POLITISKA HULIGANER FRÅN VÄNSTERN I SVT

Janne Josefssons program är ett hafsverk. Det går inte att behandla 3 ämnen på 40 minuter utan att det blir hafsigt.


All heder till Erik Almqvist från sdu som uttryckte sig väldigt bra de få gånger han fick ordet av Janne Josefsson. Typen från Rättvisepartiet fick ju ordet titt som tätt men det var ju bara förväntat av vänstermedian som styr inom Sveriges Television.
Mycket bra av Erik Almqvist att deklarera i programmet att man kommer att göra om det torgmöte som dessa vänsteraktivister förhindrade i söndags om två veckor. Jag får god lust att åka de 30 milen till Malmö för att deltaga. Nu har polisen stor press på sig att upprätthålla ordningen så att Sverigedemokratisk ungdom och Erik Almqvist kan genomföra sitt torgmöte.


Journalisten Maria Rydhagen från Expressen var fullständigt bortkommen när hon inte kunde sitta bakom sin laptop och skriva sina krönikor, hon hade mer eller mindre tappat talförmågan. Eller var det så att hon inte klarade av att argumentera för sina inlägg när hon fick lite mothugg. Har man något bakom pannbenet så är det inte så lätt att försvara politiskt våld oavsett vem det är riktat emot.


Resultatet av den röstningen som pågått på nätet under kvällen är skrämmande.Att drygt 20 procent anser att det är ok med politiskt våld är uppseendeväckande. Nu är det nog en stor andel ungdomar som röstar men det är egentligen ännu mer bekymmersamt och kommer nog att innebära ännu mer våld i samhället. Lars Ohly har lite att jobba med hos Ung vänster om de politiska huliganerna skall bli rumsrena. Vänsterpartiet är det mest våldsbenägna partiet i Sverige men med den ideologin är det ju heller inte förvånande.


AFA betecknar jag som vänsterpartiets militanta gren. I Kalmar finns AFA-Dackebygd och de beskriver sig med orden "Utövat våld mot överheten sedan 2006"

Jag har utsatts för flera hot från denna grupp och efter att de krossat fönster i min lägenhet skrev de följande på sin hemsida.
Dessa ligister befinner sig så långt ifrån demokrati de kan komma.


Kommentarer
Postat av: Rasmus

Snygg blogg! Har du sett min?

2008-10-09 @ 23:39:16
URL: http://rollywood.blogg.se/
Postat av: SD väljare

"AFA betecknar jag som vänsterpartiets militanta gren."

Med samma logik kan andra se nynazister som sverigedemokraternas militanta gren. Eller du kanske inte ser problematiken i din retorik.

2008-10-10 @ 00:06:12
Postat av: Antiism

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1272951

2008-10-10 @ 00:22:23
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: D Puddingfjäll

Vänsterpartiet har varit finansierat och detaljstyrt av den sovjetiska underrättelsetjänsten, KGB, sedan 1919. Till och med vänsterpartiets pampiga stenhus i centrala Stockholm är en gåva från Sovjet.

Nu, när de sovjetiska arkiven är öppnade, är det även bekräftat att Sovjet sysslade med väpnad verksamhet och terrorism i t ex Västeuropa.

Som betald sovjetisk lakej var vänsterpartiet involverad i dessa fasansfulla händelser, som till exempel propagandist.

Det finns alltså en glasklar koppling mellan vänsterpartiet och terror, massmord och utsugning av arbetarklassen.2008-10-10 @ 00:40:11
Postat av: Akiil

Dätta blir bar mär roligt. Thoralf måste vhara påhittad pärson.

2008-10-10 @ 00:48:31
Postat av: robban

tja afa är ju den enda organisation i sverige som per definition är farcistisk i dagsläget.

2008-10-10 @ 01:15:01
Postat av: Info

AFANär man hör AFAiter uttala sig och läser AFAiters och likasinnades hemsidor, har man svårt att tro, att dylika varelser över huvud taget kan existera. Var höll de hus för trettio år sen och tidigare i Sveriges historia? Har de kommit från en annan planet? Den Fullständigt Förblindade Ondskans Planet?Mer och mer kommer allt fler till den slutsatsen, att dylika frågor, som bygger på antagandet, att det skulle kunna finnas logiska och rationella svar, är meningslösa. I stället bör man söka svaren inom kategorier som följande:borderline personlighetsstörning

generaliserat tvångssyndrom

kliniskt säkerställd debilitet

prenatal, cerebral haschskadaOch så vidare.

2008-10-10 @ 10:48:34
Postat av: Micael Foghagen

Det som störde mig mest var att programmet buntade ihop Sverigedemokrater med nynazister, skinnskallar,rasister mm...På så vis blandar man ihop korten rejält och kvar på näthinnan blir en mörk bild av SD där ute i stugorna... observera;inte för vad Erik sa - för det gjorde han bra - utan för inslagens sammansättning och språkbruk ( högerextremism, rasism, främlingsfientlighet, osv osv dvs de tillmälen som pk-media vill tillskriva SD )

2008-10-10 @ 11:54:55
Postat av: Roberth Ström

Afa är slödder! Precis som nynazisterna. Däremot förstär inte nynazisterna samhället genom stenkastning mot banker osv. Se på Göteborg eller Malmö tex. Polisen ska inte se på polisen ska agera! Afa är oftast ungdomar från medelklassen och överklassen med för mycket fritid. Slödder är och förblir slödder!

2008-10-10 @ 12:18:53
Postat av: AWSvensson

Det är ingen tillfällighet att man försöker bunta ihop Sverigedemokraterna med allsköns högerextremistiskt. Eftersom man inte har något gångbart att svärta ned SD med så är det enda möjligheten att ställa partiet i dålig dager. Jag har aldrig uppfattat SD som högerextremt snarare som ett sansat parti från 60 talet, kommunisterna undantaget.

2008-10-10 @ 12:23:20
Postat av: D PuddingfjällMicael Foghagen skriver:”Det som störde mig mest var att programmet buntade ihop sverigedemokrater med nynazister, skinnskallar,rasister mm.”

Och ändå var detta bara ett av programmakarnas skamgrepp.

Ett annat var att låta folk mer eller mindre oemotsagda ta upp tiden med propaganda för mötesstörningar.

Offren, dvs olika sverigedemokrater, gavs bara marginellt utrymme för sin sak.

Det råder knappast någon tvekan om att SVT grovt förbrutit sig mot det avtal som reglerar dess verksamhet.

I detta avtal stadgas nämligen att SVT skall verka för demokratin vilket inte torde innefatta att ge professionella mötesstörare och terrorister stort utrymme att propagera för sina syften.

2008-10-10 @ 13:17:52
Postat av: Micael Foghagen

>D PuddingfjällHåller självklart med dig i ditt inlägg - skrev ungefär så i förra blogginlägget.

2008-10-10 @ 17:38:45
Postat av: salasso

Det sorgliga är att om några år så kommer den genomsnittlige, nu tonårige, AFA-iten bara att skaka av sig sina gamla gärningar och tycka att det bara "var en kul grej". Djupare än så sitter oftast inte den "antifascistiska" övertygelsen.

Det är oftast våldet och möjligheten att med tvång påverka andra människor som lockar oss när vi är unga. Ett fåtal fortsätter med sin våldsdyrkan och går med i något extremparti på vänsterkanten men de allra flesta mognar och ett inte försumbart antal kommer inom några år att börja rösta på t ex Sverigedemokraterna.

Sådan är världens gång och det är väl bara att acceptera.

2008-10-10 @ 22:52:28
Postat av: Robin_Shadowes

salasso, för bara några år sedan gick det ett uppföljarprogram i SVT som handlade om djurrättsaktivister och vad som hände med dom några år senare. Med detta i åtanke kan jag inte annat än hålla med om din analys. Om tio år kommer en del sitta i riksdagen (s)eller (v) möjligtvis (mp) eller ha höga poster inom kommun eller landsting. Dom kommer inte vilja känna vid sitt förflutna inom AFA.

2008-10-11 @ 00:25:46
Postat av: D Puddingfjäll

Men, vilka håller då koll på dessa gamla terrorister? Ingen, eller finns det kanske någon hemsida?

2008-10-11 @ 12:27:08
Postat av: Valfri

Jag vill bara säga dig att det är några på Flashback Forum som medvetet manipulerar medlemsomröstningar så att det minst förväntade resultat/minst politiskt korrekta får mest röster.

2008-10-15 @ 15:47:43
Postat av: hcuthgtfx

http://www.tekila-et-ses-amis.net/ 95528282910 http://www.hd-digitalsat.com/ 24511505254 http://www.isabelmarantsneakerspascher.info/
Hello. And Bye.2012-07-09 @ 08:04:44
Postat av: mjosbkyqv

http://www.hamburgsothebysrealty.com/ mndyqgwds  http://www.isabelmarantpascher.info/ vlodeubjl http://www.hichamlasri.com/

2012-07-09 @ 13:45:23
Postat av: RoliImile

A people was walking on the strand undivided epoch and he found a bottle half buried in the sand. He irrefutable to open it. Privy was a genie. The genie said,” I will agree to you three wishes and three wishes only." The gentleman kind-heartedness adjacent to his first fob off on and definite, “I over I homelessness 1 million dollars transferred to a Swiss bank account. POOF! Next he wished after a Ferrari red in color. POOF! There was the motor sitting in front of him. He asked payment his final wish, " I hope I was overpowering to women." POOF! He turned into a sock of chocolates.

2012-07-09 @ 20:05:35
Postat av: nnwabcsmq

http://www.aidensroom.com/ lrcwmhppcz buy diablo 3 gold

2012-07-09 @ 20:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0