemokraterna.se 

 Ett bra initiativ av sdu och verkligen på tiden att det görs något åt dessa vänsterextrema grupper som under täckmanteln av att kalla människor rasister begår allt allvarligare brott. Samhället tycks stå helt handfallna inför dessa gruppers aktiviteter och tycks tro att de stödjer rasister om de ingriper mot dessa vänsterextremister. Media har givetvis ett stort ansvar i denna märkliga samhällsutveckling och bör därför allvarligt fundera över sin egen roll i den fortsatta utvecklingen av politiskt våld i samhället.

Följande anmälan har lämnats in till JO.

Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) anser att det är dags för polisen att byta strategi i sitt hanterande av den odemokratiska vänstern. Den nuvarande strategin att låta mötesstörare, ockupanter och stenkastare hållas är helt orimlig. Dessa vänstergrupper, som innefattar medlemmar och sympatisörer till bl a Syndikalistiska Ungdomsförbundet, Socialdemokratisk Ungdom, Ung Vänster, Antifascistisk Aktion och Revolutionära Fronten, begår grova lagöverträdelser när man försöker tysta och stoppa politiska motståndare från att arrangera möten och sprida information offentligt.

Att man låter dessa grupper hållas gör också att de kan fortsätta sin verksamhet ostörda, vilket bl a får till följd att demokratiskt folkvalda politiker, domare och tjänstemän som utsatts för vänsterns trakasserier, känner sig hotade och rädda i sin vardag. Sverigedemokratisk Ungdom menar att det är dags för det etablerade samhället att välja sida: antingen försvarar man demokratin eller så fortsätter man försvara vänsterextremisterna.

Så länge den odemokratiska vänstern får hållas medför dessutom deras verksamhet stora kostnader för skattebetalare genom den skadegörelse de åstadkommer, de polisinsatser som hela tiden krävs för att minimera skadan för allmänheten samt genom de skattemedel som direkt och indirekt slussas till extremvänstern.

- Som demokrater menar vi att det är dags att samhället på allvar sätter ner foten mot den extrema vänstern nu. Att begå lagöverträdelser måste börja straffa sig även för vänstern. Dessutom är det hög tid att se över de ekonomiska medel som årligen förs över till extremvänstern från skattebetalarna, menar Erik Almqvist, ordförande i Sverigedemokratisk Ungdom, och fortsätter:

- Eftersom torgmötet i Malmö aldrig kunde genomföras som det var tänkt i lördags, så kommer vi återkomma till Malmö inom ett par veckor. För oss är det viktigt att visa att vi inte accepterar att en våldsinriktad vänster ska kunna bestämma vilka som får genomföra grundlagsskyddade politiska möten och vilka som inte får det. Nästa gång förväntar vi oss att polisen kan säkra att mötet kan genomföras.

Tid och plats för SDU:s kommande torgmöte i Malmö kommer meddelas de närmaste dagarna.För mer information:

Erik Almqvist

Ordförande Sverigedemokratisk Ungdom

Kommentarer
Postat av: Roberth Ström

Mycket bra! Tiden är förbi då vi kan se mellan fingrarna med antidemokratiskt pack som Afa.

2008-10-10 @ 13:36:26
Postat av: Kalle

Det är mycket bra att ni uppmärksamar JO på dessa demokratistörare.

SÄPO har uppmärksammat det tidigare men det vekar som om de står helt handlingsförlamade.Vanliga uniformerade poliser verkar motvilliga att agera vid grundlagsskyddade demokratiska torgmöten.Hoppas nu bara att JO värnar demokratin i Sverige.SDU det är bra att ni driver den här frågan!!!2008-10-10 @ 14:54:58
Postat av: LP

Här kan ni se hur jihadisten Kristofer Lundberg ("Rättvise"-partiet Socialisterna) via S(tasi)V(olk)T(televison) försöker förklara varför det är OK att mötes- och yttrandefriheten inte gäller för SD:1063938&lpos=rubrik1274218" rel="nofollow">http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=34858&a=1274218&lid=senasteNytt1063938&lpos=rubrik1274218Fredrik Malm (fp) verkar däremot tycka att rättigheterna även skall gälla för SD, och hör och häpna, i samma mening kritiserar han även Vänsterpartiet för deras stöd av de olagliga störnings- och våldsaktionerna mot SD och deras företrädare. Inte en anledning att rösta på fp, men ändock positivt.För övrigt är det fantastiskt men också ledsamt att höra hur Kristofer Lundberg (nästan) utan att darra på stämman kör med en guilt by association-retorik av fulaste sort och försöker få ihop SD med högerextrema nazister och liknande.

2008-10-11 @ 17:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0